6 legjobb VPN a Spotify számára, így bárhonnan felhasználhatja

6 legjobb VPN a Spotify számára, így bárhonnan felhasználhatja

A zene streaming indítása A Spotify az egyik legnépszerűbb alkalmazás a világon, olyan méretű tartalom tárházát kínálja, amely szinte páratlan. A globális márkanév és a rendkívül szoros közösség ellenére a Spotify nem érhető el minden országban. A teljes élmény élvezetéhez VPN szükséges.

Előfordulhat, hogy a következő hibaüzenettel látja Önt, ha nem támogatott helyről próbál hozzáférni a Spotify-hoz:

“Iratkozzon fel az első sorban, amikor a Spotify elindul a [Az Ön országában]

A Spotify jelenleg nem érhető el a [Az Ön országában] mezőben. Írja be az e-mail címét, hogy az első lépésre álljon, amikor elindítjuk! ”

A teljes élményt ki kell változtatnia a tartózkodási helyén, és amint azt korábban már említettük, a VPN-n keresztül a legjobb módja ennek..

Nincs ideje elolvasni az egész bejegyzést? Itt található a Spotify legjobb VPN-jeinek összefoglaló listája:

 1. ExpressVPN A Spotify első választása! Ezer szupergyors szerver, pontozva a világ minden tájáról, amely megszakítás nélkül jó feloldást és adatfolyamot képes nyújtani. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési lehetőség. Kezdőbarát alkalmazások, amelyeket könnyű telepíteni és használni. A tesztek lenyűgöző streaming sebességeket tártak fel.
 3. NordVPN Veteránszolgáltató, amely jól működik a Spotify-val. Jó sebességű streaming, és nincs gondja a magánélettel és a biztonsággal.
 4. IPVanish Az olyan Android-eszközök, mint a Kodi, streaming streaming által támogatott. Gyors szerverek
 5. VyprVPN Jó a sok népszerű streaming tartalom feloldásához. A lista olcsóbb lehetőségei.
 6. ZenMate Ingyenes Chrome-bővítményként népszerűvé vált, továbbra is sajátja a Spotify feloldásához és streamingjéhez.

A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN elrejti a valódi helyét azáltal, hogy az eszközre és az eszközről érkező összes forgalmat titkosítja, és egy közvetítő kiszolgálón át alagútja. Ez megnehezíti a szeszélyes internetszolgáltatók vagy kormányzati ügynökségek számára, hogy kitalálják, mit csinálnak az interneten.

Hogyan férhetek hozzá a Spotify-hoz?

A következőket kell tennie a Spotify eléréséhez:

 1. Válasszon egy VPN-t
 2. Válasszon egy tervet
 3. Töltse le az alkalmazást
 4. Nyissa meg a VPN alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon ki egy szervert olyan országban, ahol a Spotify működik (a teljes lista a cikk alján található)
 5. Miután a kapcsolat létrejött, nyissa meg a Spotify alkalmazást, és használja a szokásos módon

Melyek a legjobb VPN-k a Spotify számára?

Segítünk abban, hogy összeállítottuk a legjobb VPN-k listáját, amelyek hibátlanul működnek együtt a Spotify-val. A következő tényezők alapján rangsorolják:

 1. A szolgáltatás gyorsasága és stabilitása
 2. Nagyszámú kiszolgálóhely található a világon
 3. Erős titkosítási paraméterek, így a tartózkodási hely rejtett marad
 4. Alkalmazások Android és iOS számára
 5. Biztosítás az egyidejű csatlakozásokhoz
 6. Egyszerű használat

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárAblokkolja a SpotifyTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN zökkenőmentesen kombinálja a katonai szintű titkosítási protokollokat egy gyors, hatékony termékkel. Az alkalmazást könnyen beállíthatja, és minimalista, funkcionális kialakítással rendelkezik, amely minden hiba nélkül működik.

Választható kiszolgálók széles választéka. Több mint 3000 szerver található 160 helyszínen, 94 országban. Amikor bejelentkezik, az alkalmazás egy „intelligens helyet” is javasol egy olyan szerver számára, amelyről az ExpressVPN szerint a legmegfelelőbb az Ön számára, attól függően, ahonnan csatlakozik..

A titkosítási szabványok az üzleti élet legjobbjai között vannak. A vállalat az OpenVPN-t 256 bites AES-sel használja alapértelmezésként. A 4 096 bites DHE-RSA kulcsokat SHA-512 kivonási algoritmus azonosítja. Ezek szigorúak és úgy vannak kialakítva, hogy az adatokat biztonságban tartják, távol a kíváncsiságos szemtől.

Az adatvédelmi rajongók örömmel veszik tudomásul, hogy a szolgáltató minimális adatot tárol. Néhány részlet, amelyet rögzít, a szerverek, amelyekhez a felhasználók kapcsolódnak, és a bejelentkezés dátumai. Az egyes IP-címeket nem rögzítik. A további biztonság érdekében a szolgáltató egy „hálózati zárat” is tartalmaz, amely ideiglenesen blokkolja az internet-hozzáférést, ha a kapcsolat váratlanul leesik.

Egyetlen előfizetés hozzáférést biztosít egyszerre három eszközhöz. Rendelkezésre állnak Android és iOS alkalmazások, valamint asztali kliensek Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Több mint 3000 szupergyors szerver, több mint 90 országban működik
 • Szupergyors kapcsolatok sávszélesség vagy adatkorlátozások nélkül
 • Kiváló minőségű titkosítás, biztonság és adatvédelem az egész területén
 • Könnyen használható alkalmazások iOS és Android készülékekre egyaránt
 • Csatlakoztasson akár 3 eszközt egyszerre

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználók speciális konfigurálása egy kicsit korlátozott

A LEGJOBB VPN SPOTIFITÁSRA: Az ExpressVPN az első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás. Nagyszerűen felszabadítja az összes fő, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatást és a blokkolt webhelyeket. Legfontosabb adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások, és nem tartanak naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található az ExpressVPN áttekintése.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a SpotifyTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy olyan költségvetési lehetőség, amely azon felhasználók számára alkalmas, akik újszerű szolgáltatást akarnak. A szolgáltató teljesíti a sebesség és a titkosítási protokollok alapvető szabványait.

Romániában bejegyzett cég, tehát nincs kötelező adatmegőrzési törvény, amelyet be kell tartani. Van egy belső politika, amely szerint semmilyen adatot nem tárol, így az adatvédelmi aggályok megszűnnek. Ennek ellenére néhány hónappal ezelőtt egy másik, az Egyesült Királyságban bejegyzett cég megvásárolta a társaságot. Ez megváltoztathatja a használati feltételeket. Az olvasóinkat folyamatosan frissítjük.

A CyberGhost titkosítási szabványai közül a legmagasabb szintű választást választotta. Alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és SHA256 hitelesítéssel. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza.

A CyberGhost mintegy 5700 szervert működtet az írás idején, és 90 ország 112 helyszínén terjed el. A Spotify feloldásának elég egyértelműnek kell lennie.

A prémium verzió hét eszköznek egyidejű hozzáférést biztosít egy csomagban. A vállalat támogatja az Androidot és az iOS-t is, és ott van natív szoftver a Windows, a MacOS és a Linux számára.

Előnyök:

 • Körülbelül 5500 szerver működik szerte a világon, 90 országban
 • Könnyen használható Android és iOS alkalmazások
 • Néhány leggyorsabb streaming szerver, amelyet teszteltünk
 • Nem tart fenn felhasználói tevékenységi naplókat, és erőteljes titkosítást nyújt a tevékenység észlelésének megkerülésére

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A Cyberghost nagyszerű kezdőknek. Nagy adatvédelem, nulla napló és a DNS szivárgás elleni védelem. Feloldja a Spotify és a legnépszerűbb video streaming webhelyek blokkolását. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a SpotifyTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy ajánlott lehetőség az energiafelhasználók számára. A szolgáltató egy csomó testreszabható beállítást és kiszolgálót kínál, amelyek célja a böngészés élményének egyes szempontjainak kielégítése. Ezen a zamatos funkciókon kívül a NordVPN megfizethető csomagban gyorsaságot, stabilitást és egyszerű kezelhetőséget biztosít.

Az IPVanish-hez hasonlóan a NordVPN egy másik példa a logless VPN-szolgáltatásra is - a felhasználói adatok nulla megőrzése. Ez a politika meghiúsította a kormányzati ügynökségek több kísérletét a Nord-felhasználók azonosítására. A Nord szerverein egyszerűen nem volt olyan adat, amely segítené a nyomozást.

Nem gondoljuk, hogy a hatóságok arra törekednek, hogy felfedjék személyes adatait, mindaddig, amíg csak VPN-t használ a Spotify eléréséhez, ám még mindig óvatos, hogy védett maradjon..

A NordVPN 256 bites AES és 2 048 bites DH kulcsokkal titkosítja a forgalmat. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van. Egyetlen előfizetés hozzáférést biztosít hat egyidejűleg csatlakoztatott eszközhöz, ezek közül a legtöbb ebben a listában.

A szolgáltató sem rejlik a kiszolgálói hálózaton. A felhasználóknak rengeteg 5584 közülük választhatnak a 60 országban elterjedtek közül, az írás időpontjától kezdve. Mint fentebb említettük, választhat egyet az Ön preferenciája alapján, például torrenting, anti-DDoS, video streaming vagy rendkívül biztonságos adatvédelem.

Rendelkezésre állnak Android és iOS alkalmazások, valamint asztali kliensek Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • 5584 szervert működtet 60 országban
 • Veterán költségvetési szolgáltató, kifogástalan hírnevével a magánélet védelme érdekében
 • Elég gyors a HD tartalom megszakítás nélküli továbbításához
 • Alkalmazások Windows, MacOS, iOS, Linux és Android számára
 • A támogató személyzet segítőkész és hozzáértő

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás kényelmetlen lehet használni, a tervezés frissítésével

JÓ MINDEN KERÜLŐ: A NordVPN jó ár-érték arányú választás. Nagy értékű opció, amely feloldhatja a Spotify használatát. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Jó a magánélet és a biztonság szempontjából. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a SpotifyTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish teljesíti az összes követelményt egy olyan gyors VPN-ről, amely nem kerül tonna készpénzbe, és merev titkosítási szabványokkal rendelkező hajókhoz. A Spotify zenelejátszása közben hatékonyan, kis mértékben vagy késéssel végez munkáját.

Az IPVanish egyáltalán nem tárol adatnaplókat. A szolgáltatót teljesen logless VPN-nek lehet nevezni. Szinte lehetetlen, hogy tevékenysége visszakereshető veled, mert még a vállalat hálózati rendszergazdáinak semmi információja sincs arról, hogy mit csinál az interneten.

Az ExpressVPN-hez hasonlóan az Internet kill kapcsoló is szerepel, amely megállítja az összes internetes forgalmat abban az esetben, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

A titkosítási szabványokat illetően az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előremeneti titoktartással. Ez utóbbi funkció azt jelenti, hogy még ha fiókját is veszélybe sodorják, az összes korábbi internetes munkamenet titkosítva marad és a rosszindulatú hackerek számára nem elérhető..

Választhat 1300 szerver között, amelyek világszerte több mint 75 helyszínen oszlanak meg.

Az IPVanish lehetővé teszi, hogy öt eszköz egyszerre csatlakozzon, ami nagyon nagylelkű, és nagyon megfizethetővé teszi, ha a költségeket megosztja a barátok között.

Alkalmazások elérhetők mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali szoftverek a Windows és a MacOS számára.

Számos felhasználó kitűnő opciónak találja a Kodi számára, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Előnyök:

 • Több mint 1300 szerverből álló hálózatot működtet 75 világszerte, 75 városban
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Lenyűgöző sebesség
 • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat

Hátrányok:

 • Az alkalmazások Kínában nem működnek
 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish kiválóan alkalmas családok számára és többcsatlakozási lehetőségekhez. Könnyen használható a Spotify segítségével. A felhasználók kedvelik, akiknek magas szintű adatvédelemre van szükségük. Nem lehet feloldni annyi video streaming szolgáltatást, mint néhány versenytársa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPNFeloldja a SpotifyTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN robusztus titkosítási protokolljainak és gyors sebességének köszönhetően hűséges közösséget hozott létre az egész világon. A 24 órás online ügyfélszolgálat, az ingyenes 3 napos próbaverzió és a nagy szerverhálózat további előnyei vannak.

Előfordulhat, hogy néhány felhasználó nem elégedett a naplózási politikával. A VyprVPN tárolja „a felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint az összes felhasznált bájt számát”.

De nem találkoztunk semmilyen jogsértéssel. A társaság hozzáteszi, hogy a kommunikáció tartalma, pl. a felhasználók által meglátogatott webhelyeket nem rögzítjük.

Az összes forgalom titkosítva van az OpenVPN protokoll, a 256 bites AES titkosítás, a 2.048 bites RSA kulcsok, a tökéletes előre titkosítás nélkül, és az SHA256 hitelesítés révén. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza.

Több mint 700 szerver van elterjedve az egész világon, és egy VyprVPN Pro-fiók előfizetésével akár három eszköz is csatlakozhat egyszerre.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali kliensek a Windows és a MacOS számára.

Előnyök:

 • A gyors sebesség tökéletes streaminghez
 • Erős biztonsági és adatvédelmi hitelesítő adatok
 • Nem naplóz semmilyen személyes azonosító információt

Hátrányok:

 • Egy kicsit drága
 • A nagy teljesítményű felhasználók inkább a konfigurációs lehetőségeket részesítik előnyben

Könnyen használható alkalmazás: A VyprVPN felhasználóbarát. Jól működik a Spotify-val és néhány más népszerű streaming szolgáltatással. Jó sokoldalú, de kissé drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

6. ZenMate

ZenmateFeloldja a SpotifyTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.zenmate.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

ZenMate először került előtérbe a Chrome ingyenes VPN-kiterjesztésének eredményeként. Fizetős VPN szolgáltatást is kínál, amely szélesebb szerverhálózattal és jobb titkosítási protokollokkal rendelkezik.

A szolgáltatás azonban vegyes. Jó minőségű stream lesz a videó, és megfelel az összes böngészési követelménynek. Átfogó áttekintésünk során azonban észrevettük, hogy érzékeny a DNS szivárgásokra. A szolgáltató egy 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, így kipróbálhatja és megnézheti, hogy megfelel-e az Ön igényeinek, mielőtt folytatná.

Ha feliratkozik egy prémium csomagra, észreveszi, hogy több mint 1000 szerver érhető el.

A titkosítási szabványok megfelelőek. A ZenMate 128 bites AES titkosítást használ 2048 bites RSA kulcsokkal és az SHA 256 hitelesítéssel együtt. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali kliensek a Windows és a MacOS számára.

Előnyök:

 • Rengeteg megbízható, streamingre optimalizált szerver az Egyesült Államokban
 • Alkalmazások iOS és Android rendszerekre egyaránt
 • Erős biztonsági funkciók, ideértve az automatikus kill-switch funkciót is

Hátrányok:

 • Van néhány DNS-szivárgás a tesztelés során
 • Csak e-mail támogatás
 • Nem a leggyorsabb szerverek a listán

Könnyű beállítás: A ZenMate telepítése egyszerű. Jó a Spotify számára, és a legtöbb régióban akár fel is engedheti a Netflix blokkolását. Nem a leggyorsabb választás ezen a listán. 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Olvassa el a ZenMate teljes áttekintését.

Használnék egy ingyenes VPN-t a Spotify feloldásához?

A Spotify a világ legnagyobb freemium zenei streaming platformja, 150 millió aktív felhasználóval. Ez jóval meghaladja az olyan versenytársakat, mint az Apple Music. Csábító választani egy ingyenes VPN-t, különösen, ha Ön Spotify Premium előfizető, mert nincs további előlegfizetés.

Az ingyenes VPN-k azonban rendkívül alacsonyak a fizetett lehetőségeknél. A zavartalan, megszakítás nélküli audiolejátszáshoz olyan VPN-re van szüksége, amely nem ír elő olyan követelményeket, mint a sávszélesség csökkentése vagy az adatkorlátozások. Ezek az ingyenes opciókkal közösek.

Ne feledje, hogy az ingyenes VPN nem pontosan ingyenes. Pénzbe kerülnek azáltal, hogy terméké teszik Önt: becsapják Önt hirdetésekkel, és bizonyos esetekben nyomkövető sütiket helyeznek a böngészőbe a böngészési adatok bányászatához, és eladják azokat harmadik fél webhelyein..

Néhány VPN, amelyet el kell kerülni

A VPN használatának egyik fő oka annak biztosítása, hogy személyes adatait az egész oldalon védeni fogják. Végül is, ez az oka annak, hogy a VPN-szolgáltatók elsősorban léteznek. Az utolsó dolog, amit szeretne, az bajba kerülése.

Sajnos nem minden VPN-társaság írja elő ezeket a szigorú szabványokat. A listánk által ajánlottak teljesítik a tesztet, de itt van néhány, ami nem valószínű:

1. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola, amely társulási VPN-kiterjesztést épített a Chrome-ra, egy hatalmas felhasználói bázissal 50 millió volt. De úgy döntött, hogy visszavonja a jó munkát azáltal, hogy a felhasználókat egy hatalmas botnet-hadsereg lábkatonává alakítja. Ez azt jelentette, hogy a sávszélesség egy részét elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásokra használják fel, a szerzői jogok által védett tartalom népszerűsítésére és a pornográfiára.

2. Hotspot pajzs

A Hotspot Shield közismert név az ingyenes VPN-üzletben, mert régóta működik, és sokak számára biztosítja az első lépést a VPN-világban. Úgy tűnik ugyanakkor, hogy bele is esett a csapdába, amikor etikátlan tevékenységet folytatnak annak érdekében, hogy gyors dolgot szerezzenek.

Ez év júliusában egy adatvédelmi érdekképviseleti csoport szerint a cég erősen beillesztette a követő sütiket a felhasználói adatokba, és eladta azokat harmadik fél hirdetőinek. A csoport hozzátette, hogy a Hotspot Shield az e-kereskedelem forgalmát a partnerdoménekre irányította. Ez azt jelentette, hogy minden alkalommal, amikor egy felhasználó egy olyan kérésre gépelt be, mint például a macys.com, a webhelyet átirányították egy másik, hasonló domainbe, ahol a Hotspot Shield profitot szerezhet, ha az eladás végrehajtódik..

Fontos megjegyezni, hogy ezek továbbra is állítások, és nem született határozott döntés. A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság jelenleg vizsgálja a kérdést. Úgy gondoljuk azonban, hogy kerülje a Hotspot Shield-t mindaddig, amíg az összes díjat meg nem szabadítja.

3. PureVPN

A média jelentései néhány héttel ezelőtt felismerték a PureVPN közismert VPN-szolgáltatót, amely együttműködött az FBI-vel, hogy azonosítsák Massachusettsben élő Ryan Linst, akit állítólag egy névtelen 24 éves nő követ..

Ryan bekerült a névtelen nővel és két másik szobatárssal, miután megbotlott egy Craigslistán szereplő hirdetésen. Sikerült elérnie az Apple iCloud és a Google Drive fiókját, ahonnan állítólag letöltötte a személyes adatokat, és számos undorító cselekedetre felhasználta, mint például a munkatársak számára félelmetes részletek feltárása és a személyazonosság megtévesztése halálos fenyegetések készítéséhez. A VPN segítségével fedezte fel pályáit, arra gondolva, hogy a hatóságok nem lesznek képesek azonosítani.

Annak ellenére, hogy a PureVPN kijelentette, hogy nem követi semmilyen felhasználói adatot, a társaság továbbra is képes volt azonosítani Ryan-et, és büntetőjogi információkat átadott az FBI-nak. A társaság a maga részéről ragaszkodik ahhoz, hogy nem rögzítette a Ryan kommunikációjának tartalmát, és csak a forrás IP-jét tudta nyomon követni, de nyilvánvalóan átláthatóbb lehetett volna a naplózási politikájában..

Nem engedjük el, hogy VPN-t használjunk törvények megsértésére vagy etikátlan magatartásra. Úgy gondoljuk azonban, hogy a VPN szolgáltatóknak nyitottnak és átláthatónak kell lenniük a felhasználókkal szemben. A vállalatok nem állíthatnak egy dolgot, és csinálhatnak egy, mert az nem őszinte és őszinte a felhasználók számára.

Hol elérhető a Spotify??

Jelenleg a Spotify a következő országokban érhető el:

Ázsia-csendes-óceán Ausztrália, Japán, Hong Kong, Indonézia, Malajzia, Új-Zéland, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld.
Európa Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország , Portugália, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság.
Latin-Amerika és a Karib-térség Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexikó, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay.
Az Egyesült Államok és Kanada Kanada, Egyesült Államok.

Ez nagy listának tűnhet, de vannak olyan országok, ahol a GDP / fő magas szintje még mindig nincs jelen, például India, Kína, az Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Katar, Oroszország és mások.

Az egyik oka annak, hogy a Spotify nem érhető el az egész világon, a zenei engedélyezési jogok miatt. A társaság az eredeti szerzői jogtulajdonosok, például lemezkiadók és tartalom-előállítók jogairól szól. Vannak olyan riválisai is, akik megpróbálják ugyanezt tenni, ami azt jelenti, hogy mindig vannak olyan országok, ahol a Spotify nem lesz képes működni.

Amikor bejelentkezik a Spotify-ba, az alkalmazás megpróbálja meghatározni a helyét a használt IP-cím alapján. Ha olyan országból származik, amelyet nem támogat, akkor a hozzáférés korlátozására a geo-blokkolásnak nevezett technikát fogja használni. A probléma leküzdésének egyetlen módja az IP-cím VPN-en keresztüli megváltoztatása.

A Spotify külön könyvtárat is tartalmaz, attól függően, hogy a világ melyik oldalán jelentkezik be. Ez hasonló a Netflix működéséhez - a latin-amerikai felhasználók más tartalomtárhoz férhetnek hozzá, mint észak-amerikai társaik..

Amikor bejelentkezik a Spotify alkalmazásba vagy webhelyre, a hitelesítési adatok 14 napra kerülnek mentésre. Nem számít, ha külföldre utazik, és egy másik országból érkezik hozzá - továbbra is hozzáférhet streaming zenéhez az adott időszakban. Ezután újra be kell jelentkeznie - ezen a ponton a Spotify ellenőrzi, hogy a profiljában felsorolt ​​országban tartózkodik-e. Ha nem, a VPN meg tudja csinálni a trükköt.

Ha nem próbálja elrejteni a tartózkodási helyét, akkor a Spotify a következő hibaüzenetet küldheti el:

„Az Ön országa nem egyezik meg a profilodban megadottakkal.”

Hogyan változtathatom meg országomat a Spotify-fiókban?

Ez a lépés, ha nemrégiben költözött egy másik országba, és rendelkezik Spotify Premium fiókkal. Valószínűleg megváltozik a bankszámla / hitelkártya adatai, és frissíteni szeretné a fizetési módot.

 1. Jelentkezzen be a Spotify webhely fiókoldalára
 2. Válassza az „Előfizetés” lehetőséget a bal oldali panelen
 3. Kattintson a „Részletek frissítése” elemre.
 4. Kattintson a „…” gombra a további lehetőségek megtekintéséhez
 5. Kattintson a „Change Country” elemre, és válassza ki azt az országot, ahova át kívánja helyezni a fiókját
 6. Válasszon olyan fizetési módot, amely az új országban található (azaz a számlázási cím az országban található)
 7. Erősítse meg a változást a „Fizetési adatok módosítása” gombra kattintással

Még mindig folytathatja a meglévő Spotify Premium fiókjának használatát bárhol a világon, ha a korábbi fizetési adatok továbbra is érvényesek. Csak ne frissítse a fiókja adatait az új címre.

Spotify történelem és viták

A Spotify-t először Stockholmban, a svédországi mérnökök, Daniel Ek és Martin Lorentzon készítették 2005-ben. A név akkor jött létre, amikor Daniel aludt Martin házában egy csupasz matracon, csak laptopja vontatása mellett. Körülbelül egy évig ketten egy lakásban csikorgatták, dühösen csapkodva a terméket. A nyilvános béta csak 2007. tavaszán jött létre.

A társaság azonban már korán kezdte az ütemét. Alig valamivel több mint egy évvel a nyilvános bétaverzió elindítása után sikerült összegyűjteni egy 21,6 millió dolláros A sorozatot. Ezután további két fordulót indított, 2009-ben és 2010-ben - horkant a rockstar befektetőknél, mint például Sean Parker, hogy segítse a társaságot.

A nagyszerű 100 millió dolláros D sorozat 2011-ben jött létre, ugyanabban az évben, amikor a Spotify végül elindította az Egyesült Államokban. Mark Zuckerberg a társaság rajongójaként írta le magát, híresen kijelentette, hogy „a Spotify olyan jó”.

2015-ben a Spotify kijelentette, hogy eddig több mint 3b dollárt fizetett ki a művészeknek, és 75 millió aktív felhasználóval rendelkezik. Mindössze két év alatt megduplázódott az aktív felhasználó száma.

Mindezen magas színvonalú szabványok ellenére a vállalat nem távolodott el pontosan a vitáktól. A platformon lévő művészek kevesebb, mint egy amerikai cent keresnek adatmennyiségenként. Taylor Swift 2014-ben híresen elragadta az összes zenét, miután panaszkodott, hogy az olyan streaming szolgáltatások, mint a Spotify, nem díjazzák eléggé a művészeket, és hogy a zene olyan művészeti forma, amelyet értékesnek kell tekinteni.

2017-ben a Spotify-t azzal is vádolták, hogy hamis művészeket hozott létre. Ez nem azt sugallja, hogy a zenét egy AI platform alkotta, hanem valószínűleg a művészek által a Spotify által fizetett és szerződéses művészek.

A lépés méltányos vitákat váltott ki, de nem távolodik el a hasonló szórakoztatási stratégiától, a Netflixnél, amelynek eredeti szórakoztatási részlege önmagában hatalmas erővé válik..

A Spotify határozottan tagadta az állításokat, bár jelentősen csökkentheti a zenei jogtulajdonosok által fizetett pénz összegét - amely 2016-ban összesen 2,48 milliárd dollárt tett ki..

Johan Sp. Sprsify, a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 19

Adblock
detector