A Kodi legjobb VPN-jei 2020-ban

A legjobb VPN-k a Kodi számára


Vessen egy pillantást a Kodi 2020-as legjobb VPN-jére, amelyek megóvják adatvédelmét és biztonságát anélkül, hogy lelassítaná a sebességet és rontaná az adatfolyam-élményt. Átfuttatjuk azokat a VPN-eket, amelyeknek vannak olyan alkalmazásai, amelyeknek az eszközökre vonatkoznak, így biztos lehet benne, hogy megfelelő illeszkedést talál a kívánt eszközhöz.

Az ebben a listában szereplő VPN-knek segíteniük kell abban, hogy biztonságban élvezze a Kodi-t abban a tudásban, amelyet az internetszolgáltató vagy a hackerek nem kémkednek az ön tevékenységére. Fontos szempont, hogy kizártuk azokat a VPN-ket, amelyek naplókat tartanak a felhasználói tevékenységekről, vagy amelyek nem nyújtanak megfelelő adatvédelmi és biztonsági védelmet az igazi IP-cím szivárgásának megakadályozására.

További részletekbe megyünk azokban a VPN-ekben, amelyek alább készítették ezt a listát, de Ha el akarja ugrani a Kodi legjobb VPN-jein, itt van a legjobb válogatások összefoglalása.

A Kodi legjobb VPN-i 2020-ban:

 1. IPVanish Legfontosabb választásunk. Kiválóan használható azoknak a Kodi felhasználóknak, akiknek gyors és könnyű, távirányító-barát megoldásra van szükségük. A listán a Kodi legegyszerűbb beállítása. Erős biztonság. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.
 2. ExpressVPN Páratlan a legnépszerűbb streaming tartalom feloldásához. Nagy adatvédelem és biztonság. Széles körű támogatás a Kodi működéséhez az összes platformon.
 3. CyberGhost Költségvetési választás. Feloldja a legnépszerűbb streaming tartalmat. Egyes felhasználók számára kézi konfigurálásra lehet szükség.
 4. NordVPN Nagy érték a gyors streaminghez. Magán és biztonságos a Kodi-val. A Linux felhasználóknak manuálisan kell konfigurálniuk.
 5. PrivateVPN Gyors, magán és biztonságos. Kezdő szolgáltató egyre növekvő kiszolgálók listájával.
 6. Privát internet-hozzáférés Szilárd biztonság és magánélet. Android és Linux barátságos.

Számos VPN érhető el, de szűkítettünk egy listát a hatból, amelyek véleményünk szerint a Kodi-felhasználók számára a legjobb VPN-ek. Felveszünk egy feljegyzést arról, hogy az egyes VPN-ek milyen típusú eszközökkel kompatibilisek, beleértve az Androidot és az OpenELEC-et. Ha nem biztos benne, melyiket válassza, olvassa el a Kodi VPN beállításának útmutatóját.

A Kodi legjobb VPN-jei 2020-ban

Rengeteg VPN érhető el, vannak olyanok, amelyek sokkal alkalmasabbak a Kodi-hoz való használatra. A következő kritériumok alapján választottuk a legjobb VPN-ket a Kodi számára:

 • Kompatibilitás számos Kodi készülékkel
 • Sebesség és megbízhatóság
 • Biztonsági és naplózási politika
 • Könnyű beállítás és használat

Itt található a Kodi legjobb VPN-jeinek listája 2020-ban:

1. IPVanish

Az IPVanish kodi 69 százalék

IPVanish az elsődleges ajánlásunk az Android alapú Kodi eszközökhöz, beleértve az Amazon Fire TV-t és a Fire TV Stick-et. Azon felhasználók számára, akik nem férnek hozzá a Google Playhez, az IPVanish lehetővé teszi, hogy egyszerűen töltse le az APK fájlt a weboldaláról, és közvetlenül telepítse az eszközére, anélkül, hogy át kellene mennie egy alkalmazásboltba. Az IPVanish most felsorolja alkalmazását az Fire TV alkalmazás-áruházban az Amazonon keresztül, és írásának ideje alatt ez a lista az egyetlen, amely ezt megteszi. A Linux felhasználóknak azonban manuálisan kell konfigurálniuk a VPN-t.

A Fire TV verzióját a Fire Stick távirányítóval való használatra optimalizálták, így könnyű beállítani és csatlakoztatni a választott szerverhez. Több mint 1000 szerver közül választhat, gyors és megbízható szolgáltatással a világ legtöbb helyén. A 256 bites titkosításnak és a nem naplózási házirendnek köszönhetően szilárd biztonságot kap.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS, Android és Fire TV rendszerekhez.

Előnyök:

 • A legjobban teljesítő Android-alapú Kodi készülékek tesztelésünk során
 • APK fájlt biztosít a közvetlen telepítéshez azok számára, akik nem férnek hozzá a Google Playhez
 • Egyedi Fire TV verzió app
 • 1200+ szerver feloldhatja a legnépszerűbb streaming tartalmakat
 • A gyorsaság nagyfelbontású HD streamingként szolgál a legtöbb szerveren
 • Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szempontok

Hátrányok:

 • Nem kínál kriptovaluta fizetési módot

A Kodi XBMC legjobb VPN-je: Az IPVanish a mi első választásunk. Páratlan a Kodi felhasználók számára, beleértve az Amazon Fire TV-t és a Fire TV Stick-et is. Gyors, megbízható, erős adatvédelmet és biztonságot kínál. Hatalmas IP-k és szerverválaszték, valamint kiegészítő védelem a DNS-szivárgások ellen. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

2. ExpressVPN

ExpressVPN Kodi

ExpressVPN nagyszerű választás a Kodi felhasználók számára, gyors sebességet és megbízható szolgáltatást ígér. Az alkalmazás Linux verziója parancssori felülettel is elérhető, bár ezt még nem teszteltük az OpenELEC segítségével. A Fire TV-re optimalizált verzió elérhető az Amazon App Store-ban. Az Android-alapú Kodi-eszközökkel rendelkező felhasználók egyik hátránya, hogy nem tudják egyszerűen letölteni az APK-t a webhelyről anélkül, hogy előzetesen engedélyezték volna számlájukat. Ez azt jelenti, hogy azokra az eszközökre, amelyekben nincs a Google Play, és a hagyományos webböngészőnek újra kell töltenie az alkalmazást egy második Android-eszközről. Az ExpressVPN weboldalán található még egy oktatóanyag is az Nvidia Shield használatához.

Az ExpressVPN megbízható blokkolója a földrajzilag zárolt szolgáltatásoknak, beleértve a BBC iPlayer, a Netflix, a Hulu, a HBO Now és az HBO Go szolgáltatásokat. Büszkélkedhet a legjobb osztályú biztonsági előírásokkal, a 256 bites AES titkosítással és a tökéletes előzetes titoktartással.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux (parancssori) és bizonyos wifi útválasztókhoz. Ha Kodi készüléke egyáltalán nem támogatja a VPN-ket, akkor az ExpressVPN előzetesen villogott wifi útválasztói a cég testreszabott firmware-ével lehetnek az, amit keresel.

Előnyök:

 • Jó mindenoldalú alkalmazás a Kodi felhasználók számára, dedikált alkalmazásokkal
 • Fantasztikus sebesség a letöltéshez és a streaminghez
 • Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást
 • 24 órás élő chat-támogatás, a hét 7 napján

Hátrányok:

 • Kissé magasabb költség, mint másoknál

Gyors és megbízható: Az ExpressVPN gyors, biztonságos, és képes feloldani a streaming szolgáltatások hatalmas választékát. Jól működik Kodival. Az adatvédelmi funkciókat nehéz legyőzni. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

3. CyberGhost

Cyberghost kodi LP

CyberGhost Szervereit nem csak hely szerint kategorizálja, hanem azt is, hogy a felhasználó milyen video streaming szolgáltatást szeretne elérni. Ez olyan felhasználók számára hasznos, akik a Kodi-t használják hivatalos forrásokból, például a BBC iPlayerből származó adatfolyamhoz. Sajnos nincs Linux alkalmazás, az Android verzió csak a Google Playen érhető el. Ez azt jelenti, hogy az OpenELEC-en vagy az Android olyan verzióján futó eszközöknek, amelyek nem rendelkeznek Google Play-vel, manuálisan kell konfigurálniuk a CyberGhost-kiszolgálókat.

Ráadásul a CyberGhost már későn nagyon jól elérte a streaming csatornák blokkolásának feloldását, és egész sor szerverrel bővítette folyamatosan bővülő hálózatát. A sebesség szilárd és a biztonság szűk.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Jól működik a Kodi-val, kiszolgálókat választhat a feloldandó webhely alapján
 • Nagy értékű olcsó szolgáltató
 • Gyors, megbízható szolgáltatás
 • Nincs probléma a legnépszerűbb streaming webhelyek feloldásával

Hátrányok:

 • Kézi konfigurálásra van szükség a Linux felhasználók számára
 • A Torrent és a P2P nem működik minden szerveren

KÖLTSÉGVETÉSI VÁLASZTÁS: A CyberGhost ideális azok számára, akik még nem csatlakoztak a VPN-ekhez. Átfogó védelem és egy kattintásos feloldás alapértelmezés szerint engedélyezve. Jó sebesség egy olcsó opcióhoz. Jól működik a Kodi-val, de néhány népszerű streaming oldallal nem a legjobban teljesítő. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. NordVPN

NordVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Több mint 4500 szerver hálózatot kínál több mint 60 országban. Ezek közül sok - például a BBC iPlayer, a Hulu és a Netflix - feloldhatja a földrajzilag zárolt streaming szolgáltatások blokkolását. Az Android-felhasználók, a Google Play nélkül, az APK fájlt közvetlenül a NordVPN webhelyről szerezhetik be. A NordVPN manuálisan konfigurálható különféle protokollok felhasználásával.

A vállalat 256 bites titkosítást használ, és betartja a szigorú nulla naplózás irányelveit. A gyorsaság megfelelő és a csatlakozások megbízhatóak. Az alapértelmezett térkép interfész valószínűleg nem lesz megfelelő azoknak a felhasználóknak, akik távvezérlővel működtetik a Kodi-t, de átválthat úgy is, hogy az elérhető kiszolgálókat listában is megtekintse..

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Jól működik a Kodi-val, és feloldhatja a legnépszerűbb streaming oldalak blokkolását
 • Nagy érték jó streaming sebességgel
 • Mindig biztonságos, titkosított kapcsolatot kínál
 • Szigorú bejelentkezési házirend, amely ideális a magánélettudatos felhasználók számára

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás egy kicsit nehézkes, és hozzászokik
 • Nem tud választani az egyes kiszolgálókat, csak a helyüket választhatják meg

NAGY ÉRTÉK: A NordVPN jó költségvetésű, mindenki számára alkalmas, és jól működik Kodi-val. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz befogadására képes. Az alkalmazás nem engedélyezi a felhasználó szerverválasztását. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy kicsi szolgáltató, amely nagy splash-t ad annak köszönhetően, hogy képes felszabadítani mindent, amit rá tud dobni, beleértve a BBC iPlayer-et és a Netflix-et is. Relatív újonc, nem rendelkezik hatalmas mennyiségű szerverrel, de azok, amelyek rendelkeznek, sok országban oszlanak meg és izgalmas, gyors sebességet kínálnak. A biztonsági és naplózási irányelvek elvárásaitól számíthat egy sokkal nagyobb szolgáltatótól, így könnyedén pihenhet, ha ismeri az internetszolgáltatót, és a hackerek nem tudnak szimatolni.

Az Android felhasználók az APK fájlt közvetlenül a PrivateVPN webhelyéről kaphatják meg. Még nincs alkalmazás Linuxra, de a kézi konfigurálás egy lehetőség.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Nem jelent problémát a Kodi eszközökkel való működés
 • Erős biztonsági szolgáltatások és szilárd magánélet-védelem
 • Feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni

Nagy sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Jól működik Kodival. Legfeljebb 6 eszközt támogathat ugyanabban a fiókban. Gyors összeköttetéseket ér el. Meg lehet tenni egy nagyobb kiszolgáló-választással. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférés

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.PrivateInternetAccess.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Privát internet-hozzáférés szilárd lehetőség mind Android, mind Linux alapú Kodi eszközökhöz. A Linux verzió tesztelték és bebizonyították, hogy működik az OpenELEC-en, amely egy népszerű Linux diszkó olyan alacsony teljesítményű Kodi eszközökhöz, mint a Raspberry Pi. Az alkalmazások könnyűek és az ár olcsó, tehát ez jó választás a Kodi felhasználók számára a költségvetés szempontjából. Az APK-fájl közvetlenül letölthető a PIA-webhelyről, ha az Ön Android-eszközén nincs a Google Play.

Kicsi lábnyomának ellenére a PIA nem veszélyezteti a biztonságot vagy a teljesítményt. A gyorsaság tisztességes, és kiszolgálók megfelelő tartományát kapja. A titkosítási szabványok állíthatók be, elérhető 256-bites és 128-bites titkosítással; ez utóbbi lehet kedvezőbb alsó kategóriájú Kodi eszközök. A PIA a szigorú bejelentkezési szabályokhoz ragaszkodik.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android és Linux rendszerekhez.

Előnyök:

 • A Kodi-felhasználók kedvelték a Linuxot a célzott alkalmazás és támogatás érdekében
 • Költségvetési szolgáltató, amely felszabadíthatja a streaming tartalmak széles skáláját

Hátrányok:

 • A streaming sebessége inkonzisztens lehet
 • Légy felkészült a közösségi fórumok hibaelhárítására
 • A listában szereplő más szolgáltatók képesek felszabadítani több nagyobb streaming webhely feloldását

Alacsony ár: A privát internet-hozzáférés a legmagasabb szintű biztonsággal és magánélettel rendelkezik. Általában jól működik a Kodi-val, és képes feloldani a streaming tartalmak sokaságának feloldását. A nagy felhasználói közösség rengeteg támogatást kínál. A streaming sebessége inkonzisztens lehet.

Olvassa el a teljes privát internet-hozzáférés áttekintését.

Privát internethozzáférés-kuponTakarítson meg 70% -ot a 2 éves tervGET DEALDacount automatikus alkalmazásához

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t a Kodi számára

A Kodi felhasználóknak számos tényezőt kell figyelembe venniük a VPN kiválasztásakor. Tartalmazzák:

 • Az eszközök kompatibilitása. Győződjön meg arról, hogy a választott VPN támogatja az összes olyan eszközt, amelyre a Kodi telepítette. Ha az eszköz Android-alapú, például egy Amazon Fire TV Stick, akkor rengeteg lehetősége van. Az OpenELEC, a felhasználók viszont sokkal kevesebb lehetőséget kínálnak.
 • Sebesség: A VPN-kiszolgálókkal történő gyors kapcsolat biztosítja a zavartalan, folyamatos streaming-et. A lassú VPN gyakori pufferelést és hosszú betöltési időket okoz. A nagyobb sebesség lehetővé teszi a jobb minőségű videó streamingjét.
 • Adatvédelem: Az erős titkosítás és a bejelentkezési tilalom megakadályozza az internetszolgáltatót, a kormányzati ügynökségeket és a hackereket, hogy szippantjanak a kapcsolaton. A VPN megakadályozza, hogy bárki láthassa, mit és hol néz.
 • Képesség a régiókkal zárolt videók blokkolásának feloldására: Számos hivatalos videóforrás regionálisan zárolva van, így csak bizonyos országok felhasználói nézhetik meg őket. A VPN egy másik helyre irányítja az internetkapcsolatot, megkerülve ezeket a korlátozásokat. Néhány streaming szolgáltató elkapta ezt a taktikát, és intézkedéseket hozott a VPN-felhasználók figyelésének megakadályozására, ám a legjobb VPN-k mindazonáltal feloldhatják őket..
 • Ügyfélszolgálat: A 24/7 élő csevegési támogatás ideális, de nem minden szolgáltató kínálta. Ez nagyon hasznos lehet a telepítéshez és a hibaelhárításhoz.
 • Könnyű használat: Nincs értelme vásárolni VPN-előfizetést, ha nem tudja kitalálni, hogyan kell használni. Az összes javasolt VPN pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kipróbálhatja őket, mielőtt vállalná a kötelezettségvállalást.

Szükségem van VPN-re Kodi-hoz?

A Kodi, a korábban XBMC-nek nevezett többplatformos házimozi szoftver a testreszabható szórakoztató élmény érdekében testreszabható számos tartaléktárral, eszközzel és programmal. Minden számítógépet, Android-eszközt és még a Raspberry Pis-t lefed, könnyen kezelhető felülettel, amely kompatibilis a távirányítókkal és a játékvezérlőkkel.

Kodi valódi vonzereje olyan kiegészítőkben rejlik, amelyek kiterjesztik a Kodi képességeit. Nevezetesen, a video-kiegészítők lehetővé teszik a Kodi-felhasználók számára, hogy a videókat sokféle forrásból közvetítsék. Ide tartoznak a népszerű streaming szolgáltatások, például a BBC iPlayer és a harmadik felek által létrehozott kiegészítők, amelyek elsősorban kalóz tartalmat kínálnak. Sok Kodi-felhasználó VPN-t alkalmaz annak érdekében, hogy elrejtse tevékenységét az internetszolgáltatóktól, amikor nem hivatalos adatfolyamokat néz; azonban sok legitim ok van arra, hogy mindenki használjon egyet.

A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja a Kodi-eszköz összes internetes forgalmát, és közvetítő kiszolgálón keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ez lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak - például a BBC iPlayer - feloldását az Egyesült Királyságon kívülről. Ezenkívül megvédi a felhasználókat a támadásoktól és a biztonsági résektől, amelyeket a harmadik féltől származó kiegészítők gyakran használnak, miközben tevékenysége privát.

Hogyan kell használni a VPN-t a Kodi-val

Okostelefonokon és személyi számítógépeken a VPN használatának legegyszerűbb módja a Kodi-val a VPN-szolgáltató alkalmazásának telepítése. Ehhez minimalizálnia kell a Kodi-t, és telepítenie kell a mögöttes operációs rendszerre.

A következőképpen állíthatja be a VPN-t a Kodi számára:

 1. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a szolgáltató webhelyén vagy egy hivatalos alkalmazásboltban (Apple vagy Google Play)
 2. Nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be a fiók hitelesítő adataival
 3. Válasszon egy helyet, és nyomja meg a gombot Csatlakozás gomb.
 4. Miután a kapcsolat létrejött, nyissa meg a Kodi biztonsági másolatát, és használja a szokásos módon. Az összes eszközforgalom a VPN-en keresztül lesz alagút.

Bővebben: Proxy beállítása a Kodi számára

Ne használjon harmadik féltől származó APK-fájlokat

Ha Kodi-eszközed Androidon fut, de nem rendelkezik Google Play-lel, kihívást jelenthet a kívánt VPN-alkalmazás telepítése. A következő legjobb lehetőség gyakran az APK fájl letöltése és az eszköz telepítésének lehetővé tétele az ismeretlen forrásokból. Figyelembe kell vennünk az APK-fájlok letöltését bárki mástól, kivéve magát a VPN-szolgáltatót.

Egy kicsit a Google segítségével kétségtelenül számos harmadik féltől származó APK-otthoni webhely jelenik meg. Ezeket lehet a legjobban elkerülni. Ezeket az APK-kat nem az ott készítők tették oda, ezért fennáll annak a jelentős kockázata, hogy az alkalmazást módosíthatták rosszindulatú programok számára. Még ha biztonságos is, ezek az APK-k gyakran elavultak, ami azt jelenti, hogy hiányozhatnak a kulcsfontosságú funkciók, vagy tartalmazhatnak nem feltöltött biztonsági réseket.

Ha lehetséges, töltse le az APK-kat közvetlenül a VPN-szolgáltató webhelyéről. Egy másik lehetőség az, hogy „oldalra tölti” az alkalmazást egy második Android-eszközről, amely rendelkezik Google Play-del.

VPN útválasztó beállítása a Kodi számára Roku, Chromecast, FireTV stb

Ha a Kodi XBMC-t olyan eszközön használja, amely nem támogatja a VPN-ket, akkor továbbra is kihasználhatja a VPN-előfizetés előnyeit, ha manuálisan beállítja a wifi-útválasztón. Ez a folyamat az adott útválasztó firmware-jétől függ, ezért azt javasoljuk, hogy a Google telepítői útmutatóját tanulmányozza. A beállítás után az útválasztótól érkező és onnan érkező összes internetes forgalom a VPN-kiszolgálón halad keresztül.

Lehet, hogy ki kell cserélnie az útválasztó firmware-jét, ha az állomány verziója nem támogatja a VPN-kapcsolatokat. Ezt a folyamatot villogásnak nevezik, és nagyon óvatosan kell elvégezni. Ha nem villog az új firmware megfelelően, vagy nem villog az útválasztó modelljének helytelen firmware verziója, akkor az véglegesen megrongálhatja vagy „téglázza” az útválasztót. A VPN-eket támogató útválasztó-firmware némelyike ​​a következők:

 • DD-WRT
 • Paradicsom
 • AsusWRT

Ha rendelkezésre áll PC vagy Mac laptop, biztonságosabb és könnyebb megoldás az, ha a VPN-t erre telepíti, és wifi hotspotot hoz létre. Ezt virtuális útválasztónak hívják, és a legtöbb modern laptop képes létrehozni egyet. Ha csatlakozik a laptop VPN-hez, és egy wifi-hálózatot sugároz belőle, akkor csatlakoztathatja a Kodi-készüléket úgy, hogy minden adatfolyam áthaladjon a VPN-en. A VPN-kompatibilis virtuális útválasztó létrehozásával kapcsolatos PC-utasításokat és a Mac-utasításokat itt találja. Megkaptuk a Fire TV Stick VPN telepítési útmutatóját a második generációs Amazon Fire TV Sticks és későbbi verziókhoz is.

Lásd még: A legjobb VPN-ek a Fire Stick számára

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Kodi-val?

Az ingyenes VPN általános, de általában nem megfelelő a Kodi számára. Feltételezve, hogy a Kodi-t használja a video streamingéhez, az ingyenes VPN-k nem biztosítják a szükséges sávszélességet vagy adatot a videó megbízható streamingjéhez. Valószínűleg alacsony a képminőség és sok puffer. Az ingyenes VPN-k gyakran korlátozzák a felhasználható adatmennyiséget vagy a sávszélességet.

A legtöbb ingyenes VPN nem készít alkalmazásokat az Amazon Fire TV vagy más Kodi eszközökhöz. Ügyfélszolgálatuk gyakorlatilag nem létezik, tehát ne számítsanak segítségre a megoldás megtalálásában.

Az adatvédelem az ingyenes VPN-ekkel is aggodalomra ad okot. Valahogy pénzt kell keresniük, és sokan a személyes adatok gyűjtésére, a böngésző webhelyeire hirdetések beinjektálására és más változatos taktikákra törekednek. Néhányat még a rosszindulatú programoknak a felhasználók számára történő terjesztésében is elkaptak.

A biztonság szintén gyenge lehet. Sok VPN elavult titkosítást használ, vagy egyáltalán nem is. Szivároghatnak az adatok a VPN-alagúton kívül, és az Ön tevékenységét harmadik feleknek tehetik ki.

Röviden: ragaszkodjon egy fizetett VPN-szolgáltatóhoz, hogy megszerezze a Kodi számára szükséges teljesítményt, biztonságot és támogatást.

Kodi legális?

A Kodi egy tökéletesen legális nyílt forrású szoftver, amelyet nonprofit szervezet hozott létre. Teljes jogában áll a Kodi hivatalos webhelyről történő letöltésére és telepítésére, valamint a hivatalosan szankcionált kiegészítők használatára.

Nem illegális az előre telepített Kodi eszközök vásárlása vagy eladása, feltéve, hogy azok nem tartalmaznak illegális forrásokból származó harmadik fél által készített kiegészítőket. Javasoljuk a WeTek által eladott dobozokat, amelyek a Kodi tiszta telepítésével jönnek, harmadik fél kiegészítő nélkül, és az OpenELEC Linux disztróján futnak..

A Kodi-felhasználók jogi problémákba ütköznek, amikor kibővítik a Kodi streaming-forrásait nem szponzorált, harmadik féltől származó kiegészítők segítségével, vagy amikor „Kodi dobozokat” vásárolnak olyan harmadik féltől származó kiskereskedőktől, amelyekhez ezeket a kiegészítőket előre telepítették. Ezek a források tartalmazhatnak kalóz IPTV-streameket, torrenteket és webhelyeket, amelyek a szerzői jogok tulajdonosának engedélye nélkül tartalmat tárolnak.

Lehetséges, hogy a felhasználók számára nem egyértelmű, hogy mely kiegészítők jönnek létre legális forrásokból, és melyek nem. Ez különösen igaz az előre konfigurált Kodi mezőkre. Az egyik esetben egy brit ember 250 000 font bírságot szabott ki azért, hogy több kiegészítõvel feltöltött Kodi eszközöket értékesítsenek, amelyek illegális forrásból származó tartalmat közvetítettek annak ellenére, hogy állításuk szerint a dobozok „100% -ban legálisak”.

Szóval hogyan maradhat a törvény jobb oldalán??

Először is, tudd, hogy az XBMC Alapítvány, amely létrehozta és karbantartja a Kodi szoftvert, semmilyen módon nem vesz részt a Kodi dobozok értékesítésében. Valójában a Kodi Team azt mondta, hogy az eBay-en általánosan eladott dobozok és a Youtubers által forgalmazott dobozok, amelyek harmadik féltől származó kiegészítőkkel vannak ellátva, „megölik a Kodi-t”. Mivel azonban a Kodi nyílt forráskódú, az XBMC nem tudja ellenőrizni, hogy ki mire telepíti.

Nem javasoljuk, hogy vásároljon minden eszközt, ha a Kodi és a harmadik fél által telepített kiegészítők előre vannak telepítve. Ez nem csak a szerzői jogok megsértése miatt bajba kerülhet, hanem megvásárolhatja a készüléket a rendszerre telepített rosszindulatú programokkal a vásárlás előtt. Ha Amazon Fire Stick-t vagy más készüléket vásárolt egy „teljesen betöltött” Kodi telepítéssel, akkor javasoljuk a teljes rendszer tiszta törlését és a semmiből kezdve..

Másodszor, a harmadik féltől származó adatátvitel jogszerűsége országonként eltérő. Néhány esetben ez legális, de megköveteli, hogy egy adott országból vagy régióból nézze meg. Mások létezhetnek a legális szürke területen. Ezen okok miatt mindig javasoljuk ellenőrizni a helyi törvényeket és rendeleteket, és VPN használatával elrejteni tevékenységeit az internetszolgáltatójától és más szervezetektől..

Bővebben: Mennyire biztonságos Kodi?

Kodi doboz kiválasztása

Míg a Kodi telepíthető és futtatható olyan asztali operációs rendszeren, mint a Windows vagy a MacOS, a legtöbb Kodi-felhasználó inkább külön eszközt használ, mint otthoni médiaközpontot. Ezeket gyakran Kodi „dobozoknak” nevezik, és két fő ízben vannak: Android és Linux.

Az itt felsorolt ​​VPN-k többsége olyan Android alkalmazásokból áll, amelyek letölthető APK fájlokat tartalmaznak, amelyeket közvetlenül a készülékére telepíthet, anélkül, hogy a Google Playre lenne szükség. Bár az Android összes verziója nem azonos, a legtöbbnek ezeket a VPN-alkalmazásokat csak finoman kell futtatnia.

Az Android alapú népszerű Kodi dobozok a következők:

 • Amazon Fire TV és Fire TV Stick
 • Nvidia pajzs
 • Gem Box
 • Razer Forge TV
 • Matricom G-Box

Számos Linux disztribúció futtathatja a Kodi-t, de a legnépszerűbb kicsi, alacsony fogyasztású eszközökhöz, mint például az OpenELEC. Az OpenELEC a Kodi dobozokhoz testreszabott Linux distró. Egyes VPN-k Linux alkalmazásokat készítenek, amelyek esetleg az OpenELEC-en futnak, de egyetemesebb lehetőség a VPN kézi konfigurálása. Az OpenELEC Kodi felhasználók akár a Kodi kiegészítőn keresztül is csatlakozhatnak egy VPN-hez, például VPN Manager az OpenVPN számára vagy az OpenVPN a Kodi számára. Kérdezze meg a VPN-szolgáltatót a szükséges konfigurációs fájlok eléréséhez.

A Kodi OpenELEC-et futtató népszerű eszközei:

 • Wetek Play, Play 2 és Core
 • Raspberry Pi 3
 • Cubox-i

Sokkal több, de vigyázzon az olyan eszközökről, amelyeket a Kodi nem-készletes kiadásaival kapnak. Sok eladó előre konfigurált „kalózkodó dobozt” fog eladni olyan speciális építményekkel, amelyek rengeteg már telepített kiegészítővel rendelkeznek. Ez különösen előforduló harmadik fél gyártók között, akik az Amazon Fire TV-botokat árusítják a Kodi-val. Noha ezek eleinte jó üzletnek tűnhetnek, mivel nem megkövetelik a Kodi saját telepítését, gyakran rosszindulatú szoftverekkel, botnetekkel és más csúnya dolgokkal érkeznek, amelyek veszélyeztetik a biztonságot és az internet sávszélességét..

Ha egy eszköz nem tartozik a Kodi készlet verziójához, telepítse önmagát. Itt talál egy útmutatót a Kodi telepítéséről a Fire TV-hez, és hogyan telepítheti a VPN-t a Fire TV-hez. Ezeknek az utasításoknak hasonlóan kell működniük más Android-alapú eszközökön is.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 45