A legjobb VPN-ek Android-hoz (fizetett és ingyenes), és hogyan állítsuk be őket

A legjobb VPN-ek Androidra

Az Android telefonok és táblagépek beépített támogatást nyújtanak a virtuális magánhálózathoz (VPN), ám az ilyen beállítás és a csatlakozás fárasztó fájdalmat okoz. Ráadásul a rendelkezésre álló protokollok nem tartalmazzák az OpenVPN-t, amelyet széles körben biztonságosabbnak és nyitottabbnak tekintnek, mint a PPTP és az L2TP / IPSec..

Ezért ahelyett, hogy manuálisan konfigurálnánk a VPN-t az Android telefonjával, javasoljuk feliratkozás egy szolgáltatóra, az Android dedikált VPN alkalmazásaival. A kiszolgálótartományok és az előre megosztott kulcsok bevitele helyett az alkalmazás telepítéséhez, a bejelentkezéshez, a kiszolgáló kiválasztásához és az összeköttetés eléréséhez csupán annyit kell tennie:.

Ha Android telefonját a megfelelő helyen lévő VPN szerverhez csatlakoztatja, elrejtheti az IP-címet, és segíthet felszabadítani a földrajzilag zárolt tartalmakat, például a Netflix és az Amazon Prime Video. Ez azt is megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató és a mobilszolgáltató figyelje az online tevékenységeket. Mindig jó ötlet az Android-eszköz csatlakoztatása a VPN-kiszolgálóhoz, amikor nyilvános wi-fi hálózaton van, hogy megakadályozzák a hackerek az online tevékenységeik szippantását..

Mélyebbre hatolunk a listán szereplő VPN-szolgáltatók mindegyikében, de ha még nem volt ideje elolvasni az összes részletet, itt van egy rövid összefoglaló az Android-felhasználók legfontosabb VPN-jeiről:

A legjobb VPN-ek Androidra

 1. ExpressVPN A legjobb teljes körű VPN az Androidra. Nagyszerű Android alkalmazás, amelyet könnyű beállítani és használni. A szupergyors kiszolgálók kiválóan alkalmasak streamingre és letöltésre. A magánélet és a biztonság csúcsminőségű. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. IPVanish Legjobb versenyző nagyszerű Android alkalmazással. A jó sebesség és a csatlakozások megbízhatóak. Jól működik a Kodi és az Amazon Firestick TV-vel is.
 3. NordVPN A legjobb költségvetési VPN az Androidra. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely feloldhatja a legnépszerűbb streaming szolgáltatások blokkolását. Szilárd biztonsági funkciók.
 4. CyberGhost Nagyszerű a VPN kezdők számára. Könnyen beállítható és használatba vehető. A szerver sebessége lenyűgöző az alacsony költségű szolgáltatók számára.
 5. VyprVPN Az Android alkalmazás rendelkezik kill-switch funkcióval. Beállíthatja azt is, hogy automatikusan aktiválódjon, amikor az eszköz nem megbízható wifi hálózatokhoz kapcsolódik. Kicsit drága.
 6. Windscribe A legjobb ingyenes VPN az Androidra. A 10 GB-os havi adatkorlát meghaladja a többi ingyenes szolgáltatást. Erős adatvédelmi funkciók és tiszteletre méltó sebesség.

A legjobb VPN-ek Android-eszközökhöz

Természetesen nem minden VPN-szolgáltató kínál ugyanazt a szolgáltatást. Annak érdekében, hogy listánk a legjobb Android VPN-ként váljon, a szolgáltatásoknak meg kell felelniük a következő kritériumoknak:

 • Stabil, könnyű, könnyen használható Android VPN alkalmazások
 • OpenVPN protokoll támogatás
 • Nincs hirdetésbevitel, nyomkövetés vagy egyéb adatvédelmi beavatkozás
 • Lehetővé teszi több eszköz egyidejű csatlakoztatását
 • Bónuszpontok, ha a P2P engedélyezett és a gyilkos kapcsoló be van építve
 • Gyors sebesség, streaminghez megfelelő

A legjobb VPN az Androidra

Nagyon sok választás van az Android-alkalmazásokkal rendelkező VPN-ekkel kapcsolatban. Az 5-ös szűkítettük a mezőt, így az Android számára a legjobb VPN-ek listája áll rendelkezésre.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN kétségkívül a legjobb VPN az Android számára. A dedikált alkalmazásához be kell írnia az eszköz egyszeri aktiválási kódját, amely után nem kell újra beírnia felhasználónevet vagy jelszót. A jól megtervezett alkalmazás beállítható úgy, hogy csatlakozzon, amint az Android elindul. Választhat az UDP (gyorsabb) vagy a TCP (stabilabb) OpenVPN protokollok között. Torrent és más peer-to-peer forgalom megengedett.

Az ExpressVPN több mint 3000 szervert működtet 94 országban. Ez a teljesítmény és a képesség szempontjából az egyik legmegbízhatóbb VPN feloldja a geo-lock tartalom blokkolását a Netflix, a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és a Hulu webhelyről, mind a böngészőben, mind a hozzájuk tartozó Android-alkalmazásokban. Nem talál jobb biztonságot, amely magában foglalja a 256 bites titkosítást, a tökéletes továbbítási titkot és a DNS szivárgás elleni védelmet. Az ExpressVPN minimális metaadat-naplókat tart, és soha nem rögzíti az online tevékenységet és az IP-címet.

Az Android VPN alkalmazás elérhető a Google Playről, az Amazon Appstore-ból és egy APK-ból közvetlenül letölthető. Az ExpressVPN rendelkezik iOS-alkalmazással és egy asztali VPN-klienssel is a három fő operációs rendszer számára: Windows, MacOS és Linux. Három eszköz csatlakoztatható egyszerre.

Előnyök:

 • Zökkenőmentesen működik az Android készülékekkel, és az alkalmazás könnyen használható
 • Támogatja az OpenVPN protokollt
 • Nincsenek adatvédelmi beavatkozások, például nyomon követés vagy hirdetések beillesztése
 • Ölni kapcsolóval, a torrent és a P2P engedélyezett
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • Nagyszerű a legnépszerűbb streaming oldalak feloldásának szinte bárhonnan
 • Élő chat ügyfélszolgálat – 24/7
  Egyszerű MLB.tv-elsötétítés megoldása VPN használatával | Tesztelve: 2023. március

Hátrányok:

 • Csak 3 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

ANDROID LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás. Vezető út a könnyen használható, zavar nélküli Android-alkalmazással. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a nagy sebességű kapcsolatokhoz optimalizáltak. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Az összes főbb streaming szolgáltatással együtt működik, beleértve a Netflixet is. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Egy másik forró versenyző a legjobb Android VPN-hez IPVanish. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy megtekintse a listában szereplő összes VPN-kiszolgáló betöltési és ping-időtartamát. A widget telepíthető és átméretezhető a kezdőképernyőn bárhol. A kieső VPN-kapcsolatok automatikusan újracsatlakozhatók. A P2P megengedett. Az OpenVPN UDP és a TCP kapcsolatok is elérhetők, valamint a „Scramble” obfuzációs funkcióval a VPN-eket észlelő és blokkoló hálózati forgalomérzékelők megkerülésére..

Az IPVanish megbízható teljesítményt és tisztességes sebességet kínál. A biztonság magában foglalja a 256 bites titkosítást, a tökéletes továbbítással kapcsolatos titoktartást és a DNS szivárgás elleni védelmet. Az IPVanish a szigorú bejelentkezési szabályokhoz ragaszkodik.

Az Android VPN alkalmazás elérhető a Google Playről, az Amazon App Store-ból és egy APK-ról közvetlenül letölthető. Az Amazon alkalmazás a Fire TV Stick-en is elérhető, ami nagyszerűvé teszi azokat a Kodi-felhasználókat, akiknek jó VPN-re van szükségük, amelyet könnyű beállítani. Az IPVanish által nyújtott bónusz akár tíz egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, ami kétszerese az öt ipari szabványnak. Ez azt jelenti, hogy az összes háztartási eszközt egyetlen terv alapján csatlakoztathatja. Az alkalmazások Windows, MacOS és iOS rendszerekre is elérhetők..

Előnyök:

 • Az alkalmazások csodálatosan jól működnek az Android-eszközökkel és könnyen kezelhetők
 • Az Android alkalmazás megjeleníti a ping és a szerver időadatait
 • Az OpenVPN támogatott, mind az UDP, mind a TCP
 • Lenyűgöző sebesség és megbízható csatlakozások
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakoztatását egyszerre
 • Az ügyfélszolgálatot nem bocsátják ki kiszervezésbe, ez egy jó adatvédelmi szempont

Hátrányok:

 • Nem minden szerver blokkolja a Netflix blokkolását

NAGY KÖLTSÉGVETÉSI VPN: Az IPVanish nagy szerverhálózattal rendelkezik, és több kapcsolatot is jól kezel. Könnyen kezelhető és olyan felhasználók számára előnyös, akiknek magas szintű adatvédelemre van szükségük. Nem lehet feloldni annyi streaming szolgáltatást, mint néhány riválisa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Választhat a kiszolgálók listájából, vagy csak kattintással kattinthat a világtérképen a csatlakozáshoz NordVPN szerver. A társaság SmartPlay DNS-je megkerüli a VPN-mentes tűzfalakat olyan földrajzilag korlátozott területeken, mint a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer. Az OpenVPN elérhető mind az UDP, mind a TCP felett. Beállíthatja, hogy az alkalmazás indításkor automatikusan csatlakozzon egy adott szerverhez. Az élő csevegés az alkalmazáson belül elérhető. A P2P forgalom megengedett.

Az NordVPN betartja a valódi nulla naplózás irányelveit, vagyis nem tárol semmilyen adatot arról, hogy mire vagy hogyan használják ügyfeleik a VPN szolgáltatást. A 256 bites titkosítás és a tökéletes titkosítás garantálja, hogy senki sem nézhet át a biztonságos alagúton. A NordVPN DNS szivárgás elleni védelmet és automatikus nyilvános wi-fi hálózat védelmet kínál. A sebességek elég gyorsak a megbízható streaming biztosításához.

Hat eszköz csatlakoztatható egyszerre. Az Android alkalmazás letölthető a Google Play Áruházból.

Előnyök:

 • Az Android alkalmazás elérhető a Google Play áruházban, és egyszerűen használható
 • OpenVPN protokoll támogatás, UDP és TCP
 • Költségvetési szolgáltató, amely nem szabadul fel a biztonsági vagy az adatvédelmi szolgáltatásokra
 • Jó sebességű streaming és letöltés
 • Célzott elérhető kiszolgálók (streaming, torrent, P2P stb.)

Hátrányok:

 • Kiválaszthatja a szerver helyét, de nem tudja kiválasztani a kiszolgálókat

KÖLTSÉGVETÉS BARÁT: A NordVPN kiváló ár-érték arányt kínál nagy szerverhálózattal, gyors sebességgel és nagyszerű feloldási képességekkel. Ez a szolgáltató 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését itt.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost felsorolja az összes választható szervert és helyet, amelyek közül választhat, mint a többi ebben a listában, de Android-alkalmazásának legújabb verziója arra ösztönzi a választást, hogy a profilok közül többet válasszon a felhasználás módja alapján. Szörfözés például nyilvános wifi-n? Csatlakozzon a „névtelenül szörfözni” profilhoz. A „Biztonságos streaming” profil számos szervert tartalmaz, amelyek közül választhat a feloldandó streaming csatorna szerint: Amazon Prime Video, Netflix, BBC iPlayer stb..

  NordVPN vs Internet hozzáférés (PIA)

A cég későn felgyorsította a bővítést, szerverhálózata jelenleg több mint 5000, 89 országban terjed. A CyberGhost VPN jól teljesített a sebesség-tesztekben. A katonai titkosítás, a naplózás nélküli házirend és a DNS-szivárgás elleni védelem garantálja a maximális adatvédelmet.

Az Android alkalmazás csak a Google Play hivatalosan elérhető. A CyberGhost akár hét egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, így az összes eszközt egyszerre csatlakoztathatja.

Előnyök:

 • Az Android App könnyen használható, és elérhető a Google Play áruházban
 • Nem tart fenn felhasználói tevékenységi naplókat, és erőteljes titkosítást nyújt a tevékenység észlelésének megkerülésére
 • A könnyen használható alkalmazások között szerepel az ‘anonim torrenting mód’ – ideális P2P-felhasználók
 • Szerencsére felszabadít egy sor földrajzilag korlátozott tartalmat

Hátrányok:

 • Nehézségeket okozhat egyes streaming oldalak feloldása érdekében
 • Nem működik megbízhatóan Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

NAGY A SZÁMÍTÁS: A CyberGhost hozzáférést biztosít sok földrajzilag korlátozott tartalomhoz, és könnyen használható alkalmazásai ideálisak a kezdők számára. A tervekhez 45 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

5. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN egy régóta szolgáltató, amelynek több mint 60 országban van saját szerverhálózata és üzemeltetése. Ez biztosítja a gyors sebességet és az erős biztonságot, bár valódi naplózza a felhasználókat. A VyprVPN feloldhatja azokat a webhelyeket, mint a Netflix és a Hulu, valamint a megfelelő Android-alkalmazásokat.

A VyprVPN Android alkalmazás az egyetlen, amely a listán használja a kill kapcsolót. Noha sokan beépítették ezt a funkciót az asztali szoftverekbe, a gyilkos kapcsolók különösen nincsenek a mobilalkalmazásokban. A kill kapcsoló blokkolja az összes forgalmat VPN-kapcsolat megszakadása esetén, amely megakadályozza, hogy a forgalom szivárogjon a titkosítatlan hálózatra. Kissé ironikus módon a gyilkos kapcsolókra a leginkább szükség van az özönlõdõk körében, ám a VyprVPN-rõl kiderült, hogy a múltban károsak a P2P-forgalomra, és állítólag büntették a felhasználókat a szerzõi jogok által védett anyagok letöltéséért. Azt is beállíthatja, hogy az alkalmazás mindig csatlakozzon, amikor „megbízhatatlan” nyilvános wifi-kapcsolatokkal rendelkezik.

A VyprVPN Android alkalmazás elérhető a Google Playen, és egy közvetlen letöltéssel elérhető APK. Az alapterv lehetővé teszi öt eszköz egyidejű csatlakoztatását.

Előnyök:

 • Az Android alkalmazás elérhető a Google Play áruházban, vagy közvetlenül letölthető az APK a webhelyről
 • Most lehetővé teszi a P2P-t és a torrentet
 • A gyors sebesség tökéletes streaminghez

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint néhány VPN-nél
 • Az energiafelhasználók több konfigurációs beállítást részesítenének előnyben

Könnyen használható: A VyprVPN felhasználóbarát. Jól működik Android készülékeken, és jó a tartalom streamingjéhez. Jó előadó, de egy kicsit drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

A legjobb ingyenes VPN Androidra: Windscribe

Windscribe

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.windscribe.com

Pénzvisszafizetési garancia: 3 NAP

Ha nem fizetett lehetőséget keres, Windscribe az összes fiók közül a legjobb ingyenes Android VPN. Az ingyenes réteg havi 10 GB-os adatot eredményez – ez sokkal több, mint bármely más tisztességes ingyenes Android VPN alkalmazásban – csupán egy e-mail címmel.

Ez az Android számára elérhető ingyenes VPN feloldja az US Netflix alkalmazását, alkalmas kínzásra, nagy sebességgel büszkélkedhet, sőt Kínában is működik. A Windscribe erős biztonságot él, és nem tart nyilván naplót tevékenységeiről.

Az Android mellett az alkalmazások elérhetők a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára is. Egyszerre annyi eszközt csatlakoztathat, amennyit csak akar, egy fiókhoz, de ne feledje, hogy a 10 GB-os felső korlát az ingyenes felhasználók számára elérhető.

Előnyök:

 • Ingyenes
 • Kínában működik, és lehetővé teszi a torzítást
 • Feloldja a Netflix és hasonló webhelyek blokkolását

Hátrányok:

 • 10 GB-os adatsapka
 • Várható, hogy néhány szerver átvált az USA Netflix blokkolásának feloldására
 • A mobilalkalmazás sima, de korlátozza a felhasználók választási lehetőségeit

A LEGJOBB INGYENES ANDROID VPN: A Windscribe egyike azon kevés ingyenes Android VPN-nek, amelyeket ajánlunk. Ha a 10 GB-os sapka nem elegendő, a Windscribe olcsó prémium szintet kínál. A fenti fizetett opcióktól eltérően azonban nincs pénz-visszatérítési garancia.

Szélírja a CouponTakarítson meg 55% -ot az éves évtervreGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

Az Android VPN-knek kerülniük kell

Betternet

A Betternet támogatja önmagát nyomkövető sütik használatával és hirdetések beillesztésével a böngészett webhelyekre. Mivel ezek a hirdetések harmadik féltől származnak, nem szabad megbízni őket. Ezen felül csak két szerver érhető el.

Cloud VPN

A „VPN” beírásával a Google Play Áruház keresősávjára valószínűleg a Cloud VPN jelenik meg a legjobb eredményként. Korlátlan sávszélesség és nincs adatkorlátozás az ingyenes, csábító hangok számára, de az alkalmazás harmadik féltől származó hirdetőkkel működik együtt, hogy hirdetéseket adjon be, és bizonyos információkat gyűjtsön, ideértve az eszköz azonosítóját és a valódi IP-címet. Ez magában foglalja a kéretlen nyomkövető sütik beillesztését a böngészőbe. Ezenkívül az alkalmazás felfüggeszti azokat a felhasználókat, akik megpróbálják használni a P2P alkalmazásokat.

  Nyilvános kulcsú kriptográfia: Mi ez, hogyan működik, és hogyan lehet használni e-mailben és fájl titkosításban

Óvakodj az „ingyenes” VPN-ketől

A Google Play gyors keresésével nem lesz hiány az úgynevezett „ingyenes” VPN-alkalmazásokról. Számos okból javasoljuk, hogy ne használjuk ezeket.

Először is, a teljesítmény általában gyenge. Az ingyenes VPN-szolgáltatások általában korlátozott kiszolgálók választékával rendelkeznek, adatkorlátozásokat vezetnek be és korlátozzák a sávszélességet. Egyesek arra kényszerítik a felhasználót, hogy várjon egy sorban a csatlakozás előtt.

Másodszor, a biztonság gyakran nem megfelelő, és bizonyos esetekben az ingyenes VPN-szolgáltatások valójában rosszabbá tehetik az Ön személyes adatait. Mivel a hackerek egyre kifinomultabb támadásokat alkalmaznak az Android-eszközök célzására, a biztonság fontosabb, mint valaha. Az ingyenes VPN-szolgáltatók által alkalmazott titkosítási szabványok elavultak, elavultak, vagy akár nem is létezhetnek.

Sőt, sok ingyenes VPN-szolgáltatás nyomkövető sütiket használ, vagy naplózza az ön tevékenységeit személyes adatok gyűjtésére és harmadik fél hirdetőinek történő eladására. Mások közvetlenül a böngészőbe fecskendezik a hirdetéseket.

A legrosszabb esetekben a VPN-k akár rosszindulatú szoftvereket is hordozhatnak az eszköz megfertőzéséhez. A fejlesztők kevés segítséget nyújtanak, és gyakran elrejtik identitásukat, tehát nem tudhatjuk, hogy a legtöbb ingyenes VPN még távolról is hiteles-e..

Ha csak egy rövid időre van szüksége VPN-re, akkor a fizetett csomag ingyenes próbaverziója jobb lehetőség, mint egy ingyenes VPN.

Kapcsolódó: Ha Android TV dobozt szeretne csatlakoztatni, akkor nézze meg útmutatónkat: 5 legjobb VPN az Android TV Boxhoz

Nincs Google Play? Próbálja ki az APK-t

Ha Android-eszközt használ a Google Play nélkül, fájdalmat okozhat a VPN-alkalmazás megtalálása. Nem tanúsított eszközök, például egyes Kínában vásárolt Kindle Fire HD táblagépek és okostelefonok, nem tudják telepíteni a Google szolgáltatásait, ideértve a Play Áruházot.

Alternatív megoldásként letöltheti az alkalmazás APK-fájlját, és manuálisan telepítheti. Ehhez először meg kell változtatnia a telefon beállításait, hogy harmadik féltől származó fejlesztőktől származó alkalmazásokat engedélyezhessen. A pontos lépések kissé eltérhetnek az Android verziójától és forgácsától függően, de itt olvashatjuk az Android 4.0 és újabb verziójának alapvető lépéseit:

 1. Menj a beállításokhoz > Biztonság (‘eszköz’ Kindle Fire-ben)
 2. Görgessen le az „Ismeretlen források” pontra, és kapcsolja be
 3. Ha szükséges, erősítse meg

Ezután keresse meg a VPN alkalmazás APK-fájlját. Remélhetőleg ezt megkaphatja közvetlenül a VPN-szolgáltató webhelyén, egy kis kereséssel. Kérdezze meg az ügyfélszolgálatot, ha nem találja.

Alternatív megoldásként letöltheti az APK-t egy harmadik fél webhelyéről. Van egy csomó APK-tárhely, amelyek nagyjából minden alkalmazást el tudnak képzelni. Csak a Google “APK”, és fel kell jelennie. Felhívjuk figyelmeztetését azonban, hogy ezek nem hivatalos letöltések a társaságtól, ezért malware programokat tartalmazhatnak vagy elavultak lehetnek. Mindig olvassa el az áttekintéseket, ha azok rendelkezésre állnak, és futtasson víruskeresést a letöltött fájlban, és ellenőrizze még egyszer a verziót. Ha árnyasnak tűnik, ne telepítse.

Miután letöltötte a fájlt, kattintson rá, és az Android megkérdezi, bízik-e az alkalmazásban. Erősítse meg, és hagyja, hogy az Android végezze el a többit. Úgy kell telepíteni, mint egy normál alkalmazáshoz!

A VPN beállítása Androidon

OpenVPN for Android

Nem minden VPN-szolgáltató rendelkezik saját alkalmazással, vagy talán nem talál / nem bízol egy harmadik fél APK-fájljában. Egy másik lehetőség nyílt forrású VPN alkalmazás használata. Nagyon javasoljuk az OpenVPN használatát az Androidon az OpenVPN Connect és a többi kliens felett. Könnyebb használni, és a konfigurációk szélesebb skálájával működik. Ezzel szemben, ha saját OpenVPN szervert készített, ez egy nagyszerű alkalmazás, amelyet arra használhat, hogy csatlakozzon hozzá.

openvpn android

 1. Töltse le az OpenVPN konfigurációs fájlt (.conf vagy .ovpn kiterjesztés) a VPN-szolgáltató webhelyéről.
 2. letöltés és telepítés OpenVPN for Android
 3. Futtassa az alkalmazást, és kattintson a jobb felső sarokban lévő pluszjelre a VPN-profil hozzáadásához.
 4. Valószínűleg a meglévő konfigurációs fájlt szeretné importálni, nem pedig a saját beállításait, tehát válassza az „importálás” lehetőséget.
 5. Keresse meg, válassza ki, és beállítania kell, hogy menjen.

Állítson be VPN-t Androidon alkalmazás nélkül

Utolsó lehetőségként L2TP / IPSec kapcsolatot manuálisan állíthat be az Android beállításai között. Javasoljuk, hogy kerülje a PPTP-t, a rendelkezésre álló másik beépített protokollt, mivel az ismert biztonsági réseket tartalmaz.

Hogyan állítsuk be a vpn androidot

A következőképpen állíthatja be a VPN manuális beállítását az Android 9 rendszeren:

 1. Menj Beállítások > Hálózat és internet > Fejlett > VPN
 2. Kattints a + jel a jobb felső sarokban
 3. Írja be a VPN-profil adatait a VPN-szolgáltató szerint
 4. kettyenés Megment
 5. Kattintson a profilra, amelyet éppen létrehozott a csatlakozáshoz. Az értesítési sávon található kulcs ikon jelzi, hogy csatlakozik a VPN-hez.

Az Android régebbi verzióinál a VPN-beállítások a következő alatt találhatók: Beállítások > Több > VPN.

Míg ez működik, a megfelelő VPN-alkalmazások, például a fent ajánlottak, sokkal jobb biztonságot és sokkal kevésbé unalmas beállítást kínálnak.

Az O’Abe család „kis android figurái”, a CC BY 2.0 licenc alatt állnak

About the author

Comments

 1. isszafizetési garancia: 30 nap Az ExpressVPN a legjobb teljes körű VPN az Androidra. Könnyen beállítható és használható, és szupergyors kiszolgálói kiválóan alkalmasak streamingre és letöltésre. A magánélet és a biztonság csúcsminőségű, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz. Az OpenVPN protokoll támogatása mellett a P2P engedélyezett és a gyilkos kapcsoló be van építve. Az ExpressVPN az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltató a piacon, és biztos lehet benne, hogy az Android eszközén is kiválóan fog működni.

 2. isszafizetési garancia: 30 nap Az ExpressVPN a legjobb teljes körű VPN az Androidra. Könnyen beállítható és használható, és szupergyors kiszolgálói kiválóan alkalmasak streamingre és letöltésre. A magánélet és a biztonság csúcsminőségű, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz. Az OpenVPN protokoll támogatása mellett a P2P engedélyezett és a gyilkos kapcsoló be van építve. Az ExpressVPN az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltató a piacon, és biztos lehet benne, hogy az Android eszközén is kiválóan fog működni.

Comments are closed.