A legjobb VPN az Eurosport számára 2020-ban, így bárhol megnézheti

Nézze meg az Eurosportot külföldön

Az Eurosport egy európai televíziós csatorna online streaming szolgáltatással. A webhelyén videókat és élő közvetítési tartalmakat nézhet meg. Az élő tartalom azonban csak az Eurosport Player szolgáltatáson keresztül érhető el, amely egy fizetett előfizetési szolgáltatás, amely csak Európán belül érhető el. Megpróbálom elérni innen Európán kívül hibaüzenet jelenik meg: „Sajnáljuk, az Eurosport Player nem érhető el ebben az országban.” Ha Európán kívül szeretné megnézni ezt a tartalmat, akkor az a legjobb, ha virtuális magánhálózat (VPN) használata.

A VPN elrejtheti a tartózkodási helyét úgy, hogy úgy tűnik, hogy valahol máshol vagy. A VPN úgy működik, hogy titkosítja az összes internetes forgalmat, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül alagútba hozza azt az Ön által választott helyen. Tehát egy európai szerver kiválasztásával megnézheti az Eurosport Player alkalmazását az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és a világ bármely más részén. Vegye figyelembe, hogy továbbra is előfizetésre van szükség, amelyet hozzá kell rendelni egy európai számlázási címhez.

Most, bár sok VPN-szolgáltató segíthet az Eurosport elérésében, nem mindegyik kínál összehasonlítható szolgáltatásokat. Egyesek jobban oldják meg a streaming platformokat, mint mások, és nagyobb sebességet, biztonságot és ügyfélszolgálatot kínálhatnak, mint a versenytársak.

Rengeteg részletbe kerülünk az alábbiakban szereplő VPN-ekkel kapcsolatban, de ha kevés az ideje, itt található az Eurosport Player legfontosabb VPN-jeinek összefoglaló listája:

 1. ExpressVPN A mi első választásunk az Eurosport számára. Nagyon gyors kiszolgálók az Egyesült Királyságban és Európában kiválóan alkalmasak a magas színvonalú streaminghez szinte bárhonnan. Az alkalmazások könnyen kezelhetők és biztonságosak. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési választás, könnyen használható alkalmazásokkal és nagyszerű streaming-sebességgel.
 3. NordVPN Jó ár-érték arányú szolgáltató, több száz szerverrel a megfelelő helyen, az Eurosport jó minőségű streamingjéhez.
 4. IPVanish Jó sebesség. Népszerű az égetők és a Kodi felhasználók között a távoli barátságos alkalmazások számára.
 5. PrivateVPN Egyre népszerűbb szolgáltatás gyors sebességgel. Jó az Eurosport streaming-hez és így tovább.

A legjobb VPN az Eurosport számára

A köztük történő döntés elősegítése érdekében összeállítottuk az Eurosport legjobb VPN-jeinek listáját, az alábbi kritériumok alapján:

 • Több szerverrel rendelkezik az Egyesült Királyságban és más európai országokban
 • Képes felszabadítani a népszerű sport- és streaming webhelyek blokkolását
 • Gyors és megbízható kapcsolatot kínál
 • Erős titkosítást használ
 • Nem naplózási politikát tart fenn
 • Azonnali és tájékozott ügyfélszolgálatot nyújt

Itt található a legjobb VPN-k listája az Eurosport számára:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárAz euroblokk blokkolásaTesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a nagy kiszolgálóhálózat, több mint 3000 szerver 94 országot takar, köztük sokan Európában. Az Eurosport elérése mellett más sportcsatornákat is megtekinthet, például az ESPN, a BT Sport és a BEIN SPORTS csatornákat. Ezenkívül a nem sporttal kapcsolatos tartalmak feloldásához is fel kell oldani a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és még sok más oldalt..

Az összes ExpressVPN szerver a sebességre optimalizálva, ideálissá téve őket a tartalom streamingjére és letöltésére. Ha bármikor nehezen talál olyan kiszolgálót, amely elérheti a megtekinteni kívánt csatornát, egyszerűen ping-veheti az ügyfélszolgálat segítségét. Képesnek kell lenni arra, hogy a megfelelő szerverre irányítsák Önt, és azonnal megfigyelhessék.

Az ExpressVPN segítségével mindig biztos lehet abban, hogy online tevékenysége biztonságos és magántulajdonban van. 256 bites AES titkosítást használ, a tökéletes előre titkosítás mellett. A kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem be vannak építve az alkalmazásokba, így nincs esélye arra, hogy adatai elhagyják a titkosított alagutat. A nem naplózási politika azt jelenti, hogy az ExpressVPN nem figyeli az Ön tevékenységét, és nem rögzíti az Ön IP-címét.

A tervek akár három egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesznek. Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, iOS és Android rendszerekhez. A VPN konfigurálható néhány útválasztón.

Előnyök:

 • Több mint 40 brit és európai helyszínen működik szerverekkel, az Eurosport feloldásának kérdése nincs
 • Elég gyors ahhoz, hogy HD videókat lejátszhasson pufferolás nélkül
 • Az alapértelmezett titkosítási, biztonsági és adatvédelmi funkciók
 • Jól megtervezett mobil és asztali alkalmazások
 • A támogató személyzet segítőkész, jól tudható és éjjel-nappal működik

Hátrányok:

 • Nem olcsó, használjon kupont kedvezményekhez

AZ EUROSPORT legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Rendkívül gyors és megbízható választás az Eurosport meccsek nézéséhez. Feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást is, beleértve a Netflix, az Amazon Prime, a BBC iPlayer, a Sky Go és még sok más. A legjobb osztály és a magánélet 256 bites AES titkosításával, ne tároljon böngészőnaplókat, megszakítsa a kapcsolót és szivárgás elleni védelmet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja az EurosportTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

90 országban közel 5800 szerver növekvő hálózatával, CyberGhost arra összpontosít, hogy felhasználóinak hozzáférést biztosítson a streaming szolgáltatások teljes skálájához. Val vel több száz európai szerver, nem kell gondot okoznia az Eurosport és más, földrajzilag korlátozott sporttartalmak streamingjéről. A Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és más tartalmakat is megnézheti.

A CyberGhost ideális utazáshoz, különösen a biztonság szempontjából. Automatikus wifi védelmet biztosít az ismerős hálózatokon, így nem kell mindenképpen foglalkoznia a beállításokkal, amikor csatlakozik a szállodához vagy más wifi hálózathoz. Emellett a CyberGhost más erős biztonsági funkciókkal is rendelkezik. Használja 256 bites titkosítás SHA256 hitelesítéssel és a tökéletes titoktartás. Ezt egy kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem támogatja. Nem tart forgalomnaplókat és minimális kapcsolódási naplókat, de semmit sem köthet az egyes felhasználókhoz.

A VPN asztali kliensek elérhetőek Windows, MacOS és Linux rendszerekhez. A mobilalkalmazások letölthetők iOS és Android rendszerre. A CyberGhost konfigurálható bizonyos útválasztókkal. Egy adott időpontban legfeljebb hét eszközt csatlakoztathat.

Előnyök:

 • Több mint 2500 szervert működtet Európában és az Egyesült Királyságban, egyszerűen feloldja az Eurosport feloldását
 • Teszteink átlagon felüli HD streaming sebességeket fedeztek fel
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek
 • Románi székhelyű olcsó szolgáltató, erős adatvédelmi hitelesítő adatokkal

Hátrányok:

 • Kínában nem működik

Legjobb költségvetési lehetőség: A CyberGhost könnyen kezelhető. Megfizethető, szilárd előadóművész. Jó az Eurosport és a legtöbb más streaming webhely feloldásához. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a CyberGhost részletes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja az EurosportTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Egy másik kiemelkedő szolgáltató, amely ideális streaming szolgáltatást nyújt NordVPN. Nagyon nagy sebességgel rendelkezik, és egy nagyon lenyűgöző szerverhálózattal rendelkezik, amely több mint 60 országban több mint 5200, többek között 60 országban több mint 2400 szerver az Egyesült Királyságban és Európában. Ezek közül sokat speciális célokra optimalizáltak, mint például a P2P, a dupla VPN és az anti-DDoS. Hozzáférhet az Eurosporthoz, valamint más sport-streaming webhelyekhez, és megnézheti a népszerű webhelyek, például a Hulu, a Netflix, a BBC iPlayer, a HBO és az Amazon Prime Video tartalmait..

A NordVPN 256 bites AES titkosítással, tökéletes előremeneti titoktartással, DNS szivárgásvédelemmel és beépített kill kapcsolóval rendelkezik a biztonsági és adatvédelmi fronton. A szigorú bejelentkezési politika biztosítja, hogy az online tevékenységeivel kapcsolatban semmilyen személyesen azonosítható információt vagy adatot ne lehessen követni vagy tárolni.

Alkalmazások érhetők el a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára, és a VPN manuálisan konfigurálható Linux és néhány útválasztóval. A NordVPN lehetővé teszi, hogy akár hat eszközt egyidejűleg csatlakoztasson egy alaptervhez, amely megegyezik az iparági szabványokkal.

Előnyök:

 • Több mint 2400 szervert működtet Európában és az Egyesült Királyságban, nagyszerű az Eurosport feloldásához
 • A kiszolgálók optimalizálva vannak a HD streaminghez
 • Könnyen használható alkalmazások a legtöbb platformon
 • Egész éjjel-nappal élő chat-támogatást és jegy-benyújtási rendszert kínál
 • Szigorú bejelentkezési házirend, amely ideális a magánélettudatos felhasználók számára

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás igénybe veheti néhány szokást

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN jó választás. Nagy értékű opció, amely feloldhatja az Eurosport mérkőzéseit. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Jó a magánélet és a biztonság szempontjából. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN részletes beszámolóját.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja az EurosportTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish A tisztességes szerverhálózat több mint 1300 szerverrel rendelkezik, több mint 75 globális helyszínen. Ban ben Európában több mint 450 szerverrel rendelkezik, tehát az Eurosporthoz való hozzáférés egyáltalán nem jelent problémát. Más sportcsatornák is elérhetők, köztük az ESPN, a beIN SPORTS és a BT Sport. Az IPVanish különösen népszerű a Kodi felhasználók és az özönlenek között, és a leggyorsabb sebességgel rendelkezik, amit látunk.

Ez a szolgáltató biztonsági és adatvédelmi szempontból nem okoz csalódást. 256 bites AES titkosítást használ, amely az iparág aranystandardja és van „katonai fokozatú”. Ez együtt van a SHA512-rel a hitelesítéshez, valamint a tökéletes előremeneti titoktartáshoz. Beépített egy kikapcsoló kapcsoló, amely megszakítja az internet-kapcsolatot, ha a VPN leesik. Az IPVanish semmilyen naplót nem tart.

Letölthet alkalmazásokat Windows, MacOS, iOS és Android rendszerre, és akár öt eszközt csatlakoztathat egy alapcsomaggal. Az IPVanish manuálisan konfigurálható Linux és bizonyos útválasztókkal.

Előnyök:

 • Több mint 450 szervert működtet Európában és az Egyesült Királyságban
 • A sebesség nagyszerű a HD szerverek streamingjére a legtöbb szerveren
 • Különösen a Kodi eszközökkel vagy a Fire TV Stick-kel rendelkező távirányító felhasználók kedvelik
 • Nincsenek forgalmi vagy csatlakozási naplók

Hátrányok:

 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását
 • Az ügyfélszolgálat időnként kissé lassú lehet

Gyors és megbízható: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. A túlterhelt hálózat jó sebességet ér el. Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Nem fogja feloldani a Netflix feloldását, és megteheti az élő támogatást. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja az EurosportTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Bár sokkal kisebb hálózattal rendelkezik, mint sok versenytársa, PrivateVPN ragyogóan teljesíti a sebesség tesztelését, ezáltal ideális a streaminghez. Számos szerver Európában található, így az Eurosport feloldása szellő lesz. A PrivateVPN lehetővé teszi számos népszerű streaming webhely elérését, többek között a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer webhelyeket..

A biztonság szempontjából a PrivateVPN 128 bites CBC titkosítást használ a TAP-hoz és 256 bites AES-t a TUN-hoz az alapértelmezett OpenVPN protokollon. Mindkettőt nem repedhetőnek tekintik, bár a 256 bites erősebb. Kapsz kiegészítő védelem tökéletes előremeneti titoktartás, kill kapcsoló és DNS szivárgásvédelem formájában. A PrivateVPN egyáltalán nem tart naplókat, így biztos lehet benne, hogy adatai harmadik fél számára nem lesznek elérhetők.

Mint a NordVPN, a PrivateVPN előfizetésenként nagyvonalú hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Alkalmazások érhetők el Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez, Linux és router konfigurálással is.

Előnyök:

 • 55 európai és brit telephely kiszolgálóit működteti
 • Erős biztonsági és magánélet-védelmi szolgáltatások
 • Új és növekvő hálózat gyors kiszolgálókkal

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • Nincs 24 órás élő chat

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja az Eurosport programot. A biztonságos és magánképes böngészéshez és a torzításokhoz is jó. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t az Eurosport segítségével?

Annak eldöntésekor, hogy melyik VPN-t vegye igénybe, az ingyenes opciók nagyon csábítóak lehetnek. Az ingyenes VPN használata azonban egyszerűen nem biztosítja ugyanazt a tapasztalatot, amelyet a legmagasabb besorolású fizetett opcióval kapsz, mint például a fentiek közül..

Először is a dolgok gyakorlati oldala van. Noha egy ingyenes VPN feloldhatja az Eurosport blokkolását, valószínűleg nem működik sok más népszerű streaming webhellyel, mint például a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer. Lehet, hogy még inkább bosszantóvá kell tennie a dolgokat várjon egy rendelkezésre álló szervert, és tartson fenn lassú, megbízhatatlan kapcsolatokat.

Ezután problémái vannak a dolgok adatvédelmi oldalával kapcsolatban. Az ingyenes VPN-szolgáltatók ismertek arról, hogy valamilyen megkérdőjelezhető taktikát alkalmaznak annak érdekében, hogy vállalkozásuk felszínre kerüljön. Ezek tartalmazzák naplózza a felhasználói tevékenységeket, hirdetéseket fecskendez, és még rosszindulatú programokat is hordoz. Még egy hatalmas botnet-rendszerbe is belekapaszkodhat.

Hogyan nézhetek élő tartalmat az Eurosporton VPN segítségével

Az Eurosport nem korlátozza teljes tartalmát. Bárhonnan hozzáférhet az Eurosport webhelyhez, még VPN használata nélkül is, és némelyik videotartalmat bejelentkezés nélkül kell megnéznie..

Az engedélyezési jogok miatt a élő tartalom jelentése földrajzilag korlátozott. Az élő közvetítések megtekintéséhez az Eurosport Player alkalmazást kell használnia. Ha megpróbálja elérni a lejátszót, miközben csatlakozik egy nem európai szerverhez, akkor a következő hibát kapja: „Sajnáljuk, az Eurosport Player nem érhető el ebben az országban.”

Itt jön be a VPN.

A következőképpen nézheti meg az Eurosportot külföldön:

 1. Feliratkozás a választott VPN-szolgáltatóra. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Töltse le az eszközéhez megfelelő alkalmazást.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Csatlakozás a választott ország szerveréhez (válasszon egy országot, ahol az Eurosport működik).
 5. Jelentkezzen be Eurosport-fiókjába, és hozzáférést kell kapnia az élő közvetítésekhez az Eurosport Player segítségével.

Vegye figyelembe, hogy az Eurosport Player különböző verziói érhetők el Európa különböző régióiban, az Egyesült Királyság a legnépszerűbb.

Nem számít, ahonnan bejelentkezik, be kell írnia a hitelesítő adatokat.

Eurosport bejelentkezési oldal.

Ez azt jelenti, hogy te fizetett előfizetésre van szüksége. Az Egyesült Királyság lakosainak előfizetési lehetőségei havi vagy éves bérletek. Van azonban egy hétnapos ingyenes próbaverzió, amely ideális, ha csak azt szeretné megnézni, hogy egy vagy több esemény szorosan egymás után zajlik..

UK Eurosport árképzés.

Más országokban eltérő árak és tervek érhetők el, például Franciaországban, ahol az árak sokkal magasabbak (a jelenlegi GBP / EUR árfolyamokat használva), de az éves átutalásért fizetni lehet havi részletekben.

Franciaország Eurosport ára.

Az egyik probléma az, hogy fogsz regisztrálnia kell egy európai cím használatával. Ha nem európai címet próbál használni, akkor hibaüzenetet kap: „Probléma merült fel a megrendelés feldolgozásakor.”

Az Eurosport rendelési kísérlet sikertelen üzenete.

Ez nem lesz probléma azoknak az európai lakosoknak, akik egyszerűen csak külföldön néznek, de problémát jelent azok számára, akiknek nincs európai számlázási címe. Ennek egyik módja lehet egy virtuális hitelkártya használata, például az Entropay-tól.

Milyen tartalom érhető el az Eurosporton?

Az Eurosportnak joga van számos Európa legfontosabb sporteseményéhez, valamint Európán kívüli eseményekhez.

Sport elérhető az Eurosport oldalon.

Itt csak egy kis ízelítő annak, amit kínál:

 • Labdarúgás: Beleértve a Premier League-t, az Europa League-t és a Bundesliga-t
 • Rögbi: Beleértve a világkupát, a Premiership-t és a Six Nations versenyét
 • Tenisz: Minden nagyobb verseny
 • Téli sportok: Beleértve az NHL és a különféle sportok világbajnokságát
 • Kerékpározás: ideértve a világbajnokságot és a Tour de France-t
 • Motorsport: Beleértve az F1, a WRC és a MotoGP-t

Fő kép jóváírása: Aleksandr Osipov alatt engedélyezett CC BY 2.0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

Adblock
detector