A legjobb VPN a torrentinghez a Reddit felhasználók szerint (ingyenes és fizetett)

A legjobb VPN a torrentinghez a reddit felhasználók szerint

Ha van egy dolog, amit a Redditorok szeret, mindenek felett, akkor ez az adatvédelem. A Reddit design hangsúlyozza a felhasználók névtelenségét azáltal, hogy nagyon kevés információt igényel a regisztrációhoz. Nem meglepő tehát, hogy sok Redditor, és különösen azok, akik torrent, szintén használják és ajánlják a VPN-eket (Virtual Private Networks). Bár a piacon jóval több mint 100 VPN található, a Reddit felhasználók csak egy kis marokkót ajánlnak be.

reddit torrent vpnsForrás: Reddit

Számos olyan fórumot töltöttünk be, amelyek népszerűek a torrent vörös Reditorok körében, és egy egyszerű kérdésre kerestek választ: Melyik a legjobb VPN a torrentinghez a Reddit felhasználók szerint? A redditoroknak vannak olyan VPN-i, amelyeket szeretnek (és mások is utálnak), de a torrent miatt egy világos nyertes van.

TL; DR: Az NordVPN a legtöbb szavazatot kapott a Reddit-en

Ha a Reddit-en keresztül keres, valószínűleg különböző itt vagy ott említett VPN-ket talál. Azonban a szolgáltatás, amelyről beszélünk a legtöbb a torrenting az NordVPN.

reddit torrent vpns nordvpnForrás: Reddit

Ez nem azt jelenti, hogy ez az egyetlen VPN-szolgáltatás, amelyet a Reddit felhasználók jelenleg ajánlanak. A magán-internethozzáférést (PIA) és a Mullvad-ot szintén gyakran említik a torrent vörös Reditorok között. A torrent felhasználók körében népszerű Reddit fórumok elemzése azonban a leggyakrabban említett NordVPN-t, a jelenlegi felhasználók nagyszámú pozitív javaslatával együtt.

Miért válassza a NordVPN-t a torzításhoz??

A szolgáltatás több mint 5500 szervert kínál 60 országban. Technikailag bármilyen szerver használható torrentre, ám a NordVPN egyedülálló abban, hogy dedikált P2P szervereket kínál. Ezek a szerverek hozzájárulnak a letöltési sebesség maximalizálásához, miközben fenntartják a várt hálózati biztonságot. 

reddit torrent vpns nordForrás: Reddit

A NordVPN szigorú bejelentkezési szabályzattal védi a felhasználókat a felfedezések ellen is. A szolgáltatáson keresztüli online tevékenységeit nem tartják fenn.

A legfontosabb, hogy a NordVPN jól integrálódik a torrent ügyfelekhez, hogy segítse a névtelenség biztosítását és fenntartását a torrent hálózatok között. A szolgáltatás eltakarja az Ön IP-címét azáltal, hogy egy privát VPN-alagúton keresztül csatlakozik a biztonságos kiszolgálókhoz. Ezenkívül olyan funkciókat is fenntart, mint például a kikapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem, annak biztosítása érdekében, hogy valódi helyed nem szivárog, miközben csatlakozik a VPN-hez.

A NordVPN még olyan funkciót is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy konkrét alkalmazásokat válasszon ki, amelyeket fedezni kell a gyilkos kapcsolóval. Ez blokkolja a megadott alkalmazásokhoz (például egy torrent klienshez) való internet-hozzáférést, ha valami baj történik a VPN-sel.

reddit torrent vpns nordForrás: Reddit

A NordVPN számos kulcsfontosságú technológiát egyesít, amelyek nagyszerű letöltési sebességet biztosítanak a torrent számára. Ennek eredményeként a Reddit felhasználók körében kiemelkedően kedvező helyzetbe kerülnek, akik torrent (és nem is félénk kifejezni kedvéért)..

reddit torrent vpns nordvpnForrás: Reddit

Ennek ellenére a NordVPNnek megvannak a hibái a torzításhoz. Rendszeresen frissített sebességteszteinkkel azt találtuk, hogy a NordVPN nem a leggyorsabb VPN a blokkban. A sebesség azonban változhat, és az átlagos sebességet növelheti, ha egy szervert használ a tényleges helyéhez közelebb, és egy kevésbé zsúfolt kiszolgálót választ.

Szintén alkalmanként láthatja, hogy néhány Redditor bírálja a nagyobb VPN-ket, mint például a NordVPN, mert nem kínálnak port-továbbítást. Az alábbiakban kicsit tovább tárgyaljuk a kikötő továbbítást. Ugyanakkor vegye figyelembe, hogy bár a portok továbbítása megnövelheti a letöltési sebességet, ez ugyanakkor kevésbé biztonságossá teszi a kapcsolatot. 

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

Hallottam, hogy a NordVPN adatbányászattal foglalkozik. Igaz ez?

E pletykák eloszlatása érdekében: A NordVPN nem bányászik az adatokkal, annak ellenére, hogy a Reddit környékén hamis pletykák folynak. A cég a blogjában védte meg magát, miközben független kutatások megerősítették, hogy a társaság felhasználói adatokkal nem vesz részt rosszindulatú tevékenységekben. Ugyanakkor a pletykák nehéz megölni a Reddit-et, bár sok Reddit-felhasználó most mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a pletyka meghaljon.

reddit torrent vpns nordvpnForrás: Reddit

Más VPN-ek a Redditorok szeretik a torzítást

Lehet, hogy a NordVPN a leginkább beszélt és heves vita tárgyát képező VPN a kínzáshoz, de ez nem az egyetlen lehetőség. A privát internet-hozzáférés (PIA), a Mullvad, a Windscribe és a TorGuard tiszteletreméltó említés. Megállapítottuk, hogy amikor a torrent VPN-témák felkerülnek a Redditre, ezeket gyakran ajánlják NordVPN alternatívákként, és általában pozitív visszajelzéseket és pozitív szavazatokat kapnak..

A redditorok szeretik a PIA olcsó és hitelesített adatvédelmi szolgáltatásait

A privát internet-hozzáférés az egyik legnagyobb és legrégebbi VPN-szolgáltató. A NordVPN és az ExpressVPN mellett (amely kiemelten támogatja a streaming szolgáltatások feloldását) ez a szolgáltatás több ezer országban elérhető szerverrel rendelkezik, több tucat országban..

Pontosabban: a PIA nagysebességű szerverekkel rendelkezik több mint 30 országban, több mint 3300 szerverrel. Ezenkívül szigorú bejelentkezési házirendet, AES-256 titkosítást, DNS szivárgás elleni védelmet, gyors sebességeket és korlátlan sávszélességet kínál. 

A szolgáltatást kétszer ellenőrizték a bíróságon, és ellenőrizték, hogy nem tart-e naplókat, és anonimizálják-e a felhasználói adatokat.

reddit torrent vpns privát internet-hozzáférés piaconForrás: Reddit

Szerencsére a PIA integrálódik a népszerű torrent ügyfelekhez, így biztosítva a névtelenség biztonságát a hálózaton, még akkor is, ha az alkalmazás vagy az internetkapcsolat sikertelen.

reddit torrent vpns pia privát internet-hozzáférésForrás: Reddit

Ha feltétlenül szüksége van port-továbbításra a VPN opcióval, akkor a PIA jó és népszerű alternatíva a NordVPN számára. A szolgáltatás útmutatást nyújt a port-továbbítás beállításához, miközben csatlakozik a VPN-kiszolgálókhoz.

A redditorok szeretik a Mullvad sebességét

A magán-Internet hozzáféréshez és a NordVPN-hez képest a Mullvad kicsi versenyzőnek tűnik. Alig 40 országban több mint 400 szerverrel rendelkezik, nincs elegendő forrás közül választhat. A társaság azonban magas szintű adatvédelmi és biztonsági előírásokat tart fenn, sőt olyan számozott fiókokat is használ, amelyekben nincs személyes azonosító információ. A Mullvad az egyetlen olyan VPN-szolgáltató, amely lehetővé teszi diszkréten fizetni fizikai készpénzzel, csökkentve ezzel a rendelkezésre álló személyazonosságot.. 

A többi szolgáltatáshoz hasonlóan a Mullvad-nak szigorú bejelentkezési politikája és katonai titkosítási szabványai vannak. Sajnos, Mullvad-nak nincs ölési kapcsolója (amit NordVPN vagy PIA-val talál). A társaság webhelyén néhány útmutatást kínál, hogyan kaphatja meg, de ha teljes csomagot szeretne, akkor a Mullvad nem biztosítja pontosan azt, amire szüksége van.

reddit torrent vpns mullvadForrás: Reddit

A PIA-hoz hasonlóan a Mullvad szolgáltatásával is lehetővé teszi a kikötői továbbítást. A szolgáltatás útmutatásokat is tartalmaz a portok továbbítására a szerverein keresztül.

A redditorok szeretik a Windscribe árát és sebességét

Az egyik dolog, amelyet hajlandók javasolni (és alább részletesebben magyarázunk), az ingyenes VPN. A szabálytól azonban mindig van néhány kivétel, és ez magában foglalja a Windscribe-t is. Ez a szolgáltatás ingyenes és fizetős lehetőséget kínál. Ahogy az várhatóan az ingyenes opció adatkorlátozással rendelkezik: havonta 2 GB, havonta pedig 10 GB, ha megadja nekik e-mail címét és egyéb információit.. 

reddit torrent vpns windscribeForrás: Reddit

A Windscribe szintén nem a legbiztonságosabb megoldás, de a szükséges funkciók közül néhányat is biztosít, hogy megvédje magát torzítás közben. Rendszeresen megemlítik a Reddit-en azok, akik áradnak, néhány negatív megjegyzéssel kapcsolatban, amelyeket találhatunk.

reddit torrent vpns windscribeForrás: Reddit

A szolgáltatás gyilkos kapcsolót és port-továbbítást kínál azok számára, akiknek vetés közben vetést igényelnek. Ha korlátlan lehetőséget szeretne, a Windscribe alacsony költségű éves tervet, egy „Terv készítése” opciót kínál, havonta 1 dollárra, és lehetőséget kínál egy statikus IP megvásárlására, amely lehetővé teszi a portok továbbítását. Hozzáférhet a Windscribe összes szerveréhez és kiszolgálóhelyéhez is.

A redditorok szeretik a TorGuard funkcióit

A Torguard-ot nem említik meg olyan gyakran, mint a NordVPN-t vagy a PIA-t, de ha igen, akkor általában ezek alternatívájává teszik. A redditorok általában a TorGuard funkcióinak széles skáláját javasolják: megszakító kapcsolót, erős titkosítási szabványokat, port-továbbítást, szigorú bejelentkezési szabályt és 3000+ szervert 50 országban.

reddit torrent vpns torguardForrás: Reddit

Amikor ezt a VPN-t ajánlják, akkor gyakran a Mullvad mellett javasolják.

reddit torrent vpns torguardForrás: Reddit

A TorGuard nem a legolcsóbb lehetőség, de a szolgáltatás gyakran kedvezménykódokkal érhető el. 

A redditorok általánosságban nem szeretik és nem bíznak a VPN-kben

A névtelenség mellett a Reddit felhasználók is szeretnek pénzt megtakarítani. Mint ilyen, az ingyenes VPN témája ilyen gyakran felbukkan. Azok, akik új VPN-ekben vannak, hajlamosak feltenni ezt a kérdést, jó indokokkal. Végül is, ha vannak egy fizetett opciók egy termék számára, akkor biztosan vannak jó ingyenes opciók is?

A VPN-eknél ez nem igaz.

reddit torrent vpns ingyenes vpnsForrás: Reddit

Annak ellenére, hogy pénzt takaríthat meg, az ingyenes VPN-ek jelentős korlátozásokkal járnak, amelyek miatt rosszul helyettesítik őket a fizetett opciók. Ugyancsak titoktartási rémálom a kínzáshoz, ahogy egy Reddit felhasználó megjegyezte:

reddit torrent vpns ingyenForrás: Reddit

Ez a felhasználói élmény rendkívül fontos indokot jelent az ingyenes VPN-k elkerülésére: általában nincsenek megfelelő adatvédelmi védelmeik.

Emellett az ingyenes VPN-k általában alacsony adatkorlátozásokkal és alacsony sávszélességgel rendelkeznek, ami felhasználhatatlanná teszi őket a legtöbb elem torrentálására. Szintén sok ingyenes VPN-t keresnek bevételt a felhasználói adatok gyűjtésével és értékesítésével.

Mi a port továbbítás? Szükségem van port továbbításra a torrenthez?

Ahogyan a Reddit-et a privát és biztonságos torrent-okkal kapcsolatos tanácsokért bosszantja, átkerülhet a „port-továbbítás” kifejezéssel. A Reddit legtapasztaltabb torrent felhasználói azt fogják feltételezni, hogy tudod, mit jelent ez, így nehéz lehet, hogy egyértelmű magyarázatot kapjon a Reddit fórumain.

Egyszerűen fogalmazva, a port továbbítás biztonságos kapcsolatot hoz létre az egyik eszköz és a másik távoli eszköz között. Például a port-továbbítással távolról csatlakozhat egy otthoni biztonsági kamerához, miközben távol van otthonról. A folyamatot gyakran telefonszám hívására hívják fel egy kiterjesztés használatával - amikor távoli hálózathoz csatlakozik, egy pontos helyre kerül a hálózaton, ahelyett, hogy egy adott helyre (vagy portra) alapértelmezettnek minősül.. 

Összefüggő: Port továbbítás és port indítása - Melyek a különbségek?

A portátirányítás azonban problematikus a torrent számára, mivel megkerüli a VPN-szolgáltatás által használt tűzfalat. Ez megkönnyíti az igazi identitás felfedezését a hálózaton. Tehát, bár gyorsabban haladhat, a port-továbbítás szintén csökkenti a biztonságot. Ugyanakkor a VPN tűzfalak többnyire megzavarják a hálózat vetését (megosztását), ahelyett, hogy hálózatról pihennék (letöltenék)..

Ennek ellenére egyes torrenthálózatok sebességcsökkentéssel büntetik Önt, ha a vetőmag letöltése közben sem vettek vetést. A használni kívánt torrenthálózattól függően szükséges lehet a VPN-szolgáltatás használata port-továbbítással, hogy elkerülhető legyen a letöltési sebesség csökkentése. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 74

Adblock
detector