A legjobb VPN-k az Amazon Fire Stick és a Fire TV számára

Best-VPN-for-amazon-Fire-Stick-és-Fire-TV


Az Amazon Fire TV és a Fire TV Stick nagyszerű hordozható, plug-and-play eszközök, amelyek megkönnyítik a kedvenc média közvetítését a televízión. Igény szerint hozzáférést biztosít több ezer órányi videóhoz az Amazon Prime, a Netflix, a Hulu és még sok más oldalról. Az Android alapú Fire TV operációs rendszer a Kodi felhasználók körében is kedvelt.

Sajnos a tartalom nagy része földrajzilag le van zárva, azaz nem érheti el a csatornákat a Firestick-en, miközben külföldön van. A videókönyvtárak korlátozottak a tartalomlicenc-megállapodások miatt, a helyi sportesemények pedig az exkluzív sugárzási jogok miatt el vannak zárva. Előfordulhat, hogy a népszerű kiegészítőkkel streamáló Kodi-felhasználóknak módjuk van arra, hogy elrejtsék tevékenységüket az internetszolgáltatótól.

Az alábbiakban bemutatjuk az összes legfontosabb választásunkat, de itt található egy összefoglaló, ha előbb ugrik.

Úgy gondoljuk, hogy ezek a legjobb VPN-k az Amazon Firestick számára:

 1. IPVanish legjobb választás a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Könnyű, barátságos távirányítóval. Erős biztonság és tisztességes sebesség. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 2. ExpressVPN A Firestick leggyorsabb VPN-je, szilárd biztonsággal, és felszabadíthat tonna olyan streaming webhelyet, mint a Netflix.
 3. CyberGhost Költségvetési lehetőség. Feloldja a nagyobb streaming webhelyeket, a kompromisszumok nélkül a biztonság és a gyors kiszolgálók számára.
 4. NordVPN Vezető biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Jó sebességgel és minőségben továbbítja a videót.
 5. PrivateVPN A lista legújabb szolgáltatása gyors szerverrel, amely jó az streaminghez.
 6. Windscribe Szentelt Fire Stick alkalmazással, tisztességes sebességgel.

Mindezen problémák megoldására VPN hozzáadása a Fire Stickhez. A virtuális magánhálózat rövidítéseként egy VPN szolgáltatás titkosítja a Fire TV internetkapcsolatát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt a felhasználó által választott helyre. Ez megváltoztathatja az IP-címet és ezáltal az érzékelt tartózkodási helyét, hogy Kanadából, az Egyesült Királyságból, Ausztráliából vagy a világ bármely más pontjáról hozzáférjen a földrajzilag zárt tartalomhoz. A titkosítás jelentősen javítja az adatvédelmet, és elfedi az aktivitását az internetszolgáltatók szimatolása ellen.

Nem minden VPN rendelkezik Firestick alkalmazásokkal. Külön útmutatónk van a VPN-ek telepítésére az Amazon Firestick és Fire TV eszközökre.

A VPN kiválasztásának kritériumai

Az Amazon Fire TV VPN kiválasztásának elősegítése érdekében szűkítettük az Amazon Fire TV és Fire TV Stick legjobb VPN-jeinek 2018. listáját az alábbi kritériumok alapján:

 • A Fire TV App Store-ban elérhető VPN-alkalmazás vagy az Android APK közvetlen letölthető (könnyebbé teszi a telepítést)
 • Egy könnyű alkalmazás, amely nem fogja lerontani a teljesítményt
 • Gyors streaming sebesség és megbízható teljesítmény
 • Kompatibilis az összes Kodi-kiegészítővel
 • Bónuszpontok a földrajzilag korlátozott tartalmak, például a Netflix és a Hulu feloldásához

Vegye figyelembe, hogy a listán szereplő összes VPN-szolgáltatás nem tudja feloldni az Amazon Prime Video külföldi blokkolását. Van külön cikk az Amazon Prime VPN-ekhez, amelyek közül néhány szintén szerepel ebben a listában.

6 legjobb VPN az Amazon Fire Stick és a Fire TV számára

Itt található a legjobb VPN-ek listája a Fire Stick és a Fire TV számára:

1. IPVanish

IPVanish2020. januárMűködik a tűzzel TVTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish VPN egy kedvenc a Kodi felhasználók körében, és jó okból. Korlátlan sávszélességet és adatot kínál a HD video streaminghez. Az erőteljes titkosítás és a naplózástól mentes házirend elrejti tevékenységét az internetszolgáltatótól. Az IPVanish hatalmas szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról, tehát a tartalom feloldása nem jelenthet problémát, mindaddig, amíg a VPN-kapcsolatok nem vannak blokkolva. Az előfizetők akár öt egyidejű készüléket is csatlakoztathatnak. Az alkalmazás interfésze különösen jól használható Fire TV-hez, és használható a Fire TV távirányítóval.

Az IPVanish létrehozott egy app kifejezetten Firestick, ami most van közvetlenül az Amazon hivatalos alkalmazásboltjából érhető el a Fire TV-n. Csak keresse meg az IPVanish elemet, és ez felbukkan. Az alkalmazás teljesen kompatibilis a távirányítóval, és nagyon könnyen használható.

Előnyök:

 • Kiemelkedő kedvenc a Fire TV Stick és a Kodi távirányító felhasználói körében
 • Az intuitív alkalmazás felhasználói felület jól működik a távirányító használatával
 • Lenyűgöző 4K adatfolyamsebesség a tesztelés során
 • A teljesen logless szolgáltatás nem veszélyezteti adatvédelmét
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását

A LEGJOBB VPN TŰZTVÉNYEKRE: Az IPVanish a legjobb választásunk. Kifejezetten a Fire TV-vel vagy a Fire Stick-kel való használatra tervezett alkalmazásával rendelkezik. Szupergyors kiszolgálók saját hálózata, és az adatvédelem és biztonság szempontjából legjobb pontszámot kap. Kedvence a Kodi felhasználóknak és az özönleneknek. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

2. ExpressVPN

ExpressVPNEgyüttműködik a Tűz TV-vel tesztelt, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legmagasabb színvonalon büszkélkedhet a sebesség és a biztonság szempontjából. Szerverei több mint 90 országban vannak, és egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek képesek az amerikai Netflix és Hulu feloldására az USA-n kívülről. A közelmúltban az ExpressVPN létrehozta verzióját app kifejezetten Fire TV, amely már elérhető a Firestick hivatalos alkalmazásboltjában. Könnyen telepítheti és vezérelheti a VPN-et a készlet távirányítójával.

Ha van egy első generációs Fire TV Stick, és szeretné beállítani az ExpressVPN-t a wifi útválasztón, az ExpressVPN egyéni router firmware felvillanhat bizonyos router modellekre, vagy közvetlenül a cégtől megvásárolhat egy előre konfigurált útválasztót. Az ExpressVPN előfizetésekhez szintén tartozik a intelligens DNS-proxy megoldás, MediaStreamer néven, amelyet felhasználhat a földrajzilag zárt tartalom feloldására is. A MediaStreamer beállítható a Fire TV beállításaiban alkalmazás telepítése nélkül.

Előnyök:

 • Az alkalmazások nagyszerűen működnek a Fire TV Stick-rel
 • A szupergyors szerverek szinte bármilyen népszerű streaming szolgáltatást feloldhatnak
 • Kiváló minőségű adatvédelem és biztonság
 • 24 órás élő chat-támogatás, a hét 7 napján

Hátrányok:

 • Csak 3 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

NAGYKÖZI KÖRNYEZET: Az ExpressVPN rendelkezik saját. Gyors és megbízható választással, amely magabiztosan könnyedén feloldja az összes fõbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix, Hulu, Amzon Prime, BBC és mások. Jön egy Fire TV-specifikus alkalmazáshoz. Nagyszerű adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Azon kevés VPN-k, amelyek Kínában és az Egyesült Arab Emírségekben működnek. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

3. CyberGhost

CyberGhostEgyüttműködik a Tűz TV-vel tesztelt 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost éppen kiadta alkalmazás Fire TV verzióját, amelyet a Firestick vagy a Fire TV Cube keresési funkciójával találhat meg és tölthet le. A Cyberghost lehetővé teszi, hogy a blokkolást kiváltó streaming szolgáltatás szerint válasszon ki egy kiszolgálót, ahelyett, hogy arra kényszerítenie, hogy válasszon egy helyet, és remélje a legjobbat. Ez rendkívül egyszerűvé teszi a Netflix, a BBC iPlayer és még sok más feloldását. Töltse le a Cyberghost alkalmazást az Amazon-on.

A sebességek nagyok - elég gyorsak ahhoz, hogy kiváló minőségű videókat pufferelés nélkül továbbítson. A CyberGhost kiváló biztonsági politikákkal és gyakorlatokkal rendelkezik, és betartja a bejelentkezési tilalmat. Több ezer szervert működtet több mint 60 országban.

Az alkalmazások a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára is elérhetők.

Előnyök:

 • Dedikált Fire TV-specifikus alkalmazásverzió jól működik az Amazon szolgáltatásokkal
 • Kedvező árú szolgáltató, lenyűgöző streaming sebességgel
 • Legfeljebb hét eszközt használhat egyszerre

Hátrányok:

 • Nem blokkolja az összes főbb streaming webhely blokkolását

KÖLTSÉGVETÉSI Választás: A CyberGhost nagyszerű kezdőknek. Költségvetési választás, amely jól működik az Amazon Fire Stick-rel és biztosítja alkalmazásának Fire TV verzióját. Nem tárol internetes tevékenységi naplókat és megbízhatóan továbbítja a HD videókat. Küzdhet néhány népszerű streaming webhely feloldásával. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. NordVPN

NordVPNEgyüttműködik a Tűz TV-vel tesztelt 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN mostanában kiadott egy hivatalos Fire TV alkalmazást, így letöltheti közvetlenül az Amazon-on a Firestick vagy a Fire TV Cube-on. Csak keresse meg a NordVPN-t, és ennek kell lennie az első lehetőségnek.

A NordVPN olyan kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek optimalizálva vannak az ultragyors streaminghez, és feloldhatja az USA Netflix és Hulu blokkolását az Android alkalmazásból. A panamai székhellyel rendelkező szolgáltató valódi nulla naplózási politikát követ és szigorú biztonsági előírásokat tart fenn. Egyetlen előfizetés hat egyidejű kapcsolatot létesít. Útmutatók a router firmware széles választékához elérhetők a weboldalon.

A NordVPN Android APK elérhető itt (közvetlen letöltési link).

Előnyök:

 • Adjon meg közvetlenül az Amazon-ról letölthető Fire TV-specifikus alkalmazást
 • Könnyen feloldja a streaming szolgáltatások többségét
 • Széles körű nemzetközi szerver

Hátrányok:

 • Nem lehet megadni az egyes kiszolgálókat, amelyekhez csatlakozni szeretne
 • A sebességek néha ingatagok

NAGY ÉRTÉK: A NordVPN szilárd, mindenoldalú. Jól működik az Amazon Fire TV Stick-kel, és rendelkezik egy kompatibilis alkalmazással. Szilárd biztonsági és adatvédelmi előadó. Egyes szerverek megbízhatatlanok lehetnek, és a kiszolgálókat nem lehet megadni. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNEgyüttműködik a Tűz TV-vel tesztelt 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN mostanában elindította alkalmazás Fire TV verzióját, amelyet letölthet és telepítse közvetlenül a hivatalos Amazon App Store-ból a Firestick-re megoldások és csapdák nélkül. A PrivateVPN nem szabad összetéveszteni a privát internet-hozzáféréssel, ez egy újdonság a VPN-iparban. Noha kisebb VPN szerverhálózattal rendelkezik, mint a listán szereplő többi lehetőségnél, ugyanolyan jól teljesít, ha feloldja a geo-lock tartalmat, például a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer..

A PrivateVPN ugyanúgy titkosítási szabványokat is alkalmaz, mint veterán társaik. Nincsen naplózási politikája, és akár hat egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Előnyök:

 • Van egy Fire TV verziója alkalmazásának az Amazon App Store-ban
 • A folyamatosan bővülő streaming szolgáltatások felsorolása, beleértve a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime szolgáltatásokat
 • Legfeljebb hat eszközt csatlakoztathat egyszerre

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kínában nem működik

Jó sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Az alkalmazás egy speciális Fire TV verziójához tartozik. Jó HD streaminghez. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé ugyanabban a fiókban. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Szélírás

WindscribeEgyüttműködik a Tűz TV-vel tesztelt, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.windscribe.com

Pénzvisszafizetési garancia: 3 NAP

Windscribe teszi a dedikált alkalmazás Firestick elérhető felhasználók a Fire TV alkalmazásboltban. Rendkívül könnyű telepíteni, anélkül, hogy bármilyen beállítást megváltoztatna, és a vezérléshez nincs szükség harmadik fél alkalmazásaira. A Windscribe előfizetés gyors sebességet, korlátlan egyidejű kapcsolatot és erős biztonságot igényel. Feloldja az USA Netflix-et, valamint egy maroknyi más, streaming video-webhelyet külföldről.

A Windscribe Kínában működik, és lehetővé teszi a torzítást. Nem tart naplót a felhasználói tevékenységekről.

A Fire TV-n kívül alkalmazások érhetők el a Windows, MacOS, iOS, Android, valamint a böngészőbővítmények a Chrome, Firefox és Opera számára..

Előnyök:

 • Van egy dedikált Fire TV Stick alkalmazás az Amazon App Store-ban
 • A gyors sebesség nagyszerű streaminghez
 • Kínában működik, és lehetővé teszi a torzítást

Hátrányok:

 • A mobilalkalmazás sima, de korlátozza a felhasználók választási lehetőségeit
 • A valódi élő csevegés nem fog csalódni néhány felhasználót
 • Várható, hogy néhány szerver átvált az USA Netflix blokkolásának feloldására

ABLE CONTENDER: A Windscribe jó sebességgel ér el. Van egy dedikált alkalmazás a Firestick-hez. A biztonsági és adatvédelmi szabvány felett. Hiányzik a valódi 24/7 támogatás. 3 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a Windscribe teljes véleményét.

Szélírja a CouponTakarítson meg 55% -ot az éves évtervreGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

Hogyan kell használni a Firestick VPN-t?

Ha VPN-szolgáltatója elérhetővé teszi alkalmazását az Amazon Fire TV alkalmazás-áruházban, a telepítés egyszerű. Csak regisztráljon, telepítsen, jelentkezzen be és csatlakozzon. A listánkban, Az ExpressVPN, IPVanish, PrivateVPN, NordVPN, CyberGhost és Windscribe készít nagyszerű Firestick VPN alkalmazásokat.

A legtöbb VPN-nek azonban nincs alkalmazása az Amazon Fire TV alkalmazás-áruházában. Nem nehéz VPN-t hozzáadni egy külső forrásból származó Amazon Fire Stickhez, de egy kicsit trükkösebb, mint telepíteni egy asztalra, laptopra vagy okostelefonra. Mivel a Fire TV nem fér hozzá a Google Playhez, akkor ezt meg kell tennie manuálisan töltse le az Android app APK fájlt vagy oldalra töltse be az alkalmazást egy másik, a Google Playhez csatlakoztatott Android-eszközről. Az Amazon Fire TV VPN telepítési útmutatójában különféle megoldásokra találunk részletes utasításokat, valamint a Fire TV Kodi telepítési útmutatóját..

Vegye figyelembe, hogy a Az első kiadású Fire TV Stick nem kompatibilis a VPN alkalmazásokkal. Ha ezt a régebbi verziót használja, akkor a VPN-t a wifi-útválasztón kell konfigurálnia, nem magán az eszközön. Alternatív megoldásként csatlakozhat az Android okostelefon VPN-jéhez, és streaming videót tölthet fel a Fire Stick-re. A Fire TV és a 2. generációs Fire TV Sticks és későbbi verzióknak mind a VPN alkalmazásokat támogatniuk kell.

Az egér bevitelének ellenőrzése a Firestick-en

Néhány VPN alkalmazás nem működik jól a Fire TV távirányítójával, és legalább egér használatához szükséges. Nyilvánvaló megoldás egy Bluetooth egér csatlakoztatása, amelyet a Fire TV és a Fire TV Stick újabb verziói támogatnak.

Egy másik lehetőség a használata Egér váltás, egy alkalmazás elérhető iOS-re és Android-ra. Az egérváltás az okostelefonját egérré változtatja, amely felhasználható a Fire TV vezérlésére. 2,99 dollárba kerül, ami olcsóbb, mint a fizikai egér vásárlása. Engedélyeznie kell az ADB hibakeresést a Fire TV beállításaiban. Az utasításokat az alkalmazás tartalmazza, és kb. Öt perc alatt elkészítheti és futtathatja a készüléket.

Nézze meg az Android VPN alkalmazás telepítésével és vezérlésével kapcsolatos video oktatóanyagot, amely nem érhető el az Amazon Fire TV alkalmazás-áruházában. Ez a példa a NordVPN régi alkalmazásának demonstrálására szolgál:

További tippek a Fire TV földrajzi feloldásához

Miután engedélyezte a VPN-t a Fire TV-n, az újonnan hozzárendelt IP-címének lehetővé kell tennie a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalom feloldását. Egyes alkalmazásokhoz és streaming-forrásokhoz azonban még néhány lépés szükséges.

Módosítsa a DNS beállításait a Fire TV-n

Néhány felhasználónak, különösen azoknak, akik Fire TV-készülékeiket egy virtuális vagy fizikai útválasztón beállított VPN-sel használják, problémák merültek fel a helyük megváltoztatásával nem blokkolt, geo-lock tartalomra. Ennek oka valószínűleg az, hogy a Fire TV DNS-kéréseket küld a VPN-alagúton kívül.

A megoldás az, hogy megváltoztatja a Fire TV DNS-beállításait. Kérdezze meg a VPN-szolgáltatót, hogy van-e DNS-címe, amelyet használhat. Ha nem, javasoljuk, hogy keresse meg a kívánt ország DNS-címét az OpenNIC-ből.

Szüksége lesz a wifi router IP-címére. Ez általában 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1.

A DNS-cím és az útválasztó IP-jének kezével tegye a következőket:

 1. Amikor először csatlakozik a wifi-hálózathoz (használja a Felejtse el a hálózatot funkciót, ha korábban már csatlakozott), a menüben, ahol megadta a wifi jelszavát, kattintson a Fejlett.
 2. Írja be az útválasztó IP-címét, de változtassa meg az utolsó számjegyet. Ez bármi lehet, amelyet még nem rendeltek 2-255 közé. Példa erre a 192.168.1.100
 3. Alatt Gateway, írja be az útválasztó IP-címét.
 4. Alatt Hálózati előtag hossza, belép 24
 5. Alatt DNS1 és DNS2, írja be az elsődleges és az alternatív DNS címet
 6. kettyenés Csatlakozás

Módosítsa az időzónát a Fire TV-n

Néhány földrajzilag zárt tartalom eléréséhez az eszköz időzónájának valószínűleg igazodnia kell ahhoz az országhoz, ahonnan videót közvetít. Az időzóna megváltoztatásához a Tűz TV-n tegye a következőket:

 1. A Kezdőlap menüben görgessen le és válassza a lehetőséget Beállítások
 2. választ Rendszer > Időzóna
 3. választ Időzóna és válassza ki a kívánt ország időzónáját

Változtassa meg Amazon-fiókját a kívánt országhoz

Bizonyos tartalmak, például az Amazon Prime Video és az Amazon Instant Video esetében előfordulhat, hogy Amazon-fiókját az Egyesült Államokra vagy egy másik országra kell cserélnie. Ehhez jelentkezzen be az Amazon-fiókjába egy böngészőben, és tegye a következőket:

 1. kettyenés Fiókja > Kezelje tartalmát és eszközeit
 2. Kattints a Beállítások lap
 3. Alatt Országbeállítások, kattints a változás gomb
 4. Írja be az amerikai címet. Ha még nem rendelkezik, akkor csak a Google a szálloda címét vagy valamit
 5. kettyenés frissítés
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 3

Adblock
detector