5 legjobb VPN nyilvános wifi-hozzáférési pontokhoz, a magánélet védelme érdekében

A legjobb VPN-ek nyilvános hotspotokhoz

A VPN a „virtuális magánhálózat” kifejezést jelenti. Amikor VPN-t használ, az egyik VPN-kiszolgálón keresztül csatlakozik az internethez. Ennek során az eszköz forgalma titkosítva lesz, így védve van a nyilvános wifi-hozzáférési pontokból fakadó biztonsági fenyegetésektől (ezekről később bővebben!). A magánélet védelme mellett a VPN lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását, ideértve az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix és a BBC iPlayer..

Ugyanakkor nem minden VPN jön létre egyenlően. Egyesek sokkal gyorsabbak, mint mások, mások adatvédelmi hibákat mutatnak, mások nem működnek együtt a kedvenc streaming szolgáltatásaival.

Ha nincs elég ideje, itt van egy rövid összegzés a nyilvános wifi-hozzáférési pontok legjobb VPN-jeiről:

A legjobb VPN-k nyilvános Wifi-pontokhoz

 1. ExpressVPN: Erős biztonság és kiváló sebesség. A 94 országbeli kiszolgálók feloldják a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat, beleértve a Netflixet is. Könnyen kezelhető, 24 órás ügyfélszolgálat és rengeteg biztonsági szolgáltatás, beleértve a titkosítást és a megszakító kapcsolót.
 2. NordVPN: Több mint 5000 szerver világszerte a Netflix, a Skype és egyebek feloldásához. Könnyen használható VPN és 24/7 élő csevegési támogatás. Biztonságos titkosítással, naplók nélküli házirenddel és automatikus VPN-kapcsolattal wifi-re (Android).
 3. CyberGhost: Gyors és megbízható szerver streaming és videohívásokhoz. Egyszerre akár 7 eszközt is rögzíthet. Titkosítással, szigorú bejelentkezési szabályokkal és a wifi automatikus védelmével védi a magánéletét.
 4. IPVanish: Biztosítsa legfeljebb 10 eszközét. Szervezetek 60 országban a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához. Nulla forgalomnaplót tart és titkosítással biztosítja az adatokat.
 5. PrivateVPN: Gyors VPN szolgáltatás streaming és videohívásokhoz. Könnyen használható alkalmazások, biztonságos a titkosítás, a naplózás nélküli házirend és a kill kapcsoló.

A nyilvános wifi-hotspotokhoz a legjobb VPN-k azok, amelyek magas szintű biztonságot nyújtanak, miközben nagysebességű kiszolgálókat és könnyen használható alkalmazásokat kínálnak. Szűkítettük a lehetőségeket, és csak azokat a VPN-ket választottuk ki, amelyek a következőket kínálják:

 • Legmagasabb szintű biztonság titkosítással.
 • További biztonság, mint például a DNS szivárgás elleni védelem és a kikapcsoló.
 • Nincs olyan naplózási irányelv, amely védi az Ön személyes adatait.
 • Gyors és megbízható kiszolgálók böngészéshez, streaminghez és videohívásokhoz.
 • Szerverhálózat több tucat országban világszerte.
 • Ügyfélszolgálat élő chat funkcióval.
 • Felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz.

A legjobb VPN-ek nyilvános hotspotokhoz

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-eket a nyilvános wifi-hotspotok számára az Ön személyes adatainak védelme érdekében:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a sebesség és a biztonság kombinációjának köszönhetően a legjobb VPN a nyilvános wifi hotspotok számára. Több mint 3000 szerver 94 országban azt jelenti, hogy valószínűtlen problémája van a megfelelő szerver megtalálásával bárhol. Akár a Netflix, akár az Amazon Prime Video kedveli a böngészést vagy streaming-et, az ExpressVPN jól teljesít. Korlátlan sávszélesség fojtás nélkül, és ez a biztonságos VPN szolgáltatás 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is jár.

Gondolhatja, hogy egy ilyen biztonságos és gyors VPN bonyolult lenne a kezdők számára, de ez nem lehet távolabb az igazságtól. Az ExpressVPN nagyon felhasználóbarát alkalmazásokat és böngészőbővítményeket kínál. Könnyű kiszolgálót keresni és kiválasztani, valamint beállítani a különféle beállításokat. Az ExpressVPN 24 órás ügyfélszolgálattal rendelkezik élő chat és e-mail formában. Azt találtuk, hogy gyorsan és hatékonyan válaszolnak a kérdésekre.

A nyilvános wifi-hotspotok használatával járó kockázatok miatt a biztonság rendkívül fontos. Az ExpressVPN biztonsága olyan jó, mint bármely VPN-vel, amellyel találkoztunk. 256 bites AES titkosítást használ az eszköz forgalmának védelme érdekében. Szintén felajánlott a DNS szivárgás elleni védelem, a megszakító kapcsoló és a megosztott alagútépítés, amelyek mindenekelőtt megnehezítik az eszköz és az adatok veszélyeztetését. Végül az ExpressVPN nem tárol felhasználóinak azonosító naplóit, biztosítva ezzel az Ön személyes adatainak védelmét.

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztókhoz. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményeket is kínáljuk.

Előnyök:

 • Gyors szerverek 94 országban böngészéshez, streaminghez és videohívásokhoz nyilvános wifi-hotspotokon
 • Biztonságban tartja magát, ha nyilvános wifi-t használ titkosítással és kill kapcsolóval
 • Feloldja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat, beleértve a Netflixet is
 • Széles körű alkalmazás és böngészőbővítmény, amelyek könnyen kezelhetők
 • Magában foglalja a 24/7 élő chat támogatást
 • Nincs azonosító napló, védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a listán szereplő többi VPN-nél

A NYILVÁNOS WIFI-HASZNÁLATI LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi első választásunk. A sebesség és a biztonság kombinációját kínálja. Ideális streaming és videohívásokhoz nyilvános wifi-hotspotokon. Könnyen kezelhető alkalmazások, 24 órás élő chat-támogatás és rendkívül biztonságos titkosítással, megszakító kapcsolóval, és nincs napló. Kipróbálhatja kockázatmentesen, mivel 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a tökéletes VPN, ha külföldön vagy munkába vagy ünnepnapra. Körülbelül 5300 szervert kínál világszerte. Függetlenül attól, hogy a nyilvános wifi hotspothoz kapcsolódik a szállodában vagy egy helyi étteremben, rengeteg biztonságos szerver közül választhat. Ez a VPN ideális a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához, mint például a Netflix, hogy utolérhesse kedvenc TV-műsorát, vagy a Skype, hogy kapcsolatba lépjen a családdal és a barátokkal.

Megállapítottuk, hogy a NordVPN nagyon jól megtervezett. A kínált alkalmazások és böngészőbővítmények széles választékával gyorsan és egyszerűen használható. A 24/7 élő csevegés támogatása mellett a NordVPN akár 6 eszközön is használható egyszerre. A NordVPN 256 bites AES titkosítással védi a hackerektől és a snoopperektől. A szigorú bejelentkezési szabályok mellett a NordVPN DNS szivárgás elleni védelmet és megszakító kapcsolót is kínál. A NordVPN automatikus VPN-csatlakozással is rendelkezik a wifi szolgáltatáshoz, automatikusan csatlakozik a VPN-hez, amikor csatlakozik egy wifi-hálózathoz.

Válassza a NordVPN lehetőséget, és hozzáférést biztosíthat Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV alkalmazásokhoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítményei szintén elérhetők. Az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Több mint 5000 biztonságos szerver választható világszerte
 • Gyors sebesség a Netflix streaminghez és a videohíváshoz a Skype-on
 • Automatikus VPN-kapcsolat a wifi-hez, védve a hackerektől
 • Biztosítson akár 6 eszközt egyszerre
 • Ügyfélszolgálat elérhető 24 órán keresztül és 7 órán keresztül élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Nem érhető el alkalmazás útválasztókhoz

A KÖLTSÉGVETÉSRE VONATKOZÓAN: A NordVPN világszerte több mint 5000 szerverrel rendelkezik. Feloldja a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását, beleértve a Netflix és a Skype szolgáltatást. A titkosításnak és a szigorú naplózás nélküli házirendnek köszönhetően biztonságosan használható nyilvános wifi-hotspotokban. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy gyors és megbízható VPN szolgáltatás, amely biztonságos a rendszerindításhoz. Egyre növekvő szerverhálózattal rendelkezik, amely az írás idején több mint 3700 volt. A CyberGhost korlátlan sávszélességet és forgalmat kínál, ami nagyszerű, ha böngészés, streaming vagy videohívás nyilvános wifi hotspot segítségével. Sőt, a CyberGhost-fiókjával akár 7 eszköz egyidejű védelmét is használhatja.

Nagyon lenyűgözött a CyberGhost által nyújtott biztonsági szint. Először is, ez a Románián alapuló VPN szigorú bejelentkezési szabályzattal rendelkezik, amely biztosítja, hogy személyes adatai bizalmasak maradjanak. További biztonsági funkciók közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló. Mint ilyen, csökkentett kockázattal használhatja a nyilvános wifi-hozzáférési pontokat. A CyberGhost rendelkezik egy automatikus automatikus védelem funkcióval, amely lehetőséget kínál a VPN-kapcsolat automatikus indítására a folyamat védelme érdekében.

A CyberGhost alkalmazásai elérhetőek asztali (Windows és Mac), mobil (Android és iOS), valamint az Amazon Fire Stick és az Android TV számára. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • A kiszolgálók gyors és megbízható streaming- vagy videohívásokhoz nyilvános wifi-hotspotokon
 • A Wifi automatikus védelem funkció biztosítja, hogy a VPN be legyen kapcsolva, mielőtt csatlakozna a nyilvános wifi-hez
 • Több mint 3700 szerver a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához világszerte
 • Biztonságos akár 7 eszközt egyszerre
 • Erős általános biztonság titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • Néhány nehézség bizonyos streaming szolgáltatások feloldásakor
 • A felhasználóknak követniük kell a Linux és az útválasztók manuális beállítását

KIVÁLÓ ÁLTALÁNOS BIZTONSÁG: A CyberGhost biztonságban tartja Önt nyilvános wifi-hotspotok használatakor. Titkosítást, naplómentes házirendet és kill kapcsolót kínál. Feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat a böngészéshez, streaminghez és videohívásokhoz. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish érdemes megfontolni, ha Önnek vagy családjának sok internetkapcsolattal rendelkező készüléke van. Ennek oka az Az IPVanish lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű biztonságát ami különösen fontos, ha nyilvános wifi-t használ családjával és barátaival. Ez a VPN szolgáltatás egy tiszteletre méltó hálózattal rendelkezik, amely több mint 1200 szerverből áll, és 60 országban található. Mint ilyen, nem lehet gondja, hogy megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő kiszolgálót, és feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását.

Miután kipróbálták a különböző IPVanish alkalmazásokat, azt mondhatjuk, hogy egyszerűen használhatóak. Különféle lehetőségeket találhat a beállítások testreszabásához, miközben szervereket is kereshet térképen, régiónként és késleltetés alapján. Ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, ha bármilyen kérdése felmerül. Nulla forgalomnaplóval az IPVanish egy biztonságos VPN, amelyet használni tud, és tartalmaz 256 bites AES titkosítást, kill kapcsolót és DNS szivárgásvédelmet. Számos „igény szerint” opcióval is számolunk be. Ez lehetővé teszi, hogy automatikusan csatlakozzon az IPVanish-hez, védve a nem biztonságos nyilvános wifi-hozzáférési pontoktól.

Az IPVanish alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS és Fire TV rendszerekhez. A Linux és az útválasztók esetében azonban manuális konfigurációra van szükség.

Előnyök:

 • Nagyszerű a nyilvános wifi-t használó családok számára, mivel akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz
 • A „Igény szerint” biztonsági lehetőségek lehetővé teszik az automatikus csatlakozást a VPN-hez, biztosítva ezzel a nyilvános wifi-vel szembeni védelmet
 • Az alkalmazások gyorsak és egyszerűen használhatók kezdőknek
 • Titkosítással és kill kapcsolóval védi meg

Hátrányok:

 • Székhelye egy öt szemű országban (USA)
 • Nem kínál böngészőbővítményeket

BIZTONSÁGOSAN TÖBB ESZKÖZÖK: Az IPVanish akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ami ideális azoknak a családoknak, amelyek nyilvános wifi-hotspotokat használnak. Nincsen forgalmi napló, és titkosítást használ az adatok biztonságához. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy VPN szolgáltatás gyors kiszolgálókkal a böngészéshez és a streaminghez. Ha nyilvános wifi-hozzáférési pontot használ, és Netflix vagy Amazon Prime Video adatfolyamot szeretne közvetíteni, vagy videohívást kezdeményezni, akkor a PrivateVPN jó választás. Korlátlan sávszélességet és sebességet kínálva nem valószínű, hogy sok pufferolást vagy késést fog látni. Legfeljebb hat eszközt csatlakoztathat a PrivateVPN-hez egyidejűleg, lehetővé téve az összes eszköz védelmét a hackerekkel szemben.

Ami a PrivateVPN kapcsán kiemelkedik, mennyire felhasználóbarát. Ezt az egyszerű VPN-t bárkinek ajánljuk, mivel az alkalmazások navigálása egyszerű, míg a kiszolgáló kiválasztása másodpercet vesz igénybe. A PrivateVPN székhelye Svédországban van, és kijelenti, hogy nem tart semmilyen forgalmi naplót. Az Ön személyes adatait 256 bites AES-titkosítás, DNS-szivárgás-védelem és egy kill kapcsoló funkció is védi, amely biztosítja az internetes forgalom csökkentését, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

A PrivateVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre kínálnak. Ha ezt a VPN-t Linuxhoz vagy útválasztóhoz kívánja használni, akkor kézi konfigurálásra van szükség.

Előnyök:

 • Gyors szerverek böngészéshez és streaminghez nyilvános wifi-hálózatokon
 • Nem vezet forgalmi naplókat
 • A biztonsági szolgáltatások, például a titkosítás, biztosítják a védelmet
 • Legfeljebb 6 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

Hátrányok:

 • Kisebb, körülbelül 100 szerverből álló hálózat
 • Korlátozott számú alkalmazás böngészőbővítmények nélkül

FENNTARTHATÓ RÖGZÍTÉS: A PrivateVPN nagysebességű szervereket kínál streaming és videohívásokhoz. Felhasználóbarát alkalmazásokat kínál, és titkosítással és kill kapcsolóval biztonságban tartja a kapcsolatot a nyilvános wifi hotspotokban. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Hogyan szerezzünk VPN-t nyilvános hotspotokhoz

Javasoljuk, hogy a VPN-t ne csak a nyilvános wifi-hotspotokhoz használja, hanem bármikor és bárhol, az információk biztonságának megőrzése érdekében. Függetlenül attól, hogy mikor és hol használ VPN-t, a folyamat mindig azonos:

Hogyan kaphat VPN-t a nyilvános wifi-hozzáférési pontokhoz négy egyszerű lépésben

 1. Keressen egy biztonságos VPN-t a nyilvános wifi-hozzáférési pontokban történő felhasználáshoz - javasoljuk az ExpressVPN-t.
 2. Töltse le a VPN alkalmazást vagy böngésző-kiterjesztését.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez.
 4. Most már csatlakozik a VPN-hez, és ennek eredményeként biztonságosabb!

A VPN-ek legálisak-e hazámban?

A VPN-ek jogszerűsége országonként eltérő. hálásan, A VPN-ek az országok túlnyomó többségében legálisak. Valójában az egyetlen ország, amelyben a VPN illegális (vagy legalábbis egy szürke terület), a következő:

 • Fehéroroszország
 • Kína
 • Irán
 • Irak
 • Észak Kórea
 • Omán
 • Oroszország
 • pulyka
 • Türkmenisztán
 • Egyesült Arab Emírségek

Miért van szüksége VPN-re a nyilvános wifi hotspotokhoz??

Akár a helyi kávézóban, akár egy külföldi szállodában tartózkodik, a nyilvános wifi-hozzáférési pontok rendkívül kényelmesek lehetnek. A probléma az, hogy a nyilvános wifi-hozzáférési pontok veszélyeztethetik a magánéletét és a hackerek egyik paradicsoma. Sajnos sok nyilvános wifi-hozzáférési pont nem biztonságos, és privát adatainak adathalálához használják őket.

Például a Man in the Middle támadások (MITM) magában foglalják a hackereket, akik pozícióba kerülnek az eszköz és egy webszerver között. Ez lehetővé teszi számukra, hogy láthassák, mit csinál online, a meglátogatott webhelyektől kezdve a küldött üzenetek tartalmáig. Mondanom sem kell, hogy ez súlyosan károsíthatja az Ön személyes adatait. Bizonyos esetekben ez az adatok elvesztését és akár személyazonosság-lopást eredményez.

VPN használatával létrehozhat egy privát alagutat az eszköz és a VPN szerver között. A forgalom titkosítva van a folyamatban, védve az olyan szimatolóktól, mint például az internetszolgáltató (ISP) vagy a hotspot szolgáltató. A nyilvános wifi-hotspotokhoz tartozó legjobb VPN-k fontos biztonsági funkciókat, például titkosítást kínálnak, védelem a DNS szivárgások ellen és a kill kapcsoló. Személyes adatainak védelme érdekében szigorú bejelentkezési szabályokra is szükség van.

Mit tehetek még, hogy biztonságban maradjak, ha nyilvános wifi-hotspotokat használnak?

A VPN használatán kívül néhány dolgot tehetünk az online biztonság javítása érdekében, ha nyilvános wifi-hozzáférési pontokat használunk:

 1. Még egyszer ellenőrizze annak a hálózatnak a nevét, amelyhez csatlakozik. A hackerek egyik trükköje egy legitim hálózathoz hasonló névvel rendelkező hálózat használata.
 2. Ha lehetséges, kerülje a nyilvános wifi-hozzáférési pontok használatát olyan feladatoknál, amelyek érzékeny információkat igényelnek mint például online banki szolgáltatások vagy hitelkártyájával történő vásárlás. Ugyanez vonatkozik a jelszavakra - jobb, ha a biztonság érdekében jó jelszókezelőt használ.
 3. Ne felejtsen el csatlakozni olyan webhelyekhez, amelyek HTTPS-t és SSL-t használnak. Ez sokkal biztonságosabbá teszi a kapcsolatot a weboldalakkal. Könnyen láthatja, hogy egy webhely HTTPS-t használ-e, mivel a címsor elején zárt lakat ikonnak kell megjelennie.
 4. Maradjon biztonságos hálózatokhoz, amelyekben jelszó szükséges. Legyen szó kávézóról vagy szállodáról, ez sokkal biztonságosabb, mint csatlakozni egy teljesen nyitott és biztonság nélküli nyilvános wifi hotspothoz.
 5. Kapcsolja ki az automatikus wifi kapcsolatot a telefonján. Számos okostelefon automatikusan csatlakozik a közeli wifi-hálózatokhoz, így biztosítva, hogy ne maradjon internet nélkül. Beállíthatja, hogy készüléke kérdezzen, mielőtt csatlakozik a hálózathoz.

Használhatok egy ingyenes VPN-t nyilvános wifi-hozzáférési pontokhoz?

Az alábbi okokból nyomatékosan javasoljuk, hogy ne használjunk ingyenes VPN-eket nyilvános wifi-hozzáférési pontokhoz:

 • Az ingyenes VPN nem biztonságos. Számos ingyenes VPN-nél nincs titkosítás, DNS-szivárgásvédelem és egyéb fontos biztonsági szolgáltatások, például a kill kapcsoló. Ezek nélkül az online biztonság nem jobb, mint egy olyan személynél, aki nem használ VPN-t. Ennek eredményeként könnyű célpont lesz a hackerek számára, különösen akkor, ha csatlakozik a nyilvános wifi hotspotokhoz.
 • Az ingyenes VPN-ek nem megbízhatók. Nagyon kevés valóban ingyenes, és ez minden bizonnyal igaz a VPN-kre, amelyek állítólag ingyenesek. Az ingyenes VPN-k általában az adatok naplózásával keresnek pénzt és eladja a legmagasabb ajánlatot nyújtónak. Mások pénzt keresnek olyan hirdetésekből, amelyek megszakíthatják az Ön böngészését és streamingjét.
 • Az ingyenes VPN-k lassúak. Ez frusztráló élmény lehet, ha böngészni, streamálni és videohívni szeretne. Mivel sok ingyenes VPN-nek sok felhasználója van és nagyon kevés szerver van, a kiszolgálóterhelés túl magasra válik, és a sávszélessége korlátozott. Ebben a listában nem ez a helyzet a legjobb VPN-ekkel a nyilvános wifi hotspotok számára.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 39

Adblock
detector