6 legjobb VPN, amelyek bárhonnan (Kanadán kívül) globális TV-t nézhetnek

A globális TV-t bárhonnan megnézni lehet a legjobb VPN-k

Mivel ez a szolgáltatás régiókhoz kötött, a következő hibát fogja látni, ha külföldön megpróbálja nézni a Globális TV-t: “Sajnos a lejátszás nem érhető el - Ezt a tartalmat csak Kanadában lehet megtekinteni.”A streaming szolgáltatások általában meghatározzák a felhasználó tartózkodási helyét azáltal, hogy ellenőrzik, hogy melyik országból származnak IP-címe, és ha a saját nem Kanadából származik, akkor nem szabad megnézni. Nem kell aggódnia, bár az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet a globális TV-t bárhonnan nézni.

Amikor csatlakozik egy VPN-hez, kapsz egy ideiglenes, régióspecifikus IP-címet. Például, ha egy kanadai szervert választ, akkor kanadai IP-címet kap. Ez becsapja a régiókhoz kötött szolgáltatásokat, mint például a Globális TV, és lehetővé teszi, hogy Kanadán kívülről nézhessenek. A VPN-k további előnye, hogy titkosítják a forgalmat. Ez azt jelenti, hogy az olyan snoopers, mint az internetszolgáltató, a kormány vagy a munkáltató, nem tudják megmondani, mit tesznek online.

Ha nincs időd a teljes bejegyzés elolvasására, az alábbiakban megtalálja a globális TV-hez tartozó legjobb VPN-k listáját, valamint mindegyik rövid leírását..

6 legjobb VPN a globális TV-hez:

 1. ExpressVPN: Első választásunk a globális TV nézéséhez Kanadán kívül. Az ExpressVPN nagy sebességgel, erőteljes feloldási potenciállal, erőteljes biztonsági és adatvédelmi funkciókkal, valamint több mint 3000 szerver hálózattal rendelkezik 94 országban.
 2. NordVPN: A legjobb költségvetésű VPN a globális TV külföldi streamingjéhez. Ez a szolgáltatás több mint 400 gyors kanadai szerverrel rendelkezik, rengeteg biztonsági funkcióval, szigorú bejelentkezési tilalmi politikával, valamint azzal a képességgel, hogy feloldja a legnépszerűbb streaming szolgáltatások külföldön.
 3. CyberGhost: Kiválóan kezdőknek, mivel megbízható, nagy sebességű kapcsolatot, 200+ kanadai szervert, átfogó biztonsági és adatvédelmi védelmet, valamint olyan platformok feloldásának lehetőségét kínálja, mint a Globális TV külföldön.
 4. IPVanish: Nagy sebességű VPN, több mint 1300 szerverrel 60 országban, naplózás nélküli házirenddel és számos fejlett biztonsági funkcióval. Az IPVanish tíz csatlakozást tesz lehetővé egyszerre, és bárhonnan feloldja a globális TV-t.
 5. PrivateVPN: Egy rendkívül gyors VPN kivételes feloldási lehetőségekkel, erős biztonsági funkciókkal és nem naplózási politikával, a PrivateVPN megkönnyíti a globális TV kanadain kívüli közvetítését.
 6. Surfshark: Ez a szolgáltatás nagy hangsúlyt fektet az online biztonságra és adatvédelemre. Továbbá, a csatlakozás korlátozása nélkül és a nagysebességű kanadai szerverekkel, a Surfshark erős választás a globális TV külföldi nézéséhez.

Ha olyan sok különféle VPN van, amelyek versenyeznek az ön figyelme miatt, akkor egy új felhasználó számára túlterhelő lehet. Megállapítottuk azonban, hogy a legjobb VPN-k azok, amelyek sokféle helyzetben alkalmazkodnak. Ennek eredményeként, mielőtt bármilyen szolgáltatást felvennénk a globális TV-hez tartozó legjobb VPN-ek listájába, meggyőződöttünk arról, hogy megfelel-e az alábbi kritériumoknak:

 • Következetesen feloldja a globális TV és hasonló szolgáltatások külföldi szolgáltatásait
 • Megbízható, nagy sebességű csatlakozásokat kínál
 • A rejthetetlen titkosítást hatékonyan használja, és számos más biztonsági funkciót is magában foglal
 • Többplatformos támogatással rendelkezik, alkalmazásokkal minden fő operációs rendszerhez
 • Nem naplózza az Önt azonosító információt

6 legjobb VPN, amelyek bárhol és bármikor megtekinthetik a globális TV-t élőben

Itt található a legjobb VPN-ek listája a piacon, amelyek segítségével a globális TV-t online nézheti, bárhol a világon.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja a globális tv-tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több mint 3000 szerverhez nyújt hozzáférést 94 országban, Kanadában is. Nagy sebességgel, korlátlan sávszélességgel és kiváló feloldási képességgel rendelkezik, így a globális TV-t külföldről közvetítheti, észrevehető késés vagy pufferolás nélkül. Legfeljebb öt egyidejű kapcsolat engedélyezése esetén az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy egyszerre megvédje a leggyakrabban használt eszközöket.

Ez a VPN komolyan veszi az Ön biztonságát. Tartalmaz 256 bites titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót, amely leállítja az összes forgalmat, amikor a kapcsolat hirtelen leesik. Az ExpressVPN nem regisztrál személyesen azonosítható információkat, ami azt jelenti, hogy tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. Lehetőség van fizetni a Bitcoin-lal is, ha inkább. Bármilyen probléma esetén az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, az éjszakai chat alatt elérhető.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, iOS, MacOS, Android és Linux rendszerekhez. Van egy egyedi firmware, amely egyszerűsíti az ExpressVPN otthoni útválasztón történő telepítését.

Előnyök:

 • Nagysebességű kapcsolatokhoz optimalizálva
 • Feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást
 • Az iparágvezető biztonsági szolgáltatások
 • Fizetne névtelenül a Bitcoin segítségével

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználók speciális konfigurálása egy kicsit korlátozott

A GLOBÁLIS TV-K Legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a mi első választásunk a globális TV külföldi nézéséhez. Ez egy gyors, megbízható szolgáltatás, erőteljes biztonsággal és magánélettel, és felszabadítja a streaming szolgáltatások széles skáláját. Az ExpressVPN kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Nézze meg a teljes ExpressVPN ismertetőt.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a globális tv-tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Az egyik legnagyobb szolgáltató legnagyobb hálózatával rendelkezik, több mint 5000 nagysebességű szerverrel 60 országban (és csak 460 körül Kanadában). Ez a szolgáltatás kivételes feloldási képességgel büszkélkedhet, és lehetővé teszi, hogy ne csak a globális TV-t nézzék meg, hanem olyan platformokat is, mint például a Netflix USA és az Amazon Prime Video. Plusz, hatcsatlakozási korlátozással, streaming is elérhető lesz otthon és útközben.

A szolgáltatás biztonsági szolgáltatásai között szerepel a 256 bites AES titkosítás, a testreszabható kikapcsolás kapcsoló, valamint a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgások elleni védelem. Ezenkívül a tapasztalt felhasználók kihasználhatják az automatikus hirdetés-blokkolást, a rosszindulatú programok ellenőrzését és a Tor-t a VPN-funkciók révén. A NordVPN szigorú bejelentkezési politikával rendelkezik, így tevékenységeinek részleteit semmilyen körülmények között nem lehet feltárni. Ha segítségre van szüksége, akkor a 24 órás és a hét minden napján élő chat segítségével vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A NordVPN Windows, Linux, Android, MacOS és iOS alkalmazásokat kínál. Ez a szolgáltatás manuálisan telepíthető a támogatott hálózati útválasztókra is.

Előnyök:

 • Könnyen feloldja a geo-lock webhelyek széles skáláját
 • Több mint 400 nagysebességű szerver Kanadában
 • Lehetővé teszi a testreszabott biztonsági beállításokat
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás nehézkes lehet, frissítést igényel

Legjobb alacsony költségű VPN: A NordVPN megfizethető szolgáltatás, több mint 400 nagysebességű kanadai szerverrel, számos biztonsági funkcióval és nem naplózási politikával. Könnyen feloldja azokat a platformokat, mint a Global TV, a Netflix USA és a BBC iPlayer külföldről. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia is benne van.

Olvassa el a NordVPN részletes beszámolóját.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a globális tv-tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy kezdőbarát VPN, több mint 200 megbízható kanadai szerverrel. Fel tudja oldani a streaming szolgáltatások széles skáláját, ideértve a globális TV-t külföldön is. Továbbá, ez a szolgáltatás állandóan nagy sebességgel rendelkezik, így nem kell aggódnia a pufferolás vagy a késés miatt. Ez a szolgáltatás egyszerre akár hét kapcsolatot is lehetővé tesz, tehát tökéletes azok számára, akik minden eszközt meg akarják védeni.

Ez a VPN számos biztonsági funkciót kínál, amelyek mindegyike alapértelmezés szerint engedélyezve van. Van 256 bites titkosítás, DNS és IPv6 szivárgásvédelem, valamint mindig bekapcsolt kikapcsoló (az alkalmazás minden verziójában), valamint automatikus wifi védelem, hirdetés-blokkolás és rosszindulatú programok ellenőrzése. A CyberGhost nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő adatokat, így az Ön személyes adatait garantáljuk. Fizethet azonban a Bitcoin-lal egy másik névtelenség rétegért, ha szeretné. Kell segítség? Az élő csevegés alapú támogatás mindennap rendelkezésre áll.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. Ez azonban manuálisan konfigurálható Linux rendszerek és vezeték nélküli útválasztók használatához.

Előnyök:

 • Több mint 200 nagysebességű kanadai szerver
 • Szilárd adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások alapértelmezés szerint engedélyezve vannak
 • Erős feloldó képességek

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

ÁLTALÁNOS BIZTONSÁG: A CyberGhost nagysebességű VPN, több mint 200 szerverrel Kanadában. Előre konfigurált biztonsági és adatvédelmi beállításokat, hét kapcsolati korlátot, valamint a globális TV bárhonnan nézhetõ képességét tartalmazza. Van egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia is.

Vessen egy pillantást a teljes CyberGhost áttekintésre.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a globális tv-tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy könnyű, többplatformos szolgáltatás, mintegy 1300 szerverrel több mint 60 országban (Kanadát is beleértve). Ez a VPN különösen erős választás streamingre, mivel nagy sebességgel büszkélkedhet, és feloldja a népszerű kanadai szolgáltatásokat, például a Global TV és az ICI Tou.tv. Legfeljebb 10 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, ami különösen nagylelkű, mivel a legtöbb VPN hat vagy annál kevesebbet tesz lehetővé.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint IPv6 és DNS szivárgások elleni védelemmel védi a forgalmat. Ezenkívül lehetővé teszi a LAN-kapcsolatok blokkolását és az OpenVPN-forgalom kódolását, amely lehetővé teszi a VPN-ket általában blokkoló hálózatok elérését.. Az IPVanish egyáltalán nem tart naplót, így az online adatvédelem jó kezekben van. 24 órás és 24 órás támogatás elérhető élő csevegés közben.

Az IPVanish rendelkezik Android, iOS, Windows és MacOS alkalmazásokkal. Linux rendszerekkel és internetes útválasztókkal működik, de manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Elég gyors ahhoz, hogy észrevehető pufferelés nélkül továbbítsa a globális TV-t
 • Számos fejlett biztonsági funkciót kínál
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakoztatását egyszerre

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy feloldja a nagyobb streaming platformokat

Bárhová biztonságosan továbbíthatja az adatátvitelt: Az IPVanish fejlett biztonsági funkciókat, naplózás nélküli politikát, könnyű alkalmazásokat és nagyon gyors kiszolgálókhoz való hozzáférést kínál 60 országban, beleértve Kanadát. Feloldja a globális TV külföldön való felvételét, és tízcsatlakozási korlátja van. Hétnapos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Olvassa el az IPVanish átfogó áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a globális tv-tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kisebb hálózattal rendelkezik, mint a listában szereplő más VPN-ek (60 országban körülbelül 150 szerverrel rendelkezik). Átlag feletti sebességgel és kivételes feloldó képességekkel viszont ezt ki tudja cserélni. A PrivateVPN még a Netflix Canada nézetét is lehetővé teszi, így a globális TV feloldása nem jelent problémát. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat megengedett.

Ez a VPN egy kill kapcsolóval (csak Windows), 256 bites titkosítással és IPv6, DNS és WebRTC szivárgások elleni védelemmel érkezik. Szinte teljesen névtelenül feliratkozhat a Bitcoin és az eldobható e-mail cím használatával, de A PrivateVPN nulla naplózási szolgáltató, tehát ez a lépés nem kötelező. A támogatást élő csevegéssel veheti fel a kapcsolatot minden nap 15.00–13.00 PST órában, és távoli segítség érhető el, ha valóban küzd.

A PrivateVPN alkalmazások elérhetőek MacOS, Windows, iOS és Android rendszerekhez. A Linux rendszerekhez vagy otthoni útválasztókhoz történő használathoz manuális telepítésre van szükség.

Előnyök:

 • Gyorsabb, mint sok más szolgáltatónál
 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • Nulla naplók szolgáltatója

Hátrányok:

 • Kis számú szerver, az újonnan megjelenő szolgáltató továbbra is bővíti hálózatát
 • Az élő csevegés napi két órán keresztül elérhető

GYORS, BIZTONSÁGOS VPN: A PrivateVPN az egyik leggyorsabb VPN, amely erős feloldó képességgel ideális a globális TV külföldi nézéséhez. Nagyteljesítményű biztonsági funkciókkal rendelkezik, nem tart naplót, és tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Nézze meg a mélyreható PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a globális tv-tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Jelenleg 50 országban mintegy 800 szerver van, Kanadát is beleértve. Feltárja a külföldi legnépszerűbb streaming-platformokat (többek között a Netflix, a Global TV és a Hulu). Ez a VPN elég gyors a HD élő közvetítéshez, és nincs csatlakozási korlátja, vagyis képes lesz minden olyan eszköz védelmére, amely a birtokában van egyidejűleg.

Ez a szolgáltatás számos biztonsági funkcióval büszkélkedhet, beleértve a 256 bites titkosítást, a WebRTC, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet, a kikapcsolót és egy ad-blokkolót, valamint egy rosszindulatú programok leolvasóját. További, A Surfshark nem naplózza személyesen azonosítható információkat. Ha segítségre van szüksége, akkor 24 órás és 24 órás támogatást érhet el élő csevegés közben.

A Surfshark rendelkezik Linux, Windows, MacOS, iOS és Android alkalmazásokkal. Ez a VPN manuálisan konfigurálható úgy, hogy a hálózati útválasztókon működjön.

Előnyök:

 • Csatlakoztasson annyi eszközt, amennyit csak akar
 • Elég gyors az élő TV közvetítéséhez, probléma nélkül
 • Nagyon komolyan veszi az adatvédelmet és a biztonságot

Hátrányok:

 • Néhány lassú sebesség
 • Viszonylag kicsi szerverhálózat

NINCS KAPCSOLATOS HATÁRÉRTÉK: A Surfshark nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, a bejelentkezési tilalomra és a gyors, megbízható szerverekre, amelyek képesek felszabadítani a globális TV-t Kanadából. Csatlakozási korlátozás nélkül meg tudja védeni az összes eszközt. A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállal.

Vessen egy pillantást a teljes Surfshark-áttekintésre.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Hogyan nézhetjük meg a globális TV-t külföldön VPN segítségével

A megfelelő VPN használatával valójában meglehetősen könnyű hozzáférni a földrajzilag blokkolt platformokhoz, mint például a Global TV külföldről. Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy bárhonnan feloldja a globális TV-t.

A következőképpen nézheti meg a globális TV-t bárhonnan (Kanadán kívül):

 1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik valamelyik fenti VPN-re (különösen ajánljuk az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le eszközéhez a megfelelő VPN-alkalmazást, jelentkezzen be, és csatlakozzon egy kanadai szerverhez.
 3. Nézheti a globális TV-műsorok új epizódjait hét napig, miután a rádióadást elindították, anélkül, hogy be kellene jelentkeznie. Egy hét múlva azonban be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival..
 4. Végül, játssz egy videót a globális TV-n. Szinte azonnal el kell indulnia, de ha hibát észlel (“Sajnos a lejátszás nem érhető el - a DRM nem támogatott”), Törölje a gyorsítótárat és a sütiket, csatlakozzon egy másik VPN szerverhez, és frissítse az oldalt.

Nézhetek egy globális TV-t Kanadán kívül ingyenes VPN-sel?

Bár az ingyenes VPN-k csábítóak lehetnek, erősen javasoljuk, hogy ne használja őket. Kezdetben gyakran több felhasználó van, mint a korlátozott kiszolgálóhálózatok támogatják. Ez lassú sebességhez vezet, és az streaming rendkívül frusztrálóvá teszi a gyakori pufferolást és dadogó videofelvételt. Ezenkívül az ingyenes VPN-ket általában a népszerű streaming szolgáltatások feketelistájába helyezik. Ennek eredményeként még akkor is, ha sikerül elérnie egy ésszerűen gyors kapcsolatot, továbbra is nem tudja külföldön használni a Globális TV-t.

Arra is van esély, hogy ingyenes VPN-jével kevésbé biztonságos lesz, nem pedig több. A több mint 280 ingyenes VPN-alkalmazás közelmúltbeli felmérése azt találta csaknem 40% tartalmazott rosszindulatú programokat és több mint 80% -uk szivárogtatott személyes információkat az IPv6-on keresztül. Végül, 18% nem használt titkosítást. Ezek a kockázatok nem korlátozódnak csupán a kis szolgáltatásokra is: 2015-ben megállapították, hogy Hola felhasználói sávszélességet értékesít a botnet támadás céljából történő felhasználásra.

Az elismert VPN használata egyértelműen megfogalmazott, az elsődleges adatvédelmi naplózási politikával a legjobb módja az online biztonság megőrzésének.

Milyen műsorokat nézhetek a globális TV-n?

A globális TV széles választékot kínál a tartalom széles választéka számára, a TV-től a drámákig. Az alábbiakban található néhány olyan műsor, amelyet várhat a globális TV-n:

 1. Alapvető
 2. Első dátumok
 3. Nagy Testvér
 4. Szombat esti élet
 5. BH90210
 6. Túlélő
 7. Vér és kincs
 8. Új Amszterdam
 9. Rookie Blue
 10. Feketelista
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector