A legjobb VPN-ek a Sling TV feloldásához a világ bármely pontjáról

A legjobb VPN-ek a Sling TV feloldásához a világ bármely pontjáról


Mi az a Sling TV? Miért nem nézhetem meg a Sling TV-t külföldön??

A Sling TV-t először a Consumer Electronics Show-ban mutatták be 2015-ben. A Netflix és a Hulu szolgáltatásokat olyan élő csatornákkal próbálta kiegészíteni, mint például a BBC America, CNN, a Travel Channel, valamint az élő sportok széles választékát, például a FOX Sports és az ESPN. A szolgáltatás beindul a növekvő kábelvágó-piacba, amelybe a Hulu az élő TV-vel, a YouTube TV-vel, a PlayStation Vue-vel, a DirecTV Now-val és másokkal most már része.

A Netflix-szel ellentétben a Sling TV azonban nem érhető el világszerte. A szolgáltatást csak az Egyesült Államok lakosainak kínálják - így a tartalom feliratkozásához és adatfolyamához helyi IP-címre van szüksége.

Ha megpróbálja elérni a Sling TV webhelyét nem amerikai IP-címről, valószínűleg a következő üzenettel üdvözli Önt:

"HIBA.

A kérelmet nem lehetett kielégíteni.

Az Amazon CloudFront disztribúció úgy van beállítva, hogy blokkolja az Ön országából való hozzáférést. ”

Nem számít, hogy eredetileg feliratkozott-e a Sling TV-re az USA-ból, és most megpróbálja megnézni a világ más részeiről származó tartalmakat. A politika ugyanaz. A Sling TV blokkolásának legegyszerűbb módja a VPN használata.

Ha nincs ideje átnézni a cikk összes részletét, itt vannak a legfontosabb VPN-ek, amelyek feloldják a Sling TV-t az Egyesült Államokon kívül:

 1. ExpressVPN Első választásunk. A gyors és megbízható szerverek feloldják a Sling TV és számos más népszerű streaming szolgáltatás blokkolását. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Költségvetés-barát szolgáltató, amely nem ragadja meg a sebességet, a biztonságot vagy az adatvédelmet. Könnyen használható alkalmazások a legtöbb platformon.
 3. CyberGhost A tesztelés során a legjobb streaming sebességet érte el. Nagyszerű, sokoldalú, olcsó.
 4. IPVanish Jól teljesített a sebesség és a streaming megbízhatóság szempontjából. Biztonságos és kedvelt a Kodi felhasználók számára.
 5. VyprVPN Jó sebesség, biztonság és streaming megbízhatóság, de itt nem a legolcsóbb lehetőség.

Hogyan használhatom VPN-t a Sling TV feloldásához?

A Virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az összes eszközre és onnan érkező forgalmat, és az általa választott közvetítő szerveren keresztül alagútba hozza. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi városán kívüli helyről érinti az internetet. A szoftver azt is megnehezíti az internetszolgáltatók, hackerek és megfigyelő ügynökségek számára, hogy figyelemmel kísérjék az internetes viselkedését.

A VPN-hez való feliratkozás és használata teljesen jogszerű. Világszerte több millió ember fér hozzá az internethez VPN-sel, és ezzel nem szegnek meg törvényeket.

Összefüggő: Hogyan szerezzünk amerikai IP-címet VPN-sel.

A legjobb VPN-k a Sling TV feloldásához

Ebben a szakaszban áttekintjük azokat a listákat, amelyek véleményünk szerint a Sling TV hibátlan VPN-jei. A következő tényezők alapján rangsorolják:

 • A szolgáltatás gyorsasága és stabilitása
 • Számos szerverhely található az Egyesült Államokban
 • Szigorú titkosítási szabványok
 • Lehetőség a korlátozott tartalom feloldására
 • Alkalmazások Android és iOS számára
 • Egyszerű használat

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks Sling TVTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN erősen ajánlott, mert gyors, hatékony termék, amely a biztonságos titkosítási protokollokat és a jól megtervezett termékeket ötvözi. Beállítása egyszerű, és nincs sok leállása.

A vállalat több mint 3000 szervert üzemeltet 94 országban. Az Egyesült Államokban 20 hely lehetséges, bár az ExpressVPN nem határozza meg, hogy hány szerver található ott. A megfelelő kapcsolat megtalálása nem jelent problémát.

Ha az adatvédelem az, amire utal, akkor nyugodjon meg abban, hogy az ExpressVPN nem tárol semmilyen forgalmi naplót. Van egy kis metaadat-megőrzés, nevezetesen a kapcsolat dátuma (nem az idő), a kiszolgáló helyének kiválasztása és a felhasznált teljes sávszélesség. Az Ön egyéni IP-címét nem rögzíti.

A társaság székhelye a Brit Virgin-szigetek - ez azt jelenti, hogy rá nem vonatkoznak semmiféle kötelező adatmegőrzési törvény és a nyugati kormányzati ügynökségek joghatósága alá tartozik..

Az ExpressVPN 256 bites AES-CBC-t használ alapértelmezett titkosítási protokolljaként, valamint a HMAC hitelesítést és a tökéletes továbbítási titkot. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet a vállalat „hálózati zárnak” nevez. Ez a szolgáltatás ideiglenesen leállítja az összes internetes forgalmat, ha a kapcsolat megszakad.

Ha más felhasználási eseteket keres, akkor örömmel veszi tudomásul, hogy az Express képes a Netflix tartalmának feloldására is. Hasonlóan kompatibilis mind a Hulu, mind a BBC iPlayer-rel.

Vannak olyan alkalmazások az Android és az iOS számára is, amelyek lehetővé teszik a Sling TV közvetlen adatfolyamát a telefonján az Egyesült Államokon kívül. Ezenkívül a Windows és a MacOS asztali támogatását is tartalmazza.

Előnyök:

 • A 20 amerikai város kiszolgálói szinte bárhonnan feloldhatják a Sling TV-t
 • A sebesség tökéletes HD streaminghez és gyors letöltéshez
 • A kiváló minőségű titkosítás, a biztonság és az adatvédelem alapvető jellemzői
 • Feloldja a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását is
 • Az alkalmazások széles köre - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux és bizonyos Wi-Fi útválasztók
 • Élő chat támogatás 24/7

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatásoknál

Legjobb VPN a televíziós csúszó TV-hez: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Szupergyors és megbízható választás, amely feloldja a Sling TV-t és az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflixet is & Hulu. Kiváló HD formátumú streaminghez. Legjobb adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található az ExpressVPN áttekintése.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a Sling TVTposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy újabb prémium VPN szolgáltatás, és több mint egy évtizede működik - ez egy bizonyság az általa kínált szilárd termékről.

Az IPVanish-hoz hasonló abban az értelemben, hogy valódi nulla naplózási irányelvet kínál - a felhasználói munkamenetekkel, a forgalommal vagy az időbélyegekkel kapcsolatos információk nem maradnak meg.

A társaság 5111 szervert működtet 60 országban - ezek közül több mint 1700 az Egyesült Államokban található. Választhat kifejezetten a video streaminghez is - a Nord egyike azoknak a ritka VPN cégeknek, amelyek különlegessé teszik a szervereket.

A szolgáltatás képes lefedni a Netflix VPN tilalmát, valamint feloldani a tartalmat mind a Hulu, mind a BBC iPlayer számára..

A titkosítási szabványok nem engedik el. A társaság alapértelmezés szerint telepíti a 256 bites AES protokollt, 2048 bites SSL kulcsokkal együtt. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 1700 szerver képes feloldani a Sling TV-t és szinte bármit
 • A sebességek elég gyorsak a HD streaminghez
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem
 • Könnyen használható alkalmazások az összes főbb platformhoz
 • Ügyfélszolgálat elérhető 24/7 élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás jól működik, de néhány frissítéssel megteheti

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. Kiváló lehetőség, amely megbízhatóan működik a Sling TV-vel és a legnépszerűbb streaming oldalakkal. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Az alkalmazás nem kínál szerverváltási lehetőséget. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a Sling TVTposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost fenntartja, hogy nem naplózza a felhasználói viselkedést és a böngészési szokásokat, így enyhíteni kellene a magánélettel és az anonimitással kapcsolatos aggodalmakat. Székhelye Romániában is van, ami azt jelenti, hogy rá nem vonatkoznak semmiféle kötelező adatmegőrzési törvény. Ennek ellenére a céget nemrégiben megvásárolta egy másik cég, így ez megváltoztathatja a használati feltételeket. Az olvasóinkat folyamatosan frissítjük.

A világon több mint 3700 szerver működik, amelyek közül több mint 742 az Egyesült Államokban található, tehát a Sling TV-hez való hozzáférés nem jelent problémát..

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

A VPN szolgáltatás nem működik a Netflix-rel, de kompatibilis a BBC iPlayer-rel.

A titkosítási szabványokat illetően a CyberGhost alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 700 szerver veszi körül a legtöbb földrajzi korlátozást és feloldja a Sling TV-t
 • Olcsó lehetőség kezdőbarát alkalmazásokkal
 • Lenyűgöző streaming és letöltési sebesség
 • Nagyon magas a biztonság és a magánélet szempontjából
 • Megbízható és tájékozott 24 órás, élő csevegő támogatás

Hátrányok:

 • Lehet, hogy az energiafelhasználók sajnálják a fejlett konfigurációs lehetőségek hiányát

ALKALMAZOTTOK VÁLASZTÁSA: A CyberGhost könnyen kezelhető. Költségvetési választás a Sling TV számára. Jó a magánélet szempontjából. A HD videót megbízhatóan továbbítja. Találja meg és hagyja ki a kapcsolatot a népszerű streaming webhelyekkel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a Sling TVTposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található, és teljesíti az összes követelményt egy gyors, robusztus VPN-ről, amely nem veszélyezteti az Ön személyes adatait. Az a politikája, hogy egyáltalán nem tárol semmilyen adatot - csak egy apró becsapódás van, amikor egy fiókot regisztrálnak először. Ezt követően nincsenek részleteket a felhasznált időbélyegzők, szerverpreferenciák vagy sávszélesség szempontjából.

Az IPVanish jól illeszkedik a video streaminghez, mivel olyan kiszolgálókat kínál, amelyek optimalizálva vannak a sebesség, a stabilitás és a biztonság szempontjából. Globális szinten több mint 1300 szervert üzemeltet, és csak az Egyesült Államokban található egy óriási 650 szerver.

A titkosítási szabványok nagyon jók. Alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előremeneti titoktartással. Ez utóbbi szolgáltatás azt jelenti, hogy abban a valószínűtlen esetben, amikor a fiókod veszélybe kerül, a hackerek továbbra sem képesek összegyűjteni a múltbeli internetes munkamenetek információit. Az Internet kill kapcsolót alapértelmezés szerint tartalmazza.

Az IPVanish nem oldja meg a földrajzilag korlátozott tartalmakat a Netflix vagy a Hulu böngészőn, de ezt a BBC iPlayer számára egyszerűen.

Vannak alkalmazások mind iOS, mind Android számára, valamint asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Számos felhasználó kitűnő opciónak találja a Kodi számára, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Előnyök:

 • Körülbelül 650 amerikai szerverrel feloldhatja szinte minden streaming webhelyet HD sebességgel
 • Kiemelkedő kedvenc a Fire TV Stick és a Kodi távirányító felhasználói körében
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakoztatását egyszerre
 • A legfontosabb biztonsági és adatvédelmi szempontok

Hátrányok:

 • 24/7 támogatást igényel, de a jegyek akár egy-két napot is igénybe vehetnek
 • A riválisok feloldhatják a több streaming webhely blokkolását

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy szerverhálózattal rendelkezik, és több kapcsolatot is jól kezel. Könnyen kezelhető és olyan felhasználók számára előnyös, akiknek magas szintű adatvédelemre van szükségük. Kezeli a Sling TV-t, de nem engedheti fel annyi streaming szolgáltatást, mint néhány riválisa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPNFeloldja a Sling TVTposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN megőrzi néhány adatot - nevezetesen „a felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint az összes felhasznált bájtot”.

A társaság azonban az összes információt 30 napig tárolja, hogy hibaelhárítási célokra felhasználhassa. Nincsenek olyan esetek, amikor az adatok rossz kezekbe kerülnének. A társaság saját teljes adatközpontját kezeli - ellentétben a harmadik féltől származó szolgáltatókkal történő bérbeadással. Az összes kapcsolatot titkosítja az OpenVPN protokoll, 256 bites AES titkosítás, 2 048 bites RSA kulcsok tökéletes előremeneti titoktartás nélkül, és SHA256 hitelesítés.

A VyprVPN alapértelmezés szerint tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, ami azt jelenti, hogy az internet forgalma ideiglenesen leáll, ha a kapcsolat leáll.

Felár ellenében a felhasználók igénybe vehetik a Chameleon ™ protokollt, amely tovább eltakarja a kapcsolatot, és még nehezebbé teszi az internetszolgáltató számára, hogy kiderítse, hogy VPN-t használ-e..

Jelenleg több mint 700 szerver működik szerte a világon, 8 telephellyel az Egyesült Államokban.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Előnyök:

 • Több szervert működtet 8 amerikai nagyobb városban
 • Feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Gyors biztonságos és magán kapcsolatok

Hátrányok:

 • Kicsit drága
 • Az alkalmazások sima, de nincsenek speciális konfigurációs lehetőségek

Könnyen használható: A VyprVPN felhasználóbarát. Jól működik a Sling TV-vel és a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal. Jó előadó a tesztjeinkben, de egy kicsit drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használnék egy ingyenes VPN-t a Sling TV feloldásához?

Ingyenes VPN-ek érhetők el az internetes hálózatokban, és vonzó lehetőségként mutatják be magukat. Ennek oka az, hogy a felhasználóknak általában nem kell hitelkártyával regisztrálniuk.

De ha ezeket választja, akkor hajlamos lesz a gyenge titkosításra és az adatvesztés valódi veszélyére. Ugyanakkor adatcsomagok, sávszélesség-szabályozás és egy perc szerver-választás lesz.

Számos esetben fordultak elő ingyenes VPN-ek illegális bányászata és felhasználói adatainak értékesítése. Nem ajánljuk őket.

Néhány VPN, amelyet el kell kerülni

A VPN használatának alapelve az a megbizonyosodás, hogy az Ön személyes adatait megóvják a rosszindulatú internetszolgáltatók és más szervezetek ellen. Azokat a szolgáltatásokat, amelyek sértik ezt a bizalmat, jobban hagyják békén. Itt van két ilyen példa:

1. Hola

Az izraeli székhelyű Hola nem bérel fizikai szervereket, mint a legtöbb VPN-szolgáltatás, hanem peer-to-peer szolgáltatásként működik - kihasználva a tétlen felhasználói sávszélességet. Az egyik ponton a cég hatalmas felhasználói bázissal rendelkezik, közel 50 millióval. Úgy döntött, hogy az egyes felhasználók sávszélességének egy részét kihasználja egy hatalmas bothálózat létrehozásához, majd más webhelyekre elosztott szolgáltatásmegtagadási támadásokhoz..

2. Hotspot pajzs

A Hotspot Shield rázta meg a VPN-közösséget, miután állítólag nyomkövető sütiket injektáltak a felhasználók böngészőibe, összegyűjtötték az adatokat, és eladták a hirdetőknek. A megfigyelők úgy vélik, hogy a vállalat erõteljesen elterelte a HTTP kérelmeket társult oldalakhoz, ahol profitot lehet elérni.

Mit tegyek a VPN-feliratkozás után??

Ha a Sling TV-t streamálni szeretné a számítógépen, a MacBook-on vagy az okostelefonon, akkor csak annyit kell tennie, hogy regisztrál egy VPN-t, jelentkezzen be a társalkalmazásba vagy az asztali kliensbe, csatlakozzon az Egyesült Államok szerveréhez, és használja A TV-hez általában. Javasoljuk, hogy a következő lépések végrehajtása előtt törölje a sütiket - ez elősegíti a régi helyazonosítók eltávolítását.

A Sling TV a következő eszközökkel is kompatibilis:

 1. roku
 2. AppleTV
 3. Chromecast
 4. Amazon FireTV
 5. AndroidTV
 6. Xbox egy
 7. iOS eszközök
 8. Android készülékek
 9. ablakok
 10. Mac operációs rendszer
 11. Néhány intelligens TV

Ezek az eszközök nem rendelkeznek beépített támogatással a VPN-alkalmazásokhoz - azaz nincs olyan natív szoftver, amely meg fogja csinálni. Ennek beállításához javasoljuk a VPN kihasználását egy virtuális útválasztón. Ez azért lehetséges, mert a legtöbb wifi-hez csatlakoztatható számítógép szintén képes saját wifi jeleinek továbbítására - hasonlóan ahhoz, ahogyan az okostelefonok beállítják a mobil wifi hotspotokat.

Olvassa el a VPN virtuális útválasztón történő beállításáról szóló oktatóanyagokat Windows és Mac eszközökhöz.

A fizikai útválasztón VPN-t is beállíthat, ha a firmware támogatja. Az egyik ilyen firmware a DD-WRT, egy ingyenes és nyílt forráskódú opció, amely router modellek széles skáláján működik. További információ a DD-WRT-ről és a legjobb VPN-kről itt.

Megnézhetem az élő sportokat és megkerülhetem a regionális áramszünetet a Sling TV segítségével?

A regionális áramszünet arra a helyzetre utal, amikor az Egyesült Államok néhány államában élő játék - például MLB - érhető el, de nem mindenben. Ennek oka az, hogy a vezetők minden játék sugárzási jogával játszanak. Néhányan elmenhetnek a Foxhoz és az NBC-hez, de például az ABC-hez nem.

Ebben a helyzetben a tartalomjogosultak meghatározzák az áramszünet „régiót”. Általában korrelál az éppen játszó csapatokhoz legközelebbi IP-címekkel. Tehát ha Chicago Cubs rajongója vagy, valószínű, hogy egy otthoni játék nem lesz elérhető élő közvetítéshez.

A probléma kiküszöböléséhez csak annyit kell tennie, hogy regisztrál egy VPN-t, és válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Államokban, de az áramszünet régión kívül.

Az MLB elektromos áramkimaradások leküzdésére vonatkozó útmutatója további érthetőséget nyújt.

A „este tévénézés” a flash.pro által, a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =