5 legjobb VPNS a Stremio és Stremio kiegészítőkhez 2020

Privát, biztonságos hozzáférést keres a Stremio-videókhoz és TV-műsorokhoz? Vetünk egy 5 VPN-t, amelyek elvégzik a munkát.

Stremio VPN-k

A Stremio médialejátszó kiváló módja annak, hogy TV-műsorokat és filmeket nézzen meg, akár a számítógépről, akár az internetről. A Stremio hasonlóan működik, mint más népszerű médialejátszók, például a Kodi. Miközben videókat és zenefájlokat játszhat le a számítógépről, az elsődleges vonzereje a programban az, hogy streaming videókat közvetlenül az alkalmazáson keresztül képes lejátszani „kiegészítők” néven ismert pluginek segítségével.

A Stremio egy maroknyi kiegészítővel ingyen elérhető. A szolgáltatáshoz elérhető kiegészítők többsége szokásos és ingyenes streaming szolgáltatásokhoz kapcsolódik, például a Twitch és a YouTube. És bár a Stremio korlátozott számban kínál bővítményeket, ez az egyetlen ilyen típusú médialejátszó, teljesen működőképes Netflix-kiegészítővel.

Ezen kívül van néhány nem szokatlan Stremio-kiegészítő, amelyet kifejezetten az online tartalom kalózkodására terveztek. Ezek a kiegészítők, például a Popcorn Time és a Juan Carlos 2, mind harmadik fél pluginjai, és azokat a Stremio felhasználók számára nem támogatjuk. Mindemellett, függetlenül attól, hogy milyen Stremio-kiegészítőket használ, az online adatfolyam streaming során figyelembe kell vennie adatvédelmi és biztonsági aggályait..

Mivel a Stremio elsősorban az online videók streamingére összpontosít, nagy esély van arra, hogy elkerülje az internetszolgáltató sebességének csökkentését. A Stremio használata során érdemes lehet megkerülni a földrajzi tartalom blokkolását is. Függetlenül attól, hogy a YouTube-ot vagy a Netflixet médialejátszón nézi, számos virtuális magánhálózat (VPN) biztosíthatja az Ön személyes adatait, elkerülheti az ISP sebességének csökkentését és megkerüli a földrajzi tartalmi korlátozásokat..

A Stremio VPN-ek kritériumai

A következő 5 VPN a legjobb azok számára, akik garantálni akarják adatvédelmüket, miközben a Stremio-on keresztül streamálnak. A bejegyzés többi részében megismerjük az egyes VPN-ek részleteit, amelyek ezt a listát készítették, de ha kevés az ideje, itt található a Stremio legjobb VPN-jeinek összefoglaló listája:

 1. ExpressVPN Az első választásunk. Nagy szerverhálózat, amelyet a világ minden tájáról választhatnak, szupergyors és nagyszerű streaminghez. Nincs naplózási politika, amely védi az Ön személyes adatait. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Nagy érték egy ilyen hatalmas szerverhálózat számára, amely kiválóan alkalmas streamingre. Nagyszerű a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásához.
 3. CyberGhost Költségvetési lehetőség könnyen kezelhető alkalmazásokkal, amelyek nagyszerűek a kezdők számára. Meglepően jó streaming sebesség a tesztelés során.
 4. PrivateVPN A jövőbeni hálózat a növekvő gyors kiszolgálók listájával. Jó streaming.
 5. IPVanish Kedvenc a Kodi felhasználók és az özvöltek körében a sebesség és a könnyű használat miatt.

A Stremio legjobb VPN-jének keresésekor néhány fontos kritérium van, amelyek valószínűleg szükségesek:

 • Gyors kiszolgálók rendelkezésre álló sávszélességgel
 • Számos szerver opció
 • Szigorú bejelentkezési politika
 • Több eszköz bejelentkezése
 • Alacsony költségű
 • Magas szintű titkosítás
 • A földrajzi tartalom blokkolásának megkerülésének képessége

A legjobb VPN-k a Stremio számára

Ezeket a szempontokat szem előtt tartva, itt találja a Stremio és a rendelkezésre álló kiegészítők legjobb VPN-beállításait.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Azok számára, akik meg akarják kerülni a Netflix földrajzi korlátozásait a Stremio használata közben, ExpressVPN lesz a választási lehetőséged. Rendszeresen keresünk olyan VPN-ket, amelyek túljutnak a Netflix proxy-tilalomtól, és az ExpressVPN folyamatosan meghiúsult e listán. Ezzel a funkcióval együtt azt is tapasztalhatja, hogy az ExpressVPN megfelel az összes többi kritériumnak is, amely véleményünk szerint előnyös a Stremio VPN számára. A szolgáltatás szigorú bejelentkezési tilalmat, 24 órás ügyfélszolgálatot támogat, és támogatja az egyidejű bejelentkezést több eszközről.

Ezenkívül azt tapasztalhatja, hogy az ExpressVPN rendelkezik a legtöbb kiszolgálóval a legtöbb helyszínen. 94 országban több mint 3000 szerverrel könnyedén megtalálható egy gyors szerver, jó sávszélességgel. A nagyszámú kiszolgálónak köszönhetően könnyedén geo-hop bármilyen szinte bármilyen régióba, és elérheti a régiókra jellemző tartalmat a Netflix segítségével.

Kombinálja ezeket a szolgáltatásokat a szolgáltatás katonai titkosításával (AES-256, ugyanaz az amerikai kormány által használt szabvány) és az ExpressVPN kiváló lehetőség a Stremio-val való párosításhoz..

A Stremio jelenleg Windows, Mac, Linux, iOS és Android rendszeren működik. Az ExpressVPN ezen operációs rendszerek mindegyikén, valamint a Chrome, a Firefox és a Safari böngésző pluginjén keresztül működik. Az ExpressVPN útválasztókra is telepíthető, így ez jó lehetőség lehet azok számára, akiknek a Stremio több helyre van telepítve.

Előnyök:

 • Nagy sebesség a letöltéshez és a video streaminghez
 • A legjobb osztályú biztonság és magánélet
 • Feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást
 • A földrajzilag korlátozott tartalmakhoz bárhonnan hozzáférhet
 • Élő csevegés a támogatás munkatársaival
 • Kiterjedt szerverhálózat 94 országban

Hátrányok:

 • Nem olcsó, használjon kupont kedvezményekhez

A Legjobb VPN a Stremio-hoz: Az ExpressVPN az első választásunk. A nagysebességű, nagysebességű kapcsolatokhoz optimalizált szerverhálózattal, tökéletesen működik a Stremioval, és kiváló teljesítményt nyújt a streaming tartalom feloldásában. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressvPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Azok számára, akik maroknyi készüléken használják a Stremio-t, NordVPN az egyik jobb lehetőség. Nem csak a Netflix földrajzi tartalmi korlátozásainak megkerülésére szolgál, hanem a felhasználók akár hat eszközt is csatlakoztathatnak egyszerre. A NordVPN több VPN-kiszolgálót kínál, mint az ExpressVPN, több mint 5100 szerverrel. Ha azonban geo-hopot szeretne folytatni a Stremio alkalmazáson, akkor az ExpressVPN jobb választás lehet, mivel a Nord kevesebb országban rendelkezik szerverrel (59 ország, szemben az ExpressVPN 94 országával)..

A NordVPN mindazonáltal megfelel minden kritériumnak, amelyet egy jó Stremio VPN szolgáltatásban keresünk. A magas szintű titkosítás, a gyors kiszolgálók, a több kiszolgáló opciói és a naplózástól mentes házirend mind szabványosak ebben a szolgáltatásban. Ez az egyetlen olyan VPN-szolgáltató, amely különféle kiszolgálótípusokat kínál, beleértve a Hagymát VPN-n keresztül, a P2P-hez tervezett VPN-eket, az elmosódott kiszolgálókat és az anti-DDoS-t. Szerencsére az NordVPN az egyik legolcsóbb VPN-szolgáltatás, amelyet általában talál, általában mélykedvezményt kínál a különböző tervekhez. Pozitív módon 30 napig kipróbálhatja a NordVPN-t, mielőtt bármilyen döntést meghozna.

A NordVPN telepíthető Windows, Mac, iOS, Android, Chrome OS, Linux és szinte bármilyen más operációs rendszerre, amelyre gondolhat. A szoftvert telepítheti a DD-WRT, Tomato és más útválasztó firmware rendszereket futtató útválasztókra is.

Előnyök:

 • Kiváló, olcsó alternatív streaming
 • Nagyobb hangsúly a biztonságra és a magánéletre
 • Könnyen feloldja a geo-lock webhelyek széles skáláját
 • A személyes adatok védettek, mivel nem tartanak nyilvántartást
 • 24/7 élő chat-támogatás elérhető

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás és a sebesség nem mindig megbízható

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN nagy érték. Jó mindenki, aki szintén jól működik a Stremio-val. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz befogadására képes. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Bár nem szerepel a listánkon a legismertebb lehetőségek között, CyberGhost nagyszerű párosul a Stremio-val. Amint azt megállapítottuk, ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek megkerülhetik a Netflix földrajzi tartalmi korlátozásait, megkönnyítve ezzel a Netflix élvezetét a Stremio-on. Ezenkívül, mivel a CyberGhost legfelső szintű VPN technológiát használ, annak sebessége és szerver minősége megegyezik a legismertebb szolgáltatásokéval. Mivel a CyberGhost kevesebb felhasználói csoporttal rendelkezik, akkor kevésbé valószínű, hogy kiszolgálók torlódása tapasztalható összehasonlítva az olyan versengő szolgáltatásokkal, mint az ExpressVPN és a NordVPN.

A Stremio VPN minden szükséges kritériuma itt teljesül. A cég nem naplózási politikát, AES-256 titkosítást, több eszköz bejelentkezést kínál, és olcsóbb, ha megvásárolja 2 éves előfizetését (kevesebb, mint 4 USD havonta)..

Hasonlóan a NordVPN-hez, a CyberGhost szerverek is vannak 60 országban. A CyberGhost több mint 3700 szervert kínál, teljes sávszélességgel az összes kiszolgálón kb. 50 gigabites másodpercenként.

A CyberGhost minden operációs rendszerhez elérhető, amelyet a Stremio esetén használ, beleértve a Windows, MacOS, iOS és Android rendszert. Vannak lehetőségek Linuxra és néhány útválasztóra.

Előnyök:

 • Zökkenőmentesen továbbítja a HD videókat
 • Nincsenek naplók
 • Néhány a leggyorsabb szervernek, amelyet teszteltünk
 • Költségvetési szolgáltató, amely nem veszélyezteti a biztonságot és az adatvédelmet

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

Könnyű használat: A CyberGhost nagyszerű választás a kezdők számára. Költségvetési választás. Jó a magánélet szempontjából. Jól működik a Stremio-val. Találja meg és hagyja ki a kapcsolatot néhány népszerű streaming webhellyel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Ha valamivel kevesebbet keres, PrivateVPN talán jó választás az Ön számára. A Stremio felhasználók számára a PrivateVPN többnyire megfelel az összes feltételnek, amelyet keresünk. Gyors kiszolgálókkal, alacsony költségekkel, nem naplózási politikával, korlátlan sávszélességgel és megkerüli a földrajzi tartalmi korlátozásokat. A PrivateVPN szerverek több mint 50 országban vannak kiszolgálókkal, így a Stremio révén könnyű hozzáférni számos Netflix régióhoz..

A PrivateVPN egyetlen hátránya, hogy sokkal kevesebb VPN szerverrel rendelkezik, mint a legtöbb versenytársnál, csak 100-nál. Ez azonban nem olyan rossz, mint amilyennek hangzik. Tekintettel a kisebb méretre és kevesebb felhasználóra, a PrivateVPN ugyanolyan gyors sebességet tud nyújtani a szerverein, a sokkal kevesebb kiszorítás miatt.

A lista többi lehetőségétől eltérően a PrivateVPN nagyon nagylelkű 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt. Ez teszi a PrivateVPN-t a legjobb megoldásnak a Stremio VPN-felhasználók számára, akik még mielőtt elkötelezik magukat, kipróbálni akarják.

A PrivateVPN alkalmazásokat érhet el Android és iOS eszközökre, valamint Windows és Mac számítógépekre.

Előnyök:

 • A gyors és megbízható kiszolgálók folyamatos kapcsolatot biztosítanak
 • Megalapozott hírnevet szerezhet a feloldható webhelyek és szolgáltatások körében
 • Nulla naplók szolgáltatója
 • A magánélet és a biztonság legfontosabb

Hátrányok:

 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Együttműködik a Stremio-val, és akár 6 eszközt is engedélyezhet ugyanabban a fiókban. Nem annyi szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltatót. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató. Annak ellenére, hogy kitölti a listánkat, azért, mert hiányzik egy jelentős tulajdonsága: a Netflix proxy tilalmának megkerülése. Az IPVanish azonban kiemelkedik a Stremio VPN szempontjából fontos összes többi területen. A szolgáltatás katonai szintű titkosítással, bejelentkezés nélküli politikával rendelkezik, és nagyon alacsony költségekkel jár a felhasználók számára.

Ezenkívül azt találja, hogy az IPVanish több mint 1000 gyors kiszolgálóval büszkélkedhet több mint 60 országban. Az IPVanish nagy választékot kínál a Stremio felhasználók számára.

Az IPVanish elérhető minden eszközön, amelyet használ, beleértve a Windows, Mac, Android, iOS, router és egyéb eszközöket. Ez az egyetlen olyan VPN-szolgáltatás, amely natív alkalmazással rendelkezik az Amazon Firestick számára.

Előnyök:

 • A kiszolgálók gyors streaming és letöltés
 • A legjobban teljesítő Android-alapú Kodi készülékek tesztelésünk során
 • Nincsenek forgalmi vagy csatlakozási naplók

Hátrányok:

 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását
 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú
 • A kriptovalutákat nem fogadja el

NAGY SZERVER HÁLÓZAT: Az IPVanish akár 10 csatlakoztatott eszközzel működik. Gyors csatlakozások, könnyű, könnyen használható alkalmazások, jó multi-platform támogatás. Megbízható a Stremio-val, de nem engedheti fel a számát olyan sok streaming webhelyről, mint néhány versenytársa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

Stremio vs Kodi vs Plex: Mi a különbség??

Noha a funkcionális Netflix-bővítménynek köszönhetően egyértelmű versenyelőny van, a Stremio elismerhetően meglehetősen kicsi és korlátozott lehetőség, mint más médialejátszók. Elsődleges versenytársa a Kodi médialejátszó és a Plex médiaszerver. Bár mind a három lehetőség lehetővé teszi a plugin alapú adatfolyamot, mindegyik eltérően működik a médialejátszó területén.

A Stremio elsősorban webböngészőként működik. Telepítheti a plugineket, és futtathatja azokat az alkalmazásból, de a Stremio a leghasznosabb új tartalmak böngészéséhez. Ez az oka annak, hogy a Stremio alkalmazáson keresztül alapértelmezés szerint sok filmet és TV-műsort tartalmaz.

A Kodi olyan médialejátszó, amelyhez nincs telepítve plugin és nincs natív integráció más szolgáltatásokhoz. Ehelyett telepíthet engedélyezett és legális beépülő modulokat a hivatalos Kodi addon lerakatból (amely telepítésre elérhető), vagy letölthet harmadik féltől származó kiegészítőket és addon lerakatokat. Megállapíthatja, hogy a Kodi egy kicsit sokoldalúbb, mint a Stremio, és mivel a Kodi sokkal hosszabb ideig működik, sokkal nagyobb plug-inek könyvtára és sokkal nagyobb felhasználói bázisa is van. Ezenkívül egyértelműbb és kifinomultabb megtekintési élményt nyújt, köszönhetően annak, hogy több mint egy évtized alatt finomították egy nagy fejlesztői csapattal.

A Plex más alkalmazás, mint a másik kettő. A Plex kevésbé médialejátszó, és inkább „médiaszerver”, ahogy a neve is jelzi. A Plex-et úgy tervezték, hogy lehetővé tegye az összes média streamingjét, a filmektől a zenéig, bármilyen eszközről. A Plex elsődleges célja egy online kapcsolat létrehozása a tárolt médiával, hogy bárhonnan elérhető legyen, útközben. A Plex azonban médialejátszóként szolgál, számos eszközre telepíthető, és rendelkezik egy nagy gyártmányú, harmadik féltől származó és hivatalos kiegészítők könyvtárával, amelyeket felhasználhat. Mint a Stremio, a Plex-nek is kisebb felhasználói bázisa van, tehát plugin-adatbázisa sokkal kisebb, de ebben a végén több lehetőséget kínál, mint a Stremio-nál..

Ha többet szeretne tudni ezekről a médialejátszókról, olvassa el kezdő útmutatóinkat a Kodi, a Plex és a Stremio oldalról.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 11

Adblock
detector