A legjobb VPN-k a Netgear útválasztókhoz (és azok telepítéséhez)

A legjobb VPN-k a Netgear útválasztókhoz és hogyan kell telepíteni

A Netgear útválasztók a modelltől függően egy vagy két módon működhetnek a VPN-ekkel:

 • A VPN-kiszolgálót maga az útválasztón is beállíthatja, lehetővé téve a távoli hozzáférést az otthoni hálózathoz
 • Biztonságos kapcsolatot létesíthet egy másik hely VPN-kiszolgálójával

Netgear útválasztók alapértelmezés szerint csak az első opciót tartalmazza, amely biztonságos, távoli hozzáférést biztosít az otthoni számítógéphez, tárgyak internete eszközökhöz vagy médiaszerverhez. Alapvetően a router a VPN szerver.

A második lehetőség biztosítja az otthoni összes eszköz internetkapcsolatát, és lehetővé teszi a régiókhoz kapcsolt tartalom feloldását. Ha magánkézbeszédet, földrajzi feloldást és további biztonságot szeretne, ez az Ön számára.

sajnálatos módon, a Netgear router firmware-jébe beépített VPN-funkció nem működik a második opcióval. Tehát ha a Netgear útválasztót másik hely VPN szerveréhez szeretné csatlakoztatni, akkor a firmware-t kicserélnie kell valami hasonlóra, mint a DD-WRT vagy a Tomato.

Az új firmware telepítése az útválasztón ingyenes, és nem különösebben nehéz, de magában hordoz bizonyos kockázatokat, például potenciálisan a router megrongálását vagy a garancia megszűnését..

A legjobb VPN a Netgear útválasztókhoz: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Ha biztonságosan csatlakoztatni szeretné Netgear útválasztóját egy távoli helyen lévő VPN-kiszolgálóhoz, erősen ajánljuk az ExpressVPN-t.

Az ExpressVPN saját egyedi firmware-t készít, amely két népszerű Netgear router-modellel működik:

 • Nighthawk R6300v2
 • Nighthawk R7000

Ennek az egyéni firmwarenek az az előnye, hogy a telepítés után az összes telepítve van és készen áll a használatra. Nem kell csalódnia a csatlakozási beállításokkal és a konfigurációs fájlokkal. Könnyű kiszolgálók váltani, és szelektíven csatlakoztatni és leválasztani az egyes eszközöket a VPN-ből.

  Hogyan nézhetjük meg a Netflixet VPN-sel (bárhonnan)

ExpressVPN router alkalmazás

Ha nem Netgear útválasztója van, a kettőtől eltérő, akkor az ExpressVPN továbbra is lehetőség, de a firmware-t egy nyílt forrású alternatívára kell cserélnie, és manuálisan kell beállítania az egyes kiszolgálókhoz a kapcsolatokat..

ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és nagyszerű a régiókkal zárolt tartalmak - például a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer - feloldásához. Ez is nagyon biztonságos, és nem tárol azonosító naplókat. Az ügyfélszolgálat 24/7 elérhető a webhely élő chat funkcióján keresztül.

A NETGEAR ÚTVONÓK LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első számú választásunk az ExpressVPN egyedi firmware-je és más szolgáltatások jól lekerekített csomagja révén a Netgear router tulajdonosai számára a legjobb választás. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Az ExpressVPN az egyetlen ismert VPN-szolgáltató, amely a Netgear-kompatibilis router firmware-évé teszi NordVPN és PrivateVPN akkor is jó választás, ha hajlandó kipróbálni egy nyílt forrású firmware alternatívát.

A Netgear router VPN-k magyarázata

Számos Netgear útválasztó-modell támogatja a virtuális magánhálózatokat, de ez nem valószínűleg jelenti azt, amit gondol. Az alapkészülék Netgear útválasztónál beállított VPN sokkal különbözik a telefonon vagy laptopján található VPN-alkalmazástól.

A Netgear lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját VPN szervert állítsanak fel az útválasztón. Ez lehetővé teszi az otthoni hálózat elérését más helyről az interneten keresztül. Például, ha nincs otthon, és hozzáférést szeretne kapni otthoni számítógépéhez, a tárgyak internetes eszközeihez vagy a médiaszerverhez, megteheti.

