7 legjobb VPN Mexikó számára 2020-ban

A legjobb VPN-k Mexikó számára

A Mexikóban élő, nyaralni vágyó vagy a közeljövőben áttelepedni tervező emberek profitálhatnak a stabil virtuális magánhálózat (VPN) kapcsolatból. Ez segít megtartani internetes tevékenység magán, torrenting, vagy felszabadítása a geo-korlátozott streaming média webhelyek mint például az USA Netflix, Hulu, Amazon Prime Video és még sok más.

Ezenkívül, ha mexikói állampolgár és országon kívüli utazást tervez, a VPN lehetővé teszi, hogy mindent otthon elérhessen, beleértve a A Netflix Mexico, a helyi csatornák, például a Televízió, a Canal 5 és az Azteca 7, valamint az online banki szolgáltatások.

Az alábbiakban mindegyik szolgáltatónál nagyon sok területet lefedünk, de ha rövid idő áll rendelkezésre, itt van a legjobb ajánlatok összefoglalása.

Ez a Mexikó 7 legjobb VPN-je:

 1. ExpressVPN A legjobb választás Mexikóban! Szupergyors kiszolgálók hatalmas hálózata szerte a világon, beleértve a szervereket Mexikóban. Nagyszerű streaming és letöltés. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Költségvetési választás. Kezdőbarát alkalmazások és költséghatékony.
 3. NordVPN Jó mindenoldalú, nagyszerű a tartalom feloldásához. Gyors és biztonságos.
 4. IPVanish Jó sebesség, a Kodi felhasználók által preferált.
 5. Surfshark Biztonsági központú szolgáltató, tisztességes sebességgel és nem naplózási politikával.
 6. Hotspot pajzs Szilárd biztonsági funkciók, nagy sebesség és kiváló feloldási képesség.
 7. PrivateVPN Jó a legtöbb streaming szolgáltatás feloldásához.

Ha nem tudja, mi a VPN, akkor ne aggódjon. A szoftver egy titkosított alagutat állít fel, amely az összes internetes forgalmat az Ön eszközére és a készülékről közvetítő szerveren keresztül, az Ön által választott helyen irányítja.. Ez elrejti az IP-címet, és úgy tűnik, hogy a választott területig tartózkodik, ennélfogva a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásának képessége. Sőt, a titkosítási szempont egy remek funkció, amely szinte lehetetlenné teszi a hackerek vagy a kormányzati ügynökségek számára, hogy elkísérjék az online viselkedését..

Az ebben a cikkben javasolt VPN-szolgáltatók széles választékot kínálnak a kiszolgálóhelyek közül. Ez azt jelenti, hogy IP-címet lehet szerezni Mexikóból akkor is, ha jelenleg az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Németországban, Kanadában, Indiában, Kínában, Hongkongban, Franciaországban, Svédországban, Norvégiában, Japánban vagy bárhol másutt tartózkodik világ.

Lásd még: Hogyan szerezzünk mexikói IP-címet

A legjobb VPN-k Mexikó számára

A VPN-szolgáltatásokat erőteljesen reklámozzák az interneten, de bölcs dolog ezeket összes kategóriába sorolni.

A mexikói VPN-k listájának felállításához a szolgáltatóknak meg kell felelniük a következő kritériumoknak:

 • Széles szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról, beleértve a mexikói opciókat is
 • A földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokat minden probléma nélkül feloldja
 • Gyors és megbízható terméket kínál, kevés vagy semmilyen állásidő nélkül
 • Szigorú titkosítási paramétereket használ, így tartózkodási helyét mindig rejtve tartja
 • Több egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé
 • Kiemelkedő ügyfélszolgálatot nyújt

1. Express VPN

ExpressVPN2020. januárA Mexikói munkák tesztelése: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN katonai titkosítási szabványainak, nagy sebességének és egy átfogó globális hálózatnak köszönhetően az ajánlott listánk tetején van.

Ez a szolgáltató több mint 3000 szervert kínál a világ 94 országában, többek között mexikói lehetőségek közül. A Brit Virgin-szigeteken történő nyilvántartásba vétele azt jelenti, hogy rá nem vonatkoznak az állam által megbízott adatmegőrzési törvények.

