6 legjobb VPN a CBS All Access szolgáltatáshoz, így bárhonnan megnézheti

A legjobb VPN-k a CBS All Access számára

A CBS az Amerika legnézettebb hálózata, de ha más országokból próbál hangolni, akkor a tartalom földrajzilag korlátozott. A CBS All Access használatához Európában, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában vagy bárhol másutt a világon csatlakoznia kell egy virtuális magánhálózathoz (VPN)..

A VPN-k titkosítják az Ön adatait, és lehetővé teszik, hogy az Ön által választott szerveren keresztül továbbítsa azokat. Ez jelentősen növeli az online biztonságot, de vannak más előnyei is. Mivel ideiglenes IP-címet kapott a választott szerverről, becsaphatja a webhelyeket abban, hogy úgy gondolja, hogy egy másik helyen van. Például, ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, feloldhatja a legtöbb amerikai alapú adatfolyam-platformot, beleértve a CBS All Access szolgáltatást.

Rengeteg részlettel foglalkozunk minden egyes szolgáltatóval, amelyet ebben a bejegyzésben ajánlunk, de ha csak idő áll rendelkezésére összefoglalásra, akkor itt találja meg a legjobb VPN-ek listáját a CBS All Access megtekintéséhez:

 1. ExpressVPN A CBS All Access szolgáltatásunk első számú választása. Szupergyors szervereket működtet az Egyesült Államokban, amelyek szinte bárhonnan könnyedén feloldhatják a CBS All Access szolgáltatást. Szilárd magánélet és biztonság. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.
 2. CyberGhost Költségvetési szolgáltató olyan kiszolgálókkal, amelyek elég gyorsak a HD streaminghez. Az alkalmazások könnyen kezelhetők és biztonságosak.
 3. NordVPN  Jó sokoldalú, nagy szerver képviselettel az Egyesült Államokban. Jó streaming sebesség és komolyan veszi az adatvédelmet.
 4. IPVanish A Kodi felhasználók a távirányítóval barátságos alkalmazásukat részesítik előnyben. Gyors és biztonságos.
 5. PrivateVPN Új és közelgő szolgáltató, kiváló feloldó képességekkel. Kevesebb szerver, mint mások, de a sebességgel fedezi fel.
 6. Hotspot pajzs Ez a szolgáltatás gyors és megbízható, amely megkönnyíti a CBS All Access külföldről történő streamingjét.

A CBS nézése külföldön (az Egyesült Államokon kívül)

Még ha még soha sem hallottál a VPN-ről, a beállítás és a használat nagyon egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy bárhonnan online megtekinthesse a CBS All Access szolgáltatást.

A következőképpen nézheti meg a CBS All Access szolgáltatást az Egyesült Államokon kívül:

 1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-sel, amely feloldja a CBS All Access szolgáltatást. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A CyberGhost és a NordVPN azonban két költségvetési alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a készülékéhez a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban. Ez amerikai IP-címet biztosít Önnek a CBS All Access külföldi megfigyeléséhez.
 4. Lépjen a CBS All Access oldalra, és jelentkezzen be a kábelszolgáltatójával vagy a CBS All Access fiókjával.
 5. Most már képes leszel videókat lejátszani a CBS-en Amerikán kívülről. Ha továbbra is korlátozásokat tapasztal, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait.

A legjobb VPN-k a CBS All Access számára

Nem minden VPN jön létre ugyanolyan módon. Egyesek gyorsabbak, mint mások, mások több biztonsági funkciót kínálnak, és mások egyáltalán nem alkalmasak élő, nagy felbontású videó streamingjére. A CBS All Access számára a legjobb VPN-ek megtalálásához olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

 • Számos amerikai szerverrel rendelkezik
 • Nagy sebességet és konzisztens összeköttetéseket kínál
 • Képes felszabadítani a népszerű streaming platformokat, beleértve a CBS-t is
 • A biztonsági szolgáltatások széles körét használja, beleértve az erős titkosítást
 • Minimális rönköt tart fenn, vagy ideális esetben semmiféle rönköt nem tart

Ezen kritériumok alapján összeállítottuk a legjobb VPN-ek listáját a CBS All Access külföldi megfigyelésére:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárAblokkolja a CBS All AccessTesztelt 2020. januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN 20 városban rendelkezik szerverrel. Ez megkönnyíti a regionális lefedettség figyelését az ország egész területén. Ráadásul a nagy sebességnek köszönhetően hibátlan HD élő közvetítéseket tapasztalhat meg. Ezenkívül az ExpressVPN feloldhatja a népszerű streaming-platformok blokkolását, beleértve az Amazon Prime Video, a Netflix és a Hulu szolgáltatást..

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással, tökéletes továbbítással kapcsolatos titoktartással és DNS-szivárgás-védelemmel biztosítja a forgalom biztonságát. Használhatja a weboldal Tor-hozzáférhető verzióját, és fizethet a bitcoin-ban, ha anonim marad. Az ExpressVPN nem tárol naplókat, és tartalmaz egy kill kapcsolót, amely leállítja az internet-kapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat elveszik..

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszerekhez. A vezeték nélküli útválasztókhoz manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • A 20 amerikai város kiszolgálói szinte bárhol feloldhatják a földrajzilag korlátozott tartalmakat
 • A szerver sebessége nagyszerű a HD streaminghez és a gyors letöltéshez
 • Csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások, jó adatvédelemmel
 • Könnyen használható alkalmazások a legtöbb platformon
 • Emellett feloldja a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait is
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • A korlátozottan fejlett konfiguráció csalódást okozhat az energiafelhasználók számára.

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A CBS-hozzáférés legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás. Nagyszerűen feloldja az összes fő, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatást. Legfontosabb adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a CBS All AccessTposed 2020 januárjának zárolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost másként működik, mint a legtöbb VPN; miközben manuálisan választhat ki egy szervert, kiválaszthat egy olyan feladatot is, amelyik megfelel az adott feladatnak. Ezek a feladatok magukban foglalják az internet biztonságos böngészését, a névtelen torrent-t és az olyan streaming szolgáltatások feloldását, mint például a CBS All Access, az NBC és a SKY GO..

A kezdőbarát felület ellenére a CyberGhost számos biztonsági funkciót tartalmaz a haladó felhasználók számára. Például vannak olyan lehetőségek, amelyek kényszerítik a HTTPS-t, blokkolják a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat, vagy csökkentik a forgalmat, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Ez a szolgáltató 256 bites titkosítást használ, nem tart tevékenységi naplókat, és védelmet nyújt a DNS, IPv6 és a port továbbítási szivárgások ellen.

Android, iOS, Windows, Linux és MacOS alkalmazások érhetők el. A CyberGhost manuálisan telepíthető számos támogatott útválasztóra.

Előnyök:

 • Több mint 700 szerver az Egyesült Államokban, hogy megkerüljék a legtöbb földrajzi korlátozást.
 • Nincs probléma az USA Netflix, a BBC iPlayer és még sok más feloldásával
 • A kezdők könnyű beállítani és használni az alkalmazásukat.
 • HD minőségű videót közvetít

Hátrányok:

 • Nem működik megbízhatóan Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legjobb költségvetési lehetőség: A CyberGhost könnyen kezelhető. Nagyszerű költségvetési választás. Jó a magánélet szempontjából. A HD videót megbízhatóan továbbítja. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a CBS All AccessTposed 2020 januárjának zárolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Majdnem 1700 amerikai szerverrel, NordVPN nagyobb választékot kínál, mint a legtöbb hasonló szolgáltatás. Ezen szerverek mindegyike nagyfelbontású streamingre van optimalizálva, és mivel ez a VPN feloldhatja a népszerű platformokat, mint például a Netflix, az NBC és a Hulu, az Ön választása szinte korlátlan. Hat egyidejű kapcsolat megengedett, így az összes eszközt egyetlen fiókkal megvédheti.

A NordVPN rosszindulatú szoftvereket és hirdetéseket blokkoló funkciókat kínál, valamint rendkívül sokoldalú kill kapcsolót kínál. 256 bites AES titkosítást, DNS védelmet és nincsenek naplók, így nagy választás lehet a magánélet-központú felhasználók számára. Ezenkívül a haladó felhasználók képesek egyszerre két VPN-t használni, vagy VPN-en keresztül csatlakozni a Tor-hoz.

Ez a szolgáltató iOS, Android, MacOS és Windows alkalmazásokkal rendelkezik. A NordVPN Linux alapú platformokkal és néhány útválasztóval is működik, bár manuálisan kell beállítani.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 1700 szerver szinte bármit feloldhat
 • Elég gyors kiszolgálók a HD streaminghez
 • Szilárd magánélet és biztonság
 • A személyes adatok védettek, mivel nem tartanak nyilvántartást
 • 24/7 élő chat támogatás elérhető

Hátrányok:

 • Nincs igaz szerverválasztás az alkalmazásban, csak a szerver helyét lehet kiválasztani

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN jó választás. Egy másik nagyszerű lehetőség, amely megbízhatóan működik a CBS All Access szolgáltatással és a legnépszerűbb streaming webhelyekkel. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Az alkalmazás nem kínál választási lehetőséget szerverváltáshoz. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a CBS All AccessTposed 2020 januárjának zárolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish nagy sebességének és könnyű használatának köszönhetően népszerűvé vált. Több mint 650 amerikai szerverrel rendelkezik, és sebessége elég gyors ahhoz, hogy élő HD tartalmakat pufferolás nélkül továbbítson. Az IPVanish képes felszabadítani számos népszerű platformot, köztük a CBS All Access, az NBC és a CW TV-t, és ez erős választást jelent az amerikai műsor rajongói számára..

A 256 bites titkosítással és a naplózástól mentes házirenddel az IPVanish online tevékenységeit magántulajdonban tartja. A felhasználók a biztonság további növelése érdekében igénybe vehetik a megszakítót, az IP-kapcsolást, a forgalom zavarását és a helyi blokkoló funkciókat.. Öt kapcsolat engedélyezhető egyszerre, így egy IPVanish-fiók letilthatja otthoni összes eszközét.

Vannak IPVanish alkalmazások Android, iOS, Amazon Fire TV, Windows és MacOS rendszerekre. A Linux eszközök és a támogatott hálózati útválasztók manuális konfigurálására van szükség.

Előnyök:

 • Körülbelül 650 amerikai szerverrel feloldhatja szinte minden streaming webhelyet HD sebességgel
 • Az összes biztonsági és adatvédelmi funkció, amelyre a legtöbb helyzetben szükség van
 • Jól működik a Sky Go-val és más népszerű szolgáltatásokkal
 • Kiemelkedő kedvence a Fire TV Stick és a Kodi távirányító felhasználói körében

Hátrányok:

 • Nincs élő ügyfélszolgálat
 • Manuálisan kell konfigurálnia a harmadik féltől származó alkalmazásokat (például az OpenVPN-t), hogy Kínában működjön

Pontszámunk:

4 kívül 5

NAGY HÁLÓZAT: Az IPVanish kiválóan alkalmazható családok számára, ahol több egyidejű kapcsolat szükséges. Jó a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásához. Javasoljuk a magas szintű adatvédelmet. Megteheti egy élő támogatási lehetőséggel. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a CBS All AccessTposed 2020 januárjának zárolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Annak ellenére, hogy kisebb szerverhálózattal rendelkezik, mint néhány versenytársa (az Egyesült Államokban csak tíz), PrivateVPN elég gyors ahhoz, hogy probléma nélkül továbbítsa az élő HD videót. Kiválóan képes a streaming platformok feloldásához is, így felhasználhatja az olyan webhelyek elérésére, mint az Amazon Prime Video, a Yahoo View és a Netflix..

A PrivateVPN 256 bites AES titkosítást használ, a DNS és az IPv6 szivárgásvédelemmel együtt, hogy a forgalmat mindig privát állapotban tartsa. Van egy megszakító kapcsoló is, amely megvédi a következetlen internetkapcsolatokkal rendelkező felhasználókat. Ez a szolgáltatás nem naplózza tevékenységeinek részleteit. A támogatás 24 órán keresztül és hét órás csevegésen keresztül érhető el, és a személyzet az Ön engedélyével távolról képes hibaelhárításra.

Ez a VPN dedikált alkalmazásokat kínál MacOS, iOS, Windows és Android rendszerekhez. A Linux rendszereket és az útválasztókat manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Feloldja szinte az összes tesztelt, földrajzilag korlátozott streaming tartalmat
 • Legfeljebb hat eszközt csatlakoztathat egyszerre
 • Erős biztonsági és adatvédelmi funkciók és megfelelő sebesség

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • Támogatási segítségre lehet szüksége a kiválasztott legjobb szerver megtalálásához
 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY sebesség: A PrivateVPN könnyen kezelhető. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé ugyanabban a fiókban. Gyors kapcsolatok, de lehet, ha több kiszolgáló közül választhatunk. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsfeloldja a cbs összes hozzáféréstTesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs hozzáférést biztosít több mint 3000 szerverhez, több mint 70 országban, ezáltal ideális a régióhoz kötött tartalmak külföldi megfigyelésére. Valójában a CBS All Access feloldása mellett a Hotspot Shield olyan szolgáltatásokat is használhat, mint a Netflix USA, a Hulu és az All 4. A legfeljebb öt egyidejű kapcsolat megengedett, és bármilyen eszközön streamálhat..

Ez a szolgáltatás elég erős biztonsági kínálatot kínál. Biztosítja a forgalmat a DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, 256 bites titkosítással és egy kill kapcsolóval. Dönthet úgy is, hogy nem biztonságos hálózatokon keresztül automatikusan csatlakozik a VPN-hez, vagy engedélyezheti, hogy bizonyos helyekről származó forgalom teljesen megkerülje a VPN-t. A Hotspot Shield nem naplózza azonosítható információkat, miután megszakadt. Míg az alkalmazások különösen felhasználóbarátak, az élő csevegés alapú támogatás 24 órán keresztül elérhető.

A Hotspot Shield alkalmazásokat kínál a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára.

Előnyök:

 • Elég gyors az élő HD videó streamingjéhez
 • Hatékony biztonsági funkciók
 • Jó feloldó képesség

Hátrányok:

 • Néhány korábbi adatvédelmi kérdés
 • Nem támogatja a Linuxot vagy az útválasztókat

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A TELEPÍTÉS TÖKÉLETE: A Hotspot Shield lehetővé teszi, hogy a CBS All Access szolgáltatást a lehető legmagasabb minőségben nézze meg. Ráadásul fejlett biztonsági funkciókat, nagy sebességű kapcsolatokat és 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t a CBS All Access megtekintéséhez?

Bár több száz ingyenes VPN érhető el, erősen javasoljuk, hogy ne használják őket. Először is, az ingyenes VPN-k gyakran alacsony színvonalú élményt nyújtanak, mert kevesebb szerverrel és még több felhasználóval rendelkeznek, mint a prémium szolgáltatások. Másodszor, az streaming webhelyek az utóbbi években gátolják a VPN használatát, tehát nagy esély van arra, hogy egy ingyenes VPN nem működne, még ha feltételezzük is, hogy megfelelő letöltési sebességgel rendelkezik.

Könnyű elfelejteni, hogy az ingyenes VPN-k vállalkozások. Annak ellenére, hogy a magánélet védelmével kapcsolatos retorikájuk vannak, pénzt keresnek. Mivel nincsenek előzetes díjak, az ingyenes VPN-k számos különféle módon használnak profitot. Pénzkeresési módszereik a hirdetéseknek a meglátogatott webhelyeken való elhelyezésétől kezdve a tevékenységeik részleteinek harmadik fél számára történő értékesítéséig terjednek, az Ön tudta nélkül.

A szkeptikus érveknek jó okai vannak: az utóbbi években láttuk, hogy az ingyenes VPNS-k tudatosan telepítik a rosszindulatú programokat, hazudnak titkosítási protokolljaikról, és akár felhasználói számítógépeiket egy botnet részévé is alakíthatják. Annak érdekében, hogy magát és személyes adatait biztonságban lehessen tartani, azt javasoljuk, hogy használjon megbízható VPN-t, amelynek története a felhasználók személyes adatainak védelme volt.

Készíthetek CBS All Access fiókot az Egyesült Államokon kívülről?

cbs jelentkezzen be a szolgáltatóval

Kétféle módon lehet bejelentkezni a CBS-be: a kábelszolgáltató adatainak felhasználásával vagy a CBS All Access fiók használatával. Ha általában az USA-ban lakik, és a kábel előfizetésed tartalmazza a CBS-t, ingyenesen nézhetik az internetet.

Ha azonban nem USA-ban él, a dolgok sokkal nehezebbé válnak. Míg a CBS különféle fizetési módszereket fogad el, ellenőrzi, hogy a használt kártya vagy PayPal-számla regisztrált-e az Egyesült Államokban. Továbbá, még ha sikerül feliratkoznia egy támogatott kábelszolgáltatóra, például a Hulu vagy a YouTube TV-re, a CBS webhely böngészőn keresztül ellenőrzi az Ön tartózkodási helyét. Az ilyen típusú ellenőrzés gyakran nem csupán az IP-címet veszi figyelembe, és potenciálisan megmondhatja, hogy VPN-t használ-e vagy sem.

paypal-CBS

Jelenleg, ha az USA-n kívül él, akkor szüksége lesz egy amerikai barátra vagy rokonra, aki hajlandó megosztani veled bejelentkezési adatait. Ellenkező esetben a halmozott ellenőrzési módszerek kivétel nélkül lehetetlenné teszik a CBS külföldi megfigyelését.

Mit nézhetek a CBS All Access szolgáltatásban?

A regionális élő közvetítések mellett a CBS több mint 10 000 igény szerinti epizódot kínál a TV-műsorokban. Az alábbiakban bemutatunk egy kis választékot arról, mire számíthat a CBS All Access könyvtárban:

 1. Az ősrobbanás elmélet
 2. Nagy Testvér
 3. Jerikó
 4. A késő show Stephen Colberttel
 5. NCIS
 6. Star Trek
 7. Twin Peaks
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

Adblock
detector