7 legjobb VPN, akik külföldön nézhetik az ausztrál TV-t online

A legjobb VPN-ek az ausztrál TV online nézéséhez (1)

Az Ön böngészési szokásai nem személyesek. Valójában létezik hosszú entitáslista, amely pontosan láthatja, hogy mit kap online. Ide tartozik a munkáltató, az internetszolgáltató (ISP) és a kormányzat is. A VPN-k megakadályozzák az ilyen szimatolást a forgalom titkosításával, és a helytelen visszafejtési kulcs nélkül olvashatatlanná teszik.

A VPN-knek egy másik jelentős előnye van: lehetővé teszik, hogy elkódolja a helyét. Számos streaming-platform csak bizonyos országokban érhető el, és ha a felhasználó IP-címe nem e régiók egyikéből származik, akkor ezek nem használhatják a szolgáltatást. A VPN-hez való csatlakozáskor azonban kiválaszthatja az országspecifikus IP-címet. Ez azt jelenti, hogy bárhol a világon használhatja az internetet, és hozzáférhet a földrajzilag blokkolt szolgáltatásokhoz.

Ha ausztrál TV-t szeretné megnézni az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban vagy bárhol másutt VPN-vel, akkor szüksége lesz egyre, amely ausztrál IP-címet képes megadni..

Később részletesebben áttekintjük az egyes ajánlásainkat, de ha csak azt szeretné megtudni, hogy melyik VPN-ek a legmegfelelőbbek az ausztrál TV külföldön történő nézéséhez, itt van az ausztrál TV külföldön történő nézéséhez szükséges legjobb VPN-ek listája:

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk az ausztrál TV nézéséhez! Nagy sebességű VPN kiváló biztonsági és adatvédelmi funkciókkal, valamint erős feloldó képességgel. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Ez a költségvetési szolgáltatás gyors, megfizethető, és képes felszabadítani több külföldi streaming platformot. Még előre konfigurált biztonsági funkciókat is kínál.
 3. NordVPN Erőteljes, mégis olcsó, a NordVPN gyors sebességeket, számos fejlett biztonsági funkciót és naplózás nélküli házirendet biztosít.
 4. IPVanish Könnyű, nagy sebességű VPN erős biztonsággal, kiváló többplatformos támogatással és nagylelkű csatlakozási korláttal.
 5. PrivateVPN Ez a VPN nagyobb sebességet kínál, mint a legtöbb, nem tart naplókat, és megbízhatóan feloldhatja számos népszerű, földrajzilag korlátozott platformot.
 6. Surfshark Sokoldalú, biztonsággal elsődleges VPN, amely felszabadítja ausztrál streaming-szolgáltatások sok külföldi szolgáltatását.
 7. Hotspot pajzs Megbízható, könnyen használható VPN erős feloldó képességgel és nagysebességű szerverrel a világ minden tájáról.

Hogyan közvetíthetünk élő ausztrál TV-t külföldről VPN segítségével

A VPN-ek bonyolultnak tűnhetnek, de valójában nagyon könnyen kezelhetők. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy bárhonnan feloldja az ausztrál streaming platformokat. A nem fizetett csatornák esetén ez lehetővé teszi az ausztrál TV-műsorok ingyenes közvetítését.

A következőképpen nézheti meg az ausztrál tévét online a tengerentúlon:

 1. Kezdje az alább említett VPN-ek feliratkozásával (az ExpressVPN-t ajánljuk).
 2. Töltse le és telepítse a szoftvert, ügyelve arra, hogy a készülékhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Csatlakozzon a VPN bármelyik ausztrál szerveréhez.
 4. Próbáljon meg belépni egy geo-blokkolt ausztrál webhelyre. A tartalomnak azonnal be kell töltenie, bár előfordulhat, hogy törölnie kell böngészője cookie-jait és gyorsítótárát, és először frissítenie kell az oldalt.

