6 legjobb VPN, amely bárhol az interneten keresztül nézheti az USA Network (USA Now) oldalt

A legjobb VPN az USA Network (USA Now) online nézéséhez

Ha szeretné megnézni kedvenc TV-műsorának epizódjait az USA hálózatán, vagy meg szeretné nézni az USA Network élő streaming szolgáltatását (USA Now), akkor vegye figyelembe, hogy mindkét platform régiókhoz kötött. Ha megpróbálja nézni az Egyesült Államokon kívülről, a következő üzenet jelenik meg:

“Kérjük, jelentkezzen be a TV-szolgáltatóval az élő TV-nézés feloldásához”.

USA Most a TV szolgáltató jelentkezzen be

Ennek eredményeként virtuális magánhálózatra (VPN) van szüksége az USA hálózat külföldi megfigyeléséhez. A VPN titkosítja az eszköz internetes forgalmát, és egy másik hely szerverén továbbítja azt. A valódi tartózkodási helyének elrejtésével és egy új, ideiglenes IP-cím megadásával a VPN-k bárhonnan hozzáférhetnek a földrajzilag korlátozott webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, például az USA Network és az USA Now..

Még nincs ideje elolvasni a teljes cikket? Itt található a legjobb VPN-k rövid összefoglalása, amelyet bárhol meg lehet nézni az USA Network (USA Now) on-line módon:

A legjobb VPN-ek az USA hálózatának (USA Now) online közvetítéséhez

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk az USA hálózat és az USA most külföldön történő feloldásához. Szerverek 94 országban, gyors, megbízható sebességgel. Biztonságos szolgáltatás 24/7 támogatással. Csatlakoztasson akár öt eszközt.
 2. NordVPN: A legjobb költségvetési VPN az USA hálózat Amerikán kívüli megfigyelésére. 1800 amerikai nagysebességű szervert biztosít. Akár hat egyidejű kapcsolat. Nem naplózza a VPN-t 24/7 élő chat-támogatással. Kezdőbarát alkalmazások.
 3. CyberGhost: Rendkívül biztonságos nem naplózott VPN gyors sebességgel az USA Network és az USA Now streaminghez. 24 órás támogatás és hét eszköz csatlakoztatása.
 4. IPVanish: Amerikai Egyesült Államokbeli VPN szerverrel 19 amerikai városban az USA Network és az USA Now figyelésére. 10 egyidejű csatlakozás. A naplózás nélküli politikával védi a magánéletét.
 5. PrivateVPN: Nagy sebességű szerver az Egyesült Államokban. A Stream USA Network és az USA most elmarad és puffermentes. A kezdőbarát alkalmazások lehetővé teszik akár hat eszköz csatlakoztatását.
 6. Surfshark: Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt. Távolítsa el az USA Network és az USA blokkolását 20 külföldi szerverrel, 20 amerikai városban. Nem naplózza a VPN-t 24/7 támogatással.

Amikor az VPN-t választottuk az USA Network (USA Now) stream folytatásához, az alábbi szolgáltatásokat választottuk:

 • Gyors kiszolgálók az USA-ban az USA Network és az USA Now streamingéhez
 • Biztonságos szolgáltatás titkosítással és naplózhatatlan házirenddel
 • Felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján
 • Pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja
 • Több eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé

A legjobb VPN-ek, amelyek élőben nézhetik az USA hálózatát

Itt található a legjobb VPN-ek listája, amelyek bárhonnan közvetíthetik az USA Network és az USA Now liveonline csatornákat:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja az USA hálózatának tesztelését: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN A lenyűgöző hálózat több mint 3000 szerverrel rendelkezik 94 országban, köztük az Egyesült Államokban is. Az amerikai székhelyű szerverei mintegy 20 városban vannak eloszlatva, beleértve Chicagoot, Los Angeleset és New Yorkot. Mondanom sem kell, hogy rengeteg lehetőséget kínál az USA Network és az USA Now külföldi feloldására. Sőt, jól működik a Netflix és a Skype kedvelőivel is. Az ExpressVPN gyors és megbízható kapcsolatai lehetővé teszik a zökkenőmentes streaming-et, így nem kell aggódnia a pufferelés vagy a késés miatt..

Egy ExpressVPN-fiókkal egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat. Ez a szolgáltatás emellett 24 órás támogatást is kínál, amelyhez élő csevegés és e-mail útján lehet hozzáférni. Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, ahol nem vonatkoznak rá kötelező adatmegőrzési törvények. Rengeteg biztonsági funkcióval rendelkezik, ideértve a 256 bites AES titkosítást, a kill kapcsolót, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet. TVPN-je nem tart azonosító naplókat a felhasználók számára, és lehetővé teszi a Bitcoin-ban történő fizetést is.

Az ExpressVPN kezdőbarát alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS, Linux és útválasztókhoz. Ezenkívül könnyen használható böngészőbővítményeket talál a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Gyors sebesség az USA Network / USA Now streamingjéhez
 • Szerverek 20 amerikai városban és világszerte 94 országban
 • Feloldja a sok népszerű streaming szolgáltatást, mint például a Netflix és a Hulu
 • Kiváló ügyfélszolgálatot kínál éjjel-nappal, élő csevegés és e-mail útján
 • Titkosítást használ, és nem tartja azonosításában a felhasználók naplóit
 • Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a legtöbb konkurens VPN-szolgáltatásnál

AZ USA HÁLÓZATI NÖVEKÍTÉSÉNEK LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlása. Rengeteg gyors, következetes amerikai szerverrel rendelkezik az USA Network és az USA Now streamingéhez. A Netflix feloldását is feloldja. Nagyon kezdőbarát alkalmazások és 24 órás élő csevegés-támogatás. Kipróbálhatja ezt a VPN-t kockázatmentesen, mivel egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja az USA hálózattesztjét, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN rendelkezik a listán szereplő VPN-ek legnagyobb szerverhálózatával. Összesen 60 országban több mint 5800 szerverrel rendelkezik, ezek közül 1800 az Egyesült Államokban található. A NordVPN segítségével megnézheti az USA hálózatát (USA Now) az Egyesült Államokon kívül, valamint feloldhatja a Netflix, az Amazon Prime Video és a HBO Go feloldását.. Más VPN-kel ellentétben a NordVPN nem fojtja a sávszélességet, tehát ez jó választás a böngészéshez és a streaminghez.

A NordVPN segítségével sokféle eszközt biztosíthat, mivel akár hat egyidejű kapcsolatot is biztosíthat. Ezen felül nagyszámú alkalmazás található gyorsan és egyszerűen használható böngészőbővítményekkel. Biztonsági szempontból a NordVPN nagyon erős a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem és a kill switch funkció kombinációjának köszönhetően. A szigorú bejelentkezési szabályok mellett ez a Panama-alapú VPN speciális kiszolgálókat is kínál, mint például a Double VPN, és fokozott adatvédelmi lehetőségeket kínál Önnek..

A NordVPN elérhető Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV rendszerekhez. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. Az útválasztók azonban manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • 1800 amerikai szerver figyeli az USA Network / USA Now alkalmazást
 • Együttműködik a Netflix, az Amazon Prime Video, a HBO Go és még sok másnal
 • Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre
 • Erős biztonság szigorú bejelentkezési szabályokkal és speciális kiszolgálókkal
 • Ideális kezdőknek, könnyen használható alkalmazásokkal és 24 órás élő támogatással

Hátrányok:

 • Néhány szerver lassú

RÖGZÍTŐ ÉRTÉK: A NordVPN könnyedén feloldja az USA hálózatot és az USA-t. 1800 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban és 5800 szerverrel. A Netflix-szel és az Amazon Prime-lal is működik. Legfeljebb hat eszközön használható. Biztonságos titkosítási és naplózási házirenddel. 24/7 támogatás. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja az USA hálózattesztjét, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy rendkívül biztonságos VPN, amely nagy sebességet kínál streaminghez. Ez a szolgáltatás több ezer szerverrel működik világszerte több tucat országban. Különösen több mint 800 amerikai szerverrel rendelkezik 13 amerikai városban. Ez a VPN megkönnyíti az USA Network és az USA Now külföldi megfigyelését, és még a Netflix USA feloldását is feloldja. A CyberGhost korlátlan sávszélességet és forgalmat kínál, ráadásul akár hét eszközt is csatlakoztathat egyetlen fiókkal.

Ez a szolgáltatás élő csevegést és e-mailes támogatást, 24 órán keresztül elérhető szolgáltatást, valamint számos előre konfigurált biztonsági funkciót kínál. Ide tartoznak a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, valamint egy automatikus megszakító kapcsoló, amely biztosítja az adatok szivárgását, ha a kapcsolat akár egy pillanatra is megszakad. A VPN székhelye Romániában van, és nem naplózza személyesen azonosítható információkat.

A CyberGhost az asztali (Windows és Mac), a mobil (Android és iOS), az Amazon Fire Stick és az Android TV alkalmazásaival is használható. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményei szintén letölthetők. A Linux és az útválasztók manuális telepítése szükséges.

Előnyök:

 • Nagyon gyors kiszolgálók az USA Network és az USA Now streamingéhez
 • Lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását
 • Magában foglalja a 24/7 élő chat támogatást
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a szigorú bejelentkezési házirendet és a titkosítást
 • Könnyen használható alkalmazások (és böngésző-kiterjesztések) a különböző platformokhoz

Hátrányok:

 • Nem lehet feloldani néhány streaming webhely blokkolását

Sebesség és biztonság: A CyberGhost kiváló, nagysebességű szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban. Feloldja az USA Network, az USA Now, a Netflix USA és így tovább. 24 órás élő chat-támogatást és erős biztonságot kínál, szigorú bejelentkezési szabályok nélkül. Csatlakoztasson akár hét készüléket egyszerre. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja az USA hálózattesztjét, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish székhelye az Egyesült Államokban van, és több száz szerverrel rendelkezik, amelyek képesek felszabadítani az USA Network (USA Now) külföldi felszabadítását. Ez a VPN lehetővé teszi, hogy akár 10 eszközt csatlakoztasson egyszerre és jó sebességet kínál a böngészéshez és a streaminghez. Az amerikai székhelyű szerverei 19 amerikai városban vannak elosztva, beleértve Los Angeles-t és New York-ot. Az IPVanish segítségével feloldhatja az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztráliában és más területeken található webhelyek és szolgáltatások feloldását is.

Az IPVanish megkönnyíti a gyors kapcsolat létrehozását, mivel szervert kereshet ország, város vagy akár késés alapján is. A felhasználóbarát alkalmazásokkal és a napi 24 órás élő chat-támogatással ez a VPN jó választás a kezdők számára. Biztonsági tulajdonságai közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelem, valamint az automatikus megszakító kapcsoló. Az IPVanish kijelenti, hogy szigorú nulla naplózási politikát követ, garantálva az Ön személyes adatait.

Az IPVanish alkalmazásokat kínál a következőkre: Windows, Mac, Android, iOS és Android TV. A felhasználóknak kézi telepítési utasításokat kell követniük Linux és útválasztók esetén.

Előnyök:

 • Szerverek 19 amerikai városban az USA Network számára (USA Now)
 • Lehetővé teszi akár 10 egyidejű kapcsolatot egyetlen fiókon keresztül
 • Élő chat-en 24 órás ügyfélszolgálatot kínál
 • Könnyen kereshet szervereket ország, város és késés alapján
 • Titkosítással és bejelentkezési tilalmakkal védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Az Egyesült Államokban található, amely az Five Eyes tagja
 • Nem kínál böngészőbővítményeket

19 amerikai állampolgár kiszolgálói: Az IPVanish rengeteg amerikai szervert tartalmaz az USA Network és az USA Now streamingéhez. Jó sebességet kínál, és feloldja a Netflix funkciót is. Csatlakoztasson akár 10 eszközt egyszerre egyetlen fiókkal. Élő csevegés támogatás és biztonságos bejelentkezési házirend. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja az USA hálózattesztjét, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az egyik leggyorsabb VPN a TV-műsorok streamingjéhez az USA Network-en és az USA Now-on. Ez a svéd VPN kiválóan alkalmas a földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldására, például Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go és még sok más. Míg a PrivateVPN összesen csak körülbelül 100 szerverrel rendelkezik, hálózata összesen 60 országot takar. A streaming stresszmentes, észrevehető pufferelés vagy késés nélkül, még akkor is, ha nagy felbontású videót néz.

Ha még soha nem használta a VPN-t, akkor valószínűleg értékelni fogja a PrivateVPN alkalmazásai egyszerű kialakítását. A kiszolgáló megkeresése és csatlakoztatása csak néhány másodpercet vesz igénybe. Ezenkívül élő chat-támogatás és távoli segítség és telepítés is elérhető, ha szüksége van rá. Legfeljebb hat eszközt biztosíthatja a PrivateVPN segítségével. 256 bites AES titkosítást, megszakító kapcsolót, valamint DNS és IPv6 szivárgásvédelmet használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében.. A PrivateVPN szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, segít anonim online maradni.

Letöltheti a PrivateVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android és iOS eszközökre. A manuális beállítás szükséges a Linux és az útválasztók számára.

Előnyök:

 • Gyors szerverek az USA hálózat zökkenőmentes streamingjéhez
 • Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre
 • Távoli súgó és telepítés, valamint élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Csak 100 szerverből álló kicsi hálózat
 • Korlátozott alkalmazásválaszték (és nem kínálnak böngészőbővítményeket)

TELJESÍTÉS A SZAVÍTÁSOKHOZ: A PrivateVPN egy gyors VPN szolgáltatás, amely ideális az USA Network és az USA Now külföldi megfigyelésére. Feloldja a sok streaming szolgáltatást, beleértve a Netflixet is. Kiváló élő chat-támogatás és könnyen használható alkalmazások kezdőknek. Csatlakoztasson akár hat eszközt. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja az USA hálózattesztjét, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark érdemes megfontolni, ha van-e olyan eszköz, amely biztonságos, mert az korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Mint ilyen, nagyszerű a családdal való megosztásra. Hálózata 50 országban körülbelül 800 szerverből áll, amelyek közül sok az USA hálózatát (USA Now) Amerikán kívül is feloldhatja. Sőt, ez a szolgáltatás feloldja a Netflix és a BBC iPlayer is.

Ez a VPN rengeteg funkcióval rendelkezik, ideértve a 256 bites AES titkosítást, a megszakító kapcsolót, a DNS szivárgás elleni védelmet és az engedélyezési listát, amely lehetővé teszi egyes alkalmazások és webhelyek számára a VPN megkerülését. Sőt, a MultiHop (dupla VPN) funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerre több szerverre csatlakozzon még nagyobb névtelenség érdekében. Ez a VPN székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és szigorú bejelentkezési szabályokat követ.

A Surfshark alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV rendszerekhez. A böngészőbővítmények letölthetők a Chrome és a Firefox számára. A Linux és az útválasztók manuális telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • Jól működik az USA Network-rel (USA Now), a Netflix-kel és a Hulu-val
 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre
 • Az alkalmazások és a böngészőbővítmények kezdőknek egyszerűen használhatók
 • Szigorú bejelentkezési szabályt működtet

Hátrányok:

 • Kisebb hálózat, körülbelül 800 szerver
 • Időnként lassú sebesség

KORLÁTLAN ESZKÖZÖK: A Surfshark korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, így tökéletesen megoszthatja a családdal. Nézze meg az USA Network, az USA Now, a Netflix és így tovább. Nagyon felhasználóbarát alkalmazások, 24 órás élő chat-támogatás és kiváló biztonság a naplózás nélküli politikával. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Hogyan nézhetem az USA Network online közvetítését az USA Now alkalmazáson keresztül

Meglepődhet, hogy milyen egyszerű VPN-t használni az USA Network és az USA Now streaming szolgáltatásának feloldásához. Itt van a tennivaló:

VPN használata az USA Network (USA Now) online megfigyeléséhez

 1. Először jelentkezzen be az USA Network vagy az USA Now alkalmazásba az amerikai televíziós szolgáltatója segítségével. Meg kell adnia a TV-szolgáltatóval használt felhasználónevet vagy e-mail címet és jelszót.
 2. Töltse le az USA Network / USA Now alkalmazást (elérhető a Google Playen és az App Store-ban).
 3. Ezután iratkozzon fel VPN-szolgáltatással az Egyesült Államok szervereivel - különösen ajánljuk ExpressVPN.
 4. Töltse le az alkalmazás vagy a böngésző kiterjesztését a preferált VPN-szolgáltatásból, ellenőrizve, hogy a megfelelő verzió van-e az operációs rendszeréhez.
 5. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban az amerikai IP-cím megszerzése érdekében.
 6. Nyissa meg az USA Now alkalmazást vagy az USA Network webhelyet, és válassza ki a kívánt tartalmat, amelyet fel kell oldani.
 7. Még mindig vannak problémái? Javasoljuk, hogy törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Érdemes lehet megpróbálnia csatlakozni egy másik amerikai szerverhez.

Érdekes lehet ezt tudni Kábel-TV nélkül is megtekintheti az USA hálózatát a következő streaming szolgáltatásokon keresztül: DirecTV Now (50 USD / havonta), fuboTV (54,99 USD / hónap), Hulu Live TV-vel (44,99 USD / hónap), PlayStation Vue (49,99 / hónap), Sling TV (25 USD / hónap), és YouTube TV (44,99 USD / hó).

Használhatok egy ingyenes VPN-t az USA Now nézéséhez?

Noha egy ingyenes VPN jó ötletnek tűnik, néhány oka van annak, hogy a legjobban kerüljük őket. Először is, sok ingyenes VPN nem tudja feloldani az USA Network, az USA Now vagy hasonló streaming szolgáltatások, például a Netflix feloldását., HBO Go, vagy Hulu. Az átlagos ingyenes VPN sok felhasználót vonz, és nincs elég kiszolgáló a kereslet kielégítéséhez, ami lassú sebességet eredményez. Ez különösen frusztráló, ha a streamingről van szó, amelyet pufferrel és késéssel töltöttek be.

A legjobb VPN-knek lehetővé kell tenniük a könnyű böngészést és adatfolyamot, miközben az online adatvédelmet megvédik. A ingyenes VPN-eknek gyakran hiányoznak az alapvető biztonsági funkciók ehhez. Például néhányuknak nincsenek naplózási szabályzatai, sőt, valójában tárolják a böngészési előzmények részleteit, mielőtt a legmagasabb licitű ajánlattevőnek eladnák.. Előfordulhat, hogy egy ingyenes VPN nem titkosítja az Ön adatait, ami azt jelenti, hogy nem biztonságosabb, mint a normál böngészés. Egyszerűen, a különbség az ingyenes VPN és a legjobban fizetett VPN között az USA Network (USA Now) között éjjel és nappal.

Mit nézhetek az USA Network-en és az USA Now-on?

Az USA Network jól ismert eredeti programozásáról. Az USA eredeti sorozatának teljes epizódjait az USA-ban most meg lehet nézni a TV-adás után. Ez magában foglalja a következő TV-műsorokat:

 • Ruhák
 • Mr. Robot
 • Modern család
 • Kripton
 • Pearson
 • Chrisley nő
 • A Radkes
 • Megoldatlan
 • Miz & Asszony
 • Chicago P.D.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 82 =

Adblock
detector