A legjobb Kodi Bollywood kiegészítők a hindi, pandzsábi és a Desi filmekhez

kodi_bollywood_best_snagfilms

Több száz kiegészítő található a Kodi számára, de csak kevés olyan bővítmény kínál minőségi bollywoodi filmeket és TV-műsorokat. Ez az útmutató végigvezeti Önt a legjobb Bollywood Kodi kiegészítőkön hindi, pandzsábi és Desi filmek között a Kodi-on..

A Kodi legújabb stabil verziója a Kodi v18.3 “Krypton”.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mielőtt elkezdenénk: Hogyan kell biztonságosan használni a Kodi-t?

A VPN segítségével elrejthető a felhasználó streaming tevékenysége. Ezenkívül a megbízható VPN telepítésének számos más oka is van. Először, a VPN-k elrejtik az online identitást, ezután megvédik a felhasználókat a biztonsági kockázatoktól, például a középtávú támadásoktól. Ezek a támadások rosszindulatú személyek fogják el az internetkapcsolatot, akik sikeres esetben hozzáférhetnek az Ön értékes adataihoz.

A középtávú ember-támadásokon kívül előfordulhat, hogy a kiegészítőkben rosszindulatú kódok is vannak beépítve. A VPN elősegítheti a kockázat elkerülését, mivel a forgalom átirányítja.

A VPN-k hozzáférést biztosítanak a felhasználók számára a földrajzilag korlátozott tartalomhoz is. Egyes szolgáltatások csak bizonyos országokban működnek, de a VPN az Ön internetkapcsolatát egy másik ország szerverén keresztül irányíthatja át. Ez végül hozzáférést biztosít olyan tartalomhoz, amelyhez általában nincs hozzáférése a tartózkodási hely miatt.

A magas színvonalú tartalom Kodi-on történő streamingjéhez gyors, megbízható VPN-re van szüksége, amely képes megbirkózni a streaming sávszélesség-igényével. Az IPVanish az ajánlott VPN, de bátran olvassa el az ajánlott VPN szolgáltatások teljes listáját.

Olvasó üzlet: 60% megtakarítás az IPVanish tervnél 

Legjobb Bollywood Kodi kiegészítők hindi, pandzsábi és Desi filmekhez: Hivatalos kiegészítők

Az ebben a szakaszban feltárt kiegészítők törvényes szolgáltatásokon keresztül szerezhetők be, például a hivatalos Kodi addon lerakaton keresztül. Ezek a kiegészítők legálisan közvetítik a tartalmat, és nem jelentenek sok adatvédelmi problémát.

Einthusan

einthusan bollywood kodi addons

Bollywoodi tartalmak esetében alig válik jobbá, mint az Einthusan. Ez a kiegészítő közvetlenül a hivatalos Einthusan.tv webhelyről érkezik. Az Einthusan tartalmát legálisan engedélyezi, így kiváló választás azoknak a Bollywood Kodi rajongóknak, akik a tartalom streamingét legálisabban akarják tartani..

A kiegészítő telepítéséhez le kell töltenie a Reasons Repository-t.

  • Kattintson ide, majd töltse le a repository.reasonrepo fájl
  • Ezután nyissa meg a Kodi-t, majd menjen ide kiegészítések
  • Kattintson a Csomag szimbólum a bal felső sarokban, majd tovább Telepítse a ZIP-ből
  • Keresse meg a letöltések mappát, majd kattintson a gombra repository.reasonrepo zip fájl a telepítéshez
  • Menjen vissza az előző képernyőhöz, majd kattintson a gombra Telepítse a repóbólsitory
  • elhelyez Ok Repo, majd kattintson a gombra Videó kiegészítők. Innentől telepítse Einthusan

SnagFilms

kodi_bollywood_best_snagfilms

A SnagFilms a Viewsterhez hasonlóan van elrendezve, és egy külön Bollywood kategóriához is tartozik. Ez a kiegészítő jelenleg a Kodi 18-os és újabb verzióin működik, így jobb lehetőség, mint a Viewster, mivel sokkal több Kodi-telepítésnél használható..

A SnagFilms hozzáférést biztosít a legálisan közvetített tartalomhoz, és ez az egyik kiegészítő, amelyet ajánlunk.

Ezt a kiegészítőt közvetlenül a hivatalos Kodi addon lerakatból is telepítheti.

Viewster

viewster_bollywood_kodi

A Viewster lényegében jól szervezett tartalom kollázs. A megfelelő kategóriát kiválasztva könnyen megtalálhatja, amit keres. Másrészről a keresési funkciót is felhasználhatja kedvenc filmjeinek megkeresésére.

Örülni fog tudni, hogy a Viewsternek megvan a maga sajátja Bollywood kategória, amely filmek széles skálájához fér hozzá.

A Viewster hozzáférést biztosít a felhasználókhoz a legális adatfolyamokhoz, és ez az egyik ajánlott Kodi kiegészítőnk

A Viewster Kodi-kiegészítő telepíthető a hivatalos Kodi-kiegészítők-lerakatból. Vegye figyelembe azonban, hogy a Viewster jelenleg csak a Kodi 17-es és újabb verzióján működik.

Youtube

youtube_bollywood

A YouTube-nak valóban nincs szüksége bevezetésre. Ez az egyre népszerűbb videomegosztó webhely Kodi kiegészítőként is elérhető. A YouTube tele van régi és új Bollywood filmekkel. Egyszerűen végezzen keresést, hogy meg tudja találni a keresett tartalmat.

Javasoljuk a YouTube-ot, mert hozzáférést biztosít a legális tartalmakhoz. Noha valószínű, hogy a YouTube-on illegálisan közvetített tartalmak találkoznak, ez elég kicsi. Az ilyen tartalmat általában gyorsan eltávolítják.

Ez a kiegészítő elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Nem hivatalos Kodi Bollywood kiegészítők hindi, pandzsábi és desi filmekhez

Kutatásunk szerint ezek a kiegészítők valószínűleg hozzáférést biztosítanak a nagyszerű Bollywood-tartalomhoz. Tudnia kell azonban, hogy az alább ismertetett kiegészítők által biztosított tartalmat valószínűleg kalóz adatfolyamok útján nyújtják, és jogi fenyegetéseket kaphat a tartalom elérése érdekében, ha az internetszolgáltató látja, hogy ezt teszitek..

TV a DESI Zónában

tv_on_desi_zone_kodi_comparitech

Mi az? A DESI ZONE tévéje két forrásból biztosít hozzáférést a bollywoodi tartalmakhoz. Vagy DesiRulez vagy DesiTVBox. Mindkét forrás hozzáférést biztosít az élő TV-hez, valamint az igény szerinti videókat is.

Miért kerülje el a használatát?? A DESI ZONE tévéje a tartalomhoz főként kalóz adatfolyamokon keresztül fér hozzá. Van azonban esély arra, hogy rendelkezésre áll néhány régebbi tartalom, amelyet jogszerűen továbbíthatnak a nyilvánosság számára ezzel a kiegészítővel. Mindazonáltal, mivel itt kevés jogi lehetőség létezik, nem ajánljuk a TV-t a Desi Zone-ban a Kodi felhasználók számára.

Kivonulás

Exodus_bollywood

Mi az? Az Exodus a felhasználó számára könnyen használható formátumban jeleníti meg a tartalmat. Számos video tartalom érhető el, beleértve a Bollywood filmeket. Az Exodus lehetővé teszi a tartalom nyelv szerinti rendezését, megkönnyítve a kategóriák, például hindi és pandzsábi nyelvek megtalálását, gyors hozzáférést biztosítva a kedvenc bollywoodi filmjeihez..

Miért kerülje el a használatát?? Az Exoduson keresztül megtalálható filmek és tévéműsorok közül sok kalóz. A felhasználóknak különös figyelmet kell fordítaniuk annak megállapítására, hogy az általuk megtekintett tartalmak jogszerűen és biztonságosan érhetők-e el országaikban. Mivel kalóz tartalomra támaszkodik, nem ajánljuk az Exodust a Kodi felhasználók számára.

SWA-Desi

bollywood kodi kiegészítők

Mi az? A Swa-Desi a tartalmat szervezi Filmek és tévé. Alatt Filmek A Bollywood címek széles választékát találja, nyelvek szerint, majd műfaj és népszerűség szerint rendezve. A színház és a kiemelt filmek szintén kiemelésre kerülnek.

Miért kerülje el a használatát?? Mivel a Swa-Desi által megjelenített tartalom nagyrészt kalóz, ezért nem javasoljuk ezt a bővítményt.

Védje magánéletét online állapotban: Takarítson meg 60% -ot egy IPVanish-terv alapján 

Hogyan telepítsük a Kodi kiegészítőket

A Kodi kiegészítők telepítéséhez először a megfelelő kiegészítő lerakatot kell telepíteni. A lépés végrehajtása után megkeresheti és telepítheti a kiegészítőt. A kiegészítőket .ZIP fájlokkal is telepíthetjük.

Ha többet szeretne megtudni a Kodi kiegészítők telepítéséről, tekintse át ezt az útmutatót, amely a tárolók telepítéséről szól.

Streaming törvények Indiában

Semmi esetre sem hagyjuk jóvá a kalóz anyag streamingjét. Előfordulhat azonban, hogy megdöbbent, amikor megtudja, hogy Indiában nem szabad illegális módon nézni a streaming tartalmat. Ugyanakkor bajba kerülne, ha a szükséges engedélyek nélkül hajlandó terjeszteni, nyilvánosan megjeleníteni vagy eladni szerzői jogok által védett tartalmat..

Gautam Patel igazságszolgáltatás tavaly tette ezt a bejelentést, miután számos fogyasztót aggódott az internetszolgáltatók figyelmeztetése, hogy büntetni lehet őket a tartalom streamingje miatt..

Noha ez nem illegális, mégis óvatosnak kell lennie streaming során, és figyelembe kell vennie a törvényt, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi. Ne feledje, hogy a törvények megváltoznak, és mint mindig, saját kutatást kell végeznie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 97

Adblock
detector