A FrostWire nem működik? Próbálja ki ezeket a 10 FrostWire alternatívát

hűtőszekrény hűtőszekrény alternatívái

A LimeWire kliens villája, a FrostWire a BitTorrent letöltésének kedvenc, átmeneti opciója. A szoftverfejlesztő veszített csatát a Google-lal, miután egy tartalomszolgáltató DMCA-kérelme miatt a szolgáltatás Android-alkalmazását levetítették a Google Play Áruházból. Mivel a FrostWire felhasználói túlnyomó többsége a Play Áruház alkalmazást használta, a veszteség eredményeként a fejlesztők úgy döntöttek, hogy jórészt visszavonják a Frostwire-t.

Egy bizonyos ponton azonban a szolgáltatás csendben visszatért az internetről, miután a legnagyobb rajongói némi félelmet és fájdalmat okoztak. Egyelőre továbbra is letöltheti és felhasználhatja a FrostWire szoftvert zeneletöltésekhez és streaminghez. Ha azonban a FrostWire ismét offline állapotba kerül, vannak alternatívák.

A legjobb FrostWire alternatívák

A legjobb FrostWire alternatívák a következők:

 1. BitTorrent
 2. FLUD
 3. uTorrent
 4. Vuze
 5. aTorrent
 6. TorrDroid
 7. WeTorrent
 8. Torrent letöltő
 9. zetaTorrent
 10. CatTorrent

A FrostWire elsősorban Android-alkalmazásként népszerű a Google Play Áruházban, és a fenti lehetőségek mindegyikének minimális kritériumaként elérhető a Google Play Áruház alkalmazás. Ezen felül ezeknek a lehetőségeknek jó minősítése van (4,0 csillag vagy annál magasabb) és legalább 500 000 letöltés. Az alábbiakban további információkat talál a FrostWire ezen alternatíváinak mindegyikéről.

Lásd még: A kínzó legális?

Figyelem: A torrent alkalmazásokhoz mindig használjon VPN-t

Függetlenül attól, hogy miért dönt a torrentról, fontos az online adatvédelem és adatvédelem, amikor egy torrent alkalmazást használsz. Az internetszolgáltatók nem csak az összes letöltött tartalmat láthatják a torrenteken keresztül, bárki, aki megosztja a P2P hálózatot, információkat gyűjthet rólad, például az Ön IP-címét, a torrent fájlokat, valamint a helyét és személyes adatait..

A leghatékonyabb módszer a személyazonosság védelmére torrenting közben egy VPN használatával. A privát alagúton keresztül történő kapcsolatok átirányításával és új IP-cím hozzárendelésével a VPN olyanvá teszi, hogy senki sem osztja meg a VPN-hálózatot vagy az ISP-t. Ezenkívül, mivel az internetszolgáltatók gyakran blokkolják vagy jelentősen lelassítják a torrent forgalmat, a VPN segít biztosítani a torrent gyorsaságát.

A torrent letöltésére tesztelt lehetőségek közül az ExpressVPN a legjobb élményt nyújtja. Nemcsak a kiszolgálók gyorsak és megbízhatóak, hanem az ExpressVPN szigorú bejelentkezési házirendekkel is rendelkezik, amelyek célja, hogy személyazonossága mindenki számára biztonságban maradjon.

ExpressVPN torrent

KIZÁRÓLAGOS AKCIÓ: 3 hónap ingyenes itt az ExpressVPN éves tervvel együtt, egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával, kockázatmentes, kérdés nélkül.

Áttekintés: 10 legjobb FrostWire alternatíva elérhető az Androidon

A FrostWire felhasználók megtalálhatják ezen alternatív BitTorrent ügyfelek mindegyikét a Google Play Áruházban. Ezek közül a lehetőségek közül sok a Windowson is elérhető, és más operációs rendszereken, például Linuxon, Macon és iOS-en is elérhető. (Amit teszteltünk, az olyan VPN, mint az ExpressVPN, mindegyiken védi a letöltéseket, de néhány más lehetőség, például CyberGhost vagy NordVPN védelmet, sebességet és néhány egyedi funkciót is biztosíthat a P2P számára.)

Összefüggő: Legjobb Grooveshark és LimeWire alternatívák 2018-ban

BitTorrent

 • Elérhető platformok: Windows, Mac, Android
 • Android verzió értékelése: 4.5
 • Az Android legutóbbi frissítése: 2018. szeptember 4. (Az írás idején)
 • Ingyenes vagy fizetett az Androidon ?: Ingyenes, hirdetésekkel támogatott verzió 2,99 dolláros hirdetés nélküli opcióval

Figyelembe véve a FrostWire-t és annak legtöbb alternatíváját, mind a BitTorrent-klienseket, nem meglepő, hogy a BitTorrent saját kliense életképes lehetőség a torrent felhasználók számára. A BitTorrent rendelkezik klienssel a Windows, a Mac és az Android számára, és a jelenlegi felhasználók körében magas rangú. A legtöbb ember, aki az Android verziót használja, a névfelismerés és az alkalmazás általános egyszerűsége felé fordul.

Tudjon meg többet a BitTorrent webhelyről.

FLUD

 • Elérhető platformok: Android
 • Android verzió értékelése: 4.6
 • Az Android legutóbbi frissítése: 2017. szeptember 2. (Az írás idején)
 • Ingyenes vagy fizetett az Androidon ?: Ingyenes, hirdetés-támogatott verzió

Talán az egyetlen rossz dolog a Flud-ban az, hogy azt az írás ideje óta nem frissítették egy év alatt. Ennek ellenére továbbra is rendkívül népszerű és rendkívül gazdag. Van egy hirdetés-támogatott verzió, amely támogatja a sokféle torrent felhasználást, beleértve a μTP, PeX és a mágneskapcsolat támogatást. Az alkalmazásnak NAT-PMP, DHT és UPnP támogatása is van. Fludnak nincs hivatalos weboldala, és a fejlesztő honlapján sem fog említeni. Van egy külön webhely, amely a közösségi fordítási segítségnyújtáshoz fel van állítva.

uTorrent

 • Elérhető platformok: Windows, Mac, Linux, Android
 • Android verzió értékelése: 4.5
 • Az Android legutóbbi frissítése: 2018. szeptember 4. (Az írás idején)
 • Ingyenes vagy fizetett az Androidon ?: Ingyenes, hirdetés-támogatott verzió 3,99 USD-es hirdetésmentes opcióval

A μTorrent a BitTorrent tulajdonában van, tehát nem meglepő, hogy a dolgok kissé hasonlóak ezen alkalmazás és a BitTorrent másik ügyfele között. Ennek ellenére a μTorrent a saját dolga, és vannak különbségek, amelyeket érdemes megvizsgálni. A kettő közötti fő különbség valójában az, hogy a μTorrent rendszeresen karbantartása és frissítése történik, és az a tény, hogy van egy olyan Linux verzió, amely a BitTorrent számára nem létezik. A BitTorrent a múltban alaposan beillesztette a Bitcoin érmebányászokat μTorrent szoftverébe, ám a jelenlegi eszközben nincs ismert érmebányász..

További információ a μTorrent webhelyen.

Vuze

 • Elérhető platformok: Windows, Mac, Linux, Android
 • Android verzió értékelése: 4.1
 • Az Android legutóbbi frissítése: 2016. március 4. (Az írás ezen időpontjában)
 • Ingyenes vagy fizetett az Androidon ?: Ingyenes, hirdetés-támogatott verzió 3,99 USD-es hirdetésmentes opcióval

A Vuze már egy ideje ott van, és béka szimbóluma ezen a ponton jól felismerhető. A jelenlegi felhasználók élvezik a könnyű kezelhetőséget és az interfészt, míg a torrent felhasználók számára meglehetősen szabványos funkciókkal rendelkezik. Néhány lehetőséggel ellentétben a Vuze torrent keresési és felfedezési opcióval is rendelkezik, valamint a csak a Wi-Fi-hez kapcsolódó beállításokkal, amelyek megakadályozzák, hogy értékes mobil adatátviteli forrásokat használjon fel. Ennek az alkalmazásnak a talán a legnagyobb hátránya, hogy az írásként nem frissült 2 év alatt.

További információ a Vuze weboldalon.

aTorrent

 • Elérhető platformok: Android
 • Android verzió értékelése: 4.3
 • Az Android legutóbbi frissítése: 2017. november 1. (Az írás idején)
 • Ingyenes vagy fizetett az Androidon ?: Ingyenes, hirdetésekkel támogatott verzió 1,99 dolláros hirdetés nélküli opcióval

Az aTorrent az egyik legrégebben letöltött opció a listán, több mint 10 millió letöltéssel az Androidon. Ez is a lista egyetlen olyan lehetősége, amely kizárólag Android-alapú, így ezt az alkalmazást nem használhatja más operációs rendszerekben. Az aTorrent a legtöbb kínzó igényhez használható. Az alkalmazás párhuzamos letöltést, csak Wi-Fi-letöltést is biztosít, és fél tucat protokollt támogat.

A szolgáltatás fejlesztője orosz, de többet olvashat az aTorrent webhelyről egy fordítással.

TorrDroid

 • Elérhető platformok: Android
 • Android verzió értékelése: 4.7
 • Az Android legutóbbi frissítése: 2018. március 28. (Az írás ezen időpontjában)
 • Ingyenes vagy fizetett az Androidon ?: Ingyenes, hirdetésekkel támogatott verzió 1,99 dolláros hirdetés nélküli opcióval

A TorrDroid pontosan olyan, mint amilyennek hangzik: A torrent alkalmazás kifejezetten az Android számára. Mint ilyen, nincs más lehetőség ennek az alkalmazásnak az Androidon kívüli használatára. Nagyon kedvez a felületének, amely rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. Az alkalmazást úgy tervezték, hogy a keresési funkcióval a lehető leginkább korszerűsítse a folyamatot. Úgy tervezték, hogy mind a .torrent, mind a mágneses linkeket megnyissák, támogatja az egyidejű letöltéseket, és lehetővé teszi a felhasználók számára a videók lejátszását a letöltés befejezése előtt.

WeTorrent

 • Elérhető platformok: Android
 • Android verzió értékelése: 4.6
 • Az Android legutóbbi frissítése: 2018. augusztus 23. (Az írás idején)
 • Ingyenes vagy fizetett az Androidon ?: Ingyenes, hirdetésekkel támogatott verzió 2,99 dolláros hirdetés nélküli opcióval

A WeTorrent-t a Tap.pm fejlesztő kínálja, amely különös módon arra törekszik, hogy más fejlesztőknek segítséget nyújtson az alkalmazásuk beépített játékokkal történő bevételszerzésében. A WeTorrent alkalmazásnak valószínűleg az egyik legvonzóbb felhasználói felülete van az összes torrent alkalmazás számára, amelyet meg fog találni. Ezen kívül némileg korlátozott a szolgáltatás a listában szereplő többi opcióhoz képest, de könnyen támogatja a mágneses és .torrent fájlokat. A legnagyobb jellemzője, amely hiányzik, a torrentek keresési vagy felfedezési funkciója, így a felhasználóknak másutt kell letölteniük torrent fájljaikat letöltésre..

Torrent letöltő

 • Elérhető platformok: Android
 • Android verzió értékelése: 4.0
 • Az Android legutóbbi frissítése: 2018. augusztus 28
 • Ingyenes vagy fizetett az Androidon ?: Ingyenes, hirdetés-támogatott verzió

A Torrent Downloader körülbelül annyira egyszerű program, amennyire csak kap. Az interfész rendkívül egyszerű, bár a funkciók szintén a legteljesebbek. A torrent letöltésének minden aspektusát vezérelheti, akár a csatlakoztatott társak betiltásához, mind a hálózati tevékenységek megtekintéséhez. A WeTorrenthez és a listában szereplő néhány egyéb opcióhoz hasonlóan nincs keresési funkció a torrent vagy a mágneses kapcsolatok számára. A Torrent Downloader tartalmaz egy helyi keresési lehetőséget, de a torrent linkeket máshol kell megtalálnia.

zetaTorrent

 • Elérhető platformok: Android
 • Android verzió értékelése: 4.5
 • Az Android legutóbbi frissítése: 2018. július 28
 • Ingyenes vagy fizetett az Androidon ?: Ingyenes, hirdetés-támogatott verzió 2,99 USD-os hirdetés nélküli profi verzióval, amely további funkciókkal rendelkezik

A beépített webböngésző egyetlen lehetősége, a zetaTorrent tartalmaz néhány további egyedi funkciót. Nem csak .torrent és mágneses linkeket tölthet le, hanem a zetaTorrent tartalmaz egy hirdetésgátlót is. A pro verzió internetes hitelesítést, proxy támogatást és IP szűrőt is tartalmaz. Az alkalmazás RSS-hírcsatornát is tartalmaz az új torrentok felfedezéséhez. Ezenkívül a zetaTorrent egy wifi fájlátviteli funkciót is kínál, amely lehetővé teszi a fájlok feltöltését vagy letöltését a számítógép böngészőjéből..

CatTorrent

 • Elérhető platformok: Android
 • Android verzió értékelése: 4.2
 • Az Android legutóbbi frissítése: 2018. január 31
 • Ingyenes vagy fizetett az Androidon ?: Ingyenes, hirdetés-támogatott verzió 1,99 dolláros hirdetés-mentes verzióval

A CatTorrent egy kissé rejtett gyöngyszem a Google Play Áruházban. Csak 100 000 letöltéssel rendelkezik, de jól értékelték, és jó funkciókkal rendelkezik a torrent letöltésekhez. Az alkalmazás vékony, csak néhány kiválasztott funkcióval rendelkezik a torrent letöltéséhez. A CatTorrent beépített torrent keresési lehetőséget kínál néhány kiválasztott torrent webhelyről, támogatja a mágneses linkeket, és letöltött videókat lejátszhat az alkalmazásaival. Az alkalmazásnak olyan funkciója is van, amely lehetővé teszi, hogy csak a telefon töltésekor torrent, hogy megkímélje az akkumulátort.

Mi történt a FrostWire-rel?

2018. szeptember 27-én a FrostWire frissítette weboldalát, és kijelentette, hogy fejlesztői csapata bezárja a projektet. A WordPress webhelyükre feltett blogbejegyzésben a csapat kifejtette, hogy döntésük elsődleges oka az volt, hogy a Google eltávolította alkalmazásukat a Google Play Áruházból.

"2018. szeptember 18-tól a FrostWire Android alkalmazást lekerítették a Google Playről a DMCA lehívási kérelme miatt."

A FrostWire szerint a DMCA-kérelem megmutatta a szerzői joggal védett anyagot, amelyet a panaszos állítása szerint feltöltött a FrostWire alkalmazásba. A FrostWire ellentmondott a Google-nak, hogy ez technikailag lehetetlen, mivel a FrostWire alkalmazás nem képes tartalom tárolására. A Google azonban határozottan elutasította a FrostWire visszaállítását a Google Play Áruházba.

A FrostWire úgy döntött, hogy befejezi a fejlesztést, mert az alkalmazás csapata a Play Áruház alkalmazásra támaszkodik. A FrostWire szerint a felhasználók 80 százaléka jelenleg Androidon van, így a csapat számára gyakorlatilag lehetetlen az ésszerű működés és fejlesztés folytatása a Google Playen elérhető bevételi forrás nélkül..

A csoport megjegyezte, hogy a Google és az Apple által a közelmúltban kialakított központosított alkalmazás-áruház-monopólium gyakorlatilag lehetetlenné teszi a működés folytatását egy alkalmazás eltávolításakor.

A csapat az alkalmazás kódját elérhetővé tette más fejlesztők számára is, akik a szoftvert szeretnék felhasználni és tovább fejleszteni.

Azóta azonban a FrostWire visszatért online és úgy tűnik, hogy alkalmazását visszatért a Google Play Áruházba. Úgy tűnik, hogy a FrostWire nem tett észrevételeket a visszatérésről a közösségi médián vagy a weboldal blogján keresztül, így visszatérése valószínűleg azután fordult elő, hogy a Google-lal kapcsolatos kérdései megoldódtak. A szolgáltatás most úgy tűnik, hogy nagy hangsúlyt fektet a zeneművészek ingyenesen lejátszható zenéjére, akik zenéjüket ingyenesen elérhetővé tették.

A FrostWire maga a népszerű LimeWire eszköz villája, és több mint egy évtizede elérhető volt a torrent felhasználók számára. Azok, akik letölteni akarják a FrostWire legújabb verzióját Android, Windows, Mac, Ubuntu, Linux vagy Java7 / Java8 rendszerekhez, megtalálhatják a FrostWire webhelyen..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Adblock
detector