5 legjobb VPN dedikált IP vagy statikus IP-hez

Legjobb VPN-ek dedikált IP vagy statikus IP-hez (1)

A dinamikus IP-címrendszer úgy működik, hogy nem mindig kap ugyanazt az IP-címet. Számos internetszolgáltató dinamikus IP-címeket használ, mivel ez hatékonyabb (és megvalósítható), mint ha statikus IP-címet rendel hozzá mindenkihez (amely nem változik). Ez utóbbi bizonyos helyzetekben a felhasználói szempontból előnyösebb lehet. A dedikált IP-cím egy statikus IP-cím, amelyet csak egy személyhez rendelnek, és senki más nem osztja meg.

A VPN-k általában dinamikus IP-címeket is használnak, de néhányukban statikus IP-címet vagy dedikált IP-címet is kínálnak. A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az internetes forgalmat, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Maszkolja a jelenlegi IP-címet, és helyettesíti az adott helyről származó újval. Ha egy VPN megosztott statikus IP-címet ad, akkor ugyanazt fogja kapni, amikor csatlakozik egy adott szerverhez, de ezt meg fogja osztani más felhasználókkal. Ha kap egy dedikált IP-címet, akkor azt senki másnak sem osztja meg.

Nem minden VPN kínál statikus vagy dedikált IP címeket, és nem minden megéri a pénzt. Ebben a bejegyzésben feltárjuk a statikus vagy dedikált IP-címhez tartozó legjobb VPN-ket, és részletesebben ismertetjük a különféle lehetőségeket és azok előnyeit..

Ha csak egy gyors pillantást szeretne venni a legjobb VPN-kre, itt vannak ezek:

 1. NordVPN: A legjobb lehetőség. Statikus IP-címszolgáltatást és dedikált IP-címet kínál
 2. PureVPN: Dedikált IP-címszolgáltatást kínál
 3. VPNArea: Kaphat egy dedikált IP-címet
 4. Ivacy: Dedikált IP-cím opcióval rendelkezik
 5. Szélírás: Statikus IP-címszolgáltatási opcióval rendelkezik

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t statikus vagy dedikált IP-címhez

Ahhoz, hogy felkerüljenek a listánkra, a megvizsgált VPN-knek nemcsak megosztott vagy dedikált IP-címeket kell kínálniuk, hanem jól működniük is kell. Különösen a következő attribútumokat keressük:

 • Az IP-címek helyének kiválasztása
 • Gyors sebesség
 • Erős titkosítás
 • Adatvédelmi intézkedések
 • Szilárd ügyfélszolgálat
 • Állandó rendelkezésre állás, így a saját szervere nem kapcsolódik offline állapotba

A dedikált vagy statikus IP-címekre kiválasztott öt legjobb VPN-nek mindegyike megfelel ezeknek a szabványoknak.

A legjobb VPN-ek dedikált és statikus IP-címekhez

Itt található a dedikált vagy statikus IP-címekhez tartozó öt legjobb VPN listája:

1. NordVPN

nordvpn honlap

NordVPN lehetőséget kínál mind statikus IP-címre, mind magán dedikált IP-címre. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy pontosan válassza ki, hogy melyik szerverhez csatlakozzon. Minden szerver csak egy IP-címet működtet, tehát ha állandóan csatlakozik ugyanahhoz a szerverhez, akkor mindig ugyanazt az IP-címet fogja kapni.

Az A szokásos NordVPN szolgáltatás megosztott statikus IP-címet nyújt Önnek, tehát az ugyanahhoz a szerverhez csatlakoztatott felhasználóknak ugyanaz az IP-címe lesz. Ez a helyzet nem jó, ha bejövő kapcsolatokat szeretne fogadni.

Külön fizethet, ha külön IP-címet szerez; a rendelkezésre álló helyek között szerepel az Egyesült Államok (négy város), az Egyesült Királyság, Németország és Hollandia. Továbbra is használhatja a megosztott IP-szolgáltatást, amelynek 62 országban több mint 5000 szervere van, és akár hat eszközt is csatlakoztathat a megosztott szolgáltatáshoz egyszerre. Ez egy nagyszerű VPN a határokon átnyúló hozzáférési korlátozásokkal működő webhelyek eléréséhez, például a Netflix számára.

A NordVPN számos biztonsági funkciót kínál, és weboldala kiterjedt tudásbázissal rendelkezik, valamint élő chat-en keresztül hozzáférést biztosít a 24 órás és a hét minden napján elérhető támogatáshoz. A VPN-alkalmazások telepíthetők Windows, macOS, Linux, iOS és Android eszközökre. Van egy NordVPN böngésző-bővítmény, amely elérhető a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Hét helyszín a dedikált IP-címekhez
 • Szélesebb körben megosztott szolgáltatás, amely statikus IP-címeket használ
 • Tisztességes sebességek
 • Biztonságos, privát szolgáltatás
 • Megéri az árát
 • Hatalmas szerverhálózat, amely 62 országot fed le

Hátrányok:

 • Néhány szerverrel a kapcsolat lassú lehet

A Legjobb VPN statikus vagy dedikált IP-címhez: A NordVPN statikus IP-címeket kínál alapszolgáltatásában, és egy dedikált IP-címet kiegészítőként. Ez egy gyors, biztonságos szolgáltatás, kiváló ügyfél-támogatással. A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál minden előfizetésnél, így kockázatmentesen kipróbálhatja..

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

2. PureVPN

PureVPN honlap

PureVPN VP1 szervereket működtet 141 országban. Dedikált IP-címek érhetők el az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Máltán, Ausztráliában, Hongkongban és Szingapúrban. Ez a szolgáltatás a rendes előfizetésen felül fizetett extra. A szokásos PureVPN szolgáltatás kiválóan alkalmas a kormányzati internetkorlátozások megkerülésére, amikor Kínában tartózkodik.

A PureVPN nagy sebességgel rendelkezik, és csúcsminőségű biztonsággal rendelkezik, beleértve a 256 bites titkosítást és a kill kapcsolót. Korábban volt rossz sajtó a naplók vezetésére, de jelenleg nem tart nyilván nyilván személyesen azonosítható információkat. Ez a szolgáltatás kiválóan alkalmas arra, hogy elkerülje az érzékelést a regionális korlátozásokkal működő webhelyek hosszú listáján, ideértve a Netflixet is.

A szolgáltatás tartalmaz alkalmazásokat Windows, macOS, Linux, iOS és Android eszközökhöz, valamint böngésző-kiterjesztéseket a Chrome és a Firefox számára. A PureVPN Kodi kiegészítőként érhető el, és vannak olyan alkalmazások Android TV dobozokhoz, Amazon Fire TV és Amazon Fire Stick.

Öt eszköz csatlakoztatható egyszerre. A dedikált IP-címet egyszerre csak egyszer használhatja, de ezt a megosztott szolgáltatási támogatást más eszközökhöz is felhasználhatja.

Előnyök:

 • Nyolc országban elérhető dedikált IP-címek
 • Széles VPN-hálózat kiszolgálókkal 141 országban
 • Gyors, biztonságos szolgáltatás
 • Nincsenek naplók
 • Jó Kínában

Hátrányok:

 • Néhány szervernek problémái vannak a kapcsolódással

SZOLGÁLT KÖLTSÉGVETÉSI OPCIÓ: A PureVPN egy másik olcsó alternatíva, amely nyolc helymeghatározási lehetőséget kínál a dedikált IP-címekhez. Élvezze a 31 napos ingyenes visszatérítési garanciát minden előfizetésnél.

Olvassa el a teljes PureVPN áttekintést.

3. VPNArea

VPNArea honlap

VPNArea egy bolgár székhelyű VPN-szolgáltatás, amely nagyon sok vonzó funkcióval rendelkezik, ideértve a hozzáférést a 70 országbeli szerverhez és hat egyidejű kapcsolat lehetőségét a rendszeres szolgáltatáson keresztül. Külön IP címet kaphat az Egyesült Államok (öt helyszín), az Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Hollandia, Románia, Svédország számára; Bulgária és Hong Kong. Ez a legnagyobb választás a listán szereplő összes VPN-ből. Ez a szolgáltatás fizetett extra a szokásos előfizetésnél.

Ez a szolgáltatás magában foglalja a katonai titkosítást, a szivárgás elleni védelmet és a megszakító kapcsolót. A VPNArea szokatlan kedvezménye az, hogy a vállalat nem bánja, ha megoszt egy fiókot egy barátjával, ami a legtöbb VPN számára nem.

Az alkalmazásokat könnyen kezelhető és telepíthető Windows, macOS, Android, iOS és Ubuntu, Debian, Fedora, CentOS és Mint Linux rendszereken. A cég speciális szervereket üzemeltet videó letöltésére és streamingjére. Az ügyfélszolgálat az év minden napján éjjel-nappal online csevegésen érhető el. Ez szintén jó szolgáltatás Kínában, és képes elkerülni a Netflix és más streaming oldalak észlelését.

Előnyök:

 • Dedikált IP-címek 13 helyen érhetők el
 • 70 ország szerverei kínálnak gyors sebességet
 • Erős biztonsági jellemzők
 • Jó Kínában

Hátrányok:

 • Az alkalmazás nem a leginkább felhasználóbarát

NAGY MEGOSZTÁS: A VPNArea lehetővé teszi a fiókmegosztást, és speciális kiszolgálókat és gyorssebességet kínál. A VPNArea minden számlára 7 napos problémamentes pénz-visszatérítési garanciát nyújt.

Olvassa el a teljes VPNArea áttekintést.

4. Ivacy

Ivacy honlap

Ivacy székhelye Szingapúrban található, és szabványos előfizetéssel 56 országban kínál hozzáférést a szerverekhez. A dedikált IP-cím opció ára címenként és hozzáadódik a rendes előfizetés tetejéhez. A kínált helyszínek az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Németországban, Hongkongban és Szingapúrban találhatók.

Ez a szolgáltatás gyors, és kiváló lehetőség a korlátozott online TV-szolgáltatások elérésére. Akár fel is oldhatja a külföldről származó különféle Netflix könyvtárakat. A délkelet-ázsiai székhelyű társaság különös figyelmet fordított a kínai emberek számára nyújtott szolgáltatás létrehozására, hogy azok elkerüljék az internethozzáférés korlátozásait. A szolgáltatás magában foglalja a Kínán belüli szerverekhez való hozzáférést is. Az Ivacy ügyfélszolgálati csoporthoz élő csevegés útján lehet kapcsolatba lépni.

A VPN alkalmazásai elérhetőek a Windows, a MacOS, a Linux, az Android és az iOS számára, valamint a böngészőbővítmények a Chrome és a Firefox számára. Az Ivacy telepíthető az Android TV-re, az Amazon Fire Stick-re és néhány játékkonzolra.

Öt eszközt csatlakoztathat egyszerre a szokásos Ivacy szolgáltatással. A dedikált IP-cím felhasználható ezeknek a kapcsolatoknak az egyikére, így további négy eszközhöz használhatja a megosztott szolgáltatást.

Előnyök:

 • Dedikált IP címek hét országban
 • Gyors, biztonságos szolgáltatás
 • Jó Kínában
 • Alacsony költségű

Hátrányok:

 • Az élő csevegés képviselői nem mindig válaszolnak technikai kérdésekre
 • Rossz a kapcsolat néhány szerverrel

GYors gyorsaságok: Az Ivacy nagyon gyors, így ha streaminghez vagy letöltéshez a dedikált IP-címét használja, ez remek lehetőség lehet. Az Ivacy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Olvassa el teljes Ivacy-véleményünket.

5. Windscribe

windscribe honlap

Windscribe nem kínál dedikált IP-címeket, de fizetett kiegészítőként kaphat statikus IP-címet. A statikus IP-szolgáltatásra való frissítéssel garantáltan ugyanazt az IP-címet fogja kapni, amikor csatlakozik egy szerverhez, de ossza meg az IP-címet más felhasználókkal.

Ha csökkenti a statikus IP-címet, azért csökkenti azoknak a számát, akikkel megosztja a VPN-szolgáltatást, mivel olyan címeket használ, amelyek csak a magasabb szintű előfizetők számára érhetők el. Az alapvető statikus IP-szolgáltatás adatközpont IP-címet használ. A magasabb költség opció IP-címet jelent, amelyet egy lakcímen regisztráltak - egyes földrajzilag korlátozott szolgáltatások blokkolják a hozzáférést a kereskedelmi IP-címekhez.

Ez nagyszerű szolgáltatás az egyes webhelyek által üzemeltetett regionális korlátozások megkerülésére, és a cégnek speciális szerverei vannak az USA Netflix és az UK Netflix eléréséhez..

A Windscribe alkalmazások elérhetőek a Windows, a MacOS, az iOS, az Android és az Ubuntu, a Debian, a Fedora és a CentOS számára. Bővítmények érhetők el a Chrome, a Firefox és az Opera böngészőkben.

A szélesebb hálózat 60 ország szervereit foglalja magában, és nincs korlátozás azon eszközök számára, amelyeket egyszerre csatlakoztathat a szolgáltatáshoz.

Előnyök:

 • Statikus IP-címek 13 országban
 • Széles VPN-hálózat 60 országbeli szerverrel
 • Kiváló sebesség
 • Extra biztonsági funkciók

Hátrányok:

 • Az élő ügyfélszolgálatot nem mindig végzik
 • Korlátozott mobilalkalmazás

STATIKUS IP-LEHETŐSÉGEK: A Windscribe mind az adatközpont, mind a lakossági statikus IP-címek közül választhat, kétféle szolgáltatási szintet kínál Önnek. A Windscribe három napos pénz-visszafizetési garanciát vállal.

Olvassa el a Windscribe teljes véleményét.