Ez a beállítás azonban nem biztosítja az internetkapcsolatot otthon, és nem engedi hozzáférni a régiókhoz zárt tartalomhoz.

Itt jön be egy olyan VPN-szolgáltató, mint az ExpressVPN. A VPN-szolgáltatók az egész világon kiszolgálókat működtetnek, és lehetővé teszik, hogy titkosított alagutakon keresztül csatlakozzon hozzájuk. Ez lehetővé teszi olyan tartalom elérését, amely például csak más országokban érhető el. Ezenkívül megvédi a magánéletét azáltal, hogy megakadályozza az internetszolgáltatót, a kormányzati ügynökségeket és a hackereket, hogy szimatolhassanak az Ön böngészési tevékenységében és letöltésében..

  Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

Sajnos a Netgear útválasztók nem támogatják a távoli VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozás lehetőségét. A firmware cseréje szükséges, ha ezt meg akarja tenni.

Hogyan állítsunk be VPN-t az otthoni hálózathoz Netgear útválasztón

Ez a beállítás, amely számos Netgear útválasztó modellnél opcionális opcióként érkezik, távoli hozzáférést tesz lehetővé az otthoni hálózathoz, nem pedig az internethez. Ez hasznos az intelligens otthoni és tárgyak internete eszközök, az otthoni médiaszerverek és a számítógépek távoli elérése érdekében. Nem célja, hogy titkosított alagutat adjon az internethez vagy más nyilvános IP-címet.

netgear genie vpnKép a Netgear.com-tól

Nem minden Netgear útválasztó szerepel ezzel a funkcióval, de sokan, beleértve az összes ProSafe és Nighthawk modellt is.

Mivel mind ügyfelet, mind szervert állít be, a VPN-t mind az útválasztón, mind pedig az eszközön be kell állítania, amelyhez csatlakozni szeretne.

Így állíthatja be a VPN-t egy Netgear útválasztón:

 1. Nyisson meg egy webböngészőt, és keresse meg a következőt: http://www.routerlogin.net.
 2. Írja be az útválasztó adminisztrációs paneljének felhasználónevét és jelszavát (Netgear Genie). Alapértelmezés szerint a felhasználónév admin és a jelszó Jelszó, de ezeket meg kell változtatnia, ha még nem tette meg.
 3. Menj Fejlett > Speciális beállítás > VPN szolgáltatás.
 4. Jelölje be VPN szolgáltatás engedélyezése és kattintson a gombra Alkalmaz
 5. Adja meg a kívánt VPN-szolgáltatás beállításait. Ez attól függ, hogy mire kívánja használni a VPN-t.
 6. Töltse le az OpenVPN konfigurációs fájljait azon eszköz típusához, amelyhez csatlakozni szeretne, például Windows rendszerhez vagy Intelligens telefonhoz.
 7. Vigye a fájlokat a VPN-hez csatlakoztatni kívánt eszközre, és importálja őket a választott OpenVPN alkalmazásba.
 8. Válassza ki az alkalmazásban létrehozott OpenVPN profilt, majd csatlakoztassa!

Használhatja az ingyenes, hivatalos OpenVPN alkalmazásokat, amelyek a legtöbb nagy operációs rendszerhez elérhetők. Általában elérhetőek az eszköz alkalmazásboltjából vagy az alapértelmezett lerakatból.

  A Google-fiók előzményeinek végleges törlése

A firmware cseréje egy Netgear útválasztón

Ha az útválasztót egy távoli VPN-kiszolgálóhoz szeretné csatlakoztatni, akkor a firmware-t ki kell cserélnie valamire, amely ezt a képességet kínálja. Ez a „villogó” folyamat véglegesen károsíthatja az útválasztót, és érvénytelenítheti a jótállást, ha nem hajtják végre helyesen, ezért óvatosan járjon el..

 1. Töltse le a VPN-kompatibilis firmware-t, amely együttműködik az Ön Netgear útválasztó-modelljével. Ajánlunk valamit a DD-WRT vagy a Paradicsom fajtákból.
 2. Nyisson meg egy webböngészőt, és keresse meg a következőt: http://www.routerlogin.net.
 3. Írja be az útválasztó adminisztrációs paneljének felhasználónevét és jelszavát (Netgear Genie). Alapértelmezés szerint a felhasználónév admin és a jelszó Jelszó, de ezeket meg kell változtatnia, ha még nem tette meg.
 4. választ Fejlett > Adminisztráció > A router frissítése.
 5. kettyenés Böngészés és keresse meg az 1. lépésben letöltött firmware-t.
 6. kettyenés Feltöltés a router villogásához.
 7. Indítsa újra az útválasztót.

Az új firmware-vel a helyén beállíthatja a VPN-kapcsolatot. További információt a DD-WRT legjobb VPN-jeiről és a Paradicsom-útválasztók legjobb VPN-jeiről olvashat..

Van-e ingyenes Netgear router-VPN??

A fentiek szerint néhány Netgear útválasztót VPN-kiszolgálókká alakíthat, amelyek lehetővé teszik az otthoni hálózathoz történő csatlakozást. Ez egy beépített szolgáltatás, amelyhez ingyenes és nyílt forráskódú VPN-alkalmazásokkal kapcsolódhat telefonján vagy laptopján.

Ha azonban az útválasztót egy másik hely VPN szerveréhez szeretné csatlakoztatni, akkor nincsenek ismert ingyenes opciók. A legtöbb ingyenes VPN csak a főbb operációs rendszereken működő telefonokkal és laptopokkal működik.

Mindenesetre a legjobb VPN-ket elkerülni lehet. Lefedik az adatait, gázzal töltik le a fájlokat, és arra kényszerítik a felhasználókat, hogy várjanak sorban a csatlakozáshoz. Sokan nyomon követik az online tevékenységet, és eladják az adatokat harmadik feleknek, például a hirdetőknek. Néhányan megfertőzhetik a készüléket rosszindulatú programokkal, vagy eladhatják a sávszélességet a botnet támadásokhoz való felhasználáshoz.

Válasszon fizetett VPN-t, ha minőségi szolgáltatást szeretne.

About the author

Comments

 1. ásni a régiókhoz kapcsolt tartalmakhoz sem. Ha az otthoni hálózat összes eszközének internetkapcsolatát biztonságosan szeretné kezelni, és feloldani a régiókhoz kapcsolt tartalmakat, akkor a Netgear útválasztó firmware-jét cserélnie kell valami hasonlóra, mint a DD-WRT vagy a Tomato. Az ExpressVPN ajánlott választás, mivel saját egyedi firmware-t készített két népszerű Netgear router-modellel, amelyek készen állnak a használatra a telepítés után. Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és nagyszerű a régiókkal zárolt tartalmak feloldásához. Ha nem Netgear útválasztója van, akkor is használhatja az ExpressVPN-t, de a firmware-t manuálisan kell beállítania az egyes kiszolgálókhoz. Az ExpressVPN a legjobb választás a Netgear router tulajdonosai számára, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

 2. a VPN-kiszolgálóhoz, amely lehetővé teszi a régiókhoz kapcsolt tartalom feloldását. Ha ezt szeretné elérni, akkor a Netgear útválasztó firmware-jét cserélnie kell valami hasonlóra, mint a DD-WRT vagy a Tomato. Az ExpressVPN azonban egyedi firmware-t készített két népszerű Netgear router-modellel, amely lehetővé teszi a biztonságos csatlakozást a távoli VPN-kiszolgálóhoz. Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-szolgáltató, amelyet teszteltünk, és nagyszerű a régiókkal zárolt tartalmak feloldásához. Ha Netgear útválasztója van, akkor az ExpressVPN az első számú választásunk.

 3. giókhoz kapcsolt tartalmakhoz. Ha az otthoni hálózat összes eszközének internetkapcsolatát biztonságosan szeretné használni, akkor szüksége lesz egy második lehetőségre, amely lehetővé teszi a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozást. Azonban a Netgear útválasztók alapértelmezés szerint csak az első opciót tartalmazzák, így ha a második lehetőséget szeretné használni, akkor a firmware-t cserélnie kell valami hasonlóra, mint a DD-WRT vagy a Tomato. Ez azonban bizonyos kockázatokkal jár, például a router megrongálódásával vagy a garancia megszűnésével. Az ExpressVPN azonban egy jó megoldás lehet a Netgear router tulajdonosok számára, mivel saját egyedi firmware-t készített két népszerű Netgear router-modellel, amelyek készen állnak a használatra a telepítés után. Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és nagyszerű a régiókkal zárolt tartalmak feloldásához.

Comments are closed.