A legjobb VPN a vállalkozások számára 2020-ban, és néhányat el kell kerülni

legjobb vpn vállalkozások számára


A vállalkozások egyre inkább támaszkodnak az internetre az ügyfelek generálására, a közösségi média profiljainak fenntartására és az alkalmazottak támogatására, például a versenytársak intelligenciája és a gyors adatátvitel érdekében. De nem minden vállalat engedheti meg magának a kifinomult hálózatbiztonságot és dedikált csapatokat a hackelési kísérletek elpusztításához. Az üzleti VPN jelentős mértékben megfékezheti ezeket az aggályokat.

A Virtuális magánhálózat rövidítése: a VPN titkosítja és biztosítja az eszközön áthaladó összes internetes forgalmat egy közvetítő szerveren keresztül történő továbbítás útján. Ez azt jelenti, hogy a rosszindulatú hackerek nagyon nehéz bizalmas adatokké válni. Mivel a Microsoft az üzleti adatok megsértésének átlagos költségét 3,8 millió dollárnak találta, a biztonság nagy ügy.

Akár vállalkozásról, akár egy kisvállalkozásról van szó, a VPN-k segítenek a vállalatoknak megóvni magukat a számítógépes bűnözéstől, miközben számolnak más felhasználási esetekről is, például a nyilvános wifi-hez való hozzáférésről. Erről bővebben a cikk későbbi részében.

Rengeteg részletbe kerülünk az alábbiakban szereplő szolgáltatókkal kapcsolatban, de ha csak gyors pillantásra van ideje, itt van a legjobb VPN-k listája a vállalkozások számára:

 1. 81. kerület Az üzleti élet első számú választása. A kiszolgálók képesek gyors és stabil kapcsolatokra, amelyek bármilyen hálózati forgalmat képesek kezelni. Szigorú titkosítási szabványok az egész, és lehetővé teszi 5 egyidejűleg csatlakoztatott eszköz használatát. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. Windscribe Költségvetési üzleti lehetőség a legmagasabb szintű biztonsági funkciókkal, a könnyen használható alkalmazásokkal és a központi számlázási opcióval. Jó dokumentáció, de nem támogatja a nap 24 óráját.
 3. NordVPN A népszerű olcsó szolgáltató üzleti terveket is szállít. Több ezer megbízható szerver működik a világ minden tájáról.
 4. CyberGhost Nagy értékű szolgáltatás biztonságos alkalmazásokkal, amelyeket könnyű telepíteni és elindítani. Néhány a leggyorsabb szervernek, amelyet teszteltünk.
 5. IPVanish Gyors kiszolgálók biztonságos és megbízható kapcsolatokkal. Felhasználóbarát alkalmazások. Inkább 24 órás támogatást szeretne.
 6. ExpressVPN Kiterjedt gyors kiszolgálók hálózata. Kiváló minőségű titkosítás, és még Kínában és az Egyesült Arab Emírségekben is remekül működik. Nem a legolcsóbb lehetőség ebben a listában.

A legjobb VPN vállalkozások számára

Noha számos szolgáltató közül lehet választani, nem minden VPN-szolgáltatás összehasonlítható. A vállalkozások számára a legjobb VPN-re vonatkozó legjobb választásainkat a következő tényezők alapján rangsoroljuk:

 1. Sebesség és stabilitás
 2. Erős titkosítási protokollok
 3. Az egyidejű csatlakozások száma
 4. Alkalmazások Android, iOS, Windows és MacOS számára

Íme a legjobb választás az üzleti VPN számára:

1. 81. kerület

SaferVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.safervpn.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

81. kerület jelentése SaferVPN a üzleti felajánlás. Több mint 400 szervert működtetnek 30 országban. Ez nem rossz, de fontos figyelembe venni, hogy Latin-Amerikában nincs helye, Afrikában és a Közel-Keleten csak egy maroknyi. Európában és Észak-Amerikában található a szerveropciók nagy része - ideértve az USA-ban és az Egyesült Királyságban található „streaming” szervereket is, amelyek gyorsabb sebességet biztosítanak.

Ha kíváncsi, hogy a SaferVPN miért helyezte el a listát mint a legjobb VPN az üzleti életben, azért van, mert rendelkezik egy speciális üzleti VPN-termékkel, az úgynevezett „Advanced Cloud VPN-vel”. Ez olyan funkciókat kínál, mint statikus IP-címek, magánszerverek és a csapattagok kezelése. Amikor feliratkozik, észre fogja venni egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát - ez lehetővé teszi a vezetők számára, hogy teszteljék a szolgáltatást, és megnézhessék, megfelel-e az üzleti követelményeknek. Az árak havonta 10 USD / csapattag, kedvezmények állnak rendelkezésre a vállalati ügyfelek számára.

Kicsit hátrányos az a tény, hogy ez a VPN-szolgáltatás részletes metaadat-naplókat rögzít, például a VPN-kiszolgálóhoz csatlakozó felhasználók IP-címét, a csatlakozás és a leválasztás időpontját, valamint az átvitt adatok összmennyiségét.

Nincs semmi baj a biztonságosabb VPN titkosítási szabványok választásával. A szolgáltató telepíti az OpenVPN-t 256-bites AES-titkosítással, 2 048-bites RSA-kulcsokkal, tökéletes továbbítási titoktartás nélkül, és SHA256-hitelesítéssel. Ezeket a legfelső szintűnek tekintik, így az adatoknak biztonságosnak kell maradniuk.

A prémium tervek öt egyidejű kapcsolatot tesznek lehetővé. Nagyon biztosak vagyunk abban, hogy a vállalkozásoknak szánt termék nagyobb választékkal rendelkezik, de a vállalat nem határozza meg, hány pontosan.

Alkalmazások érhetők el mind iOS, mind Android számára, valamint asztali szoftverek Windows és MacOS számára.

Előnyök:

 • Több mint 700 szervert működtet 34 országban
 • Az izraeli székhelyű szolgáltató az Egyesült Államok adatmegőrzési törvényein kívül működik
 • Élő órában élő támogatást kaphat
 • Az átlag feletti streaming és letöltési sebesség
 • Nincsenek naplók vagy azonosító adatok
 • Alkalmazások az összes főbb platformhoz

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb lehetőség ebben a listában

Legjobb üzleti VPN: A 81-es kerület az első választásunk. Az „Advanced Cloud VPN” egy speciális, üzleti használatra készített szolgáltatás. Rendkívül testreszabható gyors kiszolgálók nagy hálózata. A legtöbb üzleti célra alkalmas, és 5 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a SaferVPN teljes áttekintését. Tekintse meg az összes SaferVPN üzleti tervet.

SaferVPN CouponTakarítson meg 80% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

2. Szélírás

Windscribe

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.windscribe.com

Pénzvisszafizetési garancia: 3 NAP

Windscribe kifejezetten csapatoknak és vállalkozásoknak szóló, kínált kínálatával rendelkezik ScribeForce. Ez egy olcsó szolgáltatás, ideális az üzleti vállalkozók számára költségvetéssel. A terv megadja a Windscribe Pro terv összes tulajdonságát, amely több mint 600 szerverhez való hozzáférést tartalmaz több mint 50 országban. Központi számlázást kap, és egy panelt kaphat a teljes csapat konfigurálásához és kezeléséhez.

A Windscribe gyors sebességet és kiváló biztonságot kínál. 256 bites titkosítást használ, tökéletes előremeneti titoktartással, kill kapcsolóval, valamint DNS, IPv6 és WebRTC szivárgásvédelemmel. Egy új szolgáltatás blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat minden eszközön. A szolgáltatás nem naplózza az Önt azonosító információt.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Jelenleg korlátlan számú eszköz csatlakoztatható minden tervhez.

Előnyök:

 • Az alkalmazásnak van egy natív tűzfala, amely blokkolja az összes nem VPN-forgalmat az adatszivárgások elkerülése érdekében
 • Olcsó költségvetési lehetőség a vállalkozások számára
 • Blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat az összes eszközön
 • Kínában működik
 • Gyors szerversebesség és megbízható kapcsolatok

Hátrányok:

 • A valódi élő csevegés nem fog csalódni néhány felhasználót

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VÁLLALAT VPN: A Windscribe jó sebességgel működik. Szilárd üzleti használatra. Nincsenek naplók, és alagútkezelési technikákat használ a jó biztonság és adatvédelem érdekében. Hiányzik a valódi 24/7-es támogatás. 3 napos pénz-visszafizetési garancia.

Nézze meg a Windscribe teljes áttekintését.

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Csillagos hírnevét élvezi a VPN-üzletágban, mivel már egy évtizede fennáll, és jól megtervezett terméket kínál.

Több mint 5100 szerver közül választhat 60 országban. Európa és Észak-Amerika foglalja el a legnagyobb darabot, de van néhány lehetőség Afrikában, Ázsiában és egy pár Latin-Amerikában is.

A cég olyan kiszolgálókat kínál, amelyek optimalizáltak például az anti-DDoS, a dupla VPN és a dedikált IP számára - garantálva az erős titkosítást, a szigorú adatvédelmet és a gyors adatátvitelt..

A NordVPN speciális üzleti termékkel is rendelkezik. Ide tartoznak például a dedikált vállalati VPN-kiszolgálók, a személyes fiókkezelő és a 24 órás ügyfélszolgálat. A prémium előfizetések hat egyidejű kapcsolatot tesznek lehetővé, de a vállalati tervnél ez az arány valószínűleg magasabb.

A SaferVPN-től eltérően a Nord semmilyen metaadatot nem tart meg. Ezért nincs adat a felhasználói munkamenetekről, a forgalomról vagy az időbélyegzőkről. Korábban már volt néhány hivatalos adatátadási kérelem, de a vállalati szerverekben nem volt olyan, amely eleget tudna tenni a kérésnek.

A NordVPN alapértelmezés szerint a 256 bites AES protokollon keresztül titkosítja az internetes forgalmat, és 2 048 bites SSL kulcsokat használ. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van. Támogatás van a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára.

Előnyök:

 • Gyors és megbízható csatlakozások
 • Katonai minőségű 256 bites titkosítás a nagy adatvédelem érdekében
 • Szigorú bejelentkezési házirend, amely ideális a magánélettudatos felhasználók számára
 • Korlátlan sávszélesség és nincs adatkorlát
 • Alkalmazások Windows, MacOS, iOS, Linux és Android számára

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás igénybe veheti néhány szokást

NAGYON KÖLTSÉGŰ VPN: A NordVPN nagyszerű értéket kínál. Valamennyi kategóriában valódi versenyző, erős biztonsági funkciókkal rendelkezik és lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű használatát egy fiókból. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A székhelyű Romániában nincs külön VPN-lehetőség CyberGhost. De ez teszi a legjobb VPN-t az üzleti listához, megfizethetőségének és a fizetett számlák egyidejű kapcsolatai miatt.

Ez a szolgáltató frenetikus ütemben bővít új szervereket. Jelenleg körülbelül 3800 szerver működik 60 országban, de azt várjuk, hogy ez középtávon is tovább megy. A vállalkozások számára további előnye, hogy belső politikájával nem tárol semmilyen adatnaplót, így a kommunikáció tartalmának rejtettnek kell maradnia, még a vállalat rendszergazdáitól sem. Vannak alkalmazások mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali támogatás a Windows és a MacOS számára. Az egyetlen számla öt egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Ez a VPN szolgáltatás alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Van még egy Internet kill kapcsoló is, amely azt jelenti, hogy a webes forgalom megszakad, ha a kapcsolat váratlanul csökken.

Hét eszköz csatlakozhat egyszerre egy fiókhoz.

Előnyök:

 • Néhány a leggyorsabb szervernek, amelyet teszteltünk
 • Kill kapcsoló bekapcsolása az összes alkalmazáson, és nem marad napló
 • Költségvetési szolgáltató, amely nem veszélyezteti a biztonságot és az adatvédelmet
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük
 • Nem blokkolja az összes főbb streaming webhely blokkolását

ALKALMAZOTTOK VÁLASZTÁSA: A CyberGhost könnyen kezelhető. Nagy adatvédelem nulla naplóval és a DNS szivárgásvédelemmel. Feloldja a népszerű streaming platformokat és a korlátozott szolgáltatásokat. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Itt található a CyberGhost teljes áttekintése.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

5. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish folytatja a nulla naplózás politikájának irányát. Egyesíti ezt a merev titkosítási protokollokkal és a gyorssebességre összpontosítva, hogy az egész termék robusztus legyen.

Jelenleg több mint 1300 szerver működik szerte a világon, minden kontinensen megfelelő választással. A titkosítási szabványok hasonlóan lenyűgözőek. Az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előremeneti titoktartással. Minden ügyfélnél rendelkezésre áll egy Internet kill kapcsoló.

Vannak alkalmazások az iOS és az Android számára, valamint az asztali programok a Windows és a MacOS számára. Az egyik fiók öt egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Előnyök:

 • Lenyűgöző sebesség és megbízható csatlakozások
 • Meglehetősen alapos tudásbázist lehet keresni a vállalat weboldalán
 • A DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, a forgalmi zavarok és a megszakító kapcsoló mind beépítve vannak

Hátrányok:

 • Nézze meg másutt, ha alkalmazást kell használnia Kínában
 • Nem kínál böngészőbővítményeket

Gyors és megbízható: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. A túlterhelt hálózat jó sebességet ér el. Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Megteheti az élő ügyfélszolgálatot. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

6. ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN több mint 1500 szerverhellyel rendelkezik 94 országban, ami azt jelenti, hogy ez egy nagyon jó választás azoknak a munkavállalóknak, akiknek esetleg gyakran utazniuk vagy távolról kell dolgozniuk. A legnagyobb választék Európában, Észak-Amerikában és Ázsiai-csendes-óceáni térségben, kisebb számban Afrikában és a Közel-Keleten.

A VPN szolgáltatás a felhasználók körében egyértelmű kedvenc, mivel gyors sebességeket kínál, katonai titkosítással együtt. A magánélettudatos felhasználók örömmel veszik figyelembe, hogy az ExpressVPN nem tárol semmilyen forgalmi naplót. Az egyetlen apró metaadatmegőrzés a kapcsolat dátumára (nem idejére), a szerver helyének megválasztására és a felhasznált teljes sávszélességre vonatkozik.

Segít abban, hogy az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigeteken helyezkedik el, ezért nem kell betartania semmiféle kötelező adatmegőrzési törvényt. Ez azt jelenti, hogy a nyugati kormányzati ügynökségek hatáskörébe sem tartozik.

A titkosítási szabványok szigorúak. A szolgáltató 256 bites AES-CBC-t használ alapértelmezett titkosítási protokolljaként, valamint a HMAC hitelesítést és a tökéletes továbbítási titkot. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet a vállalat „hálózati zárnak” nevez.

Nem nagyon nagylelkű, ha az egyidejű csatlakozásról van szó, legfeljebb három eszköz megengedett egyetlen tervben.

Alkalmazások érhetők el mind iOS, mind Android számára, valamint asztali szoftverek Windows, MacOS és Linux rendszerekhez.

Előnyök:

 • Nagy sebesség a letöltéshez és a video streaminghez
 • Szilárd magánélet és biztonság
 • Nagy lehetőségek a földrajzilag zárolt tartalom feloldásához

Hátrányok:

 • Csak 3 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé
 • Kissé drágább, mint néhány más lehetőségnél
 • Az energiafelhasználók számára a speciális opciók korlátozottak lehetnek

NAGYKÖZI KÖRNYEZET: Az ExpressVPN rendelkezik a sajátjával. Gyors és megbízható választás, amely magabiztosan feloldja a legszűkített webhelyeket. Nagyszerű adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Azon kevés Kínában és az Egyesült Arab Emírségekben működő VPN-k egyike. Ha több mint 3 egyidejű kapcsolatra van szüksége, keresse fel magasabbra a listát. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található az ExpressVPN részletes bemutatása.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

Használnom kellene egy ingyenes üzleti VPN-t?

Az ingyenes VPN-szolgáltatás vonzó lehetőségnek tűnik azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a költségek csökkentését és a szükségtelen általános költségek elkerülését célozzák. De figyelmeztetnünk kell, hogy ez a folyamat jelentős kockázatot jelent.

Az ingyenes VPN-knek nem lesznek világszerte elterjedt nagy kiszolgálói hálózata, szigorú titkosítási szabványai vagy gyors kapcsolatai, amelyek fizetett opciókhoz vezetnek. A gyenge titkosítás azt jelenti, hogy vállalkozása hajlamos a hackelési kísérletre és az adatvesztés valós veszélyére. A lassú sebesség hosszabb várakozási időket eredményez a fájlátvitelhez vagy a távoli vállalati kiszolgálókhoz történő kapcsolódáshoz.

Egyes esetekben az ingyenes VPN-szolgáltatások erõteljesen beillesztették a követõ cookie-kat, bányásztak a felhasználói adatokat, és profit céljából eladták azokat a hirdetõk számára. Biztosak vagyunk abban, hogy nem akarja, hogy ez megtörténjen az alkalmazottainkkal, ezért úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeke, hogy kihagyja őket.

Néhány VPN, amelyet el kell kerülni

Ha üzleti VPN-t választ, akkor azt szeretné gondolni, hogy a szolgáltató mindent megtesz az adatok védelme és a vállalat védelme érdekében a külső veszélyekkel szemben. A VPN szolgáltatók erkölcsi felelősséggel tartoznak az alku oldala teljesítéséhez. De nem minden vállalat kedveli ezt az elvet - úgy gondoljuk, hogy tartózkodnia kell azok használatától.

1. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola, amely ingyenes peer-to-peer VPN kiterjesztést üzemeltetett a Chrome-nak, egyszer csaknem 50 millió felhasználói bázissal rendelkezik. Sajnos a hatalmas botnet-hadseregben gyalogként telepítette a gépeket, amelyekre telepítették.

A Hola-felhasználók egyéni sávszélességének egy részét felhasználták olyan dolgokra, mint például az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadások, a kalóz tartalom népszerűsítése és a pornográfia terjesztése. És ez bármilyen felhasználói hozzájárulás nélkül lehetséges.

2. Hotspot pajzs

Júliusban a Hotspot Shield VPN-szolgáltatót olyan etikátlan magatartással vádolták, mint például a felhasználói adatok bányászása és harmadik fél hirdetőknek történő eladása..

Ugyanebben a panaszban hozzáfűzték, hogy a Hotspot Shield eltérítette is a legitim HTTP-kérelmeket azáltal, hogy az e-kereskedelem forgalmát átirányította a partnerdoménekre, ahol a társaság nyereséget keresett, ha eladás történt..

Fontos megjegyezni, hogy ezek jelenleg csak állítások, amelyeket a bíróság még nem bizonyított. Úgy gondoljuk azonban, hogy tartózkodnia kell a Hotspot Shield használatától mindaddig, amíg a vállalat nem tudja bizonyítani ártatlanságát.

3. PureVPN

A médiajelentések szerint a jól ismert fizetett VPN-szolgáltató, a PureVPN együttműködött az FBI-vel annak érdekében, hogy azonosítsák Massachusettsben lakóhellyel rendelkező Ryan Linet, akit állítólag egy névtelen 24 éves nő követ..

Ryan állítólag a PureVPN-t használta a pálya lefedésére, miközben megpróbálta zsarolni a nőt. Az FBI panasz benyújtását követően kötélbe ment a PureVPN-be.

A PureVPN a maga részéről ragaszkodik ahhoz, hogy nem rögzítette a Ryan kommunikációjának tartalmát, miközben a szerverhez kapcsolódott, de a vállalat ezt az epizódot megelőzően nem „naplózott” politikával büszkélkedhet..

Milyen tényezőket kell figyelembe vennie, mielőtt üzleti VPN-t választana?

Az internet segített lebontani a kommunikáció akadályait, közelebb hozta az embereket és demokratizálta az információkhoz való hozzáférést. A vállalkozások már nem korlátozódnak a városukban rendelkezésre álló tehetségekre - ők a munkavállalók számára a világot megkísérelik, és távoli dolgozókat használhatnak.

Az ilyen tendenciák most már megragadnak. Jelenleg a becslések szerint a globális munkaerő kb. 2,8% -a otthon dolgozik. Ez a szám 2005-hez képest 105% -os növekedést jelent.

A távoli munkavállalókat felvevő vállalkozások számára elengedhetetlen az adatok védelme és titkosítása. Ez távol tartja minden olyan rosszindulatú entitástól, amely esetleg megpróbál szimatolni. A VPN jelentős mértékben enyhíti ezeket a kockázatokat..

Ugyanakkor az alkalmazottak utaznak helyszíni találkozókra, értékesítési látogatásokra és egyéb üzleti igényekre. Lehet, hogy csatlakoznak a nyilvános wifi-hez a kávézókban, bevásárlóközpontokban, szállodákban vagy kávézókban. Az ilyen hálózatok nem tekinthetők hihetetlenül biztonságosnak. Emberek százai csatlakoznak egy adott időben, ez biztonsági veszélyt jelent.

Olvassa el a nyilvános wifi-hálózatok biztonságos és navigációs navigációs útmutatóját.

Egy másik figyelembe veendő tényező a kiberbűnözés - különösen a vállalati kémkedés - növekvő veszélye. Ennek leggyakoribb módja az e-mail és hitelkártya-lopás, a hackerek pedig a lánc leggyengébb láncai felé törekednek. Elsősorban azok a munkavállalók, akik személyes telefonjaikat üzleti feladatokhoz használják, valamint a hálózathoz csatlakoztatott egyéb nem biztonságos eszközöket.

Az Alcatel-Lucent Motive Security Labs szerint 2014-ben világszerte több mint 16 millió mobilkészüléket fertőzött meg malware. A vállalatok több mint 400 milliárd dollárt veszítettek a kiberbűnözés miatt ugyanabban az évben. A rutin módszer a hackerek számára, hogy okostelefonokat próbálnak megcélozni, mint a rendszerbe való belépés módját. Innentől megtörhetik a tűzfalakat és szolgáltatásmegtagadási támadásokat hajthatnak végre az adatok ellopása érdekében.

Nem csak a nagyvállalatok kerülnek támadás alá, és a kisvállalkozások is érzik ezt a hatást. A Malwarebytes ransomware jelentés kiderítette, hogy a ransomware támadások által sújtott kisvállalkozások 22% -ának valójában azonnal meg kell szüntetnie a működését.

Ilyen esetben ésszerű értelme havonta néhány dollárt köhögni vállalkozásának biztosítása érdekében. Mindaddig, amíg alkalmazottai VPN-alkalmazásokat telepítettek a laptopjukra és a telefonjaikra, könnyebben aludhat éjjel.

Dmitrij Ilyinov „üzlete”, a CC BY 2.0 alapján engedéllyel rendelkezik

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 45