6 legjobb VPN, amelyek bárhonnan megnézhetik a Crunchyrollt

6 legjobb VPN, amelyek bárhonnan megnézhetik a Crunchyrollt

A Crunchyroll egy népszerű webhely azoknak a felhasználóknak, akik anime-mozdulatokat és más kelet-ázsiai tartalmakat, például zenét, mangát és elektronikus szórakoztatást közvetítenek. A cég székhelye az Egyesült Államokban van - technikailag a webhely bárhonnan elérhető a világ bármely részén, de a földrajzi korlátozások vonatkoznak az egyes felhasználók számára elérhető könyvtárra..

Ha még nem volt ideje, hogy elolvassa a cikk többi részét, akkor itt van a legjobb VPN-k listája, amelyek feloldják a Crunchyroll feloldását:

 1. ExpressVPN A mi első kiválasztásunk! Bármely helyről feloldhatja a Crunchyroll szoftvert olyan szupergyors kiszolgálókkal, amelyek finoman vannak beállítva a gyors streaminghez. Legjobb adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési választás. Gyors és egyszerű beállítás és használat. Biztonságos és megbízható.
 3. NordVPN Az átlagos sebesség felett olcsó hálózat esetén. Nem szabad átugorni a magánélet és a biztonság kérdését.
 4. IPVanish A Kodi felhasználók a távoli-barát alkalmazás számára preferálják. Nem fog Kínában dolgozni.
 5. VyprVPN Könnyen kezelhető, biztonságos és jó sebességet ér el. Olcsóbb lehetőségek ebben a listában.
 6. ZenMate Képes HD streaminghez a Crunchyroll segítségével, de aggódik a tesztelés során bekövetkező DNS-szivárgások miatt.

A Crunchyroll könyvtárának népszerűbb címei közül néhány a klasszikusok, például a Naruto, az One Piece, a Dragon Ball Super és az Attack on Titan. A cég büszkélkedhet azzal, hogy az epizódok 1 órán belül elérhetővé válnak online japán sugárzástól számítva.

A Crunchyroll tartalmának legnagyobb könyvtára azonban az Egyesült Államokban található. A világ bármely pontjáról regisztrálhat, bekapcsolhatja a VPN-t, és megszerezheti a prémium szolgáltatást.

Röviden: a virtuális magánhálózat: a VPN titkosítja az összes eszközre és onnan érkező forgalmat, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül alagútba hozza azt az Ön jelenlegi helyén kívül. Ennélfogva, ha Európában tartózkodik, csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik egy VPN-re, válasszon ki egy szervert az Egyesült Államokban, és a Crunchyroll összes tartalma meg fog jelenni. Ez úgy működik, hogy a VPN hozzárendel egy amerikai IP-címet, úgy tűnik, hogy Amerikában tartózkodik. A VPN azt is megnehezíti az internetszolgáltatók, a hackerek és a megfigyelő ügynökségek számára, hogy ellenőrizzék az internetes viselkedését a titkosítás miatt.

A VPN-hez való feliratkozás és használata teljesen jogszerű. Világszerte emberek milliói gyakorolják ezt a jogot, és így nem szegnek meg törvényeket.

Mi a legjobb VPN a Crunchyroll számára?

Ebben a szakaszban áttekintjük Önt arról, hogy mi a legjobb VPN-ek, amelyek hibátlanul működnek a Crunchyroll-nal. A következő tényezők alapján rangsorolják:

 • A szolgáltatás gyorsasága és stabilitása
 • Számos szerverhely található az Egyesült Államokban
 • Szigorú titkosítási szabványok
 • Lehetőség a korlátozott tartalom feloldására
 • Alkalmazások Android és iOS számára
 • Egyszerű használat

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks CrunchyrollTesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN gyors, hatékony és robusztus termékének köszönhetően a lista elején van. A merev titkosítási protokollok azt jelentik, hogy adatait védeni kell. A szolgáltató sem veszélyezteti a sebességet - probléma nélkül képes HD videókat közvetíteni.

Jelenleg 3000 szerver választható 94 országban 94 országból, köztük 32 helyszín az Egyesült Államokban. Tehát nem szabad gondnak lennie a gyors kapcsolat felvételéről a Crunchyroll közvetítéséhez.

Nincsenek tárolva semmilyen forgalmi napló, így az adatvédelmi aggályok nyugodtan elháríthatók. Van egy kis metaadat-megőrzés - különösen a kapcsolat dátuma (nem az idő), a kiszolgáló helyének kiválasztása és a felhasznált teljes sávszélesség. Az ExpressVPN nem azonosító információt rögzít a szolgáltatás minőségének javítása érdekében. Az egyes IP-címeket nem tároljuk.

A titkosítási szabványok csúcsminőségűek. A szolgáltató 256 bites AES-CBC-t használ alapértelmezett titkosítási protokolljaként, valamint a HMAC hitelesítést és a tökéletes továbbítási titkot. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót - ez a szolgáltatás ideiglenesen leállítja az összes internetes forgalmat, ha a kapcsolat leáll.

Vannak olyan alkalmazások, amelyek mind az Android, mind az iOS számára lehetővé teszik a Crunchyroll közvetítését közvetlenül a telefonjára. A Windows és a MacOS asztali alkalmazásai is benne vannak.

Előnyök:

 • Szupergyors kiszolgálók nagyszerű HD minőségű streaminghez
 • Az Egyesült Államok 21 városának kiszolgálói szinte bárhol feloldhatják a földrajzilag korlátozott tartalmakat
 • Kiváló minőségű titkosítás, biztonság és magánélet
 • Feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez
 • Egy könnyen használható alkalmazás, amely varázslóval telepíthető

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatásoknál

A Crunchyroll legjobb VPN-je: az ExpressVPN az első választásunk. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a nagy sebességű kapcsolatokra optimalizáltak. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Itt található az ExpressVPN áttekintése.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a CrunchyrollTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost megbízható VPN-szolgáltató - elsődleges értékét az a tény jelenti, hogy nem drága, és gyors, stabil és biztonságos terméket szállít. Jelenleg több mint 5700 szervert kínál 90 országban, és több mint 1100 szervert működtet az Egyesült Államokban, így a Crunchyroll elérése nem jelent problémát. A CyberGhost lehetővé teszi a felhasználók számára a szerver kiválasztását kifejezetten a video streaminghez, ami ideálisvá teszi a Crunchyroll elérését.

A társaság világosan kijelenti, hogy nem naplózza a felhasználói viselkedést és a böngészési szokásokat. Ezenkívül székhelye Romániában van, ami azt jelenti, hogy rá nem vonatkoznak semmiféle kötelező adatmegőrzési törvény.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali szoftverek Windows, MacOS és Linux rendszerekhez.

Titkosítási protokollok választása meghajtja a VPN-k felső szintjére. Alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza.

Előnyök:

 • Teszteink átlagon felüli HD streaming sebességeket fedeztek fel
 • Nem jelent problémát a Crunchyroll feloldása az összes teszthelyről
 • Az Egyesült Államokban több mint 700 szerver alkalmazza a legtöbb földrajzi korlátozást.
 • Az alkalmazások könnyen kezelhetők és nagyszerű új felhasználók számára
 • Jó biztonság, és nem tárolják a felhasználói tevékenységi naplókat

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost egyszerűen beállítva. A Speed ​​Boost funkcióval rendelkezik. Jó a magánélet szempontjából. A HD videót megbízhatóan továbbítja. Feloldja a Crunchyroll és a legtöbb egyéb streaming webhely blokkolását. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a CrunchyrollTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN teljesíti a gyors VPN kritériumait, amely nem veszélyezteti az Ön személyes adatait. Relatív veteránnak tekintik az üzletben, mert a vállalat több mint egy évtizede működik. Ez elősegítette a hűséges közösség kialakulását.

Az IPVanishhez hasonlóan a NordVPN is egy teljesen példa a teljesen logless VPN-re. A szolgáltató saját alkalmazottai nem tudják kitalálni, hogy mely szerverekhez kapcsolódnak a felhasználók, vagy a kommunikáció tartalmához.