Az ExpressVPN megbízhatóan feloldja a különféle, földrajzilag korlátozott streaming médiaszolgáltatásokat, köztük az USA Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN és egyebeket. Mint korábban említettük, ez a szolgáltató ismert lángoló gyorsaságáról. További többlet a napi 24 órás támogatás élő csevegési lehetőség révén.

Az ExpressVPN világszínvonalú biztonsági szabványokat használ, beleértve a 256 bites AES titkosítást, amelyet gyakran „katonai szintűnek” is neveznek. A kiegészítő szolgáltatások közé tartozik az internetes megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem, így az Ön adatai mindig biztonságban vannak a titkosított alagútban..

Ez a szolgáltató csak nem azonosító metaadatokat tárol, és az IP-címeket nem rögzítik. Könnyen használható alkalmazásokat kínál Android és iOS rendszerekhez, valamint tiszta asztali verziót kínál Windows és MacOS rendszerekhez. Az egyetlen előfizetés három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Előnyök:

 • Több mint 3000 szupergyors szerver, több mint 90 országban működik
 • Nagy lehetőségek a földrajzilag zárolt tartalom feloldásához
 • Elég gyors ahhoz, hogy HD videókat lejátszhasson pufferolás nélkül
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • Élő chat ügyfélszolgálat - 24/7

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználók speciális konfigurálása egy kicsit korlátozott

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A MEXICO LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás. Hatalmas szerverhálózat - ideértve a mexikói szervereket - a nagysebességű kapcsolatokhoz optimalizálva. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Feloldja a streaming webhelyek blokkolását, amelyekkel más VPN-k gondjai vannak. A 30 napos no-quibbles pénz-visszafizetési garancia megkapja a hátad.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Románia-központja CyberGhost összehangolt erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy javítsa szolgáltatási minőségét, miután azt a Crossrider, az Egyesült Királyságban bejegyzett izraeli cég megvásárolta 2017 második felében. A CyberGhost több mint 5700 szervert kínál 89+ országban, köztük kb. 40 Mexikóban.

A CyberGhost alkalmazás segít kiszolgáló kiválasztásában bizonyos szolgáltatások - például az USA Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video - feloldásához.. Csak válassza a Főképernyőn a Feloldás blokkolás feloldása lehetőséget, és válassza ki a platformot.

Ez a szolgáltató 256 bites titkosítást, tökéletes titkosítást, internetes megszakítót és DNS-szivárgás elleni védelmet kínál biztonsági funkciók révén. Ezek a legmodernebb protokollok, tehát nem kell aggódnunk ezen a fronton.

A CyberGhost Romániában történő regisztrációja azt jelenti, hogy a törvény nem írja elő felhasználói adatok tárolását. Ezt beépíti egy belső házirenddel, amely szerint nem naplózza semmilyen IP-címet vagy egyéb felhasználói adatot, amely egy adott webes tevékenységre mutat. További biztonsági szolgáltatások közé tartozik a hirdetésgátló, a rosszindulatú programok elleni védelem és a követésgátló.

A szolgáltatást Android, iOS, Windows, MacOS és Linux rendszeren érheti el. Jelenleg egyetlen előfizetés lehetővé teszi hét eszköz csatlakozását egyszerre.

Előnyök:

 • Több mint 5700 szerverből álló hálózat működik 89+ országban
 • Zökkenőmentesen továbbítja a HD videókat
 • Nem tart fenn felhasználói tevékenységi naplókat, és erőteljes titkosítást nyújt a tevékenység észlelésének megkerülésére
 • Néhány leggyorsabb streaming szerver, amelyet teszteltünk

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost egyszerűen beállítva. Jól működik Mexikóban. Jó választás, ha gyors, megbízható kapcsolatot és egyszerűen használható felületet keres. Tartalmazza a 45 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Itt található a mélyreható CyberGhost áttekintés.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Panama-központja NordVPN az igazi „nulla napló” politika miatt gondosan hozta létre magánélet-központú hírnevét. A szolgáltató több mint 5000 szerver hálózatát működteti 60 országban, Mexikónak 10 otthona van. A kiszolgálóhoz való csatlakozás Mexikóban vagy a világ bármely más részén problémamentes folyamat.

A NordVPN erősen koncentrál a média streamingre és a földrajzilag korlátozott csatornák feloldására. Könnyen feloldja az olyan webhelyeket, mint az USA Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN, Sky, Sling TV és még sok más.

Ez a szolgáltató testreszabhatósága különösen erős öltöny. A felhasználók bizonyos funkciókhoz optimalizált szervereket választhatnak, beleértve a HD video streamingjét, a dupla VPN-t és a Tor-ot a VPN-en keresztül. Az asztali verzió tartalmaz egy alapvető tudnivalót arról, hogyan lehet megtalálni a legjobb kiszolgálókat, amelyek felhasználhatók bizonyos feladatokhoz, például a Netflix feloldásához.

A NordVPN nem tárol felhasználói adatokat - ez a nulla naplózás politikája, amelyre korábban a mini-felülvizsgálatban hivatkoztunk, tehát nem számítunk semmiféle aggodalomra az adatvédelmi oldalról. A biztonsági előírások hasonlóan szigorúak - A NordVPN 256 bites titkosítást, az OpenVPN protokollt, az Internet kill kapcsolót és a DNS szivárgásvédelmet használja..

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. Az alapterv lehetővé teszi hat eszköz egyidejű csatlakozását.

Előnyök:

 • Több mint 5000 szerver hálózatát működteti 60 országban
 • Feloldja a legnépszerűbb földrajzilag zárolt streaming szolgáltatásokat
 • Katonai minőségű 256 bites titkosítás a nagy adatvédelem érdekében
 • Csatlakoztathat egyszerre 6 eszközt az alapcsomaghoz
 • A 24/7 élő csevegés segíthet Önnek az indulásban

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás kissé nehézkes más szolgáltatókhoz képest, ezt megteheti az irányítópult frissítése

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN jó választás. Ha Mexikóban választott kiszolgálókat, ez egy jó mindegyik lehetőség, amely könnyedén feloldja a legtöbb földrajzilag blokkolt régiót. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish pontokat gyűjt a magánélet, a sebesség és a legkiválóbb ügyfélszolgálat szempontjából. Ez a szolgáltató jelenleg több mint 1000 szervert kínál 60 országban, köztük öt Mexikóban.

Az IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található, ami aggodalomra adhat okot a magánélettel kapcsolatos felhasználók körében. De ez egyike azon kevés VPN-társaságoknak, amelyek úgy döntenek, hogy a teljes szerverhálózatot függetlenül működtetik, ahelyett, hogy bérbe adnának vagy kiszerveznének. Ez azt jelenti, hogy teljes ellenőrzést gyakorol a szerverein keresztül áramló forgalom felett. További biztonsági szint az a tény, hogy az IPVanish nem naplózza személyesen azonosítható információkat, tehát elsősorban semmit nem oszt meg.

Az IPVanish ismert kedvenc a torrenterek és a Kodi felhasználók között, mivel lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül a készülékükre. Az interfész távirányító-barát Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér. Számos streaming médiaoldalt működik, például a BBC iPlayer.

A katonai titkosítási protokollok megegyeznek a kurzussal. Az IPVanish minden kapcsolatot 256 bites titkosítással, tökéletes előremeneti titoktartással, DNS-szivárgás-védelemmel és egy internetes megszakítóval biztosítja..

Ez a szolgáltató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 10 eszközt egyszerre csatlakozzanak egy terv alapján. Ez a leglelkényesebb elosztás a listán szereplő ajánlott VPN-szolgáltatók között. Alkalmazások érhetők el az Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekre, és 24 órás élő csevegés van az ügyfélszolgálat számára bármilyen probléma esetén.

Előnyök:

 • Több mint 1300 szerverből álló hálózatot működtet 75 világszerte, 75 városban
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • A legjobban teljesítő Android-alapú Kodi készülékek tesztelésünk során
 • A sebesség nagyszerű a HD szerverek streamingjére a legtöbb szerveren

Hátrányok:

 • Nincs élő ügyfélszolgálat, csak e-mail és jegy támogatás
 • Nem lehet fizetni kriptovalutával

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. Több egyidejű kapcsolatot is jól kezel. Javasoljuk a magas szintű adatvédelmet, de tartsa be a vásárlást, ha fel kívánja oldani az USA Netflix feloldását. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Több mint 1000 szerverhez biztosít hozzáférést több mint 60 országban. Általában nagy sebességet és kivételes feloldási képességet kínál, ami nagyszerű választást jelent mindenkinek, aki olyan platformokat szeretne használni, mint a Netflix USA, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video külföldről. A legtöbb más VPN-től eltérően, amelyek általában legfeljebb hat egyidejű kapcsolatot tesznek lehetővé, a Surfshark lehetővé teszi, hogy annyi eszközt csatlakoztasson, amennyit csak akar..

Ez a VPN nem rejti el a biztonságot. Biztonságban tartja a 256 bites AES titkosítást, a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgások elleni védelmet, valamint egy kill kapcsolót, amely leállítja az összes forgalmat, ha a kapcsolat hirtelen elveszik. Lehetséges a hirdetések és a rosszindulatú programok automatikus blokkolása, valamint a NoBorders mód a szigorú online cenzúrával rendelkező országokban történő használathoz.. A Surfshark nem naplózza személyesen azonosítható információkat de kriptovalutában is fizethet, ha szeretné. A 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján érhető el.

A Surfshark könnyen használható alkalmazásokat biztosít iOS, MacOS, Android, Windows és Linux rendszerekhez. Kézzel konfigurálható az otthoni útválasztón történő használatra is.

Előnyök:

 • Általában szilárd sebesség
 • Nagyon erős a biztonság és a magánélet szempontjából
 • Kivételes feloldási potenciál

Hátrányok:

 • Egyes szerverek lassabbak, mint mások
 • Kisebb hálózattal rendelkezik, mint néhány versenytársa

Pontszámunk:

4 kívül 5

NINCS KAPCSOLATOS HATÁR: A Surfshark gyors, biztonságos és lehetővé teszi az összes eszköz egyszerre védelmét. Ráadásul ez a szolgáltatás számos mexikói streaming szolgáltatást felszabadít, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is tartalmaz.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Olvassa el a Surfshark teljes áttekintését.

6. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs Több mint 3000 szerverrel rendelkezik több mint 70 országban, beleértve Mexikót is. Ez a szolgáltatás egyszerűen feloldja a nagyobb streaming platformokat, mint például a Netflix US, az ADN 40 és a Canal 8, és elég gyors, hogy észrevehető késés vagy pufferolás nélkül megnézhesse. Hotspot Egyszerre akár öt kapcsolatot is árnyékolhat, így bármilyen eszközön streamálhat.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, automatikus wifi védelmet, megszakító kapcsolót, valamint az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelmet használ, hogy tevékenységeit magántulajdonban tartsa. Ha szeretné, engedélyezheti, hogy egyes webhelyek megkerüljék a VPN-t, ami hasznos lehet, ha egyszerre több különböző geo-lock platformot szeretne elérni.. A Hotspot Shield nem tárol olyan információt, amely a leválasztás után azonosíthatna téged. Élő chat-en 24 órán keresztül elérheti az ügyfélszolgálatot.

A Hotspot Shield alkalmazások elérhetők iOS, Android, MacOS és Windows rendszerekre.

Előnyök:

 • Komolyan veszi az Ön biztonságát
 • Könnyen feloldja a mexikói streaming platformokat
 • Megbízható, nagy sebességű csatlakozások

Hátrányok:

 • Nincs Linux támogatás
 • Nincs a legjobb adatvédelem

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A TELEPÍTÉS TÖKÉLETE :: A Hotspot Shield egy könnyen használható VPN, amely megkönnyíti a kedvenc műsorok közvetítését utazás közben. Hatékony biztonsági funkciókkal, állandóan nagy sebességgel és 45 napos pénz-visszafizetési garanciával büszkélkedhet.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését

7. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN következetesen megjeleníti a gyors, robusztus sebességeket és a földrajzilag korlátozott tartalmak könnyű feloldásának képességét. Lehet, hogy újonnan belép a VPN-területbe, de ne engedje, hogy ez a bolond azt gondolja, hogy a szolgáltatás sub-par.

A PrivateVPN szerverhálózata viszonylag csekély, 56 helyszínen valamivel több mint 80 szerver. Ugyanakkor Mexikó is szerepel a listán, ez pozitív jel mindenkinek, aki külföldön szeretne mexikói IP-címet szerezni. Ez a VPN egyértelműen megéri a fizetett pénzt - tartózkodik a felhasználói adatok naplózásától, támogatja a torrentolást, és korlátlan sávszélességet kínál HD videofolyamok számára.

Néhány olyan streaming szolgáltatás, amelyhez hozzáférni képes, a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu, a HBO és az Amazon Prime Video. A PrivateVPN annyira magabiztos alaptermékében, hogy jelenleg 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál minden csomagra.

Erős biztonsági és adatvédelmi funkciókat tartalmaz. A felhasználók választhatnak 128 és 256 bites titkosítások között, és a szolgáltatás tökéletes továbbviteli titkot, internetes megszakítót és DNS szivárgás elleni védelmet biztosít.. Az alapterv lehetővé teszi hat eszköz egyidejű csatlakozását.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, iOS és Android számára.

Előnyök:

 • Új felépülő és bővülő hálózat
 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • Legfeljebb hat eszközt használhat egyszerre

Hátrányok:

 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni
 • Az élő csevegés nem éjjel-nappal

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY SZABÁLYOK: A PrivateVPN jó családi választás. Jól működik Mexikóban, és akár 6 eszközt is lehetővé tesz ugyanazon a fiókon. Gyors kapcsolatok, de lehet, ha több kiszolgáló közül választhatunk. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használnék egy ingyenes VPN-t Mexikó számára?

Megfelelő szolgáltatót keresve valószínű, hogy botlik az ingyenes VPN-szolgáltatások között. Erősen reklámozzák őket az interneten, és csábító ajánlatokkal érkeznek, például képesek hitelkártya nélkül feliratkozni. De általában ez az, ahol a csábítás véget ér.

Az ingyenes VPN-szolgáltatók rendkívüli története van annak, hogy invazív reklámok, rosszindulatú programok vagy etikátlan adatbányászat útján próbálják pénzbe kerülni szolgáltatásaikat. Legalább megszakad a szolgáltatás, mivel megpróbálnak fizetős szolgáltatásra frissíteni Önt.

Nem tudunk egyetlen olyan ingyenes VPN-t sem, amelyek ugyanolyan felhasználói élményt nyújtanak, mint a listán szereplő legjobban értékelt szolgáltatók. Ennélfogva valószínűleg gyenge titkosítási szabványokkal, sávszélesség-szabályozással és korlátozott kiszolgáló-választással kell szembenéznie. Ráadásul az ingyenes VPN-k általában nem teszik lehetővé az adatintenzív feladatok elvégzését, például a video streaming és az online játékok lejátszását.

Miért kellene VPN-t használni Mexikóban??

A Freedom House internetes érdekképviseleti szerve szerint Mexikó meglehetõsen kihívásokkal teli internetes környezettel néz szembe. Azt mondja: "míg a hozzáférés folyamatosan javult, Mexikó internetes szabadságának környezete csökkent az emberi jogi ügyvédek, újságírók és aktivisták ellen alkalmazott kormányzati kémprogramok miatt."

A szervezet hozzáteszi, hogy 2017 az újságírók ellen elkövetett erőszak magas szintje és az azt követő internetes szabadságjogok tanúja volt. Az online kiadványok számítógépes támadásokat szenvedtek, és két riporter életét vesztette. Több tucat több félelmetes üzenetet és halálos fenyegetést kapott. A polgárok digitális médiumokat használták a tiltakozások regisztrálására, ám a hatóságok még további online manipulációval reagáltak.

Előfordultak olyan online trollok is, amelyek állítólag a kormány nevében járnak el, kifejezetten újságírók, aktivisták, emberi jogi jogvédők, tudósok vagy csoportok ellen, amelyek véleménye kritikussá vált a létesítéssel szemben. A botokat arra használják, hogy manipulálják az online vitákat, és a szociális média visszatükröződik azokkal a hangokkal, amelyek a kormány által irányított nézeteltérés ellen ütköznek..

E körülmények fényében egyértelmű, hogy a weben történő navigálás Mexikóban egyre inkább mindennapi kihívás. A VPN használata megtévesztheti személyazonosságát és online védelmet nyújt. Ha Ön újságíró, bejelentő vagy blogger Mexikóban, a VPN segíthet elosztani üzenetét, miközben biztonságban tartja az internetet. További információkért olvassa el a biztonságos blogolás átfogó útmutatóját.

A Torrenting Mexikóban egy legális szürke területen is ül. Technikai szempontból nincs olyan törvény, amely szabályozza a kérdést, de a kormányok közötti ellentmondások azt jelentik, hogy a cselekmény üldözése szintén lehetséges.

Az online adatvédelem és névtelenség fenntartása érdekében javasoljuk, hogy VPN-t használjon az internet böngészéséhez Mexikóban.

NYILATKOZAT: A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalmak illegális folytatásához vagy letöltéséhez. Kérjük, konzultáljon a helyi törvényekkel, mielőtt bizonytalan, és mindig forduljon ügyvédhez szakértő tanácsért.

Összefüggő: A torrenting biztonságos? Illegális? Valószínűleg elkapják?

Tippek a VPN használatához Mexikóban

Függetlenül attól, hogy Mexikóban él, vagy csak néhány napra ellátogat, a VPN használata jelentősen javítja az internetélményt.

Hogyan hozzunk létre egy mexikói VPN-t

 1. Az első üzleti sorrend az, hogy döntsön egy szolgáltatótól, aki fellebbezik Önt. A mini-áttekintések magas szintű áttekintést nyújtanak a szolgáltatásról, de a részletes vélemények elolvasása a végén további betekintést nyújt.
 2. Miután az Ön számára működő szolgáltatónál letelepedett, egyszerűen jelentkezzen be hitelkártya-adataival.
 3. A bejelentkezési adatokkal e-mailt kell kapnia közvetlenül a VPN szolgáltatótól. Ezzel csatlakozhat a választott VPN szerverhez.
 4. Miután sikeresen létrejött a kapcsolat, azt egy okostelefon képernyő tetején egy zöld ikon jelzi.
 5. Most VPN-vel van élesítve, és minden webes tevékenység privát.

Hozzáférés a Mexikói Netflix könyvtárakhoz

Ha mexikói IP-címmel jelentkezik be Netflix-fiókjába, automatikusan átirányítja Önt a helyi könyvtárba. Ez akkor is igaz, ha a fiókot eredetileg egy másik országból, például az Egyesült Államokból vagy Kanadából regisztrálták. A másik ország Netflix könyvtárához való hozzáférés gyorsabb és leghatékonyabb módja a VPN használata. Például, ha hozzáférést szeretne elérni az USA Netflixhez, csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.

A Netflix az elmúlt néhány hónap óta aktívan blokkolja a VPN-eket a szerzői jogi korlátozások miatt. Mint ilyen, nem minden VPN kompatibilis az adatfolyam-óriással. Kiemeltük azokat a cikkeket, amelyekre ez a cikk vonatkozik, de mindig ellenőrizheti az ügyfélszolgálattal, hogy biztonságban van-e.

Itt tartja a Netflix számára ajánlott VPN-k gyakrabban frissített listáját.

Mexikói televízió nézése és banki szolgáltatások elérése külföldön

A VPN használata mexikói IP-cím megszerzéséhez hasznos az állampolgárok ezreinek, akik az országon kívül élnek, és szeretnék tartani a kapcsolatot az otthoni helyi tartalommal..

Számos program érhető el Mexikóban, beleértve a híreket, a szórakoztatást és a sportot. Néhány népszerű csatorna a Televízió, a Canal 5, az Azteca 7 és az Azteca Uno. Egyesek online közvetítést kínálnak, de megkövetelik, hogy a hozzáféréshez mexikói IP-címmel rendelkezzen. Itt jön be a VPN.

A bank- és pénzügyi intézmények általában nem korlátozzák szolgáltatásaikat, hanem a csalások elfojtása érdekében figyelemmel kísérik a beérkező kéréseket.. A külföldi mexikói bankszámlákhoz való hozzáférés vörös zászlókat generálhat, és kérését megcélozhatják. Általában biztonságos tét, ha VPN-t használ annak megjelenítésére, hogy valójában Mexikóban vagy. Ez segít elkerülni a kiegészítő biztonsági kérdések megválaszolását vagy az ügyfélszolgálati képviselővel való beszélgetést.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 72

Adblock
detector