6 legjobb VPN a Hotstar számára, így bárhonnan elérhető

Legjobb VPN-k a Hotstar számára

A Hotstar indiai streaming médiaplatform először 2015 februárjában indult, a krikettmeccsek sugárzására összpontosítva. Azonban gyorsan növekedett a tartalmak listája, amely ma már filmeket, televíziós műsorokat, sportot és zenét foglal magában.

A Hotstar népszerűsége jelentős magasságokba emelkedett Indiában, különösen az indiai Premier League közvetítésével.

Sajnos a szolgáltatást földrajzilag korlátozták, az országától függően változó tartalomkönyvtárral. A legnagyobb könyvtárat az indiai IP-címmel rendelkezők számára tartják fenn. Ha külföldre utazik, és hozzáférni szeretne a Hotstar-hoz az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában vagy másutt, akkor az a legjobb, ha először regisztrál a virtuális magánhálózatra (VPN)..

Ugyanakkor nem minden VPN működik együtt a Hotstar-tal.

Megmagyarázzuk, hogyan választottuk tovább a Hotstar legjobb VPN-jét, de ha kevés az ideje, itt van az összefoglaló a Hotstar 6 legjobb VPN-jeinek listája:

 1. ExpressVPN A legjobb választás a Hotstar számára. Az ExpressVPN veterán, amikor feloldják a földrajzilag blokkolt tartalmak feloldását, mint például a Hotstar. Nem fukarkodik a biztonság vagy a sebesség mellett. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Költségvetés-barát opció gyors kiszolgálókkal Indiában, így könnyedén feloldhatja a Hotstar külsejét.
 3. NordVPN Óriási globális szerverhálózat, köztük sok indiai, amely feloldhatja a Hotstar feloldását. Tisztességes sebesség és erős biztonság.
 4. IPVanish Elég gyors ahhoz, hogy a Hotstar külföldről kiváló minőségben továbbadhasson, erős biztonsággal és naplózás nélküli politikával.
 5. PrivateVPN Kis szolgáltató néhány szerverrel Indiában, amely bárhonnan hozzáférhet a Hotstarhoz.
 6. VyprVPN Megbízható szerverek és jó adatátviteli sebesség. Egy kicsit drága.

Hogyan nézhetem meg a Hotstar-t egy külföldi VPN-sel

 1. Töltse le és telepítse a Hotstar-nal működő VPN-t. Az ExpressVPN a legmegbízhatóbb lehetőség.
 2. Nyissa meg a VPN-t, és válasszon ki egy kiszolgálót Indiában.
 3. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, hogy eltávolítsa a helyadatokat az előző munkamenetekből.
 4. Nyissa meg a Hotstar-ot, és közvetítse kedvenc tartalmait a világ bármely országából.

A VPN úgy működik, hogy egy titkosított alagúton keresztül irányítja az eszközre és onnan érkező összes forgalmat. A legtöbb fizetett VPN szolgáltató széles választékot kínál kiszolgálóhelyek közül; Ön dönti el, hogy melyik szerverre irányítja a forgalmat. Ha Indiában választ egy szervert, a Hotstar webhely és mobilalkalmazás feltételezi, hogy ott földrajzilag található, és hozzáférést biztosít a prémium tartalomhoz.. A VPN használata emellett az internetszolgáltató (ISP), a hackerek, a kormányzati felügyeleti ügynökségek és mások számára is megnehezíti a digitális lábnyom nyomon követését..

Lásd még: Legjobb VPN Indiában

A legjobb VPN-k a Hotstar számára

Több száz VPN-szolgáltatás közül lehet választani, de ez nem jelenti azt, hogy mindegyik hasonló terméket kínálna. Nagyon nagy a variáció, ha olyan tényezőket veszünk figyelembe, mint a hálózat mérete, biztonság, sebesség, megbízhatóság, ügyfélszolgálat és még sok más. Ebben a szakaszban kiemeljük a Hotstar feloldásának legjobb VPN-jeit, az alábbi kritériumok alapján:

 • Rendelkezik azzal a képességgel, hogy feloldja a korlátozott tartalom blokkolását
 • Szervereket kezel Indiában
 • Gyors és megbízható szolgáltatás, minimális állásidővel
 • Erõs titkosítást használ, így a tartózkodási hely rejtett marad
 • Több számú egyidejű kapcsolat lehetővé teszi a számla felosztását
 • Magában foglalja a legkiválóbb ügyfélszolgálatot

Ezen kritériumok alapján itt találja meg a Hotstar legjobb VPN-jeinek listáját:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks HotstarTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN magas rangsorolása miatt választott katonai titkosítási szabványokat és a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásának képességét. A szolgáltatás gyors, megbízható és minimális állásidővel rendelkezik. A vállalat több mint 1500 szervert üzemeltet 94 országban. Három hely van Indiában, így a felhasználóknak nem szabad problémákkal szembesülniük a Hotstar feloldásának megkísérlésekor.

Az ExpressVPN azon politikája, hogy nem tárol részletes forgalmi naplókat, és az adatvédelem online fenntartása rendkívül fontos a vállalat számára. Néhány metaadat megmarad és felhasználásra kerül a szolgáltatás minőségi szintjének javítására, nevezetesen a kapcsolat dátuma (nem az idő), a kiszolgáló helyének megválasztása és a felhasznált teljes sávszélesség. Valódi IP-címét nem rögzítjük

Ez a szolgáltatás 256 bites AES-CBC-t használ alapértelmezett titkosítási protokolljaként, a HMAC hitelesítéssel és a tökéletes továbbító titokkal. Igaz azt mondani, hogy a szabványok nem egyértelműek. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet a vállalat „hálózati zárnak” nevez. Ez a szolgáltatás ideiglenesen leállítja az összes internetes forgalmat, ha a kapcsolat leesik..

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál mind az Android, mind az iOS számára, valamint egy asztali klienst Windows és MacOS számára. Egy fizetett számla három egyidejű csatlakozást tesz lehetővé.

12 szervert működtet Indiában

Előnyök:

 • Megbízható szervereket működtet Indiában, amelyek feloldhatják a tartalmakat külföldön
 • Gyors sebesség a Hotstar HD formátumú streamingjéhez
 • Átfogó biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Nincs azonosítható személyes adat naplózva
 • Számos alkalmazás érhető el - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux és bizonyos Wi-Fi útválasztók
 • Élő chat ügyfélszolgálat - 24/7

Hátrányok:

 • Kissé magasabb költség, mint másoknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A HOTSTAR legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Nagysebességű kapcsolatokhoz optimalizálva. A riválisa felett magas pontszámot kap a Hotstar és más streaming webhelyek feloldásához. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a HotstarTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost hajók különféle remek funkciókkal, beleértve nyomkövető és hirdetésgátlókat is. Ugyancsak viszonylag olcsó és nem fogja megtörni a bankot - vonzza a felhasználót a költségvetéshez. A szolgáltatás gyors és katonai titkosítási paramétereket tartalmaz.

Jelenleg a CyberGhost 5700 szervert kínál 89 országban. India szerepel a listában, összesen 21 szerverrel. Láttuk, hogy az utóbbi hónapokban a kiszolgálók és az országok köre jelentősen bővült, a lassulás jele nélkül.

A CyberGhost alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót is, amely biztonságban tartja a kapcsolatot, még akkor is, ha a szerverhez vezető kapcsolat valamilyen okból megszakad. Egy másik megnyugtató tényező, hogy a CyberGhost betartja a belső házirendet, amely szerint nem tárol felhasználói naplókat.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, és vannak asztali kliensek a Windows, a MacOS és a Linux számára. A prémium előfizetés hét eszköz számára biztosít hozzáférést egyetlen csomagban.

Előnyök:

 • 21 szervert működtet Indiában, és probléma nélkül feloldja a Hotstar feloldását
 • Néhány leggyorsabb streaming szerver, amelyet teszteltünk
 • Költségvetési szolgáltató, amely nem veszélyezteti a biztonságot és az adatvédelmet
 • Az alkalmazások könnyen kezelhetők, biztonságosak és jó adatvédelmi oldalakat kínálnak

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

Pontszámunk:

4 kívül 5

A LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VÁLASZTÁS: A CyberGhost egy egyszerű beállítással rendelkezik. Jól működik a Hotstar-tal. Jó választás, ha gyors, megbízható kapcsolatot és egyszerűen használható felületet keres. Küzdhet más népszerű streaming webhelyek feloldásával. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a HotstarTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN veterán a VPN-üzletben, mivel jóval több mint egy évtized óta működik. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiszolgálót válasszanak annak alapján, hogy mit szeretnének használni: streaming video, biztonságos adatvédelem vagy anti-DDoS.

A NordVPN hálózat több mint 4300 szervert foglal magában 61 országban, köztük 12 szervert Indiában. A globális gondolkodású felhasználók örömmel veszik tudomásul, hogy a szerverlista az utóbbi hónapokban bővült; annak jele, hogy a vállalat folyamatosan fejleszti a termékkínálatot.

A NordVPN alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ, 2048 bites SSL kulcsokkal együtt. A DNS szivárgás elleni védelem engedélyezve van és a beépített kimeneti kapcsoló be van építve. A szolgáltatás betartja a nulla naplózás szabályait, azaz a felhasználói adatok egyáltalán nem tárolódnak..

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, és vannak asztali kliensek a Windows és a MacOS számára. Egyetlen fizetett számla hat egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, ami meghaladja az öt ipari szabványt.

Előnyök:

 • 12 szervert működtet Indiában, amelyek kiválóan alkalmasak a Hotstar külföldi streamingjére
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem
 • Még feloldja a Netflix, a Hulu BBC iPlayer és más oldalait
 • A személyes adatok védettek, mivel nem tartanak nyilvántartást
 • Csatlakoztasson egyszerre 6 készüléket

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás és a sebesség nem mindig megbízható

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN nagyszerű választás. Jó mindenki, aki szintén jól működik a Hotstar-tal. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz befogadására képes. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a HotstarTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish olyan felhasználók kedvence, akik lágy sebességet, szigorú adatvédelmi intézkedéseket és erős titkosítást igényelnek. Felhasználói véleményünk szerint a szolgáltatás csodálatosan teljesült, amikor HD video streaming-nek vettek alá. Ez megalapozott választást jelent a Hotstar eléréséhez.

Az IPVanish átfogó globális szerverhálózatot kínál több mint 1000 lehetőséggel, több mint 60 országban. Nyolc szerver található Indiában, és Ázsia-szerte sok más lehetőség is létezik.

A titkosítási szabványok robusztusak. Az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást telepít az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előre titoktartással. Ez utóbbi biztonságosan megőrzi a múltbeli böngészési munkameneteket bármilyen behatoló entitás számára, még sikeres megsértés esetén is.

Az IPVanish egy teljesen logless szolgáltatás - nincs tárolva az időbélyegekkel, a szerverpreferenciákkal vagy más felhasználói viselkedéssel kapcsolatos metaadatok..

Számos felhasználó úgy találja, hogy az IPVanish kiváló lehetőség a Kodi számára, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányító-barát Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Az alkalmazások iOS és Android számára is elérhetők, és vannak asztali kliensek a Windows és a MacOS számára. Egy fizetett számla öt egyidejű csatlakozást tesz lehetővé.

Előnyök:

 • 2 szervert működtet Újdelhiben, amelyek jó sebességgel feloldják a Hotstar-t
 • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat
 • Az erős titkosítás biztonságosabbá teszi az alkalmazásokat

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú
 • Az alkalmazások Kínában nem működnek

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish kiválóan alkalmas családok számára és többcsatlakozási lehetőségekhez. Könnyen kezelhető a Hotstar segítségével, és a felhasználók kedvelik őket, akiknek magas szintű adatvédelemre és biztonságra van szükségük. Nem lehet feloldni annyi más streaming szolgáltatást, mint néhány versenytársa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a HotstarTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN A kiszolgálók hálózata kisebb, mint a listán szereplőknél, ám hihetetlen sebességgel kompenzálja ezt a relatív hátrányt. A kiszolgáló tartalmazza az indiai kiszolgálókat is, így a Hotstar elérésére vágyó felhasználók nem fognak csalódni.

Felhasználói áttekintésünkben a PrivateVPN hibátlanul továbbította az 1080p videót, amikor három különböző szerverhelyen tesztelte. Az online játékok hasonlóan gyorsak voltak, tehát egyértelmű, hogy a szolgáltatás jelöli az összes négyzetet, amikor zökkenőmentes élményre van szükség.

A PrivateVPN erős titkosítási protokollokat használ (128-bites vagy 256-bites az Ön választásától függően), valamint a tökéletes előremeneti titkot. A letiltás kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem benne van, és nincs napló.

Az alapterv öt egyidejű csatlakozást tesz lehetővé. Vannak alkalmazások Windows, MacOS, iOS és Android számára.

Előnyök:

 • Feloldja a Hotstar szolgáltatásait Bangalore és Chennai szerverekkel
 • Jó sebesség a streaminghez
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Nagyon gyors sebesség

Hátrányok:

 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik
 • Támogatási segítségre lehet szüksége a kiválasztott legjobb szerver megtalálásához

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja a Hotstar feloldását. A biztonságos és magánképes böngészéshez és a torzításokhoz is jó. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. VyprVPN

VyperVPNFeloldja a HotstarTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatásoknak, amelyek képesek megkerülni a kínai nagy tűzfalat - a játékban lévő kiváló mérnöki tanúsítás. Nagyszerű, ha általában megkerüli a korlátozásokat, ezért foglal helyet a listánkban. A VyprVPN globális szerverhálózatot kínál, amely több mint 700 helyet foglal magában, beleértve opciókat Indiában.

Az összes kapcsolatot 256 bites AES titkosítás, 2 048 bites RSA kulcsok, tökéletes előremeneti titoktartás és SHA256 hitelesítés védik. Az Internet kill kapcsolót alapértelmezés szerint tartalmazza. A felhasználók felár ellenében igénybe vehetik a szabadalmaztatott Chameleon ™ protokollt - ez tovább rombolja a kapcsolatát, és szinte lehetetlenné teszi az internetszolgáltató vagy a megfigyelő ügynökségek számára a webes tevékenységek figyelemmel kísérését..

Ennek a szolgáltatónak van egy kis adatmegőrzési politikája. Pontosabban: „a felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a csatlakozás kezdési és leállási idejét, valamint a felhasznált bájtok teljes számát tárolja.” Az adatokat 30 nap elteltével törli, de ez továbbra is problémát jelenthet a néhány felhasználó.

Az alapvető VyprVPN terv öt egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, és vannak asztali kliensek a Windows és a MacOS számára.

Előnyök:

 • A gyors sebesség tökéletes streaminghez
 • Katonai titkosítás és a naplók nem tartalmaznak azonosítható információt
 • Nem naplóz semmilyen személyes azonosító információt

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint néhány VPN-nél
 • Több lehetőség is lehet a speciális konfigurációhoz
 • Nincsenek kriptovaluta fizetési lehetőségek

Pontszámunk:

4 kívül 5

Szilárd előadóművész: A VyprVPN felhasználóbarát. Jól működik a Hotstar-tal és néhány más népszerű streaming szolgáltatással. Jó a magánélet és a biztonság szempontjából, de egy kicsit drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használnék egy ingyenes VPN-t a Hotstar eléréséhez?

Ingyenes VPN-ajánlatok széles körben elérhetők, és a költségmentes tényező nagyon csábító. De általában ez a, ahol a csábítás befejeződik.

A VPN fizetésének alapvető feltétele, hogy biztosítsa a hozzáférést a sebesség, biztonság és megbízhatóság szempontjából optimalizált szerverekhez. Az ingyenes VPN-k ebből a szempontból fukarkodnak; választhatnak egy vagy két szerverhelyről, és rendszeresen alávetetik sávszélesség-szabályozásnak és adatkorlátoknak. Várhat olyan rossz titkosítási szabványoktól, amelyek nem sokat tesznek az adatvédelem online védelme érdekében. És bizonyos esetekben fennáll annak a valódi kockázata, hogy adatait megtisztítják és eladják harmadik fél hirdetőinek.

A Comparitechnél nem javasoljuk ingyenes VPN használatát a Hotstar eléréséhez, mert a tapasztalatok töredékét fogja megkapni a fizetett VPN szolgáltatás..

Hogyan férhetek hozzá a Hotstarhoz egy VPN segítségével?

A Hotstar helyi (olvasható: indiai) verziója tartalmaz egy freemium modellt. A régebbi tartalmak egy része, beleértve a televíziós műsorokat és filmeket is, ingyenesen közvetíthető. Azonban a felhasználóknak díjat kell fizetniük, ha élő sportokat és a legújabb blokkok nézetét akarják megtekinteni.

Ha megpróbál bejelentkezni egy másik országból, például Kanadából (az alább látható képernyőkép), akkor a rendszer felszólítja a átirányítást a webhely helyi verziójára. Lehet, hogy a tartalom némelyikéhez ingyenesen férhet hozzá, de valószínűleg nem foglalja magában sport- vagy amerikai televíziós műsorokat.

6 legjobb VPN a Hotstar számára, így bárhonnan elérhető

Az észak-amerikai lakosok, akik fel akarnak jelentkezni a Hotstar szolgáltatásra, igénybe vehetik a kínált csomagokat, mivel feliratkozhatnak amerikai vagy kanadai hitelkártyával. Ha indiai változatot szeretne elérni, akkor szüksége van egy indiai számlázási címmel rendelkező hitelkártyára vagy PayTM pénztárcára, amely csak az indiai lakosok számára elérhető..

Mit tehetek még egy VPN-sel??

A VPN használata számos opciót és felhasználási esetet nyit meg. A cikk célja, hogy bemutassa, hogyan hamisíthatja meg a helyét a Hotstar eléréséhez, de a VPN megbízhatóan feloldhatja a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer, az ESPN és egyetek blokkolását is..

A VPN arra is használható, hogy biztonságosan blogolhasson az interneten, hozzáférjen a nyilvános wifi-hez, és elkényeztesse magát.

Lásd még: Hogyan nézhetjük indiai TV-t külföldön

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 48 =

Adblock
detector