6 legjobb VPN, akik Bravo-t nézhetnek online az Egyesült Államokon kívül

A Bravo online nézésére szolgáló legjobb VPN-k

Amikor megpróbálja online nézni a Bravo-t az Egyesült Államokon kívül, valószínűleg a következő üzenet jelenik meg:

"Sajnáljuk, ez a videó nem érhető el az Ön tartózkodási helyén".

Bravo TV-streaming hiba

A virtuális magánhálózat, vagy VPN, titkosítja az internetes forgalmat, és a saját szerverein keresztül továbbítja azt a világ bármely más pontjára, új, országspecifikus IP címet adva a folyamat során. Ez azt jelenti, hogy a Bravo TV külföldön történő feloldása ugyanolyan egyszerű, mint az Egyesült Államok VPN szerveréhez való csatlakozás. Valójában a VPN-k így nemcsak a Bravo TV-t engedik fel; akkor is használhat olyan szolgáltatásokat, mint a Netflix és az Amazon Prime Video, akkor is, ha a világ másik oldalán vagy.

Rövid az idő? Itt található a Bravo online megnézésére szolgáló legjobb VPN-k rövid összefoglalása:

A legjobb VPN-ek a Bravo TV külföldi nézéséhez

 1. ExpressVPN: A legjobb VPN a Bravo TV-hez. Gyors és megbízható, feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video szoftvereket. Biztonságos titkosítással. Kiváló alkalmazások és 24 órás támogatás.
 2. NordVPN: 1700 amerikai szerver és 5000 világszerte. A Bravo TV-vel és a Netflix-szel is működik. Nagyszerű alkalmazások és böngészőbővítmények. 24 órás támogatás és szigorú bejelentkezési politika.
 3. CyberGhost: Több száz gyors amerikai szerver, amellyel Bravo TV-t nézhet külföldön. A Netflix USA feloldását is feloldja. Rendkívül biztonságos titkosítással és naplók nélkül. Legfeljebb 7 eszközön használható.
 4. IPVanish: Az amerikai székhelyű VPN nézi a Bravo internetet. Csatlakoztasson akár 10 eszközt egyszerre. Élő támogatás és erős biztonság ölési kapcsolóval és bejelentkezési szabályokkal.
 5. PrivateVPN: Nagyon gyors amerikai szerver streaming és torrenting számára. Feloldja a Bravo TV, a Netflix és a BBC iPlayer blokkolását. Kezdőbarát alkalmazások és névtelen regisztráció lehetősége.
 6. Surfshark: Kiszolgálók 50 országban, köztük az Egyesült Államokban. Nyissa fel a Bravo TV és a Netflix blokkolását. Korlátlan számú kapcsolatot tesz lehetővé. Nem naplózza a VPN-t 24/7 élő chat-támogatással.

Nem könnyű megtalálni a legjobb VPN-t a Bravo-műsorok megtekintésére, mivel a piacon sokféle, eltérő minőségű VPN-szolgáltatás található. Szűkítettük a lehetőségeket azáltal, hogy csak azokat a VPN-ket választottuk, amelyek a következőket kínálják:

A Bravo Online nézõ legjobb VPN-k kiválasztásának kritériumai

 • Az Egyesült Államokban a Bravo TV feloldásához képes kiszolgálók.
 • Megbízható kapcsolatok, amelyek elég gyorsak a streaminghez.
 • Erős biztonság titkosítással és naplózhatatlan házirenddel.
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján.
 • Könnyen használható asztali és mobil alkalmazások.
 • Pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

A Bravo online nézésére szolgáló legjobb VPN-k

Itt található a legjobb VPN-k listája a Bravo TV-hez, így az Egyesült Államokon kívül is megnézheti:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks bravo tvTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN kitűnő a földrajzilag zárt tartalmak, például a Bravo TV feloldása során. Ennek a megbízható VPN-nek több mint 3000 szervere van 94 országban, beleértve az Egyesült Államokat. Feloldhatja a népszerű streaming szolgáltatások, köztük a Netflix szolgáltatást is, BBC iPlayer és HBO Go. A kiszolgálók gyorsak és korlátlan sávszélességgel rendelkeznek, ezért a Bravo TV streamingjét puffermentesnek és késleltetettnek kell találnia..

Ez a VPN alkalmazások és böngészőbővítmények széles skáláját kínálja. Mint ilyen, a legtöbb eszközön elérhetőnek kell lennie. Van még egy intelligens DNS-proxy szolgáltatás, a MediaStreamer, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását az Apple TV-n, az Amazon Fire TV-n, valamint a játékkonzolok és az intelligens TV-k kiválasztását. Az ExpressVPN gyors és barátságos ügyfélszolgálatával is rendelkezik, amely 24 órán keresztül és hét órás csevegés és e-mail útján elérhető.

Az ExpressVPN számos fejlett biztonsági funkciót használ az adatok védelme érdekében. Például van 256 bites AES titkosítás és védelem a DNS és az IPv6 szivárgások ellen. Ezenkívül talál egy kill kapcsolót is, amely csökkenti az internetes forgalmat, megakadályozva az adatok szivárgását, ha a VPN-kapcsolat csökken. Nevezetesen, az ExpressVPN nem tart azonosító naplókat, ami azt jelenti, hogy személyes adatai bizalmasak.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál asztali (Windows, Mac és Linux), mobil (Android és iOS) és útválasztókhoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak.

Előnyök:

 • Gyors szerverek az Egyesült Államokban a Bravo TV streamingjéhez
 • Ezenkívül feloldja a Netflix, a BBC iPlayer, a HBO Go és még sok más funkciót
 • Szerverhálózat 94 országban
 • Felhasználóbarát alkalmazások az eszközök széles skálájához
 • Kiváló ügyfélszolgálat elérhető 24 órán keresztül és 7 órán keresztül élő csevegéssel
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a titkosítást és a kill kapcsolót

Hátrányok:

 • Viszonylag drága néhány konkurens VPN-hez képest

A BRAVO TV LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN nagysebességű szervereket és erős biztonságot kínál. Több mint 3000 szerver hálózata 94 országban. Nyissa fel a Bravo TV, a Netflix és a BBC iPlayer blokkolását. Könnyen használható alkalmazások, biztonságos titkosítással és 24/7 élő csevegési támogatás. Ez szintén kockázatmentes, mivel 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a bravo tv tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN az ország 1700 szerverének köszönhetően jó helyzetben van az amerikai webhelyek és szolgáltatások feloldásához. Összességében azonban több mint 5000 szervert kínál 60 országban, ezáltal ideális a tartalom feloldásához világszerte. Ez a VPN lehetővé teszi legfeljebb 6 egyidejű kapcsolat létesítését, ami ebből az egyik legjobb értékű VPN-ből áll. A kiszolgálók általában gyorsak, és ez azt jelenti, hogy zavartalan Bravo TV-streamingrel kell rendelkeznie.

Ez a panamai VPN-szolgáltatás feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait is. Különböző típusú kiszolgálókat kínál, köztük néhány, a P2P fájlmegosztásra optimalizált valamint a korlátozott internet-hozzáféréssel rendelkező országok elhalványított szervereit. A 24/7 élő csevegési támogatás mellett a NordVPN erőteljes biztonsággal is rendelkezik, szigorú bejelentkezési tilalmakkal, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel és 256 bites AES titkosítással. A testreszabható kill kapcsolót szintén tartalmazza.

A NordVPN a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV alkalmazásokon keresztül használható. Lehetőség van arra is, hogy a NordVPN-t webböngészőn keresztül használja a Chrome és a Firefox böngésző-bővítményekkel. Az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Feloldja a legtöbb amerikai webhelyet és szolgáltatást, beleértve a Bravo TV-t
 • Egy hatalmas hálózat, több mint 5000 szerver 60 országban
 • Csatlakoztasson akár 6 készüléket egyszerre
 • 24 órás élő chat-támogatást kínál
 • Erős biztonság titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • A szerverek sebessége kissé változhat

A PÉNZ NAGYON: A NordVPN nagy értékű. 1700 amerikai szerverrel rendelkezik, és a Bravo TV-vel és a Netflix-kel együtt működik. Kiváló alkalmazások, 24 órás élő chat-támogatás, és akár 6 eszközön is használható. Titkosítást használ, és nincs naplózási politikája. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a bravo tv tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost A növekvő hálózat mintegy 3600 szerverrel rendelkezik, amelyek közül 700 az Egyesült Államokban található. Ezt a VPN-t arra használhatja, hogy külföldön online nézze a Bravo-t, vagy akár fel is tegye a Netflix USA feloldását. A nagysebességű szerverek lehetővé teszik a stresszmentes streaming-et, akár élő 1080p-es videóval is. A korlátlan sávszélesség és a forgalom korlátozás nélkül gyors torzítást jelent. Ezenkívül a CyberGhost akár 7 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Ez a VPN rengeteg funkcióval rendelkezik, köztük egy hirdetés-blokkolóval is valamint a képek tömörítésének lehetősége a mobil adatok mentése céljából. Jó választék van alkalmazásokból és böngészőbővítményekből, valamint 24 órás élő támogatást kínál. A CyberGhost 256 bites AES titkosítással biztosítja az Ön adatait, miközben védi a DNS, a WebRTC és az IPv6 szivárgásoktól is. További biztonsági funkciók közé tartozik a megszakító kapcsoló és a szigorú bejelentkezési szabályok, amelyek lehetővé teszik, hogy szinte teljesen névtelenül lehessen online.

A CyberGhost alkalmazások a következő platformokra érhetők el: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV és Android TV. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A Linux és az útválasztók manuális konfigurálása szükséges.

Előnyök:

 • Gyors kiszolgálók az Egyesült Államokban a Bravo TV streaminghez
 • Körülbelül 3600 szerverből álló hálózat 60 országban
 • Biztosítja az adatokat titkosítással és szigorú bejelentkezési szabályokkal
 • Legfeljebb 7 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé
 • Telepítve olyan funkciókkal, mint egy hirdetésgátló

Hátrányok:

 • Nem sikerült feloldani néhány streaming szolgáltatást

Korlátlan sávszélesség: A CyberGhost korlátlan sávszélességet kínál, és több száz gyors szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban. Használja a Bravo TV és a Netflix USA nézéséhez. Felhasználóbarát alkalmazások és 24 órás, élő csevegő támogatás. Csatlakoztasson akár 7 eszközt. A tervekhez 45 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a bravo tv tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish több száz szerverrel rendelkezik az Egyesült Államok egész területén, például Los Angelesben és New Yorkban. Ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetősége van a Bravo TV tengerentúli feloldásának kiszolgálóiról. Az IPVanish összesen mintegy 1300 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban világszerte. Mint ilyen, szinte a világ bármely részén felhasználhatja a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására. Nevezetesen, ez a VPN lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását, míg sok más VPN engedélyezi legfeljebb hat lehetőséget.

A szerver gyors és következetes, amely ideális a böngészéshez és a streaminghez. Ez a VPN élő chat-ügyfélszolgálatot, valamint olyan alkalmazásokat kínál, amelyek egyszerűen használhatók kezdőknek. Az IPVanish az összes kulcsfontosságú biztonsági funkciót kínálja a biztonságos VPN-től, beleértve a 256 bites AES titkosítást, a DNS szivárgás elleni védelmet és a megszakító kapcsolót. Sőt, még ennél is jobb, hogy ez a szolgáltatás nem gyűjt semmilyen kapcsolat- vagy tevékenységi naplót, ami elősegíti az online adatvédelem védelmét.

Az IPVanish alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS és Fire TV / Fire Stick esetén. A Linux és az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Rengeteg amerikai szerver a Bravo TV nézéséhez az Egyesült Államokon kívül
 • Csatlakoztasson akár 10 eszközt egyszerre
 • Jó sebesség a böngészéshez és a streaminghez
 • Biztonságos titkosítással és bejelentkezési szabályokkal a magánélet védelme érdekében

Hátrányok:

 • Nem biztosítja a böngészőbővítmények lehetőségét
 • Időnként az alkalmazások betöltése kissé lassú lehet

10 CSATLAKOZTATÓ ESZKÖZÖK: Az IPVanish lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ez az amerikai székhelyű VPN nagyszerűen online nézheti a Bravo-t. Szerverek Los Angelesben és New Yorkban. Az élő csevegés támogatja és titkosításával és bejelentkezési tilalmával védi a magánéletét. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a bravo tv tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az egyik leggyorsabb VPN a piacon, nagysebességű szervereket kínál, amelyek ideálisak a Bravo TV streamingjéhez vagy a biztonságos torrenthez. Bár kisebb, mintegy 100 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkezik, számos amerikai városban vannak szerverei, köztük New York is. Az egyik legjobb dolog ebben a VPN-szolgáltatásban az, hogy a régiókkal zárolt platformok széles skáláját feloldja. Ide tartoznak a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer.

Legfeljebb 6 eszközön használhatja a PrivateVPN-t egyszerre. Ráadásul ezt a VPN-t nagyon könnyű használni asztali és mobil platformon lévő alkalmazásokhoz. ami azt jelenti, hogy soha nem kell védetlenül böngésznie. A PrivateVPN székhelye Svédországban van, és nincs naplózási politikája. Az Ön adatait 256 bites AES titkosítás, DNS és IPv6 szivárgásvédelem, valamint egy kill kapcsoló védi. A PrivateVPN élő csevegési támogatást, valamint ingyenes távoli segítséget és telepítést kínál, ha szüksége van rá.

A PrivateVPN felhasználható a Windows, Mac, Android és iOS alkalmazásokon keresztül. Ugyanakkor a Linux és az útválasztók manuális telepítési útmutatásait kell követnie.

Előnyök:

 • Nagyon gyors szerver streaminghez és torrentinghez
 • Együttműködik a Bravo TV-vel, a Netflix-szel, az Amazon Prime Video-val és még sok másnal
 • Legfeljebb 6 eszközön használható
 • Biztonságos svéd VPN titkosítással és bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • Korlátozott alkalmazásválaszték és böngészőbővítmények nélkül
 • Kicsi, körülbelül 100 szerverből álló hálózat

GYORS JAV SZOLGÁLTATÓK: A PrivateVPN nagysebességű szerverekkel rendelkezik az Egyesült Államokban a Bravo TV tengerentúli nézésére. A Netflix és az Amazon Prime Video feloldását is feloldja. Felhasználóbarát VPN és akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Magában foglalja a titkosítást és a kill kapcsolót. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a bravo tv tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Több mint 50 országban van szervere, beleértve az Egyesült Államokat. Ez lehetővé teszi az amerikai tartalmak - például a Bravo TV és a Netflix - feloldását, valamint a BBC iPlayer kedvelőinek feloldását. Összességében ez egy gyors szolgáltatás HD streaminghez pufferolás és késés nélkül. Kiváló 24 órás ügyfélszolgálatot kínál élő chat és e-mail útján. Mi több, A Surfshark korlátlan számú egyidejű kapcsolatot biztosíthat amely nagyszerű eszközök sok család számára.

A Surfshark alkalmazások nem okozhatnak problémát, mivel nagyon könnyű navigálni. Számos érdekes funkciót is tartalmaznak, köztük egy hirdetésgátlót és bizonyos webhelyek és alkalmazások engedélyező listájának lehetőségét, lehetővé téve számukra a VPN megkerülését. Ez a szolgáltatás nem naplózódik, és a Brit Virgin-szigeteken található, egy olyan országban, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. A Surfshark tartalmaz 256 bites AES titkosítást, DNS szivárgás elleni védelmet és egy kill kapcsolót, amely megakadályozza az adatok véletlenszerű kitettségét.

A Surfshark alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokhoz. Vannak böngészőbővítmények mind a Chrome, mind a Firefox számára. A Linux és az útválasztók manuális telepítésére van szükség.

Előnyök:

 • Amerikai szerverek, amelyek a Bravo TV-vel és a Netflix-rel működnek
 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre
 • Nem naplózza a VPN-t, rengeteg biztonsági funkcióval, beleértve a titkosítást
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Kisebb kiszolgálói hálózat néhány konkurens VPN-hez képest

CSALÁDI BARÁT VPN: A Surfshark segítségével korlátlan számú eszközt csatlakoztathat, amely kiválóan alkalmas családok számára. A Bravo TV mellett a Netflix és az Amazon Prime Video feloldását is feloldja. Tartalmaz 24 órás élő csevegési támogatást, titkosítást és egy hirdetésgátlót. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Hogyan használhatunk VPN-t a Bravo TV nézéséhez

Lehet, hogy meglepte, hogy megtudja, milyen gyors és könnyű a VPN használata a Bravo online nézéséhez. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

A Bravo TV nézése VPN segítségével

 1. Iratkozzon fel a Bravo TV egyik legjobb VPN-jére - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse a VPN egyik alkalmazását vagy böngészőbővítményét.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Lépjen a Bravo TV-hez, és válassza ki a megtekinteni kívánt tartalmat. Most fel kell oldani!

Gyakran szükség van a cookie-k törlésére a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás után. Ez biztosítja, hogy a webhelyek elfelejtsék korábbi IP-címét és helyét. Úgy találtuk azonban, hogy ez a Bravo TV esetében nem volt szükséges.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Bravo TV-vel?

A legtöbb ingyenes VPN-nek nincs gondja a Bravo TV feloldásának. azonban, az ingyenes VPN-k küzdenek olyan streaming szolgáltatások feloldásakor, mint a Netflix és DAZN. Ráadásul az ingyenes VPN-k nagyon lassúak lehetnek. A teljesítménygel kapcsolatos problémák leginkább a streaming során észlelhetők, ahol sok pufferrel és késéssel kell számolnod. Ez részben annak köszönhető, hogy a ingyenes VPN-k sávszélességgel fékeznek, mivel megpróbálják a sok felhasználót korlátozott számú kiszolgálón kezelni..

Az egyik fő ok, amiért nem tanácsos használni az ingyenes VPN-ket, az egyszerűen nem nagyon biztonságos. Először is, sok ingyenes VPN nem titkosítja az Ön adatait, míg másoknak még a kill kapcsoló funkciója sincs. A Bravo TV-hez kapcsolódó bármely jó VPN-nek rendelkezzen naplózási szabályokkal, de néhány ingyenes VPN valójában naplózza és eladja az online tevékenységeit! Ezen okok miatt az ingyenes VPN-k nem érik meg idejét.

Mit nézhetek a Bravo TV-n?

A Bravo TV saját eredeti műsorát kínálja, amelynek nagy része a valóság TV. Íme néhány TV-műsor, amelyet a Bravo TV-n nézhet:

 • Legjobb szoba nyer
 • Projekt kifutópálya
 • A Beverly Hills valódi háziasszonyai
 • New York valódi háziasszonyai
 • Nyaraló
 • Texicanas
 • Vanderpump szabályok
 • Nézd meg, hogy mi történik Andy Cohennel együtt
 • A mediterrán fedélzet alatt
 • Déli varázsa

Lásd még: Hogyan szerezzünk amerikai IP-címet

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 15

Adblock
detector