A Kodi telepítése az Apple TV 4 vagy 2 verzióra (megoldást adunk az Apple TV 2-hez, ha elérhetővé válik)

Telepítse a Kodi programot az Apple TV-re

Az Apple TV egy digitális médialejátszó, amely az eszköz második generációjának bevezetése óta az Apple iOS operációs rendszerének speciális verzióját futtatja. Megtekintheti a digitális tartalmat az iTunes áruházból vagy olyan alkalmazásokon keresztül, mint a Netflix és a Hulu. Az olyan szolgáltatók, mint a Disney XD és az ESPN, lehetővé teszik az élő tartalmak megtekintését az eszközön.

Az Apple TV egy kis munkával képes futtatni a Kodi-t. Maradjanak velünk egy útmutatással, hogyan kell ezt végrehajtani. Jelenleg nincs megoldás az Apple TV 3-hoz, így ez a cikk az Apple TV 2-re és 4-re összpontosít. Folytatjuk a működő megoldás keresését az Apple TV 3-hoz, így érdemes lehet ezt az oldalt könyvjelzővel felvenni, és később újra megnézheti..

A Kodi egy ingyenes, nyílt forrású médialejátszó alkalmazás, amelyet az XBMC Alapítvány fejlesztett ki. Számos eszközhöz érhető el, például Windows és Mac számítógépek, Android készülékek, jailbroken iOS eszközök, Raspberry Pis és még sok más számára. Kódját kényelmesen vezérelheti egy távirányítóval vagy a játékvezérlővel, hogy különféle forrásokból sugározza a hangot és a képet.

Mielőtt elkezdenénk, szerezzen VPN-t

A Kodi használatakor javasoljuk, hogy csatlakozzon egy VPN-hez. A VPN-k titkosítják az internetes forgalmat, és egy kiszolgálón keresztül továbbítják azt a választott helyre. Az egyik legnagyobb aggodalom, ami sok Kodi-felhasználónak felmerül, az internet sebességszabályozása. Az internetszolgáltatók gyakran megkülönböztetik az adathasználatot, korlátozva a korlátozásokat és a fojtószelepet, amikor a felhasználók túl sok sávszélességet fogyasztanak az adatfolyamon vagy torrenton.

Bizonyos streaming és torrenting a Kodi-on keresztül az ISP-t is megcélozhatja. Noha a Kodi-n keresztül számos legitim streaming- és torrent-módszer érhető el, néhány felhasználó úgy találta, hogy tudattalanul elkínzott vagy közvetített kalóz tartalmat jelentenek. Az internetszolgáltatók ilyen esetekben kalózkodás elleni értesítéseket küldhetnek a felhasználóknak.

Ezen felül biztonsági kockázatok merülhetnek fel a Kodi használatakor. Egyes kiegészítőket eltéríthetnek, feltörtek és újra feltölthetnek, mintha törvényesek lennének. A hackerek ezután felhasználhatják az eltérített kiegészítőket, hogy közép-közepes támadásokat hajtsanak végre a számítógépes rendszeren, lehetővé téve számukra, hogy kémkedjenek az ön tevékenységével kapcsolatban. A VPN hozzájárulhat a rendszer biztonságához és elkerülheti a magánélettel kapcsolatos bizonyos problémákat a Kodi kiegészítőkkel.

Felhívjuk figyelmét, hogy a VPN-k lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférést is.

Az internetszolgáltatóval kapcsolatos bármilyen probléma elkerülése, a földrajzi tartalom zárolása és az egyes Kodi kiegészítő adatvédelmi problémák elleni védelem érdekében a Kodi használatakor olyan megbízható VPN, mint az IPVanish, ajánlott. Az IPVanish biztosítja a szükséges szilárd kapcsolatot, bőséges kapacitást és a magánélet magas szintű védelmét a Kodi használatához.

Az Apple TV nem rendelkezik beépített támogatással a VPN-ekhez, tehát van néhány lehetősége. Telepítheti a VPN-t egy iPhone-ra vagy iPadre, és a tartalmakat az Airplay használatával közvetítheti. Konfigurálhatja a VPN-t egy kompatibilis wifi útválasztón. Vagy telepítheti a VPN-t egy laptopra, és beállíthat rajta egy virtuális útválasztót egy biztonságos wifi hotspot létrehozásához. Nézze meg az oktatóanyagokat a virtuális útválasztók beállításáról Windows és MacOS rendszereken.

Megerősíthetjük, hogy az IPVanish együttműködik az összes tesztelt Kodi Addon-nal, és a Kodi közösségben nagyon népszerű. Az ajánlott Kodi VPN szolgáltatások teljes listáját itt találhatja meg.

Deal figyelmeztetés: Az IPVanish akár 60% -kal is elérhetőbb a Comparitech olvasói számára.

Kompatibilis verziók

Csak az Apple TV két verziójára találtunk megbízható módszereket a Kodi telepítéséhez anélkül, hogy jelentős változtatásokat végeztünk volna az eszközön. Ezek:

 • A második generációs Apple TV
 • A negyedik generációs Apple TV

Sajnos nem találtunk életképes megoldást a harmadik generációs Apple TV-hez. Biztosan frissítjük ezt a cikket, ha megoldást találunk.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Kodi v17.3 „A Krypton” a Kodi legújabb stabil változata, amely letölthető

Telepítési útmutató

Második generációs Apple TV

Felhívjuk figyelmét, hogy a második generációs Apple TV-jének törésbe kell lépnie ahhoz, hogy az alábbiakban ismertetett folyamat működjön.

Sajnos a Kodi későbbi verziói nem kompatibilisek a második generációs Apple TV-vel. A Kodi Helix 14.2 azonban ezen az eszközön fog működni. Mielőtt elkezdené, győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e a Mac számítógép praktikus nyitott Terminál ablak. Ugyanazon hálózathoz csatlakoztatnia kell az Apple TV-t és a számítógépet is.

A telepítés befejezéséhez tegye a következőket:

 • A terminálon írja be a „ssh [email protected]Biztosan cserélje ki YOUR.ATV2.IP.ADDRESS az Apple TV IP-címével. A rendszer azonnal kéri a jelszó megadását, amely alapértelmezés szerint „alpesi”.
 • Most egyenként be kell írnia a következő parancsokat:
 1. apt-get install wget
 2. wget -0- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key add - echo “deb http://apt.awkwardtv.org/ stabil main”> /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list
 3. echo “deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./” > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list
 4. apt-get frissítés
 5. apt-get install org.xbmc.kodi-atv2
 6. Reboot

A 6. lépés elvégzése után képesnek kell lennie a Kodi használatára a második generációs Apple TV kezdőképernyőjén.

Negyedik generációs Apple TV

A Kodi telepíthető a negyedik generációs Apple TV-re Mac vagy Windows alapú számítógépekkel.

Csak a Mac opció

A Mac rendszerű telepítéshez a következőkre lesz szüksége:

 • Xcode 7.2 vagy újabb
 • Az iOS App Signer Utility
 • A legújabb Kodi .deb fájl a tvOS-hoz (közvetlen letöltés az FTP-n keresztül)
 • Apple fejlesztői fiók (ezt ingyen lehet beszerezni)
 • USB-C-USB-A kábel

Miután összegyűjtötte ezeket az eszközöket, készen áll az indulásra. A telepítés befejezéséhez kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Először csatlakoznia kell az Apple TV-t a Mac számítógéphez az USB-C-USB-A kábellel.
 2. Ezután nyissa meg az Xcode-t, majd a szoftver főmenüjében válassza a lehetőséget Hozzon létre egy új Xcode projektet.
 3. A tvOS szakasz alatt válassza a lehetőséget Alkalmazás, ezt követi Egyetlen nézet alkalmazás és akkor Következő.
 4. Most be kell írnia a vonatkozó információkat a termék név, Szervezet neve, és Bundle Identifier területeken. Nem kell, hogy túl szigorú legyen azzal, amit ide ír, de ki kell töltenie. Miután kitöltötte ezeket a mezőket, kattintson a következőre.
 5. Az előző lépés elvégzése után felugró hibaüzenetet kell látnia, de ez nem nagy probléma. A hiba valami kommunikál a „Nem találtak megfelelő biztosítási profilokat” pont szerint ?? Egyszerűen válassza ki Fix Issue.
 6. A probléma megoldása előtt azonban be kell jelentkeznie Apple Developer-fiókjába. Az Xcode kéri, hogy jelentkezzen be a fejlesztői fiókhoz csatlakoztatott Apple ID-vel. Találat hozzáad majd írja be a bejelentkezési adatait. Ha újból bekérik a bejelentkezési információkat, csak válassza ki az Apple ID-t a rendelkezésre álló legördülő listából, és nyomja meg a gombot Választ hogy továbblépjünk. Az Xcode-nak el kell készítenie a szükséges kiépítési profilt.
 7. Most válassza ki az Apple TV-készüléket az Xcode ablak tetején található legördülő menüből. Ez a menü a játék és állj meg gombok, amelyek az ablak bal felső sarkában vannak.
 8. Indítsa el az iOS alkalmazás aláíró segédprogramját, és válassza a megfelelő tanúsítványt a Aláíró igazolás terület. Most a Biztosítási profil mezőben válassza ki a fenti 2. lépésben létrehozott Xcode projekt nevét. A Bemeneti FIle mezőben válassza ki a .deb fájlt, amelyet a fenti követelmények listájából letöltött volna. Töltés után ezek a mezők megüttek Rajt. Az iOS App aláírója ezt követően a fájlt egy .IPA fájlba csomagolja.
 9. Vissza az Xcode-ban, válassza a lehetőséget Ablak>eszközök, válassza ki az Apple TV-jét, majd kattintson a gombra + gomb alatt Telepített alkalmazások.
 10. Keresse meg a 8. lépésben létrehozott .IPA fájlt, majd telepíti azt az Apple TV-re. Az alkalmazásnak most láthatónak kell lennie a készülék kezdőképernyőjén.

Windows + Mac opció

Ez a folyamat Windows és Mac számítógépeken is működik. A telepítés befejezéséhez a következőkre lesz szüksége:

 • Cydia Impactor
 • Windows 7 vagy újabb / Mac OSX
 • Az iTunes legújabb verziója
 • A Kodi legújabb verziója a .deb fájlban a TV operációs rendszerhez

A kezdés előtt konvertálnia kell a Kodi .deb fájlt .ipa fájlba, mivel a Cydia Impactor csak .ipa fájlokat fogad el. Ehhez 7zip-et kell telepíteni. A folyamat a következő:

 • Nyissa meg a .deb fájlt a 7zip fájlból.

7zip1

 • Bontsa ki a .deb fájlt

7zip2

 • Kivonjuk a kapott oldatot data.tar fájl a 7zip fájllal is.

Apple_TV_7zip5

 • Kibontása data.tar fájlnak a következőt kellett volna eredményeznie: adat mappába. Nyissa meg ezt a mappát, és látnia kell egy nevű mappát Alkalmazások amely viszont tartalmaz egy nevû mappát Kodi.app.

7zip3_apple_tv

 • Hozzon létre egy nevű mappát Hasznos teher belsejében a Alkalmazások mappa.

7zip4_apple_tv

 • Húzza és dobja el a Kodi.app mappát a Hasznos teher mappa.
 • Nyissa meg a Hasznos teher mappát a 7zip-en belül, és nyomja meg a hozzáad gomb. Ügyeljen arra, hogy a Archívum formátuma -ra van állítva postai irányítószám és állítsa az archív nevét Kodi.ipa.

7zip5_apple_tv

 • Hit OK és a Kodi.ipa A fájl most létrejön és készen áll a telepítésre.

Létrehozása után .ipa fájlt, készen áll arra, hogy a Cydia Impactor segítségével telepítse az Apple TV-re. A telepítés befejezéséhez tegye a következőket:

 1. Csatlakoztassa Apple TV-jét a számítógépéhez USB-C-USB-A kábellel.
 2. Húzza ki a Cydia ütközőt a számítógépén választott helyre.
 3. Nyissa meg a Cydia Impactor eszközt, és ellenőrizze, hogy észlelte-e Apple TV-jét.
 4. Húzza és dobja el a Kodi.ipa fájlt a Cydia Impactor ablakba.
 5. A Cydia Impactor most felkéri Önt, hogy adja meg Apple ID-jét. Írja be a fejlesztői fiókhoz társított érvényes Apple ID-t. kettyenés rendben majd a Cydia Impactor telepíti a Kodi-t az Apple TV-hez.
 6. Most már elérhetővé válhat a Kodi az Apple TV fő képernyőjén.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha ingyenes Apple Developer fiókot használ a fenti módszerek bármelyikével, akkor sajnos újratelepítenie kell a Kodi alkalmazást minden 7. napon. Fizetett fejlesztői fiókkal egész évben telepíthet alkalmazásokat.

Az Apple TV a Macworld San Franciscóban a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább!.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 4 =

Adblock
detector