Fizető VPN lefedettség INGYEN: Csak rövid távú VPN lefedettséget keres? Ha igen, akkor kihasználhatja az ExpressVPN előnyeit 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Miközben előleget kell fizetnie, bármikor visszavonhatja a teljes visszatérítés megszerzését, kérdés nélkül. Ez azt jelenti, hogy egy hónapig ingyenesen használhatja a szolgáltatást.

Milyen ausztrál tévét nézhetek szabadon a tengerentúlon?

Megfelelő VPN-vel az ausztrál TV-t a tengerentúlról szabadon közvetítheti, feltéve, hogy szabadon megtekinthető csatorna. Ez azt jelenti, ha nemzetközileg utazik, továbbra is ingyenesen elérheti a népszerű ausztrál csatornákat VPN-sel, ideértve a következőket:

 • ABC iView
 • SBS igény szerint
 • 7Plus
 • 9Now
 • Tíz játék (10. csatorna)

Az ausztrál TV külföldön történő nézésének legjobb VPN-jeinek kiválasztása

A VPN kiválasztása gyakran nehéz a versengő szolgáltatók száma miatt. A dolgok egyszerűsítése érdekében úgy döntöttünk, hogy megemeltük a sávot, és csak az alábbi kritériumoknak megfelelő szolgáltatásokat ajánljuk. Ez biztosítja, hogy biztonságos, gyors, biztonságos szolgáltatást kap, nem csak az ausztrál streaming platformokat feloldó szolgáltatást.

A VPN kiválasztásának kritériumai

 • Megbízható, nagy sebességű kapcsolatot biztosít
 • Nagy hálózattal rendelkezik legalább egy szerverrel Ausztráliában (ideális esetben több)
 • Hatékonyan megtörhetetlen titkosítást és számos kiegészítő biztonsági funkciót kínál
 • Nem naplózza személyesen azonosítható információkat
 • Van alkalmazásai a legnépszerűbb operációs rendszerekhez és eszközökhöz
 • Együttműködik a népszerű streaming szolgáltatásokkal

Legjobb VPN-ek az ausztrál TV-hez

Vessen egy pillantást az alábbiakra, és megtalálja a legjobb VPN-ket az ausztrál TV online nézéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020UNBLOCKS AUSZTRÁLIS TVTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több mint 3000 szerverhez nyújt hozzáférést 94 országban, beleértve Ausztráliát. Elég gyors az élő HD videó lejátszásához, bármilyen késés vagy észrevehető pufferolás nélkül. Továbbá, ez a szolgáltatás erős feloldó képességgel rendelkezik, és lehetővé teszi olyan platformok használatát, mint a TenPlay, 7plus és 9Now, a világ bármely pontjáról..

Ez a VPN 256 bites titkosítással, tökéletes titkosítással, valamint az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelemmel kezeli a forgalmat. Van egy kill kapcsoló (asztali verziókban), amely azonnal leállítja az összes adatátvitelt, ha a kapcsolat hirtelen csökken. Fizethet a Bitcoin segítségével, ha szeretné, de mint Az ExpressVPN nem regisztrál személyesen azonosítható információkat, tevékenységeidet egyik irányba sem lehet visszavezetni. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, hétfőn keresztül elérhető.

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Linux, MacOS, Windows, Android és iOS rendszerekhez. Vannak olyan egyedi firmware-ek is, amelyek célja, hogy ezt a szolgáltatást otthoni útválasztóval a lehető legegyszerűbben használják.

Előnyök:

 • Nagysebességű kapcsolatokhoz optimalizálva
 • Átfogó biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást
 • Fizetne névtelenül a Bitcoin segítségével

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatóknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

AZ AUSZTRÁLIA TV-JÁNLÓJÁNLÓJÁNLÓ VPN: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Elsőbbséget élvez az adatvédelemben, gyors, biztonságos kapcsolatokat kínál, és kiváló feloldási képességgel büszkélkedhet. A legjobb, hogy egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így teljesen kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostUNBLOKKS AUSTRALIAN TVTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 51 ausztrál szerverrel rendelkezik az írás idején, és több mint 5500 további 89 szerverrel rendelkezik más országokban. Nagyon gyors, felhasználóbarát, és képes felszabadítani számos földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatást, ideértve a 7plus és a 9Now külföldi szolgáltatásokat is. Ezenkívül a CyberGhost akár hét egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, így biztonságosan közvetítheti otthonát vagy útközben is.

Ez a VPN kiküszöböli a gondot az online biztonságban maradásként az összes biztonsági funkció előre konfigurálva van. Ide tartoznak a 256 bites titkosítás, az automatikus hirdetés blokkolás és a rosszindulatú programok ellenőrzése, a mindig bekapcsolt kikapcsoló (minden verzióban jelen van), valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelem. A CyberGhost nem naplózza azokat az információkat, amelyek azonosíthatnák Önt, de lehetővé teszi a Bitcoin-nal történő fizetést a hozzáadott névtelenségért. Az élő csevegés 24 órán keresztül elérhető.

A CyberGhost Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazásokat kínál. A Linux rendszerekhez és a kiválasztott internetes útválasztókhoz manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • A tesztelés lenyűgöző sebességeket tárt fel a streaminghez
 • Minimális konfiguráció szükséges
 • Szilárd adatvédelmi funkciók, beleértve a kill-kapcsolót

Hátrányok:

 • Nem működik megbízhatóan Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

A KÖLTSÉGVETŐ SZOLGÁLTATÓJA: A CyberGhost gyors, könnyen használható VPN, amely feloldja a népszerű ausztrál streaming szolgáltatásokat külföldön. Átfogó biztonsági és adatvédelmi funkciókat kínál, és 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNUNBLOKKS AUSTRALIAN TVTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN nagyobb hálózattal rendelkezik, mint bármely más nagyobb VPN, 62 országban több mint 5000 szerverrel (215 szerver csak Ausztráliában). Nagy sebessége és kivételes feloldó képessége révén kiváló választás mindenki számára, aki külföldön szeretné megnézni az ausztrál tévét. Még jobb, ha akár hat kapcsolat is megengedett, akkor a legtöbbet, ha nem az összes eszközt egyszerre védi.

Ez a szolgáltatás számos biztonsági lehetőséget kínál. Először is 256 bites titkosítás, testreszabható kill kapcsoló, ad-blokkoló, rosszindulatú program-leolvasó, valamint védelem a DNS, IPv6, WebRTC és port-továbbítás szivárgások ellen. Dönthet úgy is, hogy VP-n keresztül hozzáfér a Tor-hoz, vagy egyszerre két VPN-t is használhat. Ezenkívül a NordVPN-nek nincs naplózási politikája. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, ha bármilyen segítségre van szüksége.

A NordVPN rendelkezik Windows, Linux, Mac, Android és iOS alkalmazásokkal. Kézzel telepíthető bizonyos vezeték nélküli útválasztókra.

Előnyök:

 • Sok nagysebességű ausztrál szerver
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Lehetővé teszi a testreszabott biztonsági beállításokat
 • A legjobb költségvetési VPN a torrentinghez és streaminghez

Hátrányok:

 • A szerverkapcsolat néha lassú lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

MEGBÍZHATÓ LEHETŐSÉG: A NordVPN lehetővé teszi az ausztrál tartalom könnyedén történő streamingjét. Ez egy biztonságtudatos, olcsó VPN, gyors kapcsolatokat és kiváló feloldási potenciált kínál. Még egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is tartalmaz.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishUNBLOKKS AUSTRALIAN TVTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Több mint 1200 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban világszerte, Ausztráliát is beleértve. Ez egy gyors, könnyű szolgáltatás, erős többplatformos támogatással és ésszerű feloldási lehetőségekkel. Míg a legtöbb riválisa három és hat közötti egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, az IPVanish lehetővé teszi a 10-et, ami azt jelenti, hogy ideális azok számára, akik minden eszközt egyszerre akarnak védeni..

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítás, kill kapcsoló (asztali alkalmazásokban), valamint a DNS és IPv6 szivárgások elleni védelem kombinációjával mindig biztonságban van.. Dönthet úgy, hogy az OpenVPN forgalmat zavarja, ami akkor hasznos, ha a hálózat blokkolja a VPN-kapcsolatokat. Az IPVanish nem naplózza személyesen azonosítható információkat, azaz szinte teljesen névtelen online leszel. Kell segítség? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal élő chat-en keresztül, a nap 24 órájában.

Az IPVanish alkalmazásokat kínál Windows, Android, Amazon Fire TV és Firestick, MacOS és iOS rendszerekhez. Linux alapú platformon és kiválasztott hálózati útválasztókon működik, de manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Lenyűgöző sebesség
 • Erős a magánélet és a biztonság szempontjából
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakoztatását egyszerre

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy feloldja a nagyobb streaming platformokat

Pontszámunk:

4 kívül 5

MINDEN ESZKÖZ VÉDELME: Az IPVanish nagy sebességgel, erőteljes biztonsággal, nem naplózási politikával és magasabb kapcsolatkorlátgal büszkélkedhet, mint a legtöbb. Mindegyik terve egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNUNBLOKKS AUSTRALIAN TVTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN Lehet, hogy csak 88 szerverrel rendelkezik 57 országban (négy Ausztráliában), de nagyobb sebességet kínál, mint sok versenytársa. Ezenkívül ez a VPN megbízhatóan feloldhatja a streaming szolgáltatások hatalmas sorozatát, beleértve a Netflix Australia, a 7plus és a 9Now külföldi szolgáltatásokat. Ez a szolgáltatás egyszerre hat kapcsolatot tesz lehetővé, így biztonságosan böngészhet bármelyik eszközön.

A 256 bites titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, de a PrivateVPN emellett biztonságos is egy kill kapcsolóval (Windows), valamint a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgásvédelemmel.. Ez a VPN szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, így magánélete jó kezekben van, még akkor is, ha úgy dönt, hogy nem fizet a Bitcoin-val. Az élő csevegés napi 22 órában elérhető (az 1-3PM PST kivételével), és az Ön engedélyével a személyzet akár távolról is telepítheti vagy konfigurálhatja a szoftvert az Ön számára.

A PrivateVPN alkalmazások elérhetőek MacOS, Windows, iOS és Android rendszerekhez. A VPN-t manuálisan kell beállítani, mielőtt Linux rendszeren vagy támogatott útválasztón használnák.

Előnyök:

 • Nulla naplók szolgáltatója
 • Nagyon gyors sebesség
 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén

Hátrányok:

 • Kis kiszolgálók száma
 • Nincs 24 órás élő chat

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NO-FUSS STREAMING: A PrivateVPN gyorsabb, mint a legtöbb, log-mentes, biztonság-központú, és képes feloldni az olyan makacs szolgáltatásokat, mint a Netflix külföldön. A csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNUNBLOKKS AUSTRALIAN TVTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Körülbelül 1000 szerverhez nyújt hozzáférést a több mint 60 országban, beleértve Ausztráliát. Megfelelő sebességgel, korlátlan sávszélességgel és olyan nagy platformok feloldásának képességével, mint például a 9Now, tökéletes azok számára, akik szeretnék naprakészen maradni kedvenc műsoraikkal nyaralás közben. Sőt, a Surfsharknak nincs csatlakozási korlátja, azaz nem kell az egyik eszközt biztonságtalanul hagynia, csak azért, mert útközben szeretne nézni.

Ez a VPN 256 bites AES titkosítást, a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgások elleni védelmet, valamint a kill kapcsolót használja, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa. Automatikusan blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat, és ha egy olyan országban tartózkodsz, ahol szigorú online cenzúra áll fenn, a NoBorders szolgáltatás lehetővé teszi a web elérését, mint általában. A Surfshark nem naplózza személyesen azonosítható információkat de fizethet a Bitcoin-ban a hozzáadott adatvédelemért, ha szeretné. A támogatás a nap 24 órájában, hétfőn keresztül elérhető.

A Surfshark alkalmazásokat kínál Windows, Linux, MacOS, iOS és Android számára. Kézzel telepíthető a támogatott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Általában tisztességes sebesség
 • Csatlakoztasson annyi eszközt, amennyit csak akar
 • Feloldja az ausztrál streaming szolgáltatások széles skáláját

Hátrányok:

 • Kevesebb szerverrel rendelkezik, mint néhány riválisánál
 • Még mindig rendelkezik alkalmanként lassú szerverrel

Pontszámunk:

4 kívül 5

Bármelyik tévénézés: A Surfshark nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára és magánéletére, ugyanakkor olyan felhasználóbarát alkalmazásokat és sebességeket is biztosít, amelyek elég gyorsak a késés nélküli streaminghez. A legjobb az egész, hogy minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsUNBLOKKS AUSTRALIAN TVTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs Körülbelül 3000 szerverrel rendelkezik több mint 70 országban (Ausztráliát is beleértve). Ez azt jelenti, hogy könnyű elérni a nagy sebességű kapcsolatot, bárhol is van, és lehetővé teszi az észlelhető pufferolástól vagy késéstől való folyamot. A Hotspot Shield feloldja a nagyobb platformokat, mint például a Netflix US, 7Plus és 9Now, tehát nagyon kevés korlátozás van arra, amit meg lehet nézni.

Ez a VPN különféle biztonsági funkciókat tartalmaz, ideértve a 256 bites titkosítást, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet, valamint egy kill kapcsolót, amely leállítja az összes forgalmat, ha váratlanul lekapcsolódik a VPN-től. Van még néhány fejlettebb lehetőség, köztük egy, amely automatikusan megvédi Önt, ha nem biztonságos wifi hálózatokon van. A Hotspot Shield nem tárol semmilyen személyes azonosítást lehetővé tevő információt, miután megszakadt. Ha segítségre van szüksége, akkor az ügyfélszolgálatot élő csevegés útján érheti el, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

A Hotspot Shield alkalmazások elérhetőek Windows, iOS, MacOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Kiváló feloldási potenciál
 • Megbízható, nagy sebességű csatlakozások
 • Erős a biztonságon

Hátrányok:

 • Néhány korábbi adatvédelmi aggodalom
 • Nem támogatja a Linuxot vagy az útválasztókat

NOVICE-barátbarát VPN: A Hotspot Shield gyors kapcsolatokkal, könnyen használható alkalmazásokkal, erőteljes biztonsági funkciókkal és kiváló feloldási képességekkel büszkélkedhet, amelyek megkönnyítik az ausztrál tévék külföldi nézését. Ez a szolgáltatás 45 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Átadhatom az ausztrál TV-t külföldön egy ingyenes VPN-sel?

Míg az ingyenes VPN-k vonzó lehetőség lehetnek, azt javasoljuk, hogy ne használjon egyet. Először is, gyakran kevesebb szerverrel rendelkeznek, mint fizetett VPN-ekkel, még több felhasználóval. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nagyon lassú sebességet tapasztal, ami megkönnyíti, vagy akár lehetetlenné teszi az adatfolyamot. Érdemes megjegyezni, hogy az ingyenes VPN-ket általában az elsőként blokkolják a streaming platformok, így akkor is, ha a szolgáltatása ausztrál szervereket kínál (amelyeket nem mindegyik tesz lehetővé), akkor is mindig nem lesz képes megnézni semmit.

Az ingyenes VPN-szolgáltatók nem számláznak közvetlenül a felhasználóra, ám vannak más módon pénzt keresni. Ezek közé a módszerekbe beletartozhat a hirdetések beillesztése a meglátogatott oldalakba vagy a megnövekedett sebességért való fizetés engedélyezése. Egyes szolgáltatások azonban árnyékosabb taktikákat alkalmaznak. Például tárolhatnak nyomkövető sütiket az eszközén, és értékes információkat gyűjthetnek, ideértve azt is, hogy mely webhelyeket látogatják meg és milyen gyakran. Idővel ezek az adatok összeállíthatók egy felhasználói profilban és eladhatók a hirdetők számára, valószínűleg az Ön tudta nélkül.

Végül, nem könnyű megmondani, hogy a választott VPN biztonságos-e vagy sem. A múltban láttuk, hogy a jól ismert szolgáltatások visszaélnek a felhasználók bizalmával, például amikor Hola segített a felhasználói sávszélességű botnet működtetésében. A kisebb szolgáltatások azonban nem feltétlenül megbízhatóbbak; egy ingyenes VPN-kkel kapcsolatos 2016. évi tanulmány szerint 40% -a tartalmazott rosszindulatú programokat, több mint 80% -uk sebezhető volt az IPv6-szivárgások ellen, és 18% -uk egyáltalán nem használt titkosítást.

A legjobb módja annak, hogy online megvédje magát használjon egy jól megalapozott, megbízható VPN-t az ügyfél első adatvédelmi politikájával.

Milyen ausztrál tartalmat nézhetek meg egy VPN-sel?

Ha csatlakozik egy ausztrál VPN-kiszolgálóhoz, akkor használhatja az internetet és hozzáférhet a földrajzilag blokkolt szolgáltatásokhoz, mintha valójában ott lenne. Ez azt jelenti, hogy képes lesz streaming tartalmakat átadni olyan platformokról, mint a TenPlay, 9Now, 7plus, Stan és a Foxtel Now. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a műsorokat, amelyeket külföldről közvetíthet egy megfelelő VPN segítségével:

 1. Ausztrál Labdarúgó Liga (7plus)
 2. Australian Open Tennis (7plus)
 3. Szerelem Island Ausztrália (9Now)
 4. House Hunters International (9Now)
 5. Fekete könyvek (Netflix Ausztrália)
 6. Egy éjjeliőr naplója (Netflix Ausztrália)
 7. Ausztráliai Bachelor (TenPlay)
 8. Kilépés a Neverlandből (TenPlay)
 9. A RuPaul Drag Race (Stan)
 10. Milliárd (Stan)

Mire használhatok még egy VPN-t?

Miközben a VPN-k lehetővé teszik az ausztrál TV-k közvetítését külföldön, számos egyéb felhasználásuk is van. Például felhasználhatja azokat a webszűrés megkerülésére, amikor nyilvános wifi-hálózatokhoz kapcsolódik, vagy ha szigorú online cenzúrával rendelkező országban vannak. Ez azt jelenti, hogy külföldi szerencsejátékokat és szerencsejáték-oldalakat is használhat, még akkor is, ha az Ön országa általában blokkolja őket.

Mivel a forgalom titkosítva van, biztonságosan használhat olyan szolgáltatásokat, mint a Westpac, a CBA és az ANZ online banki szolgáltatások, anélkül, hogy aggódnia kellene, mert valaki elfogja az Ön adatait. Ezenkívül számos szolgáltatás automatizált rendszereket használ a fiókjához való hozzáférés korlátozására, ha egy másik országból érkezik hozzá. Ha azonban előzőleg csatlakozik egy otthoni VPN szerverhez, jelentősen csökkenti annak esélyét.

Lásd még: A legjobb VPN-ek Ausztráliában

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector