A legjobb VPN-ek a Facebook feloldásához 2020-ban

A legjobb VPN a Facebook számára

Nehéz elképzelni az életet Facebook nélkül. Legtöbbünknek szeretet-gyűlölet kapcsolata van a mindenütt jelenlévő közösségi médiaalkalmazással, de elismerjük, hogy központi szerepet játszik az életünkben.

Sajnos sok iskola, főiskola és munkahely blokkolja a Facebook-ot annak érdekében, hogy korlátozza a sávszélesség-felhasználást, valamint annak biztosítása érdekében, hogy az emberek a legfontosabb feladatokra összpontosítsanak, és továbbra sem zavarják őket. Egyes országok, például Kína és Észak-Korea teljes mértékben betiltották a szolgáltatást. Mások, például Szaúd-Arábia, Dubaj, Abu-Dzabi és Katar korlátozzák a Facebook Messenger használatát annak megakadályozása érdekében, hogy a lakosok hozzáférjenek a hang- és videocsevegési szolgáltatásokhoz. Ennek egyetlen módja a VPN telepítése.

A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN elrejti a valódi helyét azáltal, hogy az eszközre és az eszközről érkező összes forgalmat titkosítja, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül alagútba hozza. A hálózati rendszergazdák nem tudják meghatározni az Ön böngészési tevékenységét. Ezért akkor is, ha be van jelentkezve a főiskolára vagy a munkahelyi wifi-re, a VPN használatával elősegítheti a Facebook feloldását.

Ez a cikk sok részletbe kerül az alább bemutatott szolgáltatókkal kapcsolatban, de ha csak gyors összefoglalásra van idő, akkor itt van a Facebook feloldásához a legjobb VPN-ek listája:

 1. ExpressVPN Az első választás a Facebook feloldásához. A több mint 90 országban levő gyors kiszolgálók hatalmas hálózatával ez a szolgáltató kiválóan korlátozza a földrajzilag korlátozott webhelyek és a cenzúrázott szolgáltatások feloldását. Erős adatvédelem és 30 napos pénz-visszafizetési garancia.
 2. CyberGhost Költségvetés-barát és könnyen használható alkalmazások, amelyek kiválóan alkalmasak a VPN első alkalommal történő beindítására. Néhány a leggyorsabb szervernek, amelyet teszteltünk.
 3. NordVPN Olyan veterán olcsó szolgáltató, amely nem veszélyezteti a sebességet vagy az adatvédelmet. Az egész világon több ezer szerver kiválóan képes felszabadítani a webhelyeket és a szolgáltatásokat.
 4. IPVanish Gyors és biztonságos szolgáltatás, amelyre támaszkodhat. Az alkalmazások jó adatvédelmi funkciókkal és távirányítóval barátságosak.
 5. VyprVPN Lenyűgöző feloldó képességek jó szerversebességgel és könnyen használható alkalmazásokkal, de az olcsóbb szolgáltatók magasabbak a listán.
 6. ZenMate Készítette ezt a listát, mivel feloldhatja a legtöbb korlátozott szolgáltatást, beleértve a Facebook-ot is, de a sebesség következetlen lehet.

A Facebook eléréséhez a következőket kell tennie:

 1. Válasszon egy VPN-t, amely a legmegfelelőbb az Ön számára
 2. Keresse meg a lehetőségeket, és válassza ki a tervet
 3. Töltse le a társalkalmazásokat
 4. Nyissa meg a VPN alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon ki egy szervert, lehetőleg a lakóhelyének országán kívül
 5. Miután a kapcsolat létrejött, nyissa meg a Facebook-ot, és használja a szokásos módon

A legjobb VPN-ek a Facebook számára

Összeállítottuk a legjobb VPN-k listáját, amelyek hibátlanul működnek a Facebook-lal. A következő tényezők alapján rangsorolják:

 • A szolgáltatás gyorsasága és stabilitása
 • Nagyszámú kiszolgálóhely található a világon
 • Erős titkosítási paraméterek, így a tartózkodási hely rejtett marad
 • Alkalmazások Android és iOS számára
 • Biztosítás az egyidejű csatlakozásokhoz
 • Egyszerű használat

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az adatvédelmi rajongók kedvence, mivel tökéletesen ötvözi a katonai titkosítási protokollokat egy gyors, hatékony termékkel. Tervezése egyszerű a szemén, és a szolgáltatás csillogás nélkül működik.

