5 legjobb VPN Hong Kong számára, és néhány, amit el kell kerülni

A legjobb VPN-k Hong Kong számára

Hongkong nyitott és autonóm régió státusát egyre nagyobb veszély fenyegeti Peking egyre növekvő beavatkozása révén. Internetes szabadságjogi státusza most a „részben ingyenes” rangsorra csökkent a Freedom House ügyvédi testülete által. Vessen egy pillantást Hong Kong legjobb VPN-eire, függetlenül attól, hogy megvédi-e magánéletét, vagy hozzáférhet-e olyan blokkolt tartalmakhoz, mint például az US Netflix vagy a BBC iPlayer.

Hongkong lakosai nem rendelkeznek ugyanolyan fallal ellátott internettel, amely Kínában szárazföldön elterjedt, de ez nem jelenti azt, hogy a Kommunista Párt nem figyeli az Ön minden lépését. Számos embert tartóztattak le tavaly azért, hogy olyan nézetet képviseljenek, amely támogatta a Kínától való függetlenséget, valamint hogy kritizálta a kínai vezetést.

A Kínának Hongkongra gyakorolt ​​befolyása és a magánélettel kapcsolatos aggályok növekedése miatt a VPN-k egyre népszerűbbek Hongkongban, néhány tüntetők pedig arra ösztönzik az embereket, hogy vásároljanak VPN-ket.

Részletesen foglalkozunk azokkal a VPN-szolgáltatókkal, amelyeket Hong Kongnak ajánlunk, de itt van egy gyors megszüntetés:

Úgy gondoljuk, hogy ezek a Hong Kong számára az 5 legjobb VPN:

 1. ExpressVPN Legfontosabb Hong Kong-i VPN. Jól megtervezett alkalmazások, amelyek erőteljes adatvédelmet és biztonságot, gyors sebességet és nagy mennyiségű korlátozott tengerentúli tartalom feloldását teszik lehetővé. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Legjobb költségvetési VPN Hong Kong-ban. Kiváló azok számára, akik a magánélet és a Netflix feloldásának lehetőségét szeretnék.
 3. NordVPN Veteránszolgáltató, amely nem áll kompromisszumban a sebességgel. Jó a népszerű streaming tartalom feloldásához. Erős magánélet és biztonság. Szigorú bejelentkezési szabályok.
 4. IPVanish Torrent-barát VPN szolgáltatás jó sebességgel, naplók nélkül és erős titkosítással.
 5. VyprVPN Erős biztonság és magánélet, jó sebesség, és feloldhatja az USA Netflix blokkolását. Saját adatközpontok tulajdonosa. Hongkongban népszerű és Kínában is működik.

Ezen okok miatt javasoljuk, hogy használjon VPN-t az internetes böngészéshez Hong Kongban. A Virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az összes eszközforgalmat, amely az eszközre áramlik, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül továbbítja. Ez elősegíti a magánélet és az anonimitás fenntartását az interneten, és megnehezíti a hackerek és a kormányzati ügynökségek számára az ön tevékenységének kémkedését.

A VPN kiváló választás a Hong Kongban élő külföldiek és a külföldön utazó helyi lakosok számára, mivel lehetővé teszi számukra olyan tartalmak feloldását, mint például a BBC iPlayer, a Netflix, a Hulu, az ESPN, a BeIN Sports és mások..

Hongkongi legjobb VPN-jeink besorolása az alábbi tényezőken alapul:

 • A szolgáltatás sebessége és megbízhatósága
 • Erős titkosítási paraméterek
 • Nincsenek felhasználási naplók
 • Nagyszámú globális szerver
 • Könnyen feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat
 • Honkongi kiszolgálók külföldre utazó helyi lakosok számára
 • Az egyidejű csatlakozások száma
 • Alkalmazások Android és iOS rendszerekhez, szoftverek Windows és MacOS rendszerekhez

A legjobb VPN-k Hong Kong számára

Itt található a legjobb VPN-ek listája Hong Kong számára:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárMunka HongkongbanTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a felhasználók rendszeresen megemlítik az általuk használt legjobb VPN-ekként. Nagy sebességet kínál katonai titkosítási protokollokkal és kellemes tervezéssel. Könnyen beállítható és elég egyszerű, hogy még a VPN-világ újoncai is kitalálhassák.

A vállalat több mint 3000 szervert üzemeltet 94 országban. Hong Kong szerepel a listán. A helyi lakosok ezt a választott szerverhelyet használhatják a helyi tartalomhoz és információs szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez.

Az ExpressVPN nem tárol részletes felhasználói naplókat. Az egyetlen rögzített információ a „kapcsolat dátuma (nem időpontja), a szerver helyének kiválasztása és a felhasznált teljes sávszélesség” metaadatai. Az egyéni IP-cím soha nem lesz naplózva. Ez enyhíti a magánélettel kapcsolatos aggályokat.

A titkosítási paraméterek nagyon nehézek. Az ExpressVPN 256 bites AES-CBC protokollokat, valamint HMAC hitelesítést és tökéletes tovább titkosítást használ. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet a cég „hálózati zárnak” hív. Ez a szolgáltatás azt jelenti, hogy az összes webes forgalom ideiglenesen leáll, ha a kapcsolat váratlanul leesik.

Az ExpressVPN képes megkerülni a Netflix VPN-tilalmat. Kompatibilis mind a Hulu-val, mind a BBC iPlayer-kel, és támogatja a torzítást. A szolgáltató három egyidejű kapcsolatot engedélyez - ami nem hatalmas -, de a szolgáltatás pótolja.

Ide tartoznak az Android és iOS alkalmazások, valamint az asztali kliensek a Windows, MacOS és Linux rendszerekhez.

Előnyök:

 • Gyors és megbízható választás, hibátlanul működik Hong Kong számára
 • Feloldhatja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat HD sebességgel
 • Alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez
 • Magas szintű biztonsági funkciók és a naplók nélküli irányelv védi az Ön személyes adatait
 • Szigorú nulla naplózási politika és szilárd biztonság az alkalmazásokban
 • Élő chat támogatás 24/7

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználó a fejlettebb konfigurációs lehetőségeket részesíti előnyben

HONG KONG LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első választásunk. Nagysebességű kapcsolatokhoz optimalizálva. A versenytársak felett magas pontszámot kap a Netflix és más streaming oldalak feloldásához. Meg kell verni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Itt található az ExpressVPN részletes bemutatása.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostHongkongban működikTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost jó lehetőség kezdő felhasználók számára, mert olcsó, gyors, erős titkosítási protokollokat tartalmaz, és könnyen beállítható.

A társaság székhelye Romániában van, vagyis nincs kötelező adatmegőrzési törvény, amelyet be kell tartani. Megállapítja azt is, hogy semmilyen felhasználói adatot nem tárol. Ez enyhíti a magánélettel kapcsolatos aggályokat.

A CyberGhost új kiszolgálóhelyekkel bővítette szétválasztási sebességét. Jelenleg több mint 5700 szerver működik 89 országban. 71 szerver található Hongkongban.

A CyberGhost feloldja a Netflix és a BBC iPlayer egyaránt.

A titkosítási szabványok robusztusak - a vállalat alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást telepít az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsot és SHA256 hitelesítést. Ezeket kiemelkedő szintűnek tekintik. Internet kill kapcsolót is tartalmaz.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali kliensek a Windows és a MacOS számára. Egy fizetett számla lehetővé teszi, hogy öt eszköz egyszerre csatlakozzon.

Előnyök:

 • 24 gyors szervert működtet Hongkongban
 • Az alacsony szerver / felhasználó arány biztosítja a jó hozzáférést a sávszélességhez és a sebességekhez
 • Nagyon magas a biztonság és a magánélet szempontjából
 • Az alkalmazások nagyszerűek a kezdők számára

Hátrányok:

 • Kínában nem működik

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost egyszerűen beállítva. Jól működik Hong Kongban. Jó választás, ha gyors, megbízható kapcsolatot és egyszerűen használható felületet keres. Küzdhet néhány népszerű streaming webhely feloldásával. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNHongkongban működikTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN jól ismert a VPN-üzletben, mert több mint egy évtizede működik, és győztes terméket épít fel. Gyors, nem tárol felhasználói adatokat, lehetővé teszi több kapcsolat létesítését, és kiváló kiszolgálói hálózattal rendelkezik.

A NordVPN nem tárol metaadatokat a böngészési szokásokról, az időbélyegzőkről vagy a szerverválasztásról. A politika megakadályozta a hatóságok arra irányuló kísérleteit, hogy felhasználói információkat szerezzenek; egyszerűen nem volt semmi elérhető a szerverén. A vállalat székhelye Panamában is található, ami azt jelenti, hogy nincs kötelező adatmegőrzési törvény, amelyet be kell tartani.

A NordVPN 60 országban több mint 5700 szerverrel rendelkezik - az Ön igényeitől függően csatlakoztatási lehetőségekkel. Hongkongban 82 szerver van.

A szolgáltatás együtt működik a Netflix-szel, a Hulu-val és a BBC iPlayer-lel, izzadása nélkül. Összesen hat eszköz csatlakozhat fizetett előfizetéshez.

Az összes internetes forgalmat 256 bites AES titkosítás biztosítja, amely alapkivitelben található. 2.048 bites SSL kulcsokkal és DNS szivárgásvédelemmel párosul.

iOS és Android alkalmazások, valamint asztali szoftverek érhetők el a Windows és a MacOS számára.

Előnyök:

 • Több mint 50 szervert működtet Hongkongban
 • Elég gyors a HD tartalom megszakítás nélküli továbbításához
 • Feloldja az összes főbb streaming platformot, pl. Netflix és Amazon Prime Video
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem

Hátrányok:

 • Nem kezdő felhasználók számára készült

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN nagyszerű választás. Jó mindenoldalú partner, amely szintén jól működik Hongkongban és még Kínában. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz befogadására képes. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishHongkongban működikTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy másik szolgáltatásban gazdag VPN-szolgáltatás, amely kiemeli az erős titkosítást, a szigorú adatvédelmet és a gyors sebességet. Ez egy teljesen logless VPN, ami azt jelenti, hogy nincs semmilyen adatmegőrzési lehetőség.

A webes forgalom biztosítása érdekében az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előre titoktartással. Az utóbbi funkció azt jelenti, hogy a múltbeli adatok titkosítva maradnak, még akkor is, ha megsértik azokat.

A vállalat öt eszköz lehetővé teszi egyidejű csatlakozását egy fiókhoz.

A kiszolgálók az egész világon el vannak osztva azzal a lehetőséggel, hogy több mint 1300 lehetséges választáshoz csatlakozzanak, többek között Hongkongban.

Az IPVanish jól működik a BBC iPlayer-rel.

Az iOS és az Android alkalmazásai is elérhetők, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • A hongkongi szerverek gyors letöltési és streaming sebességgel rendelkeznek
 • Feloldja a Netflix USA feloldását
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Szervereinek bérbeadása helyett birtokolja

Hátrányok:

 • A tesztelés során az alkalmazások nem működtek Kínában
 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú lehet

NAGY HÁLÓZAT: Az IPVanish akár 10 eszközt képes csatlakoztatni. Túlterhelt hálózat, jó sebességgel, adatvédelemmel és biztonsággal. Kodi és az Amazon Fire Stick kedvence. Jól működik Hongkongban, de Kínában nem fog működni. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPNHongkongban működikTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN rendelkezik a legnehezebb titkosítási protokollokkal, és továbbra is népszerű a felhasználók körében. Ezenkívül nagy kiszolgálók hálózatát, kezdeti ingyenes próbaverziót és kiváló sebességeket kínál.

A VyprVPN szabadalmaztatott technológiája alapértelmezés szerint az OpenVPN protokollt, 256 bites AES titkosítást, 2 048 bites RSA kulcsokat használja, tökéletes továbbítási titok nélkül, és SHA256 hitelesítést. Van lehetőség arra is, hogy külön fizetjenek a Chameleon ™ protokoll elérése érdekében, amely az OpenVPN metaadatokat lekódolja, így a mély csomagellenőrzés nem ismeri fel. Minden csomaghoz tartozik egy Internet kill kapcsoló.

A VyprVPN egyike azon kevés társaságoknak, amelyek képesek megkerülni a kínai nagy tűzfalat.

A társaság teljes adatközpontokat is birtokol és üzemeltet - ellentétben más szolgáltatásokkal, amelyek bérbe vagy kiszervezést választanak. A házirend azt jelenti, hogy teljes mértékben irányítja az összes internetes forgalmat, ami segít megvédeni a támadásokat és biztosítja a minimális leállást.

Van egy kis adatmegőrzési politika - nevezetesen „a felhasználó forrás IP-címe, a felhasználó által használt VyprVPN IP-cím, a kapcsolat indulási és leállási ideje, valamint az összes felhasznált bájt száma”.

De hozzáteszi, hogy minden ilyen adatot csak a szervereken tárolnak 30 napig, és a szolgáltatásminőség javítására használják fel. A webes forgalom pontos részleteit nem lehet meghatározni.

A világszerte több mint 700 szerver működik, köztük néhány Hongkongban.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára. A prémium előfizetők egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathatnak.

A VyprVPN feloldhatja az USA Netflix, Hulu és a BBC iPlayer tartalmait.

Előnyök:

 • A gyors sebesség kiválóan alkalmas streamingre és letöltésre
 • Erős biztonsági és adatvédelmi hitelesítő adatok
 • Nincsenek naplók

Hátrányok:

 • Kicsit drága
 • Több lehetőség is lehet a speciális konfigurációhoz
 • Nincs Bitcoin vagy más kriptovaluta fizetési mód

FÜGGETLEN HÁLÓZAT: A VyprVPN felhasználóbarát. A gyorsaság meglepően jó volt a piac olcsóbb vége felé. A magánélet és a biztonság szilárd. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Miért van szüksége VPN-re Hongkongban??

Hongkongi lakosok ingyenes és nyílt hozzáférést biztosítanak az internethez, nagyon kevés korlátozással. Ez egy teljes arc a Kínai kontinentális állam határán átívelő szigorú cenzúra által.

De annak ellenére, hogy egyetlen webhely sem cenzúrázódik, Hongkong demokratikus aktivistái tanúsítják, hogy a kínai hatóságok figyelemmel kísérik a lakosok internetes tevékenységeit, e-maileit és online kommunikációját. A VPN az összes információt titkosítja, hogy bárki, aki szomorod a kapcsolatokon, nem tudja megfejteni annak tartalmát vagy az interneten végzett tevékenységeit..

Ezenkívül a VPN a külföldi tartalmak és szolgáltatások széles skáláját is feloldhatja. Ide tartoznak a geo-blokkolt streaming webhelyek, például a Hulu, az Amazon Prime, a BBC iPlayer és más országok Netflix könyvtárai..

Végül, a VPN megvédi Önt a különféle online fenyegetésektől, ideértve a rosszindulatú programokat, a közép-ember támadásokat és a szolgáltatásmegtagadás támadásait. Ez különösen fontos azoknak az embereknek, akik üzleti vagy szabadidős utazás céljából Hongkongba látogatnak, és nyilvános és / vagy nem biztonságos wi-fi hálózatot terveznek használni szállodákban, éttermekben, repülőtereken és kávézókban.

2018-ban a hongkongi hatóságok beszámoltak arról, hogy a joghatóságukban minden időkben magas volt az adatok megsértése, kiemelve az online biztonság prioritásainak szükségességét..

Használnék egy ingyenes VPN-t?

Néhány készpénzre szoruló felhasználó hajlamos egy ingyenes VPN-szolgáltatásra. De jobb, ha ismeri a teljes képet, mielőtt belemerülne valamibe, amelyet megbánhat.

Számos ingyenes VPN-szolgáltatót elkaptak a felhasználói adatok bányászásával és értékesítésével. Még ha ez nem történik meg veled, akkor határozottan lesznek olyan dolgok, mint a letöltési korlátok, a sávszélesség csökkentése és a rendkívül rossz kiszolgálók választéka. Az ilyen szolgáltatásokat nem úgy építették fel, hogy könyörtelenül őrizzék az Ön személyes adatait, ezért ne számítsanak világszínvonalú szolgáltatásra.

Az ingyenes VPN cégeknek is pénzt kell keresniük. Határozottan invazív hirdetések és a migrén kiváltó felbukkanó ablakok bombázzák őket. Azt javasoljuk, hogy maradjon biztonságban az interneten, és havonta néhány dollárt köhögjön fel. Az ingyenes VPN-k csak nem érik meg az általa vállalt további kockázatot.

Néhány VPN-t el kell kerülni Hongkongban

Az egyik legfontosabb tényező, hogy a VPN-t az internetes böngészéshez használja, az a megbizonyosodás, hogy tiszteletben tartják az Ön személyes adatait és névtelenségét. Végül is, ezért emlegetik őket elsősorban. A listában általunk ajánlott VPN-knek nincsenek dokumentált ügyfelek adatainak átadási esetei, de vannak olyanok, amelyek még nem állnak elő. Javasoljuk, hogy kerülje el őket.

Itt van három ilyen eset:

1. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola hatalmas felhasználói bázisa majdnem 50 millió volt, és az embereket vonzotta a Chrome ingyenes VPN-kiterjesztése. Sajnos úgy döntött, hogy visszavonja az összes jó munkát, és a közösséget hatalmas botnet-hadsereggé változtatta..

Az egyéni sávszélesség egy részét más webhelyek elleni támadásokra, a pornográfia terjesztésére és más hírhedt tevékenységekre helyezték el. És ez teljesen sötétben van a felhasználókkal.

2. Hotspot pajzs

A Hotspot Shield egy közismert név a VPN-iparban annak egy ideig már működő freemium terméke miatt. De úgy tűnik, hogy ez sem volt képes megszabadulni a vitáktól.

Augusztusban egy adatvédelmi érdekképviseleti csoport panaszt nyújtott be a társaság ellen, fenntartva, hogy erősen beilleszti a követő sütiket a felhasználói böngészőkbe, és eladta az adatokat a hirdetőknek. A panasz hozzátette, hogy a Hotspot Shield az e-kereskedelem forgalmát átirányította a kapcsolt webhelyekre. A jogszerű HTTP kéréseket más domainekre navigálta, hogy a társaság nyereséget szerezzen, ha eladás történt.

Az ügyben még nem született döntés, de az ügy egy ismerős tendenciát követ. Úgy gondoljuk, hogy kerülje a szolgáltatás használatát, amíg nem tudja bizonyítani ártatlanságát.

3. PureVPN

Néhány héttel ezelőtt a médiában beszámoltak arról, hogy a jól ismert VPN, a PureVPN cég állítólag együttműködött az FBI-vel, hogy azonosítsák Massachusettsben élő Ryan Linst, akiről úgy gondolták, hogy egy ismeretlen 24 éves nőt követ..

Ryan látszólag a PureVPN segítségével rejtette el digitális lábnyomát, miközben megpróbálta zsarolni a nőt. Az FBI panasz benyújtása után került bevonásra.

A PureVPN ragaszkodik ahhoz, hogy nem rögzítette a Ryan kommunikációjának tartalmát, és csak a tevékenységet visszakövette neki, de az epizód előtt dicsérte a naplózás nélküli politikát. A társaság átláthatóbb lehetett volna.

A Comparitechnél nem elnézzük a VPN-ek használatát a törvények nyílt megsértése és jogellenes cselekmények elkövetése érdekében. A szolgáltatóknak azonban teljesen nyitottnak és átláthatónak kell lenniük a naplózási politikák vonatkozásában - ha ezt nem követik, úgy gondoljuk, hogy egy hatalmas piros zászló.

Hogyan használhatom a VPN-t Hongkongban?

Ebben a szakaszban két felhasználási esetet ismertetünk. Kövesse ezeket a lépéseket, ha külföldi külföldön van, és szeretne IP-címet szerezni Hongkongon kívülről, miközben fizikailag az országban található:

 1. Keresse meg a VPN-szolgáltatások ajánlott listáját, és döntsön az Ön számára megfelelő tervről (válasszon havi vagy éves tervet)
 2. Regisztráljon és fizessen a szolgáltatásért Ha elkészült, töltse le a társalkalmazásokat (telefonjára) vagy szoftvert (PC-re vagy MacOS-ra)
 3. Tisztítsa meg a sütiket és a gyorsítótárat az összes böngészőben (Firefox, Chrome, Internet Explorer, UC Web) a régi helyazonosítók eltávolításához.
 4. Indítsa újra a készüléket
 5. Nyissa meg a VPN társszoftvert és jelentkezzen be
 6. Válasszon ki egy szervert az országból, ahol megpróbál IP-címet szerezni - például az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság
 7. Várjon néhány másodpercet a kapcsolat létrejöttéhez. Amint ez megtörtént, egy zöld értesítési ikonnak kell lennie a tálcán
 8. Böngészés az interneten, mint általában. Észre fogja venni, hogy a fogadó webhelyek feltételezik, hogy tartózkodási helye abban az országban van, amelyhez jelenleg csatlakozik. Ez megnyitja a médiatartalmakat és a helyi online banki szolgáltatásokat

A másik forgatókönyv azoknak a hongkongi lakosoknak szól, akik külföldre utaznak, és szükségük van egy helyi IP-címre. Ez lehet tartalom streamingjéhez, online banki hozzáféréshez vagy bármilyen más követelményhez. Kovesd ezeket a lepeseket:

 1. Böngésszen az ajánlásaink között, és válasszon egy olyan lehetőséget, amely az Ön számára megfelelő
 2. Regisztráljon és fizetjen a szolgáltatásért - válassza ki a havi vagy az éves tervet attól függően, hogy mennyit kíván költeni eredetileg
 3. Ha kész, töltse le a társalkalmazásokat (telefonjára) vagy szoftvereket (PC-re vagy MacOS-ra)
 4. Törölje a cookie-kat az összes böngészőben (Firefox, Chrome, Internet Explorer) a régi helyazonosítók eltávolításához
 5. Indítsa újra a készüléket
 6. Nyissa meg a VPN társszoftvert és jelentkezzen be
 7. Válasszon ki egy kiszolgálót Hongkongban, majd kattintson a csatlakozás gombra
 8. Várjon néhány másodpercet a kapcsolat létrejöttéhez. Amint ez megtörtént, egy zöld értesítési ikonnak kell lennie a tálcán
 9. Böngészés az interneten, mint általában. Észre fogja venni, hogy a fogadó webhelyek feltételezik, hogy fizikailag Hong Kongban található

Lásd még: A legjobb VPN Kínában

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector