A BBC iPlayer 8 legjobb VPN-je, amelyek továbbra is működnek 2020-ban

8 legjobb VPN a bbc iplayerhezA BBC iPlayer egy népszerű streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nézők számára a legjobb ingyenes és legális tartalmak megtekintését az interneten, a TV-műsoroktól és a filmektől kezdve az élő sportig. A tartalom nagy része azonban képes csak az Egyesült Királyság IP-címével rendelkező készülékeken továbbíthatja. A tartalomlicenc-korlátozások miatt egyes videókat földrajzilag korlátoznak. Ez vonatkozik az iPlayer webhelyen és az iPlayer alkalmazáson keresztüli megtekintésre.

Az egyszerű megoldás egy VPN alkalmazása a BBC iPlayer feloldása, amely lehetővé teszi, hogy normál körülmények között nézhesse az USA-ból vagy bárhol másutt.

Részletesen nyolc VPN-t fedünk le, de azoknak, akik gyors választ keresnek, ezek a legjobb VPN-k a BBC iPlayer bármilyen helyről történő nézéséhez:

 1. ExpressVPN A BBC iPlayer bárhonnan elérhető elérésének legjobb módja. Minden iPlayer tartalom megbízhatóan, bárhol a világon, korlátozás nélkül. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési lehetőség. Jól működik a BBC iPlayerrel és más streaming szolgáltatásokkal.
 3. NordVPN Jó sokoldalú, amely jól működik a BBC iPlayer-rel és más streaming szolgáltatásokkal, beleértve a Netflixet is.
 4. PrivateVPN Jó VPN, amely jól működik a BBC iPlayer és más streaming szolgáltatásokkal.
 5. SaferVPN Jól működik a BBC iPlayerrel és a Netflix-kel.
 6. VyprVPN A BBC iPlayer feloldása a tesztekben.
 7. Surfshark Feloldja a különféle streaming szolgáltatásokat, beleértve a BBC iPlayer szolgáltatást.
 8. Hotspot pajzs Megbízható költségvetési lehetőség, amely gyors sebességet kínál, és felszabadítja a BBC iPlayer és egyéb szolgáltatásokat.

A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN szolgáltatás titkosítja az eszköz internetes forgalmát, mielőtt közvetítő kiszolgálón keresztül továbbítja azt a felhasználó által választott helyre. A BBC iPlayer esetében a felhasználónak csak ki kell választania egy szervert az Egyesült Királyságban. Nekik egy brit IP-címet kapnak, hogy láthatóvá váljanak, ahol vannak.

De ez a megoldás az egyre kevésbé hatékony napról napra, amikor a BBC iPlayer elkezdi megkerülni a kijátszási szoftvert és felismeri, mikor használják a VPN-t. A webhely a Netflix nyomában követte a VPN-felhasználók tilalmát. Ezért fontos előfizetni egy VPN-szolgáltatásra, amely megkerüli az iPlayer tűzfalát, és aktívan dolgozik a probléma megoldásában, ha blokkolódik..

Gyakran csak egy adott VPN-szolgáltatás egyes szerverei érhetik el ezt, tehát ha egy VPN-kiszolgálót blokkol az Ön számára, akkor csak próbáljon ki egy másikt, vagy kérje meg az ügyfélszolgálatot, hogy melyik működik..

A következő kritériumok alapján készítettük a BBC iPlayer legjobb VPN-szolgáltatóinak alábbi listáját:

 • Szerverek az Egyesült Királyságban (annál érdekesebb!)
 • Az iPlayer nem blokkolja az írástól kezdve (ezt rendszeresen frissítjük)
 • Gyors sebesség
 • Gyors és hozzáértő ügyfélszolgálat

A legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára

Ez a 8 VPN együttműködik a BBC iPlayer-rel külföldről (az Egyesült Királyságon kívül). Csatlakozzon egy megfelelő brit szerverhez, és indítsa el az adatfolyamot.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb VPN a BBC iPlayer számára. Nagy sebességgel és következetesen kerüljük el a BBC VPN blokkokat

ExpressVPN2020. januárUnblocks iPlayerTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN kizárólag az Egyesült Királyság hat területén működik szerverekkel. Megkerültük a földrajzi blokkot, hogy a Blue Planet II epizódját nézzük meg, probléma nélkül. Az ExpressVPN valószínűleg a a legmegbízhatóbb, ha a sebességről van szó, következetesen pontozza a leggyorsabbokat. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, és azt állítja, hogy több ezer vásárló használja szolgáltatását az iPlayer tartalom megtekintésére. Az élő csevegés támogatása elérhető a weboldalon, a nap 24 órájában, ezért mindenképpen húzza fel őket, ha problémája merülne fel.

Az ExpressVPN nem azonosítja az azonosító információkat és felhasználásokat a legjobb osztályú biztonsági előírások. Több mint 90 ország szervereit üzemelteti, mindegyiket a maximális sebességre optimalizálva. Ha olyan készüléken szeretné megnézni az iPlayer-t, amely nem támogatja a VPN-eket, az ExpressVPN elkészíti a saját útválasztójának firmware-jét, amelyet az ügyfelek ingyenesen letölthetnek vagy telepíthetnek egy előre felvillanott útválasztóval a webhelyen..

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és bizonyos wifi útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Legjobb előadó a BBC iPlayer külföldi felszabadításának tesztelésében
 • Az Egyesült Királyságban található kiszolgálók kiválóan alkalmasak HD minőségű streamingre
 • Ezenkívül könnyedén feloldja a legnépszerűbb streaming oldalakat
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • A 24/7 élő csevegőszemélyzet tartja a labdát

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb választás ezen a listán

Pontszámunk:

4.5 kívül 5A BBC IPLAYER RÉSZÉRE VONATKOZÓ Legjobb VPN: Az ExpressVPN az első választásunk. Szupergyors és megbízható választás, amely feloldja a BBC iPlayer alkalmazását bármely országban és a legtöbb egyéb streaming szolgáltatást. A legjobb osztály és a magánélet 256 bites AES titkosításával, ne tároljon böngészőnaplókat, megszakító kapcsolót és szivárgásvédelmet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését itt.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

A Cyberghost olcsó VPN, amely feloldja a BBC iPlayer külföldi szolgáltatásait és más tartalmakat

CyberGhostFeloldja az iPlayerTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost megkönnyíti a földrajzilag zárolt tartalom feloldását, mint a legtöbb többi VPN. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépne az ügyfélszolgálattal, vagy kitalálná, hogy melyik szerverhez csatlakozzon, a CyberGhost alkalmazásai lehetővé teszik a szerver kiválasztását a feloldandó videofelvétel alapján. Az alkalmazás megnyitásakor a streaming opcióra kattintva megjelenik a népszerű streaming webhelyek, köztük a BBC iPlayer. Csak kattintson erre a lehetőségre a csatlakozáshoz, és az alkalmazás az Ön számára is megnyitja az iPlayer-t böngészőjében.

A CyberGhost erős biztonsági és adatvédelmi törzskönyvet is büszkélkedhet. Nincsenek naplók, és erős titkosítást használ, tökéletes titkosítás mellett. A szivárgásvédelem és a megszakító kapcsoló biztosítja, hogy az Ön adatai soha ne hagyják el a titkosított alagutat. A CyberGhost nagy sebességgel büszkélkedhet, amelynek többnek kell lennie, mint a video kiváló minőségű streamingjeinek.

Egyetlen terv akár hét egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Nincs probléma a BBC iPlayer feloldásával a különböző teszthelyekről
 • 90 országban több mint 5000 szerver hálózatát működteti
 • Olcsó lehetőség kezdőbarát alkalmazásokkal
 • Nagyon jó sebesség

Hátrányok:

 • Nem működik megbízhatóan az Egyesült Arab Emírségekben vagy Kínában

Pontszámunk:

4 kívül 5LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost egyszerűen beállítva. A CyberGhost egyszerűen fel van állítva és nagy sebességet kínál alacsony áron. Jó a magánélet szempontjából. A BBC iPlayer HD videofelvételeket megbízhatóan továbbítja, és más népszerű streaming szolgáltatásokkal együttműködik. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

A NordVPN megbízható lehetőség a BBC iPlayer külföldi megfigyelésére, rengeteg brit szerver közül lehet választani

NordVPNFeloldja az iPlayerTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy óriási 30 szerver az Egyesült Királyságban, és az egyiket még az „ultragyors TV-hez” is optimalizálták. Ellenőrizze a NordVPN webhely hivatalos tudásbázisát, hogy megtudja, mely szerverek fedik fel a BBC iPlayer tartalmat. Az élő csevegő ügyfélszolgálatával a nap 24 órájában, a nap 24 órájában felveheti a kapcsolatot.

A gyorsaság tisztességes, és a legtöbb esetben lehetővé kell tennie a HD formátumú adatfolyam továbbítását. A biztonság az erős titkosításnak köszönhetően kiváló, és a szigorú nulla naplózás politika azt jelenti, hogy az Ön adatai (beleértve az IP-címet) bizalmasak maradnak. Sőt, a nyilvános wifi-felhasználók szeretik a NordVPN automatikus wifi-védelmi funkcióját. A kiszolgálók több mint 60 országban érhetők el. A NordVPN akár hat egyidejű csatlakozást tesz lehetővé egyetlen előfizetéssel, így kiváló lehetőség egy kis háztartás vagy iroda számára.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Az Egyesült Királyságban rengeteg szerver szinte bárhol HD-en feloldja az iPlayer alkalmazását
 • Nagyon jó az Egyesült Királyságban a földrajzilag blokkolt tartalmak széles skálájának feloldásához
 • Szigorú nulla naplózási politika és szilárd biztonság az alkalmazásokban
 • Csatlakoztasson akár 6 eszközt egyszerre
 • Élő chat támogatás 24/7

Hátrányok:

 • Az iOS alkalmazás Kínában nem működik
 • Az asztali alkalmazás és a sebesség nem mindig megbízható

Pontszámunk:

4.5 kívül 5JÓ ALL-ROUNDER: A NordVPN jó ár-érték arányú választás, amely megbízhatóan működik a BBC iPlayerrel és a legnépszerűbb streaming oldalakkal. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Az alkalmazás nem kínál szerverváltási lehetőséget. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést itt.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

A PrivateVPN egy kevésbé ismert VPN, amelynek jó eredményei vannak a BBC iPlayer, Netflix és más tartalmak streamingjének

PrivateVPNFeloldja az iPlayerTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN relatív újonnan érkezett a VPN-terület számára, amely eddig kiváló tartalom-feloldó képességeivel hatott ránk. Rövid munkát végez a BBC iPlayer VPN tűzfalán, és azt is együttműködik más streaming oldalakkal, mint például a Netflix és a Hulu. A 24 órás élő csevegés támogatása az Ön rendelkezésére áll.

A gyorsaság kiváló a viszonylag kicsi szerverhálózat ellenére. A biztonság szintén nem hiányzik, hiszen a 256 bites és a 128 bites sportolási lehetőségeket tökéletes előre titoktartással őrzik. A PrivateVPN nem tárolja a felhasználói tevékenységek naplóit, és nem rögzíti az Ön IP-címét.

Egy csomaghoz legfeljebb hat eszközt csatlakoztathat. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja a BBC iPlayer alkalmazását külföldről származó megfelelő streaming sebességgel
 • Egyre növekvő hírnév a népszerű streaming webhelyek bárhonnan való feloldásáról
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Az adatvédelem és a biztonság magas színvonalú

Hátrányok:

 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni
 • Nincs 24 órás élő chat

Pontszámunk:

4.5 kívül 5NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja számos népszerű brit show-t, és akár 6 eszközt is engedélyezhet ugyanazon a fiókon. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. SaferVPN

A SaferVPN rendelkezik a streaminghez szentelt szerverekkel, amelyek feloldják a BBC iPlayer blokkolását

SaferVPNFeloldja az iPlayerTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.safervpn.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

SaferVPN büszkélkedhet dedikált streaming szerverekkel az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság számára. Az Egyesült Királyságban a streaming opció feloldja a BBC iPlayer tartalmát, anélkül, hogy izzadtságot okozna. Az amerikai streaming szerver feloldja többek között a Netflix és az Amazon Prime szolgáltatásokat. Ezeket a kiszolgálókat elkülönítik az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok többi, nem streaming szervereitől, így könnyű megtalálni őket anélkül, hogy kitalálni vagy ügyfélszolgálattól kellene segítséget szerezni. Ezt mondták, elérhető az élő csevegés támogatása éjjel-nappal.

A sebességek elég gyorsak a nagyfelbontású streaminghez. Az alkalmazás rendkívül könnyen használható, még egy kezdő számára is. A titkosítás erős, de a SaferVPN-nek jelenleg nincs tökéletes titkos titka. A cég nem tárolja a felhasználói tevékenység naplóit és nem rögzíti az IP-címét.

Előnyök:

 • A dedikált brit streaming opció könnyedén kezeli a BBC iPlayer alkalmazást
 • A tesztek jó sebességeket tártak fel a HD streaminghez
 • Nincs tárolt napló, és az alkalmazások szilárd biztonsági beállításokkal rendelkeznek
 • Élő órában élő támogatást kaphat

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában
 • Korlátozottan fejlett szolgáltatások néhány más VPN-hez képest

EGYSZERŰ FELÜLET: A SaferVPN nagy sebességet ér el. Megbízhatóan feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat, és nagyszerű adatvédelmi hitelesítő adatokkal rendelkezik. Hiányzik néhány népszerű funkció. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Olvassa el a SaferVPN teljes áttekintését.

SaferVPN CouponTakarítson meg 80% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

6. VyprVPN

A VyprVPN jó lehetőség azok számára, akik BBC-t szeretnének nézni Kínában, ahol sok más VPN blokkolva van

VyprVPNFeloldja az iPlayerTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN nagysebességű szerverekkel rendelkezik, így kiváló lehetőség a BBC iPlayer streaming szolgáltatás feloldásához. Arra is működik, hogy feloldja a más népszerű webhelyek, köztük a Netflix tartalmát. Bónuszként a tervek hozzáférést biztosítanak az online tároláshoz és a titkosított üzenetküldő alkalmazásokhoz.

Ez a VPN szolgáltatás erős titkosítást használ, és magában foglalja a DNS szivárgás elleni védelmet és a kill kapcsolót. Tárol néhány naplót, ideértve a felhasználói IP-címet is, amely átválthat a magánélettudatosabb felhasználók számára. Nagyon jól szerepelt a sebességteszteinkben, így nem kell gondolni a Peaky Blinders legújabb szezonjának HD formátumban történő közvetítésével.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja a BBC iPlayer és sok más streaming webhely feloldását
 • Szervereket működtet az Egyesült Királyságban
 • Nagyszerű feloldóképesség, még Kínában is jól működik

Hátrányok:

 • Marginálisan drágább, mint néhány VPN-nél
 • Hiányzik a speciális konfiguráció lehetősége
 • Nincsenek kriptovaluta fizetési lehetőségek

Könnyen használható: A VyprVPN felhasználóbarát. Szilárd választás. Nincsenek naplók, nagy biztonságot nyújt, és feloldja a legtöbb streaming szolgáltatást. Drágább, mint néhány. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

7. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja az iplayerTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Jelenleg mintegy 800 szerver működik 50 országban, köztük az Egyesült Királyságban. Elég gyors az élő HD tartalom streamingéhez észrevehető pufferelés nélkül, és megbízhatóan feloldhatja a nagyobb szolgáltatások, például a BBC iPlayer, az ITV Hub és a Netflix USA szolgáltatásait. A legjobb az egészben, A Surfshark-nak nincs csatlakozási korlátja, ami azt jelenti, hogy minden eszközt egyszerre biztosíthatja.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, megszakító kapcsolót, valamint a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgások elleni védelmet használ, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa. Van egy nulla naplózásra vonatkozó politika és a hirdetések, nyomkövetők és rosszindulatú programok automatikus blokkolásának lehetősége is. Az élő csevegés során elérhető 24/7 támogatás révén soha több, mint néhány másodpercre van a segítség a problémák megoldásában

A Surfshark alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez. Kézzel telepíthető a támogatott vezeték nélküli útválasztókra.

Előnyök:

 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • Erős feloldó képesség
 • Hatékony biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Nagyon megfizethető

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi hálózat
 • Van alkalmanként lassú szervere

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket

Pontszámunk:

4 kívül 5

Megbízható sebesség: A Surfshark megfizethető lehetőség jó sebességgel és feloldó képességgel. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

8. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsfeloldja az iplayerTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs kiváló választás streaminghez. Feloldja a BBC iPlayer és sok más népszerű platform, például a Netflix UK és az USA, az ITV Hub, az Amazon Prime Video és a Hulu szolgáltatást. Ráadásul nagy sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik A HD video streaming nem jelent problémát. Az élő chat 24 órán keresztül elérhető, ha problémákba ütköznek.

Ennek a szolgáltatásnak egy kockás adatvédelmi múltja van, de továbbfejlesztette politikáját, és nem naplózza a munkamenet időtartama alatt személyesen azonosítható információkat. Ezt erős biztonsági funkciókkal támogatja, ideértve a katonai szintű titkosítást, a tökéletes előremeneti titkot és a kill kapcsolót (a Windows alkalmazásban). További biztonsági szolgáltatások közé tartozik az automatikus wifi védelem (a mobil alkalmazásokban), valamint a DNS és a WebRTC szivárgások elleni védelem.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, és egyszerre öt eszközt csatlakoztathat.

Előnyök:

 • Nagy szerverhálózat
 • Nagyon gyors sebesség a HD tartalom streamingjéhez
 • Erős titkosítás és egyéb biztonsági szolgáltatások
 • 5 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Korábbi adatvédelmi kérdései voltak
 • Nem fogad el kriptovaluta kifizetéseket

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Nagyszerű, alacsony költségű VPN: A Hotspot Shield alacsony áron jár, gyors sebessége és kiváló feloldási képességei révén kiváló lehetőség a BBC iPlayer és más platformok tartalmainak streamingjére. Még 45 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

VPN-k, amelyek elkerülhetők a BBC iPlayer használatával

Teszteink azt mutatják, hogy a következő VPN szolgáltatók nem teszik fel a BBC iPlayer feloldását, tesztjeink szerint.

 • PureVPN
 • IPVanish
 • Privát internet-hozzáférés (PIA)
 • HideMyAss
 • Rejts el
 • Betternet
 • LeVPN
 • SuperVPN
 • VPNBook
 • VPNTunnel
 • AnonymousVPN
 • Tökéletes adatvédelem
 • Proxy.sh
 • Tunnelr
 • VPN4All
 • EarthVPN
 • GooseVPN
 • iPredator
 • Legyőz
 • VPNJack
 • VPN Master
 • TorVPN

Noha a fenti listában szereplő VPN-szolgáltatók kiválóan alkalmazhatók más online tevékenységekben, akkor pazarolja velük pénzt, ha fő célja az, hogy videókat szerezzen a BBC iPlayer-ből az interneten keresztül külföldön,.

VPN használata a BBC iPlayer-rel (videó)

A BBC iPlayer feloldásának feloldása egyszerű, ha a VPN támogatja ezt. Iratkozzon fel a fenti VPN-szolgáltatók egyikével, és kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Töltse le és telepítse eszközéhez a VPN-t a szolgáltató webhelyéről vagy egy hivatalos alkalmazásboltból. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Futtassa az alkalmazást, és válassza az Egyesült Királyságban a VPN szervert, amely feloldja a Netflix alkalmazását. Ha nem biztos benne, melyiket választja, keresse fel szolgáltatója webhelyét vagy ügyfélszolgálatát.
 3. Csatlakozás a VPN-hez.
 4. Most már rendelkeznie kell egy brit IP-címmel (itt ellenőrizheti).
 5. Tisztítsa meg a sütiket és a böngésző gyorsítótárát. Ezek tárolhatják a korábbi munkamenetek helyinformációit.
 6. Nyissa meg a BBC iPlayer alkalmazást, és kezdje el nézni!

Ha bármilyen problémát észlel, vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával. Lehet, hogy módosítania kell bizonyos beállításait a készüléken.

A BBC iPlayer nem működik együtt a VPN-sel? Próbáld ezt

Vegye figyelembe, hogy nem garantálhatjuk, hogy ezek a VPN-ek működni fognak az iPlayer webhelyen vagy az iPlayer alkalmazásban. Ha nehézségekbe ütközik, gyakran csak egy másik VPN-kiszolgáló leválasztásával és kipróbálásával jár. Ha ez nem működik, lehet, hogy nagyobb problémák vannak.

Ha a BBC iPlayer alkalmazást használja, akkor tudnia kell, hogy az iOS, Android, streaming media boxok, intelligens TV-k és játékkonzolok alkalmazásai kényszeríthetnek egy eszközt az internetszolgáltató DNS-szervereire a VPN helyett. Ennek egyik módja a következő: állítsa be a VPN-ot otthoni wifi-útválasztón vagy virtuális útválasztón a VPN alkalmazás használata helyett. Nézze meg a VPN-kompatibilis virtuális útválasztók konfigurálására vonatkozó útmutatásainkat, mind a PC-laptopok, mind a MacBook-ok segítségével.

Lehet, hogy a VPN szerverhez való csatlakozás után a BBC iPlayer még mindig aktív cookie-ban tárolta a korábbi „helyét”. Ha továbbra is figyelmeztetést lát, hogy a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén, akkor lehet, hogy törölnie kell a sütiket. Ezt megteheti a böngészőbeállításokban vagy egy olyan kiterjesztés használatával, mint például az EditThisCookie.

Előfordulhat, hogy VPN használatakor a BBC iPlayer oldal egyáltalán nem töltődik be, helyette visszaad egy hibaoldalt. Ha ez történik veled, akkor lehet, hogy ki kell ürítenie a DNS-gyorsítótárat. Windows rendszeren írja be a „cmd” kifejezést a keresősávba, és nyissa meg a Parancssor parancsot. Gépelje be a következő parancsot és nyomja meg az enter billentyűt: ipconfig / flushdns. Mac felhasználók számára itt találhatók az OSX verziójának utasításai.

Végül törölje azokat a gyorsítótárazott adatokat, amelyek lehetővé teszik, hogy az iPlayer láthassa az Ön valós helyét. A beállításokban kitisztíthatja a böngésző teljes gyorsítótárát, de általában elegendő a CTRL tartásához és az F5 billentyű eléréséhez, hogy „kemény” frissítést végezzen..

Mi lenne, ha nincs brit televíziós licencem?

Amikor megpróbál hozzáférni a BBC iPlayer-hez, értesítést kaphat arról, hogy a televízió bármely műsorának megtekintéséhez brit televíziós engedély szükséges. Amikor a rendszer kéri, sok forrás azt jelenti, hogy egyszerűen rákattinthat a „Televíziós engedélyem van” elemre..

BBC látszólag a becsületrendszertől függ hogy a nézők őszinte maradjanak, és nem igényel tényleges igazolást arról, hogy a felhasználó TV-engedéllyel rendelkezik. Ezt az üzenetet 2016 szeptemberében adták hozzá az iPlayer szolgáltatási feltételeinek.

A BBC iPlayer streaming szolgáltatáshoz való hozzáféréshez a nézőknek regisztrálniuk kell egy BBC fiókot és érvényes brit irányítószámot kell beírniuk. Úgy tűnik, hogy az űrlap nem ellenőrzi, hogy a regisztráló ténylegesen az általuk megadott irányítószámon belül él-e, vagyis ha Ön rendelkezik brit IP-címmel, akkor rendben kell lennie.

Nézhetek a Planet Earth II-t a BBC iPlayer-en?

Igen, a Planet Earth II és a Blue Planet 2 egyaránt megtalálhatók a BBC iPlayer-en és ingyenesen elérhetők. Még HD-ben is! Csak ellenőrizze, hogy rendelkezik-e a fenti VPN-ekkel, ha az országon kívül tartózkodik. Nagyon sok sávszélességre lesz szüksége, hogy megfigyelje a vadon élő állatokat lenyűgöző nagy felbontásban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 66

Adblock
detector