A legjobb Netflix Olaszország VPN-k (Netflix Italia), így külföldön nézhetsz

netflix italy 2

Általában, amikor a Netflix feloldásáról beszélünk, az USA Netflix-re utalunk. Végül is az amerikai show-katalógusban van a legújabb TV-műsorok legnagyobb választéka. De más országoknak is van saját exkluzív tartalmuk a Netflix-en is. Az olasz Netflix katalógusa nemzetközi és helyi címeket is tartalmaz, köztük az Amiche da Morire, a Generazione 1000 Euro és a Reality.

A Netflix Italy olasz feliratokat kínál és tartalmának nagy részében is szinkronizálja, ezáltal előnyösebbé válik a külföldre utazó olaszok számára..

Azokat a felhasználókat, akik megpróbálják a Netflix Italia-t Olaszországon kívülről megnézni, automatikusan átirányítják a Netflix jelenlegi országának verziójához. A Netflix Italy eléréséhez olasz IP-címre van szüksége. Az IP-cím az eszköz egyedi azonosítója, amelyet a tartózkodási hely megközelítésére használtak.

Az olasz IP-cím megszerzésének legjobb módja a VPN használata. A virtuális magánhálózat az eszköz összes internetes forgalmát titkosítja, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ez elrejti a valódi IP-címét a kiszolgáló által használtnal, amely ebben az esetben Olaszországban található.

A Netflix számos VPN-kiszolgálót feketelistára tett a tartalom elérése érdekében. A Netflix Italy megtiltott VPN-sel való megnézésekor a következő hibaüzenet jelenik meg:

„Ops! Qualcosa è andato storto… Errore - streaming. Az összes felhasználót feloldhatja, illetve feloldhatja a proxyt. Disattiva questi servizi and riprova.

Vagy angolul:

Hoppá, valami rosszul ment ... Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

A legjobb VPN-ek az olasz Netflix nézéséhez

Egy maroknyi VPN továbbra is képes megkerülni a Netflix proxy hibát Olaszországban, és bemélyedünk néhány részletbe, de Ha nem tudod átolvasni a végéig, akkor a legmegfelelőbb VPN-k listáját készítettük a Netflix Italy számára:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk. Az olaszországi kiszolgálóknak nincs gondjuk a Netflix Italia és az összes többi streaming oldal feloldásakor. A sebesség lenyűgöző, a magánélet és a biztonság kiemelkedően fontos. Ezek 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaznak.
 2. NordVPN Költségvetési lehetőség. Az olaszországi kiszolgálók eléggé képesek a Netflix feloldására jó sebességgel. Jó adatvédelmi szolgáltatások.
 3. PrivateVPN Könnyen feloldja a Netflix programot, de kézi konfigurálást igényel az útválasztókban.

Kiválasztásainkat az alábbi kritériumokon alapoztuk:

 • Olasz szerverek, amelyek megkerülhetik a Netflix proxy hibát
 • Gyors és stabil csatlakozás a HD streaminghez megszakítás nélkül
 • Szigorú biztonsági előírások és adatvédelmi politika
 • Gyors és hozzáértő ügyfélszolgálat
 • Többféle eszközt támogat

Vegye figyelembe, hogy ezeket a VPN-eket a Netflix segítségével teszteljük egy böngészőben. Nem garantálhatjuk, hogy a Netflix alkalmazással együtt fognak működni mobil vagy streaming média eszközökön.

Kapcsolódó: A legjobb VPN a Rai TV számára, így külföldön is megnézheti a RaiPlay-t

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárA blokkolja a Netflix ItaliaTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a közelmúltban hozzáadta a Netflix Italy feloldásának képességét a földrajzilag zárolt webhelyek és alkalmazások már hosszú listájához. Mások a Netflix USA, az Egyesült Királyság, Kanada, Japán és Franciaország, a BBC iPlayer, a HBO, az Amazon Prime Video és a Hulu. Csak kérdezze meg az élő csevegés támogatását, hogy mely szerverek tudják feloldani a Netflix Italy szolgáltatás blokkolását, vagy csak próba és hiba alapján találja ki (Olaszországban csak két hely közül lehet választani). Az ExpressVPN elég gyors a streaminghez, kiváló minőségű pufferolás nélkül.

A feloldáson túl az ExpressVPN nagyszerű szolgáltató. Robusztus biztonságot, naplózás nélküli politikát és az osztály legjobb szivárgás elleni védelmét nyújtja. A cég több mint 3000 szervert működtet 94 országban. Minden előfizetéshez a MediaStreamer intelligens DNS-proxyszolgáltatás tartozik, amely feloldhatja a VPN-t nem támogató eszközök földrajzilag zárt webhelyeinek - például az Apple TV és a játékkonzolok - blokkolását..

Egyszerű előfizetéssel egyszerre legfeljebb három eszközt csatlakoztathat. Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Linux és bizonyos wifi útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Szupergyors kiszolgálókat működtet Cosenzában & Milánó, nagyszerű olasz műsorok közvetítéséhez külföldön
 • Elég gyors ahhoz, hogy HD videókat lejátszhasson pufferolás nélkül
 • A legjobb osztályú biztonság és magánélet
 • Az élő csevegés ügyfélszolgálata fedezi Önt
 • Alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint néhány riválisnál

A Netflix Olaszország legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a mi első számú választásunk. Megbízhatóan feloldja a Netflix tartalmát Olaszországból feliratokkal és másolással. Nagyon jól teljesít a legtöbb streaming szolgáltatással, miközben kivételes sebességet biztosít a puffermentes HD megtekintéshez. Teljes biztonság és magánélet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a Netflix ItaliaTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN nem sorolja az Olasz Netflixet azon országok listájába, ahol fel tudja oldani a streaming szolgáltatást, de sikerült sikeresen csatlakoznunk és megfigyelnünk a kanadai olasz Netflixet a tesztelésünk során. A Nord 50 szervert működtet Olaszországban, és a legnépszerűbbhez való csatlakozáskor képesek voltunk megkerülni a proxy hibát (a szerver terhelését az alkalmazás jelzi). A NordVPN feloldja a Netflix feloldását az Egyesült Államokban, Franciaországban, Indiában, Hollandiában, Németországban és Ausztráliában. Más streaming szolgáltatások, mint például a HBO Now, a BBC iPlayer és a Hulu, feloldhatók a saját országuktól is..

Az NordVPN katonai titkosítást használ annak megakadályozására, hogy a hackerek és az internetszolgáltató szimatoljon az Ön tevékenységén. A vállalat valódi nulla naplózási irányelvet alkalmaz, vagyis nem tárol semmilyen információt a szolgáltatás használatáról. Az egyetlen előfizetés lehetővé teszi akár hat egyidejű eszköz csatlakoztatását. Az élő ügyfélszolgálat elérhető a weboldalon. A kiszolgálók elég gyorsak a zökkenőmentes adatfolyam biztosításához pufferolás nélkül.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • 52 szervert működtet Olaszországban, könnyen feloldja a RaiPlay és a Netflix Italy külföldi szolgáltatásait
 • Költségvetési szolgáltató, amely nem veszélyezteti a biztonságot és az adatvédelmet
 • A legtöbb mobil és asztali platformhoz elérhető alkalmazások
 • Kiterjedt támogatási dokumentáció és élő csevegési lehetőség

Hátrányok:

 • Néhány szervernek hosszabb időre van szüksége a csatlakozáshoz
 • Csak egy helyet választhat, nem pedig egy adott szervert

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. Egy jó miniszter, amely jól működik az olasz Netflix-szel. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

3. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a Netflix ItaliaTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN, nem tévesztendő össze a magán-Internet hozzáféréssel, egy viszonylag fiatal VPN-szolgáltató, amely helyet teremt magának szilárd VPN-ként, amely szinte mindent feloldhat. Ide tartozik az olasz Netflix, többek között a szolgáltatások. Csak két szerverrel rendelkezik Olaszországban, és összesen körülbelül 100 szerverrel rendelkezik. Ez csak a NordVPN 5100+ szerverének töredéke, de ebben az esetben kifizetődő, ha alacsony kulcsot akarunk tartani, és folyamatosan repülni kell a Netflix radarja alatt..

A PrivateVPN jól teljesített a sebesség-tesztekben, elegendő sávszélességet kínálva a Netflix nagy felbontású adatfolyamához. Erős titkosítás, megszakító kapcsoló, DNS szivárgás elleni védelem, nulla naplózás házirend és legfeljebb öt egyidejű eszköz szerepel a normál előfizetésben.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Arezzo és Milánó szervereket működtet, amelyek streamingre vannak kialakítva
 • Feloldhatja a legnépszerűbb streaming szolgáltatások blokkolását
 • Könnyen használható alkalmazások Windows, MacOS, iOS és Android számára

Hátrányok:

 • A Newish szolgáltató továbbra is bővíti hálózatát, kevesebb kiszolgáló közül választhat
 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik

NAGY SZABÁLYOK: A PrivateVPN jó választás a több családot használó családok számára. A sebesség meglepően jó volt a piac ezen végén. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Hogyan nézhetem meg a Netflix Italia külföldön

Könnyű külföldről megnézni a Netflix Italia-t, miután tudod, hogyan. Csak kövesse ezeket a lépéseket:

1. Töltse le és telepítse a Netflix Italia-val működő VPN-t. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
2. Futtassa a VPN alkalmazást, és válasszon ki egy kiszolgálót Olaszországban. Az ExpressVPNnek két szervere van Olaszországban, és legalább egy mindig a Netflix Italia-lal működött együtt a tesztelés során.
3. Tisztítsa meg a sütiket és a böngésző gyorsítótárát. Ezek tárolhatják a korábbi munkamenetek helyinformációit.
4. Nyissa meg a Netflix Italia-t, és kezdje meg kedvenc olasz műsorának és filmjeinek a megtekintését!

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Netflix Italy szolgáltatással?

Valószínűleg nem. Még a fizetett VPN szolgáltatások között is csak három találtunk meg, amelyek sikeresen megkerülték a Netflix anti-proxy tűzfalát. Az ingyenes VPN-knek egyszerűen nincs erőforrása a Netflix elleni küzdelemhez.

Javasoljuk, hogy általában kerülje az ingyenes VPN-eket. Általában sokkal korlátozottabb szerverválasztékkal rendelkeznek, adatkorlátozásokat írnak elő és korlátozzák a sávszélességet.

Számos ingyenes VPN-k keresnek pénzt azáltal, hogy megsértik a felhasználók adatvédelmét, hirdetéseket fecskendeznek és sütiket követnek böngészőikbe. Böngészési adataikat kitermelik és harmadik feleknek adják el. Egyes ingyenes VPN-alkalmazások olyan rosszindulatú programokat is tartalmaznak, amelyek megfertőzhetik, megrongálhatják és / vagy ellophatják a készüléket.

Azok a VPN-k, amelyek nem működnek együtt az olasz Netflix-szel

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a VPN-ket, amelyek nem működnek együtt az olasz Netflix-rel sem saját belépésük, sem tesztjeink szerint:

 • ExpressVPN
 • VyprVPN
 • IPVanish
 • IronSocket
 • HideMyAss (HMA)
 • pufferolt
 • SaferVPN
 • Privát internet-hozzáférés (PIA)
 • PureVPN
 • Szia
 • Hotspot pajzs
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Zenmate
 • Keenow

Van még sok olyan VPN, amelyek nem működnek együtt a Netflix-szel, de valószínű, hogy ezekkel találkoznak a keresés során. Ha nem biztos benne, tudd, hogy a Netflix feloldását feloldó VPN-k inkább kivétel, mint szabály.

A VPN nem működik a Netflixnél? Próbáld ezt

Ha előfizet a VPN-szolgáltatók egyikére, amelyet fent ajánlottunk, de még mindig nem fér hozzá a Netflixhez, próbálkozzon a következő lépésekkel.

 1. Jelentkezzen ki a gépen lévő összes Google-fiókból, beleértve a Chrome-fiókját, ha használja. A Google gyorsítótárazza az IP-címeket, amelyek felfedhetik a tényleges helyét.
 2. Tilos letiltani az összes helymeghatározási szolgáltatást a böngészőben, valamint a gépen vagy az eszközön található összes helymeghatározási szolgáltatást (GPS stb.)
 3. Törölje böngészője süti-, gyorsítótár- és ideiglenes fájljait. Itt megtudhatja, hogyan kell kitisztítani a gyorsítótárat, és hogyan törölheti a sütiket.
 4. Tiltsa le az IPv6-ot a készüléken. Ez az opció általában a hálózati beállítások valamelyikén található.
 5. Csatlakoztassa le és csatlakoztassa újra a kiválasztott szerverhelyhez, hogy új IP-címet szerezzen.
 6. Változtassa meg eszközének időzónáját a szolgáltató szolgáltatási területéhez, és állítsa be az időt a helyi időhöz. Olaszország esetében az időzónák UTC + 1 és UTC + 2.
 7. Ha csatlakozik egy wifi-hálózathoz, és hozzáféréssel rendelkezik az útválasztóhoz, nevezze át a Wifi-hálózat nevét (SSID), a végén a „” _nomap ”kifejezést mellékelve (idézetek nélkül). Ezzel kizárja hálózatát a Google földrajzi helymeghatározási szolgáltatásaiból. Az internet-hozzáférés visszaszerzése érdekében a készüléket újra csatlakoztatnia kell az új hálózathoz.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 10

Adblock
detector