A legjobb VPN-k a PUBG számára: Korlátlan, késés nélküli játék

Legjobb VPN a PUBG-hez - PlayerUnknown's Battlegrounds

Sok oka van annak, hogy érdemes VPN-t használni a PUBG-vel. Talán szeretne olyan bőröket szerezni, amelyek csak egy adott országban érhetők el. Lehet, hogy csak néhány lépést szeretne játszani a szünetben a munkahelyén. Bármelyik eset is legyen, a VPN segíthet.

A VPN-k úgy működnek, hogy titkosítják az Ön forgalmát, és egy kiszolgálón keresztül továbbítják a világ más részeire. Ez nemcsak lehetővé teszi az internetes blokkolás megkerülését, hanem megakadályozza a munkáltatót vagy a kormányt abban, hogy megnézze, mit hoz fel online. Még jobb, ha csatlakoztatva van, az IP-címe megváltozik, így úgy tűnik, mintha bárhol tartózkodna, ahol a választott szerver található. Ez lehetővé teszi a PUBG-régió megváltoztatását, hogy hasonló késleltetésű felhasználókkal játszhassanak, vagy helyspecifikus bónuszokat szerezzenek.

Nincs ideje elolvasni a teljes bejegyzést? Nincs mit; csak olvassa tovább, hogy megtudja, mely VPN-k a legmegfelelőbbek a PUBG-hez. Az egyes szolgáltatásokat részletesebben, tovább részletezzük.

A legjobb VPN-k a PUBG számára

 1. ExpressVPN: Az első választás a PUBG számára. Ez a szolgáltatás nagy sebességgel, erős biztonsággal és kiszolgálókkal rendelkezik több mint 90 országban.
 2. CyberGhost: Legjobb költségvetési választásunk. Gyors csatlakozásokat, korlátlan sávszélességet és nagyteljesítményű, mégis egyszerűen használható biztonsági funkciókat kínál.
 3. NordVPN: Ez a szolgáltatás erős biztonsági funkciókat, szigorú bejelentkezési tilalmakat és hozzáférést biztosít több mint 5000 nagysebességű szerverhez világszerte.
 4. IPVanish: Nagyon nagy sebességgel, korlátlan sávszélességgel és nulla naplózási politikával az IPVanish megkönnyíti a PUBG feloldását és lejátszását bárhonnan..
 5. PrivateVPN: Az erőteljes biztonság és adatvédelem, valamint a gyors és megbízható kapcsolatok teszik ezt a VPN-t kiváló választásnak a PlayerUnknown csatatéri területein..
 6. Surfshark: Ennek a VPN-nek nincs kapcsolódási korlátja. Megfelelő sebességet, kiváló feloldási képességet és erős biztonság iránti elkötelezettségét is kínálja.
 7. Hotspot pajzs: Gyors, kezdőbarát VPN erős biztonsági funkciókkal és a PUBG feloldásának szinte bárhonnan történő feloldhatóságával.

Az első VPN-nek nem kell nehéznek lennie. A trükk az, hogy olyan szolgáltatást talál, amely különféle feladatok széles skáláját képes kezelni, ahelyett, hogy fizetne egy VPN-ért, amely egy területen kiváló (például feloldási képesség). Ezt szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy csak olyan szolgáltatásokat ajánlunk, amelyek rendelkeznek az összes alábbi jellemzővel:

 • Megbízható kapcsolatot biztosít, és nagy sebességű kiszolgálókkal rendelkezik
 • Lehetővé teszi a blokkolás megkerülését és a PUBG elérését szinte bárhol
 • Védi a forgalmat a hatékonyan feltörhetetlen titkosítással és számos egyéb biztonsági funkcióval
 • Nem naplózza személyesen azonosítható információkat
 • Van alkalmazásai az összes főbb operációs rendszerhez és eszközhöz

A legjobb VPN-k a PUBG számára

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon a PUBG online lejátszásának legjobb VPN-jeiről:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Jelenleg mintegy 3000 szolgáltatást működtet 94 országban, tehát tökéletes a földrajzilag korlátozott szolgáltatások, például a Netflix USA, a Sling TV és a PUBG feloldásához. Ennél is jobb, ha ez a VPN állandóan nagy sebességgel és korlátlan sávszélességgel büszkélkedhet, azaz nem kell aggódnia a játék késése miatt. Ha inkább útközben játszik, ez nem jelent problémát, mivel az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy öt eszközt egyszerre csatlakoztasson.

Ez a szolgáltatás 256 bites AES titkosítással védi a forgalmat, és védelmet nyújt a WebRTC, DNS és IPv6 szivárgások ellen. Van egy kill kapcsoló (amelyet néha „hálózati zárnak” hívnak), amely megállítja az összes adatátvitelt, ha hirtelen elveszíti a kapcsolatot a VPN-sel. Ingyenesen fizethet a Bitcoin-nal a nagyobb névtelenségért, de az Az ExpressVPN nem naplózza az Önt azonosító információt, ez a lépés teljesen választható. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető.

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, iOS és Android eszközökhöz. Van egy egyedi firmware az útválasztókhoz, amely megkönnyíti a készülékek egyszerre történő védelmét.

Előnyök:

 • Gyors, alacsony késleltetésű kapcsolatok
 • A legjobb osztályú biztonság és magánélet
 • Fizetne névtelenül a Bitcoin segítségével
 • Feloldja a különféle tartalmakat, beleértve a Netflix könyvtárakat

Hátrányok:

 • Nem olyan konfigurálható, mint néhány energiafelhasználó szeretné

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A PUBG LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első választás a PUBG számára. Ez egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára és magánéletére. Még egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia is van, amely kockázatmentesen kipróbálhatja.

  A legjobb VPN-k Linuxhoz 2023-ban (és a legrosszabb)

Érdekelt? Nézze meg a teljes ExpressVPN áttekintést a részletekért.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost az egyik legnagyobb hálózattal rendelkezik, 89 országban több mint 5500 szerverrel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy könnyű elérni az alacsony késleltetésű kapcsolatot, bárhol is van a világon. A PUBG feloldása mellett a CyberGhost lehetővé teszi a nagyobb streaming platformok elérését, mint például a Netflix USA és a BBC iPlayer, tehát nagyon kevés korlátozás van arra, amit tehet. Ez a szolgáltatás akár hét egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ami több, mint versenytársainál.

Ez egy nagyon felhasználóbarát szolgáltatás, mivel az összes biztonsági funkció alapértelmezés szerint engedélyezve van. Ide tartoznak a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgás elleni védelem, a 256 bites titkosítás, egy ad-blokkoló, egy rosszindulatú program-leolvasó és egy megszakító kapcsoló (minden verzióban elérhető). A legjobb az, hogy a CyberGhost nem naplózza személyesen azonosítható információkat. Az élő csevegés alapú támogatás 24 órán keresztül elérhető bármilyen probléma esetén.

A CyberGhost rendelkezik iOS, Android, MacOS és Windows alkalmazásokkal. Ha ezt a szolgáltatást Linux rendszeren vagy vezeték nélküli útválasztón szeretné használni, akkor manuálisan kell konfigurálnia.

Előnyök:

 • 5000+ nagysebességű szerver világszerte
 • Átfogó biztonság
 • Elfogadja a Bitcoint
 • Szerencsére felszabadít egy sor földrajzilag korlátozott tartalmat

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

Pontszámunk:

4 kívül 5

A PUBG KÖZÖS KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost a legjobb költségvetési VPN a PUBG számára. Nagy sebességgel, előre konfigurált biztonsági funkciókkal és kiváló feloldási képességgel rendelkezik, valamint nagyon nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik..

További információért tekintse meg a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 59 országban több mint 5000 szerverrel rendelkezik. Ez a szolgáltatás elég gyors a 4K-s videó streamingjéhez olyan platformon, mint a Netflix és az Amazon Prime Video, így a PUBG lejátszása közben nem szabad tapasztalnia semmilyen késést. Kivételes feloldási képességgel és akár hat egyidejű kapcsolat megengedésével a NordVPN lehetővé teszi, hogy bármit megnézhessen, bárhol.

Ez a szolgáltatás az erős biztonságáról ismert. Van 256 bites AES titkosítás, testreszabható kill kapcsoló, védelem a WebRTC, IPv6 és DNS szivárgások ellen, valamint az automatikus hirdetésgátlás és a rosszindulatú programok ellenőrzése. Valójában vannak olyan speciális szerverek is, amelyek szigorú online korlátozásokkal rendelkező országokban vannak optimalizálva. A NordVPN szigorú bejelentkezési tilalommal rendelkezik de a Bitcoin-lal mindig fizetni lehet a névtelenségért. Bármilyen probléma esetén 24 órás és 24 órás ügyfélszolgálatot lehet elérni.

A NordVPN Linux, MacOS, Windows, Android és iOS alkalmazásokat kínál. Kézzel telepíthető a támogatott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Nagyobb hangsúly a biztonságra és a magánéletre
 • Gyors és megbízható letöltési és streaming sebesség
 • Nulla naplózás politika

Hátrányok:

 • A kapcsolat az asztali alkalmazáson keresztül lassú lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

JÓ ALL-ROUNDER: A NordVPN nagyszerű választás a PUBG számára, mivel széles körű biztonsággal és magánélet védelmével, a bejelentkezési tilalomra vonatkozó politikával és több mint 5000 nagysebességű szerver hozzáférésével büszkélkedhet világszerte. Minden terv tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a NordVPN átfogó áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy nagyon gyors VPN, amely mintegy 1300 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban. Ez a szolgáltatás könnyen felszabadítja azokat a platformokat, mint például a Netflix USA és a Hulu, így nem kell gondot okoznia a PlayerUnknown csataterének elérésével munkahelyen vagy egyetemen. A VPN másik kiemelkedő tulajdonsága, hogy egyszerre akár 10 kapcsolatot is lehetővé tesz; Sokkal több, mint az öt ipari szabvány.

Ne tévesszen meg az IPVanish egyszerűsített alkalmazásaival; valójában nagyon sok fejlett biztonsági funkció van beépítve. A tevékenységeit rejtett formában tárolják 256 bites titkosítás, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem, valamint egy kill kapcsolóval, de a forgalom átcsavarozására vagy a helyi kapcsolatok teljes letiltására is lehetőséged van.. Az IPVanish nem tart naplót, tehát tevékenységeit nem lehet visszakeresni Önre. Kell segítség? Az ügyfélszolgálatot élő chat-en keresztül érheti el, a nap 24 órájában.

  A Vuze legjobb VPN-jei a gyors, biztonságos torrenthez

Az IPVanish alkalmazásokat kínál iOS, MacOS, Android és Windows eszközökre. Kézzel konfigurálható Linux rendszerekhez és kiválasztott internetes útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Nincs naplózás
 • Elég gyors a késés nélküli játékhoz
 • Erős titkosítás és adatvédelem

Hátrányok:

 • Nem fogadja el a Bitcoint

Pontszámunk:

4 kívül 5

NAGY SOROK, KIS LATENCIA: Az IPVanish egy nagyon gyors VPN, magas csatlakozási korláttal, de nagyteljesítményű biztonsági funkciókkal és nulla naplózású politikával is rendelkezik. Ez a szolgáltatás hét napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Az IPVanish teljes áttekintésében részletesebben megvizsgáljuk ezt a szolgáltatást.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nincs annyi szervere, mint néhány riválisa (körülbelül 150 több mint 60 országban), de átlagnál jobb sebességet és kivételes feloldási képességeket kínál. Amellett, hogy a PUBG-t bárhol lejátszhatja, a PrivateVPN lehetővé teszi olyan szolgáltatások elérését is, mint a Netflix USA, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video. Legfeljebb hat eszköz csatlakoztatható egyszerre.

Ez a VPN védi a forgalmat a snoopers-től az IPv6, DNS és WebRTC szivárgás elleni védelemmel, egy kill kapcsolóval (csak Windows) és 256 bites AES titkosítással. Az adatokat rejtjelezheti, lehetővé téve olyan hálózatok használatát, amelyek általában blokkolják a VPN-kapcsolatokat. A PrivateVPN-nek nincs naplózási politikája, tehát miután csatlakozik, valójában névtelen. Választhat fizetni a Bitcoin-ban, ha inkább egy anonimitási réteget szeretne. A támogatás napi 22 órás élő csevegésen keresztül érhető el.

A PrivateVPN rendelkezik iOS, Windows, Android és MacOS alkalmazásokkal. Ez a szolgáltatás Linux alapú platformon és vezeték nélküli útválasztón is működik, de először manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Az egyik leggyorsabb VPN
 • Megalapozott hírnevet szerezhet a feloldható webhelyek és szolgáltatások körében

Hátrányok:

 • Az élő csevegés támogatása nem a nap 24 órájában
 • Kicsi, de növekvő szerverhálózat

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

GYORS, BIZTONSÁGOS TUDNIVALÓ VPN: A PrivateVPN elsőbbséget élvez a sebességgel, de a biztonság másodperc múlva jön be. Megbízható összeköttetésekkel, naplózás nélküli politikával és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával ez a VPN ideális bárki számára, aki megvédi magát PUBG online lejátszása közben..

Nézze meg a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark hozzáférést biztosít több mint 1000 szerverhez több mint 60 országban. Kiváló választás mindenki számára, aki játékra vágyik, köszönhetően az ésszerűen nagy sebességnek, a korlátlan sávszélességnek és a kiváló feloldási képességnek. Mi több, mivel ennek a VPN-nek nincs csatlakozási korlátja, ezzel egyidejűleg megvédheti az összes saját eszközét.

Ez a VPN 256 bites titkosítást, a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgások elleni védelmet, valamint a kill kapcsolót használja a forgalom állandó elrejtéséhez. Ezenkívül egy olyan funkcióval rendelkezik, amely automatikusan blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programok keresését, valamint egy olyan funkcióval is, amely lehetővé teszi az országos internetes korlátozások megkerülését.. A Surfshark nem naplózza az Önt azonosító információt, de ha aggódik a magánélet miatt, akkor a Bitcoin, az Ethereum vagy a Ripple fizetéssel fizethet. Ha nehézségekbe ütközik, a támogatás 24 órán keresztül és hét óta elérhető az élő csevegés közben.

A Surfshark Windows, Linux, MacOS, Android és iOS alkalmazásokat kínál. Az otthoni útválasztókhoz manuális konfiguráció szükséges.

Előnyök:

 • Erős elkötelezettség a biztonság iránt
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Nincs korlátozás a csatlakoztatott eszközök számára

Hátrányok:

 • Néhány lassú sebesség

Pontszámunk:

4 kívül 5

JÁTÉK PUBGÁT Bármelyik eszközön: A Surfshark kiváló feloldási képességet, tisztességes sebességet és erős biztonsági funkciókat kínál. A legjobb az, hogy nincs csatlakozási korlátja, lehetővé téve, hogy bármilyen eszközön játszhasson. A csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a Surfshark teljes áttekintését.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs hozzáférést kínál több mint 3200 szerverhez több mint 70 országban. Nincs adatkorlát, korlátlan sávszélesség és állandóan nagy sebesség, ez a szolgáltatás kiváló választás mindenki számára, aki játékra vágyik. Feloldja azokat a platformokat, mint a Netflix, a Hulu és a Sling TV is, ezáltal megadva a szabadságot a korábban elérhetetlen tartalmak mindenféle eléréséhez. Legfeljebb öt egyidejű kapcsolat megengedett.

  Hogyan érhető el a Bet365 külföldön egy VPN-sel

Ez a VPN 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval (csak Windows esetén) és a DNS szivárgás elleni védelem alapértelmezés szerint engedélyezett. Ez azonban nem minden: van egy automatikus wifi védelem is, és lehetővé teszi, hogy bizonyos alkalmazások megkerüljék a VPN-t (egy olyan szolgáltatás, amelyet split alagútként ismernek).. A Hotspot Shield nem tart nyilvántartást az azonosító információkról, miután megszakadt. Az ügyfélszolgálattal 24 órán keresztül, 24 órán keresztül élő csevegéssel veheti fel a kapcsolatot.

A Hotspot Shield Android, iOS, Windows és MacOS alkalmazásokkal érkezik.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható sebesség
 • Erős biztonság és adatvédelem
 • Kiváló feloldási potenciál

Hátrányok:

 • Néhány korábbi adatvédelmi aggodalom
 • Nincs Linux támogatás

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

KI KOCKÁZtson a PUBG-ot bárhol: A Hotspot Shield gyors, biztonságos és biztonságos, és képes felszabadítani a népszerű szolgáltatások széles körét (ideértve a PUBG-t is). Ez a VPN 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

További információkért lásd a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Hogyan lehet feloldani a PUBG-t egy VPN-sel

A VPN-k eleinte bonyolultnak tűnhetnek, de valójában meglehetősen könnyű használni, ha már tudja, hogyan. Kövesse az alábbi lépéseket a feloldáshoz és a PUBG lejátszásához, bárhol is van.

A PUBG feloldását és lejátszását VPN-sel bárhonnan elvégezheti:

 1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik a fenti VPN-ekre, ha még nem tette meg (különösen az ExpressVPN-t ajánljuk).
 2. Töltse le az alkalmazás számára megfelelő verziót, majd telepítse és jelentkezzen be.
 3. Csatlakozzon a kívánt hely szerveréhez. Ha egy adott városban kiszolgálókat választhat, akkor a legjobb, ha egy közeli helyre csatlakozik, mivel ez segít csökkenteni a késést.
 4. Nyissa meg a PUBG-t. Mostantól bármilyen probléma nélkül játszhatsz. Ha továbbra sem sikerül kapcsolatot létesíteni, akkor további segítségért forduljon VPN ügyfélszolgálatához.

Feloldhatom a PUBG blokkolását egy ingyenes VPN-sel?

Lehet, hogy fontolja meg egy ingyenes VPN használatát a PUBG feloldásához, de azt javasolnánk, hogy tiltsa le. Kezdetben ezek a szolgáltatások általában az elsők, akik feketelistán szerepelnek, tehát valószínűség szerint nem fog tudni csatlakozni. Az ingyenes VPN-k általában lassabbak, mint a fizetett, mivel sokkal több felhasználójuk van (és kevesebb kiszolgáló közül lehet választani). Ezenkívül gyakran nagyon alacsony adatkorlátozással is rendelkeznek, ami láthatja, hogy egy játék során elrúgtak.

Azt is tudnia kell, hogy az ingyenes VPN-k több kockázatot jelentenek, mint fizetett társaik. Valójában, egy, több mint 280 ingyenes VPN-sel végzett vizsgálat azt találta közel 40% tartalmazott rosszindulatú programokat. A helyzet még rosszabbá tétele érdekében 18% -uk egyáltalán nem használt titkosítást, azaz a felhasználók ténylegesen nem voltak biztonságosabbak, mint a normál böngészéskor. Végül, míg a fizetett VPN-k általában tudatják Önnel, hogyan kezeli az Ön adatait, az ingyenes szolgáltatások nem nyújtanak ilyen garanciát, és akár az Ön tevékenységeinek részleteit is eladhatják.

A legjobb módja annak, hogy online megvédje magát, egy jó hírű VPN-t használ, amely az ügyfelek első adatvédelmi irányelveit kínálja.

Miért lenne szükségem VPN-re a PUBG-hez?

A VPN nem csak azok számára készült, akik munkahelyi játékot szeretnének játszani. Például, ha lassú internetkapcsolata van, akkor jelentős hátrányba kerülhet akkor, ha az országában másokkal játszol. Kicsit meghaladhatja az esélyeket, ha a VPN segítségével alacsonyabb átlagsebességű régióra vált.

Tegyük fel, hogy tisztességes streamer egy tisztességes méretű közönséggel. A trollok tudják, hogy az internet-kapcsolat megszakításával megakadályozhatják, hogy megéljen. Ez teszi a DDoS támadások elsődleges célpontjává. VPN nélkül ez hatékonyan megbénítja az útválasztót, megakadályozva az online hozzáférést. A VPN-hez való csatlakozás után a hálózat általában képes felvenni és átirányítani az összes rosszindulatú kérést, lehetővé téve ezzel a napod folytatását..

Attól függően, hogy hol laksz, előfordulhat, hogy VPN nélkül is nem tudja lejátszani a PUBG-t. Az olyan országokban, mint Dél-Korea, korlátozások vonatkoznak arra, hogy mikor engedélyezik a játékot (ha Ön egy bizonyos korosztályba tartozik), míg India egyes területein teljes mértékben betiltották a PUBG alkalmazását. A VPN-k nemcsak lehetővé teszik a kormány által kivetett webszűrés megkerülését, hanem biztosítják, hogy tevékenységeidet ne lehessen visszakeresni.

Míg a földrajzi PUGB-tilalmak ritkák, érdemes megnézni a helyi törvényeket, mielőtt korlátozott területen hozzáférne a PUGB-hez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem jár-e el illegálisan..

Lásd még:

 • A legjobb VPN a Dota 2 számára
 • Legjobb VPN játék
 • A legjobb VPN Minecraft számára
 • Leggyorsabb VPN-ek

About the author

Comments

 1. ES titkosítással védi a felhasználók adatait, és nem naplózza azokat, így biztonságban érezheti magát a PUBG játék közben is. Az ExpressVPN az egyik legmegbízhatóbb és legjobb VPN szolgáltatás a PUBG játékosok számára.

  2. CyberGhost

  Elérhető alkalmazások: PC, Mac, IOS, Android, Linux

  Weboldal: http://www.CyberGhostVPN.com

  Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

  A CyberGhost egy nagyszerű költségvetési választás a PUBG játékosok számára. Ez a VPN szolgáltatás gyors csatlakozásokat és korlátlan sávszélességet kínál, így nem kell aggódnia a játék késése miatt. A CyberGhost erős biztonsági funkciókat kínál, és könnyen használható alkalmazásokat biztosít az összes főbb operációs rendszerhez és eszközhöz.

  3. NordVPN

  Elérhető alkalmazások: PC, Mac, IOS, Android, Linux

  Weboldal: http://www.NordVPN.com

  Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

  A NordVPN erős biztonsági funkciókat kínál, szigorú bejelentkezési tilalmakat és hozzáférést biztosít több mint 5000 nagysebességű szerverhez világszerte. Ez a VPN szolgáltatás lehetővé teszi a PUBG régió megváltoztatását, hogy hasonló késleltetésű felhasználókkal játszhassanak, vagy helyspecifikus bónuszokat szerezzenek.

  4. IPVanish

  Elérhető alkalmazások: PC, Mac, IOS, Android, Linux

  Weboldal: http://www.IPVanish.com

  Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

  Az IPVanish nagyon nagy sebességgel, korlátlan sávszélességgel és nulla naplózási politikával rendelkezik, így megkönnyíti a PUBG feloldását és lejátszását bárhonnan. Ez a VPN szolgáltatás erős biztonsági funkciókat kínál, és könnyen használható alkalmazásokat biztosít az összes főbb operációs rendszerhez és eszközhöz.

  5. PrivateVPN

  Elérhető alkalmazások: PC, Mac, IOS, Android, Linux

  Weboldal: http://www.PrivateVPN.com

  Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

  A PrivateVPN erőteljes biztonság és adatvédelem, valamint gyors és megbízható kapcsolatok teszik ezt a VPN-t kiváló választásnak a PlayerUnknown csatatéri területein. Ez a VPN szolgáltatás lehetővé teszi a PUBG régió megváltoztatását, hogy hasonló késleltetésű felhasználókkal játszhassanak, vagy helyspecifikus bónuszokat szerezzenek.

  6. Surfshark

  Elérhető alkalmazások: PC, Mac, IOS, Android, Linux

  Weboldal: http://www.Surfshark.com

  Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

  A Surfshark VPN-nek nincs kapcsolódási korlátja, megfelelő sebességet, kiváló feloldási képességet és erős biztonság iránti elkötelezettségét kínálja. Ez a VPN szolgáltatás lehetővé teszi a PUBG régió megváltoztatását, hogy hasonló késleltetésű felhasználókkal játszhassanak,

Comments are closed.