A CyberGhost működik a Netflix-szel? Próbára tettük

A CyberGhost feloldja a Netflix blokkolását?

Mivel a Netflix megsemmisítette a VPN használatát, sok szolgáltató nem képes megbízhatóan feloldani a Netflix blokkolását. A CyberGhost azt állítja, hogy ezt megteheti, ezért teszteljük, hogy kiderítsük, ezek az állítások igazak-e.

Vágni a hajszara, A CyberGhost valóban feloldja a Netflix blokkolását. Noha a múltban küzdött a Netflix VPN-tilalmával, az elmúlt évben arra koncentrált, hogy asztali és mobilalkalmazásain keresztül hozzáférést biztosítson legalább az USA Netflix könyvtárához. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon.

OLVASÓ OLDAL: Több mint 70% -ot megtakaríthat, ha feliratkozik egy kétéves CyberGhost tervre.

Az egyik elsődleges ok, amiért a felhasználók a virtuális magánhálózat (VPN) használatát választják, a földrajzilag korlátozott tartalom feloldása, különösen a Netflix, a Hulu, a HBO és a BBC iPlayer videóinak streamingje. A Netflix különösen népszerű ennek köszönhetően hatalmas műsorok és filmek, beleértve egy csomó kiváló minőségű eredeti tartalmat. És bár a Netflix több mint 200 országban elérhető, az egyes országok könyvtára eltérő az engedélyezési korlátozások miatt. Az USA Netflix a legnépszerűbb könyvtár, de más országok rengeteg kínálatot kínálnak, köztük a Netflix UK, a Netflix Japan és a Netflix Brazil.

Ha VPN-hez csatlakozik, a könyvtárak bármelyikéhez hozzáférhet a világ bármely pontjáról. A VPN elrejti az Ön IP-címét és cserélje ki egy választott országgal egy űrlapra. Sőt, egy VPN titkosítja az összes forgalmat, tartva távol a snoopers kíváncsiskodó szemétől, ideértve az internetszolgáltatót is..

Rendszeresen tesztelünk egy sor VPN-szolgáltatót annak ellenőrzésére, hogy együttműködnek-e a népszerű streaming webhelyekkel. Nézzük meg, hogy a CyberGhost miként játszik a Netflixnél.

Részletesebben ismertetjük a folyamatot és az eredményeket, de az alábbi táblázat rövid áttekintést nyújt néhány fő megállapításunkról.

AppServer ChoiceUnblocked US Netflix
ablakok A streaming mód feloldása (Netflix) Igen
ablakok Névtelen szörfözés mód (amerikai szerver) Igen
ablakok Válassza a Saját szerver módot (Las Vegas-szerver) Igen
ablakok Válassza a Saját szerver módot (Los Angeles-i szerver) Nem
iOS Los Angeles (nem streaming) Nem
iOS Baltimore (streaming) Igen

A CyberGhost asztali kliensek működjenek együtt az USA Netflix-szel?

A múltban sokszor teszteltük a CyberGhost-et az USA Netflix-szel. Noha ez a szolgáltató tavaly problémákat okozott a szolgáltatás feloldásával, mégis van óta arra összpontosít, hogy a felhasználók zökkenőmentes hozzáférést biztosítsanak az Egyesült Államok Netflix könyvtárához. Az elmúlt hónapokban nem volt probléma. De ma még egy kicsit tovább fogunk kutatni, hogy megmutassuk, mire számíthat.

Ha ismeri a CyberGhost asztali klienst, akkor tudja, hogy különféle módokon csatlakozhat egy szerverhez.

A CyberGhost mód opciói.

Az egyik ilyen A blokkolás feloldása, amelyet először megpróbálunk. Amikor ezt az üzemmódot választja, a blokkolás feloldásához üdvözli a népszerű streaming csatornák listáját, az első a Netflix. Mindegyik szolgáltatást egy ország legördülő listája kíséri, és bár néhányuknak több lehetősége van, a Netflixnek csak egy van: Egyesült Államok. Amikor az egérmutatót a Netflix mező fölé helyezi, megjelenik egy lejátszási szimbólum, tehát erre kattintunk.

A CyberGhost feloldja a Netflix blokkolását?

A játék szimbólumára kattintással két dolgot lehet elvégezni. Először: automatikusan csatlakozik a megfelelő szerverhez az USA Netflix figyelésére. Másodszor, megnyitja a Netflix webhelyet a böngészőjében.

CyberGhost Netflix képernyő.

A kapott kliens képernyőn az „Ön jelenleg a Netflix-et figyeli” üzenet, de egyértelműen megpróbáltuk streamálni a Netflix webhelyen, hogy megbizonyosodjunk arról,.

Tehát működött? Igen, zökkenőmentesen működött!

De csak arra az esetre, ha ez néhány felhasználó esetében nem történik meg, megpróbáltunk még néhány lehetőséget.

Ban ben Surf névtelenül módban egy amerikai szervert választottunk. Ezúttal saját magunknak kellett hozzáférnünk a Netflix webhelyhez, de ez probléma nélkül működött.

Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a A blokkolás feloldása és Surf névtelenül módban nem csak azt az országot kell választania, ahol a szerver található. Egyes, különösen lassú internetkapcsolattal rendelkező felhasználók a lehető legközelebb eshetnek a szerverhez a lehető legközelebb ahhoz, hogy minimalizálják a késleltetés vagy a pufferolás kockázatát az adatfolyam folyamán. Ebben az esetben kiválaszthatja a kiszolgálót a város alapján a Válassza a Saját szerver lehetőséget mód.

Kipróbáltuk ezt, és véletlenszerűen kiválasztottunk néhány amerikai szervert, amelyek Las Vegasban, Los Angelesben és New Yorkban találhatók. A Las Vegas szerver együttműködött a Netflix-szel, de a másik kettő nem. Az utóbbi esetekben proxy hibát kaptunk: „Hoppá, valami nem ment rendben… Streaming hiba Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használsz. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. További segítségért látogasson el a netflix.com/proxy webhelyre. ”

CyberGhost Netflix proxyhiba.

Olyan nyilvánvalóan, hogy egyes szerverek a Netflix blokkolásának feloldására törekszenek, míg mások nem. Ez természetesen nem jelent fekete jelet a CyberGhost ellen, és sok más legfontosabb szolgáltató csak néhány szervert kínál, amelyek adott időben feloldhatják a Netflix feloldását. Sőt, sok versenytárs számára fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy megkérdezze, melyik szerver tudja feloldani a Netflix blokkolását, mivel a CyberGhost-szal ellentétben nincsenek egyértelműen felcímkézve. Annak érdekében, hogy a CyberGhost megbízhatóan feloldja a Netflix blokkolását, ragaszkodhat hozzá A blokkolás feloldása módban, vagy forduljon az ügyfélszolgálathoz a földrajzilag közeli szerver megtalálásához.

Működjön-e a CyberGhost mobilalkalmazás az USA Netflix-szel?

Kipróbáltuk a CyberGhost iOS és az Android alkalmazásokat, hogy megtudjuk, az eredmények hasonlóak-e. A cég nemrégiben frissítette iOS-alkalmazását, és már nem kínálja azokat a speciális üzemmódokat, amelyeket az asztali kliens biztosít.

Ehelyett egyszerűen kiválasztja a kiszolgálót a legördülő listából, hasonlóan a Válassza a Saját szerver lehetőséget mód az ügyfélben. Választhat ország alapján, vagy rákattinthat az ország nevétől jobbra található nyílra, hogy kibővítse a listát az egyes szerverekre.

Itt észreveszi, hogy egyes kiszolgálókat „Streaming” kiszolgálóknak jelölnek. Megpróbáltuk először elérni a Netflixet ezek egyikével, Baltimore-ben található szerverrel.

Siker! Nem volt probléma a Netflix streamingjével.

Ezután kipróbáltunk egy olyan szervert, amelyen nem volt streaming címke, ezúttal Los Angelesben. Ez hálózati hibát eredményezett.

Kipróbáltunk még néhány szervert, néhányat, amelyek streaming címkével láttak el, és mást, amelyik nem, és hasonló eredményeket kaptunk. A streamingként megjelölt kiszolgálók feloldták a Netflix feloldását, míg a címke nélküli kiszolgálók nem működtek.

A szerver címkézése megkönnyíti a megfelelő szerver megtalálását egy adott városban. De ha továbbra is segítségre van szüksége, ismét vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Az Android alkalmazást a Netflix-rel is teszteltük, és ez működik. Ez az alkalmazás nem lett frissítve, és továbbra is rendelkezik az összes „üzemmóddal”, beleértve a „Biztonságos adatfolyamot”, a Netflix felsorolásával. Ennek az opciónak a használatával megnyílik a Netflix az Android böngészőben a Netflix alkalmazás helyett, ami némi bosszantást okozhat egyes felhasználók számára.

A CyberGhost hozzáférhet más Netflix könyvtárakhoz?

A Netflix már elérhető a legtöbb országban, de az engedélyezési problémák miatt az egyes régiók katalógusa különbözik. A Netflix USA könyvtár az egyik legnagyobb és legnépszerűbb, de érdemes hozzáférni más katalógusokhoz.

A CyberGhost-t különböző országok szervereivel teszteltük, beleértve az Egyesült Királyságot, Kanadát, Németországot, Olaszországot, Franciaországot, Japánt és Brazíliát, de nem sikerült hozzáférni a Netflixhez.

Ne feledje, hogy amikor a Netflix visszaszorítja a VPN használatát a szolgáltatásokhoz való hozzáférés érdekében, sok erőforrás menti a hozzáférést. Mint ilyen, számos szolgáltatónak, köztük a CyberGhost-nak is prioritást kell élveznie. Mivel az amerikai könyvtár annyira népszerű, ennek kell a fő hangsúlyt fektetnie.

A Netflix eléréséhez más régiókban megtekintheti a Netflix Japan, a Netflix UK, a Netflix Spain, a Netflix France, a Netflix Italy és a Netflix Brazil dedikált cikkeinket..

A CyberGhost más streaming webhelyekkel működik együtt?

Legújabb teszteink azt mutatják, hogy a CyberGhost felhasználható sok más streaming webhely feloldására. Ez csak egy olyan lista a webhelyekről, amelyeket a közelmúltban teszteltünk:

  • Amazon Prime Video (asztali számítógépen működik, de nem mobilon)
  • ITV Hub
  • Mind a 4
  • BBC iPlayer

Ne feledje, hogy csak néhány véletlenszerű kiszolgálót tesztelhetünk, így nincs garancia, hogy az adott régió összes szervere működni fog egy streaming webhely blokkolásának feloldása érdekében. Ha problémák merülnek fel, akkor a legjobb, ha kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal. A CyberGhost élő chat-támogatással rendelkezik az európai munkaidőben, valamint a jegyek benyújtási rendszerével a nyitvatartási időre.

Az a döntés, hogy a CyberGhost együttműködik-e a Netflix-rel

Röviden: nem volt problémánk az USA Netflix elérésében a A blokkolás feloldása és Surf névtelenül mód. Egy adott szerver kiválasztásakor előfordulhat, hogy hiányzik. De ha földrajzilag szoros szervert szeretne, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy a helyes irányba mutatjon. A dolgoknak kissé egyszerűbbnek kell lenniük a mobilalkalmazásban, mivel egyes egyes szerverek „Streaming” feliratúak, és úgy tűnik, hogy a Netflix számára a legjobb lehetőségek.

Bár a CyberGhost együttműködik az USA Netflix-szel, ha más könyvtárakhoz szeretne hozzáférni, előfordulhat, hogy másutt kell keresnie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector