6 legjobb VPN külföldre utazáshoz

legjobb VPN-k külföldre utazáshoz

Függetlenül attól, hogy külföldre utazik munka vagy szórakozás céljából, gyakran elengedhetetlen, hogy ugyanazokat a platformokat érje el, amelyeket otthon használ, ideértve a banki és pénzügyi szolgáltatásokat, a kommunikációs alkalmazásokat (például a WhatsApp és a Skype) és a streaming szolgáltatásokat.. Előfordulhat, hogy például a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer webhelyekről szeretne adatfolyamot közvetíteni, vagy Sling TV, de ezek a társaságok az Ön tartózkodási helye alapján korlátozzák szolgáltatásaikat. Ezenkívül olyan problémák merülnek fel a kormányokkal, hogy blokkolják a hozzáférést olyan webhelyekhez, mint a Google, a Twitter, a Facebook és a YouTube.

Mélyen belemerülünk az alább bemutatott szolgáltatókba, de ha csak egy gyors összefoglalót szeretne, itt található a legjobb VPN-k listája a külföldi utazásokhoz.

Azt találtuk, hogy ezek a legjobb VPN-k a nemzetközi utazáshoz:

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk külföldi utazásokra! A 94 országban működő, gyors kiszolgálók nagy hálózata szinte bármit feloldhat. 30 napos pénzvisszafizetést tartalmaz.
 2. CyberGhost Legjobb költségvetési VPN. A kezdőbarát alkalmazások és a tesztelésünk leggyorsabb streaming szerverei.
 3. NordVPN Erős mindennapi, több mint egy évtizedes szolgálattal az övé alatt. Gyors, biztonságos és rengeteg kiszolgáló közül választhat.
 4. IPVanish A Kodi-felhasználók által előnyben részesített alkalmazások, amelyek jól integrálódnak a távirányítású streaming eszközökhöz. Gyors és biztonságos.
 5. PrivateVPN Nagyszerű a legtöbb streaming szolgáltatás feloldásához. Kis hálózat, de növekszik.
 6. VyprVPN Erős biztonság és magánélet, még Kínában és más elnyomó rendszerekben is jól működik.

Ezen és más, földrajzilag korlátozott platformok elérésének legjobb módja a virtuális magánhálózat (VPN) kiválasztása. A VPN használata a tengerentúli utazások során segít elrejteni sajátos földrajzi helyzetét, és úgy tűnik, hogy valahol máshol tartózkodik, és becsapja a webhelyeket a hozzáférés engedélyezéséhez. A VPN beállít egy titkosítja az internetkapcsolatot, megakadályozva az internetszolgáltatók (ISP-k), hackerek és kormányzati ügynökségek általi megfigyelést.. Ez különösen fontos utazás közben, mivel valószínűleg ki van téve eszközének nyilvános wifi-hálózatok, amelyek a hackerek számára alapvető helyek a várakozáshoz.

Hogyan állíthatom be a VPN-t?

A VPN használata egyáltalán nem bonyolult. Az induláshoz kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

 1. Töltse le a VPN-alkalmazásokat okostelefonjáról, laptopjáról és táblagépéről.
 2. Győződjön meg róla, hogy ezt közvetlenül a megfelelő alkalmazás-áruházból vagy közvetlenül a VPN-szolgáltató webhelyéről teszi.
 3. Ismételje meg a folyamatot minden eszközén.
 4. Nyissa meg az alkalmazást, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
 5. A telepítés befejezése után indítsa újra az összes eszközt.
 6. Online állapotban nyissa meg a VPN alkalmazást, és csatlakozzon egy szerverhez a választott helyen.
 7. Az alkalmazás a háttérben fog futni, de vigyázzon, nehogy szétkapcsolja.
 8. Gratula! Most már használhatja az internetet, akárcsak otthon.

Jegyzet: A Wifi-hálózatok és az internet sebessége az ország általános internetkapcsolatától függ. A VPN használata nem felerősíti a sebességet, és nem ad olyan átfogó hozzáférést, mint amilyen otthon szoktál, és a titkosítási tényező azt jelenti, hogy a sebessége bizonyos mértékben csökkenhet. Ha olyan országokba utazik, amelyekben rossz a hozzáférés az internethez, például Afrika szarván, akkor ügyeljen arra, hogy a VPN csak annyit képes elérni, mint az internetet, amely azt táplálja..

Hogyan döntenek a megfelelő VPN-szolgáltatásról?

A VPN-szolgáltatások erősen elterjedtek az interneten keresztül. Egyes felhasználók csapdájába eshetnek, ha feltételezik, hogy ugyanazok. A valóság azonban az, hogy a VPN-szolgáltatások nagyban különböznek - feltétlenül körültekintőnek kell lennie, és körültekintően kell eljárnia, mielőtt eldöntené az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatást..

Íme néhány tényező, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt egy szolgáltatásra fordulna:

A hálózat erőssége

Egyes VPN-szolgáltatások több ezer szervert kínálnak, mások a kiválasztását körülbelül százra korlátozzák. Nincs olyan kemény és gyors szabály, amelyik közül melyik a jobb, de figyelembe kell venni, hogy hol vannak a szerverek. Nem akar nagy koncentrációt egy adott területen, míg a világ többi részét figyelmen kívül hagyják. A VPN-ket arra használják, hogy tartsák fenn a kapcsolatot az otthoni tartalommal, valamint feloldják a közösségi média webhelyeit, ahol korlátozni lehet őket. Ezért ki kell értékelnie a szerver lehetőségeit a nagyobb országokban és azokban a régiókban, ahol hozzáférni szeretne. Például, ha egy ausztrál vagy, aki külföldre utazik, akkor az ausztráliai szerverek elérhetőségét érdemes megnéznie annak érdekében, hogy lépést tartson az otthonról szóló tartalommal..

Az egyidejű csatlakozások száma

Ha egy csoportban utazik, például barátaival és családtagjaival, érdemes befektetnie egy VPN-tervbe, amely lehetővé teszi a szolgáltatás megosztását az utazási társaikkal. Így lehet az egy főre eső költségeket kevesebb, mint egy dollár havonta kell csökkenteni. 

Támogatott platformok

Mielőtt egy megfelelő szolgáltatót választana, ellenőrizze, hogy a szolgáltatás kompatibilis-e az Ön által preferált platformokkal. Ha Ön PC és Android felhasználó, akkor határozottan azt akarja, hogy a VPN-szolgáltatás mindkettőn működjön. Nem minden VPN-vállalat kínál alkalmazásokat a keresett platformon. Például csak néhány VPN rendelkezik Fire Stick alkalmazással, és még kevesebb VPN rendelkezik Linux grafikus felhasználói felülettel.. Ha nem biztos benne, hogy egy szolgáltató kompatibilis-e az eszközzel, akkor érdemes egy vásárlás előtt megkérdezni az ügyfélszolgálatot..

Könnyen telepíthető és beállítható

A VPN-szolgáltatások tartalmaznak kifinomult tervezést, de ez nem azt jelenti, hogy a telepítéshez és telepítéshez nehézkesnek kell lenniük. A legjobb szolgáltatások megkönnyítik a felhasználók számára a lehetőségek regisztrálását, telepítését és navigálását. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy csak töltse le a natív szoftvert, jelentkezzen be, és hagyja, hogy az alkalmazás a többi feladatát néhány gomb kattintással elvégezze. Bármi ennél sokkal adósebb, roppant felhasználói élményre utal, amelyet kerülni kell.

Milyen egyéb biztonsági protokollokat kell követnem utazás közben?

A VPN-nek nagyrészt rendeznie kell Önt, de itt van néhány további lépés, amelyet megtehetsz az utazás zökkenőmentes működése érdekében:

Válasszon egy erős jelszót, és ahol csak lehetséges, engedélyezze a 2-faktoros hitelesítést. Néhány Android telefon rendelkezik olyan beállítással, ahol az eszköz feloldható, ha észleli, hogy a felhasználó közelében van. Kapcsolja ki ezt a beállítást, mert egy tolvaj megfejtheti a telefonját, és azonnal elérheti annak tartalmát. Frissítse az összes eszközszoftvert, mielőtt elhagyná a hazáját, hogy az összes biztonsági javítás teljesen működőképes legyen, és a lehető legnagyobb mértékben védve legyen. Biztonsági másolatot készítsen telefonjáról minden nap, hogy a fontos információkat, például fényképeket vagy munkadokumentumokat biztonságosan feltöltse a felhőbe, és mindig elérhető marad, még akkor is, ha elveszíti eszközét.

A legjobb VPN-k külföldre utazáshoz

Miután megértette a VPN fontosságát, amikor távol tartózkodik a megbízható hálózatoktól, a következő üzleti sorrend a szolgáltatónál történő elszámolás. Az alábbi információk áttekintést nyújtanak Önnek arról, hogy mi vagyunk a 6 legjobb VPN-ek a külföldi utazásokhoz:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legtöbb szakértő az egyik leggyorsabb és legkeményebb VPN-szolgáltatónak tartja. A listánk tetején van, mint a legjobb VPN külföldre utazáshoz, mert feloldhatja egy csomó streaming szolgáltatást (beleértve az USA Netflix-et is), és katonai titkosítási protokollokkal rendelkezik a rendszerindításhoz.

A szolgáltatás kicsit drága, mint más szolgáltatók, de biztosan megkapja azt, amit fizet. Ez különösen akkor releváns, ha olyan elnyomó államokba utazik, mint Kína, Indonézia és Irán, ahol sok helyet rendszeresen blokkolnak. Az ExpressVPN kiemelkedő álcázási képessége biztosítja, hogy egy lépéssel a hatóságok előtt tartózkodjon, és élvezze a megterheletlen internetes élményt.

Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást használ; ezt az iparágban vezető szabványnak tekintik, amelyet „katonai minőségű” -nek is neveznek. Tartalmaz egy beépített internetes megszakítót, valamint a DNS szivárgás elleni védelmet, így az Ön adatai mindig rejtve maradnak a titkosított alagútban..

Ez a szolgáltató azt a politikát követi, hogy nem tárol részletes felhasználói naplókat, beleértve az IP-címeket. Az ExpressVPN modern, intuitív alkalmazásokat kínál Android és iOS rendszerekhez, valamint karcsú asztali verziókat kínál mind Windows, mind MacOS számára. Az egyetlen előfizetés három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Előnyök:

 • Gyors sebesség és kiváló szolgáltatás
 • Működik az összes főbb streaming webhellyel, pl. Netflix és Amazon Prime Video
 • A legkiválóbb titkosítási, biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások az alapértelmezett beállítások
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Széles szerverhálózat

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatóknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

UTAZÓ LEGJOBB: Az ExpressVPN a legjobb választás robusztus, gyors sebessége és kiváló ügyfélszolgálata miatt. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja őket.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Romániában van bejegyezve, és nem kell betartania az adatmegőrzési törvényeket. Jelentősen továbbfejlesztette alaptermékét, miután 2017-ben megvásárolta a Crossrider, és most nagy hangsúlyt helyez a streamingre. Az általa üzemeltetett szerverek száma hirtelen megnőtt kezdetben mindössze néhány tucatról több mint 4900-ra. Általában 60 országban vannak elhelyezve, és a világ 84 helyszínén működnek.

A társaság alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást, tökéletes előremeneti titkot, egy Internet kill kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet használ. Az adatvédelmet tovább erősíti az IP-címek naplózásának elkerülésére szolgáló belső politika. További biztonsági szolgáltatások közé tartozik a hirdetésgátló, a rosszindulatú programok elleni védelem, az anti-tracker és a „ransomware” támadások elleni „immunizáló”..

A CyberGhost segít kiszolgáló kiválasztásában egy adott streaming szolgáltatás - például az USA Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és egyebek - feloldásához.. Csak válassza az „A streaming feloldása” módot az alkalmazáson belül.

A szolgáltatást Android, iOS, Windows, Linux és MacOS rendszeren érheti el. Jelenleg egyetlen előfizetés lehetővé teszi hét eszköz egyidejű csatlakozását.

Előnyök:

 • Nagyon könnyen használható és ideális kezdőknek
 • A HD videót minden probléma nélkül továbbítja
 • 7 csatlakozást tesz lehetővé egyszerre

Hátrányok:

 • Kevésbé alkalmas energiafelhasználók számára
 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

A LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A CyberGhost gyors, intuitív és a kezdők számára nagyon egyszerű az induláshoz. Szolgáltatásainak száma szintén növekszik. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes felhasználói véleményét.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN kipróbált és tesztelt, amikor az állami hozzáférésre vonatkozó internet-hozzáférési korlátozások elkerülésére, valamint a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások feloldására van szükség. Nagyon jól működik Kínában, ami bónusz azok számára, akik rendszeresen utaznak oda.

Ez a szolgáltató nem tárol felhasználói adatokat, és teljesen logless szolgáltatónak tekinthető. Ugyanakkor a NordVPN szigorú biztonsági előírásokkal rendelkezik, amelyek tartalmazzák a 256 bites titkosítást, az OpenVPN protokollt, egy internetes megszakító kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet..

E szolgáltatás használatával könnyen megkerülheti az Egyesült Államok Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN és egyéb korlátozásait. A termék nagymértékben testreszabható, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan kiszolgálót válasszanak, amely bizonyos feladatokat optimalizál, beleértve a HD video, a dupla VPN és a Tor VPN-n keresztüli streaming. A weboldalon található egy tudásrész, amely végigvezeti a folyamatot abban az esetben, ha elakad.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. Az alapterv lehetővé teszi hat eszköz egyidejű csatlakozását.

Előnyök:

 • Adatvédelem-központú szolgáltatás
 • Nem fogja megtörni a bankot
 • Elektromos felhasználók számára
 • Alkalmazások az összes főbb platformhoz
 • 24/7/265 támogatás

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás kissé nehézkes lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ERŐS KÖRNYEZET: A NordVPN számos testreszabható funkciót kínál olyan áron, amelyet nem tud megbirkózni. Erős biztonság és magánélet, és több ezer szerver közül lehet választani. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a NordVPN áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy másik kiváló választás olyan emberek számára, akik a gyorsaság és az ultrabiztonság szempontjából előnyösek. Ez egyaránt döntő tényező a VPN külföldön történő felhasználásának értékelésekor, különösen, ha video- vagy hozzáférési szolgáltatásokat, például Skype, Google, WhatsApp és helyi bankszámláját szeretne közvetíteni..

A társaság úgy dönt, hogy teljes szerverhálózatát önállóan üzemelteti, szemben más szolgáltatókkal, amelyek vagy kiszolgálófarmokban bérelnek helyet, vagy harmadik személynek adják ki a menedzsmentet. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben irányítja a felhasználói forgalmat.

Az IPVanish ismert kedvenc a torrenterek és a Kodi felhasználók között, mivel lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül a készülékükre. Az interfész távirányító-barát Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér. Emellett fel tudja oldani a streaming webhelyek, például a BBC iPlayer és az ITV Hub blokkolását.

Ez a szolgáltató dinamikus IP néven ismert rendszert használ; amikor csatlakozik a szolgáltatáshoz, új IP-címet kap a munkamenet teljes időtartama alatt. Ez egyedül a tiéd, és nem lesz hozzárendelve egy másik felhasználóhoz. Csak a leválasztás után válhat a cím vissza a medencébe, és egy másik személy fogja használni.

Az IPVanish 256 bites titkosítást, tökéletes titkosítást, DNS szivárgás elleni védelmet és egy internetes megszakítót kínál. Ez azt jelenti, hogy IP-címe rejtve marad a kíváncsi szemtől.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. Ez a szolgáltató nemrégiben frissítette a csomagokat, hogy tíz eszköz csatlakozzon egyszerre, és ez sokkal nagylelkűbb allokációt eredményez, mint az öt ipari szabvány. Sőt, 24 órás élő csevegést kínál ügyfélszolgálat céljából.

Előnyök:

 • Nagy sebesség
 • 10 egyidejű csatlakozás
 • Ügyfélszolgálat elérhető a nap 24 órájában

Hátrányok:

 • Nem engedélyezi a névtelen regisztrációt

Pontszámunk:

4 kívül 5

torrentezés- & STREAMING VPN: Az IPVanish rendkívül biztonságos, gyors és kedvenc szerpentin és torrenter között. Betartja a nem naplózási politikát, és a modern VPN csengőivel együtt jár. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nagy sebességet kínál a globális kapcsolatokban, és következetesen feloldja a streaming médiaoldalakat. Nem csak fel fogja oldani a Netflix USA-t, de ugyanezt fogja tenni a Netflix esetében az Egyesült Királyságban, Kanadában, Japánban, Spanyolországban, Brazíliában, Olaszországban és Franciaországban.

A szolgáltató egyik erőssége a támogatási lehetőségek. A személyzet éjjel-nappal elérhető élő csevegésen keresztül, és távolról is megoldhatja a problémát az Ön számára, ha engedélyt ad nekik. A szolgáltatás nagyon biztonságos, mivel 256 bites titkosítást, SHA256 hitelesítést és 2048 bites RSA kulcsokat használ. Van egy Internet kill kapcsoló, valamint az IPv6, a DNS és a WebRTC szivárgás elleni védelem. A PrivateVPN házirendje nem tárol semmilyen forgalmi naplót.

Annyira magabiztos a termékén, hogy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál minden csomagra. Az alapterv lehetővé teszi, hogy öt eszköz egyszerre csatlakozzon. Az iOS, az Android, a MacOS és a Windows alkalmazásokat tartalmaz.

Előnyök:

 • Gyorsabb, mint sok más szolgáltatónál
 • Képes több streaming szolgáltatás feloldásához
 • Anonim regisztráció megengedett

Hátrányok:

 • Korlátozott szerverhálózat
 • Élő csevegést folytat, de csak európai munkaidőben működnek

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

TELJESÍTÉS A SZAVÍTÁSOKHOZ: A PrivateVPN sokféle streaming oldalt felold. A munka elvégzése érdekében a minőségre összpontosít, nem pedig a kvantumra. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a PrivateVPN áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN Értékes hírneve az a képessége, hogy megkerüli a cenzúrát olyan elnyomó országokban, mint Kína. Mint ilyen, nagyszerű választás, ha a rendelkezésre álló legkeményebb titkosítási protokollokat szeretné.

256 bites AES protokollokat használ az SHA256 hitelesítéssel párosítva. Pótdíj ellenében a felhasználók feliratkozhatnak a saját Chameleon metaadat-kódoló technológiájára ez további biztonsági rétegeket ad és meghiúsítja még a kormány elkötelezettségeit is. Ez elrejti azt a tényt, hogy elsősorban VPN-t használ. Ennek a szolgáltatásnak az egyik potenciális hátránya, hogy fenntart néhány naplót.

A VyprVPN feloldhatja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint például az US Netflix és a Hulu. Ráadásul a sebesség nagyon gyors volt, amikor a felhasználói felhasználói áttekintés során teszteltük, és ez csökkentette a leggyorsabb VPN-ek listáját..

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Egyetlen előfizetés lehetővé teszi öt eszköz csatlakozását egyszerre.

Előnyök:

 • Rendkívül biztonságos böngészés
 • Kifinomult rázótechnika
 • Kínában működik

Hátrányok:

 • Bizonyos adattárolással rendelkezik
 • Nem megbízható olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix és a Hulu

Pontszámunk:

4 kívül 5

Kínában működik: A VyprVPN a világ egyik legkifinomultabb VPN-je, és minden bizonnyal biztonságban tartja Önt az utazás során. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a VyprVPN áttekintését.

VyprVPN CouponSaved 69% -ot a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használjon ingyenes VPN-t külföldre utazás esetén??

A VPN használatának elsődleges oka külföldön a kedvenc szórakoztató csatornáinak biztonságos elérése, nyilvános wifi használata vagy pénzügyi tranzakciók végrehajtása. Az azzal kapcsolatos óvintézkedés, hogy a helymegtakarításhoz használt módszer robusztus titkosítási protokollokat telepít és kiváló élményt nyújt. A ebben a cikkben javasolt VPN-k minden bizonnyal megteszik, de ne tartsa vissza a lélegzetét, amikor az ingyenes opciókról szól..

Az ingyenes VPN-k nem fektetnek be elég pénzt az álcázási technológiába, és nem érdekli, hogy ugyanazt a terméket szállítsák, mint a fizetett szolgáltatások. Lehet, hogy csatlakozhat egy szerverhez, de fel kell készülnie arra, hogy elárasztják a spam hirdetéseket és a gyakori megszakításokat annak érdekében, hogy meggyőzze Önt a fizetős csomag frissítéséről. Az ingyenes VPN-eknek sok felhasználója van és viszonylag kevés szerver, ami azt jelenti, hogy a kiszolgálók gyakran túlterheltek. Ez az ingyenes VPN-ket rosszul alkalmassá teszi az adatintenzív feladatok elvégzésére, például videó streaminghez, online játékokhoz, vagy akár banki és pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez.

Számos etikátlan és gátlástalan szolgáltatót elfogtak illegálisan bányászni a felhasználói adatokra, és azokat harmadik fél hirdetőinek eladni. Másokról ismert, hogy a gazdagépeket rosszindulatú programokkal megfertőzik, és az egyik még egy lépéssel tovább haladt, és kihasználta az alapjárat sávszélességét a botnet-seregek felépítéséhez..

Az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix, a Hulu, a HBO, a Sling TV és mások, szerződések kötelezik médiatartalmuk korlátozására bizonyos országok IP-címeire. Több millió dollár büntetést kell fizetniük, ha úgy találják, hogy félnek ebből az elkötelezettségből. Ez az oka annak, hogy ezek a szórakoztató óriások rendkívül sok pénzt költenek biztonsági biztonságuk növelésére a VPN-k észlelése és blokkolása érdekében.. A ingyenes VPN-ket a hálózati rendszergazdák könnyen észlelhetik, de a kifinomult és fejlett technológiák, amelyeket kiemeltünk, meg fogják tenni a helyed védelmét az izzadság törése nélkül..

Hogyan férhetek hozzá a WhatsApp és hasonló szolgáltatásokhoz, ha azok blokkolva vannak?

Utazásai olyan távoli földre vezethetnek, ahol az internet és az egyéni szabadság nem garantált. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy az önként vett szolgáltatások, mint például a WhatsApp, a Facebook és a Skype, blokkolva vannak..

Például, a FreedomHouse szerint a WhatsApp blokkolva vagy korlátozva van a következő országokban:

 1. Azerbajdzsán
 2. Banglades
 3. Brazília
 4. Kína
 5. Egyiptom
 6. Etiópia
 7. Jordánia
 8. Kazahsztán
 9. Montenegró
 10. Szaud-Arábia
 11. Gambia
 12. pulyka
 13. Uganda
 14. Egyesült Arab Emírségek
 15. Jemen
 16. Zimbabwe

Ezen országok némelyikében a WhatsApp szolgáltatásai teljes csomagja blokkolódik, míg mások csak a hang- és videohívásokhoz való hozzáférést akadályozzák meg.. Akárhogy is is van, minden bizonnyal szeretne kapcsolatot tartani otthonról származó szeretteivel.

Ebben a helyzetben mindössze annyit kell tennie, hogy a repülőgépre lépés előtt győződjön meg arról, hogy van-e letöltött és telepített VPN-eszköz az eszközére. Fontos, hogy ezt megtegye a távozás előtt, mivel bizonyos országokban a VPN-ket is blokkolja. Ha megvárja, amíg meg nem érkezik a rendeltetési országba, akkor lehetséges, hogy a helyi internetszolgáltatók megakadályozhatják a VPN-webhely elérését..

Miután megérkezett, csak kapcsolja be a VPN alkalmazást, csatlakozzon egy kiszolgálóhoz, ahol tudod, hogy a WhatsApp jól működik (például az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Európában), és csak akkor használja a csevegőalkalmazást, ha a kapcsolat sikeresen létrejött..

Vegye figyelembe, hogy néhány országban maguk a VPN-k is blokkolva vannak. Külön útmutatónk van a VPN használatáról Kínában, valamint a VPN használatáról az Egyesült Arab Emírségekben és Szaúd-Arábiában.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =

Adblock
detector