A legjobb VPN a Netflix France számára (francia Netflix), így külföldön nézhetsz

netflix france 2

A Netflix amerikai verzióját feloldó VPN-ek iránti igény nagyobb, mint bármely más országban, de ez nem azt jelenti, hogy az USA Netflix rendelkezik az egyetlen TV-műsorok és filmek katalógusával, amelyet érdemes felszabadítani. Más országok, például Franciaország, saját tartalommal rendelkeznek, amelyek nagy része nem található más országokban, még az Egyesült Államokban sem. A Netflix France archívuma olyan francia műsorokat tartalmaz, mint Marseille, Braquo, Engrenages és Wakfu, valamint olyan angol nyelvű tartalmakat, amelyek az USA-ban nem találhatók, mint például Fargo, Penny Dreadful, Modern Family és Big Bang Theory..

Sokkal részletesebben foglalkozunk a VPN-ekkel, de Ha nem akarja elolvasni a teljes cikket, akkor itt találja meg a legjobbakat:

 1. ExpressVPN Szupergyors kiszolgálók Franciaországban, amelyek könnyedén feloldják a francia Netflix és a legtöbb egyéb streaming tartalom feloldását. Vezető adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások és 30 napos pénz-visszafizetési garancia.
 2. NordVPN Költségvetési lehetőség, amely feloldja a francia Netflix alkalmazását. Tisztességes streaming sebesség az adatvédelem vagy a biztonság veszélyeztetése nélkül.
 3. PrivateVPN Kicsi hálózat, mégis képes feloldni a Netflix France blokkolását jó streaming sebesség mellett.

A külföldre utazó francia emberek számára a Netflix France lehetőséget ad a francia feliratokra és a szinkronizálásra.

Azonban a francia előfizetőket, akik az országon kívül próbálják elérni a Netflix France-t, automatikusan átirányítják a webhely helyi verziójára, és csak az ország műsor- és filmkatalógusára korlátozódnak. A Netflix France eléréséhez francia IP-címre van szüksége. Az IP-cím egy egyedi szám- és pontsor, amelyet a Netflix használ eszközének és helyének azonosításához.

A francia IP-cím megszerzésének legjobb módja a VPN-hez való csatlakozás. A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ha például csatlakozik egy franciaországi VPN szerverhez, akkor valódi IP-címét elfedi a szerver francia IP-címe.

Sajnos a Netflix 2016-ban megakadályozta, hogy a legtöbb VPN szerver hozzáférjen könyvtárához, amikor a szolgáltatás globálissá vált. Ha megkísérel nézni a francia Netflixet, miközben csatlakozik egy feketelistán szereplő VPN szerverhez, a következő hibaüzenet jelenik meg:

Oups, un problème est survenu ... Hívás streaming. Az összes lehetséges változat megjelölése és meghatalmazása. Veuillez désactiver ces szolgáltatások és szolgáltatások.

Vagy angolul:

Hoppá, valami rosszul ment ... Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

A legjobb VPN-k a Netflix France számára

Most csak néhány VPN képes megkerülni a Netflix proxy hibát Franciaországban. A következő kritériumok alapján kuráltuk a Netflix France számára a legjobb VPN-k alábbi listáját:

 • Franciaországban olyan kiszolgálókat működtet, amelyek feloldják a Netflix feloldását
 • Gyors és megbízható sebesség a HD streaminghez megszakítás nélkül
 • Szigorú biztonsági előírások és adatvédelmi politika
 • Gyors és hozzáértő ügyfélszolgálat
 • Többféle eszközt támogat
  A legjobb VPN szolgáltatás kiválasztása - NordVPN vs Surfshark

Vegye figyelembe, hogy ezeket a VPN-eket egy asztali webböngészőn tesztelték, és nem garantáljuk, hogy a Netflix alkalmazásban fognak működni a mobil és streaming médiakonzolok számára..

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az egyik ExpressVPN a Két párizsi szerver sikeresen feloldotta a Netflix France feloldását tesztjeink során. A prémium szolgáltató egyebek között feloldja az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság Netflixét. Az ExpressVPN állandóan az egyik legjobb VPN volt a Netflix teljes feloldásához. Minden szerver úgy van optimalizálva, hogy maximális sebességet és stabilitást biztosítson Önnek, elegendő a Netflix HD felbontásba történő továbbításához pufferolás nélkül.

A titkosítási szabványok a legerősebbek a piacon, 256 bites AES titkosítással és tökéletes titkosítással. A vállalat nem regisztrál a felhasználói tevékenység naplóit, sem az Ön valódi IP-címét. Az élő ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető. Egyetlen előfizetéssel akár három egyidejű készüléket is elérhet.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • A Netflix Franciaország feloldásának tesztjein a legjobb teljesítményt nyújtó személy
 • A párizsi kiszolgálók kiválóan alkalmasak HD minőségű streamingre
 • Magas szintű biztonsági funkciók és a naplók nélküli irányelv védi az Ön személyes adatait
 • Az alkalmazások intuitívak és könnyen kezelhetők
 • A 24/7 élő csevegőszemélyzet tartja a labdát

Hátrányok:

 • Csak 3 eszközt tud egyszerre csatlakoztatni

A FRANCIA NETFLIX legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Megbízhatóan feloldja a Netflix tartalmát Franciaországból és a legtöbb streaming szolgáltatást kivételes sebességgel, puffermentes HD megtekintés érdekében. Teljes biztonság és magánélet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Lehet, hogy a VPN feloldja a Netflix feloldását több országban, mint bármely más. Sikeresen megkerülte a Netflix France proxy hibáját a teszteinkben. A cég világszerte több mint 1100 szervert üzemeltet. Elég gyorsnak kell lennie, hogy nagyfelbontásúvá váljon, és a stabilitás nem jelent problémát. A NordVPN feloldja a Netflix USA, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Olaszország, India, Hollandia és Németország blokkolását is.

  Egyszerű MLB.tv-elsötétítés megoldása VPN használatával | Tesztelve: 2023. március

A panamai székhellyel rendelkező társaság nem tárol információt arról, hogy Ön hogyan használja a VPN-t, vagy mire használja, a nulla naplózásra vonatkozó politikája szerint. A titkosítási szabványok naprakészek és elég erősek, hogy elkerüljék a hackereket és az internetszolgáltatót. Egyetlen előfizetés révén egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. Egy jó mindenoldalú, amely jól működik a francia Netflix-rel. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix France készüléket a tesztelés során, nagy sebességű HD streaminghez
 • Költségvetési választás, amely feloldja a legnépszerűbb streaming webhelyeket is
 • Mindig biztonságos, titkosított kapcsolatot kínál
 • 24/7 élő chat-támogatás elérhető

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás egy kicsit nehézkes
 • Kizárólag egy kiszolgáló helyét választhatja ki, semmilyen konkrét kiszolgálót nem

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN A VPN iparágban viszonylag új jövevény, de ez az emelkedő csillag már bizonyítja, hogy képes a streaming szolgáltatások feloldására. Sikerült feloldani a Netflix France feloldását, amikor probléma nélkül csatlakozik a VPN-hez. A sokkal kisebb kiszolgálói hálózat ellenére a PrivateVPN a vállalkozás leggyorsabb letöltési sebességét kínálja. Azt is képesek voltak feloldni többek között a Netflix USA és a Netflix Italy feloldására.

A biztonság szintén erős. Kihúzhatatlan titkosítást, megszakító kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet kap az alkalmazásokba. A vállalati szerverek nem tárolják a felhasználói tevékenységek naplóit. Egy előfizetéssel egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Kicsi és növekvő hálózat, amely jó sebességgel feloldja a francia Netflix-et
 • Népszerűséget szerez az egyre növekvő webhelyek listáján, amelyeket feloldanak
 • A Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer feloldását is feloldja

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja a francia Netflix feloldását. Jó böngészéshez és kínzáshoz. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

  A BBC iPlayer nem működik a VPN-sel? Itt van a javítás!

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Netflix France nézéséhez?

A Netflix Francehoz való hozzáférést lehetővé tevő ingyenes VPN-szolgáltatás megtalálásának esélyei nagyon csekélyek. Nagyon valószínűtlen, hogy egy ingyenes VPN-szolgáltatás rendelkezik-e a Netflix proxy-tilalmának leküzdésére szolgáló erőforrásokkal.

Javasoljuk, hogy kerülje el az úgynevezett „ingyenes” VPN-ket. Közülük sokan kihasználják a felhasználókat azzal, hogy bányászják böngészési adataikat, nyomkövető sütiket fecskendeznek böngészőikbe, és hirdetéseket helyeznek el a weboldalakon. Gyakran értékesítik a felhasználók adatait harmadik feleknek, jellemzően reklámcégeknek.

Az ingyenes VPN-k szintén lefedik az Ön adatait, korlátozzák a sávszélességet, és sokkal kisebb kiszolgálóval rendelkeznek. Túl gyakran tartalmaznak olyan rosszindulatú programokat, amelyek adatok ellophatják vagy megrongálhatják a készüléket.

Azok a VPN-k, amelyek nem működnek együtt a Netflix France-szal

Az összes olyan VPN-t felsoroltuk, amelyekről tudjuk, hogy együttműködnek a francia Netflix-szel. Mások túlnyomó többsége nem fog működni. Íme néhány, amellyel a keresés során találkozhat, de annak ellenére, amit más webhelyek mondanak neked, az írás idején nem működnek együtt a Netflix France-szal..

 • VyprVPN
 • pufferolt
 • IPVanish
 • PureVPN
 • LiquidVPN
 • SaferVPN
 • Privát internet-hozzáférés (PIA)
 • HideMyAss (HMA)
 • Zenmate

A VPN nem működik a Netflixnél? Próbáld ezt

Ha előfizetést vásárolt a fent ajánlott VPN-szolgáltatók egyikétől, de továbbra is a Netflix proxy hibát kapja, próbálja meg a következő lépéseket.

 1. Jelentkezzen ki az eszközön található összes Google-fiókjából, beleértve a Chrome-ot is, ha használja. A Google gyorsítótárazza az IP-címeket, amelyek felfedhetik a tényleges helyét.
 2. Tilos letiltani az összes helymeghatározási szolgáltatást a böngészőjében és a készüléken (GPS stb.). Ha a múltban engedélyezte a Netflix számára, hogy megismerje tartózkodási helyét, akkor ezt meg kell tiltania a böngésző beállításaiban.
 3. Törölje böngészője süti-, gyorsítótár- és ideiglenes fájljait. Itt megtudhatja, hogyan kell kitisztítani a gyorsítótárat, és hogyan törölheti a sütiket.
 4. Kapcsolja ki az eszköz IPv6-ját. Ez az opció általában a hálózati beállítások valamelyikén található. Lehet, hogy a készüléket újra kell indítania.
 5. Csatlakoztassa le és csatlakoztassa újra a kiválasztott szerverhelyhez, hogy új IP-címet szerezzen.
 6. Változtassa meg az eszköz időzónáját a szolgáltató szolgáltatási területéhez, és állítsa be az időt a helyi időhöz. Franciaország esetében az időzóna UTC + 1.
 7. Ha csatlakozik egy wifi-hálózathoz, és hozzáféréssel rendelkezik az útválasztóhoz, nevezze át a wifi-hálózat nevét (SSID). A „_nomap” szöveget illessze a végére (idézőjelek nélkül). Például: „salīdzitech_nomap”. Ezzel kizárja hálózatát a Google földrajzi helymeghatározási szolgáltatásaiból. Az internet-hozzáférés visszaszerzése érdekében a készüléket újra csatlakoztatnia kell az új hálózathoz.

About the author

Comments

 1. legjobb VPN szolgáltató a Netflix France feloldásához. A szolgáltató szupergyors kiszolgálókat működtet Franciaországban, amelyek könnyedén feloldják a francia Netflix és a legtöbb egyéb streaming tartalom feloldását. Az ExpressVPN vezető adatvédelmi és biztonsági szolgáltatásokat kínál, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát biztosít. Az ExpressVPN támogatja a többféle eszközt, beleértve a PC-t, a Mac-et, az iOS-t, az Androidot és a Linuxot. Az ügyfélszolgálatuk gyors és hozzáértő, és segít megoldani bármilyen problémát, amely felmerülhet a VPN használata során. Ha a Netflix France-t szeretné nézni, az ExpressVPN az egyik legjobb választás.

Comments are closed.