7 legjobb VPN az intelligens TV-khez 2020-ban és hogyan állítsuk be őket

A legjobb VPNS intelligens TV-khez

Okos okostelefont vásárolt, és zökkenőmentesen figyeli az összes streaming tartalmat a kanapén kényelmesen, anélkül, hogy össze kellene mozgatnia a számítógép képernyőjét vagy több kábellel kellene foglalkoznia. De valami hiányzik. Még mindig nem fér hozzá minden olyan tartalomhoz, amelyet meg szeretne nézni ennek nagy része földrajzilag korlátozott. A virtuális magánhálózat (VPN) a tökéletes megoldás. Megmutatjuk, hogyan érheti el a földrajzilag korlátozott tartalmakat okos TV-jén keresztül az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Kínában vagy bárhol másutt, nemzetközi szinten. Kiválasztottuk azokat a VPN-ket, amelyek együttműködnek az intelligens TV legnépszerűbb márkáival, beleértve a Sony, a Panasonic, az LG, a Philips, a Samsung, a Vizio és mások. Ha Apple TV-jével rendelkezik, olvassa el az Apple TV-hez tartozó legjobb VPN-ekkel kapcsolatos külön útmutatónkat.

Az alábbiakban részletesebben tárgyaljuk az intelligens TV-khez tartozó legjobb VPN-ket, de ha el akarjuk érni a figyelmeztetést, akkor itt találjuk a legfontosabb választási lehetőségeket:

 1. ExpressVPN Hands-down legjobb VPN intelligens TV-khez. A streaming webhelyek széles skáláját feloldja. Gyors és biztonságos. Tartalmaz egy intelligens DNS-proxy szolgáltatást és az útválasztó támogatását, ha a tévékészülék nem támogatja a VPN-alkalmazásokat. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Nagyszerű azok számára, akik költségvetéssel rendelkeznek. Kiváló minőségű video streaming.
 3. NordVPN Nagyszerű a földrajzilag blokkolt streaming webhelyek feloldásához. A webhely rengeteg útmutatót tartalmaz a különféle router modellek telepítéséhez. Erős biztonság és jó sebesség.
 4. IPVanish Konfigurálható útválasztón és népszerű a Kodi felhasználók körében. Gyors sebesség és erős biztonság, de kevésbé ügyes a feloldó oldalaknál.
 5. PrivateVPN Feloldja a Netflix és nagyjából minden más streaming webhely blokkolását, de kézi konfigurálást igényel az útválasztókban.
 6. Surfshark Szilárd Android alkalmazást kínál, és manuálisan telepíthető egy útválasztóra. Folyamatos sebességet, erőteljes biztonsági funkciókat és kivételes feloldási képességeket biztosít.
 7. Hotspot pajzs Gyors, sokoldalú VPN nagy teljesítményű biztonsági funkciók széles választékával. Konfigurálható ASUSWRT útválasztókkal történő használatra, vagy közvetlenül az Android alkalmazáson keresztül telepíthető.

A VPN titkosítja az internetes forgalmat, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül alagútba kezeli az Ön által választott helyen. Maszkolja az Ön IP-címét, és lecseréli az Ön által választott helyről egyre, tehát úgy tűnik, hogy a forgalom ebből a helyről származik. Ez azt jelenti, hogy tudsz hozzáférhet a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, például a Netflixhez, Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer. Sőt, a titkosítási tényező azt jelenti, hogy senki - még az internetszolgáltató sem - nem tud szimatolni az Ön tevékenységéről.

A legjobb VPN-ek egy intelligens TV-hez

Ellentétben azzal, amit néhányan gondolnak, a VPN intelligens TV-vel működhet. Bár a legtöbb intelligens TV nem natív módon támogatja a VPN-ket. Ez azt jelenti, hogy szüksége van egy VPN-re, amelyet konfigurálhat az útválasztón, vagy amely lehetővé teszi a saját védett wifi hotspot létrehozását a számítógépen. Emellett olyan szolgáltatást szeretne, amely felszabadíthatja a sok streaming webhely blokkolását, és más szempontból is elérhetővé teheti, például a sebesség, a megbízhatóság és a biztonság. Nem minden szolgáltató képes mindezt megtenni, ezért összeállítottuk a legjobb kritériumokat a következő kritériumok alapján:

 • Működik a wifi útválasztókkal
 • Gyors sebesség a puffermentes streaminghez
 • Feloldja a népszerű streaming oldalakat (Netflix, BBC, Hulu, Amazon Prime stb.)
 • Nagy kiszolgálók hálózatát működteti
 • Erős biztonsági tulajdonságaival rendelkezik
 • Nem naplózási politikát tart fenn
 • Kiváló ügyfélszolgálatot nyújt

Itt található az intelligens TV-k legjobb VPN-jeinek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb szolgáltató, amely számos streaming webhelyet érhet el, beleértve a Netflix, a HBO, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video oldalakat. Ráadásul gyors és megbízható a stresszmentes megtekintéshez, és 94 országot átfogó szerverhálózattal rendelkezik. Az ExpressVPN készíti a saját útválasztójának firmware-jét amelyet bármilyen kompatibilis útválasztón szabad használni. Ha nem akarja foglalkozni az útválasztó beállításával, az ExpressVPN akár az összes VPN-kiszolgálóval előre konfigurált wifi útválasztókat is elad..

A firmware intuitív és felhasználói szempontból egyszerű, akár a meglévő routerre telepíti, akár közvetlenül az ExpressVPN-től vásárolja. Kiválaszthatja, hogy mely eszközöket csatlakoztassa a VPN-hez, és melyeket használja át a normál kapcsolaton változtatásokat hajthat végre egy könnyen használható irányítópulton.

Ennek ellenére a VPN beállítása intelligens TV-vel egy kicsit összetettebb lehet, mint a számítógépre vagy a mobil eszközre történő telepítés. Ezért elengedhetetlen, hogy a választott szolgáltatója kiváló ügyfélszolgálatot kínáljon. Az ExpressVPN megbízható és tájékozott 24/7 élő csevegést kínál ezen a fronton.

Ha a titkosítás nem fontos tényező az Ön számára, az ExpressVPN tartalmaz egy intelligens DNS-proxy szervert, amelyet minden előfizetés tartalmaz. Ha az intelligens TV lehetővé teszi a DNS-beállítások megváltoztatását, a proxy (Media Streamer néven) beállítható a VPN-től függetlenül, és továbbra is lehetővé teszi a streaming csatornák elérését..

Visszatérve a VPN-hez, a biztonságot és az adatvédelmet tudatosító felhasználók örömmel látják a 256 bites AES titkosítást és a tökéletes titkosítást. Van DNS-szivárgás-védelem és kill funkció is, amelyet az ExpressVPN „hálózati zárnak” nevez. Az ExpressVPN nagyon minimális kapcsolódási naplókat tart fenn és soha nem rögzíti a felhasználói tevékenységeket vagy IP-címeket.

Az útválasztón az ExpressVPN konfigurálása mellett az egyes eszközökön is használható, akár három is egyszerre. Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Telepíthető router szintjén az intelligens TV-khez
 • Szupergyors kiszolgálók feloldják szinte minden népszerű streaming szolgáltatást
 • Több mint 2000 szerverből álló hálózatot működtet 94 országban
 • Garantált biztonság katonai titkosítással
 • Erőteljes naplók nélküli adatvédelmi politika és az alkalmazásokba épített magas színvonalú biztonság
 • Páratlan élő chat-támogatás 24/7

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatásoknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Legjobb VPN okos TV-hez: az ExpressVPN az első helyezett. Lángoló gyors és megbízható választás, ne keresse tovább a sebességet. Kiválóan feloldja az összes fő, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatást, jó HD minőségben. Legfontosabb adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Tekintse meg az ExpressVPN alapos áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost korábban nem volt jó hírnév a streaming számára, de az utóbbi hónapokban javult a tulajdonosi változások miatt. Most a vállalat középpontjában áll hozzáférést biztosít olyan streaming webhelyekhez, mint a Netflix, Az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer több mint 5700 szerver növekvő hálózatán keresztül. Konfigurálható úgy, hogy működjön az útválasztón, így az összes ezeket a csatornákat az intelligens TV-jén nézheti meg.

