A 20+ legjobb Kodi Sport-kiegészítők: Frissítve 2020 januárjában

A sportfigyelés sokunk számára a legmegfelelőbb időtöltés. Ha nem lehet személyesen ott lenni, akkor a következő legjobb dolog az, ha kedvenc játékát élőben nézi a televízióban. A Kodi-felhasználók örömmel veszik tudomásul, hogy a megfelelő kiegészítők megkönnyítik a kedvenc élő sportok elkapását. Minden, az NCAA futballtól kezdve a must see box-ig és az MMA rendezvényekig, például az UFC 232 Jones vs Gustafsson, a Kodi-n keresztül könnyen elérhető. Az olyan kiegészítések, mint a DAZN, a Fox Sports Go, a PlayStation Vue, a SportsDevil, a cCloud TV és még sok más, nagyszerű élményt nyújtanak, de ezek közül néhányat el kell kerülni..

Legfontosabb sportdinamikai választásunk 2020 januárjára: AMA Pro Racing

AMA Pro Racing Kodi Addon

A 2020-as év remek alkalom a Motorcross-függőség felszámolására. Az AMA az egyetlen legnagyobb szolgáltató a Motorcross és a Supercross sportesemények számára. Az AMA Pro Racing Kodi addon segítségével könnyedén megnézheti a Motorcross és a Supercross események százai eseményeit élőben és igény szerint..

Ez a kiegészítő teljesen ingyenesen letölthető, és tartalmat húz az AMA Pro Racing YouTube csatornájáról. Az eseményeket élőben nézheti meg, ha azok elérhetők az addon keresztül.

Kodi sport-kiegészítő útmutatónk

Az alábbiakban néhány olyan kiegészítést tárgyalunk, amelyekben az emberek sporthoz fordulnak, és néhány olyan lehetőséget, amelyet el kell kerülni. Az alábbiakban megtekintheti a rendelkezésre álló legjobb Kodi sport-kiegészítők áttekintését és telepítési útmutatóit.

Legyen óvatos a sok sport Kodi-kiegészítővel. Az írás ezen idõpontjában az alább javasolt opciók számos ingyenes és legális streaming lehetõséget kínálnak a Kodi felhasználók számára. A legnépszerűbb kiegészítők közül néhány azonban nem hivatalos sportforrásokhoz fér hozzá.

Alul felsorolunk néhány általánosan felsorolt ​​harmadik fél által létrehozott kiegészítőket, valamint elmagyaráztuk, hogy mit kell tudni ezekről a kiegészítőkről.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

A legjobb Kodi kiegészítők a sporthoz

A legjobb sport-streaming Kodi kiegészítők a következők:

 • DAZN
 • Fox Sports Go
 • PS Vue
 • USTVnow
 • Sportsnet most
 • Xumo
 • Plútó TV
 • CBC
 • BBC iPlayer (iPlayer WWW)
 • iTV
 • tablo
 • SVT Play
 • SR Mediathek
 • ORF TVthek
 • NHL TV
 • NBC Sports Live Extra
 • NFL.com
 • NFL csapatok
 • MLB.tv
 • Eurosport Player
 • ESPN Player
 • ESPN 3
 • Fite.tv
 • AMA Pro Racing

Ezen kiegészítők közül néhány teljesen ingyenes sportforrásokat kínál. Mások megkövetelik, hogy csatlakozzon egy fizetett szolgáltatáshoz. A legtöbb földrajzilag meghatározott helyekre van zárva, ezért szüksége lehet VPN-re a patakok eléréséhez.

Figyelem: Az internetszolgáltató láthatja a Kodi streameket

Amikor a Kodi-n keresztül közvetít tartalmat, az internetszolgáltató mindent lát, amit csinál. A törvényben bekövetkezett közelmúltbeli változások miatt az internetszolgáltató összegyűjti az Ön adatait és eladhatja azokat harmadik fél számára. Ezenkívül az internetszolgáltató fojthatja a streaming sebességét. A sporteseményeknél ez alacsonyabb minőségű videót és pufferelést jelent.

Ha valamilyen tartalmat próbál streamolni, akkor azt is észlelheti, hogy a földrajzi tartalom blokkolása miatt blokkolva van. Számos webhely és szolgáltatás, különösen a sport számára, megakadályozza a felhasználókat abban, hogy hozzáférjenek a tartalomhoz, miközben a regionális szolgáltatási zónákon kívül vannak.

A virtuális magánhálózat vagy VPN segítségével megkerülheti az internetszolgáltatók figyelését, fojtását és streaming szolgáltatásának helymeghatározását. A VPN-k elrejtik a valódi tartózkodási helyét és személyazonosságát a meglátogatott webhelyekkel szemben, és teljes mértékben elrejtik az Ön streaming-tevékenységeit az internetszolgáltatójától vagy bárki mástól.

A legjobb választás a Kodi-felhasználók számára az IPVanish-t. Megerősíthetjük, hogy az IPVanish működik az összes tesztelt Kodi kiegészítővel, és a Kodi közösségben nagyon népszerű. Sőt, még ennél is jobb, hogy olvasóink 60% kedvezményt kapnak az éves tervre. Ha alternatív szolgáltatót szeretne kipróbálni, itt találhatja az ajánlott Kodi VPN szolgáltatások teljes listáját.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish-on

Kodi v17.6 “Krypton” a Kodi legújabb stabil változata, amely letölthető.

A legjobb hivatalos Kodi sport-kiegészítők

Ezen kiegészítők mindegyike lehetővé teszi az élő sportfigyelést, főként az interneten található IPTV-linkek összesítésével. Sokan azt is lehetővé teszik, hogy megismétléseket és más igény szerinti sporttal kapcsolatos tartalmakat nézzen meg. Még jobb, ha az itt felsorolt ​​összes lehetőség elérhető a Hivatalos Kodi Addon Repository-ban, így rendkívül egyszerűen telepíthetők és használhatók, még a Kodi telepítésekor is..

DAZN

A 20+ legjobb Kodi Sport-kiegészítők: Frissítve 2020 januárjában

A „da zone” -nak elismert DAZN egy brit sport-streaming szolgáltatás, amely már számos országban elérhető, például Kanadában, Németországban, Japánban és más országokban. A szolgáltatás a népszerű sportok széles választékát kínálja, mint például az NFL, az NHL, a motosport, a kerékpározás, a tenisz és mások a legtöbb országban, ahol elérhető.

Az Egyesült Államokban azonban a szolgáltatás egyablakos ügyintézés a harci sportok számára, csökkentve a harci sportok fizetés-nézet költségeit. A DAZN különféle tartalmakat kínál minden régióban, ahol elérhető, de azt találtuk, hogy az ExpressVPN működik annak érdekében, hogy a felhasználókat bejuttassák a szolgáltatás kanadai változatába. Ez azt jelenti, hogy ha az Egyesült Államokban tartózkodik és feliratkozik a DAZN-re, akkor kibővítheti sportolási lehetőségeit, így a DAZN az elérhető legjobb sportolási lehetőségek egyikévé válhat..

Népszerű: Megnézheted a McGregor vs Khabib csatornát a Kodi-on?

Fox Sports Go

fox sports go kodi sport-kiegészítők

Ha olyan előfizetési szolgáltatást használ, amely magában foglalja a Fox Sports szolgáltatást (például PlayStation Vue, Sling TV, Fubo, vagy egy szokásos kábel előfizetés, ahol a Fox Sports is megtalálható), akkor a Fox Sports programot a Kodi-on keresztül közvetítheti..

A Fox Sports Go kiegészítő lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a Fox Sports fiókjához az élő tv-előfizetési szolgáltatás elérésével és a hitelesítő adatok felhasználásával. Ezután az élő játékokat és az igény szerinti tartalmat is továbbadhatja a Fox Sports Go kiegészítő segítségével. Könnyen megtalálhatja ezt a kiegészítőt a Kodi Hivatalos kiegészítő adattárában.

PS Vue

sport a kodi

A PS Vue Kodi bővítmény az a plugin, amellyel hozzáférhet a PlayStation Vue-fiókhoz. A PlayStation Vue több tucat csatornát kínál a felhasználóknak havonta 39,99 dollárért. Ez magában foglalja a legnépszerűbb sportcsatornákat, mint például a Fox Sports és az ESPN.

A Kodi hivatalos kiegészítő adattárán keresztül elérhetők a Kodi felhasználók beilleszthetik hitelesítő adataikat a PS Vue-ba, és a tartalmat a Kodi-on keresztül tekinthetik meg. A beállítások a jobb egérgombbal érhetők el a kiegészítőn, vagy hosszan lenyomva érhetők el, ha Amazon Fire TV-készülék vagy. A kedvezőbb megtekintési élmény használata a Kodi-n keresztül többé megéri az erőfeszítést.

USTVNow

kodi_ustvnow_install
Az USTVnow kiegészítő egy egyedülálló, fizetett szolgáltatás, amely néhány ingyenes élő csatornát kínál a levegőhálózaton keresztül. Az ESPN-hez akkor férhet hozzá, ha úgy dönt, hogy a szolgáltatáson keresztül további 21 csatornának a 29 dollár havi összeget fizeti. Ezt a kiegészítőt elsősorban az amerikai emigránsok és a katonaság számára tervezték, de bárki regisztrálhat. Szüksége lehet azonban VPN-re a tartalom megfelelő eléréséhez.

Sportsnet most

Sport Kodi Addons sportsnet

A Sportsnet Now egy kanadai sportcsatorna, amely rengeteg nagyszerű sporttartalommal bír. Míg a havi előfizetés csak körülbelül 25 dollárba kerül, a felhasználók bejelentkezhetnek és hozzáférhetnek fiókjaikhoz egy nagyon hasznos Kodi kiegészítő segítségével. Ez a kiegészítő elérhető a Hivatalos Kodi kiegészítő tárházon keresztül.

A Sportsnet rengeteg sportcsatornát kínál számos különböző kategóriában, ideértve az MLB, NHL, NBA és még néhány NFL mérkőzést is..

Xumo

Xumo kodi sport kiegészítők

A hivatalos lerakaton keresztül elérhető ingyenes IPTV-kiegészítő, a Xumo számos, a Kodi-felhasználók számára elérhető, sporttal kapcsolatos csatornát tartalmaz, ideértve a foci, a lakrossz, a szörfözés, a halászat, az MMA, a futball és a többi csatornát. Még jobb, ha a minőség szinte mindig jó.

Plútó TV

Pluto.TV Kodi addon

Mint az Xumo, a Pluto TV meglehetősen kiterjedt és ingyenes TV csatornákat kínál. Noha a Pluto TV-n keresztül nem fogja megtalálni a legnépszerűbb TV-csatorna-lehetőségeket, nagyszámú hírt, szórakozást, sportot és egyebet talál, amelyek rendkívül vonzó ajánlatok egyszerűen 0 dollár áron..

Az Xumo-val ellentétben, amely ingyenesen játszik a Kodi-n bejelentkezési hitelesítő adatok nélkül, létre kell hoznia egy fiókot a Plutonon, és be kell jelentkeznie a Kodi-on keresztül a patakok beszerzéséhez. A fiók regisztrációja azonban ingyenes.

CBC

A 20+ legjobb Kodi Sport-kiegészítők: Frissítve 2020 januárjában

A kanadai műsorszolgáltató egy teljesen ingyenes TV-szolgáltatás, bárki számára elérhető - tehát Kanadában. A CBC ingyenes tartalmát élőben és igény szerint is megnézheti, ha a CBC Kodi kiegészítőt használja. Néhány sport elérhető a CBC élő közvetítésein keresztül is, például a jégkorong éjszaka és az olimpia..

Ha nem Kanadában tartózkodik, továbbra is könnyen elérheti a CBC műsorát egy kanadai szerverhez csatlakoztatott VPN segítségével. Vegye figyelembe, hogy a CBC élő streamjei a helytől függően változhatnak, így a különböző VPN-kiszolgálók eltérő adatfolyamokat eredményezhetnek.

BBC iPlayer (iPlayer WWW)

iplayer www

A BBC iPlayer Kodi addon neve iPlayer WWW. Töltse le és telepítse ezt a kiegészítőt a hivatalos lerakatból. A BBC iPlayer szolgáltatás elérhető minden brit televíziós engedéllyel rendelkező lakosnak.

Noha a BBC kiváló minőségű drámáiról, dokumentumfilmeiről és komédiáiról ismert, jó mennyiségű sporttartalmat is találsz a szolgáltatásból és a Kodi közvetítéséből is. Számos, világszerte megjelenő sporteseménynek köszönhetően igazodik a BBC, például a világkupához vagy az olimpiához, de más sportokhoz is, beleértve néhány NFL-játékot.

Ha az Egyesült Királyságból utazik, továbbra is hozzáférhet az iPlayer WWW bővítményhez egy brit szerverhez csatlakoztatott VPN-en keresztül..

iTV

telepítse az itv lejátszót

A BBC iPlayerhez hasonlóan az iTV többnyire ingyenes streaming szolgáltatás, amely nagy csatornákat kínál az Egyesült Királyság lakosai számára. TV-licencre van szükség az iTV-tartalomhoz is, de úgy tűnik, hogy a webhely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adatfolyamokat töltsönek fel és fiókot hozzanak létre a TV-licenc tulajdonjogának tényleges igazolásával.

Az iTV-n keresztül, ha rendelkezésre áll, könnyedén közvetítheti a sportot, mivel az iTV egész évben gyakran megszerezi a sportfogadás jogát. Nem fogja megtalálni a legjobb focimeccseket, de itt talál sok más sportot. További részletekért ellenőrizheti az iTV naptárát a saját webhelyükön.

Ha az Egyesült Királyságon kívül utazik, az iTV tartalma blokkolódik, függetlenül attól, hogy az interneten, az alkalmazásban vagy a Kodi-ban használja. Egy brit szerverhez csatlakoztatott VPN megkerüli ezt a földrajzi blokkot.

A listán szereplő más lehetőségektől eltérően az iTV nem érhető el a Hivatalos Kodi Addon Repository-n keresztül. Tudjon meg többet az iTV Kodi addon telepítési útmutatón. 

tablo

tablo kodi addon sport kodi kiegészítők

A Tablo érdekes lehetőség a felvételhez. Ez a kiegészítő önálló opcióként nem működik. Ehelyett a Tablo olyan felhasználók számára készült, akik rendelkeznek digitális antennákkal, amelyek a levegőben sugárzott TV jelek felvételére készültek. Néhány beállítással a Tablo telepítése és futtatása a Kodi telepítésen, további szoftver nélkül.

A kábelvágók számára a vezeték nélküli TV egyre inkább megjelenő és egyre népszerűbb lehetőség, tekintve, hogy több OTA digitális csatorna érhető el, mint valaha. Mivel sok OTA műsorszóró hálózat rendszeresen megszerzi és élőben közvetíti a sporttartalmakat (például MLB, NFL, NBA és NCAA mérkőzések), a Kodi Tablo alkalmazás digitális tunerrel és néhány extra hardvermegoldással történő felhasználása csak értelme.

Vegye figyelembe, hogy a Tablo egyben egy DVR is, azaz mentheti az élő stream-eit, és a Kodi-n keresztül elérheti a Tablo-eszközön található stream-eket. Tudjon meg többet a Tablo működéséről, és szerezzen magának egy Tablo-t közvetlenül a TabloTV webhelyről.

SVT Play

SVT Play Kodi addon

Ha tud beszélni svédül, vagy a nyelvi akadályok ellenére is ingyen szeretné nézni sportját, akkor az SVT Play és az alábbiakban felsorolt ​​egyéb lehetőségek remek választás. Az SVT Play az SVT, a svéd TV-hálózat élő közvetítésének és igény szerinti szolgáltatásának lehetősége. Ez a lehetőség teljesen ingyenes, és rengeteg sportt találhat az SVT Playen egész évben.

Az SVT Play Svédországba van zárolva, tehát ha ezen az országon kívül tartózkodsz, VPN-re lesz szükség az összes adatfolyam megfigyeléséhez..

SR Mediathek

SR Mediathek Kodi addon

Németországban számos ingyenes TV-hálózat és streaming lehetőség áll rendelkezésre. Az SR Mediathek csak egy ezek közül, de egy nagyon funkcionális Kodi-kiegészítővel is elérhető. Az SR Mediathek-en keresztül jó mennyiségű sporttartalmat lehet megtekinteni, mind élőben, mind igény szerint, bár úgy találtuk, hogy itt sokkal könnyebb hozzáférni az igény szerinti tartalomhoz..

Ennek a kiegészítőnek a tartalma Németországba van zárva, tehát egy német szerverhez csatlakoztatott VPN szükséges, ha az adott országon kívül tartózkodsz.. 

ORF TVthek

ORF TVthek Kodi addon

Nagyon sok ingyenes TV-állomás található Ausztriában. Az ORF TVthek az osztrákok számára elérhető online streaming lehetőségek egyike, amely rengeteg élő TV-t és számos igény szerinti lehetőséget kínál. Mindez könnyen elérhető a Kodi addon keresztül is, ideértve a csatorna révén elérhető meglehetősen sok sportprogramot is.

Az ORF TVthek földrajzi helyzetét Ausztriába vonják be. Az adott ország szerveréhez csatlakoztatott VPN-re van szükség a Kodi-on keresztül vagy az interneten történő adatfolyamok megtekintéséhez.

NHL TV

NHL TV kodi sportkiegészítők

Az NHL az egyik legbonyolultabb streaming jogkészlet, amelyet valaha láttunk. Őszintén szólva, ez fejfájás, amint azt az NHL Globális sorozat nézésével kapcsolatos darabunk kutatásakor fedeztük fel. Azt azonban észrevettük, hogy az NHL TV streaming szolgáltatásának használata valószínűleg az egyik legjobb megoldás annak a fejfájásnak a csökkentésére, amelyet legalább megkísérel találni, ahol jégkorongot nézhet..

Miután feliratkozott, a stresszt tovább csökkentheti, ha a Kodi-n keresztül néz. A Kodi interfésze korszerűsíti a folyamatot az Ön számára, megkönnyítve ezzel az NHL tartalmának áttekintését. Ha azonban nem akar fizetni a szolgáltatásért, akkor is kaphat ingyenes tartalmat a szolgáltatáson és a Kodi-n keresztül, beleértve a játékszer-összefoglalókat és a kiemelt eseményeket, valamint a klasszikus játékok teljes patakjait az NHL történetéből.

Az NHL TV földrajzi helyzetét az Egyesült Államok látja el. Ezenkívül a regisztrációhoz amerikai fizetési információ szükséges. A VPN segítségével azonban bárhonnan hozzáférhet az ingyenes tartalomhoz. 

NBC Sports Live Extra

nbc extra sport

Az NBC Sports hatalmas számú látványos sportágnak ad otthont. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy az ESPN-nek megvan az összes olyan játék, amelyet szeretne látni, ám az NBC valójában számos számú streaming jogot szerez sporteseményekre, ideértve a Nascarot, a Premier League-t és a golfot. A szolgáltatás igénybevétele előtt fizetős fiókra van szüksége, és aktiválnia kell a készüléket (az operációs rendszert vagy a streaming eszközt), hogy a Kodi-on használhassa. Van azonban néhány ingyenes tartalom a „Kiemelések” szakaszban.

Az NBC Sports Live Extra csak az Egyesült Államok lakosainál érhető el, és a belépéshez amerikai fizetési módra van szükség. Az ingyenes kiemeléseket bárki megnézheti, megkerülve a földrajzi tartalom blokkolását.

NFL.com

nfl.com kodi addon

Az NFL weboldalán nagy mennyiségű tartalom érhető el szabadon online. Mivel ezt kissé könnyű lekapartítani, elérhető egy Kodi kiegészítő, amely az NFL.com tartalmának megtekintésére szolgál..

Dollár fizetése nélkül több száz rövid klip áll rendelkezésre a különböző játékokból. A „Csapatok” menü segítségével akár a kedvenc csapataitól elválasztott különféle játékfigurákat és klipeket is megtekintheti.

NFL csapatok

NFL csapatok kodi addon

Ha el szeretne merülni az egyes NFL csapatok tartalmából, akkor az NFL csapatok Kodi kiegészítése feltétlenül szükséges. Ez a kiegészítő számos erőforrást igényel, hogy az egyes NFL-csapatokhoz kapcsolódó harapás méretű tartalmat biztosítson. Videókat talál mindenről, az edzőtáboroktól a színfalak mögött álló klipekig, az egyes játékosokat követve. Emellett a játék kiemeléseit is megkapja, bár nem kap teljes játékokat ezen a kiegészítőn keresztül.

MLB.tv

Az MLB.tv Kodi telepítése

Az NFL-hez hasonlóan az MLB-nek is van saját streaming szolgáltatása, amely lehetővé teszi a kívánt játékok megszerzését, különösen, ha egycsapatos játékot keres. Fizetős fiókra van be kell jelentkeznie, hogy a legtöbbet hozhassa ki a Kodi kiegészítőből, de a kiegészítő tegnap a „Tegnap játék” részében rövid, 1-2 perces eseményeket kaphat a különböző játékokról..

Az MLB szigorúan korlátozza földrajzi tartalmának blokkolását, és ezeket a szabályokat alkalmazza még az Egyesült Államokban működő előfizetőkre is, akik kívül esnek a különböző csapatokat kiszolgáló különböző régiókban. A VPN jó ötlet bárki számára, aki ezt a szolgáltatást használja, hogy megkerülje az MLB által meglehetősen izmos blokkokat. Ennek ellenére az MLB.tv-számla csak az amerikai lakosok számára érhető el, akik amerikai alapú fizetési módokkal rendelkeznek.

Eurosport Player

eurosport játékos

A kiegészítő használatához előfizetnie kell az Eurosport Player szolgáltatásra. Ennek ellenére, ha előfizető, és ki akarja használni a Kodi-n keresztül elérhető barátságosabb felhasználói felületet, ez egy jó kiegészítő a telepítéshez.

ESPN Player

ESPN Player

Ezt javasoljuk korábban a különböző áttekintésekben. Az ESPN Player Kodi kiegészítőt azoknak tervezték, akik fizetnek az ESPN számos szolgáltatásáért. A Player addon lekaparja ezeket a beállításokat, és megjeleníti azokat a Kodi-ban. Ha még nem rendelkezik ESPN Player-fiókkal, regisztrálnia kell egyet, és be kell írnia bejelentkezési adatait az addon beállításaiba, mielőtt használni tudja..

ESPN 3

ESPN3 Kodi addon

Egyszerre az ESPN 3 volt az ESPN hivatalos streaming szolgáltatása. Mostantól felül van (és talán egyesültek) az ESPN + szolgáltatásukba. Ennek a kiegészítőnek a segítségével azonban továbbra is hozzáférhet a folyamokhoz, és ha volt ESPN 3-fiókja. A legtöbb szolgáltatáshoz, beleértve a teljes élő játékokat is, hitelesítenie kell fiókját és eszközét az addon.

Fiók nélkül azonban továbbra is megtekinthet ingyenes tartalmat, például minden sport ESPN borítójának visszajátszását és kiemelését. A helymeghatározás a helyén van, tehát akkor van szüksége VPN-re, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, hogy megnézhesd az ingyenes vagy fizetett tartalmakat.

Fite.tv

A Fite.tv legjobb sport-kiegészítői

Ingyenes streaming szolgáltatás, amely szintén fizetős adatfolyamokat kínál. A Fite.tv kötelező kiegészítő a sport rajongók számára. Ez a kiegészítő közvetlenül kapcsolódik az azonos nevű webhelyhez. Óráknyi harci sportot nézhet, sok tartalom elérhető a világ minden tájáról, és a harci sportok széles választékát kínálja.

Ez a kiegészítő elérhető a fejlesztő GitHub oldalán.

AMA Pro Racing

AMA Pro Racing

A szennyezett bicikli versenyek sokkal könnyebben élőben és igény szerint nézhetők az AMA Pro Racing Kodi kiegészítővel. Ez a kiegészítő hozzáférési lehetőséget kínál igény szerint rendezhető események százaihoz, valamint élő eseményekhez, amikor elérhetővé válnak.

Ingyenesen megtalálja ezt a kiegészítőt a hivatalos Kodi kiegészítő tárházban.

Nem hivatalos Kodi sport-kiegészítők

A nem hivatalos Kodi kiegészítőket gyakran sok Kodi felhasználó használja. Azonban nem javasoljuk ezeket a kiegészítőket, mivel azok kalózkodnak a sporteseményekről. A fentiekben felsorolt ​​USTVNow kivételével minden, az élő sport számára „ingyenes” streameket kínáló kiegészítő valószínűleg engedély nélkül továbbadja a tartalmat..

Star Tec

star tec kodi sport kiegészítők

Mi az? A Star Tec egy igény szerinti és IPTV Kodi kiegészítő, amely sokféle csatorna számára vonzza a tartalmat. Ezeket a streameket olyan webhelyeken keresztül nyerik, amelyek olykor kétes forrásokból érik el a tartalmat.

Miért kellene elkerülni?? IPTV kiegészítőként a Good Fellas által kínált tartalmak egyikét sem kínálják legálisan. Ez a kiegészítő csak kalóz streameket biztosít, és nem rendelkezik a szerzői jogok tulajdonosainak hivatalos újratelepítési jogával. Amiatt, abból az okból, nem javasoljuk a felhasználóknak, hogy streaming céljából forduljanak a Goodfellashoz.  

cCloud TV

kodi_best_sports_addons_ccloud

Mi az? A cCloud TV arról ismert, hogy a Kodi felhasználók számára többféle tartalomhoz fér hozzá. A sport nem kizárt. Ez a kiegészítő úgy van elrendezve, hogy megkönnyítse a különféle online TV-forrásokból levágott élő TV-stream-ek megtalálását..

Miért kellene elkerülni?? A cCloud TV-nek korlátozott jogi lehetőségei vannak. Ezek kifejezetten azokra az országokra korlátozódnak, amelyek nem korlátozzák a továbbküldést. A legnépszerűbb sportpályákat, például az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból és Kanadából, itt azonban nem továbbítják legálisan.. Nem ajánljuk a cCloud TV-t a Kodi-felhasználók számára, mivel ez a kiegészítő kifejezetten a kalóz streamingre összpontosít.

Kvantum

quantum kodi sport-kiegészítők

Mi az? A Quantum egy nagy Kodi kiegészítő, amely inkább a különféle kiegészítők kombinációja. A Quantum mögötti fejlesztők megragadnak más kiegészítőket, amelyek elveszítették fejlesztői támogatásaikat. A Quantumban a legtöbb streaming az élő TV, bár a kiegészítő igény szerinti streaming-et használ.

Miért kellene elkerülni?? A Quantum ugyanolyan problémától szenved, mint a fentiekben felsorolt ​​többi nem hivatalos kiegészítő. Vannak bizonyos jogi lehetőségek itt, de a Quantum a kalóz streamingre specializálódott. Kevés, ha van ilyen, a Quantumban elérhető stream-ek megfelelő újraküldési jogokkal vannak sugárzva. Ezért nem javasoljuk a Quantum alkalmazását.  Az útmutató egyéb, legális Kodi sport-kiegészítői jobb élményt nyújtanak.

SportsDevil

A 20+ legjobb Kodi Sport-kiegészítők: Frissítve 2020 januárjában

Mi az? A SportsDevil egy addon, amely a webes oldalakat tölti le a sportfolyamok számára, és ezeket a stream-eket kínálja a Kodi felhasználók számára. Nem gyakori, hogy a Kodi-felhasználók a SportsDevil-re támaszkodnak önálló kiegészítőként. Ehelyett gyakran használják más kiegészítők függőségeként.

Miért kellene elkerülni?? Egyszerűen fogalmazva: a SportsDevil nem fér hozzá sok törvényesen elérhető adatfolyamhoz. Előfordulhat, hogy néhány adatfolyamának legális és a YouTube-on keresztül elérhető, de a legtöbb nem. Nem javasoljuk a SportsDevil-t vagy olyan kiegészítőket, amelyek függőségként a SportsDevil-t használják. 

Kapcsolódó Kodi sport útmutatók:

Hogyan nézhetem UFC-t a Kodi-on, beleértve a visszajátszásokat
Hogyan nézhetem az NBA-t a Kodi-n és a legjobb kiegészítőket
Hogyan nézhetem az MLB-t a Kodi-n és a kedvenc kiegészítőinket
Hogyan nézhetjük meg az NFL-t a Kodi-n, és mely kiegészítőket kell használni

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector