6 legjobb VPN, akik külföldön nézhetik a Disney + -ot

A legjobb VPN-k, amelyek külföldön nézhetik a Disney + -ot

A Disney Plus november 12-én indította el az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában, és egy héttel később, november 19-én Ausztráliában és Új-Zélandon. Attól függően, hogy hol él, évekbe telhet, amíg ez a szolgáltatás elérhetővé válik az Ön országában. Ezenkívül a Disney + tartalmát egyik helyről a másikra is megváltoztatja, hasonlóan a Netflixhez. Ez azt jelenti, hogy ha külföldre megy nyaralni, akkor nem lesz képes megnézni kedvenc műsorait.

A VPN-hez való kapcsolódással azonban könnyen megkerülheti a régiók zárolását és elérheti a Disney +-t az Egyesült Királyságból, Németországból vagy bárhol. Ezek a szolgáltatások úgy működnek, hogy forgalmát egy másik ország szerverein keresztül irányítják, ami megváltoztatja az IP-címet, és megkísérli az streaming platformokat hozzáférést biztosítani. Még ennél is jobb, ha a VPN-k titkosítják az Ön forgalmát, a munkáltató, az Internet Szolgáltató (ISP) vagy a kormány nem fogja látni, hogy mit tesz online.

Sietve? Nézzen meg alább egy áttekintő útmutatót a legjobb VPN-k számára a Disney + külföldi feloldásához:

A legjobb VPN-k a Disney-hez+

 1. ExpressVPN: Az első választásunk a Disney + külföldi használatához. Nagy sebességet, megbízható kapcsolatot és erős biztonsági hitelesítő adatokat biztosít.
 2. CyberGhost: A legjobb olcsó VPN a Disney + számára, a CyberGhost elég gyors a HD streaminghez, és rengeteg előre konfigurált biztonsági funkcióval rendelkezik..
 3. NordVPN: Gyors csatlakozásokat, fejlett biztonsági funkciókat és szinte bármi feloldását kínálja.
 4. IPVanish: Állandóan nagy sebességgel, szigorú bejelentkezési szabályzattal és erőteljes biztonsági szolgáltatásokkal az IPVanish ideális a Disney + külföldi megfigyelésére.
 5. PrivateVPN: Nagy sebességű, nem naplózott szolgáltatás, amely képes a világ minden tájáról felszabadítani a nagyobb platformokat, mint például a Disney +.
 6. Surfshark: Büszkélkedhet nagy sebességgel, nagy hangsúlyt fektethet a biztonságra, és nincs korlátozva a kapcsolat, a Surfshark megkönnyíti a Disney + közvetítését bárhol, ahol van.

A Disney + feloldásának feloldása külföldön VPN használatával

Nem kell pánikolni; a régióspecifikus szolgáltatásokhoz, például a Disney +hoz való hozzáférés egyszerű a megfelelő VPN használatával. Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy a Disney + -ot a világ bármely pontjáról megtekinthesse.

A következőképpen nézheti meg a Disney Plus külföldi VPN-jét:

 1. Először jelentkezzen be az alábbi VPN-ekbe (különösen ajánljuk az ExpressVPN-t).
 2. Telepítse az eszközéhez megfelelő alkalmazást, és jelentkezzen be.
 3. Csatlakozás egy támogatott ország szerveréhez (a Disney + először az USA-ban, Kanadában és Hollandiában indul).
 4. Látogasson el a Disney + webhelyre, és iratkozzon fel. Vegye figyelembe, hogy olyan fizetési módra van szüksége, amely összekapcsolódik egy olyan ország címével, ahol ez a szolgáltatás már elérhető.
 5. Végül próbáljon meg lejátszani egy videót a Disney + -on. Azonnal el kell indulnia, de ha a következő hibát látja: “Valami rosszra ment. Kérlek próbáld újra. Ha a probléma továbbra is fennáll, keresse fel a Disney + súgót (83-as hibakód). “, Törölje böngészője cookie-jait, majd frissítse az oldalt.

Minden VPN különbözik. Például egyesek mindenekelőtt a sebességet részesítik előnyben, mások büszkék arra, hogy a lehető legtöbb szolgáltatást feloldják. A Disney + VPN-jének megtalálásához olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek rendelkeznek az alábbi összes jellemzővel:

 • Képes felszabadítani a Disney + és hasonló szolgáltatások külföldről való felszabadítását
 • Megbízható, nagy sebességű csatlakozásokat kínál
 • Erős biztonsági funkciókat használ, beleértve a hatékonyan kibontható titkosítást is
 • Nem naplózza személyesen azonosítható információkat
 • Alkalmazásokat biztosít az összes főbb operációs rendszer számára

A legjobb VPN-k a Disney-hez+

Az alábbiakban részletesebben ismertetjük a Disney + streaminghez használt legjobb VPN-ket:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több mint 3000 szervert működtet 94 országban, köztük az Egyesült Államokban, Hollandiában és Kanadában, ez kiváló módja a Disney + külföldi streamingjének. Még jobb, ha nagy sebességgel és korlátlan sávszélességgel szabadon nézheti meg a lehető legmagasabb minőséget. Az ExpressVPN akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, így egyetlen fiókkal megvédheti az összes leggyakrabban használt eszközt.

Ez a VPN 256 bites titkosítással, a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgások elleni védelemmel, valamint egy kill kapcsolóval (amely minden forgalmat leállít, ha a VPN kapcsolat hirtelen elveszik) folyamatosan privát tevékenységet folytat. Bár szinte teljesen névtelenül regisztrálhat a Bitcoin fizetésével, ez azóta teljesen opcionális Az ExpressVPN nem naplózza olyan adatokat, amelyek azonosíthatnák Önt. Ha problémája van, akkor 24 órás, éjjel-nappal élő csevegéssel léphet kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz MacOS, Windows, Linux, Android és iOS eszközökre. Ezenkívül egyéni útválasztó firmware-t is kínál, hogy minden eszközét a lehető legegyszerűbben védje.

Előnyök:

 • Nagy sebességű és stabil csatlakozással vezet a csomagot
 • Az iparágvezető biztonsági szolgáltatások
 • Teljes adatvédelem - nem tartanak nyilvántartást a személyes adatokról
 • Feloldja a Disney + és számos egyéb szolgáltatás feloldását

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználók speciális konfigurálása egy kicsit korlátozott

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A BEST DISNY + VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás a Disney + külföldi nézéséhez. Gyors és biztonságtudatos, és nem jelent meg tevékenységeit. Még egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkezik, amely lehetővé teszi a szolgáltatás teljes kockázatmentes kipróbálását.

Vessen egy pillantást az ExpressVPN átfogó áttekintésére.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Jelenleg körülbelül 5900 szerverrel büszkélkedik majdnem 90 országban. Állandóan nagy sebességgel és korlátlan sávszélességgel nem kell aggódnia, hogy késés vagy pufferelés zavarja meg őket. Ez a szolgáltatás emellett számos szolgáltatás feloldását teszi lehetővé, lehetővé téve a Disney +, a Netflix és hasonló szolgáltatások külföldről történő közvetítését. A CyberGhost akár hét egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ami egynél több, mint az iparág átlaga.

A szolgáltatás összes biztonsági funkciója alapértelmezés szerint engedélyezve van, így minimálisan szükséges a konfiguráció. Ide tartoznak a 256 bites titkosítás, az automatikus hirdetésblokkolás és a rosszindulatú programok ellenőrzése, a kill kapcsoló, valamint a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgások elleni védelem. A CyberGhost nem naplózza személyesen azonosítható információkat, de ha aggódik a magánélete miatt, mindig lehetősége van regisztrálni a Bitcoin és az eldobható e-mail cím segítségével. Ha bármilyen problémája merül fel, élő chat-en keresztül a nap 24 órájában, az ügyfélszolgálathoz juthat el.

A CyberGhost alkalmazásokat kínál Android, iOS, MacOS és Windows rendszerekre. Linux rendszerekkel és vezeték nélküli útválasztókkal működik kézi telepítéssel.

Előnyök:

 • Könnyen feloldja a Disney + és hasonló platformokat
 • Költségvetési szolgáltató, amely nem veszélyezteti a biztonságot és az adatvédelmet
 • Több ezer gyors szerver a világ minden tájáról

Hátrányok:

 • Kevésbé alkalmas energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A CyberGhost tökéletes azok számára, akik még nem csatlakoztak a VPN-ekhez, mivel átfogó biztonsági funkciókat, nagy sebességeket és kiváló feloldási képességeket kínál. A legjobb, hogy egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Nézze meg a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN mintegy 5100 szerverrel rendelkezik 60 országban. Ez a szolgáltatás természetes választás a streaming számára, nagy sebességének és átlag feletti feloldási képességének köszönhetően. Valójában nem csak a Disney + -hoz fér hozzá, hanem olyan fontosabb platformokhoz is, mint például a Netflix USA, a Hulu és a BBC iPlayer. Sőt, lehetővé teszi, hogy akár hat kapcsolat egyszerre legyen, így bármilyen készüléken megnézheti.

Ez a VPN egyértelműen nagyon komolyan veszi az Ön biztonságát. 256 bites titkosítást, testreszabható kill kapcsolót, valamint védelmet nyújt a WebRTC, IPv6 és DNS szivárgások ellen, hogy tevékenységei biztonságban legyenek a kíváncsiskodó szemtől. Van még egy beépített hirdetés-blokkoló és rosszindulatú program-leolvasó, valamint speciálisan optimalizált szerverek azok számára, akik további biztonságot keresnek. A NordVPN szigorú bejelentkezési politikával rendelkezik ami azt jelenti, hogy tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. A támogatás a nap 24 órájában, 7 órán keresztül elérhető élő chat-en érhető el.

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Linux, Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Ezt a szolgáltatást manuálisan kell beállítani az otthoni útválasztókkal történő használatra.

Előnyök:

 • Több mint 5000 szerver hálózatát működteti 60 országban
 • Lehetővé teszi a testreszabott biztonsági beállításokat
 • Nincs naplózás
 • Feloldja a legnépszerűbb földrajzilag zárolt streaming szolgáltatásokat

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás nehézkes lehet, frissítést igényel

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

JÓ ALL-ROUNDER: A NordVPN nagy teljesítményű VPN, amely feloldhatja számos streaming platformot, ideértve a Disney + -ot is. A széles körű biztonsági funkciókkal, a nulla naplózás politikájával és a 30 napos pénz-visszatérítési garanciával megéri az idejét.

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy könnyű, de sokoldalú VPN, mintegy 1300 szerverrel több mint 60 országban. Ez a szolgáltatás nagyon gyors, és nem korlátozza a sávszélességet, ezért ideális a Disney + külföldi nézésére. De ez még nem minden: bárhonnan feloldhatja azokat a platformokat, mint az ITV Hub, a Netflix USA és a Sling TV. Az IPVanish különösen nagyvonalú tízcsatlakozási korlátozással rendelkezik, amely lehetővé teszi az eszközök legtöbb (ha nem az összes) biztonságát egyszerre..

Ez a szolgáltatás számos nagyteljesítményű biztonsági funkciót kínál, beleértve a 256 bites titkosítást, a megszakító kapcsolót, a DNS és az IPV6 szivárgás elleni védelmet, a LAN forgalom blokkolását és az OpenVPN forgalom kódolásának képességét. Ez egy különösen hasznos szolgáltatás, mivel átalakítja a forgalmat, lehetővé téve olyan webhelyek és szolgáltatások elérését, amelyek általában blokkolják a VPN-kapcsolatokat. Az IPVanish egyáltalán nem tart naplót ami azt jelenti, hogy ha egyszer csatlakozik, valójában nyomon követhetetlen. Kell segítség? Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető.

Az IPVanish Android, Windows, iOS és MacOS alkalmazásokat biztosít. Kézzel konfigurálható Linux rendszerekhez és kiválasztott hálózati útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Nincsenek naplózva a felhasználói tevékenységeket és a metaadatokat
 • Elég gyors a hibátlan HD streaminghez
 • Erős biztonsági funkciók, ideértve a forgalom átalakítását

Hátrányok:

 • Nem fogadja el a Bitcoint

Pontszámunk:

4 kívül 5

Gyors és biztonságos: Az IPVanish gyors, könnyű VPN, amely nagy hangsúlyt fektet az adatvédelemre és a biztonságra. Nincsenek naplók, tisztességes feloldási képességet kínál, és magában foglal egy hét napos pénz-visszafizetési garanciát.

További információkért tekintse meg a teljes IPVanish áttekintést.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy kisebb hálózattal rendelkezik, mint a fenti VPN-k némelyike ​​(60 országban körülbelül 150 szerver), de rendkívül nagy sebességgel segít pótolni. A PrivateVPN kivételes feloldódási képességével kombinálva ez tökéletes lesz mindenki számára, aki olyan régiókon kívüli szolgáltatásokat szeretne használni, mint a Disney + vagy a Netflix külföldön. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat megengedett, lehetővé téve a biztonságos adatfolyamot bárhol.

Ez a VPN nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. Kezdetként 256 bites titkosítást, megszakító kapcsolót (csak Windows esetén), valamint a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgások elleni védelmet tartalmaz. Van még egy osztott alagút funkció (amely lehetővé teszi egyes alkalmazások számára a VPN megkerülését) és egy lopakodó mód, amely lehetővé teszi, hogy elrejtse azt a tényt, hogy egyáltalán használ VPN-t. A PrivateVPN semmilyen naplót nem tart, de anonim módon fizethet a Bitcoin segítségével, ha szeretné. Az élő, csevegésen alapuló támogatás napi 22 órában érhető el, és távoli segítség érhető el, ha erre szükség van.

A PrivateVPN rendelkezik Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazásokkal. Egy kis kézi konfigurációval ez a szolgáltatás Linux rendszerekre és internetes útválasztókra is használható.

Előnyök:

 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Gyorsabb, mint sok más szolgáltatónál
 • Erős biztonsági és magánélet-védelmi szolgáltatások

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kevés szerver, az újonnan megjelenő szolgáltató továbbra is bővíti hálózatát

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGYON NAGY SZABÁLYOK: A PrivateVPN elég gyors ahhoz, hogy megszakítás nélkül továbbítsa a Disney + -ot. Büszkélkedhet nulla naplózású politikával, erőteljes biztonsági funkciókkal és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával.

Olvassa el a PrivateVPN részletes beszámolóját.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark 61 országban több mint 1000 szerverrel rendelkezik. Ez a VPN feloldja a Netflix USA, a BBC iPlayer és a Disney + platformokat, így a kisebb streaming szolgáltatások nem jelentenek sok problémát. Ráadásul tisztességes sebességgel, csatlakozási korlát nélkül és korlátlan sávszélességgel bármilyen eszközön megnézheti, teljesen mentes a késéstől és a túlzott pufferolástól.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval (minden verzióban), valamint az IPv6, a DNS és a WebRTC szivárgások elleni védelemmel biztonságban van. Szintén kínál hirdetésgátlót, rosszindulatú program-leolvasót, split-alagút funkciót és NoBorders módot a szigorú online cenzúrával rendelkező országokban történő használatra.. A Surfshark nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő adatokat bár fizethet a Bitcoinban, az Ethereumban vagy a Ripple-ben a hozzáadott névtelenségért. Ügyfélszolgálat 24/7 elérhető bármilyen probléma esetén.

A Surfshark Linux, MacOS, iOS, Windows és Android alkalmazásokat biztosít. Ha szeretné használni a vezeték nélküli útválasztón, manuálisan kell telepítenie.

Előnyök:

 • Nincs korlátozás a csatlakoztatott eszközök számára
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Nagyon komolyan veszi az adatvédelmet és a biztonságot

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Néhány lassú sebesség

Pontszámunk:

4 kívül 5

NÉLKÜL MINDEN ESZKÖZET: A Surfshark nagy sebességet kínál, és nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára és magánéletére. Azt is lehetővé teszi, hogy annyi eszközt csatlakoztasson, amennyit csak akar, így bárhonnan közvetítheti a Disney + -ot. Ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Vessen egy pillantást a Surfshark átfogó áttekintésére.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Feloldhatom a Disney + blokkolását egy ingyenes VPN segítségével?

Lehet, hogy kísértésed van egy ingyenes VPN használatával küldeni a Disney + külföldre, de azt javasoljuk, hogy ne tegye azt. Ezek a szolgáltatások nemcsak az elsők között kerülnek feketelistára, hanem gyakran több felhasználóval is rendelkeznek, mint amit szervereik támogatni tudnak. Ez nagyon lassú sebességhez vezet, ami dadogó, késleltetett videóként fog megjelenni. Lehet, hogy arra is kényszerül, hogy rendkívül alacsony felbontással nézzen, ha egyáltalán képes streamálni.

Tudnia kell továbbá az ingyenes VPN-k által jelentett biztonsági kockázatokat is. A legfrissebb tanulmányok kimutatták, hogy az ingyenes VPN-ek nagy százaléka rosszindulatú programokat tartalmaz, és valószínűleg még zavaróbbá válik, sokan nem is zavarják a felhasználó forgalmának titkosítását. Még ha így is van, akkor semmi sem garantálja, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatója nem értékesíti a tevékenységeinek részleteit a hirdetők számára. A tisztességes, elsődlegesen magánélethez tartozó VPN használata a legjobb módja annak, hogy streaming közben biztonságban maradjunk.

Mikor jelenik meg a Disney + az országomban?

Tudjuk A Disney + 2020. március 31-én indul az Egyesült Királyságban, Németországban, Írországban, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban. Ezt követően azonban az idővonal jelentősen homályossá válik. Az alábbiakban látható a Disney + teljes ütemterve:

 • Nyugat-Európa: 2020 eleje
 • Kelet-Európa: 2021 eleje
 • Latin-Amerika: 2021 eleje
 • Ázsia & Csendes-óceáni országok: valamikor a következő két évben

Hogyan szerezzük be a Disney + külföldi fizetési mód nélkül

Miközben feloldhatja a Disney + webhely blokkolását egy VPN használatával, valójában semmi sem nézheti meg mindaddig, amíg feliratkozik. Ehhez fizetési módra van szüksége, amely összekapcsolódik egy olyan ország címével, ahol a Disney + már elindult. Néhány Disney rajongó azonban megtalálta a módját a Disney + elérésére olyan helyeken, mint az Egyesült Királyság, ahol állítólag nem elérhető.

Íme néhány módszer, amelyet az emberek láttak a Disney + külföldön történő feloldásához:

1. módszer: A Disney + feloldása feloldása Apple ID-vel

Vegye figyelembe, hogy ez a módszer csak akkor működik, ha van iPad, iPhone vagy Apple TV. Meg lehet változtatni az iTunes régiót más eszközökön, de az alkalmazások ilyen módon nem tölthetők le.

 1. Kezdje az App Store megnyitásával.
 2. Ezután jelentkezzen ki a fiókjából, és görgessen le az oldal aljára.
 3. Kattintson a zászló ikonra és válassza a lehetőséget Egyesült Államok.
 4. Hozzon létre új Apple ID-t, de ne zavarja a fizetési mód hozzáadását.
 5. Vásároljon digitális iTunes ajándékkártyát. Vegye figyelembe, hogy be kell tölteni amerikai dollárral, különben ez nem fog működni. Amerikai iTunes ajándékkártya-kódokat közvetlenül az Amazon.com-on lehet vásárolni. Vegye figyelembe, hogy a rendelkezésre álló legalacsonyabb értékű kártya 25 USD, tehát érdemes megfontolnia a Disney + hozzáférés egy évenkénti előzetes fizetését (ez 69,99 USD-t fizet)..
 6. Miután elküldte neked a kódot, menjen a Fiók beállítások oldal, hogy beválthassa.
 7. Csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez, és töltse le a Disney + alkalmazást az Apple App Store-ból.
 8. Iratkozzon fel a Disney + -ra az alkalmazásban, az iTunes egyenlegének felhasználásával. Mostantól bármilyen probléma nélkül képes lesz használni a külföldi Disney + alkalmazást.

2. módszer: A Disney + feloldása feloldása egy Google-fiókkal

Ennek a módszernek működnie kell minden olyan Android készülékkel, amely hozzáféréssel rendelkezik a Google Play Áruházhoz.

 1. Először csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez.
 2. Nyissa meg a Google Play Áruházot, és hozzon létre egy új fiókot (de még nem jelentkezzen be).
 3. Vásároljon Google Play ajándékkódot egy jó hírű eladótól (ezek elérhetőek az Amazon.com webhelyen). Ne feledje: a kártyát USD-vel kell feltölteni, mivel más valuták nem kerülnek elfogadásra.
 4. Hamarosan e-mailben megkapja az ajándékkódot. Ezután kattintson az e-mailben található linkre (ha telefonja van), vagy manuálisan beírhatja a kódot a Google Play Áruházba a beváltáshoz. Vegye figyelembe, hogy miközben érvényes amerikai irányítószámot kell megadnia, a Google valójában nem ellenőrzi, hogy ott él-e.
 5. Most menj a készülékéhez Beállítások menüt, majd kattintson a gombra Fiókok.
 6. választ Fiók hozzáadása, azután Google, majd adja hozzá a 2. lépésben létrehozott fiókot.
 7. Menjen vissza a Google Play Áruházba, és jelentkezzen be új fiókjával.
 8. Keresse meg és telepítse a Disney + alkalmazást, majd regisztráljon a szokásos módon. Ha a regisztráció során hibát észlel, kényszerítse le az alkalmazást, majd nyissa meg újra, és folytatni kell.
 9. Végül válassza ki a fizetést a Google-fiók egyenlegével. Mostantól kezdve, amikor csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez, képesnek kell lennie arra, hogy külföldön nézze meg a Disney + programot.

Mit nézhetek a Disney-n+?

Nem csak a Disney filmeket mutatják a Disney + -on; számos népszerű műsor és cím található a különféle hálózatoktól. Valójában a Disney nemrégiben egy Twitter szálat írt, közel 300 címet felsorolva, amelyek a Disney amerikai változatának megjelenésekor elérhetők lennének+.

Még jobb, ha vannak olyan alkalmazások a Windows, a MacOS, az iOS, az Android, az Apple TV, a PlayStation 4 és az Xbox számára, így az összes készüléket megnézheti. Az alábbiakban felsoroltuk a platform néhány legnépszerűbb címét:

 1. a hölgy és a csavargó
 2. A császár új barázdája
 3. Avatar
 4. A Simpson család
 5. A mandalórius
 6. Marvel kapitány
 7. A Muppet
 8. Star Wars az ébredő erő
 9. Bosszúállók: Ultron Kora
 10. Fagyott
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 77

Adblock
detector