7 legjobb VPN a Comcast Xfinity számára: Tartsa online tevékenységeit magántulajdonban, és állítsa le a sávszélességet

A legjobb VPN-k a Comcast Xfinity számára

A Comcast az Egyesült Államok legnagyobb internetszolgáltatója, és talán a leghírhedtebb az ügyfelek internetes sávszélességének csökkentésében. Az Xfinity egy olyan márka, amelyet a Comcast birtokol és üzemeltet, és amely kábeltelevíziót, szélessávú internetet és vezetékes telefonszolgáltatásokat tartalmaz. Ha Ön Comcast vagy Comcast Xfinity ügyfél, ez a cikk segít leküzdeni az internetszolgáltatónak az internet fojtására tett kísérleteit sebesség VPN használatával.

Ha nincs ideje elolvasni a teljes bejegyzést, itt van a mi a Comcast Xfinity legjobb VPN-jeinek listája:

 1. ExpressVPN A legjobb választás a Comcast Xfinity számára. Rendkívül gyors és megbízható szolgáltatás, amely nagyszerűen használható streaminghez, és feloldja a legnépszerűbb streaming webhelyek feloldását. Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Legjobb költségvetési VPN. A kezdő barátságos és nem fogja megtörni a bankot. Szilárd szolgáltatás jó sebességgel, adatvédelemmel és megbízható biztonsággal.
 3. NordVPN Jó sokoldalú, hatalmas kiszolgáló-választékkal a világ minden tájáról, amely könnyedén, biztonságosan és magántulajdonban képes feloldni a földrajzilag korlátozott streaming webhelyeket.
 4. IPVanish Felhasználóbarát alkalmazások, szilárd biztonság és adatvédelem. Jól működik a Kodi eszközökkel és jó sebességet ér el.
 5. PrivateVPN Hangsúly a magánélettel és a biztonsággal, ahogy a neve is sugallja. Jó sebesség a streaminghez.
 6. Surfshark Gyors sebességgel, naplózás nélküli politikával és nagyszerű feloldási lehetőségekkel ez a biztonságtudatos VPN minden Comcast ügyfél számára erős választás..
 7. Hotspot pajzs Nagy sebesség, erős feloldási képesség és hatékony biztonsági szolgáltatások teszik ezt a VPN-t tökéletesen napi böngészéshez és streaminghez.

Mivel a szélessávú adatvédelmi szabályokat 2017-ben hatályon kívül helyezte, az internetszolgáltatók nyomon követhetik az online tevékenységeidet, és ezeket az információkat eladhatják a hirdetőknek. A VPN is megakadályozzák, hogy Comcast kémkedjen az internetes tevékenységein és ezen információk megosztása harmadik felekkel, ami az USA-ban sajnos most törvényes.

Az ügyfeleknek sok oka van annak, hogy nem szeretik a Comcastot, de ez a cikk a fojtásra és a szélessávú adatvédelemre összpontosít. A Comcast fojtja vagy lelassítja az internet sebességét, amikor észreveszi, hogy olyan valamit teszel online, amelyet a Comcast nem hagy jóvá. Nevezetesen az ilyen tevékenységek magukban foglalják a Netflix torrenting és streaming-jét.

A Comcast által végzett fojtás és szippantás megkerüléséhez javasoljuk VPN használatát. A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és egy távoli helyen lévő közvetítő szerveren továbbítja azt. A titkosítás biztosítja A Comcast nem látja a webes forgalom tartalmát, A VPN-kiszolgáló közvetítőként történő használata pedig biztosítja, hogy a Comcast nem tudja meglátni, mely webhelyekre, alkalmazásokra és szolgáltatásokra fér hozzá.

A legjobb VPN-k a Comcast Xfinity számára

Nem minden VPN javítja a Comcast használatával kapcsolatos tapasztalatait. Az alábbi kritériumok alapján kidolgoztuk a Comcast Xfinity legjobb VPN-jeinek listáját:

 • A VPN-szolgáltató nem tárolja a felhasználói tevékenységek naplóit
 • Erős titkosítás
 • Gyors sebesség és korlátlan sávszélesség
 • Megkerüli az anti-VPN tűzfalakat olyan webhelyeken, mint a Netflix
 • Lehetővé teszi a P2P fájlmegosztást

Itt találja a legjobb VPN-t a Comcast ügyfelek számára:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az egyik legjobb és legnagyobb VPN-szolgáltató, amely több mint 90 országban működik szerverrel. A Brit Virgin-szigeteken található ExpressVPN nem vonatkozik semmilyen adatmegőrzési törvényre, és nem tart nyilván az IP-címét vagy a forgalmi tartalmat. A kiszolgálók általában elég gyorsak a HD videó lejátszásához és a nagy fájlok letöltéséhez. A P2P fájlmegosztás megengedett. Az ExpressVPN olyan szerverekkel rendelkezik, amelyek feloldhatják a földrajzilag blokkolt tartalmakat és megkerülhetik a VPN-tilalmakat olyan webhelyeken és alkalmazásokban, mint a Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video és a BBC iPlayer.

Az ExpressVPN jövőbiztos titkosítási szabványokat használ, amelyeket csak akkor lehet megtörni, ha nincs szuperszámítógépük körül. Még akkor is, ha a támadás csak rövid idő alatt képes visszafejteni az adatokat, a beépített tökéletes előremeneti titoktartásnak köszönhetően. A letiltás kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem biztosítja, hogy az Ön adatai közül soha ne kerülje el a titkosított VPN alagutat.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és bizonyos wifi útválasztókhoz. A felhasználóknak három egyidejű kapcsolat létesül.

Előnyök:

 • Az összes forgalmat titkosítja, hogy megakadályozza az internetszolgáltató szippantását és fojtását
 • Szupergyors kiszolgálókat működtet 22 amerikai helyszínen
 • Ideális streaming, privát internethasználathoz és torrentinghez
 • Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából
 • Egy könnyen használható alkalmazás, amely varázslóval telepíthető
 • 24/7 élő chat ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Nem itt a legolcsóbb lehetőség, használja az alábbi kupont

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A legjobb VPN a Comcast Xfinity számára: Az ExpressVPN az első választásunk. A nagy sebességű kapcsolatokhoz optimalizált hatalmas szerverhálózattal a Comcast Xfinity számára tökéletes. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Több mint 5700 szervert működtet 89+ országban. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiszolgálót válasszon földrajzi hely vagy felhasználási mód szerint. Ha például a Netflix adatfolyamot szeretné streamálni, akkor egyszerűen kiválaszthatja ezt az opciót, ahelyett, hogy kitalálja, mely kiszolgálók működnek próba-és hibajavításon keresztül. Az Amazon Prime és a BBC iPlayer azon számos csatorna között, amelyeket a CyberGhost feloldhat.

A romániai székhelyű szolgáltató nem tart naplót, és 256 bites AES titkosítást használ az adatok védelme érdekében, és magántulajdonban tartása érdekében a Comcast és más kíváncsi szem előtt. A DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló az alkalmazások részét képezik. Az extra védelem tartalmazza a nyomkövető és a rosszindulatú programok elleni funkciókat. A gyorsaság kiváló, és a P2P fájlmegosztása tolerálható.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android és Linux rendszerekhez.

Előnyök:

 • Nem tart fenn felhasználói tevékenységi naplókat, és erőteljes titkosítást nyújt a tevékenység észlelésének megkerülésére
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni
 • Kedvező árú szolgáltató, lenyűgöző streaming sebességgel
 • Megbízható és tájékozott 24 órás, élő csevegő támogatás

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy Törökországban

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost könnyen kezelhető. Megfizethető, szilárd előadóművész. Jó a Comcast és a legtöbb más streaming oldal számára. A magánélet és a biztonság szilárd. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 60 országban több mint 5111 szervert működtet. A panamai székhellyel rendelkező vállalat bizonyítottan soha nem tárolt naplókat a VPN-felhasználóival kapcsolatban. A NordVPN lehetővé teszi bármely szerver távolságának és aktuális terhelésének megismerését, hogy megkönnyítse az Ön igényeinek leginkább megfelelő kiszolgáló megtalálását. Egyes szerverek, például a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer, feloldhatják a földrajzilag zárolt tartalmak blokkolását is. Más szerverek speciális célokra vannak optimalizálva, mint például a dupla VPN, a TorN VPN felett és az anti-DDoS.

A Nord katonai titkosítást alkalmaz. Tartalmaz egy kapcsolót, amely leállítja az internetes forgalmat, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Választhat úgy, hogy az internetet csak meghatározott alkalmazásokra vagy az egész eszközre kapcsolja le. A DNS szivárgás elleni védelem és a CyberSec szolgáltatás egy lépéssel tovább védik a szimatolástól és más online fenyegetésektől. Torrent bármilyen kiszolgálón, de néhányat kifejezetten a P2P fájlmegosztásra optimalizáltak.

A NordVPN alkalmazásokat készít Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekre. Egyszerre hat eszközt csatlakoztathat.

Előnyök:

 • Titkosítja az összes forgalmat, és könnyen megkerüli a Comcast fojtását
 • Nagyobb hangsúly a biztonságra és a magánéletre
 • Élvezze a teljes névtelenséget naplók és kriptovaluta kifizetések nélkül
 • Elég gyors a HD tartalom megszakítás nélküli továbbításához
 • Csatlakoztasson egyszerre 6 készüléket

Hátrányok:

 • Az automatikus szerverválasztás nem minden esetben felel meg a legmegfelelőbbnek

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN jó választás. Nagyon jó lehetőség, amely megbízhatóan működik a Comcast és a legnépszerűbb streaming oldalak között. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Az alkalmazás nem kínál szerverváltási lehetőséget. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy amerikai székhelyű szolgáltató, de a vállalat nem tárol semmilyen naplót a VPN használatáról vagy az internetes forgalom tartalmáról. A cég több mint 1300 szerverből álló hálózatát működtet több mint 75 világszerte. Az IPVanish nem olyan ügyes, mint a listán szereplő más VPN-ek, amikor a Netflixhez hasonló streaming oldalak feloldására kerül sor, ám a torrentorok és a Kodi-felhasználók kedvence, akiknek szigorú adatvédelmi védelemre van szükségük..

A szolgáltató a piacon a legmagasabb szintű titkosítást használja. A kikapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem egyaránt megtalálható az alkalmazásokban. Emellett válthat a forgalmi zavarok beállításai között, és beállíthatja, hogy az alkalmazás meghatározott időközönként megváltoztassa IP-címét.

Az IPVanish alkalmazásokat készít Windows, MacOS, iOS, Android és Fire TV rendszerekhez. Öt egyidejű kapcsolat megengedett.

Előnyök:

 • Az alkalmazásokba beépített erőteljes forgalmi zavarok vannak beépítve
 • Regisztrálhat és névtelenül fizethet
 • Az interfész könnyen kezelhető a Kodi és más Android-alapú média rendszerekkel
 • Az ügyfélszolgálatot nem bocsátják ki kiszervezésbe, ez egy jó adatvédelmi szempont

Hátrányok:

 • 24/7 támogatást igényel, de a jegyek akár egy-két napot is igénybe vehetnek

Pontszámunk:

4 kívül 5

HASZNÁLATI Barátságos alkalmazások: Az IPVanish kiválóan alkalmazható családok számára, ahol több egyidejű kapcsolat szükséges. Nagyon jól működik a Comcast-lal. Szupergyors kiszolgálók saját hálózata, és az adatvédelem és biztonság szempontjából legjobb pontszámot kap. Megteheti egy élő támogatási lehetőséggel. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy gyorsan növekvő svédországi jövevény. Hálózata kicsit kisebb, mint a listán szereplő többi VPN-nek, azonban nem áldozza fel a sebességet, a biztonságot és a teljesítményt. A PrivateVPN megkerülte a VPN-tilalmakat és a földrajzi korlátozásokat szinte minden olyan webhelyen, amelyre dobtunk, beleértve a Netflixet, a BBC iPlayer-t, az Amazon Prime Video-t és a Hulu-t. A kiszolgálók egyértelműen vannak jelölve, jelezve, hogy a Netflix elérhető-e vagy sem.

A fiatal szolgáltató csúcskategóriás titkosítási szabványokat alkalmaz, és betartja a szigorú nulla naplózás politikáját. Engedélyezheti a gyilkos kapcsolót, hogy megakadályozza a forgalom továbbítását a titkosítatlan hálózaton keresztül, ha a VPN-kapcsolat bármikor leesik. A DNS szivárgás elleni védelem be van építve az alkalmazásokba. A PrivateVPN lehetővé teszi a P2P fájlmegosztást.

A PrivateVPN alkalmazásokat készít Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekre. Egyszerre hat eszközt csatlakoztathat.

Előnyök:

 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít
 • Feloldja a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani
 • Az alkalmazásoknak nincsenek speciális funkciói, például a hirdetések és a rosszindulatú programok blokkoló lehetőségei

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY sebesség: A PrivateVPN állandóan megbízható. Jól működik a Comcast segítségével, és akár 6 eszközt is lehetővé tesz ugyanazon a fiókon. Kis szerver szám. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark 1000 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, és mint ilyen, ideális a régióhoz kötött streaming-platformok feloldásához, mint például a Netflix US külföldről. A sebesség általában elég gyors a hibátlan HD élő közvetítéshez, és mivel ennek a szolgáltatásnak nincs kapcsolódási korlátja, szabadon megnézheti, melyik eszközön tetszik.

Ez a VPN biztosítja az internetes forgalmat a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgásvédelem, 256 bites AES titkosítás és kill kapcsolóval. Van még automatikus hirdetésgátlás és rosszindulatú programok ellenőrzése, valamint olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi egyes alkalmazások számára a VPN megkerülését. Fizethet Bitcoinban, Rippleben vagy Ethereumban, de A Surfshark nem naplózza az Önt azonosító információt így nem lehet nyomon követni sem. Kell segítség? A támogatás elérhető a 24/7 élő csevegésen keresztül.

A Surfshark alkalmazásokat kínál iOS, MacOS, Android, Windows és Linux eszközökhöz. Kiválasztott vezeték nélküli útválasztókkal is működik, de manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Komolyan veszi az Ön biztonságát és magánéletét
 • Feloldja a streaming szolgáltatások széles körét külföldön
 • Csatlakoztasson annyi eszközt, amennyit csak akar

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi hálózat
 • Egyes szerverek lassabbak, mint mások

Pontszámunk:

4 kívül 5

STREAM KORLÁTOK nélkül: A Surfshark korlátlan sávszélességet kínál, könnyedén feloldja a főbb streaming szolgáltatásokat, és lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű védelmét. Ez a nem naplózott VPN magában foglal egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs hozzáférést kínál több mint 3000 nagysebességű szerverhez több mint 70 országban. Nagyon sokoldalú VPN, amely képes anélkül, hogy probléma nélkül feloldaná azokat a makacs szolgáltatásokat, mint a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer külföldről. Ráadásul a Hotspot Shield nagyon nagy sebességgel büszkélkedhet, így a lehető legmagasabb minőséget tudod nézni észrevehető késés vagy pufferolás nélkül.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint a DNS- és IPv6-szivárgások elleni védelemmel tartja online tevékenységeit magántulajdonban. Ha szeretné, bármikor automatikusan csatlakozhat a VPN-hez, amikor egy nem biztonságos hálózatot használ, vagy választhat webhelyeket, hogy teljes mértékben megkerülje a VPN-t. A Hotspot Shield nem naplózza személyesen azonosítható információkat az ülés időtartama alatt. Az élő csevegésen alapuló ügyfélszolgálat 24 órás, hétfőn elérhető bármilyen probléma esetén.

A Hotspot Shield rendelkezik Windows, iOS, MacOS és Android alkalmazásokkal.

Előnyök:

 • Az első a felhasználói biztonság
 • Rengeteg nagysebességű szerver közül választhat
 • Kiváló feloldási képességek

Hátrányok:

 • Nincs Linux alkalmazás
 • Korábbi adatvédelmi kérdések

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LAG-INGYENES CSATLAKOZÁS: A Hotspot Shield megbízható nagysebességű kapcsolatokkal, erőteljes biztonsági funkciókkal és alkalmazásokkal rendelkezik az összes főbb operációs rendszer számára. Sőt, a tervek tartalmaznak egy nagylelkű 45 napos pénz-visszatérítési garanciát.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervreGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Comcast Xfinity számára?

Általában azt javasoljuk, hogy kerüljön el minden úgynevezett ingyenes VPN-t a Comcast Xfinity számára. Ezek a szolgáltatások sok szempontból sokkal korlátozottabbak, és valójában ronthatják a Comcast-szal kapcsolatos általános tapasztalataikat.

Az ingyenes VPN-knek általában korlátozott a nagyon túlterhelt szerverek választéka. Gyakran előírnak adatkorlátozásokat, korlátozzák a sávszélességet, vagy arra kényszerítik, hogy várjon egy sorban a csatlakozás előtt. Az ingyenes VPN-k szinte biztosan tovább lassítják a kapcsolatadat, és ezek ellenproduktív eszközévé teszik a sávszélesség-csökkentés elleni küzdelmet..

Számos ingyenes VPN alkalmazott árnyas gyakorlatot alkalmaz a számlák fizetésére, ideértve az internetes forgalom begyűjtését a személyes adatokra és az adatok eladását harmadik fél hirdetőinek. Néhányan hirdetéseket fecskendeznek be a böngészőbe, mások pedig olyan rosszindulatú szoftvereket is tartalmaznak, amelyek megfertőzik a készüléket.

Megtalálja az adatsapkát? A VPN nem fog segíteni

A sávszélesség csökkentése és az adatkorlátozási adatok két különféle gyakorlat, amelyet az internetszolgáltatók alkalmaznak, bár a kettő bizonyos tekintetben átfedésben van..

Sávszélesség fojtása, amint már említettük, lelassítja az internet sebességét. A cikk keretein belül a sávszélességet csökkentik annak érdekében, hogy elkerüljék egy adott viselkedést. Például a Comcast fojtotta a peer-to-peer internetes forgalmat annak megakadályozása érdekében, hogy a felhasználók letöltjenek fájlokat a BitTorrent segítségével. Amikor csatlakozik egy VPN-hez.

Adat sapkák korlátozza az összes adat feltöltését és letöltését egy bizonyos küszöb elérése után. A legtöbb Xfinity ügyfél 1 TB havi adatkorlátozással rendelkezik. A sávszélesség csökkentésével ellentétben az adatkorlátozások nem az internet használatának módjától függnek, hanem az átvitt adatok mennyiségétől. Amint elérte a kupakot, a Comcast automatikusan 10 USD pluszt számít fel Önnek 50 GB-os további felhasznált adatért.

A VPN nem segíthet az adatkorlátozások elkerülésében. Annak ellenére, hogy a Comcast nem látja a forgalom tartalmát, vagy ahová megy, miközben csatlakozik a VPN-hez, figyeli a hálózatán áthaladó adatmennyiséget. Nem szabad megkerülni ezt, csak egy másik internetszolgáltatóra váltás esetén.

Comcast sávszélesség-szabályozás: akkor és most

A Comcast első nagy horderejű sávszélesség-csökkentés esete 2006-ban történt. A vállalat a Sandvine nevű hardvert telepítette a hálózatába. Sandvine megszakította a peer-to-peer fájlmegosztó hálózatok által használt protokollokat mint például a BitTorrent, megakadályozva a Comcast ügyfeleinek a fájlok feltöltését. A Comcast nem hozta nyilvánosságra az új irányelvet az ügyfelek számára. Az FCC 2008. évi vizsgálata után a Bizottság úgy ítélte meg, hogy a Comcast hálózati menedzsmentje nem volt ésszerű, és felszólította a társaságot, hogy szüntesse meg megkülönböztető gyakorlatait.

A Comcast eleget tett a rendeletnek, de fellebbezést nyújtott be a bírósághoz. A Comcast Corp. kontra FCC ügyben a D. C. Kerületi Fellebbviteli Bíróság úgy határozott, hogy az FCC nem rendelkezik megfelelő hatáskörrel ilyen végzés kiadására. Később 2008-ban, Azt találták, hogy a Comcast fojtott VoIP-alkalmazásokkal rendelkezik, mint például a Skype és a Facetime.

Az FCC 2010-ben kiadta a Nyílt Internet Rendelést, amely a hálózatban semleges semlegességet rögzített. Míg a Comcast soha nem vitatta ezt a bíróságon, a végzés megakadályozta a Comcastot, hogy állítsa vissza a sávszélesség-szabályozást a P2P forgalomban. A vállalat eltávolította a VoIP forgalom blokkolását és fojtását is.

Valamikor 2013 második felében, Comcast és Verizon egyaránt megkezdték a Netflix adatfolyamok fojtását, ez hosszabb pufferelési időt és rossz minőségű videót eredményez a szélessávú előfizetők számára. A video streaminghez szükséges nagy mennyiségű adat, valamint a Netflix növekvő népszerűsége miatt a Comcast és a Verizon azt állította, hogy kihasználják őket. A Netflix azzal érvelt, hogy ügyfeleit megkülönböztetésben részesítették.

2014-ben a Comcast és a Netflix megállapodást kötöttek, amelyben a Netflix fizetne a Comcastnak a fojtás megszüntetése érdekében. A megállapodást bíróságon kívül rendezték el, tehát nem hoztak létre precedenst. Ugyanakkor precedenst teremtett, amelyben: Az internetes cégek fizetik az ISP-ket a kedvező szolgáltatásért, meghúzva azt a sort, amely megkülönbözteti a nettó semlegességet és a fizetett prioritást.

Még 2018-ban is a Comcast hijinks megszakította az ügyfelek internetét. Márciusban az internetszolgáltató „védett böngészése” beállította a blokkolt webhelyeket, például a Steam és a PayPal.

A Comcast széles körben lobbizott Washingtonban a hálózatsemlegességet előmozdító törvények ellen. 2017-ben látta, hogy erőfeszítései az FCC új elnökének, Ajit Pai-nak köszönhetően sikeresek lettek. Pai vezette a két fő fogyasztóvédelem hatályon kívül helyezését: a szélessávú adatvédelem és a hálózatsemlegesség.

2017 vége és 2018 eleje közelében Pai szintén hatályon kívül helyezte az Open Internet Order-t, az FCC szabályt, amely előírja, hogy az internetes forgalmat az internetszolgáltatók, mint például a Comcast, egyenlően kezelik. A megrendelés az internetszolgáltatókat ugyanabba az üzleti osztályba sorolta, mint a közművek, ami nem tette lehetővé az internetszolgáltatók számára, hogy megkülönböztessék az ügyfeleik által az internet felhasználása vagy az általuk használt webhelyek, alkalmazások és szolgáltatások alapján.

Ezzel a két fogyasztóvédelemmel nincs lehetőség, A Comcast előfizetőknek elvárniuk kell, hogy böngészési adataik begyűjtésre kerüljenek, és forgalmuk fojtódjon az elkövetkező hónapokban és években. A Comcast már megkezdte együttműködését más nagy internetszolgáltatókkal az állami hálózatok semlegességéről szóló törvények betiltása érdekében. Ha Comcast ügyfél vagy, akkor itt az ideje, hogy befektessen egy VPN-be.

Hogyan akadályozza meg a VPN a Comcastot, hogy kémkedjen rád

A szélessávú adatvédelem hatályon kívül helyezése lehetővé teszi az internetszolgáltatók, mint például a Comcast számára, hogy böngészési adatokat és egyéb információkat használhassanak és adhassanak el az ügyfeleknek az internetről harmadik felek számára történő felhasználására, és felkeltették a felháborodást az adatvédelmi képviselők körében. Mivel minden, amit online végez, az internetszolgáltató hálózati infrastruktúráján megy keresztül, a Comcast személyes információkat hozhat létre, például a meglátogatott webhelyeket, a megvásárolt termékeket, az e-maileket és a szöveges üzeneteket, a közösségi média üzenetét és a keresési lekérdezéseket. Ezt követően elfoglalhatja az összes információt, és eladhatja harmadik félnek, például reklámhálózatnak vagy adatközvetítőnek.

Ez lehetővé teszi a Comcast számára, hogy „duplán merüljön”, vagyis pénzt keresjen az előfizetésért és az Ön böngészési adatainak eladásával.

A VPN teljesen leállítja az ilyen adatgyűjtési gyakorlatokat. Amíg csatlakozik a VPN-hez, az összes internetes forgalom titkosítva van, amikor áthalad a Comcast hálózatán és szerverein. Mivel a Comcast nem tudja visszafejteni, nincs hasznos információ gyűjtésük számára. Mivel pedig az összes adat eljut a VPN-kiszolgálóra, mielőtt eljuttatná a végső rendeltetési helyére, a Comcast nem tudja követni a meglátogatott webhelyeket. Csak győződjön meg arról, hogy jó VPN-t választott, mint például a fentiekben javasolt, erős titkosítással és szivárgásvédelemmel.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 72

Adblock
detector