Erős kiszolgálók közül lehet választani - 94 országban több mint 1500 szerverrel lehet választani. Az alkalmazás tartalmaz egy „intelligens hely” opciót is, amely egy olyan kiszolgáló, amely az ExpressVPN szerint az Ön aktuális tartózkodási helye alapján a legmegfelelőbb.

A titkosítási szabványok kemények - a vállalat az OpenVPN-t 256 bites AES-sel használja alapértelmezésként. A 4 096 bites DHE-RSA kulcsokat SHA-512 kivonási algoritmus azonosítja. Laikus szavakkal: ezek szigorúak és célja az adatok biztonságának megőrzése.

A felhasználói adatok megőrzése minimális. Az egyetlen szálak nélküli adatnaplózás a kiszolgálók, amelyekhez az emberek kapcsolódnak, és a bejelentkezés dátumai. Az egyes IP-címeket nem rögzítik. A termékbe ágyazott „hálózati zár”, amely ideiglenesen blokkolja az internet-hozzáférést, ha a kapcsolat váratlanul leesik, ezáltal további biztonsági réteget adva.

Az egyetlen előfizetés hozzáférést biztosít egyidejűleg három eszközhöz - ezáltal praktikus lehetőségként oszthatja meg a teljes számlát a barátokkal. Rendelkezésre állnak Android és iOS alkalmazások, valamint asztali kliensek Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Fantasztikus sebesség a letöltéshez és a streaminghez
 • Átfogó biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Feloldja a geo-lock webhelyek és szolgáltatások széles skáláját
 • Több mint 3000 szerverből álló hálózatot működtet 94 országban
 • 24 órás élő chat-támogatás, a hét 7 napján

Hátrányok:

 • Csak 3 csatlakozást tesz lehetővé egyszerre

A FACEBOOK KISZERELÉSÉNEK LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás. A legjobb teljesítmény a korlátozott tartalom és webhelyek feloldásakor. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a nagy sebességű kapcsolatokra optimalizáltak. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Itt található az ExpressVPN áttekintése.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy rendkívüli VPN szolgáltatás, amely a lista egyik olcsóbb szolgáltatója, így vonzó lehet a gyors javítást igénylő felhasználók számára. A termék nem szerepel rengeteg lehetőséggel, de a sebesség és a titkosítás alapvető normái több mint megfelelő.

A cég Romániában van bejegyezve, és belső politikája szerint nem tárol felhasználói adatokat. A román törvények semmiféle kötelező adatmegőrzést sem írnak elő, tehát úgy tűnik, hogy a szolgáltatót az adatvédelmi oldal fedezi. De a közelmúltban történt egy kis vezetői átrendeződés - a CyberGhost-t néhány hónappal ezelőtt egy izraeli cég vásárolta meg -, ami megváltoztathatja a forgatókönyvet. Frissítjük ezt a cikket, ha észreveszünk valamit.

Egy viszonylag olcsó VPN-hez a CyberGhost szilárd titkosítási szabványokkal rendelkezik. 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, amely robusztusnak tekinthető. Több mint 5700 szerver működik 90 országban. A Facebook feloldása nem jelenthet kihívást.

Egyidejű hozzáférés hét eszközhöz egy tervben. A vállalat támogatja az Androidot és az iOS-t is, és ott van natív szoftver Windows, MacOS és Linux számára.

Előnyök:

 • 90 országban több mint 5700 szerverből álló hálózatot működtet
 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • Nincsenek naplók
 • Legfeljebb hét eszközt használhat egyszerre
 • Olcsó lehetőség kezdőbarát alkalmazásokkal

Hátrányok:

 • Kínában nem működik

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VÁLASZTÁS: A CyberGhost egyszerűen fel van állítva, és nincs gondja a Facebook feloldásáról. Nagy adatvédelem, nulla napló és a DNS szivárgás elleni védelem. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN veteránnak tekintik a VPN-üzletben, mert több mint egy évtizede fennáll. Ez egy ajánlott lehetőség azoknak az energiafelhasználóknak, akik egy sor testreszabható beállítást és szervert szeretnének, amelyek célja a böngészés minden egyes aspektusának javítása. De ezen harangokon és sípokon túl is a NordVPN gyorsaságot, stabilitást és egyszerű használatot kínál megfizethető csomagban.

Az NordVPN naplózhatatlan VPN szolgáltatásként osztályozható. A felhasználói adatokat egyszerűen nem tárolják. A házirend a múltban jól szolgálta - a hatóságok több adatkérést küldtek neki, de a belső szerverekben nem volt olyan, amely azonosítaná a felhasználókat.

Az összes internetes forgalmat 256 bites AES és 2 048 bites DH kulcsokkal titkosítjuk. A DNS szivárgás elleni védelem alapértelmezés szerint engedélyezve van. Az egyetlen előfizetés hat eszköz számára biztosít hozzáférést, amely a legmagasabb szintű fizetős VPN-csomagok között.

Széles listát kínál a kiszolgálók közül - összesen 5111 található 60 országban. Kiválaszthat egyet az alapján, amit szeretne tenni az interneten, például torrenting, anti-DDoS, video streaming vagy rendkívül biztonságos adatvédelem.

Rendelkezésre állnak Android és iOS alkalmazások, valamint asztali kliensek Windows és MacOS rendszerekhez. Felhasználói áttekintésünkben észrevettük, hogy az alkalmazások használata kissé nehézkes lehet, de a szolgáltatás nem fog összeomlás vagy hiba.

Előnyök:

 • Gyors és megbízható letöltési és streaming sebesség
 • Könnyen megkerülheti a fő geo-lock platformok korlátozásait
 • A nap 24 órájában elérhető élő csevegés elérhető
 • Szigorú bejelentkezési házirend, amely ideális a magánélettudatos felhasználók számára
 • Alkalmazások az összes főbb mobil és asztali platformhoz

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás igénybe veheti néhány szokást

ERŐS KÖRNYEZET: A NordVPN nagy értéket képvisel. Jó, mindenki számára elérhető költségvetés, amely jól működik a Facebook-lal, bárhol is van. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish jelöli az összes négyzetet, ha egy gyors VPN-ről van szó, amely nem kerül karba és lábba, és merev titkosítási szabványokkal van felszerelve. Csendesen és hatékonyan fogja elvégezni a feladatát, rövid és egyáltalán nem zavarva a Facebook hírcsatorna görgetése közben.

A vállalat egy példája egy teljesen logless VPN-nek. Ez azt jelenti, hogy szinte lehetetlen az ön tevékenységének visszakeresése, mert az IPVanish egyszerűen tartózkodik a felhasználói adatok tárolásától. Saját alkalmazottai nem fogják látni, mit csinál az interneten.

Hasonlóan az ExpressVPN-hez, ott is van egy Internet kill kapcsoló - azaz a webes forgalom soha nem csúszik vissza dekódolt állapotba, még akkor sem, ha a kapcsolat leesik.

A titkosítási szabványokat illetően az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előremeneti titoktartással. Ez utóbbi szolgáltatás azt jelenti, hogy még ha fiókját is veszélybe sodorják, az összes korábbi internetes munkamenet titkosítva és biztonságban marad.

Választhat 1300 szerver között, amelyek 75 helyszínen oszlanak meg világszerte.

Az IPVanish lehetővé teszi öt eszköz csatlakoztatását egyszerre, ami nagyon nagylelkű, és rendkívül kezelhető összegre bontja a felhasználónkénti költségeket. A készpénzre szoruló diákoknak el kell örülniük a Facebook feloldásához egy VPN-en keresztül.

Ezen kívül vannak alkalmazások mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás a Windows és a MacOS számára.

Számos felhasználó kitűnő opciónak találja a Kodi számára, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Előnyök:

 • Több mint 1300 szerverből álló hálózatot működtet 75 világszerte, 75 városban
 • Lenyűgöző 4K adatfolyamsebesség a tesztelés során
 • Az erős titkosítás biztonságosabbá teszi az alkalmazásokat
 • Jól működik a Kodi eszközökkel

Hátrányok:

 • Nem kínál kriptovaluta fizetési módot
 • 24/7 támogatást igényel, de a jegyek akár egy-két napot is igénybe vehetnek

Gyors és megbízható: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. A túlterhelt hálózat jó sebességet ér el. Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Megteheti az élő ügyfélszolgálatot. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN az egész világon lojális rajongók légiója van, mivel az üzleti élet leglenyűgözőbb titkosítási szabványai vannak. A szolgáltatás kiegészíti ezt a megközelítést 24 órás online ügyfélszolgálattal, ingyenes 3 napos próbaverzióval és nagy kiszolgálóhálózattal.

Van azonban egy kis naplózási politika. Pontosabban, a VyprVPN tárolja „a felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint az összes felhasznált bájt számát”.

De nem találkoztunk egyetlen adatszivárgás esetével sem a cég végétől. Ugyanakkor a VyprVPN azt állítja, hogy a kommunikáció tartalma, azaz a webhely felhasználói látogatása nem kerül rögzítésre.

A vállalat nagyon népszerű a kínai felhasználók körében, ahol könnyen felszabadítja a nagy tűzfalat. Fizikailag teljes adatközpontok birtoklása és kezelése - ellentétben más szolgáltatókkal, amelyek a bérbeadás és a kiszervezés kombinációját választják - segítve a forgalom irányítását és stabilizálását..

Az összes forgalom titkosítva van az OpenVPN protokoll, a 256 bites AES titkosítás, a 2.048 bites RSA kulcsok, a tökéletes előre titkosítás nélkül, és az SHA256 hitelesítés révén. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza.

Több mint 700 szerver van elterjedve az egész világon, és egy VyprVPN Pro-fiók előfizetésével akár három eszköz is csatlakozhat egyszerre.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali kliensek a Windows és a MacOS számára.

Előnyök:

 • A sebesség gyors és stabil
 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít
 • Nem tart azonosító naplókat

Hátrányok:

 • Egy kicsit drága
 • Más VPN-knek több lehetősége van a speciális konfigurációhoz

Könnyen használható alkalmazás: A VyprVPN felhasználóbarát. A sebesség meglepően jó volt a piac ezen végén. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

6. ZenMate

Zenmate

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.zenmate.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

ZenMate a legismertebb ingyenes VPN kiterjesztése a Chrome-hoz, de fizetős terméket is kínál, amelynek nagyobb kiszolgálói választéka és jobb titkosítási szabványok vannak.

Áttekintésünkben azt találtuk, hogy a szolgáltatás kissé vegyes. A böngészési sebesség és a video streaming megfelelő volt, ám aggasztóan sok DNS-szivárgás volt. Egyes felhasználók ezt zavarónak találhatják. Van egy kezdeti 14 napos ingyenes próbaverzió, így biztonságosan tesztelheti a szolgáltatást, és dönthet arról, hogy szeretne-e maradni rajta..

Ha feliratkozik egy prémium csomagra, észreveszi, hogy több mint 1000 szerver érhető el.

A titkosítási szabványok megfelelőek. A ZenMate 128 bites AES titkosítást használ 2048 bites RSA kulcsokkal és az SHA 256 hitelesítéssel együtt. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza. Arra is rendelkezik, hogy semmilyen felhasználói adatot nem tárol.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali kliensek a Windows és a MacOS számára.

Előnyök:

 • Erős biztonsági funkciók, ideértve az automatikus kill-switch funkciót is
 • Rengeteg megbízható, streamingre optimalizált szerver az Egyesült Államokban
 • Alkalmazások iOS és Android rendszerekre egyaránt

Hátrányok:

 • Nem a leggyorsabb szerverek a listán
 • Csak e-mail támogatás
 • Van néhány DNS-szivárgás a tesztelés során

Könnyű beállítás: A ZenMate telepítése egyszerű. Nagyszerű a Facebook számára, és a legtöbb régióban még a Netflix feloldását is feloldja. Nem a leggyorsabb választás ezen a listán. 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Olvassa el a ZenMate teljes áttekintését.

Ingyenes VPN-k, amelyek feloldhatják a Facebook feloldását

Több mint két milliárd felhasználó jelentkezik be a Facebookba legalább havonta egyszer. Ijesztő statisztikák eltekintve attól, hogy egyes felhasználók nem akarnak forszírozni egy fizetett VPN-t, főleg azért, mert nem pénzért fizetnek forgót saját maga a Facebook használatához.

De azt gondoljuk, hogy újra kellene fontolnia ezt a gondolatot. Az ingyenes VPN-k rendkívül rosszul vannak a fizetett lehetőségeknél. Ha megpróbálta feloldani a Facebook blokkolását munkahelyén vagy iskolájában, akkor olyan VPN-t kell használnia, amelynek robusztus titkosítása van, és nem ír elő olyan követelményeket, mint a sávszélesség csökkentése vagy az adatkorlátok. Az utolsó dolog, amire szükséged van a hálózati rendszergazdának, hogy kiderüljön, hogy korlátozott webhelyekre érkezik - ez a forgatókönyv sokkal realisztikusabb, amikor egy véletlenszerű ingyenes VPN-re jelentkezik, amelyet online talált..

Fontos emlékezni arra is, hogy az ingyenes VPN nem pontosan ingyenes. Pénzbe kerülnek azáltal, hogy terméké tessék - becsapják Önt hirdetésekkel, és bizonyos esetekben nyomkövető sütiket helyeznek a böngészőbe a böngészési adatok bányászatához, és eladják azokat harmadik fél webhelyein..

A Comparitech-nél úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeke, hogy távol maradjon a ingyenes VPN-től, amikor megpróbál hozzáférni a Facebook-hoz.

Néhány VPN, amelyet el kell kerülni

A VPN használatának egyik implicit tényezője annak biztosítása, hogy személyes adatait az egész oldalon védeni fogják. Végül is, ez egy fő oka annak, hogy a VPN-szolgáltatók elsősorban léteznek.

Sajnos nem minden VPN-társaság írja elő ezeket a szigorú szabványokat. A listánk által ajánlottak teljesítik a tesztet, de itt van néhány, ami nem valószínű:

1. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola, amely peer-to-peer VPN kiterjesztést épített a Chrome-ra, egykor 50 millió leviatán felhasználói bázissal rendelkezik. De úgy döntött, hogy visszavonja a jó munkát azáltal, hogy a felhasználókat egy hatalmas botnet-hadsereg lábkatonává alakítja. Ez azt jelentette, hogy a sávszélesség egy részét elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásokra használják fel, a szerzői jogok által védett tartalom népszerűsítésére és a pornográfiára.

Ez elfogadhatatlan.

2. Hotspot pajzs

A Hotspot Shield egy jól ismert név az ingyenes VPN-üzletben, mert jóval azelőtt volt, hogy a VPN-ek trendgé váltak. Úgy tűnik ugyanakkor, hogy bele is esett a csapdába, amikor etikátlan tevékenységet folytatnak annak érdekében, hogy gyors dolgot szerezzenek.

Júliusban a magánélet védelmét támogató csoport szerint a cég története a követő sütik kényszerített beillesztése a felhasználói adatokba, és értékesítése harmadik fél hirdetőinek. A csoport hozzátette, hogy a Hotspot Shield az e-kereskedelem forgalmát a partnerdoménekre irányította. Ez azt jelentette, hogy minden alkalommal, amikor egy felhasználó egy olyan kérelmet gépelt be, mint például a macys.com, a webhelyet átirányították egy másik, hasonló domainbe, ahol a Hotspot Shield profitot szerezhet, ha az eladás végrehajtódik..

Fontos megjegyezni, hogy ezek továbbra is állítások, és nem született határozott döntés - a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság jelenleg vizsgálja a kérdést. Úgy gondoljuk azonban, hogy kerülje a Hotspot Shield-t, amíg nem tudja bebizonyítani, hogy ártatlan.

3. PureVPN

Ez egy nagyon közelmúltbeli esemény, ezért egyes részletek esetleg még nem állnak rendelkezésre, de állítólag a neves VPN cég, a PureVPN együttműködött az FBI-vel, hogy azonosítsa a Massachusettsben élő Ryan Linst, akiről úgy gondolják, hogy egy névtelen 24 éves nőt követ..

Ryan belépett ezzel a nővel és két másik szobatársával, miután hirdetést talált a Craigslistán. Eljuthatott az Apple iCloud és a Google Drive fiókjához, ahonnan nyilvánvalóan letöltötte a személyes adatokat, és különféle szörnyű cselekedetekre használta fel, mint például a munkatársak számára félelmetes részletek feltárása és a személyazonosság megtévesztése halálos fenyegetések készítéséhez. A VPN segítségével fedezte fel pályáit, arra gondolva, hogy a hatóságok nem lesznek képesek megsemmisíteni.

Annak ellenére, hogy a PureVPN kijelentette, hogy nem követi semmilyen felhasználói adatot, a társaság továbbra is képes volt azonosítani Ryan-et, és büntetőjogi információkat továbbított az FBI-nak..

Nem engedjük el, hogy VPN-t használjunk törvények megsértésére vagy etikátlan magatartásra. Úgy gondoljuk azonban, hogy a VPN szolgáltatóknak nyitottnak és átláthatónak kell lenniük a felhasználókkal szemben. A vállalatok nem állíthatnak egyet, és csinálhatnak egyet, mert ez azt jelenti, hogy több van, mint ami szemmel néz ki.

Használnom kellene a Facebookot VPN-en keresztül?

Könnyű elhagyni a Facebook-ot, mint csupán egy új közösségi média eszközt, ahol a felhasználók pazarolják az idejüket a képeken görgetéshez vagy macska videók megtekintéséhez. Ez tagadja azt a tényt, hogy sok felhasználó függ a Facebook-tól a napi médiafogyasztásáról, valamint a vállalkozásokról, kórházakról, éttermekről és mozikról szóló létfontosságú információk kereséséről.

A Facebook Messenger hatékony eszköz az ingyenes audio- és videohívások kezdeményezésére, valamint a barátokkal és a családdal való kapcsolattartásra. Egyes szülők szerint a gyerekekkel való kommunikáció szükséges - elvégre több mint két milliárd ember van rendszeres felhasználó.

Amikor az intézmények blokkolják a Facebook hozzáférést, az egyetlen lehetséges cselekvés a VPN használata. Nem gondoljuk, hogy meg kell őrültnek lennie, és egész napot töltenie a közösségi média webhelyén, de nincs semmi baj, ha egy meghatározott célra jutunk hozzá..

Mit tegyek, ha a Facebook le van tiltva az országomban??

Az olyan országok, mint Kína és Észak-Korea egyenesen blokkolják a Facebookot. Néhány más hely, például Dubai, Abu Dhabi, Szaúd-Arábia és Katar megakadályozza a felhasználókat, hogy vegyenek részt a Facebook VoIP (hang- és videocsevegés) szolgáltatásaiban. Ha megoldást keres erre a problémára, akkor kövesse a következő szakaszban megadott lépéseket, és a Facebooknak normál módon kell működnie.

Hogyan használhatom a Facebook-ot egy VPN-en?

1. Válasszon egy szolgáltatást

Vázoltuk azt a hat legjobb lehetőséget, amely szerint a Facebook feloldhatja a VPN-t, de el kell döntenie, mely szolgáltató működik az Ön számára legjobban. A figyelembe veendő fontos tényezők az árak, a biztonság és a szerverválasztás. Elolvashatja az egyes szolgáltatások teljes áttekintését is - a hivatkozások az egyes áttekintések alján találhatók.

Miután meggondolta magát, kattintson csak az egyik linkre, regisztráljon egy fiókot, és iratkozzon fel hitelkártya-adataival.

2. Töltse le a natív szoftvert

Amint a kezdeti regisztráció befejeződik, valószínűleg megerősítő e-mailt kap a VPN-vállalattól a bejelentkezési adataival. Folytassa a telefonra vagy a megfelelő asztali kliensre telepített alkalmazások letöltésével és telepítésével.

Amikor a letöltés befejeződött, törölje a böngészőben a sütiket, és indítsa újra az eszközt.

3. Nyissa meg a VPN alkalmazást

Miután eszköze frissített, kattintson a VPN-szolgáltató alkalmazására. Helyezze be a cég által Önnek küldött bejelentkezési információkat, és válassza ki a szervert. Próbáljon ne válasszon egyet olyan országból / régióból, amely a múltban blokkolta a Facebook-ot - biztonságos fogadás az, ha Európából vagy Észak-Amerikából válassz egyet..

4. Általában használja a Facebook-ot

Várjon néhány másodpercet, amíg a kapcsolat létrejön. Ha ez sikeres, egy zöld értesítési ikonnak kell megjelennie a tálcán vagy az okostelefon képernyőjén. Most megnyithatja a Facebook-ot, és korlátozás nélkül használhatja.

A Facebook cenzúrázza a hozzászólásaimat hazámban. Mit tegyek?

Egyes esetekben a Facebookot azzal vádolták, hogy csendesen elfogadta a kormány követelményeit az érzékeny tartalmakhoz való hozzáférés blokkolása érdekében. Ez politikai vagy gazdasági természetű lehet, és nem korlátozódik csupán néhány országra.

Megértjük, hogy milyen frusztráló lehet, ha megtagadják az információhoz való hozzáférést, és megakadályozzák az igazság feltárását. A probléma leküzdésének legjobb módja az, ha VPN-en keresztül hamisítja a helyét.

Amikor legközelebb úgy érzi, hogy kormánya és a Facebook együtt dolgoznak a tartalom korlátozása érdekében, úgy gondoljuk, itt az ideje, hogy feliratkozzon a VPN-re. Kövesse az előző szakasz lépéseit, hogy úgy tűnik, hogy a közösségi média webhelyére belép egy olyan országból, amely a jelenlegi tartózkodási helyén kívül esik. Ennek meg kell csinálnia a trükköt.

Kép William Iven a Pixabay-ből

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 42 =

Adblock
detector