A legjobb VPN-ek az Egyesült Arab Emírségek és Dubai számára, valamint a VPN-használat jogi helyzete

A legjobb VPN-ek Egyesült Arab Emírségek és Dubai számára
Ha már él az Egyesült Arab Emírségekben, akkor valószínűleg tudja, hogy a népszerű VPN-ek hogyan akadályozzák meg a blokkolt webhelyek és alkalmazások elérését, beleértve a Skype-t és a WhatsApp-t, vagy csatlakozhatnak az USA Netflixhez és más streaming szolgáltatásokhoz.

Itt áttekintjük a legjobb VPN-eket Dubajban vagy az Egyesült Arab Emírségek más részein. Megvizsgálunk néhány, a VPN használatával kapcsolatos általános problémát az Egyesült Arab Emírségekben, és megpróbáljuk tisztázni a VPN használatával kapcsolatos jogi kérdésekkel kapcsolatos téves értelmezéseket..

PRO TIPP: Utazást tervez az Egyesült Arab Emírségekbe? Néhány VPN-webhelyet blokkolnak az Egyesült Arab Emírségekben, ezért javasoljuk, hogy látogatás előtt regisztráljon és töltse le a kívánt VPN-t.

Ha nincs időd elolvasni a teljes cikket, itt található a felső rész összefoglalása öt legjobb VPN Dubai és az Egyesült Arab Emírségek számára:

 1. ExpressVPN Az Egyesült Arab Emírségek által ajánlott VPN. Nagy sebesség, nagyszerű a blokkolt tartalmak eléréséhez, a legmagasabb szintű biztonság. Konzisztensebben működik, mint az Egyesült Arab Emírségek többi VPN-je.
 2. NordVPN A legjobb költségvetési VPN az Egyesült Arab Emírségekben. Gyors sebesség, nulla napló és hatalmas szerverhálózat. Jó földrajzilag blokkolt tartalmak streamingjéhez.
 3. Surfshark Új VPN a piacon, növekvő népszerűséggel az Egyesült Arab Emírségekben és a Közel-Keleten. Korlátlan kapcsolat és feloldható a Netflix, valamint más külföldi streaming webhelyek.
 4. PrivateVPN Gyors, biztonságos szerverek, amelyek kiválóan alkalmasak a külföldi streaming webhelyek feloldására. Nincs napló. Jó az Egyesült Arab Emírségek Netflix eléréséhez.
 5. VyprVPN Biztonságos megoldás naplók nélkül és opcionálisan hozzáadott zavarok nélkül. Az elmúlt hónapokban küzdött a VPN blokkokkal az Egyesült Arab Emírségekben és Dubaiban.

Jegyzet: Az elmúlt 12 hónapban sok VPN-t blokkoltak az Egyesült Arab Emírségekben, ezt a cikket rendszeresen frissítik a működő VPN-ek megjelenítésére. A listán szereplő VPN-ket időről időre blokkolják.

Az Egyesült Arab Emírségekbe és Dubajba való utazás egyre gyakoribb. Ha véletlenül üzleti vagy kedvtelési célból találja magát, akkor némi csalódást tapasztalhat meg, ha nagyszámú webhelyet keres el. VoIP szolgáltatások, mint például Skype és WhatsApp blokkolva vannak, valamint olyan szerencsejáték-oldalak, mint például Betfair és több Wikipedia oldalakon. Az ország távközlési szabályozó hatósága szigorú internetes cenzúrát ír elő az egész világon. Valamivel meglepő módon a TRA nagyon átlátható annak szempontjából, hogy mely webhelyeket blokkolják és miért.

Hogyan választottuk meg az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-jét

Meghatároztuk a kritériumok egy konkrét sorozatát, hogy javaslatot tegyünk a legjobb VPN-ekre Dubaiban és az Egyesült Arab Emírségek többi részén. Különösen az Egyesült Arab Emírségekben lévő VPN-ket kell használniuk, amelyek lehetővé teszik számukra biztonságos hozzáférést számos blokkolt webhelyhez és VoIP-szolgáltatáshoz anélkül, hogy aggódnának az adatszivárgás miatt, amely feltárja, hogy milyen webhelyekhez vagy szolgáltatásokhoz férnek hozzá..

Az általunk megállapított VPN-szolgáltatások az Egyesült Arab Emírségek és a Dubai VPN-felhasználók számára voltak a legjobbak, mind megfelelnek a következő kritériumoknak:

 • Jó titkosítás
 • Nincs forgalmi napló
 • Rengeteg szerver
 • DNS szivárgás elleni védelem

Kiegészítő bónuszként hangsúlyoztunk minden olyan szolgáltatást, amely az obfuzációt felhasználva elrejtette azt a tényt, hogy akár egy VPN-t is használ..

Szakértői tipp: Néhány VPN-webhelyet blokkolnak az Egyesült Arab Emírségekben, így ha még nem vagy ott, akkor ügyeljen rá iratkozzon fel utazás előtt.

A legjobb VPN-ek Egyesült Arab Emírségek és Dubai számára

Itt található az Egyesült Arab Emírségek és Dubai legjobb VPN-jeinek listája, amelyek továbbra is működnek:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárAz Egyesült Arab Emírségekben végzett munkák tesztelték 2020. januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN könnyen megfelel az összes kritériumunknak, amely alapján összeállíthatjuk az Egyesült Arab Emírségek és Dubaj legjobb VPN-jeit. A vállalat nem tárol azonosító naplókat arról, hogy mit csinálnak a felhasználók online közben.

A VPN az AES-256 titkosítást használja, amelyet az egyik legjobb titkosítási módszernek tartanak, és amelyet sok kormány, köztük az amerikai kormány és a katonaság is használ. Az ExpressVPN támogatja az OpenVPN-t TCP / UDP, SSTP, L2TP / IPSec és PPTP protokollokkal. Az ExpressVPN DNS védelmet és kill kapcsolót alkalmaz, ha a szolgáltatás meghiúsul.

Végül az ExpressVPN rendelkezik a legtöbb szerverrel, 94 országban. Bónuszként ez a szolgáltatás saját szabadalmaztatott módszerével használja az obfuzációt, hogy elrejtse azt a tényt, hogy csatlakozik a VPN-hez. Mint ilyen, a szolgáltatás a leginkább VPN-barátságtalan országokban is működik. Ismert, hogy még átjut a Kína nagy tűzfalán. Az ExpressVPN megbízhatóan működik a legtöbb jelentős, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatással, például a Netflix, a BBC iPlayer és a HBO GO, valamint a VoIP szolgáltatásokkal, mint például a Skype.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux (parancssor) és bizonyos wifi útválasztókhoz.

Előnyök:

 • A legmegbízhatóbb VPN az Egyesült Arab Emírségek és a Közel-Kelet számára
 • Osztályvezető adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások
 • Gyors sebesség streaming és torrent
 • Az obfsproxy felhasználásával elkerüli a VPN észlelését és blokkolását
 • Az összes főbb streaming szolgáltatással együtt működik, beleértve a Netflixet is

Hátrányok:

 • Vannak olcsóbb VPN-ek

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A legjobb az Egyesült Arab Emírségekben & DUBAI: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Megbízhatóan működik Dubaiban & Egyesült Arab Emírségek és feloldja az összes főbb webhelyet és alkalmazást, beleértve a Skype-t is. Rendkívül gyors kapcsolatokat és szervereket kínál számos országban. Próbálja ki kockázatmentesen egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést itt.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNAz Egyesült Arab Emírségekben dolgozik, 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN kiváló lehetőség azok számára, akik extra összeget keresnek. Megfelel a kritériumaink minden pontjának (nincs naplózási politika, magas szintű SSL-2048 bites titkosítás, sokféle szerver), ez a szolgáltatás TorNT VPN lehetőséget is kínál. A Tor valószínűleg a legbiztonságosabb módszer az internetes böngészéshez. Az NordVPN egyesíti szolgáltatását a Tor-val, hogy rendkívül biztonságos és erősen titkosított internetes böngészési élményt biztosítson, különösen azok számára, akik az Egyesült Arab Emírségekben és Dubajban csatlakoznak..

Ezenkívül a NordVPN tartalmaz egy DNS-szivárgás-feloldót, amelynek célja a DNS-szivárgások megakadályozása, valamint egy folyamat-specifikus kill kapcsolót, ha a szolgáltatás meghiúsul, vagy ha bármelyik futó program elindul az adatok szivárogtatása. Itt elérhetőek az OpenVPN protokollok, valamint a PPTP és az L2TP / IPsec. Noha az NordVPN nem tartalmazza a saját obfuzációs módszerét, támogatja az Obfsproxy alkalmazást. Webhelyük hasznos áttekintést nyújt arról, hogyan állíthatják be ezt szolgáltatásukon keresztül. A szolgáltatás kettős VPN szolgáltatást is igénybe vesz, amely megduplázza a titkosítást, bár ez érthető módon kissé lelassítja a szolgáltatást.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Jó költségvetési lehetőség, amely működik az Egyesült Arab Emírségekben
 • A sebességek elég gyorsak a HD streaminghez
 • Erős biztonsági és adatvédelmi hitelesítő adatok
 • A Skype-vel működik
 • A személyes adatok védettek, mivel nem tartanak nyilvántartást

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazások lassúak lehetnek

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A NordVPN nagyszerű választás a biztonság és a magánélet számára, amely megbízhatóan működik Dubajban & UAE. Használjon akár 6 eszközt egyszerre nagy csatlakozási sebességgel. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Tudjon meg többet a NordVPN teljes áttekintéséből.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. Surfshark

SurfShark VPNAz Egyesült Arab Emírségekben dolgozik, 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A Surfshark egy magas szintű VPN-szolgáltatás, amely mindent kínál, amit a kritériumunkban keresünk. Ez magában foglalja az AES-256 titkosítást, a szigorú bejelentkezési szabályt és a sok kiszolgálót.

Azt is észlelheti, hogy a Surfshark az OpenVPN TCP / UDP protokollokat használja, miközben támogatja a PPTP és az L2TP / IPsec VPN protokollokat is. Figyelemre méltó ez a szolgáltatás a nulla ismeretlen DNS minden kiszolgálón (azaz az adatok nem kerülnek mentésre olyan kiszolgálóra, amelyhez csatlakozik), a kill kapcsoló, a dupla VPN láncolás és a könnyű használat, valamint az ésszerűen nagyszámú kiszolgáló és szerverhelyek (több mint 500 szerver 50 országban).

A legtöbb VPN-szolgáltatással szemben a Surfshark lehetőséget ad arra is, hogy egy fiókot használjon korlátlan számú eszköz fedezésére.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, iOS, Android és Amazon Fire TV rendszerekhez. A szolgáltatást Chrome vagy Firefox bővítményként is telepítheti, hogy csak a böngésző tevékenységeit fedezze.

Előnyök:

 • Egyesült Arab Emírségekben és Kínában működik
 • Korlátlan eszközöket tesz lehetővé
 • Állandó, megbízható sebesség

Hátrányok:

 • A szerverhálózat kisebb, mint a legtöbb többi VPN

Pontszámunk:

4 kívül 5

NAGY BIZTONSÁG: A Surfshark magas biztonságot, anonimitást, átlagon felüli sebességet és számos egyéb funkciót igényel az Egyesült Arab Emírségekben és Dubajban. A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

A teljes Surfshark-áttekintés itt olvasható.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPNAz Egyesült Arab Emírségekben dolgozik, 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A PrivateVPN egy fiatal, feltörekvő VPN-szolgáltató, amely veterán riválisaival egyenértékű szolgáltatást kínál. A cég nem vezet naplót, és elfogadja a fizetést hitelkártyával, Stripe-vel, PayPal-nal vagy Bitcoin-lal. Választhat 128 bites vagy 256 bites AES titkosítás között, amelyek mindkettő tökéletes előremeneti titkot tartalmaz. Az IPv6 szivárgás és a DNS szivárgás elleni védelem be van építve, csakúgy, mint az elpusztító kapcsoló. A cég székhelye Svédországban található.

A PrivateVPN alkalmas arra, hogy feloldja a földrajzilag zárolt tartalmakat, ideértve több ország Netflix, többek között a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer katalógusait. A sebességteszteinkben a csúcspont közelében helyezkedik el, annak ellenére, hogy kisebb kiszolgálóhálózatot működtet, mint a listában szereplő többi VPN. Az élő csevegés munkaidőben elérhető.

Egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat egyetlen fiókhoz. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Olcsó lehetőség, amely működik az Egyesült Arab Emírségekben
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • A streaming szolgáltatások széles skálájával működik

Hátrányok:

 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY SOROK: A PrivateVPN jól működik az Egyesült Arab Emírségekben, és akár 6 eszközt is lehetővé tesz ugyanazon a fiókon. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. VyprVPN

VyprVPNAz Egyesült Arab Emírségekben dolgozik, 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VyprVPN egy svájci szolgáltató, amely a globális szerverhálózat tulajdonosa és üzemeltetője. Ez határozott ellentétben áll a legtöbb más szolgáltatóval, amelyek szervereket csak bérbeadnak harmadik fél adatközpontjában. Ez nagyobb ellenőrzést biztosít a VyprVPN számára a felhasználók adatvédelme felett, amelyet erős titkosítás és naplózás nélküli házirend védett..

A VyprVPN veterán a cenzúra elkerülésében olyan országokban, mint az Egyesült Arab Emírségek és Kína. Együtt működik a VoIP szolgáltatásokkal, például a Skype és a Facetime, valamint néhány streaming szolgáltatással, beleértve az US Netflix szolgáltatást. Az élő csevegési támogatás a nap 24 órájában, de bármikor felhívja a figyelmét, ha bármilyen kérdése merül fel.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Egyszerre öt eszközt csatlakoztathat.

Előnyök:

 • Katonai biztonság
 • Nem tart azonosító naplókat
 • Feloldja a Netflix USA és mások blokkolását
 • Kínában és az Egyesült Arab Emírségekben működik

Hátrányok:

 • Olcsóbb szolgáltatók a listán
 • Kissé lassabb, mint a riválisoknál

Pontszámunk:

4 kívül 5

Dolgozik az Egyesült Arab Emírségekben és Kínában: A VyprVPN jó hírnévnek örvend a magánélet védelmében, és jól működik azokban az országokban, ahol néhány más VPN blokkolva.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Kerülendő VPN-k az Egyesült Arab Emírségekben és Dubajban

Ha az Egyesült Arab Emírségekben keresve kereste, hogy mely VPN-t használjon, akkor valószínűleg néhány felbukkan, amelyet valóban a legjobb elkerülni, akár azért, mert nem dolgoznak az Egyesült Arab Emírségekben, akár a változatos gyakorlatok precedense miatt. Nagyon sok rossz VPN-szolgáltatás van odakint, de itt három van, amelyek távol tartózkodnak tőle:

Hotspot pajzs

Sok felhasználó panaszolta, hogy a Hotspot Shield nem működik az Egyesült Arab Emírségekben. Még ha igen, egy nemrégiben megfogalmazott FTC panasz azt is állítja, hogy a vállalat eltérítette a HTTP kéréseket és átirányította a felhasználókat akaratuk ellen kapcsolt webhelyekre. Ezenkívül nyomkövető sütiket is beillesztnek az Ön böngészőjébe, amely figyelemmel kíséri az Ön tevékenységét, amelyet harmadik fél hirdetők használnak. Távoltart.

Szia

A Hola egy peer-to-peer hálózat, amely tétlen sávszélességet használ más emberek számítógépein VPN-alagút létrehozásához. Hasonlóképpen, mások is használják a sávszélességet, ha nem használja. Ez felelősséget vállalhat más emberek tevékenysége iránt, hatalmas kockázatot jelent az Egyesült Arab Emírségekben és Dubajban. A vállalat korábban is visszaél a felhasználók bizalmával. Egyszer hatalmas botnetgé alakította a hálózatában lévő összes eszközt, és felhasználta a webhelyek elosztott szolgáltatásmegtagadási támadásainak végrehajtására..

HideMyAss

Noha a HMA nem rögzíti az Ön tevékenységét vagy az internetes forgalom tartalmát, részletes metaadat-naplókat tárol, beleértve az Ön valós IP-címét. A leghíresebb példa Cody Kretsinger, a LulzSec hackerek letartóztatása, akik részt vettek a Sony Pictures elleni számítógépes támadásban. A HideMyAss a letartóztatáshoz vezető bírósági végzés alapján bizonyítékokat adott a hatóságoknak. Bár nem bánjuk el, amit Cody tett, a VPN-felhasználóknak szkeptikusaknak kell lenniük a HideMyAss „nincs napló” állításában..

A VPN-ek legálisak az Egyesült Arab Emírségekben?

Sok felhasználó egy VPN-hez fordul, hogy megkerülje ezeket a tartalomblokkokat - ez egy olyan tevékenység, amely jelenleg az ország jelentős jogi szürke területén található. Valójában a VPN használatának jogi következményeiről szóló pletykák az országban rengeteg.

Nemrégiben sok Egyesült Arab Emírségek lakosa szöveges üzenetet kapott, amelyben arról szóltak, hogy jelentsenek egy dubai rendőrséget a DH5000 bírság megfizetése érdekében. Ez hazugságnak bizonyult. Az ilyen hamis pletykák ellenére a VPN-k rendkívül népszerűek.

Az országban elfogadott 2012. évi számítógépes bűnözésről szóló törvény csak úgy tiltja, hogy tiltja a VPN-ek használatát a megyében illegálisnak tekintett tevékenységekhez. Pornográfia, vallásellenes gyűlöletbeszéd és szerencsejáték általában a legfontosabb. Azonban ezt a törvényt azóta módosították és kibővítették, és sok VPN-felhasználót vagy potenciális felhasználót zavarba ejt az új törvény, és annak ellenére, hogy létezik-e az Egyesült Arab Emírségek VPN-tilalma. Sokan sokkal zavartabban vannak, mint valaha az, ami és mi nem megengedhető.

2012 és 2016 között azonban kevés, ha van ilyen VPN-webhely, amely lehetővé tette a felhasználók számára a blokkolt tartalmak elérését, maguk is blokkolták a TRA-t, jelezve, hogy az ország nem blokkolja ezeket a webhelyeket, vagy legalábbis nem jelenti be aktívan. Mégis, sok helyi üzlet olyan VoIP-kártyákat árusít, amelyek lehetővé teszik a VoIP-szolgáltatások használatát, annak ellenére, hogy tiltják az olyan szolgáltatásokat, mint a Skype. Úgy tűnik, hogy a szem elfordul ahhoz, amit kis mértékű jogsértéseknek lehet tekinteni, és rengeteg ember használja a Skype-t és más „tiltott” VoIP szolgáltatásokat VPN segítségével.

Ennek ellenére a törvény jelenlegi módosítása új, és azt szorosan figyelemmel kell kísérni. Az VPE-kben sok felhasználást élveznek az Egyesült Arab Emírségekben és Dubajban, ezek többsége az ország legális szürke területén van, például a földrajzilag blokkolt tartalmakhoz való hozzáférés olyan streaming webhelyekről, mint a BBC iPlayer, a Netflix és az Amazon Prime Video..

Egyesült Arab Emírségek tartalmi és VPN-törvényei

Az Egyesült Arab Emírségek tartalomtiltó törvényei túlságosan összetettek, de két kategórián alapulnak: vallási alapelvek és a vállalkozások védelme.

Ennek vallási alapelvei eléggé világosak. Az Egyesült Arab Emírségek bonyolult kormányzati felépítésű, abszolút monarchia a tetején. A törvények a šaria és a világi civil eszmék keverékén alapulnak. *

Mivel az ország törvényeinek jelentős alapja van a saría, a távközlési szabályozó hatóság tartalmi blokkolása az Egyesült Arab Emírségek által rögzített muszlim hitrendszer szerint értelmezhető, bár kevésbé drakonikus, mint amit más elsősorban muszlim országokban, például Iránban vagy Szaúd-Arábiában találhatunk..

A TRA szerint egyenesen blokkolja azt a tartalmat, amely „ellentmond az Egyesült Arab Emírségek etikájának és erkölcsének”. Ebbe beletartozik:

 • pornográfia
 • VoIP webhelyek és szolgáltatások (Skype)
 • szerencsejáték
 • vallásellenes gyűlöletbeszédet tartalmazó webhelyek
 • illegális drogok gyártásával, értékesítésével és terjesztésével kapcsolatos webhelyek
 • olyan tartalom, amely gyakran ellentétes a szunnita lakosság többségének véleményével
 • Sok Wikipedia oldal
 • Izraeli weboldalak

A TRA statisztikákat készít a tartalom blokkoló kezdeményezéséről:

A 2016. évi módosított VPN-törvény

2016 elején az Egyesült Arab Emírségek módosították a számítógépes bűnözésről szóló törvényét, hogy további VPN-felhasználásokat határozzanak meg. A törvény szövege a következő:

„Aki bűncselekmény elkövetése vagy annak felfedezése céljából hamis címet vagy harmadik fél címet más módon használ hamis vagy harmadik fél címét használó csalárd számítógépes hálózati protokoll címet (IP címet), ideiglenes börtönbüntetéssel és 30 legalább 500 000 Dhs (136 128,51 USD) és nem haladhatja meg a 2 000 000 Dhs (544 514,04 USD), vagy a két büntetés egyikét sem. ”

Számos történet váltott ki közvetlenül a módosítás után, amely látszólag kiszélesítette e törvény hatályát, hogy magában foglalja összes VPN használat. Ez azonban nem volt a helyzet. Valójában a VPN-használat az Egyesült Arab Emírségekben és Dubaiban rendkívül magas és nagyon gyakori. Amint azt a TRA saját tartalomszűrő statisztikája is mutatja, az etikai törvények ellen ellentétes webhelyek többségét általában nem tiltják. Ez magában foglalja a VPN szolgáltatásokat. Mindazonáltal mindaddig, amíg az Ön által használt VPN elvégzi a feladatát és eltakarítja a VPN-kiszolgálóval való kapcsolatát, nem valószínű, hogy felhívná a hatóságok figyelmét.

A tartalmak bizonyos blokkolása a vállalkozások javát szolgálja

Az Egyesült Arab Emírségek jelentős mennyiségű nemzetközi üzleti forgalmat látnak, és nagyban támaszkodik erre a forgalomra a gazdaság részeként. Különösen Dubajusban található sok nem muszlim és ideiglenes lakos, akik egész évben és hosszú távon élnek és dolgoznak a városban. Ahhoz, hogy a nemzetközi üzleti partnerek barátságosabb oldalán maradjunk, az ország hajlamosabban kevesebb időt tölti annak a törvénynek a végrehajtására, amelyet a dubai könyvekre vonatkozik, bár a törvény közelmúltbeli változásai a cenzúra és a végrehajtás következményes visszatérését jelezhetik..

Maguk a vállalkozások élveznek néhány, az érdekeik védelmére szolgáló tartalomtiltó törvényt. A VoIP (VoIP) és sok más üzenetküldő alkalmazás, például a Skype, a WhatsApp és a Google Hangouts tartalomblokkolása azért van, mert az ország meg akarja óvni telekommunikációs iparát az üzleti veszteségtől az ingyenes kommunikációs platformokat használók számára. Mint ilyen, az Egyesült Arab Emírségekben a távolsági hívások csak a régimódi módon valósíthatók meg, legalábbis legálisan.

Az országban általánosan forgalmazott VoIP-kártyák pótlólagos módszer a tiltás elkerülésére. A VoIP hívókártyák megoldást jelentenek a rendszer számára, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy egy távoli PSTN-t hívjanak fel, majd csatlakozzanak a VoIP-rendszerhez. Ilyen módon a felhasználók VoIP hívásokat kezdeményezhetnek a szokásos mobilhálózat vagy akár vezetékes telefon segítségével.

Az Egyesült Arab Emírségek szabadsága a neten 2015 rangsorban

2015-től az Egyesült Arab Emírségek száma a 100-ból 68, a demokrácia és a szabadság rangsoroló szervezetének Freedom House tagja. Minél magasabb a pontszám, annál rosszabb az ország szabadságának besorolása.

A jelentés megerősíti azt a tényt, hogy az Egyesült Arab Emírségek tartalmi blokkolása a világ egyik legrosszabb része, bár nem az a legrosszabb a világon, sőt a Közel-Keleten is. A jelentés azt is jelzi, hogy az ország internetszolgáltatói a NetSweeper, a SmartBlocker és a Blue Coat ProxySG tartalomblokkoló eszközöket használják. A jelentés emellett jelzi, hogy a Facebook és a Youtube elérhető, bár bizonyos keresési kifejezések és tartalmak blokkolva vannak ezeken a webhelyeken.

Online streaming Dubaiban és az Egyesült Arab Emírségekben

A Netflix nincs blokkolva az Egyesült Arab Emírségekben. A szolgáltatás az Egyesült Arab Emírségekben indult 2016-ban. Jelenleg több mint 300 TV-műsor és kevesebb mint 1000 film érhető el az országban. Ez körülbelül 30% -át képviseli az amerikai Netflix-en elérhető áron. Sok dubai Netflix-felhasználó VPN-t használ a többi Netflix-régió eléréséhez. Vegye figyelembe, hogy nem minden VPN érhető el hatékonyan a Netflix elérésével, további részletek a Netflix VPN listánkban találhatók..

Hasonlóképpen, sok felhasználó VPN szolgáltatásokat használ az Amazon Instant Video szolgáltatások eléréséhez az országban. Maga az Amazon nincs blokkolva, de a webhely nem működteti videószolgáltatásait az országban. Ezek azonban VPN-en keresztül érhetők el, és nem tekinthetők az „illegális tartalom” részének az ország nemrégiben módosított VPN-törvényei szerint.

A VPN használata az online streaming szolgáltatások nemzetközi könyvtárainak eléréséhez, mint például a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer vagy az Amazon Prime Instant Video, alacsony kockázatú vállalkozásnak tekinthető. A hatóságok inkább azokkal a felhasználókkal foglalkoznak, akik VPN-ket használnak súlyos bűncselekményekhez, és különösen a korábban említett etikai törvényekhez közvetlenül kapcsolódó kérdésekben..

Tipp: Mielőtt érkezik az Egyesült Arab Emírségekbe, szerezze be VPN-jét

Noha a VPN-webhelyek az Egyesült Arab Emírségek törvényes szürke területén vannak, a VPN-szolgáltatás letöltéséhez való hozzáférés figyelmeztetéseket válthat ki, és megfigyelési célokat eredményezhet akkor is, ha nem a szolgáltatást illegális célokra használja. A legjobb, ha az országba való belépés előtt töltsön le egy VPN programot.

A letöltés, mielőtt elindul, elősegíti a VPN-szolgáltatás megszerzését a számítógépen, mielőtt elutazik az országba. Nem emel fel piros zászlókat, ha megérkezik a VPN webhelyére. És ha biztosan felhasználja az elmosódást, feltételezve, hogy egy olyan szolgáltatást használ, amely rendelkezik ezzel a lehetőséggel, akkor elkerülheti, hogy egyáltalán VPN-felhasználóként azonosuljon.

Kerülni a VPN blokkolását

Mint korábban kifejtettük, a VPN-blokkolás az Egyesült Arab Emírségekben fordul elő, mivel a VPN-szolgáltatások az általuk ellenőrzött TRA által felsorolt ​​tételek között vannak. Az ország kiberbiztonsági törvényének új módosításai a VPN-illegális alkalmazások körének kibővítéséhez valószínűbbé teszik azt is, hogy blokkoltnak találja a VPN-szolgáltatását.

Számos ismert módszer felhasználásával megkerülheti a VPN-blokkokat.

1. Ne használjon ingyenes VPN-t

Az ingyenes VPN-k olyan szerencsejáték, amely egyszerűen nem éri meg az idejét, különösen, ha az Egyesült Arab Emírségekbe utazik. Ingyenes VPN gyakran:

 • kevésbé biztonságos titkosítási módszereket használjon
 • helyezze el harmadik fél hirdetéseit a weboldalain
 • naplókat vezetni
 • kevesebb szerver opció van
 • lassabb kiszolgálók vannak, kevesebb sávszélességgel
 • eladja a felhasználói információkat

Tekintettel az Egyesült Arab Emírségek és Dubaj VPN-felhasználói számára a szürke területre, nem indokolt kockázatot vállalni néhány dollár megtakarítása érdekében..

2. Változtassa meg a TCP-portot 443-ra

Az OpenVPN TCP protokoll áthaladhat a 443 porton. Ez ugyanaz a port, mint a HTTPS protokoll. Ez alapvetően enyhe elmosódási módszer, mivel VPN-forgalmát ugyanúgy néz ki, mint a HTTPS-webhelyről származó szokásos SSL-forgalmat. Számos fizetett VPN-szolgáltatás lehetővé teszi, hogy megváltoztassa ezt a beállítást meglehetősen egyszerűen, különösen akkor, ha már használják az OpenVPN-t.

3. Váltson másik protokollra

Ha az OpenVPN TCP protokoll blokkolódik, akkor megpróbálhat L2TP / IPsec protokollra váltani. Ez a protokoll rendkívül biztonságos és még mindig általános. Ellenőrizze azonban, hogy az L2TP protokoll rendelkezik-e az IPsec biztonsággal, mivel a „nyers” L2TP protokoll nem biztonságos.

Kipróbálhatja az SSTP protokollt is, ha rendelkezésre áll. Ezt a protokollt azonban a legtöbb eszköz nem támogatja, bár egyes Windows gépek opcionálisan rendelkeznek.

Mi van nem javasoljuk, hogy váltson a PPTP protokollra. Nem biztonságos, elsősorban azért, mert elavultnak tekintik. Tekintettel arra, hogy egy VPN-hez egy többé-kevésbé barátságos környezetben fog csatlakozni, el kell kerülnie a nem biztonságos VPN-protokollt.

* Jogi nyilatkozat: Noha alaposan kutattuk ezt a témát, a cikkünkben semmit sem szabad jogi tanácsnak tekinteni. Célunk az, hogy a legjobb információkat és megoldásokat nyújtsuk Önnek. Ennek ellenére nem vagyunk jogi szakértők az Egyesült Arab Emírségek törvényeinek árnyalatain.


„Közel-Kelet és Ázsia“ „A texasi egyetemi könyvtárak jóvoltából, az austini texasi egyetem.” Kép - közkincs 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Adblock
detector