A legjobb VPN-k, amelyek megakadályozzák, hogy az internetszolgáltató láthassa az internetes tevékenységeket

A legjobb VPN-k, amelyek megakadályozzák, hogy az internetszolgáltató láthassa az internetes tevékenységeket


Az Egyesült Államok internetszolgáltatói (ISP-k) nyomon követhetik és értékesíthetik internetes tevékenységeik nyilvántartásait, ideértve a meglátogatott webhelyeket, az üzeneteket, e-maileket, a kereséseket és egyebeket. A Szenátus 34. sz. Együttes határozata (S. J. Res. 34) hatályon kívül helyezte az Obama-korszak FCC adatvédelmi szabályát, amely megakadályozta a Comcast és a Time Warner Cable társaságok számára, hogy engedély nélkül értékesítsék az ügyfelek böngészési adatait. Ebben a bejegyzésben közelebbről megvizsgáljuk, hogy ez hogyan befolyásolja az internetfelhasználókat, és hogyan használhatja a VPN-t annak megakadályozására, hogy az internetszolgáltató látja az internetes tevékenységeket..

Frissítés: S.J. A 34. határozatot 2017. márciusában írták be törvénybe. Ezt a cikket ennek megfelelően frissítették. Senki sem tudja pontosan, hogy az internetszolgáltatók mennyire hajlandóak eljutni az Ön adatainak eladásakor, ám jelenlegi formájában nagyon kevés szabályozás akadályozza meg őket abban, hogy személyes adatokkal (PII), a szexuális irányultságtól az orvosi nyilvántartásokig terjedő magánjellegű adatokkal együtt értékesítsék őket..

Most, hogy a törvényjavaslat törvényessé vált, csak kétféle módon lehet megakadályozni az internetszolgáltató figyelő webes tevékenységeit: VPN vagy Tor. Mi inkább a VPN-ket részesítjük előnyben, mivel ezek gyorsabbak, és nem vonzzák indokolatlanul az internetszolgáltatók vagy a hatóságok figyelmét. A VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt a felhasználó által választott helyre. Amíg a VPN csatlakoztatva van, az internetszolgáltató nem látja, milyen webhelyeket látogat meg, milyen alkalmazásokat használ, vagy bármi tartalmat, amelyet az interneten küld vagy fogad. Az internetszolgáltató sem adhat hirdetéseket vagy más tartalmat a böngészőjébe.

Az alábbiakban részletesen megismerjük az összes VPN-szolgáltatót, amelyek ezt a listát alkotják, de Ha csak ideje van egy gyors áttekintésre, akkor itt találja meg a legfontosabb választásainkat:

 1. ExpressVPN Vezeti a csomagot! Erős titkosítási, biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Nincsenek naplók, és több lehetőséget és alkalmazást kínál az összes eszköz és forgalom védelmére. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi Önt.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési szolgáltató. Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre. Szigorú bejelentkezési szabályokkal védi a magánéletét.
 3. NordVPN Veteránszolgáltató, amely a biztonság és a magánéletre építette hírnevét. Szigorú nulla naplózási politika, és nincs napló az internetes tevékenységeiről.
 4. IPVanish Tulajdonos és üzemelteti a hálózatuk összes kiszolgálóját. Ne tartson naplókat vagy metaadatokat a felhasználók egyikén sem. DNS szivárgás elleni védelem.
 5. StrongVPN Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások, valamint a nem naplózási irányelv, de nem a legegyszerűbben használható alkalmazások.
 6. Privát internet-hozzáférés Szilárd biztonsági hitelesítő adatok. Szigorú, anélkül, hogy naplókat tartana a felhasználói tevékenységekről. Jó árú, de ellentmondásos letöltési sebesség jelenik meg a tesztelés során.
 7. Surfshark Biztonságtudatos szolgáltató, amely tisztességes sebességet biztosít, és nem tart naplót. Korlátlan számú kapcsolatot és kezdőbarát alkalmazásokat tesz lehetővé az összes nagyobb platformon.
 8. Hotspot pajzs Meglehetősen olcsó szolgáltató, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a sebességre. A munkamenet vége után nem tárol azonosítható adatokat.

