5 legjobb VPN Omán számára: Védje magánéletét és hozzáférését a Netflixhez, a Skype-hez és más szolgáltatásokhoz.

5 legjobb VPN Omán számára: Védje magánéletét és hozzáférését a Netflixhez, a Skype-hez és más szolgáltatásokhoz.

Ománi állampolgárok nagylelkű élvezetet élveznek a kormányzó monarchia részéről, de ezt ellensúlyozza az egyéni szabadságjogok ennek megfelelő csökkenése. & autonómia. A lakosok és az állam közötti szociális szerződés semmiféle képviseleti demokráciát vagy pluralista szabadságot nem enged meg.

Az Freedom House ügyvédi testülete szerint Omán szabadságértékelése „nem szabad”: a hatóságok lefékezik az emberi jogi aktivistákat, újságírókat, értelmiségeket, sőt korlátozzák a hétköznapi polgárok véleménynyilvánítási szabadságát..

A VPN használata Ománban a legális szürke területen található, a kormánynak kifejezett engedélyt kell kérnie bárki számára az Internet titkosított részéhez való csatlakozáshoz. De ez felesleges törvény; mobil banki oldalak, csevegőalkalmazások, akár a Facebook Messenger is megköveteli a felhasználóktól, hogy engedélyezzék a titkosítást, mielőtt hozzáférést engedélyeznének.

Ha nem akarja elolvasni a cikk többi részét, itt található az Omán legjobb VPN-jeinek összefoglalása:

 1. ExpressVPN A mi első választásunk. Nagy szerverhálózat 94 országban, amely nagysebességű használatra van beállítva. Könnyen feloldja a korlátozott tartalmat. A biztonságot és az adatvédelmet nehéz legyőzni. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Jó költségvetésű VPN erős adatvédelmi és biztonsági szolgáltatásokkal. A legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal működik.
 3. CyberGhost Költségvetés-barát lehetőség, amely feloldja a nagyobb streaming webhelyeket, miközben nagy biztonságot és gyors kiszolgálókat kínál.
 4. IPVanish Gyors sebesség és jó adatvédelmi szolgáltatások. Nem működik megbízhatóan a Netflix vagy az iPlayer készülékkel.
 5. VyprVPN A szerverhálózat tulajdonosa, amely elősegíti a nagy sebesség elérését. Jó lehetőség streaming-re.

Nem találtunk olyan esetet, hogy valakit börtönbe kerültek mém továbbítása céljából.

Miért kellene VPN-t használni Ománban??

A VPN használata biztonságos és rejtett az interneten. A fejlett szoftver megvédi a tényleges helyét azáltal, hogy titkosítja az eszközre és a készülékről érkező összes forgalmat, és egy közvetítő kiszolgálón továbbítja. Ez a hackerek és a megfigyelő ügynökségek számára nagyon megnehezíti annak meghatározását, hogy mit csinálsz online.

Csatlakozás egy másik országbeli VPN-hez lehetővé teszi az online tartalom és szolgáltatások feloldását, amelyeket általában Ománban cenzúráznak. Az ománi hatóságok a múltban blokkolták az akadályokat VoIP szolgáltatások, például a Skype és a WhatsApp hívások, a Tinder és a pornográf webhelyek. A blogokat és a hírcikkeket időnként cenzúrázzák is.

A VPN kiváló választás az Ománban élő külföldiek számára is, akik szeretnék tartani a kapcsolatot a helyi tartalommal és a programozással otthonról. Ide tartoznak például a BBC iPlayer, a Netflix, a Hulu, a Sky Sports vagy a BeIN sports.

A legjobb VPN-ek Omán számára

Omán számára a legjobb VPN-k listája a következő tényezőken alapul:

 • A szolgáltatás gyorsasága és stabilitása
 • Nagy szerverhálózat az egész világon a külföldön tartózkodók számára a tartalom feloldásához
 • Erős titkosítási paraméterek a magánélet és a névtelenség fenntartásához
 • Egyszerű használat
 • Alkalmazások Android és iOS számára

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN egy állandó színész. Könnyen kezelhető felülettel és az alapszolgáltatással (sebesség szerint rangsorolva) & stabilitás), mindig a listánk egyik legmagasabb rangú szolgáltatója volt. A titkosítási protokollok esetében sem történik kompromisszum, amelyek az iparág legszigorúbbjai közé tartoznak.

Amikor bejelentkezik, látni fogja a lehetőséget, hogy manuálisan csatlakozzon a kiszolgálóhoz a legördülő listából, vagy egy „intelligens hely” opcióval, amely automatikusan kiválasztja az Ön közelében lévő kiszolgálót. A szerverhálózat hatalmas: több mint 1500 elterjedt 94 országban, beleértve az egyes kontinenseken lévő helyeket is, az Antartica kivételével. Az Ománban élő külföldi emigránsok észreveszik, hogy az ExpressVPN számos lehetőséget kínál számukra a házi helyi tartalmakkal való kapcsolattartáshoz..

A magánélet és az anonimitás fontos tényezők a VPN kiválasztásakor Ománban. Az ExpressVPN háta mögött van az a politikája, hogy nem tárol azonosító adatokat. Az egyetlen megőrzött adat elemzi azokat a dátumokat (nem időpontokat), amikor a felhasználók kapcsolódnak a szolgáltatáshoz, az általuk előnyben részesített szervereknek és a felhasznált teljes sávszélességnek. Az Ön egyedi IP-címét nem tároljuk. A cég szerint a szolgáltatási színvonal javítása érdekében részt vesz ebben a gyakorlatban, és eddig nem találkoztunk panasszal a magánélet megsértése miatt..

Lehetőség van arra is, hogy regisztráljon a szolgáltatásra egy író e-mail fiókon keresztül, és fizessen be a Bitcoin-nal, ha minimálisra kívánja csökkenteni a magánélet megsértésének kockázatát..

Mint korábban említettük, az ExpressVPN titkosítási protokolljai nehézek. 256 bites AES-CBC-t használ, mind a HMAC hitelesítéssel, mind a tökéletes előre titkosítás felhasználásával. Az Internet kill kapcsoló ideiglenesen leállítja az összes internetes forgalmat, ha a kapcsolat váratlanul leesik, és ezzel biztonságban tartja a kapcsolatot.

A szolgáltatás a verejtékezés nélkül feloldja a Netflix földrajzilag korlátozott tartalmát, és hasonlóan kompatibilis mind a Hulu, mind a BBC iPlayer-rel. Támogatja a torrentokat.

Vannak alkalmazások Androidra és iOS-re, valamint asztali támogatás Windows és MacOS-hoz.

Előnyök:

 • Fantasztikus sebesség a letöltéshez és a streaminghez
 • Jelentős hálózat 94 országban, több mint 2000 szerverrel
 • Névtelen beállítások és fizetések érhetők el
 • Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Egy könnyen használható alkalmazás, amely varázslóval telepíthető
 • Alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb szolgáltató ebben a listában

# 1 Választás az Omán számára: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Megbízhatóan Ománban működik. Feloldja a Netflix és az összes nagyobb streaming webhely feloldását, valamint a kommunikációs alkalmazásokat, beleértve a Skype-t. Rendkívül gyors kapcsolatokat és szervereket kínál számos országban. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN több mint egy évtizede működik, és az iparág mély megértésével felhasználta egy jelentős közösség felteremtését.

Ez egy másik példa egy olyan szolgáltatásra, amely nulla naplózási irányelvet alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen nincs információ a felhasználói munkamenetekről, a forgalomról vagy az időbélyegzőkről.

A társasághoz megfigyelő ügynökségek érkeztek hivatalos felhasználói adatok iránti kérelmek. De ez a politika eredményezte a nulla megfelelést. Egy esetben a szervereket elkobozták, de a hatóságok nem tudtak belőlük semmit kivonni. Az adatvédelmi képviselőknek könnyen aludniuk kell.

Az NordVPN-t Panamában is beépítették, az adatmegőrzési törvények hatálya nélkül, tehát a politika valószínűleg nem változik.

A szolgáltatás 1081 szervert működtet 61 országban, ezáltal praktikus opcióként szolgál a webes tevékenységek teljes spektruma számára. A kevés VPN-szolgáltató egyike, amely kiszolgálókat különféle követelmények szerint rendez, például anti-DDoS, video streaming, dupla VPN, Tor VPN felett vagy dedikált IP.

A NordVPN a legtöbb online streaming szolgáltatást támogatja, beleértve a Netflix-et, a Hulu-t és a BBC iPlayer-t. Ez megengedi a torzítást.

A cég az Internet forgalmat a 256 bites AES protokoll és a 2.048 bites SSL kulcsok segítségével titkosítja. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van. A specifikációkat úgy tekintik, hogy azok a VPN-szabványok legfelső szintjén találhatók.

A Windows, MacOS, iOS és Android alkalmazások elérhetők.

Előnyök:

 • Elég gyors a HD tartalom megszakítás nélküli továbbításához
 • Páratlan hálózati méret - 5000 szerver 63 országban
 • Nincs kapcsolat vagy forgalmi napló
 • Alkalmazások Windows, MacOS, iOS, Linux és Android számára
 • 24/7 élő chat támogatás elérhető

Hátrányok:

 • A nem intuitív asztali alkalmazás problémákat okozhat a kezdő felhasználók számára

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN nagy értékű választás, amely jól használható omán felhasználók számára, akik értékelik a magánéletüket és biztonságukat. Annak ellenére, hogy költségvetési választás, mégis feloldhatja a Netflix és a legnépszerűbb streaming oldalak feloldását a legtöbb kommunikációs alkalmazás, például a Skype mellett. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Itt található a NordVPN áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost VPN vonzó lesz a kezdő felhasználók számára, akik olyan plug-and-play opciót akarnak, amely nem akadályozza meg a bankot. A gyorsaság gyors, a titkosítási paraméterek erősek, és a vállalat jól teljesíti a munkáját.

A CyberGhost Romániában van bejegyezve, amely nem ír elő semmiféle kötelező adatmegőrzési törvényt. Hozzáteszi, hogy létezik olyan belső politika, amely szerint semmilyen felhasználói adatot nem tárol. Ugyanakkor azt egy izraeli cég vásárolta meg, amelynek székhelye az Egyesült Királyságban volt az elmúlt évben. Eddig ez nem változtatta meg az Általános Szerződési Feltételeket, de olvasóinkat továbbra is közzéteszjük.

Jelenleg csaknem 1300 szerver van 27 országban. A helyszínek közé tartozik Ázsia-csendes-óceán, Európa és Észak-Amerika. A cég folyamatosan bővít új szervereket. Lehetséges, hogy az akvizíció további tőke beáramlását eredményezte a szolgáltatás folytatása érdekében.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

A vállalat alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást telepít az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsot és MD5 HMAC hitelesítést. Az Internet kill kapcsolót szintén tartalmazza.

Előnyök:

 • Néhány a leggyorsabb szervernek, amelyet teszteltünk
 • Több mint 3000 szerver hálózatát működteti 61 országban
 • Szilárd adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások alapértelmezés szerint engedélyezve vannak
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni

Hátrányok:

 • Nem enged fel annyi streaming webhely blokkolását, mint mások a listán

Nagy érték: A CyberGhost könnyen kezelhető. Jól működik Ománban. Nagy adatvédelem, nulla napló és a DNS szivárgás elleni védelem. Nagyszerű kommunikációs alkalmazásokhoz, mint például a Skype. Jó a Netflix számára, de nem sok más streaming webhely számára. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Itt található a CyberGhost teljes áttekintése.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy újabb kiváló teljesítményt nyújt, mert nagy sebességgel, robusztus titkosítással jár. Az árak közepes kategóriába esnek, ami egy másik indok a szolgáltatás választására.

A cég az Egyesült Államokban van bejegyezve, és kijelenti, hogy semmilyen felhasználói adatot nem tárol. Ez azt jelenti, hogy az összes webes tevékenység rejtett és a rendszergazdák számára is elérhetetlen, beleértve a munkamenet előzményeit, a kiszolgálók kiválasztását és a felhasznált sávszélességet..

A titkosítási szabványok nem hagynak aggódni. Az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást telepít az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2,048 kulcscserét a tökéletes előremeneti titoktartással. Ez utóbbi szolgáltatás azt jelenti, hogy a hackerek valószínűtlen esetben a hackerek hozzáférést kapnak a fiókjához, az összes korábbi munkamenet titkosítva és biztonságban marad. Egyszerűen nem lehet felfedni a forgalmat, hogy áttekintést nyújtsunk az online tevékenységeinkről.

Az IPVanish tartalmaz egy internetes megszakítót, amely további biztonsági réteget ad. Ez a szolgáltatás azt jelenti, hogy a forgalom ideiglenesen leáll, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

Több mint 850 szerver található 60 országban, köztük Ázsia, Európa és Észak-Amerika széles választéka.

Az IPVanish nem oldja fel a Netflix vagy a Hulu tartalmait, de együttműködik a BBC iPlayer-rel. Ezenkívül lehetővé teszi az összes kiszolgáló torrent alkalmazását.

Vannak alkalmazások mind iOS, mind Android számára, valamint asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Sokan úgy találják, hogy az IPVanish kiváló lehetőség a Kodi számára, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Előnyök:

 • Több mint 1100 szerverből álló hálózat működik több mint 60 országban
 • Nagyon gyors sebesség
 • A teljesen logless szolgáltatás nem veszélyezteti adatvédelmét
 • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat

Hátrányok:

 • Nem minden szerver blokkolja a Netflix blokkolását
 • Nem lehet fizetni kriptovalutával

Nagyon megbízható: az IPVanish akár 10 csatlakoztatott eszközzel is használható. Erős adatvédelmet és biztonságot kínál hatalmas számú IP-vel és szerverrel, valamint további védelmet nyújt a DNS-szivárgások ellen. Jól kezeli a Skype-t. Küzdhet néhány népszerű streaming webhely feloldásával. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN az emberek kedvence, akik értékelik a teljesítményt és a biztonságot. Maga a vállalat több mint hét éve működik, így érett szolgáltatássá vált, amely akarata szerint megkerüli a kormányzati blokádokat.

Nyíltan kijelenti, hogy naplózási politikájával rendelkezik. Pontosabban: „a felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint az összes felhasznált bájt számát tárolja”.

Az aggodalmak enyhítése érdekében a vállalat kijelenti, hogy minden adatot 30 napon keresztül a szerveren tárolnak, és kizárólag hibaelhárításra használják fel. A kommunikáció tartalma nincs naplózva.

A VyprVPN rendkívül népszerű Kínában, ahol könnyen feloldja a nagy tűzfalat, és egy lépéssel meghaladja az állam által kinevezett kormánymérnököket, akik a blokkolt tartalom blokkolása érdekében dolgoznak. Ománban nem lehet gond.

A csomag prémium verziója lehetővé teszi a Chameleon ™ protokoll elérését. Ez a szolgáltatás beolvassa az OpenVPN metaadatokat, így a mély csomagok ellenőrzése nem ismeri fel azokat.

A VyprVPN saját adatközpontokat kezeli. Ez éles ellentétben áll más szolgáltatásokkal, amelyek elsősorban harmadik felek számára biztosítanak kiszervezést vagy helyet bérelnek. Ez irányítja a rendszeren áthaladó összes forgalmat, biztosítva a szigorú adatvédelmet, a minimális leállást és a nagy sebességet.

A titkosítási szabványokat illetően az OpenVPN protokollt, a 256 bites AES titkosítást, a 2 048 bites RSA kulcsokat használja a tökéletes előre titkosítás nélkül, és az SHA256 hitelesítést. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót. Feloldja a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer szolgáltatásait.

Több mint 700 VyprVPN szerver működik szerte a világon.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali kliensek a Windows és a MacOS számára.

Előnyök:

 • A kapcsolatok és a sebességek gyorsak és stabilak
 • 64 országban több mint 700 szerverrel rendelkezik
 • Kivételes biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások

Hátrányok:

 • Olcsóbb szolgáltatók a listán
 • Nincsenek kriptovaluta fizetési lehetőségek
 • A nagy teljesítményű felhasználók inkább a konfigurációs lehetőségeket részesítik előnyben

Könnyen használható: A VyprVPN felhasználóbarát. Minden szerverük tulajdonosa, ami gyors és biztonságos szolgáltatást eredményez. Jó védjegyek a magánélet és a biztonság szempontjából. Jól működik a streaming szolgáltatásokkal, de vannak olcsóbb lehetőségek ebben a listában. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Mi lenne egy ingyenes VPN-vel??

Lehet, hogy olvasóink fontolóra vették egy ingyenes VPN használatát. Az ilyen lehetőségek általában nem igényelnek hitelkártya-információkat. Egyesek elfogadhatnak egy freemium modellt, és kérhetik meg ilyen adatok benyújtását, ha inkább egy továbbfejlesztett csomagra frissít.

De ez azt jelenti, hogy valószínűleg ugyanannak a tapasztalatnak a töredékét fogja kapni, amelyet a fizetett szolgáltatások kínálnak. Felejtsd el élvezni az azonos sebességet, a titkosítási szabványokat vagy a 24 órás ügyfélszolgálatot.

Az ingyenes VPN-k nem csupán átadják ezt az értékes szolgáltatást anélkül, hogy bármit cserébe várnának. Ők is pénzt keresnek; elvégre a személyzet fizetésének, a szerver karbantartásának és egyéb általános költségeknek a kifizetése.

A közelmúltban az ingyenes VPN-k túllépték a határokat azáltal, hogy ellopják a felhasználói adatokat, eladják azokat harmadik fél hirdetőinek, és inváziós hirdetésekkel bombázzák a felhasználókat. Fennáll a rosszindulatú programok fertőzésének veszélye is.

Ha nem biztos benne, hogy szükség van-e VPN-re, tekintse meg a legjobb VPN-k listáját ingyenes próbaverzióval. Segít néhány napig kipróbálni a szolgáltatást, és elemezni, hogy a szoftver az Ön számára működik-e vagy sem.

Néhány VPN, amelyet el kell kerülni

Az egyik ok, amiért az emberek azért választják a VPN-t, hogy az adatvédelem és a névtelenség online garantált. Ez a VPN szolgáltatók elkötelezettségének része is, közvetett módon is. Amikor ezek az etikák nem teljesülnek, úgy gondoljuk, hogy ez egy piros zászló. Ebben a szakaszban három ilyen példát vázolunk fel:

1. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola egyszer egy népszerű VPN kiterjesztést üzemeltetett a Chrome böngészőhöz. Népszerűsége azt jelentette, hogy a felhasználói bázis jelentős 50 millióra nőtt. Sajnos ez nem ösztönözte a társaságot jóindulatának mérséklésére. Ehelyett etikátlanul kihasználta a felhasználói bázist, ha egy hatalmas botnet-hadseregben nem kívánt gyalogokká alakította őket.

A Hola-felhasználók - tudásuk vagy hozzájárulásuk nélkül - internet-sávszélességük egy részét más webhelyekre irányuló összehangolt támadásokra, a szerzői joggal védett tartalmak illegális reklámozására és a pornográfia esetleges terjesztésére használták fel..

2. Hotspot pajzs

A 20-as évek eleje óta tudatában vagyok a Hotspot Shield-nek (és bízz bennem, nem vagyok tavaszi csirke). A társaság örökkévalósággal járt, ami azt jelenti, hogy értéket adott a felhasználók számára (akik felszíni szinten tartottak).

Néhány hónappal ezelőtt a VPN-ipar megrázkódott, miután egy adatvédelmi érdekképviseleti csoport azt állította, hogy a Hotspot Shield erősen beillesztette a felhasználói eszközökbe nyomkövető sütiket, lekaparja az adatokat, és eladta a hirdetőknek. Arra is vádolták, hogy szándékosan irányította az e-kereskedelem forgalmát a partner domainek felé. Amikor a HotSpot Shield felhasználók beírták a macys.com webhelyekre vonatkozó kérelmeket, ehelyett más e-kereskedelmi webhelyekre navigáltak. Ennek célja az volt, hogy kapcsolt profitot szerezzen.

Nem tudjuk megerősíteni ezeknek a jogsértéseknek a valódiságát, ám ezek hasonló történetet követnek, összehasonlítva más szolgáltatásokkal. A legjobb, ha elkerüljük a Hotspot pajzsot, amíg a jövő világosabbá nem válik.

3. PureVPN

Néhány hónappal ezelőtt zavarba ejtő hírek jelentése a PureVPN-ről nem látott részletek nyilvánvalóan félrevezetik naplózási politikáját.

Ryan Lin, a PureVPN felhasználó, bejelentkezett a szoftverbe, hogy elrejtse digitális lábnyomát. Célja az online zsarolás volt, hogy nagy mennyiségű készpénzt szerezzen egy névtelen 240 éves nőtől.

Az FBI-t hivatalos panasz után vonják be. Sikerült visszakeresni a tevékenységet a VPN-szolgáltatónál, aki azonnal megtette a többit. A PureVPN ragaszkodik ahhoz, hogy csak azonosította a felhasználót az idő alapján, és nem rögzítette a kommunikáció pontos természetét, de határozottan átláthatóbb lehetett volna.

Semmilyen körülmények között nem engedjük el magunknak a VPN-ek használatát olyan cselekmények elkövetésére, amelyeket egy ország törvényei kifejezetten tiltanak. A VPN szolgáltatóknak azonban nyitottnak és átláthatónak kell lenniük a felhasználókkal szemben.

Hogyan tudok névtelenül blogolni Ománban?

Korábban kommentáltuk, hogy Omán hanyatló egyéni szabadságállománya kiterjedt az újságírókra, a bloggerekre és a normál állampolgárokra is.

A helyi bűnüldözés nem tolerálja az uralkodó család kritikáját vagy a szultánátus nyilvános véleményét. Az iszlám életmódtól való feltételezett eltéréseket szintén figyelembe vesszük. Ha blogger vagy, javasoljuk, hogy mindig használjon VPN-t.

Bővebben a cikkben: Hogyan lehet névtelenül blogolni, útmutató az aktivisták, bejelentők és újságírók számára.

Felhívjuk figyelmét, hogy mielőtt ezen az úton folytatja döntését, meg kell vizsgálnia viselkedésének lehetséges következményeit. Szükség esetén konzultáljon egy ügyvéddel, aki mélyreható tanácsot adhat.

Hogyan tudom elérni a Skype-t Ománban?

A Skype blokkolva van a közel-keleti szultánságban, mivel a kormány úgy véli, hogy az ommantel távközlési társaságnak, amely részben állami tulajdonban van, nem szabad szembesülnie a nyereség csökkenésével.

A VoIP-szolgáltatások, mint például a Skype, megoldást nyújtanak a távolsági nemzetközi hívásokhoz, és ezért megszabadulnak a távközlési társaság bevételéből.

Ha szeretné elérni a Skype-t Ománban, akkor kezdje el kiválasztani az egyik ajánlott VPN-t a listán. Regisztráljon és fizessen a szolgáltatásért, töltse le a natív szoftvert, és indítsa újra a készüléket.

Miután fiókja beállítva és készen áll, kattintson a VPN szolgáltató alkalmazásra (telefonjára) vagy az asztali kliensre (a PC / Mac számítógépre), és válassza ki a szervert, lehetőleg Észak-Amerikában vagy Európában. Még akkor is, ha a Közel-Keleten szeretne egy szervert, javasoljuk, hogy ne kezdje el ezt a lépést. Ennek oka az, hogy Omán közelében sok ország blokkolja a Skype-ot, így az abban az országban található szerver sem férhet hozzá a Skype-hez.

Miután létrejött egy stabil kapcsolat, egyszerűen nyissa meg a Skype-t, és használja a szokásos módon.

A Wikipedia „Omán zászlaja”

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 90

Adblock
detector