A legjobb BearShare és iMesh alternatívák: 2018-as zene streaming és letöltési útmutató

Zene P2P szolgáltatások A Bearshare és az iMesh most teljesen offline állapotban vannak. Mindkét szolgáltatás a felhasználók számára peer-to-peer lehetőségeket kínálott bármilyen típusú zene- és audiofájlok megkeresésére és letöltésére. Az iMesh elsősorban lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fizetős zenéket találjanak és töltsönek le, adva számottevõen legális funkciókat. Ezt hangsúlyozták 2004-ben, amikor a vállalat 4 millió dollárt fizetett a RIAA-nak, és megengedte, hogy beavatkozás nélkül működhessen.

bearshare és imesh alternatívák

Mivel azonban a Bearshare és az iMesh már nem érhető el teljesen, a korábbi felhasználók alternatívákat kereshetnek. Valójában az új felmérések azt mutatják, hogy a BearShare-t és az iMesh-t gyakorló emberek többsége valószínűleg most legális zenei streaming-lehetőségeket használ. Ennek oka az, hogy nagyon sok ingyenes és legális Bearshare és iMesh alternatíva van, amelyekkel a felhasználók online hallgathatnak és letölthetnek zenét..

Használjon VPN-t a zene streamingjéhez

A streaming szolgáltatásokkal egy szerencsétlen igazság van: ezek egyike sem áll rendelkezésre mindenhol, és még ha törvényes joga van a zenehallgatáshoz is, előfordulhat, hogy külföldre utazva nem juthat el a lejátszási listáidhoz. Egy jó virtuális magánhálózat vagy VPN megoldja ezt a problémát.

A VPN megkerüli a földrajzi tartalom blokkjait, amelyeket a Pandora, a Spotify és a YouTube Music bevezet. Ha összekapcsol egy kiszolgálóval azokban az országokban, ahol ezek a szolgáltatások elérhetők, akkor szabadon és egyszerűen továbbíthatja az adatfolyamot, a szolgáltatás blokkolása nélkül.

A VPN-k online védelmet nyújtanak a különféle biztonsági fenyegetésekkel szemben is, például a fizetési rendszereket kémkedő adatlopókkal szemben, vagy olyan brutális erőszakos támadásokkal szemben, amelyek lehetővé teszik a hackerek számára, hogy betörjenek a számítógépébe és ellopják az adatokat..

A rendelkezésre álló sok lehetőség közül az ExpressVPN-t ajánljuk. Nemcsak hogy világszerte több mint 90 országban vannak kiszolgálói, akkor azt is kifejezetten úgy tervezték, hogy hozzáférjen webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, mint például a Pandora..

Az ExpressVPN honlapjának képernyőképe

OLVASÓ OLDAL: 3 hónap ingyenes az ExpressVPN éves tervével. Ez magában foglal egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

A legjobb BearShare és iMesh alternatívák

Ne hagyja, hogy a BearShare vagy az iMesh hiánya akadályozza a jó zene útját! Itt találhatók mindkét szolgáltatás legjobb alternatívái, amelyek mindazt a zenét megkönnyítik, amelyre szükség lehet.

Pandora

Katalógus mérete: 40 millió dal *

Fizetési lehetőségek: Ingyenes hirdetés-támogatott, vagy legalább 4,99 USD / hónap előfizetés

Lehet, hogy élen jár az ingyenes, jogszerűen elérhető zenei streamingben, és a Pandora 2000-ben elindította azzal a gondolattal, hogy a felhasználók szeretnék, ha egyénileg készített zenei állomásokkal rendelkeznek anélkül, hogy meghallgathatnák a zenét, amely nem tetszik. Az alapító még akkor is, amikor egy évvel később elfogyott a 2 millió dolláros alapvető pénzéből, az alapító meggyőzte a vállalat alkalmazottait, hogy 2 évig ingyen dolgozzanak. Tekintettel arra, hogy a társaságnak jelenleg több mint 81 millió aktív felhasználója van, és 1,6 milliárd dollár bevételt ért el 2016-ban, valószínűleg jó ötlet lenne 2 évig fizetetlen fizetés megtagadása..

A Pandora adhatatlanná tehető havonta 4,99 USD-ért, de ha dalokat szeretne letölteni, akkor szüksége lesz a havi 9,99 USD előfizetésre..

Sajnos a nem amerikai lakosok számára a Pandora csak az Egyesült Államokban érhető el. Blokkoló módszereit azonban megkerülhetjük egy VPN-sel, amely lehetővé teszi bárki számára a Pandora ingyenes streamingjét.

*A Pandora könyvtár méretét nehéz meghatározni. Egyes források 1,5–2 millió dalról számolnak be, mások szerint a szolgáltatás elérheti a 40 és több millió dalt. Úgy döntöttünk, hogy a nagyobb számmal járunk.

Spotify

Katalógus mérete: 35 millió

Fizetési lehetőségek: Ingyenes hirdetés-támogatott vagy havi 9,99 USD-es előfizetés

A Pandora közeli versenytársa, sok zene szerelmese inkább a Spotify-t részesíti előnyben, mivel sokkal nagyobb ellenőrzést gyakorolhat a lejátszási listád felett, mint a Pandora esetében. A Spotify ingyenes verziója azonban sokkal korlátozottabb, mint a Pandora egyenértékű ingyenes opciója, ezért érdemes fizetni a Spotifyért. A fizetett opció magában foglalja a zenék letöltését és külföldön való viszonyait.

Azt találja, hogy a Spotify az egész világon elérhető, 180 millió felhasználóval. Vannak olyan országok, amelyekben a Spotify nem érhető el, köztük Kína. Ha Kínába utazik vagy lakik, és hozzáférni szeretne Spotify-fiókjához, akkor VPN-hozzáférésre van szüksége.

Tidal

Katalógus mérete: 52 millió dal

Fizetési lehetőségek: Minimális havi 9,99 USD előfizetés

A Jay-Z által 2015-ben híresen megvásárolt Tidal egy zenei streaming alkalmazás, amely veszteségmentes audio- és zenei videókat különböztet meg. A szolgáltatás több mint 52 millió dallal büszkélkedhet, több mint a Bearshare és az iMesh alternatívák listáján szereplő többi zenei streaming lehetőségnél..

Árok legnagyobb hátránya az ár. Nincs árajánlat a Tidal számára. Ehelyett havonta 9,99 USD-t vagy 19,99 USD-t kell fizetnie a veszteségmentes nagy hűségű hangért. A zenét bármelyik előfizetési szintre letöltheti.

Szerencsére a Tidal több mint 50 országban elérhető, de ha Afrika, Ázsia nagy része vagy Oroszország legnagyobb részében él, vagy odautazol, akkor nem tud hozzáférni a szolgáltatáshoz bypass nélkül..

YouTube Zene

Katalógus mérete: Ismeretlen, de nagy *

Fizetési lehetőségek: Ingyenes hirdetés-támogatott, vagy 9,99 USD / hónap előfizetés

A YouTube Music csak 2015 óta működik, de a szolgáltatás méltányos versenyző a zene streaming piacán. A szolgáltatás nagyrészt hozzáférést biztosít a YouTube összes zenei könyvtárához, de saját lemezkiadóval biztosított zenei könyvtára is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a YouTube Zeneben elérhető címek teljes számát különösen nehéz megmondani, főleg mivel a cég ebből a célból sem ad pontos információkat..

Ingyenesen cserélhet egy adott előadótól zeneszámokat, vagy lejátszhat egy “rádió” verziót hasonló hangzású művészek dalával. Ez valóban jobbá teszi, mint az arca Pandora, mivel a Pandora nem engedi, hogy egyetlen művész egyetlen segítségével ragaszkodjon anélkül, hogy a prémiumot fizetené.

Ha fizet a prémiumért (YouTube Red), akkor dalokat csak audio formátumban kaphatja meg, és letöltheti azokat.

Noha a YouTube szinte minden országban elérhető a bolygón, a YouTube Music nem az. Kikerülés nélkül az alkalmazás csak Ausztráliában, Ausztriában, Kanadában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Mexikóban, Új-Zélandon, Norvégiában, Oroszországban, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Egyesült Királyság és az Egyesült Államokban érhető el..

* A YouTube Music nem hirdeti a könyvtár méretét. Ugyanakkor, mivel egyesíti a YouTube összes zenei könyvtárát a lemezkiadók engedélyével, ez valószínűleg a legtömegebb lehetőség.

Amazon Music

Katalógus mérete: 2–40 millió (az előfizetési szinttől függ)

Fizetési lehetőségek: Az Amazon Prime tagságához legalább (99 dollár / év), vagy havonta 7,99 dollár szükséges az Amazon Music Unlimited számára

Az Amazon folytatja hosszú menetelését annak érdekében, hogy ujjai mindegyike a médiával kapcsolatos legyen. Az Amazon Music egy kicsit egy szörny is. A felhasználók különféle műfajok vagy különböző művészek „rádió” stílusú streameit játszhatják le. Természetesen, ha sokkal jobb kezelést igényel, akkor frissítenie kell az Amazon Music Unlimited-re.

Itt van a fogás: az Amazon Prime zenéhez való hozzáférése nagyon jellemző, és a könyvtár mérete korlátozott. Ha valóban a teljes könyvtárat és az Amazon Music legjobb szolgáltatásait szeretné, akkor havi 7,99 USD előfizetésre lesz szüksége. Az Amazon Music szolgáltatásai szintén nagyon korlátozottak. Csak az Egyesült Államokban és az Egyesült Államok területén élők férhetnek hozzá hozzá könnyen.

Google Play Zene

Katalógus mérete: 40 millió

Fizetési lehetőségek: Ingyenes hirdetés-támogatott, vagy legalább 9,99 USD / hónap előfizetés

Igen, a YouTube Music a Google tulajdonában van, a Google Play Music külön. Vagy ez? Van néhány bizonyíték arra, hogy a Google folyamatban van a Google Play Zene és a YouTube Zene egyesítésében, ezért itt csak az a lista jelenik meg, hogy létezik a Google Play Zene, és van olyan zenéje, amelyet havonta meg lehet vásárolni, vagy streamálni. előfizetési díj havi 9,99 dollár, vagy havonta 14,99 dollár egy „családi” számla esetén, legfeljebb 6 fő számára.

Apple Music

Katalógus mérete: 45 millió

Fizetési lehetőségek: Minimális havi 9,99 USD előfizetés

Pozitív szempontból az Apple Music talán az egyik legjobb lehetőség a Mac és iOS felhasználók számára. Jól integrálódik az Apple összes többi szolgáltatásához és eszközéhez, tehát némileg nem gondolkodó. A negatív rész az, hogy ez többletköltségbe kerül, mint szinte mindent az Apple-től. A társaság kissé nagylelkű 3 hónapot kínál ingyenesen, de ezt követően fizet, vagy továbbmegy.

Napster

Katalógus mérete: 30 millió

Fizetési lehetőségek: Minimális előfizetés 4,99 USD / hónap

Nem, nem utaztál vissza az időben. Napster valóban csinál továbbra is léteznek, és a BearShare-től vagy az iMesh-től eltérően, valójában mögötte helyezte P2P-jét, és kifejlesztett egy teljesen legitim streaming szolgáltatást. Sajnos itt nincs ingyenes streaming, tehát a Napster nem pontosan az a mindenki számára ingyenes letöltés és streaming szolgáltatás, amellyel a nap folyamán volt. Ennek ellenére, havonta 4,99 USD-ért, a Napster a korlátlan kihagyásoknak köszönhetően könnyen veri a Pandorat.

A Napster a legtöbb európai és észak-amerikai országban, valamint számos dél- és közép-amerikai országban kapható. Ha másutt él, vagy másutt utazik, és VPN-re lesz szüksége a fiókjához való hozzáféréshez.

SoundCloud

Katalógus mérete: 120 millió (30 millió prémium szám)

Fizetési lehetőségek: Minimális előfizetés 4,99 USD / hónap

A SoundCloud a legtöbb könyvtárban elérhető műsorszámmal rendelkezik, mint bármely más jogi lehetőség. Ennek elsődleges oka az, hogy a szolgáltatás indie és underground zenei művészek számára kezdődött, hogy saját platformot kapjanak. Most a SoundCloud segítségével nagyszámú ismert művészt és címkét szerezhet.

A szolgáltatás ingyenes, de vannak fizetős lehetőségek, ha zenét szeretne letölteni vagy offline állapotban hallgatni, havi 4,99 dollárért fizetnie kell az előfizetésért. Az a 30 millió „prémium” szám (legnépszerűbb zenei művészek) csak akkor érhető el állandóan, ha a 9,99 USD havi előfizetésért fizet..

Az Egyesült Államokban és annak területein, számos európai országban, Ausztráliában, Új-Zélandon és Kanadában élvezhetik a SoundCloudot. Mindenkinek vagy más szolgáltatást kell használnia, vagy VPN-t kell használnia a földrajzi tartalom blokkolásának megkerülésére.

Hype gép

Nem az a hangulat, hogy sok különböző zenei webhelyen keresi a kívánt dolgokat? A legjobb BearShare és iMesh alternatíva lehet csak egy indexelő oldal.

A Hype Machine olyan, mint egy Google zenekereső. Indeksálja a zeneszámok százaiból származó zeneszámokat, és pontosan tudja, hol található a kívánt dal. Ha van valami, akkor a Hype Machine éppen ott van, ahova el akar menni első ha konkrét zeneszámokat keres.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

Adblock
detector