A legjobb VPN-k az ISP-követés megakadályozására

Ebből a célból összeállítottuk a legjobb VPN-k listáját, hogy megakadályozzuk az internetszolgáltatót az online kritériumok nyomon követésében, a következő kritériumok alapján:

 • Nincs forgalom vagy IP-címnapló
 • Erős, naprakész titkosítás
 • DNS szivárgás elleni védelem
 • Dinamikus, megosztott IP-k
 • Bónusz: nem az Egyesült Államokban található

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárMeg megelőzi az ISP-követéstTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN bejegyezték a Brit Virgin-szigetekre. Büszkélkedhet a legjobb osztályú titkosítási csomaggal, kombinálva az OpenVPN protokollt a 256 bites csatorna titkosítással, az SHA512 hitelesítéssel és a 4096 RSA kulcsmal, amelyek tökéletes előre titkosítást használnak..

A vállalat saját DNS-kiszolgálóit használja, és az összes DNS-kérést a VPN-en keresztül továbbítja, így semmi nem szivárog ki az internetszolgáltatóra. Felhasználók százai oszthatják meg egyetlen IP-címet, tehát szinte lehetetlen bármilyen tevékenységet visszakeresni.

Az ExpressVPN alkalmazás tartalmaz egy „hálózati zárat”, amely megállítja az internetes forgalmat, ha a kapcsolat bármikor megszakad, amíg vissza nem áll. Az alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, iOS, Android, Linux (parancssori) és bizonyos wifi útválasztókhoz.

Az ExpressVPN kiválóan alkalmas a geokódolt tartalmak feloldására is, például a Netflix és a Hulu külföldre utazásakor.

Előnyök:

 • A BVI-ben alapul, és nem kötelező felhasználói adatok naplózására
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • A DNS szivárgás elleni védelem, megosztott IP-címek és nem tartanak forgalomnaplókat
 • A szupergyors kiszolgálók kiválóan alkalmasak a HD tartalom streamingjére
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Kissé magasabb költség, mint másoknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Legjobb VPN az internetszolgáltatás nyomon követésének megakadályozására: Az ExpressVPN az első választásunk. Katonai titkosítási protokollokat kínál ügyes kialakítással és gyors sebességgel. Azonnali és megbízhatóan működik, és kezdőknek és haladó felhasználóknak egyaránt alkalmas. Vezető a földrajzilag korlátozott webhelyek és szolgáltatások feloldásában. A tervek tartalmaznak egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatják.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost megkönnyíti az internet biztonságos böngészését. Ez a kezdőbarát VPN nem regisztrál semmilyen személyes azonosító információt, és a tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartja 256 bites AES titkosítás, WebRTC, DNS és IPv6 szivárgások elleni védelem, valamint 2048 bites DHE-RSA kulcsok kombinációjával. Ráadásul az alkalmazás minden verziójában van ölőkapcsoló.

Ez nem minden, amit ez a szolgáltatás nyújthat; van még egy automatikus hirdetés-blokkoló és rosszindulatú program-leolvasó, valamint egy véletlenszerű porton keresztül történő csatlakozás lehetősége. Ez utóbbi funkció lehetővé teszi a HTTPS használatát még olyan hálózatokon is, amelyek általában blokkolják az ilyen forgalmat. A CyberGhost összes biztonsági funkciója előre konfigurálva van és alapértelmezés szerint engedélyezve van.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, iOS, MacOS, Linux és Android rendszerekhez. A VPN manuálisan konfigurálható úgy, hogy a kiválasztott internetes útválasztókkal működjön.

Előnyök:

 • A biztonsági szolgáltatások széles skáláját kínálja
 • Nem vezet forgalmi naplókat
 • Legfeljebb hét csatlakozás megengedett
 • Elfogadja a Bitcoint

Hátrányok:

 • A fejlett funkciók hiánya problémát jelenthet az energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A CyberGhost egy olcsó, mégis erőteljes VPN, amely erős biztonsági és adatvédelmi védelmet, valamint nagyon nagy sebességet biztosít. Még 45 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár.

Olvassa el a Cyberghost teljes áttekintését

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNMegakadályozza az ISP-követés tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Panama-alapú NordVPN kiváló ütést kínál a dollárjához - akár hat egyidejű kapcsolat elérése a szokásos előfizetésen keresztül. De a valódi érték a társaság szigorú nulla naplózási politikájában és az erős titkosítási csomagban található: 256 bites titkosítás OpenVPN-en és 2 048 bites Diffie Hellman kulcsok.

Az NordVPN alkalmazás tartalmaz egy folyamat-specifikus kill kapcsolót, így megadhatja, hogy mely programok blokkolódjanak a titkosítatlan forgalom küldésén keresztül az internetszolgáltató hálózatán, ha a kapcsolat leesik. Rengeteg szerver áll rendelkezésre, köztük néhány az extra magánéletre optimalizálva, beleértve a Tor over VPN és a dupla VPN szolgáltatásokat.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. A NordVPN feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmakat is, például a Netflix és a Hulu, ha külföldre utazik.

Előnyök:

 • Nulla naplózás politika
 • Mindig biztonságos, titkosított kapcsolatot kínál
 • Az IP-k soha nem szivárogtak, mert megsemmisítik a DNS-védelem bekapcsolását
 • A legtöbb alkalmazás egy folyamat-specifikus kill kapcsolóval rendelkezik
 • Csatlakoztathat egyszerre 6 eszközt az alapcsomaghoz

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazáson keresztüli kapcsolatok hamisak lehetnek

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

JÓ ALL-ROUNDER: A NordVPN kiváló ár-érték arányt kínál nagy szerverhálózattal, gyors sebességgel és nagyszerű feloldási lehetőségekkel. Ez a szolgáltató 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishMegakadályozza az ISP-követés tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek szerverei valójában birtoklásúak, nem bérlők. Ez azt jelenti, hogy nagyobb ellenőrzése alatt áll, hogy ki férhet hozzá ezekhez a szerverekhez. Alapértelmezés szerint a felhasználók OpenVPN-vel csatlakoznak 256 bites AES titkosítással, SHA512 hitelesítéssel és 2,048 bites RSA kulcsokkal, tökéletes előre titkosítással..

A vállalat nem vezet nyilvántartást a forgalomról vagy a metaadatokról a felhasználóiról, így annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban székhellyel rendelkezik, még akkor sem tudott volna információt szolgáltatni a felhasználókról, ha azt akarta. A DNS szivárgás elleni védelem beépített, és a kikapcsolás kapcsoló engedélyezhető a beállításokban.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • A kapcsolatok, a kommunikáció és a forgalom mindig titkosítva és titkosítva vannak
 • A DNS szivárgás elleni védelem és megszakító kapcsoló alapértelmezés szerint engedélyezve van
 • A kiszolgálók gyors streaming és letöltés
 • Nincs naplózás

Hátrányok:

 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását

Pontszámunk:

4 kívül 5

Gyors és megbízható: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. A túlterhelt hálózat jó sebességet ér el. Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Megteheti az élő ügyfélszolgálatot. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. StrongVPN

StrongVPNMegakadályozza az ISP-követés tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.StrongVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

StrongVPN székhelye az USA-ban található, de nulla naplót vezet a felhasználói tevékenységről. Javasoljuk a felhasználóknak, hogy válasszák a biztonságos L2TP, SSTP vagy OpenVPN protokollokat, és kerüljék az elavult lehetőséget a PPTP használatához. Bár nem vagyunk a Windows alkalmazás rajongói, a StrongVPN 256 bites titkosítást és SHA512 hitelesítést használ.

Bérbeadása helyett a fizikai szerverek tulajdonosa. A DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló engedélyezhető a beállításokban.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Kiváló titkosítási és hitelesítési beállítások
 • A kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem a helyén van, és nem tart naplókat
 • Torrent-barát és Kínában működik
 • Minden szerver tulajdonosa és üzemeltetése

Hátrányok:

 • Egyes felhasználóknak a minimalista tervezést korlátozhatják
 • A tesztelés során a sebesség ésszerű volt, de összességében nem nagy

Pontszámunk:

4 kívül 5

A legmegbízhatóbb: az StrongVPN magabiztosan legyőzi a földrajzi blokkolást. Megbízható szerverhálózat. Jó a magánélet szempontjából, és nem őrzik meg az internetes böngészési naplókat. Bőséges biztonság. A kézi beállítás néhány felhasználót kihívást jelenthet. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a StrongVPN teljes áttekintését.

StrongVPN CouponTakarítson meg további 20% -ot minden automatikusan alkalmazott planGET DEALDcount-ról

6. Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférésMegakadályozza az ISP-követés tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.PrivateInternetAccess.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

USA-beli Privát internet-hozzáférés, vagy röviden a PIA, nem tart naplót, és bírósági iratokat is közzétett annak igazolására. A felhasználók beállíthatják, hogy melyik VPN protokollt használják, a titkosítás szintjével együtt.

A legbiztonságosabb konfiguráció az OpenVPN, 256 bites AES titkosítással, SHA256 hitelesítéssel és 4096 bites RSA kulcsokkal kombinálva, tökéletes előremenetileg titkosítva. A PIA saját kiszolgálóit üzemelteti, és alkalmazásában található a DNS szivárgás elleni védelem és a kill kapcsoló, amely megakadályozza a forgalom szivárogását a nem titkosított ISP hálózatra..

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android és Linux rendszerekhez.

Előnyök:

 • Ne maradjon napló, a DNS szivárgás elleni védelem és a kikapcsolás kapcsoló aktív
 • Erős titkosítás a biztonságos és a magán kapcsolatok számára
 • Több mint 3200 szervert működtet

Hátrányok:

 • A streaming sebessége inkonzisztens lehet
 • Légy felkészült a közösségi fórumok hibaelhárítására
 • A listában szereplő más szolgáltatók jobban fel tudják oldani a népszerű streaming webhelyek feloldását

Pontszámunk:

4.0 kívül 5

NEM SZÓLÓ BEJELENTKEZÉSEK SZABÁLYOZÁSA: A privát internethozzáférés rendkívüli biztonsággal, alacsony áron, gazdag biztonsági funkciókkal és kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik. A sebességek nem konzisztensek. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PIA-áttekintést.

Privát internethozzáférés-kuponTakarítson meg 70% -ot a 2 éves tervGET DEALDacount automatikus alkalmazásához

7. Surfshark

SurfShark VPNMegakadályozza az ISP-követés tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark A felhasználók általában OpenVPN vagy IKEv2 protokollok segítségével csatlakoznak, de lehetőség van Shadowsocks használatára is, ha olyan országban vagy, mint Kína vagy az Egyesült Arab Emírségek. Az összes forgalmat 256 bites AES titkosítás, 2048 bites DHE-RSA kulcsok, kill kapcsoló, valamint az IPv6, DNS és WebRTC szivárgások elleni védelem biztosítja..

Ez a VPN a Brit Virgin-szigeteken található, ami azt jelenti, hogy jogilag nem kötelező a felhasználói tevékenységekre vonatkozó adatok tárolása. Eszerint, A Surfshark nem naplózza az Önt azonosító információt. A 24 órás és 24 órás támogatás elérhető élő csevegésen keresztül, ha erre szüksége van.

A Surfshark rendelkezik Linux, MacOS, Windows, iOS és Android alkalmazásokkal. Még manuálisan konfigurálhatja a támogatott otthoni útválasztókkal történő használatra.

Előnyök:

 • Elég gyors szinte bármilyen feladathoz
 • Nincs csatlakozási korlát
 • Erős biztonsági és adatvédelmi hitelesítő adatok

Hátrányok:

 • Kevesebb szerver, mint a listában szereplő többinél
 • Van alkalmanként lassú szervere

Pontszámunk:

4 kívül 5

MINDEN ESZKÖZ VÉDELME: A Surfshark ideális azok számára, akik sok eszköz biztonságát szeretnék biztosítani, mivel nincs csatlakozási korlátja. Nagy sebességgel, széles körű biztonsági funkciókkal, naplózás nélküli politikával és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is büszkélkedhet..

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

8. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsMegakadályozza az ISP-követés tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs egy Hydra néven védett kapcsolati protokollt használ. 256 bites AES titkosítást, 2048 bites RSA kulcsokat, védelmet az IPv6 és a DNS szivárgások ellen, valamint egy kill kapcsolót használ a forgalom mindenkori biztonságához. A felhasználóknak lehetősége van arra is, hogy megkerüljék a VPN-t, amikor bizonyos webhelyeken vannak, bár ez a megosztott alagút funkció nem terjed ki más alkalmazásokra.

Ez a VPN az Egyesült Államokban található, amely az öt szem egyik országa. Azóta azonban nincs oka aggodalomra A Hotspot Shield az azonosítható információkat törli, amikor a munkamenet befejeződik. Alkalmazásai nagyon könnyen kezelhetők, de ha bajba kerül, 24 órás és 24 órás támogatást érhet el élő chat közben.

A Hotspot Shield alkalmazások elérhetők iOS, Android, MacOS és Windows rendszerekre.

Előnyök:

 • Állandóan nagy sebesség
 • Nagyon könnyen használható alkalmazások
 • Erős biztonsági jellemzők

Hátrányok:

 • Nincs Linux alkalmazás
 • Néhány naplót tart a munkamenet során

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Sebesség és biztonság: A Hotspot Shield egy erős mindent átfogó eszköz, amely mind erőteljes biztonsági funkciókkal, jó feloldási képességgel, mind gyors, megbízható kapcsolatokkal büszkélkedhet. Ráadásul ez a VPN 45 napos pénz-visszatérítési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervreGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

Vigyázzon az ingyenes VPN-ekkel kapcsolatban

Számos úgynevezett „ingyenes” VPN-szolgáltatás lebeg az alkalmazásboltok és a Google keresési eredményei körül. De mint mindig mondjuk, ha nem vásárolja meg a terméket, akkor valószínűleg te vagy a termék. Az ingyenes VPN-eknek továbbra is pénzt kell keresniük, és ezt gyakran a felhasználók adatainak bányászásával, hirdetések feltöltésével és akár a rosszindulatú programok telepítésével is megteszik. Ez ugyanolyan rosszabbá vagy rosszabbá teszi őket, mint az internetszolgáltató.

Nem minden ingyenes VPN rossz, de még a megbízhatóbbak is végrehajtják a sávszélességet vagy az adatkorlátokat. Nagyon korlátozott a túlterhelt kiszolgálók választéka, és arra késztetheti Önt, hogy várjon egy sorban a csatlakozás előtt.

Az internetszolgáltató láthatja-e a VPN-jét?

VPN használata közben az internetszolgáltató nem tudja megfejteni az internetes forgalom tartalmát, és nem tudja kitalálni, hová vagy ahonnan indul a forgalom. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató nem látja, mely webhelyeket látogat meg, vagy bármit, amit csatlakozás közben tesz. Csak azt láthatja, hogy a titkosított adatok egy kiszolgálóra utaznak.

Lehetséges, hogy az internetszolgáltató tudja, hogy az említett szerver egy VPN-hez tartozik. A VPN-k azonban 100% -ban legálisak az Egyesült Államokban, és egyetlen ismeretes amerikai internetszolgáltató sem akadályozza meg a VPN-kiszolgálók blokkolását vagy fojtását..

Tehát ne aggódj miatta. Az Internet szolgáltatója nem fog büntetni Önt a VPN használatáért. Ha igen, akkor megsértik az FCC hálózatsemlegességi parancsát, és fel kell hívnia az Electronic Frontier Foundation-t, hogy szabadítsák meg őket a hátról..

Ennek ellenére nem vagyunk biztosak benne, hogy mennyi ideig marad a nettó semlegességről szóló rendelet a Trump adminisztráció alatt. A szélessávú adatvédelmi szabályok eltávolítását követően az Obama-korszak szabálya, amely szerint az összes internetes forgalmat egyenlően kell kezelni, a következő lehet a vágótömbön..

Ha ez megtörténik, az itt felsorolt ​​VPN-k úgynevezett „obfuzkációs” technikákat és egyéb módszereket használhatnak annak elrejtésére, hogy VPN-t használnak. Remélhetőleg mindez nem fog erre jutni.

Miért fontosak a nem naplózási politikák??

Ha egy VPN naplózza az ön tevékenységét, akkor nem jobb, mint egy internetszolgáltató, amely ugyanazt teszi. Ugyanolyan könnyen bányászhatja az adatok webes forgalmát, és korlátozás nélkül eladhatja azokat harmadik felek számára.

Ezért határozottan részesítjük előnyben azokat a VPN-ket, amelyek nem jelentkeznek be. Elsősorban a forgalomnaplókkal foglalkozunk, amelyek a meglátogatott weboldalak tartalmát és a titkosítatlan e-maileket vagy üzeneteket tartalmazzák.

A metaadatok naplózása kevésbé aggodalomra ad okot, és magában foglalja például a VPN-hez való csatlakozáskor, mennyi ideig és mennyi adatot használt. Kevésbé elfogadható, ha ezek a metaadat-naplók tartalmazzák a felhasználó valódi IP-címét, ami azt jelenti, hogy tevékenységeikre vissza lehet vezetni őket.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 57