A legjobb ingyenes VPN-ek a torrenthoz (és azok használatának kockázata)

A legjobb ingyenes VPN-fájlok a torrentinghez

Ha ingyenes VPN-t szeretne a torrentinghez, akkor számos akadályt kell feltennie. A nagy sebesség elérése és az erőteljes titkosítás a VPN szolgáltatásban sok pénzt fizet a szolgáltatót nyújtó cég számára. Így szinte lehetetlen megtalálni egy ingyenes torrenting VPN-t, amely a védelemhez szükséges összes tulajdonsággal rendelkezik.

Ha egy ingyenes VPN-t keres a torrenthoz, akkor a következő stratégiák egyikét alkalmazhatja:

 • Használja a fizetett VPN-szolgáltatások ingyenes próbaverzióját vagy visszatérítési periódusát
 • Keressen egy ingyenes VPN-t a P2P letöltéséhez nagy sebességgel és erős titkosítással
 • Keresse meg a jó hírű VPN-k ingyenes verzióit, amelyek nem rendelkeznek szolgáltatási korlátozásokkal

Hogyan lehet ingyenesen fizetett VPN-t szerezni

Ezt később ebben az útmutatóban megtudhatja ingyenes VPN-k azokat a hiányosságokat okozzák, amelyek egy vagy másik ok miatt alkalmatlanná teszik őket a BitTorrent fájlmegosztásra. Szóval megvizsgáljuk a legegyszerűbb stratégia a torrent védelem ingyenes megszerzéséhez: a piacon lévő legjobb VPN-ek visszatérítési időszakának felhasználása.

ExpressVPN

ExpressVPN torrent

Annak ellenére, hogy feltöltötte a listánkat, mint a legjobb kínálat a piacon, Az ExpressVPN lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy szolgáltatásai ingyenesen használhatók legyenek. Az egyik probléma az, hogy előfizetnie kell a fizetett szolgáltatásra, majd azt később le kell mondania. Visszatéríti az összes pénzét, így hatékonyan és ingyenesen használta a szolgáltatást. Gondoljon úgy, mintha visszatérítené a befizetését.

A VPN működik nem rejtegethető pénz-visszafizetési garancia. Ez a visszatérítési időszak 30 napig tart. Ez azt jelenti, hogy feliratkozhat a szolgáltatásra, felhasználhatja azt 30 napig, lemondhatja, majd visszatérítheti az összes pénzét. Nem vetnek fel harcot, amikor lemondják előfizetését. Csak visszatérítésért értesítenie kell az ügyfélszolgálatot.

Az ExpressVPN bejelöli az összes dobozt torrenting céljából. Nagyon jó sebességgel rendelkezik, teljes mértékben védi az összes forgalmat az észleléstől, és elérhető egy rendszerszintű alkalmazás amely fedezi a torrent ügyfelet.

Kereshet böngésző-kiterjesztést a következőhöz: Króm, Firefox, és Szafari. Ezek a kiterjesztések azonban az Asztali alkalmazás vezérlői, tehát lefedik a torrent ügyfelet is. A szolgáltatás neve „megosztott alagút”Lehetővé teszi, hogy meghatározza, hogy mely alkalmazások irányítsák internetes forgalmát a VPN-alagúton keresztül. Ha beállította a működési lehetőséget egy felosztási irányelv, kijelölheti torrent ügyfeleit a lefedettségre, és az összes többi internetes forgalmát az alagúton kívül hagyhatja.

Az osztott alagútbeállítás opció csak a Mac OS X / Mac OS az alkalmazás verziója. Vannak alkalmazások a ablakok, Android, iOS, és Linux is. Telepítheti az ExpressVPN egyedi firmware-jét egy kompatibilis wifi routerre, amely lefedi az otthoni összes eszközt.

A cég lehetővé teszi minden ügyfél számára csatlakoztassa a szolgáltatást egyszerre háromszor. Ez azt jelenti, hogy három eszköz egyszerre képes aktív VPN-kapcsolatokat futtatni. Ha telepíti a VPN-t az útválasztón, akkor ez számít egyetlen kapcsolatnak, annak ellenére, hogy lefedi a ház összes eszközét.

ExpressVPN helyeken nincs adatkorlát szolgáltatásában, így annyit tölthet le, amennyit csak akar, kupak nélkül.

Nem kell minden eszközt csatlakoztatnia ugyanahhoz a szerverhez. Az ExpressVPN működik szerverek 94 országban a föld körül. Maga a cég székhelye a Brit Virgin-szigetek, amelynek nincs adatmegőrzési törvénye.

A társaság nem vezet tevékenységi naplókat és ezért nem kényszeríthető az iratok bíróság elé történő átadására. Az ExpressVPN titkosítási rendszere nagyon erős. Ha az alapértelmezés szerint csatlakozik OpenVPN protokollt használ, a 4096 bites kulcs RSA titkosítás a munkamenet létrehozásának fedezésére. Ez az iparágban elérhető legmagasabb szint. A titkosítás első szakaszának erőssége fontos, mivel védi a fő munkamenet rejtjelkulcsát. Az adatokat egy a 256 bites AES kulcs rejtjel.

Az ExpressVPN ügyfélszolgálata nagyon jó, és az év minden napján éjjel-nappal dolgozik. A támogatási technikuson keresztül érheti el egy élő csevegőablak az ExpressVPN webhelyen. Ha problémái vannak a VPN és a torrent ügyféllel való koordinálásában, akkor nem kell egyértelműen támogatással beszélnie; a társaság rendben van azzal, hogy az ügyfelek a VPN-t használják kínzáshoz.

A LEGNAGYOBB VPN A KORLÁTÁSHOZ: Az ExpressVPN a legjobb választásunk, és öröm, hogy felhasználjuk a torzításhoz. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a nagy sebességű kapcsolatokhoz optimalizáltak. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

A jó VPN-ek ingyenes verziói

Számos fizetett VPN-szolgáltatás kínál ingyenes verziót. Ezek nagyszerűek, de nem pontosan megegyeznek az eredeti verzióval. A szolgáltatónak alacsonyabbá kell tennie az ingyenes verziót, hogy az emberek fizetjenek a prémium verzióért.

A jó VPN-k ajánlott ingyenes verziói

Szerencsére sikerült találnunk néhány jó VPN-t, amelyek igazán jó ingyenes verziókat kínálnak. Mindegyik esetben az ingyenes verzió nem olyan jó, mint a fizetett. Ezek a vállalatok szolgáltatási korlátozásokat vagy kellemetlenségeket szabnak ki az ingyenes VPN-ekben arra ösztönözni a felhasználókat, hogy frissítsenek a fizetős verzióra. Az alábbi esetekben azonban ezek a korlátozások nem zavaróak.

A VPN-k bármelyikének telepítése teljes VPN-védelmet biztosít az összes torrent letöltéshez.

A legjobb ingyenes VPN-ek a torrentinghez

1. CyberGhost ingyenes szolgáltatás

Ingyenes CyberGhost opciók

Frissítés: 2023-tól, A CyberGhost már nem kínál asztali alkalmazásának ingyenes verzióját, így a torrentereknek fizetős előfizetést kell választaniuk. A CyberGhost továbbra is ingyenes böngésző kiterjesztést hoz létre a Chrome és a Firefox számára, de nem védi a torrent letöltéseket vagy feltöltéseket.

A CyberGhost az ebben az útmutatóban felsorolt ​​egyik ajánlott fizetős szolgáltatás. Az ingyenes verzió ugyanakkor nagyon jó és valószínűleg a legjobb választás egy teljesen ingyenes VPN keresésekor.

Mint várnád, ez az ingyenes szolgáltatás nem olyan jó, mint a fizetett VPN. Kezdetként, amikor csatlakozik egy szerverhez, az alkalmazás egy sorban jeleníti meg a fizetett VPN hirdetését. Az a sor gyakran az ezreken kezdődik, így sokáig meg kell várnia, mielőtt csatlakozna. Ez különösen bosszantó lehet, ha véletlenül rossz szervert választott ki.

Az ingyenes verzió sebessége csökkent, de ez a VPN olyan gyors, hogy még az ingyenes VPN sérült sebessége is gyorsabb, mint a piacon sok fizetett VPN-nél.. Nincs adatkorlátozás, de a torrent és a video streaming optimalizálási lehetőségeket az ingyenes verzió kikapcsolja.

A CyberGhost fizetett verziója hozzáférést biztosít a szerverek 60 országban, de az ingyenes CyberGhost segítségével választhat szervereket 11 országban.

Az alkalmazás letöltéséhez és használatához egyáltalán nem kell azonosítania magát. A fizetett változathoz hasonlóan Ön is megkapja a CyberGhost bejelentkezési házirendjének védelmét. Az ingyenes VPN csak egy eszközön futtatható. Mivel azonban az alkalmazás megszerzéséhez nem kell azonosítania magát, ezt a korlátozást nem lehet érvényesíteni. A CyberGhost hirdetések és nyomkövető blokkoló funkciói, valamint az adattömörítési szolgáltatás, nem szerepelnek az ingyenes verzióban.

2. Szélírás

windscribe honlap

A Windscribe Kanadában található, amelyekben az égetők aránya a lakossághoz képest magasabb, mint a világ bármely más részén. A Windscribe rendben van a VPN-sel a torrent védelemhez. A társaság az összeköttetési rekordokat az ülés befejezése után három perccel törli. Ugyanakkor rögzíti az ingyenes számlák által felhasznált adatok mennyiségét.

Ez egy kiválóan fizetett VPN, ingyenes verziója szinte ugyanolyan jó. A fizetett előfizetéssel 52 ország szervereit érheti el. Az ingyenes verzió 11 ország szervereihez nyújt hozzáférést:

 •         Egyesült Államok
 •         Kanada
 •         Egyesült Királyság
 •         Hong Kong
 •         Franciaország
 •         Németország
 •         Luxemburg
 •         Hollandia
 •         Svájc
 •         Románia
 •         Norvégia

A Windscribe nem szab sebességkorlátozásokat az ingyenes szolgáltatás számára, de létezik adatkapacitás 10 GB, ami sokat jelent egy ingyenes VPN számára. A juttatást abban a hónapban, amikor feliratkozik, visszaállítják.

A Windscribe alkalmazásként és böngészőbővítményként is elérhető. A böngésző kiterjesztése elérhető a következőhöz: Chrome, Firefox és Opera – nem fogja fedezni a torrent ügyfelet. Az alkalmazás elérhető a ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, és Android. A VPN-hez keresztül csatlakozik egy harmadik féltől származó alkalmazás iOS rendszeren és a VPN-t manuálisan is telepítheti Linux és útválasztók.

A Windscribe alkalmazás által kínált titkosítás nagyon erős. Használja RSA 4096 bites kulcsmal a munkamenet létrehozásához és a fő adattitkosítási rejtjel AES egy 256 bites billentyűvel.

  Hogyan keresse meg és távolítsa el eszközét a Shodan IoT keresőmotorból

3. Hide.me

elrejteni webhely ss

Rejts el székhelye Malajziában található, amely jó helyen található a VPN számára, és az ottani jogi környezet lehetővé teszi ennek a VPN-nek a működését naplózás nélküli politika. Legalább 3 Mbps sebességgel érheti el ezt az ingyenes VPN-t, és a cég havi 2 GB-os adatszolgáltatást biztosít az ingyenes felhasználóknak.

A VPN alkalmazás telepíthető a következőre: ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, iOS, és Android. A VPN-t manuálisan is telepítheti Linux számítógépek és útválasztók. A cég elkerüli a felhasználói tevékenységek naplózását bármilyen személyesen azonosítható információ ellen – ideértve az IP címet is.

A fizetett változat használhatja a OpenVPN, SoftEther, IKEv2, SSTP, és PPTP protokollok. Az ingyenes verzióval nem érheti el az OpenVPN vagy a SoftEther szoftvert, ezért azt javasoljuk, hogy az IKEv2, amely tartalmazza AES titkosítás 256 bites kulccsal.

Az ingyenes verzió lehetővé teszi a P2P-t tevékenységet és hozzáférést biztosít három ország szervereihez:

 •         Hollandia
 •         Kanada
 •         Singapore

Ha feliratkozik a fizetett verzióra, megteheti törölje és 14 napon belül visszatérítse pénzét.

4. SurfEasy

SurfEasy screenshot

A SurfEasy az a Symantec tulajdonában van, ami kiváló hírnevet ad neki. Ez a VPN székhelye Kanadában, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan liberális joghatóság alá tartozik, mint a Windscribe. Két fizetett terv van erre a VPN-re: a Total és az Ultra csomag. Az Ultra csomag extra védelmet nyújt a torrenting számára. azonban, A P2P tevékenységeit nem tiltják meg kifejezetten a Total vagy az ingyenes Basic tervek.

Mind az alap, mind a Total terv hozzáférést biztosít a szerverhez 16 országban. Ezek:

 •         Ausztrália
 •         Brazília
 •         Kanada
 •         Franciaország
 •         Németország
 •         Olaszország
 •         Japán
 •         Hollandia
 •         Norvégia
 •         Lengyelország
 •         Románia
 •         Singapore
 •         Spanyolország
 •         Ukrajna
 •         Egyesült Királyság
 •         Egyesült Államok

Az Ultra csomag további 15 ország szervereihez nyújt hozzáférést.

A cég 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, tehát ez a VPN valószínűleg nem lenne jó választás a „regisztráció és törlés” stratégiához..

A SurfEasy alkalmazások elérhetők a ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS, valamint egy böngésző-bővítmény a Chrome és az Opera számára. Minden fiók megkapja öt egyidejű csatlakozás kedvezménye – még a szabad tervet is.

Nyugdíjkorlátok havi adatátvitel. Ezt kezdetben 10% -on állapították meg 600 MB, ami nem sok. Bizonyos feladatok elvégzésével, például az alkalmazás és a böngésző kiterjesztés telepítésével, az e-mail regisztrálásával vagy a Twitter szolgáltatáson keresztül, havonta 1 GB-ot meghaladó összeget szerezhet..

Ingyenes VPN-verziók, amelyek nem elég jók

Noha vannak kiváló VPN-k kiváló ingyenes verziói, amelyek kipróbálhatók, a legtöbb esetben a rájuk rótt sérülések felhasználhatatlanná teszik a torrentot. Íme néhány példa:

TunnelBear

TunnelBear képernyőképe

A TunnelBear egy nagyszerű VPN, aranyos, egyszerű kialakítású. Meglepő módon ez a fantasztikus VPN rendelkezik egy ingyenes verzió. Gondolod, hogy ez tökéletes lesz a kínzáshoz. Azonban:

 •         Az ingyenes verzió csak havi 500 MB adatátvitelt tesz lehetővé
 •         A vállalat nem engedélyezi a VPN használatát torrentingben

Tehát az TunnelBear nagyszerű lenne az alacsony adatmennyiségű böngészéshez, de ez nem kivitelezhető tényező az égetőknek.

ProtonVPN

ProtonVPN képernyőképe

A Proton egy svájci vállalat, amely gyárt fantasztikus biztonságos e-mail rendszer. A vállalat tapasztalatait felhasználta előállításához egy nagyon jó VPN szolgáltatás. A ProtonVPN számlázási struktúrája kissé furcsa. A cég fizetett és ingyenes VPN-t is gyárt. A Proton azt állítja, hogy mindkét változat pontosan ugyanaz.  A fizetett változat előfizetői finanszírozják az ingyenes verziót. Gondolhatja, hogy ez a tökéletes ingyenes VPN, de:

 •         Torrenting nem engedélyezett

SaferVPN

A legjobb ingyenes VPN-ek a torrenthoz (és azok használatának kockázata)

A SaferVPN kiváló szolgáltatás, amelyet gyakran ajánlunk a Comparitechnél. Kipróbálhatja a szolgáltatást egy 24 órás ingyenes próbaverzió és te is megkapod 14 napos pénz-visszafizetési garancia. Tehát egy napig ingyenesen használhatja ezt a VPN-t, feliratkozhat, majd két hét után lemondhat, és visszatérítheti pénzét.

A SaferVPN ingyenes verziója elérhető az ingyenes próbaverzió befejezése után, ha úgy dönt, hogy nem iratkozzon fel. Azonban:

 •         Csak 500 MB havi támogatást kap
 •         Csak böngésző-kiterjesztésként érhető el, és nem terjed ki a torrent kliensre

SecurityKISS

SecurityKISS képernyőképe

A SecurityKISS olcsó VPN-szolgáltatás, amely szintén ingyen elérhető. A társaság székhelye az Ír Köztársaság. Ez a VPN-szolgáltatás kijelenti, hogy megőrzi a „minimális naplókat”. Az ingyenes VPN használatához egyáltalán nem kell semmilyen információt megadnia magáról. Nem is kell beállítania a felhasználónevet és a jelszót.

Az alkalmazás használja OpenVPN benne ablakok és Mac OS X / macOS változatok. Ez a legjobb elérhető VPN-protokoll. L2TP elérhető a ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, iOS, és Linux. A VPN ingyenes verziója az öt réteg közül a legalacsonyabb. A legdrágább terv hozzáférést biztosít a szerverek 16 országban és az ingyenes VPN négy országban fér hozzá a szerverhez.

Ugyanakkor nem akarja használni a VPN fizetett verzióját torrentinghez, mert ezek a minimumok a naplók tartalmazzák az Ön IP-címét és a munkamenet időbélyegzői. Egyéb okok, amelyek miatt a SecurityKiss nem alkalmas torrentingre:

 •         Repedhető 1024 bites RSA titkosítás a munkamenet létrehozásához
 •         Az adatátviteli határ 300 MB / nap
 •         A Szolgáltatási feltételek megtiltják a torrentingot

ProXPN

ProXPN képernyőképe

A ProXPN lehetővé teszi a torrent alkalmazást, és magában foglalja az OpenVPN védelmet. A VPN székhelye az USA-ban található, amely nem ideális hely a magánélet védelmére szolgáló szolgáltatás számára, mivel érzékenyvé teszi a kormányzati nyomás és a jogi kihívások előtt. A VPN fizetett változata szervereket kínál az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában és Szingapúrban. azonban, az ingyenes verzió csak az Egyesült Államok szervereihez biztosít hozzáférést.

Feliratkozhat a prémium (fizetett) szolgáltatásra, és megkaphatja 30 napos visszatérítési időszak. Ez jobb lenne, mint az ingyenes verzió használata, mert:

 •         Torrenting nem engedélyezett
 •         Az adatátviteli sebesség 300 Kbps lehet

Ingyenes VPN-k elkerülése érdekében

Van néhány nagyon rossz ingyenes VPN-k ezt minden áron el kell kerülni, és nem csak a kínzás miatt. Ezek a VPN-ek a feketelistát is készítik szörnyű szolgáltatást nyújt, veszélyezteti a felhasználói biztonságot, vagy egyszerűen, egyenesen és egyáltalán szégyenteljesen becstelen. Tehát, függetlenül attól, hogy hirdetéseik mennyire kísértik Önt, semmilyen körülmények között ne telepítse a következő VPN-ket.

Szia!

Szia! egy ingyenes szolgáltatás, amely állítólag VPN lehet, de nem az. A rendszer a Tor hálózatot emulálja abban az értelemben, hogy a tagok összeköttetéseivel átjut a többi felhasználó kapcsolatán. Ez nagyban bemutatásra kerül, mint egy közösséget kiszolgáló, kölcsönösen előnyös beállítás. azonban, a Holat irányító szervezet! egy olyan vállalkozással is rendelkezik, amely értékesíti a hálózathoz való hozzáférést. Tehát az ingyenes felhasználók megengedik más felhasználóknak, hogy átadják kapcsolataikat a rendszeren keresztül, cserébe ugyanazt a szolgáltatást cserébe. A fizetett felhasználóknak azonban nem kell elfogadniuk senki más forgalmát.

Lényegében, Szia! eladja a hihetetlenül ingyenes tagok sávszélességét. Rosszabb lesz. Szia! és mégis adatvédelmi szolgáltatásként hirdetik az ingyenes verzió egyáltalán nem tartalmaz titkosítást. A Hola! elküldi a forgalmat mások internetes kapcsolatán keresztül. Ha véletlenszerűen létezik egy kilépési pont, sok más ember internetes forgalmán van az Ön IP-címe.

A hálózati hozzáférést értékesítő testvérvállalat neve Luminati. A cég nem tesz erőfeszítéseket az ügyfelek kiszűrésére. Így, nagyon vonzó a bűncselekmények és a hackerek számára, akik fedezetet igényelnek az interneten folytatott illegális tevékenységekre. Ingyenes felhasználóként, nincs lehetősége ellenőrizni, hogy ki továbbítja forgalmát az internetes kapcsolaton keresztül. Ha valaki bűncselekményt hajt végre, az Ön IP-címére nyomon követhető, akkor te sok bajba kerülhet.

Hola tor-szerű útvonala! bemutat egy teljesítményhibát. A Hola! a hálózat nem továbbítja a forgalmat egészen a rendeltetési helyig. Ehelyett a forgalom több különböző csomóponton keresztül visszatér a világ körül, és a kilépési pont bárhol lehet. A forgalomnak ezután védetlenül tovább kell folytatódnia az interneten keresztül. Ez az utolsó utazás a föld egyik oldaláról a másikra történhet. Így, Szia! nagyon lassú átviteli sebességet eredményez, és a letöltés szempontjából haszontalan.

Hotspot pajzs

A Hotspot Shield a CSIRO által a rossz VPN-ekkel (PDF) foglalkozó csillag, és kiemelkedő szerepet tölt be a kutatócsoport figyelmeztetéseiben.. A kutatók felfedezték, hogy a VPN egy affiliate programon keresztül átirányítja a tagok hozzáférését bizonyos webhelyekhez, tehát a VPN anyavállalata, Az AnchorFree jutalékot keres mindenért, amit ezek a felhasználók vásárolnak azokon a helyszíneken. Tehát a VPN átirányíthat téged erre Overstock.com, ahol az AnchorFree az összes webhelyen fizetett összeg százalékát keresi. Ez akkor is történik, ha a VPN-t futtatja, és a következő helyen vásárol Alibaba, eBay, Hacker, Macy, Legjobb vásárlás, vagy Cél.

Az AnchorFree marketingkar állítólag hirdetési felületeket értékesít a meglátogatott webhelyeken. Gondolhatja, hogy a látott hirdetések az eredeti webhelyek részét képezik. azonban, A Hotspot a weblapokba helyezi a hirdetéseket. Tehát, míg a többi VPN extra hirdetésgátló szolgáltatást kínál, A Hotspot Shield további hirdetéseket adhat hozzá vagy helyettesíti a meglévőket.

  5 legjobb VPN a LINE eléréséhez, ha le van tiltva vagy cenzúrázva

Ha Netflix előfizetéssel rendelkezik, A Hotspot Shield blokkolja a hozzáférést a Netflix webhelyhez és tegyen fel egy figyelmeztető oldalt, amely felszólítja a VPN fizetős verziójának, a Hotspot Shield Elite vásárlására.

A letöltési sebesség az USA-ban a Hotspot Shield szervereknél 1,4 Mbps sebességgel korlátozódik és így lesz lassítsa le a kapcsolatot.

Lásd még: Hotspot pajzs áttekintése

Betternet

A Betternet egy másik VPN az AnchorFree tulajdonában van. A CSIRO kutatói ezt találták Az ingyenes VPN malware, adware és követőkódokat tartalmaz. Valójában magában foglalja 14 különböző követőkód, ami sokkal több, mint a legtöbb félénk VPN-nél. A CSIRO is felfedezte 13 eset rosszindulatú program a Betternet alkalmazásban.

A Betternet szolgáltatási feltételei adja meg a VPN-nek a jogot, hogy harmadik féltől származó cégek számára hozzáférést biztosítson számítógépéhez. Ugyanazon dokumentumban, a szolgálat mentesíti minden harmadik fél felelősségét a harmadik felek cselekedetekért.

A VPN ingyenes verziója csak az Egyesült Államok szerveréhez biztosít hozzáférést, így a felhasználók sebezhetők a szerzői jogok trolljai és az ISP-büntetések ellen.

A Betternet VPN csökkenti az átviteli sebességet. A szerző tapasztalatai szerint, a transzatlanti kapcsolat a New York-i szerverrel a letöltés sebességét védetlen sebességének körülbelül 20% -ára csökkentette.

Torrentingre alkalmas olcsó VPN-k

A VPN-piac tele van nagyszerű VPN-ügyletekkel. Havonta kevesebb, mint 3 dollárért előfizethet egy VPN-szolgáltatásra, amely messze felülmúlja az ingyenes VPN-t, amely lehetővé teszi a magánkézben való torrentet és sebességproblémák nélkül. Itt található három nagyszerű VPN, havonta kevesebb, mint 3 dollárért.

CyberGhost

Cyberghost Torrenting

CyberGhost nagyon jó sebességet kínál. Ez egy kiváló szolgáltatás, amelyről bővebben erről az útmutató későbbi szakaszában olvashat. A cég székhelye Romániában található, ahol a High Court következetesen olyan törvényeket hoz ki, amelyek adatmegőrzési követelményeket írnak elő a szolgáltatókra. Tehát az Ön személyazonosságát a CyberGhost nagyon jól védi.

A társaság nem tárol azonosítható információkat ügyfeleivel kapcsolatban. Csak számlájuk van rád. Egy másik országban található különálló társaság összegyűjti a kifizetést, majd értesíti a CyberGhost-ot, hogy az XYZ számlának adott napig van jóváírása.. A CyberGhost nem tart tevékenységi naplókat, így lehetetlen lesz nyomon követni.

A társaság működik szerverek 60 országban, rengeteg lehetőséget kínál Önnek a közelben lévő hely megtalálásához. A kezdőképernyő lehetővé teszi annak meghatározását, hogy mire kívánja használni a VPN-t. A torrenting az egyik ilyen lehetőség. Ha ezt az opciót választja, az alkalmazás beállítja az összes beállítást a letöltés optimalizálása érdekében és kiválaszt egy szervert kifejezetten a P2P fájlmegosztás megkönnyítésére konfigurálva.

A CyberGhost képes blokkolja a hirdetéseket és a követő sütiket és hozzáadott adatok tömörítése nagyszerű a letöltések felgyorsítására.

Vannak nincs adatkorlátozás a CyberGhost fizetett verzióján. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat. A sima CyberGhost alkalmazás elérhető a következő oldalon ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS eszközöket. A szolgáltatás manuálisan telepíthető Linux és wifi útválasztók. Az útválasztó telepítése lefedi az otthoni összes eszközt, de a hét egyidejű kapcsolatnak csak egynek számít.

A CyberGhost alkalmazás tartalmazza két osztott alagút lehetőség. Ezek közül az első lehetővé teszi egy olyan internetes cím kijelölését, amelyre a VPN-alagút fel fog készülni nem alkalmazni kell. Ez az opció nem fog nagy érdeklődést mutatni ön számára, mint egy ökölvívó. Második, beállíthatja a VPN-t csak a meghatározott alkalmazások védelmére, így csak megvédi a torrent klienst anélkül, hogy más alkalmazásokat befolyásolna.

A CyberGhost megfelel az ExpressVPN magas szintű biztonságának. Ez a 4096 bites kulcs RSA a munkamenet létrehozásának rejtjele és a kulcscsere védelme. Az adatcsatorna védett 256 bites AES kulcs Titkosítás.

A CyberGhost kínál élő támogatás európai munkaidőben. Ezzel is kapcsolatba léphet velük webes űrlap, vagy keresztül egy oldal az alkalmazásban. E-mailen is megszerezheti őket. Vegye figyelembe, hogy egy ügyfélszolgálat hívásához e-mail címet kell megadnia ahol kapcsolatba lehet lépni vele, és ez megbontja az összes kiváló névtelenség tulajdonságot hogy a CyberGhost bevezette. Ehelyett megoldást találhat problémájára azáltal, hogy átnézi a weboldal tudásbázisa, ami nagyon átfogó.

A CyberGhost megadja 45 napos pénz-visszafizetési garancia és nem kezdnek harcot, amikor a szolgáltatást lemondják.

JÓ KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost nagyszerű választás. Erős az adatvédelemben, gyors sebességgel és megbízható a kínzáshoz. Úgy találtuk, hogy könnyű beállítani és használni. Jól működik a legtöbb streaming webhellyel, de az Amazon Prime nem. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Cyberghost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

PrivateVPN

privatevpn üzlet

PrivateVPN torrenterek állították fel az alapítók továbbra is kampányozzák az internet szabadságához való jogot. Tehát a támogató személyzet nem ítél meg téged kínzóként. A támogatási technikusok elérhetők egy élő chat-felugró ablak segítségével a weboldalon és távirányító szoftverrel használhatják át számítógépét az Ön engedélyével. Ez lehetővé teszi számukra a problémák feltárását és az Ön számára történő kijavítását. Nem fogják megvásárolni a zsarukat, ha a probléma az Ön torrent ügyfelével kapcsolatos.

Mivel ezt a VPN-t letöltésre állították be, így van nincs adatkorlátozás és ajánlatok kiváló sebesség. Ennek a VPN-nek a kiszolgálói száma nagyon alacsony, összehasonlítva más vezető VPN-ekkel. A vállalat azonban a szervereit az egész világon elterjesztette, ami azt jelenti, hogy kínál helyszínek 56 országban.

A társaság székhelyű Svédországban és ez határozott egyáltalán nem tart naplót. Az Svédországban megőrzött adatmegőrzési helyzet harcmező volt az elmúlt években. Ennek oka az ország tagsága az EU-nak, amely továbbra is igyekszik nyilvántartást vezetni a tagállamainak digitális szolgáltatói számára. Néhány másik svéd VPN-cég költözött Mauritiusba, hogy csak biztonságban legyen. A PrivateVPN vezetői azonban inkább állnak és harcolnak. Ez a kötvény 2016 végén fizetett ki, amikor A svéd adatvédelmi aktivistáknak sikerült meggyőzni az Európai Bíróságot az összes adatmegőrzési törvény érvénytelenítéséről Európában.

A szolgáltatás munkamenet-alapú titkosítása nem olyan erős, mint a CyberGhost és az ExpressVPN, mivel az RSA megvalósítása 2048 bites kulcsot használ, de ez még mindig nem feltörhető. Az 256 bites AES kulcs A titkosítás ugyanolyan magas színvonalú, mint a fenti két VPN. Alternatív megoldásként a 128 bites Blowfish egy alternatív titkosítási rendszer, amely az alkalmazáson belül elérhető.

A PrivateVPN ugyanazokat a fiók adatvédelmi irányelveket alkalmazza, mint a CyberGhost. Valójában ugyanazt a fizetési szolgáltatót használja – cleverbridge – ügyfelei személyazonosságának védelme. Csak a PrivateVPN rendszerben található számla azonosítja.

A PrivateVPN lehetővé teszi hat egyidejű kapcsolat és te tudod telepítse az útválasztóra hogy egyetlen kapcsolat alatt fedezze az otthoni összes készüléket. A PrivateVPN alkalmazás telepíthető a következőre: ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS. A szolgáltatást manuálisan is telepítheti Linux számítógépeken.

A PrivateVPN ajánlatok öt hónapos ingyenes használat, de fizetnie kell egyéves előfizetésért annak érdekében, hogy ezt megkapja, és elveszíti ezeket a szabad hónapjait, ha lemondja a szolgáltatást. A PrivateVPN pénz-visszafizetési garanciája 30 napig tart. Tehát egy hónapig felhasználhatja, törölheti és visszahozza az összes pénzét. A törlés folyamata egyszerű és gyors.

NAGY SZÁM: A PrivateVPN állandóan megbízható. Jó általános felhasználásra és torrenting. A sebesség meglepően jó volt a piac ezen végén. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal – takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

NordVPN

NordVPN torrenting

NordVPN egy másik legnépszerűbb VPN, amely kínál 30 napos visszatérítési garancia. Regisztrálhat, egy hónapig igénybe veheti a szolgáltatást, törölheti azt, majd visszatérítheti pénzét. A társaság nem jelent problémát a visszatérítési kérelemmel szemben – anonim módon teszteltük a folyamatot.

A társaság székhelye Panamában található. A NordVPN-nek nincs kiszolgálója Panamában nem tart naplókat ügyfeleik tevékenységeire, így a torrenokat ez a szolgáltatás kellőképpen védi.

Az adatok titkosítása, amelyet a NordVPN kínál egy 256 bites AES kulcs rejtjel. Az AES kulcs eloszlását egy a védi 2048 bites RSA kulcs Titkosítás. A NordVPN által kínált további érdekes biztonsági intézkedések a következők: dupla hop VPN, mely helyeket két réteg titkosítás a kapcsolatokon és két szerverre vezet keresztül a különböző országokban. Önnek is van a VPN-en keresztül a Tor hálózathoz történő csatlakozás lehetősége. Annak ellenére, hogy ez a két szolgáltatás valóban alaposan megvédi személyazonosságát, miközben zaklatja, az extra útválasztás lelassítja a kapcsolatot. A letöltések felgyorsítása érdekében inkább továbbadja ezeket az extra erősségű rendszereket.

Az ügyfélszolgálati csapat hozzáférhető az interneten keresztül jegyek benyújtására szolgáló űrlap a NordVPN weboldalon vagy az interneten keresztül email. Bár ezek a csatornák nem olyan közvetlenek, mint az élő csevegés, az ügyfélszolgálat csapata nagyon gyorsan reagál a kérdésekre. A társaság rendben van az ügyfelek számára, akik ezt a rendszert használják a kínzáshoz, így szabadon beszélhet, amikor torrenttel kapcsolatos problémával kell kapcsolatba lépnie az ügyfélszolgálattal.

  A legjobb VPN-k a DAZN számára, így bárhol megnézheti

Telepítheti a NordVPN alkalmazást ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS. A VPN-t manuálisan is beállíthatja Linux számítógépek és wifi útválasztók. Kapsz hat egyidejű csatlakozás kedvezménye és egy útválasztó telepítése csak egynek számít, annak ellenére, hogy lefedi az otthoni összes eszközt.

A NordVPN szerverkészlete nagyon nagy. Fut 3657 szerver található 62 országban az írás időpontjában. Ez nagyobb esélyt kínál arra, hogy közeli szervert találjon. A kiszolgáló kiválasztási listája tartalmazza a ping visszatérési idő a helyétől és az egyes kiszolgálók terhelése hogy segítsen a torrent letöltések gyors útvonalának kiválasztásában.

Megfizethető választás: A NordVPN jó mindenoldalú eszköz. Nagy értékű opció, amely megbízhatóan működik a torrentolással. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Az alkalmazás nem kínál szerverváltási lehetőséget. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

Miért van szüksége VPN-re a torrenthoz?

A Peer-to-Peer protokollok, nevezetesen a BitTorrent, innovatív fájltárolási és -átviteli módszertanok, ám ennek a csodálatos technológiának a legtöbb megvalósítása a szerzői joggal védett fájlok illegális letöltése.

Noha a fizetett rendszerek torrenteket használhatnak a fájlterjesztéshez, nem olyan népszerűek, mint azok a webhelyek és csoportok, amelyek ingyenes cuccokat biztosítanak Önnek. A Comparitech nem elismeri a szerzői jogok megsértését, ezért a cikk erre összpontosít előfizetési média terjesztési rendszerek, amelyek a BitTorrent protokollt alkalmazzák, hogy a szórakozás legálisan szerepeljen.

Mivel a BitTorrent-et gyakran használják illegális letöltésre, az internetszolgáltatók figyelmeztetik a torrenting forgalmat. Még akkor is, ha a torzító rendszert legális célokra használja, az internetszolgáltató továbbra is megjelölhet téged. Ebben az esetben büntethetik Önt a letöltésért, és beleakadhat a jogi kuszaba, még akkor is, ha nem tett semmi rosszat. Az internetszolgáltatók gyakran használják Sandvine vagy hasonló rendszer, amely azonosítja a torrenting forgalmat, és RESET parancsokat küld a társnak. Ennek eredményeként a kapcsolatok folyamatosan csökkennek, így lehetetlen letölteni semmit.

Annak elkerülése érdekében, hogy az internetszolgáltató észlelheti torrent tevékenységeit, csak jobb, ha elrejti az internetes forgalmat. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet a VPN-k jól teljesítenek. Van azonban néhány kérdés, amelyet figyelembe kell venni a torrenthez használt VPN kiválasztásakor. Meg kell találnia egy olyan szolgáltatást, amely a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 •         Gyors sebesség a gyors letöltéshez
 •         Korlátlan sávszélesség
 •         Nagy szerverhálózat
 •         Nincs napló
 •         Erős titkosítás a mély csomagok ellenőrzésének megakadályozására
 •         Átfogó címmaszkítás
 •         Port továbbítás a torrenting elősegítésére
 •         Korlátlan mennyiségű adat
 •         Rendszeres lefedettség (nem csak a böngészőben)

A torrent VPN-re vonatkozó követelmények felsorolása nagyon megnehezíti a megfelelő szolgáltatás megtalálását.

VPN-cím helyettesítése és adatvédelem

A fenti VPN-k leírásában felvetett néhány kérdést tovább kell magyarázni. Amikor egy ingyenes VPN-t keres a torrentinghez, ellenőriznie kell, hogy helyettesíti-e az Ön IP-címét. Ennek oka az, hogy egy torrent raj mindenki láthatja társainak IP-címét. Ezt az információt a szerzői jogi ügyvédi irodák használják a letöltők nyomon követésére és a kompenzációt követelő elszámolási levelekkel történő megcsapásra. Más esetekben a torrent szolgáltatásokat arra kényszerítették, hogy átadják a webhelyen felkeresett összes cím nyilvántartását.

Így, biztosnak kell lennie abban, hogy a valódi IP-címe nem látható az interneten. Emiatt, alaposan meg kell vizsgálnia egy ingyenes VPN-t, és tesztelnie kell azt egy torrent rajhoz való csatlakozás előtt. Nem minden VPN rejti el kellőképpen az Ön címét, és így rossz szereplőknek teheti ki őket.

Az adatmegőrzés kérdése alapvető fontosságú a VPN kiválasztásakor. Ha egy VPN lecseréli az Ön IP-címét, akkor ez a védelem nem hasznos, ha ezt közlik a szerzői jogokkal foglalkozó ügyvédekkel vagy a bűnüldöző szervekkel mely felhasználót egy adott időpontban egy IP-cím képviselte. Nem kérdés, hogy a VPN-szolgáltatás célszerűen adja-e ki ezt az információt. Bírósági végzés esetén a VPN-társaság alkalmazottai és tulajdonosai három választási lehetőséggel rendelkeznek: átadják minden nyilvántartásukat; börtönbe menjen, és becsapják a társaságuk ajtaját, és minden nyilvántartásukat lefoglalják, amíg távol vannak; vagy börtönbe kerülhet, betilthatják üzleti tevékenységüket, és minden nyilvántartásukat lefoglalhatják. Így, az egyetlen védekezésük, amelyet nem tudnak nyilvántartást vezetni. Ha nincsenek felhasználói tevékenységi naplók vagy azonosítható információk, harmadik felek nem kérhetnek, lophatnak vagy kényszeríthetnek ilyen információkat a VPN-szolgáltatótól.

A VPN-ipar nagyon zsúfolt és heves a verseny. Minden VPN-társaság ismeri a magánélet fontosságát a felhasználók számára. Sokan naplókat vezetnek, amelyek azonosítják a felhasználókat, ellenkező állítások ellenére. Egyes vállalatok a napló meghatározásának körül táncolnak és fog kiterjeszti a személyesen azonosítható információk meghatározását. Néhány egyenesen hazudik és azt mondják, hogy nem vezetnek naplót, amikor valójában ezt teszik.

A VPN-szolgáltató központjának elhelyezkedése szintén fontos. Néhány ország nagyon erőteljesen foglalkozik a szerzői jogok érvényesítésével. Ha a VPN-társaság olyan országban található, ahol szigorú szerzői jogi törvények vannak érvényben, akkor a társaság tulajdonosát börtönbüntetés vagy pénzbírság fenyegetheti, ha nem működnek együtt a bűnüldöző szervekkel. Ez a fenyegetés elég lehet feláldozza névtelenségét.

VPN-kiszolgáló kiválasztása a torrenthoz

Általános hüvelykujjszabály, jobb, ha csatlakozik egy VPN szerverhez, amennyire csak lehetséges az elérni kívánt adat forrásához. Ennek oka a VPN-ek átirányítja az internetes forgalmat a VPN szerveren keresztül. Ha Törökországban tartózkodik, és például csatlakozik egy webszerverhez Németországban, akkor az összes forgalom átirányítása a Hong Kongban található VPN-en keresztül további távolságot eredményezne az egyes adatok számára az utazáshoz és lelassítja a letöltést..

Torrentáláskor valószínűleg egyidejűleg csatlakozik a világ minden tájáról származó társaikhoz, tehát nem lehetséges a forráshoz közeli VPN-kiszolgálóhoz csatlakozni. Alternatív VPN-kiszolgáló-választási stratégia csatlakozzon egy közeli szerverhez. Az is, ha bonyolítja a jogi eljárást, amely esetlegesen akkor fordul elő, ha valaki megpróbálja követni az Ön tevékenységeit jobb, ha a saját országán kívüli kiszolgálóhelyhez csatlakozik. Tehát, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, csatlakozzon Hollandián vagy Franciaországon keresztül.

A legfelsõ VPN-k szervereket tartalmaznak sok országban. Ha Európában tartózkodik, valószínűleg rengeteg választást kaphat bármelyik VPN-szolgáltatásból. azonban, sok ingyenes VPN szolgáltatás csak egy VPN helyet kínál, ami gyakran az USA-ban.

Kerülje el az „ingyenes” VPN-ket?

Nem fogsz találni igazán jó ingyenes VPN-ket, amelyek lehetővé teszik a torrentet, nagy sebességet és erős titkosítást biztosítanak. A minőségi szolgáltatás működtetésével járó költségek csak lehetetlenné teszik az ingyenes szolgáltatások nyereséges nyújtását.

Bár vannak több száz VPN a piacon, meglepően kevés közülük nyújt megfelelő adatvédelmet. Az Nemzetközösségi Tudományos és Ipari Kutatási Szervezet rájött, hogy a piacon lévő VPN-k 18% -a semmilyen titkosítást nem tartalmaz (PDF). Ezt a tanulmányt 2016 végén végezték el, és összesen 2006 – ban vizsgálták meg 283 VPN szolgáltatás. Titkosítás nélkül a kapcsolatok protokoll részletei láthatók az internetszolgáltató számára. Akkor szembe kell néznie a veszélyekkel tevékenység naplózása és Sandvine beavatkozás.

A CSIRO papíra ezt kiemeli kockázatos stratégia a szolgáltatás kiválasztása a keresőmotor találati oldaláról. Időt pazarolhat olyan VPN telepítésére, amely nem tartalmaz titkosítást, mert Titkosítás nélkül a VPN nem nyújt védelmet az ISP-től

Az ingyenes szolgáltatások gyakran veszteségvezetőként működnek. A vállalatok ingyenes VPN-eket állítanak elő az ügyfelek más profitközpontokba történő eljuttatásához. A CSIRO például ezt találta A vizsgálatban szereplő VPN-ek 75% -a követő könyvtárakat tartalmazott. Ezeknek a szolgáltatásoknak a VPN szoftverbe történő programozása pénzbe kerül, és nem javítja a szolgáltatás az ügyfél számára. Szóval, miért csinálják? Ezek Az ingyenes VPN-szolgáltatások pénzt keresnek, ha követik az ügyfelek tevékenységét, és ezeket az információkat eladják a hirdetőknek. Tehát, míg az emberek a VPN-ket az online szokásaik álcázása érdekében telepítik, az általuk választott ingyenes VPN valószínűleg felveszi és megosztja adatait, nem pedig titokban tartja őket..

Egyéb ingyenes VPN-k Keressen pénzt hirdetések megjelenítésével a felhasználók számára, akár az alkalmazásban, akár a weboldalakba injektálva, amikor betölti őket a böngészőkbe.

Az Tor hálózat érdekes lehetőség a magánélet védelmét keresők számára. Ez egy ingyenes szolgáltatás, amelyet önkéntesek működtetnek amely úgy működik, mint egy VPN, ha véletlenszerűen továbbítja a forgalmat több relén vagy csomóponton keresztül. sajnálatos módon, A Tor nem alkalmas a torzításra. Az átutalások a világ minden tájáról visszapattannak, majd újra át kell lépniük az internetet, miután kilép a hálózatról. Ez a nagy fájlok letöltését nagyon lassúvá teszi, és megterhelést jelent a Tor-hálózat egészében.

Következtetés

Amint azt a kutatásainkból is láthatjuk, egy ingyenes VPN véletlenszerű kiválasztása nem ajánlott stratégia amikor torzító védelmet keres. Már sok kockázatot vállal a P2P hálózatok használatával, tehát nagyon-nagyon biztosnak kell lennie, hogy VPN-je öntöttvas védelmet nyújt.

Sajnos az ingyenes VPN-ek minősége a „rossz” nak nek “Bűnügyi.Tehát valóban le kellene adnia az álomtól, hogy ingyenes védelmet kapjon. A listánk néhány ingyenes szolgáltatása jó hírű és kiváló VPN-k stabil társai és akkor erre a listára kell összpontosítania, ha valóban elhatározta, hogy egyáltalán nem fizet kifizetést.

Lásd még:
VPN vélemények
6 legjobb VPN a torrentinghez & P2P 2023-ra

Kép: Szeretem a P2P-t, készítette Manuel Gonzalez Noriega a Flickr-en keresztül. A CC BY 2.0 alapján engedélyezett

About the author

Comments

 1. yag ingyenes próbaverzió vagy visszatérítési időszakukat használva élvezhetik a VPN szolgáltatás előnyeit. Azonban fontos megjegyezni, hogy az ingyenes VPN-ek általában nem rendelkeznek a szükséges sebességgel és titkosítással a torrentinghez, így érdemes körültekintően választani. A cikkben felsorolt ​​ingyenes VPN-ek közül a CyberGhost, a Windscribe, a Hide.me és a SurfEasy ajánlottak a torrentinghez, de érdemes elkerülni az olyan ingyenes VPN-eket, amelyek korlátozott szolgáltatásokkal rendelkeznek, és inkább válasszunk olcsó, de megbízható VPN szolgáltatást. A VPN használata fontos a torrentinghez, mivel védi az adatokat és megakadályozza a szolgáltatók és a hatóságok általi észlelést. Az ExpressVPN kiváló választás a torrentinghez, mivel magas sebességgel és erős titkosítással rendelkezik, és lehetővé teszi az összes forgalom irányítását a VPN-alagúton keresztül. Az ingyenes próbaverzió vagy visszatérítési időszak felhasználása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy ingyenesen élvezhessék a szolgáltatás előnyeit, és biztosak lehetnek abban, hogy a pénzük nem veszik kárba.

 2. yag ingyenes próbaverzió vagy visszatérítési időszakukat használva élvezhetik a VPN szolgáltatás előnyeit. Azonban fontos megjegyezni, hogy az ingyenes VPN-ek általában nem rendelkeznek a szükséges sebességgel és titkosítással a torrentinghez, így érdemes körültekintően választani. A cikkben felsorolt ​​ingyenes VPN-ek közül a CyberGhost, a Windscribe, a Hide.me és a SurfEasy ajánlottak a torrentinghez, de érdemes elkerülni az olyan ingyenes VPN-eket, amelyek korlátozott szolgáltatásokkal rendelkeznek, és inkább válasszunk olcsó, de megbízható VPN szolgáltatást. A VPN használata fontos a torrentinghez, mivel védi az adatokat és megakadályozza a szolgáltatók és a hatóságok általi észlelést. Az ExpressVPN kiváló választás a torrentinghez, mivel magas sebességgel és erős titkosítással rendelkezik, és lehetővé teszi az összes forgalom irányítását a VPN-alagúton keresztül. Az ingyenes próbaverzió vagy visszatérítési időszak felhasználása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy ingyenesen élvezhessék a szolgáltatás előnyeit, és biztosak lehetnek abban, hogy a pénzük nem veszik kárba.

Comments are closed.