A legjobb VPN-k Hollandiának (Hollandia) 2020-ban

Legjobb VPN Hollandia.

Akár utazásai során Hollandiában látogat, akár egy ország lakosa, valószínűleg érdemes egy virtuális magánhálózatot (VPN) használni, miközben csatlakozik az internethez.

A VPN számos prémiumot kínál, valamint magántulajdonban tarthatja tevékenységét. Ha szereted a streaming tartalmat, a VPN lehetővé teszi a geo-lock webhelyekhez való hozzáférést amelyek máskülönben nem állnak rendelkezésre Hollandiában. Például, ha élvezi az USA Netflix-re jellemző műsorokat, akkor a VPN hozzáférést biztosíthat Önnek. Ráadásul, mivel sok szolgáltató szervereket működtet az országon belül, hozzáférhet kizárólag Hollandiába tartozó tartalmakhoz, miközben az országon kívül utazik, például a NPO műsoraihoz..

A tartalom feloldása mellett, A VPN emellett fokozott biztonságot és jobb adatvédelmet kínál. Titkosítja az Ön webhelyének forgalmát, így az internetszolgáltatók és a harmadik felek nem tudják követni az Ön tevékenységét. Ez az Európai Unió adatmegőrzési törvényei miatt különösen aggodalomra ad okot Hollandiában. Ha torrent vagy Kodi-t használsz, a VPN segíthet mind magán, mind biztonságosan. Mi több, ha nyilvános wifi-t használ - ami nagy valószínűséggel utazik vagy útközben - egy VPN megakadályozza, hogy a hackerek hozzáférjenek az Ön adataihoz.

Sok részletbe kerülünk mindegyik szolgáltatótól, amelyeket tovább választottunk, de ha csak ideje van összefoglaló elolvasására, itt van a legjobb VPN-k listája Hollandiában:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk. A Hollandiában működtetett több szupergyors szerver feloldhatja a legtöbb földrajzilag korlátozott webhelyet és szolgáltatást. Szilárd adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi Önt.
 2. NordVPN Költségvetési szolgáltató, több mint 200 szerverrel Hollandiában. Szigorú bejelentkezési tilalom, jó adatvédelemmel és biztonsággal.
 3. CyberGhost A kiszolgálók kiválóan alkalmasak streamingre és letöltésre jó sebességgel. Nagy érték és könnyen használható.
 4. IPVanish Kiváló azok számára, akik az ökölvívók, a Kodi-felhasználók és a legmagasabb szintű adatvédelemre szorulnak.
 5. PrivateVPN Új növekvő hálózat egyre népszerűbbé teszi feloldó képességeik és jó sebességük miatt.

Mint láthatja, a VPN-ek rengeteg ajánlatot kínálnak. Ráadásul általában egyszerűen beállíthatók, és tisztességes szolgáltatást kaphat a bank megszakítása nélkül. Ennek ellenére nem minden VPN-szolgáltató jön létre egyenlően, és egyes szolgáltatások nem érik meg az árát. Néhány figyelembe veendő tényező a biztonság, a sebesség, a streaming szolgáltatások feloldásának képessége és a kiszolgáló helyének megválasztása.

A legjobb VPN-k Hollandiában

A döntés megkönnyítése érdekében összeállítottuk a Hollandia legjobb VPN-jeinek listáját a következő kritériumok alapján:

 • Szervereket működtet Hollandiában
 • Gyors és megbízható kapcsolatot biztosít
 • Feloldhatja a földrajzilag zárolt tartalmak (például a Netflix) blokkolását Hollandián kívül
 • Erős titkosítást és egyéb biztonsági funkciókat biztosít
 • Nem naplózási politikát tart fenn

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, és egy 3000 szerverből álló hálózatot működtet 94 országban. Ide tartozik több holland helyszín Amszterdamban, Rotterdamban és Hágában.

Ha stream-et szeretne látni, Az ExpressVPN ideális, mivel hozzáférést biztosít az US Netflixhez (és más országok Netflix könyvtárait), Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime és HBO. Nem minden szerver működik a blokkolás feloldásakor, tehát időt takaríthat meg próba-és hibalehetőségekkel, az élő ügyfélszolgálat segítségével ellenőrizheti, hogy melyik kiszolgálót használja.

A tartalom feloldása mellett az ExpressVPN egy rendkívül gyors kiszolgálás az összes kiszolgáló sebességére optimalizálva. Mint ilyen, a HD-tartalmat általában probléma nélkül továbbíthatja, és nincs probléma a nagy fájlok letöltésével.

A biztonság és a magánélet vonatkozásában az ExpressVPN hátulja van. Nulla naplózású politika azt jelenti, hogy nem fogja nyomon követni a böngészési tevékenységeket. Noha néhány VPN tárolási kapcsolatnaplókat tárol, amelyek nyomon követhetők az egyes felhasználók számára, ez nem érinti az ExpressVPN-t, mivel nem naplózza az IP-címeket.

Ez a szolgáltató 256 bites AES titkosítást használ, amelyet úgy tekint, mint amennyit csak kap, és a tökéletes előre titoktartást. Ezenkívül biztosít egy kill kapcsolót is, ha a VPN kapcsolat váratlanul leáll, valamint a DNS szivárgás elleni védelmet.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és néhány wifi útválasztóhoz.

Előnyök:

 • Szupergyors szervereket működtet Amszterdamban, Rotterdamban és Hágában
 • Nagy sebesség a letöltéshez és a video streaminghez
 • A szupergyors szerverek szinte bármilyen népszerű streaming szolgáltatást feloldhatnak
 • Az alapértelmezett titkosítási, biztonsági és adatvédelmi funkciók
 • Nem tartja a személyes adatok forgalmi naplóit
 • A támogatás 24 órás, a személyzet jól képzett

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználók számára a speciális opciók korlátozottak lehetnek

Legjobb VPN Hollandiában: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Megbízhatóan feloldja a Netflix USA, UK, AUS, CA, FR, IT, JP, DE és a legtöbb streaming szolgáltatás, mint például az iPlayer nagy sebességű puffermentes HD nézetet, valamint a teljes biztonságot és magánéletet. Tartalmaz egy 30 napos no-quibbles pénz-visszafizetési garanciát, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN rengeteg kínál. A több mint 60 országban több mint 5200 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkező panamai társaságnak 282 szervere van Hollandiában, így nem lesz hiánya lehetőségeiről mind az országon belül, mind azon kívül. A NordVPN ideális streaming és a sebességéről ismert valamint az olyan webhelyek feloldásának képessége, mint az USA Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime és a BBC iPlayer.

Ez a szolgáltató nagy hangsúlyt fektet a magánélet védelmére, ideértve a szigorú nulla naplózási politikát is. Teljesen nincsenek naplók, még sávszélességű adatok sem. Ezt erős biztonság támasztja alá, beleértve a 256 bites titkosítást, a DNS szivárgás elleni védelmet és a kill kapcsolót.

A NordVPN értékesítési jellemzője az egyes szerverek specifikus célokra vannak optimalizálva, mint például a video streaming és az anti-DDoS (elosztott szolgáltatásmegtagadás). Egy alapcsomaggal akár hat eszközt is csatlakoztathat egyszerre, ami egy kivitelnél jobb, mint az ipari szabvány.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • 282 szervert működtet Hollandiában
 • Költségvetési szolgáltató, a kompromisszumok nélkül a biztonság és az adatvédelem terén
 • Szigorú bejelentkezési házirend, amely ideális a magánélettudatos felhasználók számára
 • 24/7 élő chat-támogatás elérhető
 • Képes egyszerre 6 eszköz csatlakoztatására

Hátrányok:

 • Néhány szerver nem reagál, és lehet, hogy alkalmanként kipróbálnia kell egy másikot

NAGY ÉRTÉK: A NordVPN nagy értékű választás. A hollandiai szerverek széles skálájával ez egy jó mindent átfogó lehetőség, amely feloldja a legtöbb földrajzilag blokkolt streaming webhelyet. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy romániai szolgáltató, amely hozzáférést biztosít a felhasználóknak egyre növekvő szerverhálózathoz. 60 országból több mint 3700 közül választhat, köztük 166-ot Hollandiában.

A CyberGhost egy másik szolgáltató, amely kiválóan alkalmas azok számára, akik stream-t szeretnének látni. Nem mindig volt így, de a tulajdonosváltás utáni közelmúltbeli nyomás azt jelenti most a legjobb választás a földrajzilag zárt tartalom feloldásához. Akár az USA Netflix, az Amazon Prime, a Hulu, akár a BBC iPlayer hozzáférést szeretné elérni, az intuitív CyberGhost kliensben választhatja ki az opciót. Választása alapján a megfelelő kiszolgálóhoz kapcsolódik, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

A listán szereplő többi VPN-hez hasonlóan, a CyberGhost sem csalódást okoz a biztonság területén. 256 bites AES titkosítást, megszakító kapcsolót és DNS szivárgás elleni védelmet biztosít. A magánélettudatos felhasználók is örömmel veszik igénybe, ahogy vannak nem tartanak fenn felhasználói tevékenységi naplókat és semmilyen személyhez köthető kapcsolati naplót. A CyberGhost terv lehetővé teszi akár öt egyidejű eszköz csatlakoztatását.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Költségvetési szolgáltató, amely több mint 150 szervert működtet Hollandiában
 • Szerencsére felszabadít egy sor földrajzilag korlátozott tartalmat külföldön
 • Néhány leggyorsabb streaming szerver, amelyet teszteltünk
 • Az alkalmazások nagyszerűek a kezdők számára
 • Hét eszköz egyidejű csatlakozási támogatása

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

Nagy érték: A CyberGhost nagyszerű kezdőknek. Költségvetési választás. Jó a magánélet szempontjából. A HD videót megbízhatóan továbbítja. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish székhelye az Egyesült Államokban van, és egy másik nagy szolgáltató, több mint 1300 szerverrel több mint 75 világszerte, beleértve 98 szervert Amszterdamban. Ha Kodi felhasználó, imádni fogod az IPVanish-t. Ez a VPN nagyon jól működik Kodi-val és nagyon népszerű a felhasználók, valamint az égetők között. Ha Netflixen vagy Hulun keresztül szeretne adatfolyamot közvetíteni, akkor lehet, hogy másutt kell keresnie. Annak ellenére, hogy az IPVanish más geo-lock tartalmakhoz való hozzáférést is kínálhat ezeken a webhelyeken kívül.

Az IPVanish minden bizonnyal intézkedéseket tesz a magánélet és a biztonság területén. Ennek a szolgáltatónak a szigorú nem naplózási házirend, és semmilyen forgalmi vagy csatlakozási naplót nem tart. Az ExpressVPN-hez hasonlóan 256 bites AES titkosítást és tökéletes előremeneti titkot használ. Az extra védelem érdekében DNS-szivárgás-védelemmel és kill kapcsolóval rendelkezik. Az alapvető IPVanish-terv lehetővé teszi, hogy öt eszközt egyszerre csatlakoztasson.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • 90+ gyors szervert működtet Amszterdamban
 • A legjobban teljesítő Android-alapú Kodi készülékek tesztelésünk során
 • Nincsenek forgalmi vagy csatlakozási naplók
 • A sebesség nagyszerű a HD szerverek streamingjére a legtöbb szerveren

Hátrányok:

 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását
 • Nincs élő ügyfélszolgálat - csak e-mailben

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. Nagyszerű családok számára és többszörös kapcsolatokhoz. Jól működik a Kodi-val, de máshol keresse meg, ha fel szeretné oldani a Netflix blokkolását. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámlára automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN a svédországi székhelyű és listánk legújabb szolgáltatója. Noha kisebb szerverhálózatot működtet, mint a többi, még mindig rengeteg feladatot kínál. A PrivateVPN egyik legnagyobb értékesítési tulajdonsága a gyors sebesség. Ez teszi ideális streaming, és valóban képes felszabadítani az USA Netflix, Hulu, BBC iPlayer és egyéb oldalait. Ráadásul a Holland Netflix-rel együtt működik, így külföldön is elérheti a könyvtárat.

A PrivateVPN hiteles a nevén, mivel szigorú bejelentkezési tilalmú politikát tart fenn. És bár új, ez a szolgáltató a erős biztonsági csomag a szolgáltatás támogatására. A titkosítás 128-bites vagy 256-bites, a használt protokolltól függően. A továbbfejlesztett titoktartás, a DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló is rendelkezik. A tervek lehetővé teszik akár öt eszköz egyidejű csatlakoztatását.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Két gyors szervert működtet Amszterdamban, nagyszerű streaminghez külföldön
 • Nem naplóznak felhasználóikkal személyesen azonosítható információkat
 • Gyorsabb, mint sok más szolgáltatónál

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik
 • Az alkalmazásoknak nincsenek speciális funkciói, például a hirdetések és a rosszindulatú programok blokkoló lehetőségei

Nagy sebesség: A PrivateVPN szilárd, mindenoldalú. Feloldja néhány nagyobb streaming webhely blokkolását. Jó böngészéshez és kínzáshoz. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t Hollandiában?

A listánkban szereplő ajánlások mind fizetős lehetőségek, bár rengeteg ingyenes szolgáltatás érhető el. Mint korábban már említettük, az ingyenes VPN-szolgáltatások általában csak nem mérik meg az intézkedéseket. A szolgáltatótól függően ez oka lehet számos oknak.

A korlátozott szerverhálózat és a hosszú várakozási idő gyakori előfordulás az ingyenes szolgáltatásokkal, és sok felhasználó számára valószínűleg elriasztó. A sebességgel és a megbízhatósággal kapcsolatos problémákat is találhat, és a kis adatkorlátozások akadályozhatják a nagy fájlok letöltését.

Bár a gyakorlati hátrányok minden bizonnyal nem a legrosszabbat képviselik. További problémák merülnek fel, mivel a vállalatok olyan üzleti modellt alkalmaznak, amely veszélyezteti a felhasználók magánéletét és biztonságát. Jelentős problémák között szerepel néhány szolgáltató, amely lehetővé teszi a sütik nyomon követését, a felhasználói tevékenységek naplózását és akár rosszindulatú programok szállítását is.

Tippek a VPN használatához Hollandiában (Hollandia)

Miután kiválasztotta a VPN-szolgáltatót, és mindenki felállt, kapott néhány tippet, amelyeket figyelembe kell vennie.

Hozzáférés más országok Netflix könyvtárainak

Amikor Netflix-fiókot állít be és hozzáfér a tartalomhoz, a szolgáltatás automatikusan az Ön IP-címe alapján irányítja az adott ország Netflix könyvtárába..

A VPN elrejti az Ön IP-címét, és helyette azt választja meg egy választott országbeli szerveréről. Ez lehetővé teszi, hogy csak az adott országban elérhető tartalmakhoz - például a Netflix könyvtárhoz - férjen hozzá. Tehát, ha Hollandiában tartózkodik és hozzáférni szeretne az USA Netflixhez, akkor a VPN-hez való csatlakozáskor ki kell választania egy amerikai szervert..

A Netflix erőfeszítéseket tett a VPN által a tartalmához való hozzáférés elleni küzdelem érdekében, így előfordulhat, hogy proxy hibát észlel. Egyes szolgáltatók egyszerűen nem tudják megkerülni ezt, de mások számára - ideértve azokat is, amelyekről a fentiek szerint a Netflix-szel együtt dolgozunk - képesnek kell lenniük arra, hogy egy kiszolgálóra irányítsák Önt, amely működni fog.

Csatlakozás VPN-hez általános használatra

Ha egyszerűen csak az internetet használja tevékenységekhez, amelyek nem helyspecifikusak, például az általános böngészés, akkor valószínűleg nem akarja, hogy a VPN lelassítsa Önt. Általánosságban elmondható, hogy a földrajzi fekvéséhez közeli szerverhez való csatlakozásnak a lehető leggyorsabb sebességet kell elérnie.

Ennek ellenére vannak más tényezők is, beleértve az egyes kiszolgálók jelenlegi használati szintjét. Egyes szolgáltatók meg tudják mutatni, hogy melyik a leggyorsabb szerver az Ön jelenlegi helyéhez, vagy legalább tudatja Önnel, hogy melyik viseli a legkevesebb terhet egy adott időben.

Csatlakozás a nyilvános wifi-hez

Röviden korábban megemlítettük, hogy a nyilvános wifi-hálózatok használata olyan hackereknek teheti ki magát, akik el akarják lopni személyes adatait. Gyakran hamis wifi hotspot-ot állítanak fel, és elfogják a hálózaton futó forgalmat. Szerencsére, ha VPN-t használ, az összes forgalom automatikusan titkosítva van, és nem lehet kitéve.

Néhány szolgáltató, amelyet már említettünk, automatikus wifi védelmet kínál. De mindig érdemes kétszer ellenőrizni a beállításokat, és hogy valóban csatlakozik-e a VPN-hez, mielőtt csatlakozna egy hotspothoz. Sőt, néhány további bevált gyakorlat követése a nyilvános wifi használatához segít megszabadulni minden más kérdéstől.

Adatvédelmi törvények Hollandiában

Hollandia általában az internetes szabadságáról és a szigorú adatvédelmi törvényekről ismert. Egy nemrégiben felmerült eset szerint a Holland Adatvédelmi Hatóság (DPA) a Microsoft bíróságra vette az adatfeldolgozást, amely megsértette a holland adatvédelmi törvényt. A VPN használata teljesen törvényes az országban, és valójában számos VPN székhelye Hollandiában van, köztük a GOOSE VPN, a proXPN és a Shade You..

Másrészt ez egy 14 szemű ország, ami azt jelenti, hogy része egy nemzetközi megfigyelő szövetségnek, amely egyes európai országokat, valamint az Egyesült Államokat, Kanadát és Ausztráliát foglalja magában. A magánélet ebből fakadó potenciális hiánya Hollandiában, jó oka lehet a VPN használatának.

Nemrégiben a Holland Szenátus elfogadott egy vitatott új adatbányászati ​​törvényt. Ez sokkal szélesebb körű hozzáférést biztosít a kormányoknak az információkhoz való hozzáférés során, amely állítólag lehetővé teszi a hírszerző szolgálatok számára, hogy wifi hotspotokba és csevegőalkalmazásokba lépjenek, és feltörjék a készüléket, ha valaki ismeri, hogy gyanúsított egy bűncselekményben..

Az EU adatmegőrzési irányelvet Hollandiában hajtották végre a távközlési adatmegőrzési törvény révén, egészen 2014-ig érvénytelenítéséig. Ez a törvény előírja az internetszolgáltatók számára, hogy gyűjtsék a felhasználói forgalmat és a helymeghatározási adatokat, és 12 hónapig tárolják azokat. Az országban az adatmegőrzési törvények felülvizsgálata folyamatban van, és valószínűleg idén ismét megváltozik a GDPR végrehajtásával.

A torzítás legális Hollandiában (Hollandia)?

A szerzői joggal védett anyagoknak az engedély előzetes megszerzése nélküli meggyilkolása Hollandiában illegális, csakúgy, mint a kalóz média letöltése. Pontosabban, a The Pirate Bay-t 2013-ban tiltották meg, de a tilalmat egy évvel később megszüntették. Ugyanakkor hasonló tilalmat az Európai Legfelsõbb Bíróság visszaállított 2017-ben.

A BREIN holland kalózkodásellenes csoport több mint 230 kalóztevékenység helyét vonta le csupán 2017 első felében. Sőt, a tavalyi év végén bejelentették, hogy további megelőző intézkedésként bevezetik a heves pénzbírságokat. És még nemrégiben a holland adatvédelmi megfigyelő, az Autoriteit Persoonsgegevens (AP) engedélyezte a filmgyártó cégnek, a Holland Filmworksnek, hogy illegális letöltők IP-címét gyűjtsék..

A jogi alternatívák egyre gyakoribbá válásával csökkent az illegális torrentet keresni kívánók száma. Bár azok számára, akik korlátozott helyekre akarnak hozzáférni, ezt meg lehet tenni VPN használatával.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését. Kérjük, vegye figyelembe a törvényt, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti.

Holland zászlóPeter Smits engedélyével CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 20 =

Adblock
detector