A CyberGhost kínál robusztus biztonság 256-AES titkosítás és tökéletes előre titkosítás formájában. Van egy beépített kikapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem, hogy a forgalom soha ne hagyja el a titkosított alagutat. Nincs olyan napló, amelyet az egyes felhasználókhoz lehet kötni.

Hét eszköz csatlakoztatható egyszerre, és alkalmazások érhetők el a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára.

Előnyök:

 • Közvetlen útválasztó konfiguráció elérhető
 • Az összes biztonsági szolgáltatás alapértelmezés szerint engedélyezve van
 • Néhány leggyorsabb streaming szerver, amelyet teszteltünk
 • Nem tart fenn felhasználói tevékenységi naplókat, és erőteljes titkosítást nyújt a tevékenység észlelésének megkerülésére
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost nagyszerű választás. Erős az adatvédelemben, gyors és gyors az intelligens TV-kkel. Úgy találtuk, hogy könnyű beállítani és használni. Jól működik a legtöbb streaming webhellyel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Tekintse meg részletes CyberGhost áttekintésünket.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN tud feloldhatja a sok streaming webhely blokkolását, köztük a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és a Sky Go. Az útválasztóhoz konfigurálható, így intelligens TV-jén keresztül minden tartalomhoz hozzáférhet. Másik lehetőségként a FlashRouters előre konfigurált Tomato vagy DD-WRT útválasztókat készít, amelyek megtakarítják a kézi telepítés gondját..

A NordVPN gyors és megbízható a sok szerver, csak streamingre optimalizálva. A hatalmas, több mint 3500 szerverből álló hálózat több mint 60 országban azt jelenti, hogy ne kelljen problémanak találnia egy működőképet. Ha igen, akkor az élő csevegés ügyfélszolgálatai mindig kéznél vannak.

Ez a szolgáltató egy erős biztonsági szolgáltatáscsomagot kínál, ideértve a 256 bites AES titkosítást, a tökéletes előremeneti titkot, a folyamat-specifikus kill kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet. Egyes szerverek optimalizálva vannak a DDoS támadások megakadályozása érdekében, ha ez aggodalomra ad okot.

Az alapszámla lehetővé teszi akár hat egyidejű eszköz csatlakoztatását. Asztali kliensek elérhetők a Windows és a MacOS számára, a mobilalkalmazások pedig letölthetők az Android és az iOS számára.

Előnyök:

 • Konfigurálható közvetlenül a wifi routerre vagy egy előre konfigurált routerre
 • Páratlan hálózat - 5000 szerver 63 országban
 • A kiszolgálók optimalizálva vannak a HD streaminghez
 • Nincs kompromisszum a magánélet és a biztonság szempontjából
 • A támogató személyzet segítőkész és hozzáértő

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazások lassúak lehetnek, és hozzászokhatnak

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN jó értelemben vett mindenoldalú. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Jól működik a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal is, és állandóan jó sebességet ér el. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézze meg a NordVPN alapos áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish konfigurálható úgy, hogy otthoni útválasztón dolgozzon, lehetővé téve az okos TV csatlakoztatását a VPN-en keresztül. Ez nem egészen olyan hatékony streaming lehetőség, mint a listán szereplők, mivel nem tudja feloldani a Netflix és a Hulu feloldását, de élvezheti a hozzáférést számos más streaming webhelyhez. Mint a NordVPN, Az IPVanish FlashRouter wifi útválasztókat kínál előre konfigurálva a VPN-sel, ha el akarja menteni magát valamilyen problémával.

Ez a szolgáltatás nagyon népszerű az égetők és a Kodi felhasználók körében. A Kodi nem kompatibilis sok intelligens TV-vel, de ha tudja futtatni, és gyakran használja, ez lehet a legjobb megoldás az Ön számára. A legkiválóbb ügyfélszolgálat mindig kéznél van a telepítéshez vagy a hibaelhárításhoz.

Az IPVanish 256 bites AES titkosítással és tökéletes tovább titoktartással biztosítja az adatok biztonságát és magánéletét. Jön a DNS szivárgásvédelemmel és a kill kapcsolóval. Ez utóbbi megsemmisíti az internetkapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat elveszik. Ez a szolgáltató teljesen naplómentes, így nem adhat át semmilyen információt, még akkor sem, ha kérik.

Öt eszköz csatlakoztatható egyszerre, és letölthet alkalmazásokat Windows, MacOS, Android és iOS számára.

Előnyök:

 • Konfiguráljon közvetlenül a wifi routerre
 • Több mint 1100 szerverből álló hálózat működik több mint 60 országban
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú
 • Néhány szerver nem működik jól a Netflix vagy a Hulu esetén

Pontszámunk:

4 kívül 5

NAGY HÁLÓZAT: Az IPVanish kiválóan alkalmas családok számára. Jó a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásához. Javasoljuk a magas szintű adatvédelmet. Megteheti egy élő támogatási lehetőséggel. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Nézze meg az IPVanish alapos áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Relatív újonc az iparban, PrivateVPN egy kis kiszolgálóhálózatot futtat, de mégis csomagol egy versenyképes ütést. a gyors sebesség és sok streaming webhely feloldásának képessége hogy ez legyen a legfontosabb választás azok számára, akik stream-t szeretnének látni. Az útválasztón keresztül konfigurálható ez a szolgáltató engedélyezheti az intelligens TV-jének, hogy a Netflix, a Hulu, a HBO, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és a Sky GO tartalmait megjelenítse többek között a webhelyek között..

Egy másik terület, ahol a PrivateVPN versenyképes marad, az adatvédelem és biztonság. Megalapozza a nevét és megtartja nincsenek naplók a böngésző tevékenységével vagy a munkamenet előzményeivel kapcsolatban. A titkosítás 128-bites vagy 256-bites, a használt protokolltól függően. Ez tökéletes előremeneti titoktartással, DNS szivárgásvédelemmel és beépített kill kapcsolóval jár.

Legfeljebb hat készüléken használhatja a PrivateVPN-t egyszerre. Az asztali kliensek letölthetők a Windows és a MacOS rendszerre, az alkalmazások pedig az Android és az iOS számára is elérhetők.

Előnyök:

 • Beállítható úgy, hogy otthoni wifi útválasztóval működjön
 • Feloldja a Netflix, a Hulu, a HBO, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer, a Sky GO és egyebek blokkolását
 • A tesztelésnél az átlag feletti streaming sebességek

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik
 • Az alkalmazásoknak nincsenek speciális funkciói, például a hirdetések és a rosszindulatú programok blokkoló lehetőségei

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja a sok népszerű streaming webhely blokkolását, és akár 6 eszközt is engedélyezhet ugyanabban a fiókban. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézze meg a részletes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark kitűnő a külföldről származó, régiókhoz kötött tartalmak feloldása terén. Valójában azt is lehetővé teszi, hogy makacs szolgáltatásokat is igénybe vegyen, mint például a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video külföldről. Ez a VPN manuálisan konfigurálható úgy, hogy működjön együtt az otthoni útválasztóval, vagy ha szeretné, megvásárolhat egy előre konfigurált DD-WRT útválasztót a FlashRouters alkalmazásból..

A sebesség általában elég gyors a hibátlan HD streaminghez, és több mint 60 ország 1000+ szerverével bármilyen geo-blokkolt tartalmat elérhet. Ha bármilyen problémája merül fel, élő chat-en keresztül a nap 24 órájában, az ügyfélszolgálathoz juthat.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgások elleni védelmet, valamint a kill kapcsolót használja, hogy tevékenységei biztonságban legyenek a snoopers ellen. Még mindig jobb, A Surfshark nem tart olyan naplót, amely azonosíthatna téged. Ha még nagyobb anonimitást szeretne, fizethet a Bitcoinban, az Ethereumban vagy a Ripple-ben.

A Surfshark segítségével korlátlan számú eszközt csatlakoztathat egyszerre, és rendelkezik alkalmazásokkal Windows, Linux, MacOS, iOS és Android számára..

Előnyök:

 • Feloldja a nagyobb streaming szolgáltatásokat, ideértve a Netflixet is
 • Az első a biztonság és magánélet
 • A csatlakozási korlátozás hiánya azt jelenti, hogy ideális a megosztáshoz

Hátrányok:

 • Viszonylag kis hálózattal rendelkezik
 • Egyes szerverek lassabbak, mint mások

Pontszámunk:

4 kívül 5

STREAM korlátozások nélkül: A Surfshark szinte bármilyen adatfolyamot közvetíthet az intelligens TV-n. Erős biztonsági és magánélet-védelemmel, tisztességes sebességgel és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával megéri az idejét.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs kiváló választás azok számára, akik geo-blokkolt streaming szolgáltatásokat szeretnének használni. Könnyen feloldja a Netflix, a BBC iPlayer és a 7Plus blokkolását, így a világ minden tájáról elérhetők lesznek a főbb platformok. Ez a VPN támogatja az ASUSWRT útválasztókat (a jövőben szélesebb körű támogatást kap), és rendelkezik egy alkalmazással, amely egyszerűen telepíthető Android-alapú tévékhez.

Állandóan nagy sebességgel és korlátlan sávszélességgel nem kell aggódnia a késés vagy a pufferolás miatt. Ez a szolgáltatás több mint 3000 szerverrel rendelkezik több mint 70 országban, így képesnek kell lennie arra, hogy alacsony késleltetésű kapcsolatot kapjon, függetlenül attól, hol lakik. Kell segítség? Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, hétfőn keresztül elérhető.

A Hotspot Shield biztonsági szolgáltatásai között szerepel a 256 bites titkosítás, a kill kapcsoló és a DNS szivárgások elleni védelem. A felhasználók választhatnak bizonyos webhelyeket a VPN megkerülésére is (például, ha az otthoni streaming szolgáltatásokat szeretnék használni a VPN kikapcsolása nélkül).. Ez a szolgáltatás a megszakítás után nem tárol azonosítható adatokat.

A Hotspot Shield Android, iOS, MacOS és Windows alkalmazásokat kínál.

Előnyök:

 • Gyors csatlakozások
 • Erős feloldó képesség
 • Hatékony biztonsági funkciók

Hátrányok:

 • Korábban már volt adatvédelmi kérdése
 • Jelenleg csak az ASUSWRT útválasztókat támogatja

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

BIZTONSÁGOS-TUDATOS VPN: A Hotspot Shield rengeteg biztonsági funkciót tartalmaz, de gyors sebességet és lehetőséget kínál a nagyobb streaming platformok feloldására is külföldön. A legjobb az egészben, hogy ez a VPN 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t intelligens TV-vel?

Egy ingyenes VPN jó ötletnek tűnhet, de a valóságban ezek a szolgáltatások nem megfelelőek. Először is kevésbé valószínű, hogy egy ingyenes szolgáltatás képes lesz működni intelligens TV-vel vagy hogy a szolgáltató szilárd támogatást fog nyújtani annak beállításához. Még ha meg is akarja tenni, vannak még gyakorlati kérdések, amelyeket le kell küzdenie.

Az ingyenes szolgáltatások szenvednek lassú sebesség, szerverválasztás hiánya és hosszú várakozási idő kapcsolatba lépni. És ha megpróbálja blokkolni a streaming szolgáltatások blokkolását, akkor valószínűbb, hogy egy ingyenes VPN rettegett proxy hibát eredményez.

A gyakorlati kérdések mellett általában az ingyenes szolgáltatók is hiányzik az erős biztonsági és adatvédelmi funkciók kapsz prémium versenytársaikkal. Számos naplózási felhasználói tevékenységet folytat, vagy nyomkövető sütiket helyez be, és hirdetéseket fecskendez, vagy adatokat értékesít harmadik felek számára. Néhányan rosszindulatú programokat is tartalmaznak.

Az olyan szolgáltatókkal, mint amilyeneket fentebb már tárgyaltunk, ilyen jó ajánlatokat kínál, egyszerűen nincs értelme pazarolni időt egy altermékkel.

Hogyan állíthat be VPN-t egy intelligens TV-vel?

Mivel az intelligens TV-k és a VPN-k kissé különböznek egymástól, nincs csatlakoztatási protokoll. Sok nagy elektronikai gyártó beugrott az intelligens TV-piacra, ideértve:

 • Samsung
 • LG
 • Panasonic
 • Sony
 • Philips
 • TCL
 • Vizio
 • Toshiba
 • JVC

Bizonyos márkák némelyikének újabb TV-modelljei lehetővé teszik a VPN közvetlenül rá telepítését. Például, mivel sok Sony intelligens TV-modell Android-alapú, kompatibilisek lesznek egy VPN-alkalmazással. Másrészről, a Samsung intelligens tévék nem kompatibilisek a VPN alkalmazásokkal, ezért ezeket másképp kell beállítani, például útválasztókonfigurációval.

A VPN konfigurálásakor az otthoni útválasztón minden útválasztóhoz csatlakoztatott eszköz - beleértve az intelligens TV-jét is - védett lesz. Ha az útválasztó firmware támogatja a VPN-konfigurációt, követheti a választott szolgáltató által kínált telepítési útmutatásokat (lásd alább). Ha nem, érdemes megvizsgálnia a router firmware cseréje VPN-kompatibilis firmware-rel, például DD-WRT vagy Tomato. Ne feledje, hogy a firmware (villogó néven ismert) cseréje károsíthatja az útválasztót, ezért a legjobb megoldást a tech-hozzáértésű felhasználónak kell hagynia.

Egy másik lehetőség az vesz egy előre konfigurált útválasztót mint amilyeneket korábban említettünk. Az ExpressVPN útválasztó ajánlott, mivel egyedi firmware-t használ, és könnyen használható. Az NordVPN és az IPVanish nagyszerű lehetőségeket kínál harmadik féltől származó leányvállalat, a FlashRouter által.

A legtöbb szolgáltató lépésről lépésre nyújt útmutatást a VPN telepítéséhez az útválasztóra. A fent felsorolt ​​szolgáltatók által kínált útmutatók a következő linkeken találhatók:

 • ExpressVPN: Router alkalmazásbeállítási útmutató, útválasztó kézi konfigurációs útmutató és „Hogyan állítsuk be a Samsung Smart TV-t a MediaStreamer használatához”.
 • NordVPN: Kézi útválasztó-konfigurációs útmutatók
 • IPVanish: VPN kézi beállítása a meglévő útválasztón
 • PrivateVPN: A router beállításainak útmutatói
 • CyberGhost: CyberGhost VPN útválasztókhoz és más eszközökhöz

Lásd még:

 • A legjobb VPN-k DD-WRT útválasztókhoz
 • A legjobb VPN paradicsom-útválasztókhoz
 • A legjobb VPN az útválasztók számára az IoT eszközök biztonságossá tétele érdekében
 • A legjobb VPN-k a Netgear útválasztókhoz
 • A legjobb VPN-k Asus útválasztókhoz

Mivel sok intelligens TV VPN-beállítás igényli az útválasztó konfigurálását, ahelyett, hogy az adott TV márkájához tartozó VPN-dokumentációt keresse, jobb, ha megtalálja az adott útválasztó telepítési útmutatóját..

A fizetett VPN-szolgáltatók szívesen biztosítják, hogy szolgáltatásuk a kívánt módon működjön, és szükség esetén támogatást és hibaelhárítási segítséget nyújtanak. Ha problémák merülnek fel, egyszerűen felveheti a kapcsolatot szolgáltatójával élő csevegésen, e-mailben vagy közösségi médián keresztül, és valaki segíthet a telepítésen, vagy segíthet a problémák megoldásában..

Használhatok VPN-t az intelligens TV-n az útválasztó konfigurálása nélkül?

Ha nem tudja a VPN-t közvetlenül a TV-re telepíteni, és nem akarja rendetleníteni otthoni útválasztójával, akkor van még néhány további lehetőség. A legalapvetőbb az lenne, ha TV-jét csatlakoztatná a VPN-védett laptophoz vagy a számítógéphez, és egyszerűen megnéznéd, mi van a számítógép képernyőjén. Bár ez valóban legyőzi az intelligens TV célját.

Egy másik lehetőség az hozzon létre egy virtuális útválasztót laptopjáról vagy PC-jéről és kapcsolja be wifi hotspotmá. Ezzel az intelligens TV-t a védett hálózaton keresztül futtathatja. A PC-felhasználók számára a Windows VPN-kompatibilis wifi hotspot beállítására vonatkozó külön útmutatónk segíthet. Hasonlóképpen, ha Mac felhasználó, akkor van egy alternatív útmutatónk a VPN-kompatibilis wifi hotspot beállításához a MacOS rendszeren.

Noha ez egy egyszerűbb lehetőség, mint az útválasztó konfigurálása, ez megköveteli, hogy mindig működjön egy számítógép és működjön az útválasztóként való működés céljából..

Milyen intelligens TV-alkalmazások segíthetnek a VPN-en a feloldásomban?

Az intelligens TV-vel rendelkező VPN egyik legnépszerűbb felhasználása a földrajzilag korlátozott tartalmak, például TV-műsorok, filmek és zene feloldása. Íme néhány webhely, amelyekről a VPN segíthet feloldni:

 • Netflix
 • HBO
 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • Vudu
 • BBC iPlayer
 • ITV Hub
 • Sky Go
 • ESPN
 • Spotify
 • Pandora
 • DAZN

A streaming tartalom nem az egyetlen dolog, amely manapság földrajzilag korlátozott, és néhány ország blokkolja a népszerű webhelyekhez való hozzáférést beleértve a YouTube-ot és a Google-t (beleértve a Google Play alkalmazásokat). Szerencsére a VPN segítségével feloldhatja az intelligens TV-k bármely alkalmazásának blokkolását, amelyet régiók korlátoznak. Például, ha a YouTube le van tiltva ott, ahol tartózkodik, akkor a VPN-en keresztüli hozzáférés nem jelent problémát.

Az egyik olyan terület, ahol az intelligens TV-k általában hiányoznak, a VoIP hívás. A Skype-felhasználók számára sajnos a társaság néhány évvel ezelőtt abbahagyta az intelligens TV-alkalmazását. A Tellybean alternatívát kínál egyes tévémárkák számára, és kisvállalati mérete azt jelenti, hogy valószínűleg nem a blokkolók radarában van, ezért valószínűleg VPN nélkül is használható..

Használhatok egy DNS-proxyt VPN helyett?

Ha csak a földrajzi korlátozások megkerülésére törekszik, a DNS proxy szerver lehet csábító lehetőség. Ezek megronthatják a helyét, hasonlóan a VPN-hez. Mindemellett a Netflixhez hasonló webhelyek nagyon egyszerűen blokkolhatják a proxykat, és vannak esélyei, egyszerűen nem fognak úgy működni, ahogyan szeretné.

Ráadásul sok DNS-proxy nem konfigurálható intelligens TV-vel vagy otthoni útválasztóval. Még ha meg is tudja állítani, a proxyknek általában van kevesebb helymeghatározási lehetőség, így előfordulhat, hogy nem fér hozzá a keresett régióspecifikus webhelyekhez. Az egyik proxy, amely nem szenved ettől a problémától, az ExpressVPN Media Streamer, amely beállítható az intelligens TV-vel való együttműködésre..

A biztonság még egy fontos terület, ahol nincs meghatalmazottak. Nem titkosítják a forgalmat, így lehetséges, hogy tevékenységét az internetszolgáltató vagy más snoopers figyelni fogja. Lehet, hogy maga is a proxy szolgáltatója felügyeli.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector