A Getflix nem működik a Netflix-szel, próbálja meg ezt a megoldást

getflix

A Getflix egy intelligens DNS-proxy és VPN-szolgáltató, amely nevet adott magának azáltal, hogy lehetővé tette az előfizetők számára, hogy feloldják a Netflix blokkolását az Egyesült Államokon kívülről. A Netflix azóta megsemmisített olyan szolgáltatásokat, mint a Getflix, így a név ellenére a Netflix blokkolja a Getflixet, és nem fog működni. Számos más streaming szolgáltatást feloldhat, de a webhely már nem is említi a Netflixet, ezért kételkedünk abban, hogy szolgáltatásának egy része hamarosan folytatódik. Ha igen, frissítéseket küldünk ide.

A Netflix röviddel a globális bevezetés után 2016-ban leállította a legtöbb feloldó szolgáltatást annak érdekében, hogy felbukkanjon a szerzői jog tulajdonosai számára, akik pénzt keresnek az országos engedélyezési korlátozásoktól. Az, hogy bizonyos műsorok csak bizonyos országokban megnézhetők, rossz mind a Netflix, mind az ügyfelek számára - és vitathatatlanul nagyobb kalózkodást eredményez -, de elősegíti a stúdiók és a kiadók zsebének sorba állítását..

A Netflix nem tiltja le a VPN és a DNS proxy szolgáltatásokat. Néhány VPN-szolgáltató továbbra is megkerülheti a proxy hibát, amelyet a Getflix felhasználók most tapasztalnak, amikor megpróbálják megnézni a Netflixet:

Hoppá, valami rosszra ment. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használsz. ”

Noha lehetetlen meghatározni, mennyi ideig tartanak fenn, addig a VPN-ek, mint az ExpressVPN, már több mint egy éve kiszolgálókat tartanak fenn, amelyek feloldják a Netflix alkalmazását..

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legfontosabb ajánlásunk a csalódott Getflix felhasználók számára, akik egyszerű módon akarják felszabadítani a Netflix feloldását. Az ExpressVPN nagyon sokat keres:

  • Feloldja a Netflix feloldását egy asztali böngészőben
  • Feloldja a Netflix alkalmazás iOS és Android rendszeren történő használatát
  • Előre konfigurált útválasztókat árusít, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az egyéni wifi útválasztó firmware-jét ingyenesen villoghassák a kompatibilis eszközökön, lehetővé téve a játékkonzolok, a médiaadatok lejátszását és az intelligens TV-k csatlakoztatását a VPN-hez.
  • Minden előfizető hozzáférhet a MediaStreamerhez, egy intelligens DNS-proxy szolgáltatáshoz, amely a VPN-től külön futtatható. Hasznos játékkonzolokhoz és néhány streaming media eszközhöz, például az Apple TV-hez
  • 24/7 élő chat-támogatás, amely megmondja, hogy mely szerverek működnek jelenleg a Netflix-rel

A GETFLIX legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás, amely feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime szolgáltatásokat. Kiváló biztonsági és adatvédelmi funkciókkal rendelkezik, és nem tartanak tevékenységi naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A Netflix feloldása VPN vagy DNS proxy segítségével

A Netflix feloldásának feloldása az eszköztől függ. Az olyan böngészők, mint például a Chrome és a Firefox az asztali és laptopokon, a legegyszerűbbek. Csak töltse le a VPN szoftvert, jelentkezzen be, és csatlakozzon a Netflix-re optimalizált szerverhez. Lehet, hogy le kell tiltania az IPv6-t is, hogy megakadályozza a szivárgásokat, amelyek megadhatják a valódi tartózkodási helyét, és bezárhatnak. Alapértelmezés szerint az ExpressVPN megakadályozza a DNS-szivárgásokat, de lehet, hogy ezt a beállítást más VPN-alkalmazásokban is váltania kell.

A VPN-k számára általában nehezebb az Android és iOS számára a Netflix mobilalkalmazások proxy-tilalmának leküzdése, ám egyeseknek még mindig sikerült megkerülniük azt. Javasoljuk, hogy a Netflix alkalmazás megnyitása előtt kapcsolja ki a GPS-t.

Egyes eszközök nem támogatják a VPN-ket, de megengedik a DNS-beállítások megváltoztatását. Nézze meg az eszköz hálózati beállításait, hogy megtudja, van-e olyan hely, ahol megadhatja a saját DNS-kiszolgálóit. E szerver IP-címét a VPN-től vagy az intelligens DNS-szolgáltatótól kapja meg. Ez megvalósítható lehetőség, különösen az Apple TV és a PS4 tulajdonosok számára.

Ha az eszköz nem támogatja a VPN-ket vagy a DNS-proxykat, akkor be kell állítania a VPN-t vagy a DNS-t egy wifi útválasztón, és csatlakoztatnia kell az eszközt ehhez. Ezt megteheti fizikai wifi útválasztón, vagy létrehozhat VPN-kompatibilis virtuális útválasztót egy tartalék laptop segítségével. A fizikai útválasztóhoz VPN-kompatibilis firmware-re van szükség. Akkor is telepítheti ezt, ha a technológiai hozzáértésnek érzi magát, és az útválasztó modellje támogatja azt, vagy ha csak megvásárol egy előre konfigurált útválasztót a VPN-szolgáltatótól. Javasoljuk a DD-WRT vagy a Tomato firmware-t, ha ingyenes és nyílt forrású opciót keres, de az ExpressVPN rendelkezik a legjobb egyedi firmware-rel, ha előfizetéssel rendelkezik..

Lásd még: A legjobb VPN-k a DD-WRT útválasztókhoz 2017-ben

A virtuális útválasztók a hordozható számítógépet wifi hotspotként használják. Megtanulhatja, hogyan állíthat be VPN-kompatibilis virtuális útválasztót MacOS-on és Windows-on az oktatóanyagok segítségével.

Mi a különbség az intelligens DNS-proxy és a VPN között?

Az intelligens DNS, más néven DNS proxy, továbbítja a DNS kéréseket egy kiszolgálón keresztül, a felhasználó által választott távoli helyen. A DNS-t vagy a domain névrendszert a legtöbb internethez csatlakoztatott eszköz használja a domain nevek (például a „salīdzitech.com”) összehangolására a kiszolgálók IP-címével, amelyeken a webhelyek és szolgáltatások találhatók. Amikor a “netflix.com” kérést küld, ez a kérés általában egy közeli DNS-kiszolgálóra irányul, amelyet az internetszolgáltató üzemeltet, amely a tartományt a Netflix szerver IP-címére oldja. Ez lehetővé teszi a Netflix számára az Ön tartózkodási helyének meghatározását.

Ha megváltoztatja a DNS-kérések küldési helyét, akkor rácsaphatja a Netflixet arra, hogy azt gondolja, hogy valahol nem vagy. Ugyanakkor a Netflix számára is meglehetősen könnyű észrevenni ezeket a kísérleteket, hogy megkerülje a tartalmi korlátozásokat, és később blokkolja őket, ezért a Getflix már nem tudja feloldni azt..

A VPN vagy a virtuális magánhálózat az eszköz összes internetes forgalmát - nem csak a DNS-kéréseket - titkosítja, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt a felhasználó által választott helyre. Ez megváltoztatja az Ön IP-címét azon országhoz társítottként, amelyben valószínűleg jelen lenne. A jó VPN-szolgáltatások saját DNS-kiszolgálóikat működtetik, így mind a DNS-kérelmek, mind pedig a tartalom a titkosított alagúton keresztül kerül elküldésre. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, a felhasználók hozzáférhetnek az amerikai Netflix katalógushoz.

A VPN valamivel jobban lelassítja a kapcsolatot, mint egy DNS-proxy, de számos más előnye is jár. Közülük kiemelkedően javítja az online adatvédelmet és biztonságot azáltal, hogy megvédi a felhasználókat a hackerektől, a kormányzati megfigyeléstől és az internetszolgáltatók szimatolásától. Használhatók cenzúra-rendszerek megkerülésére is, mint például a Kína nagy tűzfala.

Az intelligens DNS-proxykhez hasonlóan a legtöbb VPN-kiszolgálót a Netflix blokkolta. Néhány vállalatnak azonban van erőforrása és szaktudása ahhoz, hogy egy lépéssel meghaladja a világ kedvenc prémium streaming szolgáltatását. Vegye figyelembe, hogy nem minden szerver fog folyamatosan működni, ezért azt javasoljuk, hogy keresse fel a szolgáltató ügyfélszolgálatát, és kérje meg, hogy melyikhez csatlakozzon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector