5 legjobb VPN Romániában 2020-ban

5 legjobb VPN Romániában 2018-ban

A román állampolgárok, azok, akik az országot kedvtelésből vagy üzleti célból látogatják, vagy bárki, aki az országba költözik, mind profitálhatnak a stabil virtuális magánhálózat (VPN) kapcsolatból.. A szoftver titkosítja az internetes tevékenységeket, lehetővé teszi a torrent fájlok biztonságos tárolását, feloldja a földrajzilag korlátozott streaming média webhelyeket, és biztonsági aggályok nélkül segít a nyilvános wifi elérésében..

Ráadásul a külföldre utazó román állampolgárok VPN-t használhatnak háti kedvenc televíziós csatornáik eléréséhez, valamint az online banki szolgáltatásokba történő bejelentkezéshez..

Az alábbiakban rengeteg részletet találunk a különböző szolgáltatókról, de ha csak gyors pillantásra van idő, itt van az összefoglaló A Romániához tartozó legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk! Szupergyors szerverhálózat, amely megkerüli a legtöbb földrajzilag blokkolt tartalmat. A HD-formátumú műsorokat közvetítheti, biztonságos és privát. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Költségvetési választás, amely nem akadályozza meg az adatvédelmet vagy a biztonságot. Elég gyors kiszolgáló a HD streaminghez.
 3. CyberGhost Kezdőbarát lehetőség, könnyen használható alkalmazásokkal az egész család számára.
 4. IPVanish Csatlakoztasson akár 10 eszközt egyszerre.
 5. PrivateVPN Nagyszerűen feloldja a népszerű streaming tartalmakat.

Az ebben a cikkben javasolt VPN-szolgáltatók széles választékot kínálnak a kiszolgálóhelyek közül. Ez azt jelenti, hogy Romániából is meg lehet szerezni IP-címet, még akkor is, ha jelenleg az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Németországban, Kínában vagy a világ bármely más pontján tartózkodik..

A legjobb VPN-ek Romániában

A következő szabványok alapján állítottuk össze a legjobb román VPN-ek listáját

 • Széles szerverhálózattal rendelkezik az egész világon, ideértve a lehetőségeket Romániában (azok számára, akik román IP-címet akarnak)
 • Feloldja a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokat
 • Gyors és megbízható terméket kínál minimális állásidővel
 • Szigorú titkosítási paramétereket használ, így a tartózkodási hely rejtett marad
 • Lehetővé teszi több egyidejű csatlakozást
 • Kiemelkedő ügyfélszolgálatot nyújt

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárMunka RomániábanTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a katonai titkosítási szabványok, a gyors sebesség és a valóban globális hálózat használata miatt a magánélet kedvelőinek kedvence..

Ez a szolgáltató több mint 2000 szervert kínál a világ 94 országában választható lehetőségek közül, ideértve a csatlakozást egy szerverhez Romániában. Feloldhatja a különféle, földrajzilag korlátozott streaming médiaszolgáltatásokat, beleértve az USA Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN és egyebeket. A gyors sebesség garantált, és az ügyfélszolgálat élő csevegéssel elérhető éjjel-nappal.

Az ExpressVPN világszínvonalú biztonsági szabványokat használ, beleértve a 256 bites AES titkosítást, amely a „katonai szintű” protokoll, amelyre korábban utaltunk. További funkciók közé tartozik az internetes megszakító kapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem és a tökéletes előremeneti titoktartás.

Ez a szolgáltató csak olyan nem azonosító metaadatokat tárol, amelyek az általános szolgáltatási szint javítására szolgáltak. Az IP-címeket semmilyen körülmények között nem rögzítik. Tiszta, minimalista alkalmazásokat kínál Android és iOS rendszerekhez, és hasonló verziókat kínál Windows és MacOS rendszerekhez. Az egyetlen előfizetés három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Előnyök:

 • Több mint 3000 szervert működtet 94 országban, és nincs gondja a regionális internetkorlátozások megkerüléséről
 • Gyors stabil sebesség
 • Netflix, Amazon Prime Video és mások
 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít
 • 24/7 csevegési támogatás

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint néhány riválisnál

Legjobb VPN ROMÁNIA: Az Express VPN az első választásunk. Gyors stabil sebességet és kiváló biztonságot kínál. Jól működik szinte minden streaming szolgáltatással, beleértve a Netflix, az Amazon Prime Video és a román csatornákat, beleértve a TV1, TV2, PRO TV és a PRO CINEMA csatornákat. Tartalmaz egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen..

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNRomániában működikTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Több mint 5100 szerverből álló hálózatot működtet 62 országban, Romániában 10-en. Ez a szolgáltató nem tárol semmilyen felhasználói tevékenységi naplót, és az évek során erős, magánélet-központú hírnevét termesztette.

A NordVPN feloldhatja az olyan webhelyeket, mint például az USA Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN, Sky, Sling TV és még sok más.

Testreszabhatósága az egyik erős pontja. A felhasználók kiválaszthatnak egy kiszolgálót, amely optimalizálja az egyes feladatokat, például HD videó streaming, dupla VPN, Tor over VPN over, és így tovább.. Az asztali verzió részletes útmutatásokat tartalmaz a kedvenc médiaszolgáltatások, például a Netflix feloldásához.

Az adatvédelmi rajongók elégedettek lesznek a robusztus biztonsági protokollok használatával. A NordVPN 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon az összes webes forgalom, valamint az internet letiltás kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem érdekében..

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. Az alapterv lehetővé teszi hat eszköz egyidejű csatlakozását.

Előnyök:

 • Hatalmas, több mint 5000 szerverből álló hálózat, amely képes megkerülni a legtöbb földrajzilag blokkolt tartalmi korlátozást
 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • Feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kevesebb szerver közül lehet választani

JÓ A SZENNYEZÉS: A PrivateVPN kiválóan alkalmas gyors streamingre. A Netflix felhasználók számára ajánlott, a PrivateVPN együtt működik a román és az amerikai Netflix-szel, valamint sok más országbeli verzióval. Az egyetlen panaszunk a szerver kis választéka.

Olvassa el a PrivateVPN áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használnék egy ingyenes VPN-t Romániában??

Előfordulhat, hogy ingyenes VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatos hirdetésekkel találkozik, de azt javasoljuk, hogy szkeptikus lencsével tekintse meg őket. Igen, csábítónak tűnnek, mert hitelkártya nélkül is regisztrálhat, és általában plug-and-play. Nekik azonban több van, mint szemmel látni.

Az ingyenes VPN-szolgáltatóknak pénzt kell keresniük az alkalmazottak fizetésének, a kiszolgálók karbantartásának és az egyéb üzleti költségeknek a kifizetésére. Ráadásul a tulajdonosok profitot akarnak. Egyesek ezt úgy érik el, ha folyamatosan megtámadja Önt hirdetésekkel vagy etikátlanul bányítja az adatokat nyereség céljából történő eladás céljából. Mint ilyenek, nem érdekli a prémium termék szállítása. Ezért korlátozott számú kiszolgálóra, gyenge titkosítási szabványokra, sávszélesség-szabályozásra és adatkorlátozásokra, valamint nem létező ügyfélszolgálatra számíthat. Egyes szolgáltatások tudatosan illesztettek rosszindulatú programokat a felhasználói eszközökbe.

Ha biztonságosan és biztonságosan szeretné továbbadni a földrajzilag korlátozott médiaszolgáltatásokat, hozzáférni a nyilvános wifi-hez vagy belépni a blokkolt webhelyekre, akkor az ingyenes VPN-k általában nem megfelelőek. A tartózkodási helyed gyorsabban lesz feltárva, mint gondolnád, és a kapcsolata nem lesz biztonságos.

Milyen előnyei vannak a VPN használatának Romániában??

Az internetes szabadságok Romániában kissé vegyesek. Egyrészt az ország aláírja a felhasználói adatok magánéletére vonatkozó uniós jogszabályokat. Az ott regisztrált VPN-társaságok azzal az előnnyel rendelkeznek, hogy nem kötelesek betartani semmiféle kötelező adatmegőrzési törvényt, tehát ez pozitív tényező. Ugyanakkor az internetes cenzúra első jelei 2015-ben merültek fel, miután a kormány úgy ítélte meg, hogy a szerencsejáték-helyeket korlátozni és ellenőrizni kell..

Aktivisták azt állították, hogy ez az irányelv megnyitja a kapukat Románia internetes környezetének fokozottabb megfigyelésére és felügyeletére, és hogy ezeket az irányelveket vissza kell vonni. A kérdést az emberi jogi jogvédők is felvetették, mondván, hogy érinti a polgárok véleménynyilvánítás szabadságának alapvető jogait.

A Freedom House hozzáteszi, hogy Románia sajtója csak „részben ingyenes”. Míg a jelentés nem részletezi a részleteket, ez a rangsor azt a tényt jelzi, hogy a hétköznapi állampolgárok nem biztosítják alapvető jogaikat és hogy a sajtó gyakorol bizonyos fokú öncenzúrát.

Ezenkívül Romániában illegális a kalóz anyag torrenting vagy letöltése. Ez azt jelenti, hogy szigorú büntetések vannak, ha elkapják az említett tevékenységet. A VPN használata elrejti személyazonosságát az interneten, ezért ne próbálja letölteni torrenteket nem biztonságos kapcsolaton keresztül..

NYILATKOZAT: A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalmak illegális folytatásához vagy letöltéséhez. Kérjük, forduljon előzetesen a helyi törvényekhez, ha nem biztos benne a következményekben, és szakértői tanácsért forduljon a helyi ügyvédhez.

Összefüggő: A torrenting biztonságos? Illegális? Valószínűleg elkapják?

Tippek a VPN használatához Romániában

Függetlenül attól, hogy Romániában él, vagy egyszerűen az országban üzleti vagy nyaralás céljából, a VPN használata jelentősen javítja az internetélményt.

Hogyan hozzunk létre VPN-t Romániában?

 1. Az első dolog, amit meg kell tennie, határozott döntést kell hoznia egy szolgáltatónál, amely felhívja Önt. Az egyes mini-áttekintésekben kiemeltük a fő pontokat, de a részletes felhasználói áttekintésekre a végén hivatkozunk egy árnyaltabb döntés érdekében.
 2. Miután elszámolt egy szolgáltatónál, folytassa és regisztráljon a szolgáltatásra a választott fizetési móddal.
 3. A fizetés sikeres hitelesítése után általában visszaigazoló e-mailt fog kapni közvetlenül a VPN-szolgáltatótól. Folytassa az eszközéhez tartozó alkalmazás letöltésével.
 4. Indítsa újra a készüléket, miután a telepítés befejeződött.
 5. Használja a szolgáltató által Önnek küldött bejelentkezési információkat. Csatlakozás egy szerverhez Romániában (román IP-címhez) vagy országon kívülről (nem román IP-címhez).
 6. Most az internetkapcsolat titkosított és privát, és hozzáférhet az összes kívánt tartalomhoz.

Hozzáférés a Netflix könyvtárakhoz Romániában

Ha Romániába jelentkezik be a Netflixbe, automatikusan megjelenik a tartalom helyi könyvtára. Ez a helyzet akkor is, ha az eredeti fiókot egy másik országban, például az Egyesült Államokban regisztrálták. Ha egy másik országból szeretné megtekinteni a könyvtárat, akkor először csak csatlakozni kell a VPN-kiszolgálóhoz. Az USA Netflix (amely a legnagyobb tartalom könyvtárral rendelkezik) adatfolyamának streamingéhez csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez, mielőtt bejelentkezne a Netflix webhelyre vagy alkalmazásba.

A Netflix a médiagyártó partnereivel érvényben lévő szerzői jogi korlátozások miatt blokkolja a VPN-eket. Mint ilyen, nem minden VPN kompatibilis a szolgáltatással. Kiemeltük azokat, amelyek szerepelnek a mini-áttekintéseinkben, de bármikor ellenőrizheti az ügyfélszolgálatot, ha bármilyen probléma merül fel.

Román televízió nézése és banki szolgáltatások elérése külföldön

A külföldön élő román állampolgárok számára hasznos lehet IP-cím megszerzése otthonról, hogy kapcsolatba léphessenek a helyi televíziós műsorokkal vagy hozzáférjenek online banki számláikhoz.. Ez csak VPN esetén lehetséges.

A román televízió híreket, szórakoztatást és sportot foglal magában. Néhány népszerű csatorna a TV1, a TV2, a PRO TV és a PRO CINEMA. Egyes földrajzi helyek korlátozják szolgáltatásaikat úgy, hogy csak a román IP-címek férjenek hozzá élő közvetítésükhöz. Itt lesz hasznos a VPN.

A bank- és pénzintézetek általában nem korlátozják a hozzáférést csak a román IP-címekhez, de szűrőik nagy figyelmeztetést kapnak a külföldről érkező nagyszámú kérés esetén. Ennek oka az, hogy ez a hackerek munkája lehet, egy olyan forgatókönyv, amelyet el akarnak kerülni. Ez egy biztonságos hívás, hogy először VPN segítségével férjen hozzá bankszámlájához, annak érdekében, hogy úgy tűnik, hogy Romániában vagy, mivel megakadályozza annak megjelölését.. Az utolsó dolog, amit szeretne, az, hogy vakáció alatt zárolódik fiókjából.

Nicolas Raymond „Románia grunge zászlaja”, a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 18

Adblock
detector