A dinamikus és statikus IP-címek magyarázata

Egy tipikus lakossági internetes szolgáltatás, nem kap ugyanazt az IP-címet minden egyes csatlakozáskor. Ehelyett az internetszolgáltató (ISP) kioszt egy címet egy saját készletéből. Ezt a rendszert az IPv4 címek kimerülésének lelassítására fejlesztették ki. Feltételezzük, hogy az egyidejűleg csatlakozó ISP-ügyfelek száma mindig alacsonyabb, mint az ügyfelek teljes száma. Így az internetszolgáltató elkerülheti kevesebb cím birtoklását az a használatával dinamikus címzési rendszer.

Az internetszolgáltatók általában nem használják ezt a rendszert kereskedelmi ügyfeleknek, különösen azoknak az ügyfeleknek, akik saját webszervereiket üzemeltetik. Ennek oka az, hogy a DNS-kiszolgálóknál regisztrált reklámozott IP-cím összekapcsolódik a vállalat webhelyén használt URL-lel. Ezekben a forgatókönyvekben a vállalatnak frissítenie kell a világ minden DNS-szerverét, amikor az internetszolgáltató más címet rendel a vállalat kapcsolattartó szolgáltatásához. Ez túl bonyolult lenne A vállalatok általában külön IP-címet kapnak webszervereik számára.

Sok VPN dinamikus IP címeket is hozzárendel. A VPN-szolgáltatások általában kis számú címet használnak minden szerverükhöz. Véletlenszerűen osztják el az ügyfélcsoportokat az összes címükhöz, amelyek a felhasználók összeköttetésében vannak. Néhány VPN-szolgáltatás statikus IP-címeket kínál alapértelmezés szerint vagy opcióként.

A megosztott statikus IP-című VPN-szolgáltatásnak előnyei vannak a szokásos dinamikus IP-szolgáltatáshoz képest. Ha a statikus IP-cím opcionális kiegészítő, akkor ezek a címek kevésbé használják fel, mint a dinamikus társaik. Az IP-címet megosztó emberek cselekedetei miatt továbbra is sérülhet az internetes szabadsága, de ha kevesebb felhasználó osztozik, akkor csökken annak a valószínűsége, hogy a cím fekete listára kerül..

A megosztott statikus IP-cím modellt alapkivitelben kínálják a NordVPN szolgáltatásában. Ez a konfiguráció valójában nem ad sok előnyt a többi VPN által kínált dinamikus IP-címrendszerhez képest. Az egyetlen extra védelem, amelyet egy ilyen konfigurációtól kap, az az, hogy ha az egyik megosztott VIP cím feketelistára kerül, akkor az NordVPN minden ügyfele megsemmisül, tehát valószínűbb, hogy a vállalat megváltoztatja ezt a címet elég gyorsan..

Számos VPN-cég megtagadja a dedikált IP-címek kínálatát. Ennek oka az, hogy ügyfeleik identitásának védelmével foglalkoznak. Még akkor is, ha egy VPN-társaság nem tartotta meg az IP-címnaplókat, az egy-egy leképezés egy reprezentatív dedikált IP-cím és egy ügyfél között nagyon gyorsan felfedezhető az ügyfélszámla adataival, ha valaki bírósági végzést kap a VPN nyilvántartásaira vonatkozóan. Bármely típusú megosztott címképlet lehetővé teszi a VPN-szolgáltató számára a kapcsolatok nyomon követhetőségének megakadályozását a végfelhasználóig.

Dedikált IP-címek és azok előnyei

A dedikált IP-cím nincs megosztva, és csak egy ügyfélhez van hozzárendelve. Különböző esetekben lehet egy dedikált IP-cím hasznos, például üzleti vállalkozás vagy szerencsejáték céljából.

Nem mindenki keresi a teljes névtelenséget. Különösen azok, akik azt akarják, hogy kiszolgálóikat felfedezzék, nem akarják az adatvédelmet. A dedikált IP-cím a leggyorsabb, legolcsóbb és legegyszerűbb módszer az internetszolgáltatók által használt dinamikus cím-allokációs rendszer hatásainak leküzdésére..

Egy dedikált IP-című VPN-sel elé helyezheti kisvállalkozásának webszervert egy nagyobb kiszolgálóval, azaz képes felszívódni DDoS támadások és sokkal olcsóbb otthoni internetszolgáltatási tervet használhat.

A magánélettudatos személyek a VPN-t otthoni játékkiszolgáló címeként használhatják, és rögzített IP-címet kaphatnak, amely lehetővé teszi számukra a fájlszerverekként működő otthoni számítógépekhez történő kapcsolódást. Egy dedikált IP-címszolgáltatással hirdetheti otthoni kiszolgálójának címét anélkül, hogy attól tartana, hogy a címet rendszeresen megváltoztatja.

Kép: IP cím montázs tól től Pixabay. Közösségi terület.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 34 =

Adblock
detector