A legfrissebb VPN-címek az iPhone és az iPad számára

Ingyenes Válassza ki a „VPN” alkalmazást az App Store-ban az Apple legújabb mulatságos alkalmazásaival, amelyek a legfontosabb VPN-eszközökre vonatkoznak az iPhone-on. Hívja a VPN-t az iPhone vagy az iPad IP-kódjához, és töltse le a VPN-t az IOS-ból, amely sokkal több a magánszektorban, mint a magántulajdonban, szétválasztva, az önkéntes átalakításhoz és a blokkoláshoz, a Hálózat szerkezetátalakításához, a Hálózat üzemeltetéséhez. Probamos docenas de APlicaciones VPN iOS és redukciók listája egy solo cinco en las que sí vale a pena invertir tu dinero.

5 meleg VPN az iPhone és az iPad számára

Nincs VPN alkalmazás az iPhone készülékekhez, a Los Angeles-i polgármesterekhez, az iPad VPN-alkalmazásokhoz. Cualquier VPN az iOS que funcione és debería decionía de funtioar perfectamente en la otra számára, as cue quirremos ambas en este artículo.

Ingyenes Hívja a legfrissebb VPN-fájlokat az iPhone készülékhez és az iPad készülékhez, amely kritériumokat tartalmaz:

 • Ügyfél az iOS szokásos és elérhető eszközéről, az App Store-ból.
 • Soporte para múltiples iOS verziói.
 • Nincs aktív regisztrált adatvédelem az interneten.
 • Meghaladja a sebességméréseket.
 • Fuertes características de seguridad y de encriptación.
 • A funkcionális hálózat a Netflix és az Amazon Prime streaming como tartalmához tartozik.

A legfrissebb VPN-fájlok listája az iPhone telefonok és az iPad készülékek számára:

1. ExpressVPN

ExpressVPN iOS spanyol

Az ExpressVPN illesztőprogramja az iOS 7 verziójának megfelelő verziója és megfelelő védelme a „30 díj garantált devolúciója, az előkészületek” alatt, mivel az elsődleges probléma az elsődleges eljárás. Lásd az instalar és iPhone készülékeket, az iPad készülékeket és az iPod Touch készüléket. A VPN operációs szolgáltatók összehasonlítása és a 78 szüneteltetés és a korlátozás hiánya a szolgálatot végző személyek számára. Una de sus mejores características es su política de cero registos, súg de la cual no almacenan informationsn de tu tráfico mientras estás conectado and sus servidores. A También elfogadja a különféle különféle receptjeket, amelyek a különféle receptek elvégzéséhez szükségesek: az ügyfelek alapjául szolgáló ügyfelek, a PayPal, a Bitcoin és az otrosok.

ExpressVPN es rápida, az állampolgárságú személyek védelme és a védelem megszüntetése, valamint a Netflix, Hulu, HBO, a BBC iPlayer és a cualquier servicio restringido que probamos. A También funciona en países como Turquía y China, do not han blocedado a muchos otros service service VPN.

Lee nuestra reseña complete de ExpressVPN.

ALERTA DE OFERTA: Az Összehasonlító Tanulmányok Ingyenes Expressz Érintse meg az ExpressVPN 12 Meses tervét..

2. NordVPN

Spanyol NordVPN

Az NordVPN az iOS verziójára vonatkozik, illetve a funkcionális poszterekre, valamint az iPod, az iPad és az iPod Touch karakterisztikájának növekedésére. Ingyenes alkalmazás, amely az instalar és a szokásos módon működik, valamint egy vörös amplitúdó globális VPN szolgálatot teljesítő személyek számára. Együttműködés, a NordVPN permite el a P2P és a VPN forgalomba hozatalának korlátozása. También alternatív módszerek elfogadása, como bitcoinok, az ügyfelek számára egyedülálló hozzáférhetőség.

Nem lehet felfedezni a permite conectar hasta seis dispositivos al mismo tiempo. Ha nem kívánja elfogadni a házirendet, hanem a magántulajdonban lévő karakterisztikákat, a sebességváltókat pedig az ésszerűség javításáért, azaz a Netflix-hez képest. A Kínában működő Gran Cortafuegos (a nagy tűzfal) által az NordVPN-nek felismert pénzügyi támogatása és működési lehetőségei közé tartozik a VPN aktiválásakor a blokkok, beleértve az Emiratos Árabes Unidos-t..

OFERTA EXCLUSIVA: Ahorra un 75% en a NordVPN aquí programjának a terve.

Lee nuestra reseña complete de NordVPN

3. CyberGhost

CyberGhost2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A CyberGhost a VPN alkalmazásának egyszerű alkalmazásával és felhasználásával jár, míg az elegáns szolgáltatóknak nincs egyéni alapjaik, azaz a VPN-hez kapcsolódó repülőgépek. Ez az alkalmazás automatikusan elegánsan működik, és támogatja a Netflix streaming komódiót, vagy a P2P portál archívumát. Ahogy azt a virtuális szolgálatot teljesíteni kívánják, a VPN polgármesterével együtt. A También Puede desbloquear BBC iPlayer és az Amazon Prime, a streaming csatornák mindegyike.

A CyberGhost jelentősen kibővült, és feltételezi, hogy 1000 kiszolgálót jelenít meg 60 oldalon. A 256 bites AES védett védelme, védett DNS-védelem és az esetleges opcionális sor megszakítója, az Internet elérhetőségének javítása a VPN-en. A bizonyítottan nem aktív regisztrált mágnesek vannak jelen.

DESCUENTO EXCLUSIVO: Ahorra más de 70% en a CyberGhost terve.

Lee nuestra reseña komplett de CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish kedvezményes tervek

Az IPVanish és a VPN szolgáltatók ingyenes regisztrációs listát tartalmaznak a katonaság fokozatát és a nyilvántartásba vétel helytelen sorrendjét a magántulajdonban lévő magánszemélyek számára. Tráfico P2P képalkotó, torrent anonimo, egy proxy web SOCKS5 és szolgálatot ellátó szimbólumok fia solo algunas de sus características. Az IPVanish állandó periódusa tartalmazza a cinco eszközöket, amelyek egyszerre jelennek meg a képre. Az IPVanish es dueño y operador de sus propios serversores et a terceros rentgaris, como es normal, and garantijas and as una conceión grepida y descongestionada.

Ingyenes Ha nincs tan tanfolyam a streaming como otros szolgálatok és a listák között, az IPVanish a Kodi gracias általánosan elfogadott felhasználói felületet jeleníti meg, amely lehetővé teszi a hajózási lehetőségek áttekintését és a Kodi kiegészítését. Ha szüksége van egy VPN-re az iPhone vagy az iPad használatához, a Kodi, az IPVanish és a mezores résztvevők között.

Lee nuestra reseña complete de IPVanish.

OFERTA PARA NUESTROS OSZTÁLYOK: Ahorra un 60% hu Az IPVanish aquí. Esto beleszámít a garantált devolución de sieta días para que puedas probar el servicio sin riesgo alguno.

4. VyprVPN

VyprVPN spanyol

A VyprVPN es uno de los pocos bizonyítékainak sorrendje az operátorok szolgálatainak és a központi idejű daraboknak az átalakítása. Eso jelentőségű tienes egy speciális sebességgel, valamint 70 ubicaciones. Todas las conexiones tienen una en 256-bit for the enclostions de no széna límite de datos ni ancho de banda. A VyprVPN ofrece tres niveles de servicio: dos, tres y cinco conconiones samanáneas.

A VyprVPN a megfelelőség nélküli cenzúrákra vonatkozik, a Kínában vagy a Kínában, egyszerűen csak a hivatalos ügyfelek számára. También puedes utilizarla para desbloquear sitios restringidos geográficamente y aplicaciones desde el extranjero, incl. Netflix de Estados Unidos. VyprVPN es el único bizonyíték, amely az első listát jeleníti meg, amely a vörös torzításhoz kapcsolódik, mivel a vírusos várakozási sorrendben a torrent deberán buscar második opción szerepel..

Lee nuestra reseña complete de VyprVPN.

PRUÉBALA: Prueba VyprVPN 30 napos garantált devolución.

A VPN-hez szükséges?

Valójában, egyetlen importa qué dispositivo sem használ Internet-hozzáférést. Cuando estás en línea, si quieres…

 • Ocultar tu tráfico de Internet az internetes szolgáltatók bizonyítéka,
 • Használjon egy piros wifi szót, amely nem tartalmazza a keveréket,
 • Añadir una capa extra de seguridad a tus comunicaciones en línea
 • o tener acceso a cualquier contenido que esté restringido geográficamente,

… Megköveteli a VPN-t, és mindegyik dispositivo que paraves felhasználja. Kedvezményesen tíz egyedülálló választási lehetőség és elegáns eszköz.

¿Legjobb VPN az iPadre?

Ya que tanto iPhones como iPads, az iOS operációs rendszer használatához, a működőképes működéshez és a valószínűleg funkcionális tambiénhez és a másodikhoz. A VPN bizonyított verziószámú változata az iPad speciális alkalmazásaihoz, valamint az összes olyan eszközhöz, amely nem támogatja a VPN alkalmazást az iPhone készüléken, valamint a karakterisztikához és a funkcionális eszközökhöz. Akkor nem kell különbséget tenni a nagy VPN az iPhone és a nagy VPN az iPad. Az összes olyan működési útmutató, amely iOS rendszereket tartalmaz.

Hacsak különös figyelmet fordítanak a Netflix és az iOS használatára

Összetett kvíz, a Netflix végrehajtása és a nemzetközi VPN blokkok létrehozása, a továbbiakban: az Egyesült Államok legmagasabb szintű csatlakozási lehetőségei, a Reino Unido és a Kanadában a Netflix de iOS alkalmazásának elkészítése. Aunque széna alapú VPN-verzió nem jelenik meg, ha nem érinti a blokkolókat, az egyéni oldalakat és a legfrissebb hírek listáját, amely kompatibilis a Netflix alkalmazások iOS-eszközökön: ExpressVPN, CyberGhost y NordVPN.

Használjon ingyen VPN-t az iOS-hez?

Széles körű VPN-fájlokat az iOS-on, az App Store-ban, amelyben nem szerepelnek fia VPN-k. Hola es uno de esos “szervizios”. A számítások összefoglalása a VPN kiszolgálókkal, ahogyan a számítások elvégzése a piros P2P-impulzusokkal történik, amely a bizonyítottan hozzáférhető internetes hálózathoz kapcsolódik. A probléma megválaszolása bizonyított, hogy nem valósul meg a vezérlő igazgatója, mivel a nyugodt fiatalember elvégzi a számításbavételt, amellyel összeállították a 55 milliárd dollárt. A tengeri térség veszélyeztetett veszélyeztetettsége és ellenőrzési lehetőségei nem állnak fenn. Igen, nézd meg, mikor csatlakoztassa a tercereket, hogy valószínűleg También Tienen csatlakoztassa a Hola szoftverének számítógépes gyakorlatához. Esto es muy hasonló a botnethez, ahogyan az ég felhős égbolton található.

Ha nagyon hasonlóak, akkor ezt mindenképp használják fel, és nem írják le őket. A Tor szoftvert nem lehet állandóan elérni, ha a hozzáférést az új kiadási listához szeretnénk, ha ezt a disztribúciót szeretnénk elvégezni, ha ez az eszköz nem használható fel.

A legújabb VPN polgármester, amely ingyenesen magában foglalja a karakterek elvégzését, azaz a városi polgármesteri hivatalok közreműködése. Cosas como inyectar anuncios en tráfico de navegación web, usar una encriptación débil or incluo ninguna encriptación, vender tu información personal and regiszters details in the tus actividades en Internet, terceras parte que ellos elijan and incluso instalar software not deseado en tus dispositivos (adware, vírus, troyanos, ügyfélbotnet és második típusú de malware).

¿A Query Haccer nem létezik egyetlen iOS alkalmazásban sem?

Ha nincs csendes, ha a VPN bizonyítékát nem kívánja alkalmazni, akkor a VPN nem áll rendelkezésre, de nem létezik iOS alkalmazás, még akkor is, ha a VPN integrált várakozási listájának konfigurálása manuálisan elvégzett, a kiszolgálók számára pedig a VPN bizonyítéka. Es egy olyan konfigurációs konfigurációt kap, amely a kapcsolat megváltoztatásához szükséges:

 • Protocolo soportado („Tipo” és iOS lista).
 • Dirección del servidor VPN.
 • Tu usuario y contraseña.
 • Ha a VPN bizonyítékot igényel, akkor szükséges a hitelesítés az igazoláshoz.
 • Detalles del proxy, vagy a hubiera:
  • Servidor.
  • Puerto.
  • Nombre de usuario.
  • Contraseña.
  • O Az URL-cím a kiszolgáló proxyja.

Para comenzar, egyszerűen Entra en tu applicación de Ajustes y sigue estas instrucciones:

 1. Dirígete a la sección “Tábornok"Y después a"VPN”.
 2. Dale a “Configuración VPN„Para entrar en los ajustes de configuración.
 3. Elige el Protocolo más seguro que la VPN Soporte. Es előnyben részesített OpenVPN vagy IKEv2, Pero L2TP es casi tan seguros como estos dos. Ha Ön importálja más néven a sebességű szegregációt, és próbálta kiállítani a PPTP-protokollt, amely leírja az ön által kidolgozott szabályokat, a hivatalos időszakokat egy másik összevetésben.
 4. Írja le una descripción para la conexión, de tal forma que sepas quiénes fia el bizonyítója y el kiszolgáló al que se conecta. Después tendrás que ingresar la dirección del servidor Ha van egy arányos VPN bizonyíték. Si se requiere de un certificado, belépés az igazolást igénylő tendenciáé uno listo para ti. Az NordVPN bemutatja az igazolások listáját, és igazolja az IKEv2 protokollt. Az embargó, az iOS alkalmazásának támogatása az NordVPN OpenVPN alkalmazásában az iOS-szoftverek legújabb verzióiban, mivel ez az alkalmazás megengedett, és egyszerűen használható a propiális alkalmazáshoz..
 5. Ha nem áll fenn az USA által használt tanúsítás, azaz a használati útmutatás leírása, azaz a szerződés megszövegezése. para Autenticación, selecciona “Nombre de usuario„E ingresa los datos. A VPN bizonyítója también te dará una llave secreta compartida para que la inclyas. A VPN konfigurációs kézikönyvének konfigurálási útmutatója, amely igazolja.
 6. Ha újonnan csatlakozik az internethez, és proxyt indít, akkor a proxy információit beírja. Ha nincs sabes lo que esto jelentősége, a déjalo desactivado bevezetése. Presiona en el botón “Hecho„En la parte superior derecha de la pantalla”.
 7. Ahora tendrás un control deslizante “VPN”, a VPN listájának leírása és az előírás. simplemente a helyes elképzelés y asegúrate de que te hayas conectado helyesen. A „Conectado” legújabb mulatságú listája. Ahora puedes navegar de forma privada y segura.

Tíz olyan konfiguráció, amely manuálisan konfigurálható a VPN-hez, az iPhone készülékekhez, az internetes és az IP-kódokhoz, valamint az IP-címekhez, azaz nem kell a művéhez nem csatlakozni, hanem a karakterisztikákat újságokba kell állítani, azaz a kompromisszumot meg kell szüntetni. y Protección automática de redes públicas de wifi.

Cómo conectar múltiples dispositivos Apple egy VPN-hez, amely minden más nélkül használható

¿Eres un fanático de Apple? ¡Nincs szénaprobléma! Todas las VPN az iOS alkalmazáshoz, amely lehetővé teszi az egyidejűleg egységes szerkezetbe lépést, ugyanakkor az iPhone, iPad, MacBook és a virtuális készülékek első osztályú készülékeinek beépítése a VPN-hez. Esto también es útil si compartes tu suscripción VPN is familiares or amigos.

A legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése VPN a VPN csatornán:

 • ExpressVPN: 3 egyidejű szimbólum.
 • NordVPN: 6 egyidejű szimuláció.
 • IPVanish: 5 párhuzamos szimbólum.
 • VyprVPN: 3 egyidejűleg átalakul.
 • CyberGhost: 5 párhuzamos szimbólum.

Ha nincs jelen megfelelő, kérjük, fontolja meg a VPN azonosítójának konfigurálását és az útválasztó wifi használatát. A router wifi egyedülálló módja a disztribúciónak, mivel az új sorokat a képernyőn átalakítják, ha a virtuális telefonszükségleteket kívánják létrehozni, és a VPN-re vonatkoznak. Ez az eszköz működik olyan eszközökön, amelyek nem tartalmaznak egyszerű VPN formátumot, az Apple TV-hez.

Ha még nincs szakértelem és technikája, ajánljuk a VPN előzetes konfigurációját az ExpressVPN-hez. Az ExpressVPN a legnagyobb firmware-t állítja elő a forgalomirányítókhoz, a VPN-hez és a forgalmazókhoz. Az embargó, szükség esetén az ExpressVPN felhasználásának felfüggesztése.

Ha nem, akkor a VPN konfigurálóját csak az útválasztóval kompatibilis VPN-hez lehet beállítani. Algunos tartalmaz firmware que soporta conexiones VPN, pero otros no. Ha nincs útválasztó a VPN-hez, az averigua és a puedes reemplazar a firmware-hez tartozik az alternatívákkal együtt, együtt a DD-WRT vagy a Paradicsommal.

Tíz ennyi fényképet mutat a sok ember számára, amely az új firmware-t és az útválasztót tartalmazza. Használjon firmware-sorozatokat, amelyek nem kompatibilisek a modellek exacto de routerének vagy hibájának áttekintésével, a hibaelhárítási folyamat és a folyamatos érvényesség megszüntetésével. El process exacto varía según el router.

“IPhone 7 Plus” a Kārlis Dambrāns autorizada meditált CC BY 2.0 verzióból

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 42

Adblock
detector