A Fusion telepítése a Kodi 16 Jarvis-hez

kodi fúzió 14
Frissítés: A TVAddons és a Fusion kiszolgálók néhány napja leálltak, és a lerakat nem érhető el. Frissítjük ezt a bejegyzést, ha és mikor érkezik vissza online.

Ha csak most kezdődik a Kodi-val, a Fusion remek hely a kezdéshez. Ez lényegében a lerakat. A Fusion az egyik legnépszerűbb tároló, amely a Kodi XBMC-hez elérhető, és magában foglalja a Kodi sok legnépszerűbb streaming video-kiegészítőjét..


A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Az adattárak és a Fusion kiegészítőinek telepítésének két fő módja van. Az első az, hogy manuálisan telepítsük őket külön-külön a Kodi felületről. A második az Indigó használata. Ez egy olyan program-kiegészítő, amely lehetővé teszi a többi adattár egyszerű telepítését a Fusion programból.

Az Android táblagép és a Kodi XBMC legújabb verziójának, Jarvis használatával végigvezeti Önt a lépésekben. A telepítésnek szinte azonosnak kell lennie más eszközökön és verziókban, és kevesebb, mint öt percig tart.

 1. Nyisd meg a Kodi-t és menj a Rendszerbe > Fájl kezelőkodi fúzió 1
 2. Kattintson a Forrás hozzáadása elemre (a Fusion már telepítve van a képernyőképeken, tehát hagyja figyelmen kívül ezt)kodi fúzió 2
 3. Koppintson és írja be a http://fusion.tvaddons.ag elemet, majd kattintson a Kész gombrakodi fúzió 3
 4. Koppintson a „Írjon nevet ennek a médiaforrásnak” alatti mezőre, és írja be a „fusion” mezőt. Kattintson a Kész, majd az OK gombra.kodi fúzió 4

A Fusion már telepítve van! De még mindig telepítenie kell a kiegészítőket az adattárból a felhasználásuk érdekében. Először megmutatjuk, hogyan kell használni a Kodi beépített eszközeit, majd a Fusion Add-on Installer használatát..

A Kodi kiegészítők kézi telepítése a Fusion programból

Példaként megmutatjuk, hogyan kell telepíteni az 1Channel Primewire-t, az egyik legnépszerűbb video streaming-kiegészítőt. Vegye figyelembe, hogy az olyan streaming kiegészítők, mint az 1Channel, blokkolhatók vagy illegálisak lehetnek az Ön országában. Azt javasoljuk, hogy használjon egy olyan megbízható VPN-t, mint az IPVanish, amely az összes Kodi-bővítménnyel együtt működik, és az internet-tevékenységei privát jellegűek maradnak. További lehetőségekért tekintse meg a Kodi legjobb VPN-jének körét.

 1. A Kodi XBMC kezdőképernyőjén kattintson a Rendszer elemrekodi fúzió 1
 2. Kattintson a Kiegészítők elemrekodi fúzió 5
 3. Kattintson a „Telepítés zip fájlból” elemre.kodi fúzió 6
 4. Kattintson a „fúzió” (vagy bármi másra, amit nevezte)
 5. Ugrás a kodi-repos oldalra > angol… itt böngészhet az összes angol nyelvű tárhelyen
 6. Kattintson a „repository.tknorris.release-x.x.x.zip” elemre. A sarokban egy „Értesítés engedélyezve” feliratot kell látnia.kodi fúzió 7
 7. Vissza a Rendszer szakasz Kiegészítők menüjében kattintson a „Telepítés a lerakatból” elemre (más néven „Kiegészítők beszerzése” a Kodi egyes verzióiban).kodi fúzió 8
 8. Válassza a „tknorris release repository” lehetőséget > Videó kiegészítők > 1 Csatorna, és kattintson a Telepítés gombra. Látnia kell egy értesítést, amelyben a „Kiegészítő engedélyezve” kifejezést látja
 9. Az 1Channel telepítve van. Használatához a kezdőképernyőn lépjen a Videók elemre > Kiegészítői > 1Channel

Indigo és a Fusion Addon Installer telepítése

frissítés: Februárban a Fusion összes eszközét, beleértve a Fusion Add-on Installer telepítőjét, egyetlen indigónak nevezett bővítménybe foglalta össze. Frissítettük ezt az oktatóprogramot, hogy tükrözze a változásokat.

Ez a kézi módszer az adattárak és a Fusion kiegészítőinek telepítéséhez. Ha inkább egy egyszerűbb, harmadik féltől származó eszközt szeretne, akkor használhatja az Indigót. Megint példának telepítjük az 1 csatornát.

 1. A Kodi XBMC kezdőképernyőjén kattintson a gombra Rendszerkodi fúzió 1
 2. kettyenés Kiegészítőikodi fúzió 5
 3. kettyenés Telepítés zip fájlbólkodi fúzió 6
 4. kettyenés magfúzió (vagy bármi, amit nevezte)
 5. Menj kezdődik, itt, kattintson a „plugin.program.indigo-x.x.x.zip és várjon egy “kiegészítő frissítve” értesítést
 6. Lépjen a Kodi XBMC kezdőképernyőjére és kattintson az OK gombra programokkodi fúzió 10
 7. Menj Program kiegészítők > Indigó > Addon Installerfúziós indigó
 8. Itt láthatja a választható miniatűröket. Az 1Channel esetén kattintson a Videó kiegészítők elemrekodi fúzió 14
 9. Kattintson az 1Channel Primewire elemre, majd kattintson ismét a következő oldalra, és erősítse meg a telepítést.kodi fúzió 15
 10. Az 1Channel telepítve van. Használatához a kezdőképernyőn lépjen a Videók elemre > Kiegészítői > 1Channel

És ennyi is van rajta! Mind a Kodi, mind a Fusion Add-on Installer rendelkezik keresési funkciókkal, ha inkább nem keresi a kívánt kiegészítőt vagy lerakatot.

Bármi kérdés? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 91