5 legjobb VPN Svédországban 2020-ban

5 legjobb VPN Svédország számára


Különféle okok miatt érdemes élesíteni magát a svéd VPN-kapcsolattal, például tartsa magán az internetes tevékenységeit, biztonságosan torrent fájlokat, vagy nézze meg a Netflix lokalizált verzióját. Bármi is legyen az ok, egyértelmű, hogy a VPN használatának elegendő előnye van a ma az internetet magában foglaló adatvédelmi aknában. Mint ilyen, ez a cikk megvitatja azokat az okokat, amelyek miatt a svéd lakosok vagy az országot látogatók választanak VPN-t, és erre a célra a legideálisabbak..

A hozzászólás többi részében megismerjük azokat a részleteket, amelyek miatt miért választottuk ezeket a VPN-eket Svédország számára Ha csak idő van a gyors lerázásra, akkor itt találja meg a legfontosabb választásainkat:

 1. ExpressVPN Az első számú választásunk Svédországban. 94 országban a sebességre optimalizált kiszolgálók kiválóan alkalmasak streamingre és letöltésre. Kemény biztonság és nincs forgalomnapló. Feloldja a legtöbb nagyobb streaming webhelyet, például a Netflix-et. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi Önt.
 2. NordVPN Legjobb ár-érték arányú VPN, amely nagy sebességgel rendelkezik, és rengeteg funkcióval rendelkezik, hogy biztonságban és magántulajdonban maradjon. Könnyen feloldja az olyan streaming webhelyeket, mint a Netflix.
 3. CyberGhost  A gyors, olcsó VPN nagyszerűen használható streaminghez, és erős adatvédelmi funkciókat kínál. A könnyen kezelhető alkalmazások nagyszerű kezdőknek.
 4. IPVanish Nagyszerű azoknak a Kodi felhasználóknak, akik a távirányítóval barátságos szolgáltatást részesítik előnyben. Erős biztonság és jó sebesség.
 5. PrivateVPN Jó a regionális Netflix könyvtárak feloldásával. Kicsi, mégis növekvő hálózat, amely jó sebességet biztosít a streaminghez.

A VPN úgy működik, hogy egy titkosított alagúton keresztül irányítja az eszközre és onnan érkező összes forgalmat. A VPN használatának kettős előnye az, hogy a kormányzati felügyeleti ügynökségeket zökkenőmentesen tartja, és szinte lehetetlenné teszi, hogy bárki megfigyelje digitális lábnyomát.. A VPN hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, amely általában nem érhető el Svédországban, például a Netflix amerikai verziója..

A prémium VPN-szolgáltatók, amelyeket már említettünk a listán, széles választékot kínálnak a kiszolgálók számára. Ez azt jelenti, hogy IP-címet lehet kapni Svédországtól akkor is, ha jelenleg az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Németországban, Kanadában, Indiában, Kínában, Hongkongban, Franciaországban, Norvégiában vagy Japánban tartózkodik..

A VPN kiválasztásának kritériumai Svédországban

Rengeteg VPN-szolgáltató közül lehet választani, de nem mindegyik kínál hasonló szolgáltatást. Ahhoz, hogy felkerüljön a legjobb svéd VPN-ek listájára, a szolgáltatóknak meg kell felelniük a következő szabványoknak:

 1. Széles szerverhálózattal rendelkezik az egész világon, ideértve a svédországi telephelyeket is
 2. Ismert, hogy jól működik a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokkal
 3. Gyors és megbízható szolgáltatást kínál minimális állásidővel
 4. Erõs titkosítási paramétereket használ, így a tartózkodási hely rejtett marad
 5. Lehetővé teszi az egyidejű csatlakozásokat
 6. Kiemelkedő ügyfélszolgálatot nyújt

A legjobb VPN-ek Svédország számára

Itt található a legjobb VPN-ek listája Svédország számára:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több tényező miatt a listavezető a svéd VPN legjobb VPN-je. Ez az egyik legnehezebb VPN-szolgáltató, amely katonai titkosítási szabványokat, gyors sebességet és valóban globális hálózatot tartalmaz.

Az írás idején ez a szolgáltató több mint 3000 szervert kínál, amelyek közül választhat, beleértve a svédországi opciókat is. Székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és nem tartozik rá az állami felhatalmazáson alapuló adatmegőrzési törvények hatálya alá. Az ExpressVPN megbízhatóan feloldja a földrajzilag korlátozott streaming médiaszolgáltatásokat, köztük az USA Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásokat.. Ha elakad, az élő csevegőszolgáltatásnak azonnali támogatást kell nyújtania.

Az ExpressVPN célja, hogy biztonságos és biztonságos internetes tevékenységeket tartson fenn. 256 bites AES titkosítást használ; ezt az iparágban vezető szabványnak tekintik, amelyet „katonai minőségű” -nek is neveznek. Van egy beépített internetes megszakító-kapcsoló, valamint a DNS-szivárgás-védelemmel, így mindig biztonságban marad a titkosított alagútban.. Ennek a szolgáltatónak az a politikája, hogy nem tárol részletes felhasználói naplókat, beleértve az IP-címeket. Sima, könnyen használható alkalmazásokat kínál Android és iOS rendszerekhez, valamint modern, intuitív asztali verziókat kínál Windows és MacOS rendszerekhez. Az egyetlen előfizetés három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Előnyök:

 • Több mint 3000 szervert működtet 94 országban, beleértve Svédországot
 • A földrajzilag korlátozott tartalmakhoz bárhonnan hozzáférhet
 • Gyors és megbízható választás, hibátlanul működik Svédországban
 • Az alapértelmezett titkosítási, biztonsági és adatvédelmi funkciók
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Némileg drágább, mint néhány versenytársánál

LEGJOBB VPN SVÉDORSZÁGBAN: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a nagy sebességű kapcsolatokra optimalizáltak. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Feloldja a streaming webhelyek blokkolását, amelyekkel más VPN-k küzdenek. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Panama-központja NordVPN hírneve az, hogy magánélet-központú. Több mint 5100 szerverből álló hálózat 62 országot ölel fel; Egyedül Svédországban 134 ház található. Mint ilyen, nem lesz problémája a skandináv ország szerveréhez való csatlakozáshoz, vagy másokhoz Európában és Észak-Amerikában.

A NordVPN gyors sebessége ideálisvá teszi a streaming-et. Ha ezt összekapcsolja annak bizonyított képességével, hogy feloldja a médiaoldalak, például az USA Netflix, HBO, Amazon Prime, ESPN és így tovább; van egy igazi győztesed. A szolgáltatás nagymértékben testreszabható; A felhasználók választhatnak egy olyan kiszolgálót, amely optimalizálja az egyes feladatokat, beleértve a HD videó streamingjét is. Ez a szolgáltató a webhelyén tudásbázist is kínál, amelyen keresztül megnézheti, hogy mely kiszolgálókat használ bizonyos feladatokhoz, például a Netflix feloldásához..

Nem gondolunk semmiféle aggodalomra az adatvédelem vagy a titkosítás területén. A NordVPN nem tárol felhasználói adatokat, így kevés esélye van annak, hogy valaha is megismerkedjenek velük. Ugyanakkor a szolgáltató szigorú biztonsági előírásokkal rendelkezik, amelyek tartalmazzák a 256 bites titkosítást, az OpenVPN protokollt, az Internet kill kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet..

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. Az alapterv lehetővé teszi hat eszköz egyidejű csatlakozását.

Előnyök:

 • Több mint 5000 szerver hálózatát működteti 63 országban, köztük 157 Svédországban
 • Feloldja a legnépszerűbb földrajzilag zárolt streaming szolgáltatásokat
 • Erős biztonsági és adatvédelmi hitelesítő adatok
 • A sebességek elég gyorsak a HD streaminghez
 • Ügyfélszolgálat elérhető 24/7 élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás nehézkes lehet, frissítést igényel

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. A világ minden tájáról származó nagy szerverhálózattal ez egy jó mindent átfogó lehetőség, amely feloldja a Netflix és a legtöbb más streaming szolgáltatás blokkolását. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Románia-központja CyberGhost az elmúlt évben néhány menedzsment-váltáson esett át. De ez csak elősegítette az ügyét, és a szolgáltatás mostantól jelentősen megnövekedett. A kiszolgálók száma exponenciálisan csak néhány tucatról közel 3600-ra nőtt. 59 országban vannak elhelyezve, köztük Svédországban, ahol 50 házigazda van.

A CyberGhost segít kiszolgáló kiválasztásában egy adott streaming szolgáltatás - például az USA Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video - feloldásához.. Csak válassza a VPN-ügyfélen belül a Feloldás blokkolás feloldása lehetőséget.

Ez a szolgáltató nagyon komolyan veszi a biztonságot és az adatvédelmet; A 256 bites titkosítás, a tökéletes előremeneti titoktartás, az Internet kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem mind beletartoznak. A rendszer-architektúra fejlesztései ismét az alapkínálatba történő erőteljes beruházások után jöttek létre. Valószínű, hogy a CyberGhost terméke a közeljövőben még fejlettebbé válik.

Az a tény, hogy székhelye Romániában van, azt jelenti, hogy nem kell felhasználói adatokat tárolnia. Ezt alátámasztja egy olyan belső politikával, amely szerint nem naplózza az IP-címeket vagy más olyan adatpontokat, amelyek azonosíthatják a webes tevékenységeket. További biztonsági szolgáltatások közé tartozik a hirdetésgátló, a rosszindulatú programok elleni védelem és a követésgátló.

A szolgáltatást Android, iOS, Windows vagy MacOS rendszeren érheti el. Jelenleg egyetlen előfizetés lehetővé teszi hét eszköz egyidejű csatlakozását. Ez növekedés a korábbi öt politikájához képest, és az írás idején érvényes.

Előnyök:

 • 84 szervert működtet Svédországban és több mint 3000 szervert az egész világon
 • Jó biztonság, és nem tárolják a felhasználói tevékenységi naplókat
 • Lenyűgöző streaming és letöltési sebesség
 • Úgy találtuk, hogy alkalmazásuk könnyen telepíthető és használható

Hátrányok:

 • Nem enged fel annyi streaming webhely blokkolását, mint mások a listán

ALKALMAZOTTOK VÁLASZTÁSA: A CyberGhost egy egyszerű beállítással rendelkezik. Jól működik Svédországban. Jó választás, ha gyors, megbízható kapcsolatot és egyszerűen használható felületet keres. Küzdhet néhány népszerű streaming webhely feloldásával. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes felhasználói véleményét.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

USA-központú IPVanish egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amely úgy döntött, hogy teljes szerverhálózatát önállóan üzemelteti, szemben azokkal, akik akár helyet bérelnek a szervergazdaságokban, vagy pedig kiszervezik a kezelést harmadik fél számára. Nagyon tisztességes munkát is végez ezzel minden mércével; a szolgáltató több mint 1200 szerverrel rendelkezik, több mint 60 ország globális lábnyomában. 14 szerver található Svédország fővárosában, Stockholmban.

Az IPVanish ismert kedvenc a torrenterek és a Kodi felhasználók között, mivel lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül a készülékükre. Az interfész távirányító-barát Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér. Nem sikerül feloldani a Hulu feloldását, de más streaming médiaoldalakkal, például a BBC iPlayer-rel együtt fog működni.

Mint a korábbi két szolgáltató esetében a norma, a katonai titkosítási protokollok szintén egyenértékűek a kurzussal. Pontosabban, 256 bites titkosítást, tökéletes előremeneti titkot, DNS szivárgás elleni védelmet és internetes megszakító kapcsolót kínál.. Ez azt jelenti, hogy az Ön IP-címe biztonságosan nem lesz káros. Az IPVanish betartja a szigorú bejelentkezési szabályt, azaz a forgalom vagy a kapcsolat naplók egyáltalán nem maradnak meg..

Ez a szolgáltató nemrégiben kiegészítette az előzetes ajánlatot, amely lehetővé teszi, hogy 10 eszköz egyszerre csatlakozzon minden egyes tervhez. Egy újabb remek frissítés a 24/7 élő csevegés hozzáadása az ügyfélszolgálathoz. Alkalmazásokat kínál Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • 14 szervert működtet Stockholmban és világszerte több mint 1200 szervert
 • Lenyűgöző biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Több mint 60 országban működik, remekül a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához

Hátrányok:

 • Az alkalmazások Kínában nem működnek
 • Nincs élő ügyfélszolgálat

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. Általában szilárd az égők számára, P2P & Kodi felhasználók. Tartsa be a magánélet legmagasabb szintjét, de küzdhet néhány népszerű streaming webhely feloldásával. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámlára automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN székhelye Svédországban van. Meglehetősen új belépő a VPN-környezetbe, ám súlyának feletti gyors, robusztus sebességgel és a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának képességével üt be. Néhány olyan webhely, amelyhez hozzáfér, a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu, a HBO és az Amazon Prime Video.

Jelenleg a PrivateVPN szerver kínálata viszonylag csekély, valamivel több mint 80 szerverrel 56 helyszínen. Ezek közül kettő Svédországban található. De a szolgáltató csodálatosan teljesített felhasználói áttekintésünkben, amikor a sebesség és a titkosítás szempontjából ítéltük meg; ez jó választást jelent a webes tevékenységek teljes skálájához.

Erős biztonsági és adatvédelmi funkciók vannak beágyazva a PrivateVPN termékébe. A felhasználók választhatnak a 128 és 256 bites titkosítás között, és tökéletes titkosítást, Internet kill kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet is kínálnak.. Az alapterv lehetővé teszi, hogy öt eszköz egyszerre csatlakozzon.

A szolgáltató alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, iOS és Android számára.

Előnyök:

 • Sebesség-optimalizált szervereket működtet Stockholmban és Kistában
 • Feloldja szinte az összes tesztelt, földrajzilag korlátozott streaming tartalmat
 • Erős biztonsági és magánélet-védelmi szolgáltatások

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kis kiszolgálók száma
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni

NAGY sebesség: A PrivateVPN állandóan megbízható. Jó általános felhasználásra és HD streamingre. Hiányzik a 24/7 élő támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t Svédországban?

Kiemeltük az öt legjobban fizetett VPN-szolgáltatást Svédország számára - valószínű, hogy egy ingyenes szolgáltató vadászatának során több ingyenes ajánlaton keresztül botlik.. Ezek vonzóak az első felhasználók számára, de vannak problémák a kiterjedt használat miatt.

A legtöbb ingyenes VPN-szolgáltató spam jellegű hirdetésekkel vagy gyakori megszakításokkal próbál bevételszerzést nyújtani szolgáltatásaival a fizetett szolgáltatásokra való áttérés érdekében. Mint ilyen, nem érdekli, hogy zökkenőmentes élményt nyújtsanak azoknak a felhasználóknak, akik nem kezdik meg a kezdeti készpénz összeget. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy gyenge titkosítási szabványoknak teheti ki magát, el kell viselnie a kiszolgálóhoz való csatlakozás várakozási idejét, és adatkapcsolatokkal kell foglalkoznia.. Ez utóbbi azt jelenti, hogy egy ingyenes VPN általában rossz választás olyan adatigényes feladatokhoz, mint a videó streaming, az online játékok lejátszása, vagy akár a banki és pénzügyi szolgáltatások elérése..

Az ingyenes VPN használatától való lemondás másik oka a szolid cselekedetek, amelyekkel egyes szolgáltatók részt vettek. Ezek között szerepel a felhasználói sávszélesség kihasználása a botnet-seregek felépítéséhez, valamint a gazdaeszközök rosszindulatú programokkal való megfertőzése az adatok bányászata érdekében.. Ezen szolgáltatások igénybevételének végső költségei károsíthatják a pénztárcáját és a nyugalmat.

Miért kellene VPN-t használni Svédországban??

Annak ellenére, hogy első világba tartozó országként él, Svédország valójában a kalóz tartalom egyik legnagyobb fogyasztója a világon. Ez a dinamika visszatért a korai időkbe, mint ismert pihenőhely, a The Pirate Bay házigazda. A New York Times szerint a svédek 2014-ben illegálisan töltöttek le 280 millió filmet és televíziós show-t, és a lakosság közel egyharmada elismerte, hogy rendszeresen részt vesz a gyakorlatban.. Összességében becslések szerint a cselekedetek Svédország számára évente közel 100 millió dollárt veszítenek bevételből.

Késő óta a svéd hatóságok jelentős lépéseket tettek annak érdekében, hogy az országot tiltott tartalomként és streaming-központként kezeljék.. A februári bírósági határozat arra kötelezte a helyi internetszolgáltatót, hogy adja át az ügyfelek nevét, akik rendszeresen töltenek le tartalmat illegálisan. Ez némileg vitát váltott ki az országban, amikor az internetszolgáltató megtagadta a visszavonulást, és ügyfelei magánéletét hangsúlyozta prioritásként. A határozat fellebbezésre került. Ha ezt fenntartják, akkor hógolyóhatáshoz vezethet, ha más internetszolgáltatók és a mobil szélessávú szolgáltatók kénytelenek lesznek átadni személyesen azonosítható információkat..

A VPN mellett Svédországban történő választás további oka a Spridningskollen (Sharing Watch) kezdeményezés, amelyet a magán adóssággyűjtő, a Gothia Law és a PR ügynökség készített. A szerzői jogtulajdonosok, a Scanbox Entertainment, a Noble Entertainment, az Atlantic és a Crystalis Entertainment nevében működnek. Dióhéjban a kezdeményezés lehetővé teszi a szerzői jogok jogosultjai számára, hogy hozzáférjenek személyes internetes adataihoz az internetszolgáltatón keresztül a rendőrség vagy a bíróság meghívása nélkül. Ez egy EU irányelvre épül.

A Spridningskollen célja egy speciális szoftver használata annak ellenőrzésére, hogy letöltött-e szerzői joggal védett anyagot. Bűnösnek nyilvánítva 250 USD-t terhelhet minden egyes jogsértésért. A vádemelések aránya lassú volt, 2009 és 2012 között csak körülbelül 11 eset volt, de a vadászat folytatódik. A magán adóssággyűjtő használata tovább erősíti a félelmet, hogy a fizetési igények agresszívek lesznek, valamint az online magatartás nyomon követésére tett erőfeszítések. Ha jelenleg Svédországban nyílt kapcsolattal küzdenek további magánélet vagy biztonsági funkciók nélkül, akkor nagyon veszélybe sodorja magát, és fennáll a veszélye, hogy bírósági idézetbe kerül. Valójában néhány internetszolgáltató együttműködik a Spridningskollennel, mivel valószínűleg összegyűjtik a zsákmány egy részét.

NYILATKOZAT: A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalom illegális adatfolyamára. Kérjük, olvassa el a helyi törvényeket, mielőtt ezen az úton indul. Ha bármilyen kérdése van, akkor a legjobb, ha beszélünk a lakóhelyének ügyvédjével.

Összefüggő: A torrenting biztonságos? Illegális? Valószínűleg elkapják?

Mennyire erősek a svéd adatvédelmi törvények??

Az ország adatvédelmi törvényei kissé vegyes zsákmányt jelentenek. Papíron robusztus mechanizmusok vannak érvényben a svéd lakosok számára, hogy hozzáférjenek a szűrt és nyitott webhöz bármilyen korlátozás és más szűk keresztmetszet nélkül. Ezek megegyeznek az emberi szabadság, a szólásszabadság és az élénk demokrácia basszusának képével.

Az ország azonban elérte a szellemi tulajdonjogok érvényesítését olyan szintre, amely sérti a személyes szabadságot. Amint azt az előző szakaszban körvonalazták, a magán adóssággyűjtők és a szerzői jogvédő trollok szabadon gátolhatják az országot, hogy pénzt szerezzenek gyanútlan áldozatoktól.

2009-ben Svédország elfogadta az FRA-törvényt, egy olyan jogi intézkedést, amely szankcionálta az internetes forgalom tartalmának állami hatóságok általi felügyeletét. Ez vitát váltott ki és vitát váltott ki, mivel a törvények túlléptek az Európai Bizottság által felvázolt felügyeleti mandátumon.

Az országban az internetszolgáltatók is próbáltak arra kényszeríteni a felhasználókat, hogy fizessenek a VoIP szolgáltatásokért, mint például a Skype. A TeliaSonera helyi távközlési szolgáltató 2012 elején megkísérelte ezt, de intenzív kritika alá vonása után vissza kellett vonnia a döntést.. Ehelyett két külön díjszabási tervet jelentettek be a mobil forgalomra vonatkozóan, és a fogyasztók számára hagyták, hogy több készpénzt villanak be a jobb sebesség érdekében.

Tippek a VPN használatához Svédországban

Az első üzleti sorrend a szolgáltatóról való döntés. Javasoljuk, hogy olvassa el mind a mini-áttekintéseket, mind a részletesebb ismertetéseket, amelyek mindegyikének végén hivatkoznak. Miután eldöntötte az Ön számára megfelelő VPN-t, egyszerűen jelentkezzen be hitelkártya-adataival. A hitelesítés után e-mailt kell kapnia a bejelentkezési adatokkal közvetlenül a VPN-szolgáltatótól. Ezzel csatlakozhat a választott VPN szerverhez.

Hozzáférés a svéd Netflix könyvtárakhoz

Ha Svédországban jelentkezik be a Netflix-fiókjába, automatikusan kapcsolódni fog a Netflix Sweden könyvtárhoz. Ez akkor is igaz, ha a számlát először az Egyesült Államokban vagy Kanadában regisztrálták. E korlátozás leküzdésének egyetlen módja az, ha először csatlakozik egy VPN szerverhez. Például, ha Svédországban próbál hozzáférni az US Netflixhez, akkor csatlakoznia kell egy szerverhez az Egyesült Államokban.

A Netflix egy ideje aktívan blokkolja a VPN-ket a szerzői jogi törvények védelme érdekében. Valószínűleg a proxy hibaüzenet fogadó végén áll, ha ez történik. Néhány VPN továbbra is működik a szolgáltatással, és kiemeltük azokat, amelyek a fenti mini-áttekintések mindegyikében megtalálhatók. Ha bármilyen kérdése van, mindig jó ötlet kérni az ügyfélszolgálatot a legmegfelelőbb kiszolgálók használatához.

Svéd televízió nézése és banki szolgáltatások elérése külföldön

Svéd lakosok tízezrei évente utaznak országukon kívül. Sokkal több a Skandináv állam területén kívül lakóhellyel, munka vagy oktatás céljából. A svéd IP-cím megszerzése segíthet tartani a kapcsolatot a helyi programozással, nézni az Allsvenskan-t, vagy online banki tevékenységet folytatni olyan szolgáltatókkal, mint a Nordea és a SEB Bank..

A svéd televízió, amelyben a Sveriges Television, a TV4 Group, a Modern Times Group és a Discovery Networks Sweden uralja, ingyenes streaming és prémium (fizetett) csomagok egyaránt működik. A csatornák némelyike, amelyeket ezek a vállalatok kínálnak, elfogadja az IP-címeket a világ bármely részéről, másokhoz svéd és egy fiók szükséges.

A legtöbb bank- és pénzügyi intézmény nem korlátozza szolgáltatásait földrajzilag, hanem általában szigorú megfelelési ellenőrzéseket ír elő, ha nem helyi IP-címmel rendelkező eszközről próbál bejelentkezni.. Ez további biztonsági kérdések megválaszolását vagy az ügyfélszolgálati képviselővel való beszélgetést jelentheti.

Mindkét esetben könnyebb egyszerűen VPN-t használni egy svéd IP-cím megszerzéséhez, ha országon kívül lakik. Egyszerűen válassza ki a Svédországban található szervert, és máris jól mehet.

„Lobogó és csónak, Skeppsholmen a távolban”, a CC chas 2.0 alapján engedélyezett B chas

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 62