A vállalat 5 114 szervert működtet 60 országban - ezek közül több mint 1700 az Egyesült Államokban található. A társaság a szerverválasztást elválasztja annak alapján, hogy mit szeretne tenni az interneten.

A titkosítási szabványok robusztusak. A társaság alapértelmezés szerint 256 bites AES protokollt használ, 2048 bites SSL kulcsokkal párosítva. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van.

Az alkalmazások Android és iOS, valamint Windows és MacOS rendszerekre egyaránt elérhetők.

Előnyök:

 • Feloldja a Crunchyroll tesztelését a HD streaminghez megfelelő sebességű tesztelés során
 • Az Egyesült Államokban több mint 1500 szerver szinte bármit feloldhat
 • Kiváló biztonsági és titkosítási szabványok
 • Nagyszerű adatvédelmi tudatos felhasználók számára, naplók és Bitcoin fizetések nélkül
 • A támogató személyzet segítőkész és hozzáértő

Hátrányok:

 • Nem lehet kiválasztani, melyik szerverhez csatlakozni szeretne

TELJESÍTMÉNY ÉS ÉRTÉK: A NordVPN jó választás. Nagyszerű érték, amely megbízhatóan működik a Crunchyroll-lal. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Az alkalmazás nem kínál választási lehetőséget szerverváltáshoz. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a CrunchyrollTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy további prémium VPN-szolgáltatásnak tekinthető. A sebesség kiváló, és a titkosítási szabványok az első rétegben vannak. Székhelye az Egyesült Államokban található, amely néhány felhasználót riaszthat, de nem észleltünk olyan esetet, amikor a szolgáltató átadná a felhasználói adatokat. A nulla adattárolás belső politikája egy másik kényszerítő tényező a szolgáltatás választása szempontjából.

Az IPVanish szilárd választás, ha streaming videót szeretne látni - legtöbb szerverét a kapcsolat sebességének és stabilitásának optimalizálására tervezték. Összesen 1200 szerver van elterjedve az egész világon. Az Egyesült Államok részesedése a legnagyobb, körülbelül 600, vagyis csaknem 42 százalékkal.

Mint már említettük, a titkosítási szabványok prémiumok. A szolgáltatás alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előre titoktartással..

Vannak alkalmazások mind iOS, mind Android számára, valamint asztali szoftverek Windows és MacOS számára.

Számos felhasználó kitűnő opciónak találja a Kodi számára, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóbarát Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Előnyök:

 • Körülbelül 600 amerikai szerver segítségével feloldhatja a HD sebességgel szinte bármilyen streaming webhelyet
 • Az interfész könnyen kezelhető a Kodi és más Android-alapú média rendszerekkel.
 • Erős a magánélet és a biztonság szempontjából
 • Nem tart naplókat, rendelkezik automatikus lekapcsolóval és wifi védelemmel

Hátrányok:

 • 24/7 támogatást igényel, de a jegyek akár egy-két napot is igénybe vehetnek.
 • Nézze meg másutt, ha alkalmazást kell használnia Kínában

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy szerverhálózattal rendelkezik, és több kapcsolatot is jól kezel. Könnyen kezelhető és olyan felhasználók számára előnyös, akiknek magas szintű adatvédelemre van szükségük. Nem lehet feloldni annyi streaming szolgáltatást, mint néhány riválisa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPNFeloldja a CrunchyrollTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN rendelkezik egy kis adatnaplózási politikával - rögzíti „a felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint az összes felhasznált bájtot.” De ez nem okozhat problémát a felhasználók számára - van az interneten semmi nem utal arra, hogy a VyprVPN a múltban visszaélésszerűen használt adatokat, vagy önként együttműködött a hatóságokkal.

A szolgáltató hozzáteszi, hogy minden információt csak 30 napig tárolnak és felhasználnak a termék fejlesztésére. Robusztus titkosítási szabványai rendkívül megnehezítik a rosszindulatú entitások számára az adatok szippantását.

Az összes forgalmat az OpenVPN protokoll, a 256 bites AES titkosítás, a 2 048 bites RSA kulcsok biztosítják, tökéletes titkosítás nélkül, és az SHA256 hitelesítés. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza.

Pótdíj ellenében az előfizetők választhatják a Chameleon ™ protokollt. Ez a szolgáltatás tovább rontja a kapcsolatot, így rendkívül nehéz az internetszolgáltató számára, hogy kitalálja, hogy VPN-t használ az internet keresésére.

A világon több mint 700 szerver működik, nagyszámú van jelen az Egyesült Államokban.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali kliensek a Windows és a MacOS számára.

Előnyök:

 • A gyors sebesség tökéletes streaminghez
 • Több szervert működtet 8 amerikai nagyobb városban
 • Az adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások nem engednek le

Hátrányok:

 • Olcsóbb szolgáltatók a listán
 • Nincsenek kriptovaluta fizetési lehetőségek

KORLÁTLAN ADATOK HASZNÁLATA: A VyprVPN felhasználóbarát. A gyorsaság meglepően jó volt a piac olcsóbb vége felé. Több szerverrel megteheti, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

6. ZenMate

ZenmateFeloldja a CrunchyrollTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.zenmate.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

ZenMate nagyobb szerverhálózatot és jobb titkosítási szabványokat kínál, mint az ingyenes Chrome VPN kiterjesztés. 14 napos pénz-visszafizetési garancia is van, így kipróbálhatja a szolgáltatást, és kiderítheti, működik-e az Ön számára.

A globális szerverhelyek száma összesen 1000, köztük sok az Egyesült Államokban, de a pontos számot nem határozták meg.

A szolgáltatás 128 bites AES titkosítást használ 2048 bites RSA kulcsokkal és SHA 256 hitelesítéssel együtt. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza. Ezeket megfelelőnek tekintik, így ezen a téren nem kell aggódni.

Az egyik szempont, amelyet figyelembe kell venni, hogy a szolgáltatás felhasználói áttekintésünk során néhány DNS-szivárgást mutatott. Ez a magánélet szempontjából zavaró - de amint már említettük, kipróbálhatja, mielőtt vásárol.

Az alkalmazások Android és iOS rendszerekre egyaránt elérhetők.

Előnyök:

 • Jól működik a Crunchyroll-nal és más népszerű streaming webhelyekkel is
 • Erős biztonsági funkciók, ideértve az automatikus kill-switch funkciót is
 • Rengeteg megbízható, streamingre optimalizált szerver az Egyesült Államokban

Hátrányok:

 • Van néhány DNS-szivárgás a tesztelés során
 • Csak e-mail támogatás
 • Nem engedi fel annyi amerikai streaming webhely blokkolását, mint a listán szereplő többi szolgáltató

Könnyű beállítás: A ZenMate telepítése egyszerű. Nagyszerű a Crunchyroll számára, és a legtöbb régióban még a Netflix feloldását is feloldja. Nem a leggyorsabb választás ezen a listán, de HD minőségben képes streamálni. 14 napos pénz-visszafizetési garancia

Olvassa el a ZenMate teljes áttekintését.

Használnék egy ingyenes VPN-t?

Néhány felhasználónak kísértés lesz arra, hogy regisztráljon egy ingyenes VPN-t. Az ilyen szolgáltatásokat erősen reklámozzák az interneten, és általában hitelkártya nélkül jelentkezhetnek be. Vannak azonban bizonyos kockázatok, amelyeket tudnia kell.

Az ingyenes VPN-szolgáltatások rutinszerűen telepítik a gyenge titkosítási szabványokat, a fájdalmasan lassú sebességeket és a vírusok / malware fertőzések folyamatos veszélyét. Az ilyen társaságok megpróbálnak minél több felhasználót vonzani annak érdekében, hogy invazív hirdetésekkel vagy más etikátlan gyakorlatokkal, például az adatok bányásztatásával gyorsan megszerezzék a dolgát..

Úgy gondoljuk, hogy a legjobb, ha figyelmen kívül hagyja az ilyen csalásokat. Ha hiányzik a készpénz, nézd meg a legjobb VPN-k listáját ingyenes próbaverzióval.

Néhány VPN, amelyet el kell kerülni

Amikor a felhasználók regisztrálnak egy VPN-t, akkor azt feltételezik, hogy a szolgáltató lelkesen védi adatait és adatvédelmét. Végül is, ez elsősorban a VPN egyik alapvető használati esete - az a tény, hogy digitális lábnyomát nagymértékben elrejtik az interneten.

A listában általunk ajánlott VPN-knek nincs története valamilyen bűncselekmény végrehajtására, de nem minden vállalat születik egyenlően. Íme néhány, amit véleményünk szerint minden áron el kell kerülnie:

1. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola-nál, amely peer-to-peer VPN kiterjesztést üzemeltetett a Chrome-nak, egykor 50 millió felhasználói közösség volt. De úgy döntött, hogy visszavonja az összes jó munkát azzal, hogy etikátlanul (és valószínűleg illegálisan) hatalmas botnet-hadsereggé változtatja azt.

Ha Hola felhasználó voltál, akkor valószínű, hogy a sávszélesség egy részét elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásokra használják fel, a szerzői jogok által védett tartalom népszerűsítésére és a pornográfiára.

2. PureVPN

Néhány médiajelentés néhány hónappal ezelőtt arról számolt be, hogy egy ismert szolgáltató, a PureVPN hajlandó átadni néhány felhasználói adatot az amerikai bűnüldöző szerveknek. Ezt az online zsarolás hiteles esete nyomozásaként végezték el, és Massachusettsben lakó Ryan Ryan letartóztatásához vezettek..

A PureVPN ragaszkodik ahhoz, hogy nem nyomon követi Ryan böngészési adatainak tartalmát, és csak a forrás IP-címet adta át, de a vállalat minden bizonnyal átláthatóbb lehetett volna.

Hogyan nézhetem meg a Crunchyroll-t külföldön?

Kövesse az alábbi lépéseket a Crunchyroll teljes könyvtárának bárhonnan eléréséhez.

A következőképpen nézheti meg a Crunchyroll internetet az Egyesült Államokon kívül:

 1. Iratkozzon fel a listában említett VPN-szolgáltatók egyikére (ajánljuk az ExpressVPN-t), és iratkozzon fel az igényeinek leginkább megfelelő tervre
 2. Amint ez megtörtént, töltse le telefonjára vagy PC-jére / Macbookjára az alkalmazásokat közvetlenül a webhelyről
 3. Tisztítsa meg a sütiket és a gyorsítótárat a régi helyazonosítók eltávolításához. Indítsa újra a készüléket
 4. Jelentkezzen be a VPN alkalmazásba, és válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Államokban
 5. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön - ezt általában egy zöld fény jelzi a tálcán vagy az okostelefon képernyőjén
 6. Nyissa meg telefonját vagy böngészőjét, és normál módon használja a Crunchyroll szoftvert

Mit tehetek még egy VPN-sel??

Ezt a cikket azért írtuk, hogy megmutassuk, hogyan lehet a Crunchyroll teljes könyvtárához hozzáférni a világ bármely pontjáról, de ez nem az egyetlen, amit a VPN fizetős előfizetése kínál..

A VPN-k hamisítják személyazonosságát, és a host webhelyek feltételezik, hogy valahol máshol tartózkodsz. Amikor kiválaszt egy szervert az Egyesült Államokban, akkor az összes meglátogatott webhely feltételezi, hogy fizikailag ott van. Ennek eredményeként egy csomó más, földrajzilag korlátozott tartalom is megnyílik - például Netflix, Hulu, Vudu és ESPN.

Javasoljuk, hogy használjon VPN-t a mindennapi webböngészéshez is. A szoftver titkosítja az összes eszközön keresztül folyó forgalmat - ez hasznos a mai világban, ahol az egyéni magánélet egyre inkább veszélyben van, és a kormányok és az internetszolgáltatók bűnügyi eszközökkel lépnek fel a felhasználói adatok feltörésére. A VPN-k jelentős mértékben enyhítik ezeket a fenyegetéseket.

 Lásd még:

A Rakuten TV nézése (Japánon kívül)

Hogyan lehet legálisan nézni az anime-ot a Kodi-n

Hogyan kell telepíteni a Crunchyroll Kodi kiegészítőt.

Danny Choo „K Anime” licence, a CC BY-SA 2.0 licenc alatt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

Adblock
detector