6 legjobb VPN a Screambox számára, és hogyan érhető el a Screambox az Egyesült Államokon kívül

6 legjobb VPN a Screambox számára, és hogyan érhető el a Screambox az Egyesült Államokon kívül

A Screambox egy előfizetéses streaming szolgáltatás, amelynek lézeres összpontosítása van a horror filmekre. Lenyűgöző tartalomjegyzéket kínál, és címeinek több mint 70 százaléka nem található meg a Netflixben, a Huluban vagy az Amazon Prime Video-ban.

sajnálatos módon, A Screambox földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ha külföldön élő amerikai emigráns vagy utazás közben szeretne hozzáférni a Screamboxhoz, akkor a legjobb megoldás egy virtuális magánhálózat (VPN) használata. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet elérni a Screambox-ot az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Kínában vagy bárhol másutt. Ez azért lehetséges, mert egy VPN elrejtheti az Ön tartózkodási helyét, és úgy tűnik, hogy valójában az Egyesült Államokban tartózkodik, így korlátlan hozzáférést biztosít a Screamboxhoz és más streaming webhelyekhez..

A VPN úgy működik, hogy titkosítja az összes eszközre és az eszközről érkező forgalmat, és egy kiválasztott országban egy közvetítő kiszolgálón keresztül irányítja át. A fogadó webhelyek, például a Screambox, feltételezik, hogy bejelentkezik a kiválasztott helyről. A VPN titkosítási aspektusa megnehezíti az internetszolgáltatók, a hackerek és a megfigyelő ügynökségek számára az internetes tevékenységek ellenőrzését..

A VPN használata a világ legtöbb részén teljesen legális tehát nem kell aggódnia a jogi következmények miatt. A világ minden tájáról milliók férnek hozzá az interneten VPN-vel, és a folyamat során semmiféle törvényt nem becsapnak.

Az alábbiakban rengeteg részletet talál az egyes szolgáltatókról, amelyeket felsorolunk, de ha csak ideje van gyors összefoglalásra, itt van a Screambox számára elérhető legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk. Villámgyors kiszolgálók az Egyesült Államokban és a világon feloldják a Screambox és a legnépszerűbb streaming szolgáltatások blokkolását. Privát, biztonságos és könnyen használható alkalmazások. 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartalmazza.
 2. NordVPN Költségvetési választás több száz amerikai szerverrel, amelyek kiválóan alkalmasak streamingre. Az alkalmazások privát és biztonságos.
 3. CyberGhost Nagy érték és könnyen használható. A sebesség lenyűgöző a streaminghez, és szeretjük a magánélethez fűződő álláspontjukat.
 4. IPVanish Elég gyors ahhoz, hogy kiváló minőségben továbbítsa a Screambox-ot külföldről, erős biztonsággal és naplózás nélküli politikával.
 5. PrivateVPN Kicsi, új szolgáltató, egyre növekvő szerverhálózattal, amely a radarunkra érkezett a jó adatátviteli sebesség és a feloldó képességeik érdekében.
 6. VyprVPN Hozzáférést biztosít a legtöbb geo-blokkolt tartalomhoz, jó streaming sebességgel. Privát és biztonságos, de itt nem a legolcsóbb.

Mi a legjobb VPN a Screambox feloldásához?

Bár sok VPN közül lehet választani, nem mindegyik kínál összehasonlítható szolgáltatásokat. Ezek nagyban különböznek a kiszolgáló hálózati mérete, biztonsága, sebessége, megbízhatósága és egyebek szempontjából. Ebben a szakaszban a következő kritériumok alapján ismertetjük a Screamboxhoz való hozzáféréshez szükséges legjobb VPN-ket:

 • Képes felszabadítani a korlátozott tartalom blokkolását
 • Számos szervert működtet az Egyesült Államokban
 • Gyors és megbízható szolgáltatást kínál
 • Erős titkosítást használ
 • Több egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé
 • Kiváló ügyfélszolgálatot nyújt

Itt található a legjobb VPN-k listája a Screambox eléréséhez az Egyesült Államokon kívül:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks ScreamboxTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a lista tetején van, mert kedvence az adatvédelmi rajongóknak, valamint az streaming video-ismereteknek. A szolgáltatás gyors, megbízható és könnyedén feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat.

A vállalat több mint 3000 szervert üzemeltet 94 országban. Több mint elegendő lehetőség van az Egyesült Államokban működő szerverhez való csatlakozáshoz, amelynek országszerte 20 hely található. A Screambox feloldása mellett az ExpressVPN képes megbízhatóan feloldni a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer, az ESPN és egyebek blokkolását is. Az ExpressVPN nem tárol részletes forgalmi naplókat, így az adatvédelem mindenképpen garantált. Néhány metaadat megmarad és felhasználásra kerül a szolgáltatás minőségi szintjének javítására, nevezetesen a kapcsolat dátuma (nem az idő), a kiszolgáló helyének megválasztása és a felhasznált teljes sávszélesség. Az Ön valódi IP-címe nincs benne.

Ez a szolgáltatás 256 bites AES-CBC-t használ alapértelmezett titkosítási protokolljaként, valamint a HMAC hitelesítést és a tökéletes továbbítási titkot. Ezek a legmagasabb szintű szabványok, tehát ezen a fronton nincs gond. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet a vállalat „hálózati zárnak” nevez. Ez a szolgáltatás ideiglenesen leállítja az összes internetes forgalmat, ha a kapcsolat leesik..

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál mind az Android, mind az iOS számára, valamint egy asztali klienst a Windows és a MacOS számára. Egy fizetett számla három egyidejű csatlakozást tesz lehetővé.

Előnyök:

 • A 18 amerikai város kiszolgálói szinte bárhol feloldhatják a földrajzilag korlátozott tartalmakat
 • Csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások, jó adatvédelemmel
 • A szupergyors kiszolgálók kiválóan alkalmasak a HD tartalom streamingjére
 • Alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez
 • Nem tartja a személyes adatok forgalmi naplóit
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Korlátozott speciális lehetőségek az energiafelhasználók számára

A legjobb VPN a Screambox számára: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. A legmegbízhatóbb a Screambox megtekintéséhez az Egyesült Államokon kívül, egy szupergyors választás, amely feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime szolgáltatást. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a ScreamboxTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN több mint egy évtizede működik, és ez idő alatt rajongói hűséges közösségét gyűjtötte össze. A HD minőségű video streaming a szolgáltató erőssége. A csomag tartalmazza a kifejezetten erre a célra szolgáló kiszolgálók kiválasztásának lehetőségét, ami a NordVPN-nek szilárd tétet tesz a Screambox közvetítéséhez. Mi több, megkerüli a földrajzi korlátozásokat, hogy hozzáférést biztosítson a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és más streaming webhelyekhez..

A NordVPN szerverhálózat több mint 5200-at tartalmaz 61 országban. A kiszolgálók számának körülbelül egyharmada az Egyesült Államokban található. További kiszolgálók kerülnek hozzáadásra frenetikus ütemben - néhány hónappal ezelőtt összesen csak körülbelül 1700 volt.

A titkosítási szabványok ugyanolyan magasztos szabványokat követnek, mint az ExpressVPN. A társaság alapértelmezés szerint 256 bites AES protokollt használ, 2048 bites SSL kulcsokkal párosítva. A DNS szivárgás elleni védelem engedélyezve van és a bekapcsolt kapcsoló be van építve. A NordVPN betartja a nulla naplózás szabályait, és a szerverein semmilyen felhasználói adat nem marad meg. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés esély van a magánélet megsértésére.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, és vannak asztali kliensek a Windows és a MacOS számára. Az egyetlen fizetett számla hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, ami nagyvonalú, mint sok más szolgáltatónál.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 1700 szerver szinte bármit feloldhat
 • Rengeteg szerver, elég gyors, hogy HD tartalmakat zavar nélkül folytassa
 • Az erős titkosítás és a naplók hiánya a legmagasabb szintű biztonságot és adatvédelmet garantálja
 • 6 egyidejű kapcsolat védi az összes felhasználót és eszközt
 • Ügyfélszolgálat elérhető 24/7 élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Kiválaszthatja a kiszolgálók városok helyét, de nem az egyes kiszolgálókat

Legjobb költségvetési VPN: Az NordVPN a legjobb érték. Jó mindenoldalú lehetőség, amely jó a Screambox megtekintéséhez, és feloldja a népszerű streaming webhelyeket is. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a ScreamboxTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Egy jelentős megtérülés CyberGhost az, hogy egy csomó kiegészítővel szállítódik, beleértve a nyomkövető és hirdetésgátlókat is. A VPN-szolgáltató választásának másik oka az, hogy iez viszonylag olcsó és nem fogja megtörni a bankot—Szűk költségvetés mellett vonzó a felhasználók számára. Jól felszerelt olyan streaming szolgáltatások feloldásához is, mint a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video.

A több mint 3700 szerverből álló hálózat több mint 700-at tartalmaz az Egyesült Államokban. Összehangolt erőfeszítéseket tettek az új szerverek és helyek hozzáadására azóta, hogy a társaság tavaly megváltoztatta a tulajdonosát, így számíthat arra, hogy ez a szám tovább növekszik.

A CyberGhost alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót is, amely kiegészítő biztonsági rétegként működik. A társaság belső politikája szerint nem tárol felhasználói naplókat. Romániai regisztrációja azt is jelenti, hogy az adatmegőrzési törvényeket sem kötelező érvényűen előírni.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, és vannak asztali kliensek a Windows és a MacOS számára. A prémium előfizetés öt eszközhöz biztosít hozzáférést egyetlen csomagban.

Előnyök:

 • Több mint 730 szervert működtet az Egyesült Államok különböző városaiban
 • Nem probléma, hogy felszámolhatja számos külföldi amerikai népszerű streaming webhelyet
 • A tesztelés lenyűgöző kiszolgálósebességeket tárt fel
 • A kezdők könnyű beállítani és használni az alkalmazásukat.

Hátrányok:

 • Az élő csevegés csak európai munkaidőben érhető el

VEZETŐK VÁLASZTÁSA: A Cyberghost gyors és megbízható. Könnyen beállítható egy felhasználóbarát alkalmazás segítségével. Jó a Screambox számára, de küzdhet más népszerű streaming szolgáltatásokkal. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a ScreamboxTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish gyors csatlakozást kínál, és lenyűgöző sebességet nyújtott, amikor HD video streaming-nek vetjük alá kiterjedt felhasználói áttekintésünk során. Ez azt jelenti, hogy ennek nem lehet problémája a Screambox lejátszásával. A globális szerverek száma összesen több mint 1300, mintegy 650 az Egyesült Államokban, tehát a megfelelő kiszolgáló megtalálása nem jelenthet kihívást. Eltekintve a Screambox-tól, Az IPVanish feloldhatja a HBO Now, az Amazon Prime Video és a Sling TV blokkolását.

Számos felhasználó úgy találja, hogy az IPVanish kiváló lehetőség a Kodi számára, mivel lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

A titkosítási szabványok robusztusak, alapértelmezés szerint az OpenVPN protokoll 256 bites titkosításával, SHA512 hitelesítéssel és DHE-RSA 2,048 bites kulcscserével, tökéletes előre titkosítással. Az utóbbi funkció azt jelenti, hogy a korábbi böngészési munkamenetek titkosítva maradnak és a hackerek számára nem elérhetőek, még akkor is, ha a szolgáltatást megsértik..

Az IPVanish folyamatosan ragaszkodott a nulla adatmegőrzési belső politikához. Ez teljesen naplózhatatlanná teszi szolgáltatást - emiatt nincs tárolva az időbélyegekkel, a szerverpreferenciákkal vagy más felhasználói viselkedéssel kapcsolatos metaadatok..

Az alkalmazások iOS és Android számára is elérhetők, és vannak asztali kliensek a Windows és a MacOS számára. Egy fizetett számla öt egyidejű csatlakozást tesz lehetővé.

Előnyök:

 • Több mint 650 amerikai szerver közül lehet választani
 • Feloldja a legtöbb nagy külföldi streaming webhelyet az USA-ban
 • Lenyűgöző 4K adatfolyamsebesség a tesztelés során
 • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat

Hátrányok:

 • Nincs élő ügyfélszolgálat, csak e-mail és jegy támogatás
 • Nézze meg másutt, ha alkalmazást kell használnia Kínában

Családválasztás: Az IPVanish akár 10 eszközt képes kezelni. Feloldja a Screambox blokkolását, de másutt keresse meg, ha fel szeretné tiltani a Netflix blokkolását. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a ScreamboxTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az egyik gyorsabb VPN, amellyel találkoztunk. Kisebb szerverhálózattal rendelkezik, mint a listán szereplőknél, de ez nem jelenti azt, hogy terméke alacsonyabb szintű. Hálózata 56 országot fed le, és tíz amerikai szervert tartalmaz. Felhasználói áttekintésünk kimutatta a hibátlan 1080p-os video streaming-et, ha három különböző szerverhelyen teszteltük, közülük kettő az Egyesült Államokban volt.

Az online játékok hasonlóan elmaradtak, ezért valószínű, hogy ugyanazt a dinamikát fogja tapasztalni, amikor megpróbálja elérni a Screamboxot. Emellett a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és a HBO által blokkolt tartalmakat is megtekintheti.

A PrivateVPN erős titkosítási protokollokat használ (128-bites vagy 256-bites az Ön választásától függően), valamint a tökéletes előremeneti titkot. A letiltás kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem szerepelnek, és nem tartanak fenn naplókat.

Az alapterv öt egyidejű csatlakozást tesz lehetővé. Vannak alkalmazások Windows, MacOS, iOS és Android számára.

Előnyök:

 • Kilenc amerikai város kiszolgálói jó streaming sebességet érnek el
 • Népszerűsége növekszik az egyre növekvő webhelyek listáján, amelyeket feloldanak
 • Nem jelent problémát a Kodi eszközökkel való működés

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani

Nagy sebesség: A PrivateVPN szilárd, mindenoldalú. Jó a Screambox használatával, legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé ugyanabban a fiókban, de kiszolgálói kis választékkal rendelkezik. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. VyprVPN

VyperVPNFeloldja a ScreamboxTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN egy megbízható lehetőség, ha meg akarja kerülni a streaming korlátozásokat. A Screamboxon kívül fel tudja oldani a Netflix, a Hulu, a HBO Now, a BBC iPlayer és a SlingTV blokkolását is. Pillanatnyilag, világszerte több mint 700 szerver választékát kínálja, beleértve egy tisztességes választékot az Egyesült Államokban.

Az összes kapcsolatot 256 bites AES titkosítás, 2 048 bites RSA kulcsok, tökéletes előremeneti titoktartás és SHA256 hitelesítés védik. Az Internet kill kapcsolót alapértelmezés szerint tartalmazza. A társaság felár ellenében kínál saját Chameleon ™ protokollt. Ez tovább elhomályosítja a kapcsolatot, és még nehezebbé teszi az internetszolgáltató vagy a megfigyelő ügynökségek számára az internetes tevékenységek figyelemmel kísérését.

Ennek a szolgáltatónak van egy kis adatmegőrzési politikája. Pontosabban: „a felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint a felhasznált bájtok számát tárolja.” Bár az adatokat 30 nap után törli..

Az alapvető VyprVPN terv öt egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, és vannak asztali kliensek a Windows és a MacOS számára.

Előnyök:

 • Több szervert működtet 8 amerikai nagyobb városban
 • Feloldja a legnépszerűbb földrajzilag blokkolt webhelyek feloldását
 • A kiszolgálók megbízható kapcsolatot és megfelelő sebességet biztosítanak

Hátrányok:

 • Egy kicsit drága
 • Több lehetőség is lehet a speciális konfigurációhoz
 • Nincsenek kriptovaluta fizetési lehetőségek

KORLÁTLAN ADATOK HASZNÁLATA: A VyprVPN könnyen kezelhető. Jó a Screambox és a legnépszerűbb streaming szolgáltatások számára. Szilárd előadó, de egy kicsit drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használjam-e ingyenes VPN-t a Screambox eléréséhez?

A VPN-szolgáltatók kutatása közben nagy valószínűséggel botlik néhány ingyenes ajánlaton. Az ilyen opciók természetéből adódóan vonzóak, mivel nem igénylik, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt vigyenek fel hitelkártya-adatokra vagy előlegfizetésre. Ezek a szolgáltatások azonban általában nem képesek, és számos kérdéssel járnak.

A Screambox biztonságos eléréséhez kapcsolatba kell lépnie egy szerverrel az Egyesült Államokban. A sima és zökkenőmentes streaminghez megfelelő mennyiségű sávszélességet is igényel. Az ingyenes VPN-k korlátozott számú helyen kínálnak kevés kiszolgálót (általában csak egy vagy kettőt), és rendszeresen részt vesznek a sávszélesség-csökkentésben. Lehet, hogy várnia kell egy sorban is, mielőtt csatlakozni tud a választott szerverhez.

Az ingyenes VPN-ket szintén elfogták: nyomkövető sütik beillesztésével a böngészőkbe, felhasználói adatok bányászására és harmadik fél hirdetők számára történő eladására. Legalább fel kell készülnie az invazív hirdetések és a migrén kiváltó tartalmak túlterhelésére. Úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeke, hogy elkerülje.

Hogyan használhatom VPN-t a Screambox eléréséhez?

1. Válasszon egy szolgáltatást

A cikk célja annak bemutatása, hogy milyen lehetőségek vannak a Screambox biztonságos és biztonságos eléréséhez. A nap végén azonban a választás a tiéd. A szolgáltatók különböznek az árak, a kiszolgálók választása és a sebesség szempontjából. Néhány további tényező, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt egy adott szolgáltatásról döntene, az, hogy lehetősége van-e ingyenes próbaverzióra, van-e pénz-visszatérítési garancia és van-e hozzáférés az ügyfélszolgálathoz.

Miután határozott döntést hozott a szolgáltatótól, kattintson csak az egyes hivatkozások mindegyikének alján található linkre, regisztráljon egy fiókot, és iratkozzon fel.

2. Töltse le az alkalmazásokat

Miután a szolgáltató sikeresen hitelesítette fizetési adatait, visszaigazoló e-mailt kell kapnia a postaládájába. Ez általában az alkalmazásokra mutató linkeket tartalmazza az eszközökre telepítéshez. Egyébként megtalálhatók a VPN fő webhelyén. Töltse le és telepítse a megfelelő alkalmazást. Ha kész, törölje a böngészőben a sütiket, és indítsa újra az eszközét.

3. Nyissa meg a VPN alkalmazást

Várja meg, amíg az eszköz újraindul, majd nyissa meg a VPN-klienst. Most felszólítja Önt, hogy adja meg a bejelentkezési adatait. A belépés után kiválaszthatja az egyik amerikai szervert. Más országok kiszolgálói földrajzi korlátozások miatt nem tudják feloldani a Screambox blokkolását.

4. Jelentkezzen be a Screambox-ba, és normál módon használja

Várjon néhány másodpercet, amíg az alkalmazás vagy az asztali kliens létrehozza a kapcsolatot. Sikeres sikeresség esetén ezt általában egy ikon jelzi a tálcán vagy az okostelefon képernyőjén.

Ezt követően a szokásos módon hozzáférni kell a Screamboxhoz.

Milyen más eszközöket használhatom a Screambox megtekintéséhez?

A PC-k, Mac-ek, iOS-eszközök és Android-eszközök kivételével a Screambox kompatibilis a következő eszközökkel:

 1. roku
 2. Amazon FireTV
 3. Xbox egy
 4. Chromecast

Ezeknek az eszközöknek a natív támogatása jelenleg nem érhető el, ezért nem lehet egyszerűen letölteni a szoftvert, és hagyni, hogy a VPN szolgáltató végezze el a többit. A megoldások azonban léteznek.

A VPN-támogatás elérésének egyik módja a virtuális útválasztón történő kihasználása - ez azért lehetséges, mert bármely wifi-kártyával rendelkező számítógép saját wifi-jeleit is továbbíthatja, hasonlóan ahhoz, ahogyan az okostelefonok beállíthatják a wifi-hotspotokat..

Előfordulhat, hogy elolvassa az oktatóanyagokat a VPN beállításához a virtuális útválasztón Windows és Mac eszközökhöz.

Ha VPN-t szeretne telepíteni a Chromecastra, akkor olvassa el útmutatónkat, hogyan kell ezt csinálni.

A fizikai útválasztón VPN-t is beállíthat, ha a firmware támogatja. Az egyik ilyen firmware a DD-WRT, egy ingyenes és nyílt forráskódú opció, amely router modellek széles skáláján működik. További információ a DD-WRT-ről és a legjobb VPN-kről itt.

Milyen címek érhetők el a Screambox-on?

A Screambox nem azoknak a közönségeknek szól, amelyek a mainstream horror-rázkódásokat szeretnék közvetíteni. A szolgáltatás azon indie címekre összpontosít, amelyek nem érhetők el a Netflixnél, a Hulu-n vagy akár a helyi moziban.

Ez teszi az újdonságú film rajongók élvezetét. Néhány cím, amelyet itt találsz:

 1. Bölcs bolond
 2. Komor lesz
 3. Fekete gyertyák
 4. Harapás nyomok
 5. Sötét ördögűzés

Ez határozottan nem egy teljes listát a címekről, de betekintést nyújt a rendelkezésre álló lehetőségekbe.

Mit tehetek még egy VPN-sel??

A VPN fő esete a magánélet és a névtelenség védelme, ezáltal kiküszöbölve a digitális lábnyomát.

A Screamboxon kívül VPN használatával olyan streaming szolgáltatásokhoz is hozzáférhet, mint a Netflix, Hulu, BBCiPlayer és ESPN..

A VPN arra is használható, hogy biztonságosan blogolhasson az interneten, hozzáférjen a nyilvános wifi-hez, és elkényeztesse magát.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =

Adblock
detector