7 legjobb VPN az Egyesült Királyságban, és néhány, amelyet el kell kerülni

A legjobb vpn az Egyesült Királyságban
Számos oka van a VPN használatának az Egyesült Királyságban, például földrajzilag blokkolt tartalmak eléréséhez, például az Egyesült Királyság Netflixéhez vagy a BBC iPlayerhez, ha az Egyesült Királyságon kívül utazik. A VPN használata szintén népszerű az Internet felhasználók magánéletének védelme érdekében a hackerek, az internetszolgáltatók, a hirdetők vagy akár a kormányok szippantása ellen..

2016 novemberében a brit közvélemény felébredt a nyomozati hatalmi törvényről, amely legalizálta az összes lakos felügyeletét, kevés felügyelet mellett. Ez azt jelenti, hogy online tevékenységét most árnyékbeli kormányzati ügynökségek intenzív ellenőrzésnek vetik alá, akik képesek bármire és mindent nyomon követni az interneten. Még egy ok a VPN használatához Nagy-Britanniában.

Ha nem akarja elolvasni a cikk többi részét, itt található az Egyesült Királyság számára ajánlott VPN-k összefoglalása

Ezeket találtuk az Egyesült Királyság 7 legjobb VPN-jéhez:

  1. Az ExpressVPN az Egyesült Királyság legjobb VPN-je. Nagy sebesség és biztonsági szolgáltatások. Együttműködik a BBC iPlayer, a Netflix, a SkyGo és a legtöbb más brit és nemzetközi TV-streaming szolgáltatással. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi Önt.
  2. CyberGhost A legjobb költségvetési választás, amely nem engedi meg a sebességet és a biztonságot. Jól működik streamingben.
  3. NordVPN Jó mindenki. Nagyon jó a sebesség, biztonság és az Egyesült Királyság és a nemzetközi streaming oldalak feloldásának képessége szempontjából.
  4. IPVanish A Kodi és az Amazon Fire Stick felhasználói kedvence, könnyen használható alkalmazások, és ne maradjon napló.
  5. VyprVPN Erős biztonság, jó sebesség. Feloldhatja az Egyesült Királyságban folyó sok streaming tartalmat.
  6. Surfshark Biztonsági központú szolgáltató, elég gyors a késés nélküli streaminghez, és képes feloldni a legnépszerűbb brit streaming szolgáltatások néhányát.
  7. Hotspot pajzs Ez a VPN könnyen felszabadítja a népszerű brit külföldi szolgáltatásokat. Ennél is fontosabb, hogy folyamatosan nagy sebességet és széles körű biztonsági funkciókat is biztosít.

A fenti okokból a legjobb, ha VPN-t használ az Egyesült Királyság internetes elérése közben. A Virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az összes eszközre és onnan érkező forgalmat egy közvetítő kiszolgálón keresztül történő alagút segítségével. Ez hozzáteszi a magánélet és a biztonság egy rétegét - ezáltal a lehallgatók hangolását rendkívül megnehezíti.

A VPN kiváló lehetőség a helyi tartalmak elérésére külföldön is. A brit emigránsok és a nyaralók VPN-t használhatnak olyan csatornák nézésére, mint a Sky, a BBC és a BT Sport, még akkor is, ha ázsiai vagy latin-amerikai fizikai jelenlétük van. Csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a VPN szolgáltatásba, válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Királyságban, és kattintson a „Csatlakozás” gombra..

Miután a kapcsolat létrejött, a fogadó webhely feltételezi, hogy Ön Nagy-Britanniában tartózkodik - ezáltal megnyitja a korábban nem elérhető tartalmat.

A legjobb VPN-k az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyság számára a legjobb VPN-k listája a következő tényezőkre épül

  • A szolgáltatás sebessége és megbízhatósága
  • Erős titkosítási paraméterek
  • Nincsenek felhasználási naplók
  • Könnyen feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat
  • Szerverek Nagy-Britanniában, így külföldön csatlakozhat a helyi tartalmakhoz, például a BBC iPlayerhez
  • Alkalmazások Androidra és Telefonra / iOS-ra

A fenti kritériumok alapján ezek a legjobbak:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárAblokkolja az Egyesült Királyság tartalmátTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltatás az ügyfelek általi megközelítés, a nagy sebesség, a minimális állásidő és a kiszolgálók nagy hálózata miatt.

A vállalat több mint 3000 szervert üzemeltet 94 országban, gyors és hatékony összeköttetéssel mindenki számára, és egyéb szolgáltatásokkal is. Az Egyesült Királyságban öt hely található - ideális az ország lakosai számára, akik külföldre utaznak és szeretnének hozzáférni olyan helyi tartalmakhoz, mint a BT Sports, a Sky és a BBC iPlayer..

Az ExpressVPN nem tárol semmilyen forgalmi naplót. Kialakít néhány minimális információt, például a kapcsolat dátumát (nem az időt), a szerver helyének megválasztását és a felhasznált teljes sávszélességet. Az Ön egyéni IP-címét semmilyen körülmények között nem naplózza, így a szolgáltatás nem fogja azonosítani.

Ezenkívül a társaság székhelye a Brit Virgin-szigetek - a brit hatóságok joghatósága alá tartozik. Ezért adatait nem veszélyezteti.

Ha azonban továbbra is kellemetlennek tartja a metaadatok megőrzését, akkor megnyugtató tényező az, hogy a szolgáltatás soha nem naplózza az Ön egyedi IP-címét. Ezen felül regisztrálhat egy író e-mail fiókon keresztül, és fizethet a Bitcoinon keresztül - így biztosítva van az Ön személyes adatai és névtelensége.

Az ExpressVPN a 256 bites AES-CBC-t használja titkosítási szabványaiként, valamint a HMAC hitelesítést és a tökéletes előremeneti titkot. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet hálózati zárnak nevezünk, ami azt jelenti, hogy az összes webes forgalom ideiglenesen leáll, ha a kapcsolat váratlanul leesik..

A szolgáltatás zökkenőmentesen képes felszabadítani a földrajzilag korlátozott tartalmat a Netflix-en. Kompatibilis mind a Hulu-val, mind a BBC iPlayer-kel, és támogatja a torzítást.

Vannak alkalmazások Androidra és iOS-re, valamint asztali kliensek Windows, MacOS és Linux rendszerre.

Előnyök:

  • Az Egyesült Királyság kiemelkedő előadója
  • Gyors streaming sebesség és a legnépszerűbb geo-blokkolt oldalak feloldása
  • Vezető adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások
  • Alkalmazások az összes platformon, amelyek örömmel használhatók
  • A hozzáértő személyzet 24 órás és 24 órás csevegési támogatása frissítő

Hátrányok:

  • Nem olcsó, ezért kedvezményhez használja az alábbi kupont

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

AZ Egyesült Királyság legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Szupergyors és megbízható választás, amely feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix, az Amazon Prime, a BBC iPlayer, a Sky Go és még sok más. A legjobb osztály és a magánélet 256 bites AES titkosításával, ne tároljon böngészőnaplókat, megszakító kapcsolót és szivárgásvédelmet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található az ExpressVPN részletes bemutatása.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja az Egyesült Királyság Tartalmi Tesztelése 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost székhelye Romániában van, ami azt jelenti, hogy rá nem vonatkoznak kötelező adatmegőrzési törvények. A cég hozzáteszi, hogy egyáltalán nem naplózza a felhasználói viselkedést vagy a böngészési szokásokat. Ezt a közelmúltban azonban egy brit székhelyű cég vásárolta meg, hogy megváltoztassa a dolgokat. Frissítjük a cikket, ha erről többet hallunk.

A világon több mint 5600 szerver működik, ezek közül több mint 700 csak az Egyesült Királyságban található. Így a brit külföldön utazók és a külföldre utazó turisták nem fognak problémát találni a helyi tartalmak elérésében. Alkalmazások érhetők el mind az Android, a Linux és az iOS számára, mind az asztali támogatás a Windows és a MacOS számára.

A szolgáltatás működik a legnépszerűbb streaming oldalakkal, beleértve a BBC iPlayer-et.

A titkosítási szabványok szigorúak. A CyberGhost Pro alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Ez azt jelenti, hogy a VPN-k legfelső szintjén van, ha erős titkosításon alapszik.

Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót is, ami azt jelenti, hogy a webes forgalom megáll, ha a kapcsolat váratlanul csökken.

Előnyök:

  • Több mint 700 szervert működtet az Egyesült Királyságban
  • Jó ár-érték választás rengeteg brit szerverrel
  • Kedvező árú szolgáltató, lenyűgöző streaming sebességgel
  • Minimális konfiguráció szükséges
  • Jó biztonság, és nem tárolják a felhasználói tevékenységi naplókat

Hátrányok:

  • Kevésbé fejlett beállítások, mint néhány VPN-nél

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost nagyszerű kezdők választása, jó az adatvédelem. Megbízhatóan továbbítja a HD videókat a legtöbb streaming szolgáltatással. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja az Egyesült Királyság Tartalmi Tesztelése 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy másik szolgáltatás, amely valódi nulla naplózási irányelvet alkalmaz - így nincs adatmegőrzés a felhasználói munkamenetekre, a forgalomra vagy az időbélyegekre vonatkozóan.

Ez a döntés eredményezte a külföldi ügynökségek sikertelen kísérleteit, hogy felhasználói adatokat nyerjenek kiszolgálóikról. A NordVPN korábban kapott információkéréseket, de egyszerűen vállat vont, mondván, hogy nem felel meg a követelményeknek. A hatóságok egy esetben a szervereket is elkobozták, de nem tudtak begyűjteni értékes betekintést.

A társaság több mint 5700 szervert működtet 60 országban, ezáltal egy robusztus választás bármihez, amit online akar tenni - játékhoz, video streaminghez vagy letöltéshez. Ezeknek a szervereknek 650-e van az Egyesült Királyságban, így a megfelelő csatlakozásra való rögzítés nem jelent problémát.

A NordVPN az anti-DDoS-re, a video streamingre, a dupla VPN-re, a VP-n keresztüli Tor-ra és a dedikált IP-re optimalizált szervereket működtet - garantálva a gyors sebességet, az erős titkosítást és a magánélet védelmét..

Ez képes könnyedén legyőzni a Netflix VPN tilalmát, valamint felszabadítani a tartalmat a Hulu és a BBC iPlayer.

Az NordVPN alapértelmezés szerint a 256 bites AES protokoll titkosítási szabványt használja, 2048 bites SSL kulcsokkal párosítva. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van. Az egyetlen előfizetés hat eszközhöz biztosít hozzáférést - a Windows, MacOS, iOS és Android támogatásával.

Előnyök:

  • 650 szervert működtet az Egyesült Királyságban
  • Feloldja a legnépszerűbb streaming webhelyek, pl. Netflix, BBC iPlayer és Amazon Prime Video
  • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem
  • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

  • Csak kiszolgálóhelyek kiválasztására képes, de nem konkrét kiszolgálókra

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

JÓ ÉRTÉK: A NordVPN jó választás. Nagy értékű opció, amely megbízhatóan működik a streaming-rel. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Az alkalmazás nem kínál szerverváltási lehetőséget. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a NordVPN áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja az Egyesült Királyság Tartalmi Tesztelése 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található, és ezért nem tartozik a brit adatmegőrzési törvények hatálya alá. Ezenkívül kijelenti, hogy semmilyen internetes forgalmi naplót vagy metaadatot nem tárol. Csak akkor tárol információkat, amikor egy fiókot regisztrálnak először. Ezt követően rejtve tartja a böngészési előzményeket.

Az IPVanish robusztus titkosítási szabványokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy az érdeklődő szem, például az NSA és a hackerek távolságra vannak. Alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előremeneti titoktartással..

A rendszer architektúrájába be van ágyazva egy Internet kill kapcsoló, ami azt jelenti, hogy a forgalom ideiglenesen leáll, ha a kapcsolat kiesik. A kiszolgálók optimalizálva vannak a sebesség, a stabilitás és a biztonság szempontjából - több mint 1300 75 világszerte működő városban, köztük 89 szerver az Egyesült Királyságban..

Az IPVanish nem oldja meg a földrajzilag korlátozott tartalmakat a Netflix vagy a Hulu böngészőn, de a BBC iPlayer legjobb VPN-jeit felsorolja. Vannak alkalmazások mind iOS, mind Android számára, valamint asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Az IPVanish kiváló választás a Kodi számára, mert lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Android APK-t közvetlenül a készülékükre töltsék le. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér. Ez egy egyszerű VPN-t is telepíthet az Amazon Fire Stick eszközére.

Előnyök:

  • 89 szervert működtet az Egyesült Királyságban, kiválóan alkalmas a legnépszerűbb brit show-k feloldására
  • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat
  • Naplók nélküli politika és szilárd biztonság

Hátrányok:

  • Gyakran küzd a Netflix-kel és a Hulu-val
  • Nincs valódi élő chat-támogatás

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálói hálózattal rendelkezik. A Kodi és az Amazon Fire Stick felhasználók kedvence, amely a BBC iPlayer segítségével is megszerezte a jeleket. A túlterhelt hálózat jó sebességet biztosít. Nagyszerű családok számára. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPNFeloldja az Egyesült Királyság Tartalmi Tesztelése 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN kijelenti, hogy bizonyos felhasználói adatokat tárol, nevezetesen „a felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint az összes felhasznált bájtot”.

De ragaszkodik ahhoz, hogy ezt az információt csak a szervereken tárolják 30 napig, és csak a szolgáltatás minőségének javítására használják fel. A VyprVPN hozzáteszi, hogy a webes forgalom vagy a kommunikáció tartalmának pontos részleteit nem lehet meghatározni.

A VyprVPN népszerű választás a Kínát látogató brit lakosok számára, mert képes elkerülni a Nagy tűzfalat. Ez azt jelenti, hogy a kormány által kinevezett, éjjel-nappal dolgozó mérnökök nem voltak képesek akadályozni a működését. Ez határozottan egy eredmény, melynek be kell vezetnie a VPN-k aranystandardjébe.

A társaság teljes adatközpontokat birtokol és kezel, amelyek optimalizálják a kapcsolatok sebességét és stabilitását. Az összes forgalmat az OpenVPN protokoll, a 256 bites AES titkosítás, a 2 048 bites RSA kulcsok biztosítják, tökéletes előremeneti titoktartás nélkül, és az SHA256 hitelesítés.

A VyprVPN alapértelmezés szerint tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, ami azt jelenti, hogy az internet forgalma ideiglenesen leáll, ha a kapcsolat leáll.

A csomag prémium verziója lehetővé teszi a Chameleon ™ protokoll elérését, amely az OpenVPN metaadatokat kódolja, így a mély csomagellenőrzés nem ismeri fel azt..

Több mint 700 szerver működik, köztük néhány Londonban - bár a vállalat nem mondja meg, hány ilyen szerver működik. Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

A VyprVPN feloldhatja a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer tartalmait.

Előnyök:

  • Szervereket működtet az Egyesült Királyságban
  • Nagyszerű feloldóképesség, még Kínában is jól működik
  • Stabil és gyors kapcsolat biztonságos alkalmazásokkal

Hátrányok:

  • A kétlépcsős árstruktúra zavaró lehet - a fenti olcsóbb lehetőségek
  • Az energiafelhasználók több konfigurációs beállítást részesítenének előnyben
  • Szeretnénk, ha kevesebb adatmegőrzés lenne

Pontszámunk:

4 kívül 5

Szilárd előadóművész: A VyprVPN felhasználóbarát. Jól működik a BBC iPlayerrel és néhány más népszerű streaming szolgáltatással. Könnyen kezelhető, de egy kicsit drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN részletes beszámolóját.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja az Egyesült Királyság tartalmátTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark egy biztonsági és adatvédelmi szempontból tudatos VPN, amelynek székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, olyan helyen, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Biztosítja a forgalmat 256 bites titkosítással, a WebRTC, a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelemmel és a kill kapcsolóval, de ennél is fontosabb, A Surfshark nem naplózza az Önt azonosító információt. A névtelenség további rétegéért három különféle kriptovalutában fizethet. 24 órás és 24 órás támogatás elérhető élő csevegés közben.

Ez a szolgáltatás több mint 1000 nagysebességű szerverhez való hozzáférést kínál több mint 60 országban, beleértve az Egyesült Királyságot. Csatlakozási korlát nélkül, korlátlan sávszélességgel és a nagyobb streaming platformok feloldásának képességével, mint például a BBC iPlayer és az All 4, ez a szolgáltatás ideális azok számára, akik biztonságos streamingre, torrentre vagy böngészésre szeretnének lenni az Egyesült Királyság területén kívül..

A Surfshark alkalmazásokat kínál MacOS, iOS, Windows, Android és Linux rendszerekhez. A vezeték nélküli útválasztók használatához manuális konfiguráció szükséges.

Előnyök:

  • Erős biztonság és adatvédelem
  • Szilárd sebesség
  • Korlátlan számú kapcsolat

Hátrányok:

  • Kevesebb szerver, mint néhány riválisa
  • Néhány lassú sebesség

Pontszámunk:

4 kívül 5

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

STREAM BIZTONSÁGI FELÜLVIZSGÁLAT: A Surfshark sok brit streaming platformot felold, és lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű biztonságát, azaz bármikor megnézheti, amit csak akar. A legjobb az egészben, hogy ez a VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsfeloldja az Egyesült Királyság tartalmátTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

    Hotspot pajzs Számos erőteljes biztonsági funkciót kínál, beleértve a 256 bites titkosítást, az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelmet, valamint a kill kapcsolót. A felhasználók engedélyezhetik bizonyos webhelyek számára a VPN megkerülését, vagy konfigurálhatják az alkalmazásokat automatikusan csatlakozni, amikor nem biztonságos wifi hálózatot használnak. Ez a VPN nem naplózza azonosítható felhasználói adatokat, amikor a szekció lezárult. Bármilyen probléma esetén az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, az éjszakai chat alatt elérhető.

    A Hotspot Shield több mint 3000 szerverrel, amelyek 70 és több országot fednek le, megkönnyíti a régióhoz kapcsolódó szolgáltatások elérését külföldön. Valójában még olyan hírhedten makacs streaming platformokat is felold, mint például a Netflix UK és a BBC iPlayer. Önnek nem is kell aggódnia a késéssel vagy a pufferolással kapcsolatban, mivel a Hotspot Shield sebessége elég gyors ahhoz, hogy hibátlanul továbbadja az élő HD videókat.

    A Hotspot Shield rendelkezik Windows, Android, iOS és MacOS alkalmazásokkal.

    Előnyök:

    • Bármely probléma nélkül feloldja azokat a platformokat, mint a BBC iPlayer
    • Elég nagy sebesség a HD élő streaminghez
    • Jó biztonsági funkciók

    Hátrányok:

    • Nincs Linux támogatás
    • Foltos adatvédelem

    Pontszámunk:

    4.5 kívül 5

    VERSENY ÉS BIZTONSÁG: A Hotspot Shield szilárd, teljes körű teljesítményt nyújt, gyors, megbízható csatlakozásokkal, erős biztonsági funkciókkal és kiváló feloldási képességgel. A csomag tartalmazza a 45 napos pénz-visszafizetési garanciát.

    Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

    Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervreGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

    Ingyenes VPN lehetőségek

    Mindig lehetősége van egy ingyenes VPN-re történő elszámolásra, ha csak gyors javítást keres.

    Az ingyenes VPN-szolgáltatások azonban biztosan nem biztosítják a fizetett szolgáltatásokkal azonos élményt. Általában csak egy vagy két szerver csatlakoztatható. A titkosítási paraméterek gyengék, tehát ne tegyük fel, hogy a kapcsolat optimalizálódik az adatvédelem és a biztonság szempontjából. És valószínűleg lesz adatkapocs, ami azt jelenti, hogy a kapcsolat megszakadhat, ha a videót túl sokáig továbbítja.

    Javaslatunk az ilyen szolgáltatók elkerülése. Nincs ilyen ingyenes ebéd - az ingyenes VPN-k pénzt kereshetnek nyomkövető sütik agresszív beillesztésével, a böngészési minták figyelemmel kísérésével és az adatok eladásával harmadik fél hirdetőinek. A rosszindulatú programok valódi kockázatát hordozza magában - ami adatvesztést és fájdalmas eljárást eredményezhet az eszköz helyreállításakor.

    Kerülendő VPN-k

    Nyilvánvaló, hogy a VPN kiválasztásának egyik elsődleges tényezője a magánélet védelme és az anonimitás garantálása. Tehát, ha egyes vállalatok hajlandóak feláldozni az etikát a felhasználói adatok átváltásával, akkor jobb, ha békén hagyják őket.

    Itt van két ilyen VPN-szolgáltatás, amelyekről véleményünk szerint álljon meg:

    1. PureVPN

    A közismert PureVPN VPN-társaság nemrégiben egyesítette erőit az FBI-vel, hogy segítsen letartóztatni Ryan Lin-t, a PureVPN-felhasználót, akit vádoltak egy névtelen 24 éves nő online zsarolásával és zsarolásával..

    Az amerikai bűnüldöző szerv fellépésbe kezdett, miután ezek a zavaró állítások nyilvánosságra kerültek. Képesek voltak visszavezetni a tevékenység gyökerét egy VPN-hez - Ryan azt gondolta, hogy ez segít a pályáinak fedezésében. De a PureVPN annak ellenére, hogy a „nem naplózott” házirendet alkalmazott, képes volt azonosítani Ryanet és átadni személyes adatait..

    2. HolaVPN

    Az izraeli székhelyű Hola, amely a Chrome népszerű VPN kiterjesztése volt, amely egyszer több mint 50 millió felhasználót büszkélkedett, kihasználta a kritikus tömegét, hogy akaratlanul átalakítsa felhasználóit hatalmas bothálózatgá..

    Ha telepítette a HolaVPN-t, akkor az internetes sávszélesség egy részét illegális célokra, például a Distributed Service of Denial (DDoS) támadásokra széttagolták. Használhatta volna a szerzői jogok által védett tartalmak vagy a gyermekekkel szembeni visszaélések képeinek elérésére is.

    Kerülje el minden áron.

    Az Egyesült Királyságban legális VPN-t használ?

    Általánosságban elmondható, hogy a VPN használata az Egyesült Királyságban teljesen törvényes. Nincs egyértelműen tiltó jogszabály. Mégis megsérti a törvényeket, ha VPN-t használ olyan illegális tevékenységekre, mint például drogok online értékesítése vagy gyermekpornográfia feltöltése.

    Összefüggő: A VPN használata legális vagy illegális? A VPN biztonságosan használható? Itt van, amit tudnia kell

    Fenn vannak veszélyeztetve az internetes szabadságok az Egyesült Királyságban?

    Nagy-Britanniában korábban volt a baloldali politikai aktivizmus, amiről azt példázza, hogy a Munkáspárt az országban domináns politikai erő, ám a magánélet és a megfigyelés legfrissebb jogszabályai félelmetesen orwelli természetűek.

    2016 novemberében a brit parlament elfogadta a nyomozati hatalomról szóló törvényt, amelyet közbeszédül „Snoopers Charta” néven is ismertek. Ez az Egyesült Királyság hírszerző ügynökségeinek és a rendõrségnek messzemenõ felügyeleti jogkört ruház fel - legalkalmasítja a szimatolás módszereit, amelyek szerint a The Guardian szerint „a többi Nyugat-Európában vagy akár az Egyesült Államokban sem felel meg”.

    Ijesztő gondolat.

    Régóta vélekedtek arról, hogy az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság nemzeti biztonsági ügynökségei - az NSA és a GCHQ - korábban összejátszottak és az információ megosztása történtek. Tehát valószínű, hogy az Egyesült Királyságban élő lakosok megfigyelését a legtöbb, ha nem az egészet más nyugati kormányokkal is megosztják.

    Abban az időben az NSA bejelentője, Edward Snowden tweetelt: „Az Egyesült Királyság éppen most legalizálta a nyugati demokrácia történetének legszélsőségesebb felügyeletet. Ez túlmutat sok autokrácián ”.

    Az új törvény arra kényszeríti az internetszolgáltatókat és a távközlési vállalatokat, hogy egy évig tárolják mindenki böngészési előzményeit, és ezeket az adatokat kormányzati ügynökségekhez továbbítják egy kérelemszűrő néven ismert keresőmotoron keresztül.

    A keresőmotorhoz való hozzáférés a rendőrség és a biztonsági ügynökségek belátása szerint - bármiféle igazságügyi felügyelet nélkül. Ez azt jelenti, hogy a kormány megcélozhat bizonyos faji / etnikai csoportokat, és a tevékenység soha nem fog bekerülni nyilvános nyilvántartásba, és nem kerülhet ellenőrzés alá..

    A törvényjavaslat további kulcsfontosságú elemei a következők:

    A GCHQ nagy mennyiségű adatgyűjtést alkalmazhat azoknak a személyes vagyonnak a személyes vagyonára vonatkozóan, akiket nem sértettek el jogellenes módon, de akiknek adatait nagyszámú eszközről gyűjtötték össze egy célzott területen. A vállalatoknak vissza kell dekódolni az adatokat igény szerint. A vállalatoknak értesíteniük kell a kormányt az új biztonsági elemek bevezetése előtt. Az olyan hírszerző ügynökségek, mint a GCHQ, behatolhatnak a polgárok eszközeibe.

    Amber Rudd volt brit otthoni titkár dicsérte a Snoopers Chartáját, mondván, hogy ez egy „világ vezető jogszabály, példátlan átláthatósággal és alapvető magánéletvédelemmel”..

    Szeretnénk, ha megnézné valamit, amit dohányzik.

    De ez nem az egyetlen gazdag anyag. Az Egyesült Királyság biztonsági ügynökségei e törvényjavaslat elfogadása előtt majdnem két évtizeden belül jogellenesen gyűjtöttek adatokat. Az MI5, MI6 és GCHQ-kat egy brit bíróság szigorúan elutasította azért, mert „illegális rendszerben” vett részt a kommunikációs adatok, például telefon- és internetes használat, valamint egyéb bizalmas információk nyomon követése érdekében..

    Alapvetően a Snoopers Charta egyszerűen legitimálja egy folyamatot, amely a 90-es évek vége óta zajlik, azzal az eltéréssel, hogy az ügynökségekre ruházott hatáskörök sokkal szélesebb körűek és széleskörűek, mint valaha.

    Magától értetődik, hogy az Egyesült Királyságban élőknek rendkívül óvatosnak kell lenniük ezekben a fejleményekben. Annak érdekében, hogy megvédje magát a snoopy hírszerző ügynökségektől, azt javasoljuk, hogy válasszon egy VPN-t a Snoopers Charta megkerülésére.

    Egy másik probléma, amely a közeljövőben nyilvánulhat meg, a jelenlegi konzervatív kormány által az interneten javasolt szabályozás. A Snoopers Charta egyszerűen figyeli tevékenységét, anélkül, hogy korlátozná az online hozzáférést vagy azt, amit mondhat. Az új törvényjavaslat megkísérli ezt egy lépéssel tovább megengedni, lehetővé téve a kormánynak, hogy eldöntse, mit lehet és mit nem lehet az interneten közzétenni..

    "Néhányan azt mondják, hogy a kormány feladata nem szabályozni a technológiát és az internetet" - állítja a javasolt manifeszt. „Nem értünk egyet”.

    A jogszabály része annak a kísérletnek a része, amely arra kényszeríti a tech-vállalatokat, hogy a hátsó ajtókat titkosított kommunikációs alkalmazásokba építsék, mint például a WhatsApp és a Telegram. Nyilvánvalóan ez a kormány segítése a terrorista mozgalmak és kommunikáció felkutatásában, de kettős hatással jár majd a törvényt betartó polgárok magánéletének veszélyeztetésére is..

    Nagy-Britannia internetet jelenleg ingyenesnek tekintik a Freedom House érdekképviseleti szerve által összeállított 2016. évi Freedom on the Net jelentésben. A Snoopers Charta és az új jogszabályok hosszú távú következményei azonban továbbra sem tisztázottak. Nagyon valószínű, hogy az elkövetkező években kiszáradt internetes szabadságot tapasztalunk, ami arra kényszeríti e státus romlását.

    Brit televízió nézése külföldön VPN segítségével

    Az Egyesült Királyság tévék külföldi nézéséhez szüksége lesz egy VPN-re, amely brit IP-címet kínálhat Önnek. Nem minden VPN működik együtt az összes streaming szolgáltatással, és az intelligens DNS és más nem VPN proxyszolgáltatások alig fognak működni. Tesztelésünk során az ExpressVPN együttműködik az Egyesült Királyság összes főbb televíziós szolgáltatásával.

    • Hogyan nézhetjük meg a BBC külföldön egy VPN-t
    • Az ITV nézése külföldön
    • Hogyan nézhetem a 4. csatornát külföldön
    • Hogyan nézhetem a Sky Go külföldön
    • Hogyan nézhetem meg a Now TV-t külföldön
    Brayan Jackson
    Brayan Jackson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me

    About the author

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    − 2 = 1

    Adblock
    detector