6 legjobb VPN, amely bárhonnan online nézheti az ARTE TV-t

6 legjobb VPN az ARTE számára, így bárhol megnézheti

Az ARTE Franciaország és Németország közös együttműködése. A programozás határozottan kulturális döntéssel rendelkezik, olyan témákra összpontosítva, mint például a nyelv, az identitás és az etnikai hovatartozás Európában és a környező régiókban. Noha az ARTE TV online közvetítése ingyenes, rendelkeznie kell francia vagy német IP-címmel. A tartalom egy része elérhető nemzetközi közönség számára, de a prémium szegmenseket a francia és a német felhasználók számára fenntartják.

A teljes névjegyzék eléréséhez át kell portálnia tartózkodási helyét Franciaországba vagy Németországba. Ez akkor lehetséges, ha virtuális magánhálózathoz (VPN) csatlakozik.

A VPN-k titkosítják az internet-kapcsolatot úgy, hogy egy kiszolgálón keresztül továbbítják egy kiválasztott távoli helyre. Ha egy szervert választ Franciaországban vagy Németországban, akkor az Ön tényleges IP-címét a kiválasztott országból származó azonosítóval megfordítja. Ráadásul a titkosítási aspektus azt jelenti, hogy a potenciális snoopereket karhálón tartják, és nem képesek megfigyelni a digitális lábnyomát.

Ha szeretne átugrani az ajánlásainkat, az alábbiakban bemutatjuk az első hat VPN-t az ARTE TV online nézéséhez:

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk az ARTE feloldása. Ez a szolgáltatás katonai szintű titkosítási protokollokat használ, és gyors sebességeket, kiváló szivárgásvédelmet, megosztott alagútépítést és egyéb nehéz funkciókat használ fel..
 2. NordVPN: Kiváló költségvetési lehetőség. A jól védett kapcsolatok, amelyeket szilárd titkosítás biztosít, az ARTE TV online elérése egyszerű.
 3. CyberGhost: Az egyik leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk és optimalizáltunk a kezdő felhasználók számára. A könnyen használható alkalmazások percek alatt elérhetővé teszik az internetet.
 4. IPVanish: Szilárd helymegkerülő szolgáltatások, beleértve a titkosítási protokollokat és az adatvédelmi beállításokat. Képes előre megfordítani az IP-címét egy előre megadott időközönként. Jó sebesség, és nem tárol semmilyen naplót.
 5. Surfshark: Korlátlan számú egyidejű kapcsolat és gyors sebesség. Nagyszerű lehetőség, ha meg akarja osztani a tervet barátaival és családjával.
 6. PrivateVPN: Lángoló gyors sebesség és kiváló titkosítás. A földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásának képessége miatt nagyra értékelik.

Hogyan érhetem el online az ARTE TV-t Németországból vagy Franciaországból kívülről?

Az ARTE streaming tartalmának legjobb része az, hogy nem kell regisztrálnia helyi címet vagy fizetési módot. Így kezdheti meg:

 1. Regisztráljon az alább említett VPN-szolgáltatók egyikéhez (ajánlásaink az ExpressVPN).
 2. Amint a fizetési alaki követelmények nem teljesülnek, folytassa az alkalmazás letöltésével és telepítésével közvetlenül a szolgáltató webhelyén vagy egy alkalmazáspiacon.
 3. Válasszon szervert Németországban vagy Franciaországban. Ha nem biztos benne, először forduljon ügyfélszolgálathoz.
 4. Csatlakozzon a VPN-hez és várjon értesítést a titkosított alagút beállításáról. Ha ez megtörtént, keresse meg az ARTE webhelyét.
 5. Gratulálunk! Most már képesnek kell lennie a kívánt tartalom streamingjére. Ha ez nem működik azonnal, törölje a böngésző cookie-jait, indítsa újra az eszközt, és próbálja újra.

Számos VPN közül lehet választani, de nem minden felel meg az ARTE feloldásának feladatán. Javaslataink a következő tényezőken alapulnak:

 • A szolgáltatás gyorsasága és stabilitása, megbízható üzemideje
 • Képesség HD videó streamingre minimális pufferolással
 • Elég szerver lehetőségek Németországban és Franciaországban
 • Az összes főbb platform támogatása
 • Kiváló titkosítási paraméterek, így a helyét őrzik
 • Lehetővé teszi az egyidejű csatlakozásokat

A legjobb VPN-ek az ARTE TV online nézéséhez

Az alábbiakban megtalálja a piac legjobb VPN-jeinek listáját, amelyek segítségével az ARTE TV-t online nézheti. Rövid áttekintéshez nézze meg az előnyeit és hátrányait az egyes szakaszok végén:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja az ARTET tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN elfoglalja a legfontosabb helyünket az ARTE feloldásához. Ennek oka figyelemre méltó szolgáltatási minőség, folyamatos ügyfélszolgálat, gyors sebesség és kemény titkosítás.

A világszerte több mint 3000 szerverből álló szerverhálózatot kínál, számos lehetőséggel Franciaországban és Németországban egyaránt. Az ARTE kivételével az ExpressVPN használatával elérheti a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer, az ESPN, a Felnőtt Swim és még sok más.

A 256 bites AES-titkosítás, amelyet szintén katonai minőségűnek hívnak, alapértelmezés szerint engedélyezve van. További biztonsági intézkedések közé tartozik a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, egy internetes megszakító kapcsoló, tökéletes előremeneti titoktartás és megosztott alagútépítés. Sőt, nem tárol olyan naplókat, amelyek potenciálisan azonosíthatnák a felhasználót.

Támogatást nyújt az összes főbb platform, beleértve a Windows, MacOS, iOS, Android és Linux rendszert. Egyes wifi útválasztókhoz firmware is elérhető. Öt eszköz képes egyszerre csatlakozni egy fiókhoz. Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető, élő csevegésen keresztül, így gyors válaszokat várhat minden problémára.

Előnyök:

 • Rendkívül gyors letöltési / streaming sebesség
 • A legjobb osztályú biztonság és magánélet
 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • 24 órás élő csevegést kínál
 • Kiváló multi-platform támogatás

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint néhány más lehetőségnél

AZ ARTE LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás az online ARTE TV-nézéshez gyors sebessége, katonai titkosítása és páratlan feloldó képességei miatt. Próbálja ki kockázatmentesen egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található az ExpressVPN áttekintése.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja az ARTETposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN telepíti a rejthetetlen titkosítási protokollokat, és szigorú bejelentkezési házirenddel támogatja ezt a biztonsági ajánlatot. Ez azt jelenti, hogy adatai a titkosított alagútban maradnak, és szinte lehetetlen, hogy bárki meghallgassa az online viselkedését..

Ennek a szolgáltatónak a szerverhálózata a legnagyobb a listán - 60 országban több mint 5000 szerverrel, többek között Németországban és Franciaországban százakkal, és gyors kapcsolatfelvételre számíthat az ARTE közvetítéséhez. Bebizonyosodott, hogy számos további streaming szolgáltatással együtt működik, mint például az US Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és még sok más.

A felhasználók lehetőséget kapnak egy szerver kiválasztására egy meghatározott célra, például HD streaming, dupla titkosítás, Tor over VPN és egyebek. Ellenőrizheti az egyes kiszolgálók meglévő betöltését is, és csatlakozhat egy másikhoz, ha úgy gondolja, hogy zsúfolt.

A NordVPN 256 bites AES titkosítást, egy Internet kill kapcsolót, valamint a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgás elleni védelmet használ a felhasználói forgalom biztonságossá tétele érdekében. A Bitcoin-on keresztül történő fizetés megengedett.

A Windows, MacOS, Linux, Android és iOS alkalmazások elérhetők. Az egyik fiók hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető.

Előnyök:

 • Nagyszerű olcsó alternatíva streaminghez
 • Kiváló feloldó képesség
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem
 • 24/7 élő chat-támogatás elérhető

Hátrányok:

 • Nem a kezdőbarát alkalmazások

Megfizethető szolgáltató: A NordVPN gyors és olcsó, testreszabhatósága miatt vonzó az energiafelhasználók számára. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával szállítja.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja az ARTETposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost A kezdő felhasználók számára készült, de ez nem azt jelenti, hogy kompromittálódik a modern szolgáltató bármely aspektusában: pontok gyűjtése mind a magánélet, mind a sebesség szempontjából. Az írás idején a CyberGhost 60 országban több mint 3800 szerverhez fér hozzá, ideértve több mint 800 opciót Franciaországban és Németországban. Az ARTE kivételével bebizonyosodott, hogy feloldja a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer blokkolását.

A CyberGhost nagyon egyszerűen beállítható és használható; A megbízható ügyfélszolgálat további segítségnyújtási kezet nyújt, ha bármilyen probléma merül fel.

A sebességek nagyon gyorsak, és a HD video streaming egyszerű. Ez a szolgáltatás nem követi és nem tárolja a felhasználói naplókat, ezáltal a kapcsolata mindig privát. További biztonsági szolgáltatások közé tartozik az adblokkoló, a rosszindulatú programok elleni védelem és a nyomkövető funkciók.

Az egyik fiók hét eszköznek egyidejű hozzáférést biztosít. Az alkalmazások az összes olyan mainstream platformon megtalálhatók, mint például a Windows, MacOS, iOS és Android. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető.

Előnyök:

 • Zökkenőmentesen továbbítja a HD videókat
 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • Nincsenek naplók
 • Néhány a leggyorsabb szervernek, amelyet teszteltünk

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

Jól tervezve: A CyberGhost gyors, egyszerűen beállítható és kiváló lehetőség az streaminghez. Minden tervhez 45 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja az ARTETposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish merev titkosítást alkalmaz a kapcsolat biztosítása érdekében, de ez nem kerül a sebesség költségére, amely következetes és lehetővé teszi a HD streaming.

Jelenleg ez a szolgáltató több mint 1300 szerverről kínál lehetőséget 60 országban. Németországban és Franciaországban több mint 60 szerver működik, tehát rengeteg módon meg lehet nézni az ARTE TV-t online, valamint más streaming oldalak, például a Netflix US.

Az IPVanish nem tárol olyan adatokat, amelyek azonosíthatnák a felhasználókat. Személyes tulajdonában van és üzemelteti a hálózat összes szerverét, ezáltal sokkal nagyobb irányítást biztosítva a felhasználói forgalom felett. Az ipari szabvány a szervergazdaságokban hely bérbeadása vagy a menedzsment harmadik fél számára történő kiszervezése.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, és vannak asztali szoftverek a Windows és a MacOS számára. Az egyetlen fiók lehetővé teszi 10 egyidejű kapcsolat létesítését, és az ügyfélszolgálat elérhető a nap 24 órájában.

Előnyök:

 • Több mint 1300 szerverből álló hálózatot működtet 75 világszerte, 75 városban
 • Szervereinek bérbeadása helyett birtokolja
 • Lenyűgöző sebesség

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú

JÓ A SZAVÍTÁSOKHOZ: Az IPVanish titkosítja az internetkapcsolatot. Próbáld ki egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja az ARTETposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark viszonylag új, de nagyon jól végzi a munkáját. A Brit Virgin-szigeteken történő regisztrálása megóvja minden kötelező adatnaplótól, és ebből következik a „naplózás nélküli” politika.

A szolgáltatás gyors sebességet és felső szintű titkosítást biztosít. A széles körű felhasználói tesztek során könnyedén feloldhatta az USA Netflix és a BBC iPlayer blokkolását. Számos szerveropcióval Németországban és Franciaországban az ARTE feloldása nem jelent kihívást. Sőt, a Surfshark korlátlan adat- és sávszélességet biztosít, és támogatja a torrent-fájlokat is.

Ez a szolgáltatás 256 bites AES titkosítást, tökéletes előremeneti titkot, internetes megszakító kapcsolót és DNS szivárgásvédelmet alkalmaz az összes felhasználói forgalom védelme érdekében..

Az alkalmazások a Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekhez tartoznak. Az egyik fiók korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, így kiváló választás lehet megosztani a barátokkal és a családdal. Az ügyfélszolgálat 24/7.

Előnyök:

 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • Nincs korlátozás a csatlakoztatott eszközök számára
 • Nincs adatkorlát

Hátrányok:

 • A szerverhálózat kisebb, mint a legtöbb többi VPN

HARDY: A Surfshark gyors és megbízhatóan feloldja a sok streaming szolgáltatást, plusz korlátlan számú kapcsolatot tesz lehetővé egyszerre. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával szállítja.

Olvassa el a Surfshark-áttekintést.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

6. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja az ARTETposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít, mivel optimalizálva van mind a sebesség, mind a helymegkerülő technológiához.

Noha szerverhálózata viszonylag kisebb, mint a listán szereplő többi szolgáltató, a körülbelül 150 szerver, amelyet működtet, nem fog csalódást okozni. A németországi és franciaországi opciók azt jelentik, hogy az ARTE feloldását könnyű elvégezni. Ráadásul ez a szolgáltató könnyen megtámadhatja a korlátozásokat más olyan streaming oldalakon, mint például a Netflix USA, az Amazon Prime Video, a Hulu és más.

Az összes forgalmat 256 bites AES titkosítás biztosítja az OpenVPN platformon. További biztonsági intézkedések a tökéletes előremeneti titoktartás, az Internet kill kapcsoló (Windows esetén), valamint a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgások elleni védelem.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. Az egyetlen előfizetés hat eszköz számára lehetővé teszi egyidejű csatlakozást.

Előnyök:

 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • Erős biztonsági és magánélet-védelmi szolgáltatások
 • Gyorsabb, mint sok más szolgáltatónál

Hátrányok:

 • Kis számú szerver közül lehet választani
 • Nincs 24 órás élő chat

TÖBB MÉRTETT: A PrivateVPN kitűnő hírnévvel rendelkezik a feloldás és a streaming feloldása érdekében. Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használnék egy ingyenes VPN-t az ARTE TV online nézéséhez??

Ingyenes VPN-ket érhetünk el a vödrötöltéssel az interneten keresztül, de ez nem teszi őket megfelelő választásnak a HD-videó streamingjére. Az ilyen szolgáltatók nem fektetnek be az erőteljes titkosításba vagy a helymegkerülési technológiába, így valószínű, hogy az ARTE szűrői észlelik, hogy Németországból vagy Franciaországból kívülről próbál hozzáférni a webhelyhez, és megakadályozzák a kedvenc tartalmak streamingjét..

Sőt, több mint valószínű, hogy csak néhány szerverhely választja meg, és nincs garancia arra, hogy Franciaország vagy Németország szerepel a listán. Még akkor is, ha sikerül megszereznie egy német vagy francia IP-címet, valószínűleg sávszélesség-szabályozás, adatkorlátozások és nem létező ügyfélszolgálatnak lesz kitéve..

Megértjük, hogy miért csábítóak az ilyen szolgáltatások, de az ebből következő fejfájás káros lehet a nyugalmat illetően. Az ingyenes VPN-kről ismert, hogy nyomon követik a felhasználói adatokat és eladják azokat harmadik fél hirdetőinek. Egyesek előre telepített rosszindulatú szoftverekkel szállítanak, míg mások szüntelen pop-up hirdetéseknek vetik fel Önt, csak egy-két gyors elkötelezettség érdekében.

Ha az ARTE TV-t Franciaországból vagy Németországból kívülről szeretné megnézni online, akkor javasoljuk, hogy használjon fizetett szolgáltatást, amely ismert a földrajzi korlátozások megkerülésére, és hasznos ügyfélszolgálatot kínál, ha bármilyen probléma merül fel..

Milyen tartalmat továbbíthatok az ARTE-n?

Néhány népszerű cím az ARTE-n:

 • Beton érzés
 • Koszovó fiatalok
 • Ha apa nem az apád - a sperma bankok gyermekei
 • Kibomlás Boom Texasban
 • Az isztambuli metró
 • Szépség egy sötét helyen

Mit tehetek még egy VPN-sel??

Noha a VPN-k kiváló módszer a földrajzilag korlátozott streaming média akadályainak megkerülésére, képesek más feladatokra is.

A VPN-kapcsolat által létrehozott titkosított alagút, amint azt korábban már említettük, minden rosszindulatú elemet elhagyja. Mivel ez az új kapcsolat szinte áthatolhatatlan, most problémamentes folyamat a nyilvános wifi-hálózatokhoz való hozzáféréshez. Az említett wifi-hálózatokat általában a kávézókban, bevásárlóközpontokban és repülőtereken találja meg. Mivel, ahogy a neve is sugallja, ezek a hálózatok nyilvánosak és mindenki számára hozzáférhetők, ezért sok leendő hackert vonzanak, akik adathalász-kísérletek és közép-ember támadások segítségével próbálják kihozni az adatait.. A VPN használata megvédi Önt az ilyen támadásoktól.

A VPN biztosítja azt is, hogy hack-proof kapcsolattal rendelkezik, amikor megpróbál hozzáférni az online banki szolgáltatásokhoz. Ez elősegíti a csalás és a fiók jogosulatlan felhasználásának elfojtását. Plusz, ha utazik, ha olyan helyről jelentkezik be, amely nem az Ön otthona, akkor a megfelelőség piros zászlóját és fiókjának ideiglenes blokkolását eredményezheti. A VPN úgy tűnik, hogy soha nem hagyta el otthonát, tagadja ezt a lehetőséget.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 59

Adblock
detector