7 legjobb VPN az Android TV dobozokhoz a gyors, privát streamingért

A legjobb VPN-k Android tv-dobozokhoz


Az Android TV dobozok plug-and-play alternatívái a médiaközpont-szoftvereknek, például a Kodi vagy a Plex. Mivel nem igényelnek sok konfigurációt, ideálisak azok számára, akiknek nincs meggyőződésük, képességeik vagy idejük a hagyományos médiaközpont felállításához. Mivel az Android egy ingyenes, nyílt forrású operációs rendszer, a hardver általában meglehetősen olcsó.

Amikor Android TV dobozt vásárol, akkor rájön, hogy számos video alkalmazás telepítve van. A probléma az, hogy ezek az alkalmazások gyakran földrajzilag zárolják a tartalmukat. Ez azt jelenti, hogy csak egy adott országból vagy régióból érhetők el. Például, ha az Egyesült Államokban él, akkor nem fogja tudni TV-műsorokat nézni a BBC iPlayer-en.

Ezt a problémát úgy oldhatja meg, hogy csatlakozik egy virtuális magánhálózathoz (VPN). A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, és egy másik hely kiszolgálón vezetik át. Bármely külső megfigyelő számára úgy tűnik, hogy a forgalom az a régióból származik, ahol a szerver található. Sőt, még jobb, hogy a titkosított adatokat senki sem tudja olvasni a dekódoló kulcs nélkül.. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltató látja a meglátogatott webhelyeket, az Ön által közvetített tartalmat és online tevékenységeinek részleteit eladja, vagy felhasználja a kapcsolat fojtásának igazolására.

Részletesebben részletesebben, tovább, de ha nincs ideje tartózkodni, itt van a legjobb válogatások összefoglalása.

Azt találtuk, hogy ezek a legjobb VPN-k az Android TV dobozok számára:

 1. ExpressVPN Legfontosabb ajánlása az Android TV dobozokhoz. Gyors, szilárd biztonsággal, és felszámolhat rengeteg olyan streaming webhelyet, mint a Netflix. Magában foglalja a router támogatását és az intelligens DNS szolgáltatást, ha az Android doboz nem támogatja a VPN-ket. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Nem naplózza a VPN-t nagy biztonsággal és szupergyors kiszolgálókkal. Feloldja a Netflix és más streaming webhelyek blokkolását. Legjobb költségvetési VPN az Android TV-hez.
 3. NordVPN Erős biztonság és gyors kiszolgálók. Feloldhatja a Netflix, valamint a legtöbb egyéb streaming webhely blokkolását.
 4. IPVanish Kiválóan használható azoknak a Kodi felhasználóknak, akiknek könnyű, távirányítóbarát megoldásra van szükségük. Erõs biztonság és megfelelõ sebesség, de nem fog megbízhatóan mûködni a Netflixnél.
 5. PrivateVPN Ez egy kiválóan alkalmas video streaming webhelyek feloldására, miközben erős biztonságot és jó sebességet biztosít.
 6. Surfshark Feloldja a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer feloldását, és korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.
 7. Hotspot pajzs Nagyon gyors, biztonságtudatos VPN, amely felszabadítja számos jelentős streaming szolgáltatást külföldön.

A legjobb VPN-k az Android TV dobozokhoz

Több tucat VPN érhető el, de nem mindegyik a legmegfelelőbb az Android TV box felhasználói számára. Az alábbiakban kiemelem az öt legjobb streaming VPN-t, feltárjuk azok működését és magyarázzuk meg, hogy melyik platformon érhetők el. Végül is nincs ok a VPN használatát az Android TV dobozra korlátozni. Annak eldöntésére, hogy mely szolgáltatások voltak a legjobbak az Android TV dobozokhoz, a következő VPN-ket kerestük:

 • Gyors adatátviteli sebesség és stabil kapcsolat
 • Egy dedikált Android alkalmazás, valamint egy különálló APK fájl a kézi telepítéshez
 • Olyan streaming szolgáltatások feloldásának képessége, mint például a Netflix
 • Az adatok minimális naplózása, hogy a böngészés valóban privát legyen

Itt található az Android TV dobozokhoz tartozó legjobb VPN-ek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a gyors sebességnek és a sávszélesség-korlátozások hiányának köszönhetően a HD-tartalom streamingjéhez tartozó legjobb VPN-k között. Ez az egyik legbiztonságosabb, mert 256 bites AES titkosítást használ (ami milliárd évet vesz igénybe a kényszerítésnél), és nem naplózza az Ön IP-címét vagy a meglátogatott webhelyeket. Még egy hálózati zár is leállítja az összes internetes forgalmat, amikor a VPN-kapcsolat megszakad.

Az ExpressVPN szervereket kínál több mint 90 országban. Feloldhatja a legnépszerűbb streaming-platformokat, köztük a Netflix-t, az Amazon Prime Video-t, a HBO-t és az iPlayer-t, annak ellenére, hogy minden erőfeszítést megpróbálnak megakadályozni a VPN-felhasználók számára a régiókhoz kötött tartalmak elérését..

Ez a VPN tartalmaz alkalmazásokat Windows, Mac, iOS, Android, Linux és bizonyos útválasztókhoz. Kézzel is konfigurálható a Chrome OS, az Apple TV, a Playstation és az Xbox One kezelésére.

Előnyök:

 • Zökkenőmentesen működik az Android TV készülékekkel és egyszerűen használható
 • A szupergyors kiszolgálók kiválóan alkalmasak a HD tartalom streamingjére
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • 24/7 élő chat ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb ezen a listán

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Legjobb VPN az Android TV-hez: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás az Android TV dobozokhoz. Feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime szolgáltatásokat. Kiváló adatvédelmi szolgáltatások és kiváló biztonság. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost a rendelkezésre álló egyik legbiztonságosabb VPN. Nem vezetnek naplókat a böngészési előzményekről, a csatlakozási időkről vagy az IP-címről, és az összes forgalmat 256 bites titkosítás biztosítja. Még olyan kiegészítő funkciókat is tartalmaz, mint például a beépített hirdetés-blokkoló, a kényszerített HTTPS-átirányítás és a rosszindulatú programok védelme, így biztosítva, hogy mindenkor védve legyen az internet leggyakoribb veszélyeitől és bosszantásaitól..

A CyberGhost alkalmazásnak vannak olyan gombjai, amelyekre kattinthat, ha el akarja érni. Ezek közül a TV-box felhasználók számára a legérdekesebb az „Unblock Streaming” csempe. Ez lehetővé teszi, hogy a listából olyan szolgáltatásokat válasszon, mint a Netflix, az Amazon Prime és a Comedy Central, majd a megfelelő régió szerveréhez kapcsolódik. Míg a CyberGhost kevesebb helyet kínál, mint versenytársai közül, Európában és az Egyesült Államokban magas a kiszolgálók száma, ahol a népszerű streaming platformok többsége található.

A CyberGhost alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Linux, iOS és Android számára. Kézzel beállítható úgy, hogy működjön néhány WiFi útválasztóval.

Előnyök:

 • Könnyen használható Android TV dobozokkal
 • Költségvetési szolgáltató, amely nem veszélyezteti a biztonságot és az adatvédelmet
 • A tesztelés lenyűgöző sebességeket tárt fel a streaminghez

Hátrányok:

 • Nem működik az Egyesült Arab Emírségekben vagy Kínában

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VÁLASZTÁS: A CyberGhost egyszerűen használható az Android TV egyéni alkalmazásával. Feloldja a népszerű streaming tartalom blokkolását. Kevesebb szerverválasztással rendelkezik, mint a legközelebbi riválisok. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN számos különféle szervert kínál, köztük az ultragyors streaminghez optimalizált kiszolgálókat is. Ha érdekel 4K-tartalom nézése a tévékészüléken (feltételezve, hogy hardvere támogatja), ez óriási plusz. Sőt, még ennél is jobb, hogy a NordVPN hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé egyetlen számlán, ami sokkal nagyvonalúbb, mint a legtöbb más VPN-szolgáltató. Még élő chat-ügyfélszolgálat is működik, ha bármilyen probléma merül fel.

A biztonság szempontjából sem rossz. Az NordVPN katonai titkosítást használ, amelyet (az írás időpontjától kezdve) nem lehet megtörni. Nem regisztrál semmilyen személyesen azonosítható információt, és a kill kapcsoló lehetővé teszi az alkalmazások internet-hozzáférésének blokkolását, amikor a szerverhez való kapcsolat elveszik.

A NordVPN rendelkezik Windows, MacOS, Android és iOS alkalmazásokkal, böngésző pluginokkal a Firefox és a Chrome számára. Kézzel telepíthető Linux alapú rendszerekre és a WiFi router megfelelő választékára.

Előnyök:

 • A veterán olcsó szolgáltató jól működik az Android TV-vel
 • Robusztus biztonsági és adatvédelmi hitelesítő adatok
 • Feloldja a legnépszerűbb streaming oldalakat, például a Netflix, a BBC iPlayer és így tovább
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazások lassúak lehetnek

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN nagyszerű választás. Nagy értékű opció, amely jól működik az Android TV dobozokkal. Tisztességes HD streaming sebesség. Lehetővé teszi akár 6 egyidejű eszköz csatlakoztatását. Nincsenek naplók. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish rendkívül népszerű VPN a Kodi felhasználók körében, mivel alacsony ára és elhanyagolható hatása van a kapcsolat sebességére. Szervereinek többsége birtokolja és karbantartja, lehetővé téve a hálózat minden aspektusának ellenőrzését és a problémák gyorsabb megoldását, mint a legtöbb versenytársnál. Az ExpressVPN-hez hasonlóan az IPVanish 256 bites AES titkosítást is használ. Ezenkívül további biztonsági lehetőségeket is felkínál, beleértve a megszakító kapcsolót, a szokásos IP-címváltoztatásokat és az OpenVPN-összeomlást.

Az IPVanish nem tudja blokkolni bizonyos streaming platformokat, de kiválóan segíti a védettséget a P2P hálózatok és a Kodi használatakor. Könnyű, könnyen használható Android-alkalmazásának köszönhetően tökéletes a tv-készülék felhasználói számára. Ezenkívül az IPVanish működik minden tesztelt Kodi-kiegészítővel.

Az IPVanish az egyszerűbb VPN-k telepítése, kiváló többplatformos támogatása révén. Vannak alkalmazások Windows, iOS, Android és Amazon Fire Stick számára. Kézzel konfigurálható úgy, hogy Linuxon és Linux-alapú eszközökön, például a Raspberry Pi-n működjön.

Előnyök:

 • Jól működik az Android TV-vel
 • Nagyon gyors sebesség
 • A teljesen logless szolgáltatás nem veszélyezteti adatvédelmét

Hátrányok:

 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását
 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú

Pontszámunk:

4 kívül 5

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ: Az IPVanish kiválóan alkalmazható azoknak a családoknak, amelyek több eszközt csatlakoztatni szeretnének egy jó alkalmazásválasztékkal. A Kodi felhasználók kedvence, amely szintén jól működik a legtöbb Android TV dobozban. Meg lehet tenni a 24 órás élő támogatással. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nem olyan jól ismert, mint a többi általunk lefedett VPN, de a használhatóság szempontjából jóval meghaladja a súlyát. A PrivateVPN teljesen logless, 256 bites titkosítást használ, és nincs sávszélesség-korlát. Bár csak 75 szerver működik 56 országban, az átlagot meghaladó sebességgel rendelkezik, és nem észlelhető pufferelést tartalmaz az 1080p tartalom streamingjében.

A PrivateVPN képes felszabadítani a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video feloldását, azonban nem tudja megkerülni a Kína nagy tűzfalát. A társaság élő chat-szolgáltatást kínál munkaidőben, hosszabb válaszidővel a hétvégén. Az Ön jóváhagyásával a támogatási személyzet távirányítással irányíthatja az eszközt is, hogy szükség esetén a nehezebb problémákat megoldhassa.

A PrivateVPN alkalmazások elérhetőek Android, Windows és iOS rendszerekre. Manuálisan telepíthető MacOS-ra, Linux-ra és néhány internetes útválasztóra.

Előnyök:

 • Nagyon jól működik az Android TV-vel
 • Új felépülő és bővülő hálózat

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • Kínában nem működik

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Nagy sebesség: A PrivateVPN állandóan megbízható. Jól működik az Android TV dobozokkal. Jó általános felhasználásra és torrenting. A sebesség meglepően jó volt a piac ezen végén. Szeretnénk egy 24/7 élő támogatási lehetőséget. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark egy fiatal VPN-szolgáltató, amely lehetővé teszi, hogy annyi eszközt csatlakoztasson, amennyit csak akar, alacsony áron. Android TV-alkalmazás elérhető a Google Playről, és a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és az Amazon Prime Video feloldásához használható..

Az alkalmazások erős titkosítást és egy kill kapcsolót használnak, amely megállítja az internetes forgalmat, ha a VPN-kapcsolat csökken. Az élő csevegés éjjel-nappal elérhető. Ez nem a leggyorsabb VPN, kiszolgálói listája a rövid oldalon található, de a legtöbb kábelvágóhoz többnek kell lennie.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Android TV és Linux rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • 24 órás élő csevegést kínál
 • Korlátlan eszköz

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Néhány lassú sebesség

Pontszámunk:

4 kívül 5

KERETLEN CSATLAKOZÁSOK: A Surfshark az egyetlen VPN ebben a listában, amely korlátlan számú egyidejű kapcsolatot kínál. Feloldja a Netflix és más streaming webhelyek feloldását, miközben biztonságban és magántulajdonban van. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs Kb. 3200 szerverrel rendelkezik több mint 70 országban. Nagy sebessége és erős feloldóképessége azt jelenti, hogy bármilyen probléma nélkül feloldhatja és patakválthatja a régiónként zárolt platformokat, mint például a BBC iPlayer, a Netflix USA és a Hulu. Legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat egyszerre, és bár az alkalmazások nagyon egyszerűen használhatók, az élő csevegés alapú támogatás elérhető a nap 24 órájában,.

Ez a szolgáltatás számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik. Például van egy IPv6 és DNS szivárgásvédelem, 256 bites titkosítás és egy kill kapcsoló, amely leállítja az összes forgalmat, ha a kapcsolat váratlanul leesik. Ha szeretné, engedélyezheti, hogy egyes webhelyek teljes mértékben megkerüljék a VPN-t, vagy bármikor automatikusan csatlakozzanak egy nem biztonságos hálózathoz.. A Hotspot Shield nem naplózza személyesen azonosítható információkat, amint az ülés befejeződik.

A Hotspot Shield alkalmazásokat kínál Android, MacOS, iOS és Windows számára.

Előnyök:

 • Sok nagy streaming szolgáltatást nyit meg
 • Erős biztonsági hitelesítő adatok
 • Nagyon nagy sebesség

Hátrányok:

 • Foltos adatvédelem
 • Nincs Linux támogatás

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

SZABAD VERSENY: A Hotspot Shield erőteljes választás bármely Android TV dobozhoz, erős biztonsági funkcióinak, kiváló feloldási képességének, nagy sebességének és 45 napos pénz-visszafizetési garanciájának köszönhetően..

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervreGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t egy Android TV dobozhoz?

Noha ingyenes VPN-szolgáltatások érhetők el, több okból javasoljuk, hogy ne használja őket. Először is, sokkal lassabbak, mint a fenti VPN-ek. Általában úgy tűnik, hogy sokáig tart, még ha csatlakoztatva is ellenőrzi az e-mailjeit, nem is beszélve a HD videó streamingéről.

Másodszor, figyelembe kell vennie, hogy ezek a VPN-szolgáltatók hogyan keresnek pénzt. Ha különösen gátlástalanok, akkor semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy hirdetései megjelenjenek minden meglátogatott webhelyen, vagy pedig internetes előzményeiket értékesítsék harmadik felek számára. Elsődlegesen az emberek kapcsolódnak a VPN-ekhez, hogy privát böngészést folytassanak, de ha ingyenes VPN-t használ, akkor van esély arra, hogy valóban jobban ki van téve, mint valaha.

Végül, egy ingyenes VPN segítségével megnyithatja rendszerét mindenféle fenyegetés előtt. Ezek lehetnek olyan egyszerűek, mint egy VPN-ügyfél, amely rosszindulatú programokat telepít a számítógépére, vagy olyan fejlett, mint a rendszer használata a botnet részeként. A biztonság érdekében azt javasoljuk, hogy ragaszkodjon a megbízható, jó hírű VPN-szolgáltatásokhoz, és alaposan tartalmazzon adatvédelmi irányelveket.

A VPN kézi beállítása az Android TV dobozban

Az összes fent említett VPN-vel Android-alkalmazások elérhetők a Google Play Áruházban. Telepítésük olyan egyszerű, mint egy fiók regisztrálása egy adott szolgáltatónál, majd a megfelelő név keresése az App Store-ban. Nem kell azonban aggódnia, ha nem tud hozzáférni az eszközöd App Store-jához. Az Android lehetővé teszi a VPN kézi telepítését és konfigurálását is. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell ezt lépésről lépésre végrehajtani.

APK-fájl manuális telepítése

Alapvetően az App Store az APK fájlok megtalálásának és telepítésének egyszerűbb módja. Ha azonban a megfelelő fájlt valahol máshol megtalálja, és áthelyezi a készülékére, akkor pontosan ugyanúgy telepíti. Az alkalmazásbolt ilyen módon történő megkerülése „oldalsó betöltése”. Először lépjen a VPN-szolgáltató webhelyére. Azon az oldalon, ahol kiválasztja a platformját, keressen egy közvetlen linket az APK fájlhoz az Android címsor alatt. Koppintson rá a letöltés megkezdéséhez.

android lehetővé teszi ismeretlen forrásokból

A szoftver telepítése előtt engedélyeznie kell a jogosulatlan forrásokból történő telepítést. Ez a szolgáltatás célja, hogy megvédje Önt a potenciálisan vázlatos alkalmazásoktól, de mivel tudjuk, hogy ez biztonságos, nincs kockázata. Menj a magadhoz Beállítások menü és válassza ki a Képernyő lezárása és biztonság választási lehetőség. ABA oldal felénél megjelenik a Ismeretlen források beállítás - érintse meg, hogy bekapcsolja.

Ezután nyissa meg az eszköz fájlkezelő alkalmazását. Keresse meg a letöltések mappát, és kattintson az éppen letöltött APK fájlra. Miután megkérdezték a megerősítést, a VPN alkalmazás elkezdi a telepítést, amelyet követően használhatja.

Az Android beépített VPN-beállításainak használata

Kezdje azzal, hogy megy a sajátjához Beállítások menü. Most, attól függően, hogy melyik Android verziót használja, az alábbi menüpontok kissé eltérően fogalmazhatók meg, de általában meglehetősen könnyű megmondani, hogy mire van szüksége. Az én esetemben megérintettem a Több opció a Vezeték nélküli és hálózatok irányba, majd választotta a VPN választási lehetőség.

Koppintson a + ikon a képernyő jobb felső sarkában. Ha még nem állította be a lezárási képernyő PIN-kódját vagy jelszavát, akkor a rendszer kéri, hogy tegye ezt meg most. Miután gondoskodott róla, adjon nevet a VPN-kapcsolatának (ebben az esetben az „IPVanish” -t használtam, de érdemes elnevezni annak a kiszolgálónak a helyét, amelyhez csatlakozik).

ipvanish android telepítés

A következő lépés a VPN adatainak megadása. Ez szolgáltatónként eltér, de a vonatkozó információk általában a weboldalon érhetők el az Android telepítési útmutatójuk alatt. A video streaminghez az IPVanish javasolja a PPTP használatát, ezért válassza ezt a listából. Ezután be kell írnia annak a szervernek a címét, amelyhez csatlakozni szeretne. Megint megtalálja ezeket a szolgáltatója webhelyén. Ha a kiszolgálói címlista megtalálására törekszik, érdemes megnéznie a Linux telepítési útmutatóit, mivel erre a platformon szintén szükség van erre a lépésre.

Végül írja be bejelentkezési adatait az alsó mezőbe, és nyomja meg Megment. Ha nem szeretné, hogy minden alkalommal jelentkezzen be kézzel, akkor ellenőrizze a Mindig bekapcsolt VPN opció először. Innentől csak érintse meg a kapcsolatot, és ha minden működött, csatlakozni fog a választott szerverhez. Az IP-cím ellenőrzőjével ellenőrizheti, hogy VPN működik-e, és megtudhatja, hogy az IP-cím melyik régióba kapcsolódik.

Lásd még:

 • A legjobb VPN-k a Kodi számára
 • Hogyan telepítsünk VPN-t a Kodi-ra
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 55